עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by spatz,

מישהו ראה את זה?? LOL ;D

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by spatz,

כשצורבים, האם חייבים לעשות - Finalize cd או לא? כי אני יודע שבמנדרייק צריך אבל שכחתי ואני רוצה לדעת אם לצרוב שוב או לא... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני אוהב אתגרים לכן אני מנסה מערכות הפעלה חדשים ניסיתי את כל אלה של מיקרוסופט ולא אהבתי האם יש מערכות טובות של חברות אחרות?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by avinim8,

יצרתי את המחיצות הדרושות להתקנה, הרצתי את ההתקנה (נכנסתי ל-Dosutils ומשם Autoboot מכיוון שמשום מה, לא הצלחתי לבצע בוט מהדיסק). ההתקנה זיהתה מקלדת ועוד כל מיני דברים ופתאום נתנה הודעה בקשר לכך שהיא לא מזהה סידירום. אבל הקטע ההוא שהתוכנית כן רצה מהסידירום וברגע מסויים בהתקנה היא לא מזהה סידירום! מה אני עושה? תודה לכל העוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by udicol,

כתבה בנושא : http://www.ynet.co.il/articles/0,10211,L-2062096,00.html

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by e-r-a-n,

לפני שזה יקרא, כן, חפשתי ולא מצאתי תשובות שלמות למה שאני עומד לשאול. אוקיי, אז ככה ברצוני להתקין לינוקס, החלטתי כבר שאלך על הרדהאט 7.3. אבל יש לי שאלה לפני כן. איך אני מתקין בלינוקס את האדסל ? ולעשות זאת ללא הפיכתו לפרו. תודה מראש. 8)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by geren,

(השאלה אולי תשמע לכם טיפשית, אבל בכל הנוגע לחומרה של מקינטוש אין לי מושג ירוק) אני עובד במתנ"ס עם G4 800 MHz בעריכת וידאו (Final Cut). ההארד דיסק שם (40 ג'יגה), התמלא, והספק של המתנ"ס דורש כ-2000 שקל עבור תוספת של 80 גי'גה. סכום מופרז לכל הדעות... הארד דיסק כזה עולה 700 שקל. השאלה שלי, האם אני יכול לרכוש הארד-דיסקים "רגיל" (כדוגמת MAXTOR D740-6XL) ולהתקינו על המק? האם יש במקינטוש חיבור IDE רגיל? (עוד לא יצא לי לפתוח את המארז בכלל..). האם התקנת הארדיסק נוסף פשוטה כמו בפיסי? איך היא מתבצעת? (בחומרה של פיסי אני שולט היטב ,ככה שאם כן - לא תהיה לי בעייה) תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by manevra,

המודם הוא זולטריקס 56KB והלינוקס הוא מנדרייק 8.2 היא יש סיכוי לשילוב בניהם?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by e-r-a-n,

מישהו יכול להמליץ לי על סקריפטים נוחים למירק עם פונקציות רבות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yair_gobani,

אפשר להפעיל אופיס בלינוקס ? כי זה נשמע לא הגיוני, אם לא, איזה תוכנה יש כמו אופיס? יאיר

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Delux,

איפה אפשר לקנות מסכים כאלה יש תמונות? עריכה: תוספת מקף בכותרת (Prog.)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Gohan,

1. יש 2 משחקים שאני רוצה שהוא יריץ HALFLIFE:CS וSTARCRAFT : BROOD WAR איך אני מפעיל אותם ? :-\ 2. איך אני רואה את התוכן של הארד דיסק? כמו C: בWINDOWS סליחה אני NOOB בLINUX זה הפעם הראשונה :-X תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. קיבלתי מספר קבצים גרפיים ממחשב MAC בסיומת/פורמט .SIT האם יש דרך כל שהיא להמיר אותם לפורמט כל שהוא JPG/BMP/PSD שניתן לקרוא על מערכת חלונות כרגע אין לי גישה למערכת MAC אחרת הייתי ממיר אותם עליו ניסיתי עם פוטושופ ללא הצלחה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני מתכנן להתקין לינוקס על דיסק מוגבל במקום (4GB) אני רוצה לדעת כמה מקום תופסת התקנה מלאה של ההפצות שרשומות למטה (גרסאות אחרונות) (מעניין אותי גם לדעת על התקנה מינימלית או התקנה "רגילה" אבל אל תשכחו לציין את זה) red-hat mandrake slackware debian תרגישו חופשי להוסיף.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by SEFi,

שווה משהוא??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by imac,

נכנסתי לאתר של APPLE לראות את המשחקים שיצאו לMac וראיתי Aliens vs. Predator 2 דורש למחבי מקינטוש 8 MB כרטיס מסך לאומת PC שהמינימום זה 32 MB אז אני רוצה להבין כרטיסי Apple יותר חזקים מכרטיסי PC?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Ks choice,

אני יודע שיש עליו שמועות של לא טוב וכו' הבה נתעלם.. התקנתי את הלינוקס, והכל טוב- כל עוד הדיסק נמצא על הIDE הרגיל , כאשר אני מעביר אותו לRAID , הלינוקס לא עולה, אני חייב לציין שכך זה היה גם בהתקנה- הוא לא הגיע לשלב מערכת הקבצים עד שהוצאתי אותו מהרייד. עכשיו , יש לי שם מערכת מותקנת , ושום דבר לעשות איתה.. מישהו? מפרט: Kr7a Raid Maxtor Ata133 40gb עוד משהו?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  18. Started by imac,

דוד שלי קנה לפני חודשיים בApple.com שלוש משחקים : Max Payne Aliens vs. Predator 2 WarCraft III השאלה פה היא איפה בארץ אפשר לקנות משחקים למק (למרות שדוד שלי רוב הזמן משתמש איתו לעבודה) בארץ כי יבוא עולה הרבה (אין בידע) משהו יודע?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by badatz,

החלפתי שרת DHCP , אולם התחנות עבודה לא מצליחות לקבל כתובת IP מהשרת החדש , מישהו אמר לי שצריך לנקות את הROUTE TABLE ניסיתי לעשות את זה אבל בכל פעם שאני עושה RESTART המחשב מחזיר את הטבלאות הישנות עם ה GATEWAY הישן והוא לא מקבל IP חדש...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם, אני רוצה לדעת איזה מקינטוש כדאי לי לקנות כדי שאני אוכל לערוך בו סרטים באופן מקצועי? אני רוצה מחשב שלא יעשה בעיות!!! כותרת חלופית (Prog.)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. התקנתי הכל , אני מקבל כתובת IP מהשרת DHCP לתחנת עבודה שלי , יכול לעשות PING מהתחנות עבודה לכתובות IP אבל לא יכול להגיע לאתרים.(מהשרת עצמו אני יכול) משום מה השרת DNS המובנה לא עובד והDHCP לא עושה FORWARD ל DNS שהוא מקבל מהספק שרות. איך מסדרים את הFIREWALL כך שיעביר לתחנות את ההגדרות IP שהוא מקבל מהISP ? תודה. ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Yehazkel,

שלום התקנתי מנדרייק 9 והוא בא עם משחקונים נחמדים הבעיה: מנדרייק זיהה והתקין אוטמטי את הדרייברים של הוודו בנשי שלי אבל כשאני בא לשחק משחקונים בתלת מימד המקסימום fps שלו זה 2 והממוצע זה אחד אז בבקשה תעזרו לי תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by erezst,

ברגע שאני מדליק את המחשב אני שומע ציפצופים קצרים משהו מבפנים אני משתמש G4 733 מקינטוש המערכת לפעמים עולה ולפעמים אני רואה תיק עם סימן שאלה (?) מה זה יכול ליהיות ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by elio,

הי, אני עובד עם 2 דיסקים, אחד Hda ואחד hdb על הראשון מותקן Windows XP Proffesional על השני היה מותקן linux Mandrake 8.1 שיניתי את Boot.ini והוספתי לו רפרנס ל C:\BOOTSECT.LNX="Linux Mandrake 8.1" וככה יכלתי לבחור בהתחלה עם מה אני רוצה לעבוד ... היום התקנתי Mandrake 9.0 התקנה מלאה ( מחקתי את 8.1 לגמרי) ויצרתי מחדש את bootsect.lnx ע"י הפקודה: dd if=/dev/hdb1 of=/bootsect.lnx bs=512 count=1 והעתקה של הקובץ ל C ( אחרי שמחקתי את הישן) אבל עכשיו קרה משהו מוזר. כשאני בוחר את לינוקס , במקום להעלות אותה, הוא פשוט מחזיר אותי לתפריט של Boot.ini .... ( אפילו ה Counter סופר אחורה מהתחלה ). ניסיתי ליצור את הקובץ שוב, אותה בעיה. ניסיתי להריץ Lilo מתוך לינוקס כדי שתכתוב את עצמה שוב ל /d…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by mandark,

אני גר במקום עם עם נפילות מתח רבות ולכן אני צריך אל פסק למחשב. איפה אני יכול לקנות אחד כזה? כמה יעלה? האם אפשר לחבר לאל פסק רגיל? בתודה, איל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים