עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קיבלתי 2 מחשבים ורק אחד אני יכול להשאיר אצלי (כמובן שאת הטוב יותר) אבל איני בטוח איזה מחשב חזק יותר. אז איזה מחשב( עפ"י cpu ו לוח אם) טוב יותר? הראשון מעבד: Intel Celeron D, 2400 MHz (18 x 133 לוח אם: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=644 השני מעבד: AMD Athlon XP, 1333 MHz (10 x 133) 1500+ לוח אם: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=615

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  2. שלום, אני מקווה שזה לכאן , אם לא ,אנא העבירו לפורום אוברקלוקינג קראתי קצת בפורום וראיתי שמי שרוצה לוח ל-OC , לא מומלץ לו לקחת עם כרטיס מסך מובנה ,בגלל יכולת מוגבלת ב-OC אלא לקנות לוח+כרטיס מסך נפרד. השאלה שלי , האם במידה והמגבלה ב-OC נובעת מכך שהכרטיס OB מוגדר בביוס כ-ENABLED או שזה פשוט כך המגבלה של הלוחות הללו ל-OC . כך שבמידה ובשלב אחר (כשאני אקנה כרטיס מסך נפרד)אני עושה DISABLED לכרטיס ה-OB בביוס , יפתחו בפניי אפשרויות ה-OC ? תודה לעונים .

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by xiLike2Doitx,

הלוח שלי הוא dual Channel? במידה וכן, תהיה בעיה לחבר סטיק בודד בלבד? [8 בודד מול 2x4 למשל]. שאלה נוספת שמעניינת אותי, הלוח שלי למשל תומך בזיכרונות עד תדר 1600 ללא OC, וסתם לדוגמה 1866 עם OC. מה זה בעצם אומר? אם למשל אני קונה זיכרונות 1866, ומחבר למחשב שעדיין לא עבר המהרה, זה לא יעבוד?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Ashand,

אני יודע שיש סטיקי וקראתי אותו http://compare.intel.com/pcc/default.aspx?familyID=10&culture=en-US אבל לא ממש הבנתי... השאלה שלי מהו ההבדל המהותי והעיקרי בין X38 ל- 975X ?

5. ומה שאני שואל האם זה אפשרי בגלל שלא ניתן להשיג ללוחות החדשים דרייברים ל ווינדוס 98 ? האם יש למישהו יש פיתרון ? ואני חייב בבקשה מפרט אמין למחשב הנהלת חשבונות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  6. Started by carman6,

תציעו לי לוח אם הכי טוב שאפשר של אינטל בתווך המחירים 300-400 ש"ח... שאלה נוספת- האם הירידה הדרסטית של המחירים של המעבדים נוגעים גם ללוחות אם ולכרטיסי מסך? תודה לכל העוזרים...

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  7. חבר לי קיבל מתנה מדוד שלו מעבד אי 5 2500 והוא שאל אותי איזה לוח כדאי לקנות , ראיתי באתר של RSM שיש להם מבצעים על לוחות אם ישנים קצת לכן אני שואל אותכם מה כדאי / עדיף לקחת ASROCK Z68 Extreme4 B3 Z68 CHIPSET שעולה 599 ש"ח או ASROCK Z77 EXTREME4 Z77 CHIPSET שעולה 882 ש"ח כדאי להשקיע עוד 283 ש"ח על לוח אם שיש לו צ'יפסטים מתקדמים יותר? הבנתי שבשביל המעבד שיש לו הוא לא ירגיש הבדלים ולא שווה להשקיע . מה אתה אומרים שכדאי לעשות , או יש לכם לוח אחר שאתם ממליצים לקנות ? מבין-גדול

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  8. יש לי כיום 8GB ואני שוקל לשדרג ל-16GB. השאלה היא האם תהיה בכך תועלת של ממש. לכאורה דפוס השימוש שלי במחשב דורש הרבה זכרון, אבל בפועל הוא עובד די מהר לטעמי. קצת יותר פרטים לגבי הצרכים. אני משתמש בשני דפדפנים בו זמנית (לא חשוב כרגע למה), כשבכל אחד מהם פתוחים בו זמנית עשרות טאבים ולעיתים יותר ממאה טאבים. אני משתמש בתוכנות גרפיות כמו PaintShop Pro X7 ו- DxO Optics Pro 10. אני משחק במשחקי מחשב, אבל רובם לא מאוד דורשניים (עקרונית לא קונה משחקי AAA לפני שהמחיר שלהם יורד מתחת ל-10 דולר, כלומר לפחות בני שנתיים~שלוש). לא משתמש כמעט במכונות ווירטואליות, אבל כן מתכוון להשתמש בהן לעיתים יותר קרובות. לוח האם שלי הוא ASRock Z87 Extreme4, המעבד הוא i7-4770K וכרטיס המסך הוא HD7850 2GB. די…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by computer_freak,

שלום אני לא הייתי פה כמה חודשים (ממתי שקניתי את המחשב) ואני רואה שאני לא מעודכן אני צריך בבקשה שמישהו יעדכן אותי כשקניתי את המחשב AMD ATHLON 64 3000+ היה הבחירה הראשית ובאותו זמן אינטל הוציאה מעבד 64 ביט משם אני לא יודע מה קורה אני אפרט קצת על הדברים שאני צריך הסבר: intel core duo intel core duo2 conroe pentium d socket am2 אוקיי זה בערך מה שניתקלתי אני צריך לדעת את השוני, זיכרון מטמון, תושבות, כפול לא כפול וכו תודה

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by Dr@gon,

זקוק לזכרון של 512MB בשביל OC מוכן להשקיע 1000 שקל

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by BeRo,

היום בדקתי 2 לוחות ו2 מעבדים תקינותם של כולם בספק. לא הצלחתי להפעיל אף אחד מהם אבל אחד הלוחות השמיע סירנה (בעזרת הSPEAKER) כשבדקתי מעבד אחד מיד כשהדלקתי. עם המעבד השני הוא עהפעיל את הסירנה אחרי כמה שניות. בשני המקרים עם הסירנה הוא כבה. יש למישהו מושג מה משמעות הסירנה?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

שלום, אם אני עושה OC ואני מקפיד שהטמפ' לא תהייה גבוהה אז אני מוריד את החיים למעבד או לא? אני שואל כי המעבד ב-OC עובד תמיד על תדר גבוה ממה שניתן לו במפעל. כל עוד הטמפ' לא גבוהה והמעבד ב-OC אז אורך החיים שלו יורד? כלומר לא משנה אם אני אעשה OC כל עוד הטמפ' בגבול הסביר זה לא משנה את האורך החיים שלו ממעבד שלא עשו עליו OC? ועוד שאלה, האם זה השתנה בין מעבדים ישנים וחדשים?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  13. זה קשור ללוח אם, אבל בעיקר לסוגים שונים של מחברי SATA, לא ממש בטוח מה הפורום המתאים, אז ננסה כאן... אני כרגע עובד עם לוח אם ASUS P5ND ויש לו בעיה עם המיקום של חיבורי ה-SATA על הלוח - יש 4 כאלה, צמודים אחד לשני, ונמצאים בדיוק איפה שצריך לבוא כרטיס מסך שני (כלומר, זה משנה רק עם עובדים ב-SLI) - כמובן שמדובר בכרטיסים גדולים (9800GTX אצלי) כי כרטיסים יותר סטנדרטיים בכלל לא מגיעים כ"כ אחורה. לא ניתן לחבר סתם ככה את ה-SATA ללוח, צריך להשתמש בכבלים בצורת L. הבעיה, שבגלל שהחיבורים כ"כ צמודים אפשר לחבר רק שני כבלים - כי הזווית עולה על שאר החיבורים - הדבר היחידי שעובד זה כבל אחד ל-SATA1 והשני בקצה השני - SATA4. זה יוצר מצב שהזווית של ה-4 בעצם מכסה את 2 ו-3. ובכל מקרה אי אפשר לשים …

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  14. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  15. Started by YARONGT,

מה קורה! למי שמכיר את עסקי יצירת מוזיקה במקרה זה בתוכנת Fl Studio טוב אז חבר שלי עוסק בזה וגם אני אבל המעבד שלו לא סוחב ממש את הפרוייקטים אז חשבתי לעצמי אחרי חיפושים שהוא חיפש וגם פה ביד שניה של האתר לא מצאנו כלום אז למי שרוצה למכור מעבד ליבה מרובעת באיזור ה 200 250 שיתן פה תגובה . שכחתי לציין שזאת תושבת 775.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי לוח 8KNXP של ג'יגהביט, ועליו מעבד פנטיום 4 פרסקוט 2.8. הטמפרטורה של המעבד בזמן מנוחה היא בסביבות ה 60 מעלות. האם זה תקין ?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  17. היי, יש לי לוח אם K8N Neo Platinum ורשום במפרט שלו - 3 DIMMs w/ DDR 400 upto 3 GB השאלה שלי, האם אני יכול להשתמש בזיכרון במהירות 800? כי הוא יותר זול... אם למישהו יש המלצה על זיכרון שונה שיתמך על ידי הלוח אם אז אשמח לשמוע. תודה!

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  18. איזה מעבד יותר טוב: Core 2 Duo E6750 Box או Core 2 Duo E6700 Box ?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  19. אני עוד לפני קנית מחשב חדש ומטלבת איזה זיכרון לקחת (המחשב מיועד להרצת משחקים חדשים וכבדים וכל שאר שימושי המחשב הביתיים... אולי גם אוברקלוק בעתיד) המחשב מבוסס על AMD64 3000+ צריך לבחור זה: Memory OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory או זה: Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by laflafix,

ברשותי מחשב נייח עם מעבד -I7 3770K וזכרון מותקן של 8GB - זוג סטיקים G SKILL f3-12800cl9-4gbsr2. ברצוני להוסיף עוד 8GB לקיים בצורת זוג סטיקים נוסף. אינני מאתר את הדגם הזה בדיוק, אך ב- NEWEGG איתרתי את הדגם: G.SKILL Sniper Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3L 1600 (PC3L 12800) Low Voltage Desktop Memory Model F3-12800CL9D-8GBSR1 האם אוכל להוסיף את הזוג הזה (251 ש"ח מחירו) לקיים ללא בעיות תאימות? תודה מראש לעונים.

21. על לוח אם עם כרטיס רשת מובנה יש יציאה אחת של מודם/רשת נכון? אז השאלה שלי היא: אם אני רוצה לחבר מודם רשת וגם כבל רשת בין 2 מחשבים, אז מה אני עושה אם יש רק יציאה אחת. הלוח אם הוא: MSI K8N

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  22. Started by bobby323,

האם יש לתזמוני זיכרון השפעה על ביצועי המחשב?,משהו שממש אפשר להרגיש בו? או שזה יתבטא בכמה פריימים ב 3DMARK אני לא מתכוון לעשות OC רק רוצה להשקיע בכמות גבוהה של זיכרון לשפר את ביצועי המחשב (בעיקר במשחקים) זה הזיכרון שאני מתכוון לקנות ( 2 צ'יפים של ג'יגה) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3281 תודה

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by Miros,

בלוח הזה שאני מתקין וינדוז עליו... כלומר על הארד דיסק של WD 250G אני צריך את הדיסקט הזה שלוחצים F6? והאם אני מקבל אותו עם המחשב?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  24. אז ככה המעבד שלי barton 2500xp+ mobile הלוח epox 8rda3+ וכרגע אני עם 512mb ddr400 של geil אני רוצה להחליף למשהו טוב יותר השאלה היא אם כדאי להוסיף 512mb או למכור ולקנות זכרון אחר מומלץ יותר ? ואם כן איזה זיכרון אתם ממליצים..

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  25. Started by maCr0T,

לאחר קריאת כמה מאמרים, לא הצלחתי לפענח, איפה עומד המעבד הזה מבחינת ביצועי לונג וFLOAT, בביצועי מולטמדיה הוא יורד מסלרון 667, אבל לאיזה מעבד אינטל הוא מקביל בעבודה על לינוקס בערך?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.