עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by abstract,

כמו שכתוב בכותרת, ניסיתי להתקין את שתי הגרסאות, וכלום. אז ככה: מחשב Athlon 64 סוקט 939 עם לוח אם K8NS של ג'יגה בייט 512 ראם radeon 9600 קניתי הרד דיסק חדש (כי הישן שבק חיים) - 250G של סמסונג. ניסיתי להתקין עליו אובונטו גרסא 6.1 (היחידה שהיתה לי צרובה בבית) וזה עבד, בערך. הוא לא היה מוכן להתעדכן בכלל, וגם לא להוריד תוכנות (למרות שכן היתה גישה לאיטרנט - דרך פיירפוקס). הוא אמר שאין את הקבצים שהוא צריך בשרתים. הנחתי שמדובר בגרסא ישנה מדי ולכן אין כבר תמיכה בשרתים (לא יודע אם זה נכון או לא). אמרתי לעצמי : אני אוריד גרסא חדשה ואתקין אותה. הורדתי את 8.04 צרבתי במהירות 16 וניסיתי להתקין (דרך boot). נתן לי באמצע שגיאה I/O כלשהי ואמר שזה כנראה בעיה בדיסק שנצרב לא טוב. צרבתי עוד …

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  2. לכול התותחים של פורום "קוד פתוח" , יש לי שאלה , התקנתי דרייבר שמיועד להפעלת המודם מסוג ROTAL USB ADSL MODEM ?ALE070? . אני מקליד לו בקונסול : STARTMODEM , מתחיל לרוץ מגיע לי למצב שבוא הוא נותן לי איי פי חיצוני לרשת אבל מה , ברגע שאני פותח את מוזילה , ורושם לו WWW.HWZONE.CO.IL או לצורך העניין כל אתר אחר הוא נותן לי UNKNOWN DESTINATION , מה יכולה להיות הבעיה ? , כמו כן אין לי פינג לשום מקום . וכמו שציינתי קודם מדובר במנדרייק 9.1 גרסת קרנל : 2.4.21-0.13MDK . מודם ROTAL USB המודם הכחול הקטן שבזק בינלאומי נותנים חינם . כמו כן אם תוכלו לעזור לי דרך הטלפון זה יהיה מצויין . 055-763831 . אבי .

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by maxos,

האים קיימת תוכנת FTP למאק? אני צריך גם תוכנה שתוכל להוריד ולהעלות דברים, וגם תוכנת שרת. כמו IIS של WINDOWS.... יש דבר כזה? רצוי חינמית. עריכה: איות בכותרת - "מק" במקום "מאק" (Prog.)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by aviman,

אני מחובר לברק דרךכבלים דרך מודם מוטורולה SB4200 שמחובר לכרטיס רשת לינוקס מזהה את את הכרטיס רשת אני התקנתי לינוקס רק אתמול אז ככה שאני לא יודע איך אז מי שיכול להסביר לי תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by J0n1,

יש לי PB G3 ואני מנסה להתקין עליו KUBUNTU 7.10 alternative הרצתי את הדיסק, ולא משנה מה אני כותב בBOOT כדי להריץ אותו (INSTALL או EXPERT או אנערף) הוא לא מצליח לטעון תקרנל Please wait, loading kernel... Read failed מה אפשר לעשות? אולי להתקין אובונטו או משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Guy950,

יש לאחותי את ההארד דיסק הבא: http://go.iomega.com/en-us/products/external-hard-drive-portable/ego-portable-series-with-protection-suite/ego-silver-ps/?partner=4760#overviewItem_tab ואת המחשב מק אייר בוק של אפל. ההארד דיסק מאפשר תמיכה למחשבי מאק אבל מסיבה כלשהי הספיציפי הזה לא נותן תמיכה ממה שאנחנו רואים. מסיבה כלשהי ההארד דיסק ניתן לקריאה במחשב שלה (ז"א כל מה שהכנסתי אליו ניתן לקריאה) אבל לא ניתן לכתיבה. לכן היא לא מסוגלת להכניס שום קובץ להארד דיסק דבר שמאוד בעייתי. מה אתם מציעים לעשות עם העניין הזה, איך אפשר לפתור זאת? בנוסף לכך, אחותי טוענת שהמחשב קצת מרעיש אז סביר להניח שצריך לנקות אותו, מישהו מכיר מקום באיזור י-ם או חיפה שיכול לנקות מחשבי מאק עם אחריות?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. שלום, אני משתמש באבונטו 10, פירמטתי כונן קשיח נייד לFAT32 ולאחר מכן העיליתי עליו קבצים בתוך תיקיות. ביצעתי UNMOUNT כדי לשנות את הLABLE של הכונן ועכשיו כל התיקיות ריקות, אבל הן לא נמחקו כי אני עדיין רואה שהכונן מלא. למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. שלום! אני צריך לבדוק תוכנה מסויימת כחלק מפרוייקט שאני עובד עליו. הבעיה שהתוכנה פועלת רק בסביבת לינוקס.. יש לי דיסק Knoppix Live CD. הבעיה שב-PC הוא לא עובד לי ובמחשב נייד של IBM עולה מסך טעינה כמו של דוס ובסוף לא קורה כלום. יש אולי מערכת אחרת שאוכל להשתמש בה כדי לבדוק את התוכנה? התוכנה נקראת: Mercury תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  9. שלום לחברי הפורום אני מחפש להוריד את מערכת הפעלה של UNIX לא מצאתי את ספציפי שיש בו הורדה לכן פניתי למומחים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by MasterDK,

שלום אני מחפש תוכנה ללינוקס כמובן, אשר תאפשר לי לנהל פרוייקטים של פיתוח. לדוגמא: אני צריך משהוא שיהיה אפשר לעקוב אחרי התקדמות הפיתוח, נניח אני כמנהל פרוייקט קובע מטלות ומתי צריך לסיים אותן וזה אוטומטית מקדם כל יום ואז אני יודע שמטלה X נגיד צריכה להסתיים בעוד יומיים. כמו כן עדיף שיכלול TODO ליסט, ורשימה של באגים ומצבם. לא יודע אם כזה דבר קיים, ראיתי משהוא דומה בויסטה. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  11. Started by oshwy,

שתומכת במק כבובן. מ כ י ר י ם ? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by udi,

האם משהוא יודע מזאת התוכנה הזאת שנקראת לינדוז ושם מה היא משמשת ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אשמח אם תעזרו לי למצוא הורדה אני לא מצאתי באף אתרי טורהטים או הורדה ישירה תודה זה נורא חשוב לי להתקין

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by lo_toda,

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  15. Started by itziks00,

שלום, כאשר אני מעלה את לינוקס קנופיקס 5.1 בDVD, בשלב של STARTING THE X-WINDOW SYSTEM המסך נהיה שחור וכתוב שהמסך לא תומך בהגדרות אלו: H:14.9KHZ V:18.7HZ. ניסיתי לשחק עם CTRL+ALT+F1-6 ועם +- וזה לא עזר. ניסיתי גם ללחוץ F3 ולנסות להעלות עם רזולוציה אחרת ופקודות שונות ולא היה שינוי. כרטיס המסך שלי הוא NVIDIA 7300GT צירפתי תמונת מסך של הפקודות האחרונות בעליה לפני שהבעיה מגיעה. מה יכולה להיות הבעייה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Nadab,

שלום! הבאתי היום נטסטיק של אורנג' למחשב הנייד, ולאחר ההתקנה (בלינוקס כמובן), שמתי לב שגם ללא גלישה, נפח החבילה יורד. האם אפשרי שהגורם לכך הוא שירותים שרצים ברקע ומתעדכנים? אם כן איך אני יכול לעצור את הזליגות הלא רצויות האלו שנוגסות לי בחבילת הגלישה? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  17. השגתי את מערכת ההפעלה (יד-שנייה במחיר מאוד זול) והתקנתי אותה. רק עכשיו איך אני מתקין בה את האינטרנט? ואיך אני מתנתק מהאינטרנט אחרי שאני רוצה לכבות את המחשב? פרטים: כרטיס רשת מובנה על לוח אם ABIT NF7. מודם TERAYON TJ715X ספק: אינטרנט זהב, 1.5MB/16KB תשתית: כבלים, חייגן. IP לא קבוע.

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  18. זיכרון ram פיזי נפח HD מהירות מעבד סוג מעבד כמות מעבדים תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by gabreilb,

אני רוצה לשתף את משתמשי מחשבי המחברת של אפל (במיוחד את משתמשי האייבוק שסובלים מאיטיות מסוימת בהרצת תוכנות כבדות) בפתרון פשוט. אני מחבר מארז חיצוני עם דיסק מהיר (לא יקר היום) ורב נפח עם קייש סביר (8מב) ליציאת פיירוויר. בהגדרות מערכת אני קובע למחשב לאתחל מהכונן החיצוני. התוצאה היא שיפור ניכר בביצועים. אם אתם משתמשים באייבוק גם כדסקטופ זה פתרון לא רע. מומלץ. בברכה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by redead,

is there is a way to do it ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by דובי770,

הייי! איך אני יכול לשים עברית על MAC OS? זה על מחשב מקבוק פרו 13. וכן מישהו יודע אם יש תוכנות שצריך להתקין? כמו אופיס וכו? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by shu sha,

הי, טיפה נתקעתי בבעיה הבאה: בpath מסוים צריך למצוא את מספר ההופעות הממוצע של המילה wieght בכל הקבצים בהם היא מופיעה(ובקבצים אלו בלבד). אשמח אם למישהו יש רעיון כללי או אפילו יותר טוב - קוד שעושה את זה. חג שמח!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ori14,

כמו תמיד, יש תקופות שויסטה מעצבנת יותר, ופחות. בזמן האחרון ויסטה גרמה לי להשתגע, ונזכרתי באותה הפצת לינוקס שניסיתי שקרצה אלי אך לא לשאר משתמשי הבית. יש לי כמה בעיות/ שאלות עם מנדריבה 1. אני לא מצליח להגדיר חיבור לאינטרנט כראוי, זאת אומרת אין את אפשרות הL2TP (או שאני לא יודע איפה היא) והיא לא נותנת לי להגדיר את כתובת ספקית האינטרנט שלי, יש למישהו מדריך מפורט? 2. אני צריך תוכנה לקידוד וידאו עם הגדרות נרחבות, שיכולה להוסיף כתוביות. 3. האם יש למנדריבה את הקודקים שנכללים בK LITE? 4. בהורדה שהורדתי לא נכללת עברית, היכן אני יכול למצוא? יש לציין שכל זה מהתרשמות בLIVE CD ללא התקנה, והיא עבדה כך מהר יותר מויסטה, התרשמתי.

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  24. Started by shay33,

ubuntu.com זה רק אצלי?

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  25. Started by ms,

שלום לכולם התקנתי את מנדרייק 9.2. הורדתי את תוספת הפלאש ואני רוצה להתקין - איך?? איך בכלל מתקינים תוכנות אני חדש בלינוקס..........אבל ממש חדש עזרו לי לפני שאני מתייאש וחוזר ל xp תודה מראש

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.