עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by LRa,

בוקר טוב, לידידה שלי יש מחשב עם זכרון dd2 667 512mb. יש לי סטיק של ddr1 500 1g. האם יש אפשרות להתקין באותו במחשב שלה? תודה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  2. GA-K8NE Rev 2.x http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1958&ProductName=GA-K8NE VS GA-K8N51GMF http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1950&ModelName=GA-K8N51GMF איזה מהם הכי טוב (עזבו את הAM2 אין ל צורך בו)

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by Hitman_47,

שלום לכולם ברשותי מחשב די ישן עם מעבד Athlon 64 3800+ (S939) X2 DUAL CORE למעבד אין קירור שכרגע מורכב אליו. יש לי קירור Thermaltake Big Typhoon שאני רוצה להרכיב על המעבד אבל אין לי את התושבת הפלסטיק השחור הזה שבא בקופסא של המעבד יש למישהו תושבת כזו אני רוצה לקנות תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by napoleon45,

עדכון בדרייברים שנועד לתקן בעיה , יוצר בעיות אחרות .... https://www.techradar.com/uk/amp/news/amd-fix-for-ryzen-chipset-issues-reportedly-causes-new-more-worrying-problems

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  5. Started by ido,

לשרת שירוץ על לינוקס, איזה שילוב עדיף משהו ברמת ה_דואל- סלרון טואלטין 1 גיגה או מעבד פנטיום 4 1.8 גיגההרץ ?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. האם זו אגדה אורבנית שטוענת שעדיף 2 סטיקים ? ואם כן, אשמח להסבר טכני קצר. ברצוני לרכוש 2 סטיקים של 1 גיגה .

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  7. Started by yoav9,

אני מתכנן לקנות באוגוסט (סוף) ערכה של מעבד+לוח אם+מארז+ראם... עכשיו יש לי כבר את מה שאני חושב לקנות Micron 256MB PC266 DDR Gigabyte GA-7VRXP AMD ATHLON XP 1800 + FAN Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER + חלון עכשיו המחיר שלי הוא בסביבות ה2500 ש"ח לגבי הדרגון אני לא מתפשר!! לא אכפת לי!!! אבל לגבי שאר המחשב, למישהו יש המלצות אחרות, אולי איזה בנדל נחמד שיוזיל את הכל... נ.ב. אולי עדיף לוותר על כל זה ולקנות מסך (יש לי relisys 722) או אפילו klipsh 4.1 למרות שעכשיו יש hercules xps 5.1 וקודם היה לי atp 3 נ.ב.ב. למה אני לא קונה חלקים אחרים במחשב. asus x50 צורב aopen x24 20 gyga cgate ti-500 של hercules live! 5.1 בבקשה 8)

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  8. לקחנו לסיבוב את אחת הבחירות השפויות והמאופקות ביותר בעולם של תושבת ה-LGA1200 וערכת השבבים Z490 לכתבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by dovk,

היי מרכיב מחשב , על לוח X570 AORUS XTREME על הלוח יש שלוש SLOT PCIE 16 - PCIE8- PCIE4 למעשה הרכבתי אותו בSLOT האמצעי ז"א PCIE8 האם יש מניעה שלא להרכיב אותם באחד הSLOT האחרים , או בכלל טעיתי והייתי אמור להרכיב ב SLOT PCIE4 שאלה נוספת אם מורידים עדכונים של דריבר ובמדיה שישנם גרסה קודמת לחדשה לדוגמא בלוח האם עדכון לשמע או ביוס וכו צריך להוריד גם אותה?

10. יש לי לוח conroe945G-dvi. בלוח יש 4 סלוטים שתומכים עד 4 ג'יגה זיכרון במהירות 667. כרגע יש לי כרטיס אחד של קינגסטון 512 ויש לי כמה שאלות : 1. האם אני יכול לשים כרטיס של חברה אחרת אבל גם 512 בחריץ המקביל. האם במקרה שכל כרטיס יהיה בעל CL אחר ימנע קיום מערך של dual chanel 2. האם אני יכול לשים בשני חריצים שני כרטיסים של 512 ובשניים האחרים שני כרטיסים של 1 ג'יגה. כלומר שבסוף יהיה בסך הכל 3 ג'יגה זיכרון ושכל זוג כרטיסים יעבוד במערך dual chanel. או האם חובה שכל הארבעה יהיו באותו גודל זיכרון. תודה מראש לכל מי שיענה.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  11. AMD ממשיקה בעדכון קווי המוצרים הקיימים שלה, לפני בואו של עידן ה-Zen 3 החדש לכתבה

12. חבר רוצה לקנות מחשב אני לא חושב שהמחיר הוא בעיה אבל כדאי להיתחשב בו ושלא יהיה גבוהה מידי הוא רוצה מחשב בעיקר למישחקים כלומר שתיהיה לו יכולת עיבוד גרפי טובה ניסיתי במיפרטים שהאתר מציעה אבל הוא רוצה פנטיום לא AMD וגם GFORCE אני צריך מפרט להכל לוח אם מעבד כרטיס גרפי הארדיסק\ים זיכרון (ואם שכחתי משהו אז אפשר להוסיף ללא מארז ומסך (הם ישנם) והכרטיס קול הוא מוכן להיסתפק באון בורד אבל חוץ מזה אני צריך הכל ! והבנתי שהGFORCE 4 לא יחזיק מעמד עוד הרבה זמן אפשר לקבל מידע בנושא ובלי הפניות בבקשה..

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. אני רוצה לעדכן ביוס בגלל שאני מתקשה לשים 2 סטיקים של זיכרון בדואל (מסכים כחולים) המליצו לי על עידכון ביוס. הלוח שלי הוא http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=238 השאלות: 1. האם יעזור העידכון? 2. איך אני משחזר את הביוס במקרה של עידכון כושל? 3. מישהו יודע אולי איזה זיכרונות עובדים עם הלוח הזה? כי יש לי american data 256MB pc3200 cl2.5 ואני רוצה לקנות עוד סטיק של 256MB. הבעייה שאין לחנות (בה אני חיב לרכוש) את amrican data.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by Unavoidable Encounter,

ראיתי ב logicpc.co.il שיש AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX ב2090 ש"ח ויש AMD Athlon 64 3800 Dual Core BW-E6 Socket 939 BOX ב2180 ש"ח מה ההבדל?

• 12 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by nik55,

היי מה ההבדלים בין הזיכרונות NT מול NQ? מעבר להבדל של 40 שח ל 1048 לטובת ה NT

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by SharonSx,

היי אממ יש לי כרגע 512 ג'נרי ואני רוצה לעבור ל 1024 ואני רוצה שיהיה משהו טוב ושיעבוד עם המפרט הזה: מעבד- AMD Sampron 2800 1600 Mhz @ 2000 Mhz. לוח אם- ASRock AM2NF6G-VSTA עם ציפ'סט של nVidia NF6100-405 רצוי שיעבדו במהירות גבוהה, DDR2 כמובן ושיהיה 2 סטיקים של 512 שיעבדו ב Dual Cannel... ועוד שאלה, בעתיד אני מתכוון לקנות גם מעבד כפול ליבה של AMD אז אני אצטרך לקנות גם זכרונות חדשים?? תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by badmama,

ערב טוב לכולם, ברשותי מחשב בן שנה (זקן הבחור), עם לוח אם של ABIT מסוג 3RD EYE בצ'יפסט 925. במשך הזמן שיש לי אותו, לא עדכנתי לו את ה BIOS. חבר שלי שקנה לא מזמן חדש עם 7800GTX טען שעידכון BIOS בלוח שלו (גם של ABIT, פשוט ה FATALITY), שיפר פלאים את הטמפרטורה של המעבד ובכלל החום שנפלט מהמחשב. האם כדאי גם לי לעדכן BIOS? מה הסיכונים הכרוכים בכך? ומה בדיוק להוריד מעמוד ההורדות של ABIT ללוח שלי? עמוד ההורדות של ABIT ללוח האם שלי תודה לכל עוזר.

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  18. שלום לכולם מה המעבד הזה בדיוק?ואיך הוא ממוקם במשפחת מעבדי AMD.? תודה

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  19. שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי.. יש לי כרגע פנטיום אבל אני רוצה לעבור ל-AMD (ATHLON).. האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם טוב של Asus/Gigabyte/Chaintech/etc? חיפשתי הרבה מאוד ולא מצאתי.. ה-Abit KX7-333 מצא חן בעיניי.. אבל אף אחד לא מוכר את זה בארץ :-( .. אני רוצה לוח טוב שיחזיק להרבה זמן.. RDR או DDR ראם.. --Vega

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מה תוכלו לספר לי עליו? ממה שעד עכשיו ראיתי אצלו זה שהוא נחמד מאוד

• 7 תגובות
    • 508 צפיות
  21. Started by [NOS],

למה אסור חתימות קצת גדולות? אולי תשנו קצת את הרזולוציה החוקית בשביל שלפחות יהיה אפשר לשים USER BARS ? אחרת החתימה משעממת תודה

22. Started by yoavke,

קישור לחדשות לגבי מעבד מובייל שעבר הסבה לדסקטופ . ככל הנראה גרסת QS של i7-10750H. מתאים לצ'יפסטים ישנים ועולה כ 100$ כולל משלוח באלי אקספרס. https://www.tomshardware.com/news/mobile-comet-lake-lga1151-motherboard צריך צלע קירור מתאימה שיש לה מגע מלא עם הליבה של המעבד. ככל הנראה אין אופציה ל OC . נראה כמו משהו ששווה בדיקה למי שתקוע על 4 ליבות עם דור 100 או 200 . גם המחיר די מוצלח . קישור לקנייה https://www.aliexpress.com/item/1005001856966385.html?spm=2114.12057483.0.0.4fa54b17PTNDjA תוספת - מסתבר שזה לא חדשות , קיים כבר כמה חודשים. יש גם גרסאות של 8 ליבות וגם גרסאות שכן תומכות ב OC . יש גם מבחנים …

23. Started by slider,

כדאי לקנות? ואם לא, אז איזה לוח עדיף בשביל המעבד הזה? רצוי אחד שתומך ב DDR333 ... תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Erez360,

שלום לכולם. בהרצת CPU Z על מחשב בעל מעבד Amd phenom 4 955 am3 שכל ליבה בו אמרוה להגיע למהירות של 3200 , התוכנה מראה גם בזמן מנוחה וגם בזמן מאמץ שמהירות הליבה היא 800+- הMultiplier על 4... *לוח GA-MA790XT-UD4P *CPU multiplier בביוס מוגדר על 16. *המתח לCPU בביוס נמצא על 0.975 והוא מוגבל להעלאה אני שם לב שלדוגמא במעבד 9300 של אינטל(מחשב אחר שיש לי) , מהירות כל ליבה אמורה להיות 2500 ובCPUZ כל ליבה 2000 במנוחה ובמאמץ באמת מגיעה ל2500 מולטיפלייר על 6. אז מה הבעיה עם הנתונים שלי למעלה במעבד הAMD , יש צורך בשינויים בBIOS? תודה לכולם *אם זה הוא אינו הפורום התואם לתוכן ההודעה אשמח אם תעבירו , חג שמח.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.