מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
יש לי מפרט אשר השילוש הקדוש בו מכיל Q6600 זיכרונות titanium ALPHA 4GB של OCZ וכ.מסך LEADTEK GTX ULTRA מכיוון שויתרתי על הSLI,כי יש לי אפשרות כל פעם להתעדכן בכרטיס מסך החזק ביותר אני רוצה לוח אם שיתמוך ב-DDR3 במחשבה לעתיד. לצערי הSTRIKER שרציתי בהתחלה לא יכול לעשות זאת. כמו שציינתי בכותרת אין תקציב,התקציב הוא בלתי מוגבל. אשמח לעזרתכם,תודה =] ד"א הכל יעבור OC במוקדם או במאוחר והכל מקורר ע"י קרור מים,אשמח ללוח מתאים.
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המפרט הבא (הרכבנו הרגע) : P4 1.6 Northwood @ 2144Mhz(533bus)(מחר אני ימשיך , בינתיים עשיתי לאן שהמעבד מגיע בלי תוספת מתח... , 48-50מעלות) ABIT IS7-E A-DATA PC3200 256MB @ 360MHZ @ 6-3-3-2.5 הקיצר , יש לו כאן עוד סטיק 256מגה במהירות 2100MHZ של ספקטק... אם אני יכניס אותו , הוא יעבוד כמו שצריך? ולהכניס אותו בדואל או ברגיל?
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
זכרון טוב ל OC בתקציב של עד 1000 וכרטיס מסך טוב בתקציב של 1700 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
הזיכרון תקין?+ קיבלתי בPCMARK04 1358 נקודות הזיכרון שלי זה SAMSUNG 3200 400MHZ הזיכרון תקין? שעשיתי את הבדיקה סגרתי את כול התכניות..וגם את האינטרנט! SPD - frequencu [166mhz] [200mhz cas# latency [2.5] [3.0 ras# to CAS# [3][3 ras precharge [3][3 tras# [7] [8 ככה זה צריך להיות התזמונים בסדר? memory - frequency [166.4 mhz fsb:dram [1:1 cas# latency [2.5 colcks ras# to cas# delay [3 colocks ras# precharge [3colcks cycle time (tras) [7clocks הכול בסדר?
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש לי 2 של 512MB עכשיו במחשב 667 מהירות של twinmos.. אם אני יוסיף את הזכרונות האלו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=924 אז המחשב שלי יעבוד עם 3GB (יש לי XP..) בדואל צ'אנל אם אני יוסיף אותם לזכרונות שיש לי כבר במחשב? פשוט הזמנתי אותם ואני רותה להיות בטוח שזה בסדר.. ועוד שאלה.. איך בודקים בכמה זכרון אני משתמש ברגע זה?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
[h=1]לוח אם Gigabyte X99-SOC Force LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 4xPCI-E[/h] [h=1]לוח אם Asus X99-DELUXE LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 5xPCI-E[/h] ההפרשים במחיר הם של 200 ש"ח בלבד לכן תקציבית אין לי בעיה עם אף אחד מהם. מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי שלוש זכרונות SDRAM 133 רציתי לשדרג את המחשב שלי אבל אני צריך לוח אם שתומך ב XP 2400 ויש בו שלוש סלוטים פנויים של SDRAM מישהו יודע איפה ואם בכלל יש כזה
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
איזו מבין ערכות השבבים המצוינות למלעה טובה יותר, ולמה היא עדיפה על האחרות. (האיקסים באו במקום מספרי דגם)
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בלוח אסוס הקודם שלי (TUV4X) היה מקום ל cpu fan power fan chassis fan ובלוח החדש (P4S533X) אני רואה רק מקום ל cpu fan chassis fan הגיוני ?!
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום אני צריך זכרון בנפח 512 מגה למפרט שלמטה. אין OC איזה זכרון יתן לי את הכי הרבה ביצועים?התקציב הוא בערך 500 שקל חשבתי על: 512MB Twinmos 512MB A-DATA /VT איזה אחד מהם יותר טוב? או ביכלל אתם ממליצים על אחד אחר? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מה ההבדל בין זיכרון Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory Memory Chip : TMD7608F8E50B לזיכרון Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader WLCSP (Wafer Level Chip Scale Packaging) חוץ מהצלע קירור יש עוד הבדל? האם זה שווה את ה130 שקל הפרש ביניהם? ??? ואיך הזכירון השני לאוברקלוק? הרצתי חיפוש וקראתי ש-50B הוא בינוני... איך השני לעומתו? תודה רבה זה חשוב לי
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום ;D הזמנתי מפלונטר זיכרון של חברת KRETON ואין להם,אז הם מחליפים לי לזיכרון PDP,הנציג אמר לי שהזיכרון של החברה הזאת איכותי יותר. הוא צדק?
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זכרונות למחשב ...עכשיו יש לי 2*256 ..ואני רוצה לקנות במקום זה 2 של 512 או 1 של ג'יגה... קודם מה בכלל עדיף .?ואחרי זה איזה זכרונות לקנות עד 1500 ש"ח. המפרט בחתימה .
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ללוח הזה יש כרטיס מסך מובנה עליו.. gigabyte H55M-D2H
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
קראתי פה בפורום שאנשים לא ממליצים על GA-P73VM-S2H בתור לוח אם, בלוח הזה יש את כל היציאות שאני צריך כולל SPDIF והוא זול משמעותית מה G41, בשילוב על ATI 4350 וE5200 האם הוא כן יספיק לי לעבודה שוטפת לתכנים כמו סרטים של BLURAY שכורים/קנויים?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום. אני ראיתי שני לוחות אם GA-EP35C-DS3R ו GA-P35C-DS3R אז רציתי לדעת מה ההבדל.. שמעתי שהE אומר משהו על חיסכון בחשמל אבל האם זה מפחית בדברים אחרים?זה אותו דבר מבחינת ביצועים והE פשוט מפחית את חשבון החשמל? תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הלוח שלי הלך ואני רוצה לקנות חדש היה לי לוח של GIGABYTE (אני חושב שהוא הלך בגלל הברקים) היה לי 7VRXP (לוח טוב שעשה את העבודה) אני מתכוון לעשות OC לא גדול ו יש לי מעבד ATHLON XP 1600+ תודה. נ.ב ------- אם אפשר תנו לי גם הצעה גם ללוח עם RAID בקר יש לי שלושה H.D + שתי CD. או שעדיף לקנות את הבקר בניפרד מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אין מה להוסיף. שתי השאלות בכותרת ובכותרתינה. תודה רבה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
תראו על התמונה שהעליתי רשום על המעבד 2001 זה אומר שהוא יוצר ב 2001 ?? אם כן אז.....................................
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני מדבר ספציפית על זכרונות DDR3 ללפטופ, אני לא יודע מה המצב עם DDR4 וכו', אבל ממה שבדקתי לפני מספר חודשים, כעת המחירים עלו בצורה דרמטית, עלייה של 100 ש"ח ויותר לסטיק. אז דבר ראשון, האם מישהו יודע מה הסיבה לכך, ושנית, האם יש צפי לירידה במחיר?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מעבד 4 ליבות בתושבת 775, אם למישהו יש אחד כזה ששוכב מיותר והוא רוצה להיפטר ממנו, אשמח לקבלו. תודה רבה. ניתן ליצור קשר בהודעה פרטית.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
ברור שנכון לרגע זה , ישנה עדיפות ברורה במשחקים למעבדים כמו e6850 מצד שני שמעתי שיש תוכנות (בעיקר תוכנות קידוד ודחיסה ) שמפיקות תועלת מריבוי ליבות . כך שאני בתור gamer וגם בתור אחד שמתעסק עם קידוד לפעמים די מתלבט במה לבחור. הערה : בתחום הקידוד אני עושה 1. המרות מסרטי dvd לקבצי divx \ xvid 2.דחיסה של קבצי וידיאו שאני מצלם עם המצלמה הדיגיטאלית שלי 3.דחיסה של קבצי וידיאו מ- capture מהטלוויזיה באמצעות כרטיס TV card (אני לוכד live בפורמט לא דחוס יחסית כדי לא לאבד פריימים ולאחר סיום ה- capture אני דוחס לפורמט xvid ) כל 3 הפעולות שתיארתי ,לוקחות לפעמים זמן רב. האם ישנן כבר היום, תוכנות קידוד ודחיסה שמסוגלות לנצל ביעילות את ה- quad core ולקצר את זמן ביצוע הפעולות שתיארת…
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
צריך לבחור בשעות הקרובות לוח אם שתומך ביציאת COAX מחשב למשחקים כבדים, מעבד Q6600 וכל השאר גם סבבה צריך המלצה
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של Gateway. לאחרונה נדפק משהו בבטריה או בהגדרות צריכת החשמל ממנה. לרוב האיקון מראה שהבטריה על 0% ולפעמים על 99%. בכל מקרה, תמיד הסטטוס הוא X% available (plugged in. not charging). נאמר לי שכדי לפתור את הבעיה יש כנראה לעדכן את ה-Bios, אלא שלא הצלחתי למצוא מהיכן. אגב, ב-Bios נתקלתי בהגדרה בשם Battery Auto Learning. הפעלתי אותה אך לא הבנתי כיצד היא פועלת.
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-