לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
האם קודי יעבוד בלינוקס כמו שהוא עובד בחלונות? או שאני יצטרך להתקין מקודדים נוספים תודה על העזרה מראש שלומי ברוך
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה איך מציגים dns cache בסביבת לינוקס . (כמו בווינדוס ipconfig/ diplaydns) הורדתי את הספריה של nscd אבל אח"כ לא הבנתי איך אני מציגה את הפרטים של ה-DNS . אשמח לעזרה , תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי שאלה לגבי הצגה של DNS cache . איך אני יכולה לראות רשומות DNS בלינוקס? כלומר אני יודעת בווינדוס אפשר לעשות זאת דרך IPCONFIG/DISPLAYDNS אז רציתי לדעת איך אוכל לעשות זאת דרך שורת הפקודה של לינוקס? תודה רבה מראש:)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
איך מסודרות התיקיות במקינטוש? איפה נימצא הדסקטופ? בווינדווז הוא בתיקיית windows או ב-documents and settings של מישתמש מסויים ובאותו זמן הוא גם התיקיה הכי עליונה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקי קודם כל נטקע לי הסי די רום שמתי דיסק! והוא לא יוצא אני לוחץ בסי די על הכפתור והנורה הופכת לאדומה כמו שאני צורב משהו ואני מנסה להוציא ואני לא מצליח להתקין כלום על לינוקס . ואיך אני מגדיר את המצלמה הדיגיטלית שלי?? ואיך אני מגדיר מדספת שהיא ברשת על מחשב עם ווינדוס הגעתי לאפשרות כזאת אבל אני לא ייודע מה לרשום שם
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
G4 הוא מעבד 128bit? ואם כן, כיצד הוא תואם לאחור G3 שהוא 64bit כמדומני? בתודה מראש, בור ועם הארץ - לפחות בכל מה שנוגע למק. נ.ב OS X מבוססת על NeXT או על FreeBSD או על שתיהן?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ואם כן , האם כל התוכנות שעבדו עבור MacOS 9.2 עובדות בצורה חלקה ? עריכה: איות בכותרת (Prog.)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
תגידו יש משחקים למק? משחקים ל PC שעובדים דרך אמיולטור עובדים מהר?
-
- 2 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
את ההמלצה המצורפת תמצאו האתר של tucows תחת הלינק: http://mac.012.net.il/extmac.html אל תשכחו לבדוק מה דרישות ה- system בבקשה. :lol:
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תגידו לי סיבות למה כדאי להשתמש בלינוקס או יוניקס? ולא בווינדוז ? :coolman: :repuke:
-
זה כבר לא בגדר שמועות אלא סיפורים סתכלו סוף סוף מיקרוסופט אולי תחטוף בראש ולבעלי הPC תהיה מערכת הפעלה פגזית כמו בMAC : http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=154589&contrassID=2&subContrassID=18&sbSubContrassID=0
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התאהבתי ב- iMac החדש. הייתה לי הזדמנות להתנסות בשימוש בו ובעבודה על OS X, והחלטתי שהמחשב המשרדי הבא שאני קונה יהיה המחשב הזה. בהנחה שאני מחובר ל-ADSL, דרך מחשב שמריץ WIN XP, האם יהיו לי בעיות לחלוק שימוש במדפסות ובגישה לאינטרנט? אם כן, האם Router יפתור את הבעיה? מה עם file sharing, האם אני אוכל לגשת למסמכי doc על אחת ממערכות הwin xp, מהאפל? זה לא קריטי אם לא. תודה גל
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי את הודעות הפורמים לפני והורדתי את לינוקס 7.3 red hat אבל .... הגרסא הזאת כוללת 5 דיסקים ולהגיד את האמת אין לי מושג מה לעשות .... לצרוב את כל ה - 5 או שאפשר אולי להתקין מהארד דיס ק ! ואם 2 הדיסקים האחרי םשלא נראים כאילו שייכים לגרסא באמת שייכים לה ... הודה לכם על העזרה בתודה איתי !!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי PC עם WINXP ן IMAC עם מערכת הפעלה 9 איך ניתן ליצור רשת בינהם.ישלכם קישור למדריך בנושא? עריכה: איות בכותרת (Prog.)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי פרטישן שלם של mp3, ואני רוצה לגבות אותו לפני שאני מפרמט את כל ההארדיסק שלי ומנקה אותו מכל זכר כלשהוא לחלון או שניים , השאלה הבאה שלי היא , עם איזה תוכנה אני יכול לגבות לקובץ אחד, שגם אני אוכל להשתמש בה בלינוקס? הבנתם את השאלה?!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביום שלישי הבא, 2/7, יתקיים ערב הרצאות למתחילים על לינוקס/יונקי וקוד פתוח. עוד פרטים ב- http://www.fireball.org.il/lecture
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום!!! אני משתמש חדש בלינוקס ויש לי כמה בעיות בבקשה תעזרו לי!!!(RadHat 7.3) אחרי שהתקנתי את הלינוקס התברר לי שבווינדוס איני רואה את המחצות שיצרתי בשביל הלינוקס ואיני יודע איך להעביר קבצים ללינוקס.. בגלל זה לא הצלחתי להתקין סקריפט בשביל ADSL בלינוקס בקיצור אני לא מצליח להבין איך אני יכול להגיע לקבצים שאני צריך מהווינדוס וגם אין לי אפשרות להוריד אותם בגלל שאין לי עדיין חיבור לאינטרנט... ודרך אגב... הורדתי תוכנה שאמורה לתת לי את האפשרות לגשר בין הקבצים שבווינדוס לקבצים שבלינוקס אבל שוב... אני אל מצליח להכניס את התוכנה ללינוקס... אני בבעיה :-/ בבקשה תעזרו לי....
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה לי לינק במועדפים , אבל פירמטתי והוא נמחק . אם אפשר לקבל לינק ישיר לעמוד . תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאתמול בערב אני עובד עם לינוקס-אפילו הצלחתי להתקין את האלקטל התקנתי את RH7.3 המערכת סיפקה דריברים טובים לכל פירטי החומרה חוץ מהכרטיס מסך שהורדתי NVIDIA המערכת יציבה יותר נוחה יותר מוינדוס פשוט כייף איזה מערכת הפעלה טובה ועוד בחינם על המחשב הישן התקנתי מנדארק שלפי דעתי הרבה פחות טוב מרד הט בקיצור כמה שהמנדראק קל הוא פשוט לא שווה את זה כי את מקבל ברד הט מעכת הפעלה הרבה יותר טובה ואיכותית עכשיו לשאלה האחרונה: אפשר לעשות שהלינוקס יעשה סריקת דיסק ואיחוי דיסק פעם בשבוע (קבוע מראש)? תודה לכוווווווווווווווווווווווווולם על העזרה red
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את LICQ עם תמיכה בעברית בלינוקס כמו שמוסבר בלינק הזה ונתקלתי בבעיה. הבעיה היא שאני לא מצליח לקמפל את התוכנה וזה בטח בעיה די מוכרת בלינוקס. אני צריך עזרה אם מישהו יכול להסביר לי את אני מבצע את התהליך של הקמפול בלינוקס. ראוי לציין שעקבתי אחרי ההוראות בלינק בקפדנות וכשהגעתי לפקודה ./configure (שהבנתי שהיא בודקת האם ניתן לקמפל) ניקלתי בשגיאה שאומרת שזה בלתי אפשרי. העזרה היחידה שקיבלתי בלינק הנ"ל לפתרון בעיה מסוג זה היא לפנות לקהילות לינוקס בארץ
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש דבר כזה windows me בגירסא שנייה? כי יש לי windows שעושה לי המון באגים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גבירותי ורבותי, אני שמח להודיע שבקרוב אני קונה הארד דיסק 60 ג'יגה ודבר ראשון שאני עושה זה מתקין את לינוקס בתור מערכת ראשית! החלטתי שהכי כדאי יהיה להתחיל עם רד האט 7.3, את ההתקנה אני כבר מכיר כימעט בעל פה, מה שיותר אני לא מכיר זה את ההגדרות... האם מישהו יכול לתת לי טיפים כיצד ואיך להגדיר שם את החיבור כבלים שלי? מישהו אולי יכול לתת כמה טיפים או אזהרות לגבי הגדרות דברים? מישהו מכיר אתר עם מדריכים נורמאלים (לא חובה בעברית, וחוץ מהמדריך המקורי של רד האט..)?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני נאצר בטרמינל ! ולא מצליח לעלות ל STARTX בבקשה תעזרו לי! זה בלינדוס מבוסס על DOBAIN (II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/libvbe.a (II) Module vbe: vendor="The XFree86 Project" compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.0 ABI class: XFree86 Video Driver, version 0.4 (II) LoadModule: "int10" (II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/linux/libint10.a (II) Module int10: vendor="The XFree86 Project" compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.0 ABI class: XFree86 Video Driver, version 0.4 (II) LoadModule: "nv" (II) Loading /usr/X11R6/lib/modules/drivers/nv_drv.o (II) Module nv: vendor="The XFree86 Project" compiled for 4.1.0.1, module version = 1.0.1 Module class:…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח telnt ל linux ממחשב אחר ברשת לא מצליח להתחבר . כל הקטע הפיזי עובד יש ping בין המחשבים ו linux גולש ברשת שמחוברת לadsl (לא הוא זה שמחובר ) . ניסיתי להוסיף ל Hosts את המחשב הסורר וגם בדקתי אם ה telnet inet httpd למעלה וגם את hosts.conf ( מישהוא אמר לי ) מה עוד ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-