לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
Uhh, I've installed Netscape last night, and it ran automaticly after installation. After I reboot, I coulden't start it; Because I have no idea how to do it. I've tried to run 'Netscape' in the KDE menu.. What, and where should I be looking for? ??? :
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כשהמחשב שלי עולה , עולה גם הלילו ושם הלינוקס הוא ברירת המחדל ואני רוצה לשנות זאת ולווינדוס (אני יודע שלא כדאי אבל זה בגלל אחותי) בבקשה עזרה.
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
התקנתי Redhat חדש ונוצץ, אשר זיהה בקלות את כרטיס הרשת שלי, ולכן יש לי פינג למודם ה ADSL של בזק שנמצא אצלי. קראתי בעיון את ה Howto של Mulix לגבי התחברות ל ADSL בישראל, ובהתאם להוראות הורדתי את התוכנה PPTP עם התאמה לישראל. ניסיתי להתחבר לאינטרנט, ואין שום הודעת שגיאה, ואפילו יש לי פינג ל IP המרוחק המצויין ב ifconfig תחת ppp0. אבל משום מה, אינני יכול להיכנס לאף אתר באינטרנט, להתחבר לשום כתובת או שום דבר אחר! לא התקנתי Firewall, ולכן אין לי מושג למה זה קורה!!? תוכלו לעזור לי בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Does anyone know how to install hebrew text display support for MAC os X browsers - preferebly using IE 5 or higher Thanx
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי, ברשותי, סלק וואר 8.1, עליו מותקנת הגירסה היציבה האחרונה של KDE3. הרצתי את xwmconfig, לאחר התקנת החבילות של KDE, (אני חייב לציין שכל מנהלי החלונות שבאו עם הסלק וואר פעלו מצויין כולם). אוקיי, הקלדתי startx, היה נראה כאילו KDE עולה, ראיתי את הסמן לשניה, ואז יצא מ-X. אין הודעת שגיאה מיוחדת. אשמח לשמוע תגובות/עצות מה לעשות. נוסף בעריכה: נ.ב - ברשותי AXP 1600+, GEFORCE 2 MX של חברת קבר.
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום ותודה מראוש יש לי מאק 9500 mhz200 ויש לו מערחת 9.0.4 אני רוצה לפרמת ולהתקין את אותו מערכת והמחשב לא מאפשר לי לעשות את זה מה עושים שוב תודה ברק
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מצרף רשימת תוכנות חינמיות שמצאו חן בעיניי ואני משתמש בהן. אתם מוזמנים לצרף עוד תוכנות לרשימה ובכך ניצור יחדיו "קטלוג" תוכנות חינמיות למקינטוש. RBrowserLite- ,תוכנת ftp מצוינת -http://www.rbrowser.com/RBrowserLite/RBrowserLite.html מיץ פטל - תוכנת צ'יטוט באי סי קיו המאפשר דיבור בעיברית -www.mitz-pettel.com iCal calling iTunes - תוכנה המאפשרת "לחבר" את ה-iTunes וה-iCal. אתה בוחר שעה ביומן של ה-iCal וה-iTunes מנגן - http://www.malcolmadams.com/itunes/itinfo/icalcallingitunes.shtml Wings 3D - תוכנת תלת מימד מצוינת. שווה הורדה!! - www.wings3d.com Pov-Ray - תוכנת רינדור מומלצת www.povray.com זהו בינתיים, אתם מוזמנים להיצטרף ולתרום.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם קראתם חדשות תראו ש- Apple הוציאה דפדפן חדש בשם Safari הוא מתיימר להיות יותר טוב מכל הדפדפנים של מק... והדפדפן הזה עוד בגרסאת בטא, האם משהו ממשתמשי המק ניסה את הדפדפן? להורדה - http://www.apple.com/safari/download/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לינוקס מנדרק 9 בעבר הייתי באינטרנט רגיל והכל עבד. התקנתי אינטרנט בכבלים של תבל עם אינטרנט זהב. המודם שלי MOTOROLA USB SB4200 SURFBORD ולינוקס KDE מזהה אותו. איך אני מגדיר את ההתחברות? ניסתי כמה דברים אך כל נסיונותי העלו חרס.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Well, I'm using kernel 2.4.18 with GeForce 2 MX. I've seen that all OpenGL apps went slow, so I decided to install the drivers. I Installed the 4191 (from source) and it didn't work. Than I installed the 3123 (from source) and it didn't work either. Here is the err of startx: ####### #Error start ####### XFree86 Version 4.2.0 / X Window System (protocol Version 11, revision 0, vendor release 6600) Release Date: 18 January 2002 If the server is older than 6-12 months, or if your card is newer than the above date, look for a newer version before reporting problems. (See http://www.XFree86.Org/) Build Operating System: Linux 2.4.18 i686 [ELF] Module Loader present Markers: …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק savege עומד להכנס לשלבי בטא (זהו משחק מיסחרי) ואיתו גרסת הלינוקס של המשחק :jump: : לפי הפורומים של linuxgames.com (שם נוכחו מפתחי המשחק) הם צריכים את כל האנשים שהם יכולים כדי לבחון את גרסת הלינוקס. אז כל מי שיש לו מחשב הגון ורוצה לשחק בלינוקס בדקו את אתר ההרשמה לבטא ב: http://beta.s2games.com/ נ.ב זהו משחק fps בשילוב עם אסטרטגיה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שוב שאלה בקשר לקורל דרו, לאחר שהצלחתי להתקין את התוכנה ומנסה להפעילה אני מקבל הודעה: Draw.DLL You do not have sufficient privileges to complete this process.Log on as administrator and then retry the process ובכן, אני נכנס כאדמיניסטרטור וזה לא עוזר איך אפשס לבטל כליל את הצורך באדמיניסטרטור? שכן אני המשתמש היחיד במחשב iMac החדש שלי דני
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתכלו אני רוצה לעשות את הלינקוס ראוטר מה אני צריך בישביל זה את Mandrake Linux 9.0 או גירסא יותר ישנה ( SNF כבר כלול בתוכו? )
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתכלו אני רוצה לעשות את זה אבל אני לא מוצא את SNF ( עם תוכלו תביאו לי לינק ישיר בבקשה ) עוד דבר איפה זה כלול עם אני מוריד את מןדארק 9 יש את זה בפנים? ותסבירו לי מה ההבדל בין לחבר את כל המחשבים ביחד ברשת ולבין להתקין על מחשב אחד לינוקס ולעשות אותו כROuter>?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני התקנתי רד הט 9 ואני new boy יש לי בעיה יש את התוכנה טרמינל והיא כמו קומנדור או cmd בוינדוס אבל אני רוצה להתקין משהוא שכתוב שצריך להתקין בלא במצב הויזואלי (x server) אלה במצב אם כמו דוס אז אם אתם יכולים להסביר לי איך עושים את זה בדרך המשוטה ביותר וגם מי שיש לא מדריך קצר שיסביר את הפקודות הבסיסייות לnew bo אז שיבי לי קישור תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אני נואש ! איך עושים חיבור לאינטרנט של ADSL בזק בנלאומי למערכת הפעלה REDHAT LINUX 9 . :-\ :-\ תודה.
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
התקנתי את לינוקס ראוטר , הכל טוב ויפה ההתקנה עברה חלק אבל הלינוקס לא מזהה ת הרשת הביתית שלי (שלושה מחשבים , אחד מהם הוא הלינוקס , כשכולם מחוברים להאב ) כל האיתחולים שלינוקס מריצה בהתחלה עוברים חלק רק בקטע שואו מאתחל את הרשת הוא רושם faild מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
Hello, I gust wanted to know if anyone have already installed RedHat 9 and knows if the new version of GNOME supplied with it supports Hebrew. Thank you in advance, Omer. BTW: I'm using English cause I'm surfing in an internet cafe in France, sorry about that.
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
כבר זמן רב יש לי מחשב Imac DV 400 SE ואני שואל מה אני יכול לעשות איתו? האם אני יכול להפוך אותו לטלויזיה? האם אפשר לחבר אותו לאינטרנט דרך הכבלים (דרך כרטיס רשת כמו במחשב PC)? כונן DVD עובד רק עם סרטים באנגלית zone1 האם אפשר להפוך אותו ל- zone2? בכלל האם יש פורןמים אן אתרים יעודיים ברשת למחשב כמו שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השתמשתי בגירסא 9 והוא היה הרבה יותר מהיר. עכשיו כשאני מעלה את ה9.1 הוא עולה תוך דיי הרבה זמן. אני לא ממש מבין מה הוא עושה בדיוק, אבל ראיתי כתובות של IP, כיאלו הוא מנסה לתקשר עם משהו. יש לכם מושג על מה מדובר?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
התקנתי היום REDHAT9 ואני מאוד מסתבך איך אני מתקין תוכנות קטנות כמו נטסקייפ וכל מיני תוכנות כאלה? אין קובץ הפעלה EXE
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
(סיסטם 9.2 - נטסקייפ 7 או מוזילה)????
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 2 שמתפקד כראוטר ושרת אפאצ'י ויש לו 128 מגה זכרון. לחבר שלי יש 128 מגה שהוא לא צריך אבל הם 100MHz ואני לא יודע איזה מהירות מותקנת כרגע במחשב. על הזכרונות לא כתוב כלום. אני מחפש תוכנה שתראה לי באיזה מהירות פועל הלוח כדי שאני אדע אם הזכרונות מתאימים, מישהו מכיר אוליי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-