עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, אני יודע שהיה לפני שבוע שאלה דומה אבל לא רציתי להקפיץ את הנושא הקודם וגם לא הצלחתי להבין את ההבדלים בין הלוחות. יש הפרש לא קטן בין הלוחות ורציתי לדעת מה ההבדל בנהם. (GA-965P-DS3 ) תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  2. Started by ravid,

היי, יש לי זיכרון של kingston כשאני רואה בביוס את הזמנים שלו זה מראה 2.5 במצב auto ובמצב אגרסיב זה הופך ל2.0 אני רוצה לקנות זכרון חדש אבל אין לי מושג עם אילו cas צריך להיות לו בגלל זה? ומה באמת ה cas שלי?!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by asafnn,

שלום לכולם אני בהתלבטות בין די קשה בין לוחות אם... אני קונה מחשב לצפיה בHD, פוטושופ ועריכת וידאו, בלי OC ובלי משחקים. המעבד יהיה Q9300 (אלא אם ה 9450 ירד במחיר משמעותית בימים הקרובים) אני רוצה לוח אם שיסחוב כמה שיותר זמן, כי לא סביר שאני אקנה מחשב חדש ב4-5 שנים הקרובות. האם שווה להשקיע בלוח שיתמוך גם בDDR3, בנוסף ל2? כיום ידוע שה3 לא כדאיים אבל אני מניח שזה ישתנה בשלב כלשהו. השאלה היא האם כשזה ישתנה הלוחות שזמינים כיום יספקו באמת מענה, מאחר והם תומכים רק ב 4GB ומהירות עד 1333. בשביל לחדד את השאלה יש 2 לוחות P35 שאני מכיר שתומכים גם בDDR3. Asus P5K-c .1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1694&modelmenu=1 2. Gigabyte EP35C-D…

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by ofer_shm,

היי אני מתלבט בין שלושה לוחות אם: gigabye ga-k8n dfi lanparty ut nf-d msi k8n neo4 pltinum שלושתם בעקרון אותם מחיר אז רציתי לדעת איזה עדיף? המטרה זה בעקרון משחקים ואולי OC קטן לא משהו רציני תודה עוזרים

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  5. קניתי מעבד core 2 dou דגם 4600 זיכרון ג'יגה של kingston DDR2 לוח אם Asus P5GCMX וספק 500 ואט ומארז של atx הרגיל השחור עם יציאות usb קדמיות כל זה ב 1000 שקל זה שווה????

• 1 תגובה
    • 420 צפיות
  6. ידוע לי שהמומלצים הם intel asus אבל מה אתם אומרים על הדגם הבא שלהם ABIT IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E שאלה שנייה מה אתם אומרים על זכרונות של TwinMOS ?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by adam12345,

היי יש לי זיכוי בסה"כ 1400 ש"ח על לוח אם שנדפק אני צריך לוח חדש תומך OCZ SLI DDR2, מעבד Q6600 כרטיס מסך 8800 GTS יש לי לבחור לוחות של ASUS או GIGABYTE בלבד! אודה לכם אם תוכלי להמליץ לי

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by Jenia24,

שלום! המיפרט שלי נמצא בצד קודם כל , עכשיו עם הלוח אם הגיע תוכנה שמחפשת אוטומטית עדכונים לדרייברים של הלוח ולביוס של הלוח והוא מצא לי עדכון לביוס , עכשיו הבנתי שזה טיפה מסוכן כל הקטע של העדכון של הביוס ואפשר לעשות את זה גם ידני. עכשיו מה עדיף לי לתת לתוכנה לעשות? זה בטוח בדר'כ?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by b127,

שלום חשבתי לעצמי יום אחד 1 למה לא עושים ציפסט שיריץ זכרוונת בארבע ערוצים, הרי ברוב הלוחות יש ארבע סלוטים, אז למה רק דואל? 2 למה אין בדיסק קשיח בקר רייד שיריץ רייד בין הפלטות עצמם? אמנם יש לכולם מנוע משותף, אבל אפשר לכתוב סיבית אחת על ידי כל ראש קריאה על כל פלטה בו זמנית, ובכל עצירה לכתיבה או קריאה יפעלו כל הארבע ראשים ביחד כך שיתקבלו ארבע ביטים בכל פעם, כך שHD עם ארבע פלטות יהיה מהיר פי ארבע מאחד בעל פלטה אחת, אמנם זה מחייב דיוק טכני מאוד גדול שלאורך זמן תמיד יהיו כל הראשים ממוקמים בדיוק אחד מעל השני, אבל אפשר לפתח מנגנון תיקון, שיזיז את הראש סיב אחד או שנים ימינה או שמאלה... תחשבו על זה, זה יכול לפתור את צוואר הבקבוק הזה. 3 למערכת ההפעלה XP יש אפשרות ליצור רייד תוכנה לד…

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  10. http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 MA78LM-S2H GIGABYTE 1. Realtek ALC888B codec‎ ‎ 2. High Definition Audio‎ ‎ 3. 2/4/5.1/7.1-channel (Note 4)‎ ‎ 4. Support for S/PDIF In‎ ‎ 5. Support for S/PDIF Out‎ ‎ 6. Support for CD In זה הלוח אם שיש לי , ורשום שם שהכרטיס קול תומך ב7.1 ו 5.1 אני קניתי אוזניות 5.1 , שיש להן 4 חיבורים . שחור כתום ירוק ורוד ומאחורה במחשב יש לי רק 3 חיבורים רגילים ורוד ירוק כחול ומקדימה גם ירוק וורוד . איך אני עכשיו מחבר את האוזניות ומנצל את ה5.1 שלהן ? ועוד שאלה קטנה , מה זה S\PDIF ?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by papa duck,

אני רוצה להבין קצת יותר בנושא אמרו לי שזה בעצם לא FSB 800 אלא FSB 200 כפול 4 אני לא הבנתי למה הכוונה בדיוק איך בדיוק זה נכפל ב-4? יש 4 מיקרופרוססורים? מה גודל הטרנזיסטור במעבדים אלה? האם לא מסוכן לעשות להם OC יותר ממעבדים אחרים כיוון שהם כבר ככה - "חמים"?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  12. Started by free_me_0,

-

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. לפי מה שהבנתי הראשון גם מכונה PENTIUM E והשני PENTIUM D משהו יכול להסביר קצת עליהם ומה ההבדל בינהם כי חוץ מזה ששניהם כפולי ליבה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by MonoMan,

אהלן. יש לי את'לון 2600+. הוא עובד בתדר של 1917מה"צ ובאס של 166 , עד כמה שאני יודע הוא אמור להיות barton, או שאני טועה? בbarton הליבה היא מלבנית ? איזו צורה יש לליבת tbred? תוכלו אולי לשים תמונות של גרסאות barton/tbred...? תודה.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by hen1235,

ראיתי שיש כל מיני סוגי זכרונות, חלק עם BH5 חלק עם TCCD, מה הדברים האלה בכלל אומרים ואיזה הכי טוב היום? מה זה 1T ו-2T? מה זה אומר ועל איזה מהם כדאי לי לשים את הזיכרון שלי?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Gil28,

טוב ל-oc? http://www.skypc.co.il/pl_product~18466~10~0.htm

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  17. ברשותי זכרון ADATA 512 MB DDR 400. קניתי היום עוד סטיק של זכרון זהה.לאחר איזה חצי שעה עם מאבקים בלוח המחשב זיהה סוף סוף את שניהם והעלה ת WINDOWS. אחרי 3 דקות עבודה הוא קרס לפתע וסרב לעלות לאחר כך.הוצאתי סטיק אחד בינתיים{את הישן}והכל עובד כרגיל. מה לעזאזעל הבעיה?

• 62 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. Started by Anonymous1,

אמנם נתנו לי היום קישור לדף בנושא ציונים למעבדים, אבל קודם כל לא הופיעו ברשימה מעבדי Sempron ו Intel ובקישור לציונים למעבדים אלה יש כתבה בלבד, בנוסף לפי הבנתי זה רק נותן ציונים אבל לא נותן רשימת הקבלה. למשל כרגע אני מתעניין במעבד Sempron 3000+ לתושבת AM2. בתודה.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  19. הורדתי CPU-Z וגיליתי כמה דברים מוזרים במחשב שלי: המעבד אמור לעבוד על 3000 ומשום מה עובד רק על 2800.. ועוד משהו, בקטע של הזכרונות: הזכרונות במהירות 800, ולפי מה שהבנתי מפה אז הם עובדים במהירות 400? הלוח אם מגביל? (DUAL CHANNEL 2GB 800) מקווה שתוכלו לעזור תודה

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by Anonymous1,

אני מעדיף לקנות את לוח האם, של Asus לתושבת AM2 דגם M2v-TVM. ואני לא יודע אם הכרטיסים המובנים בו, נתמכים על ידי ויסטה. אמנם באתר ASUS, ללוח זה לא מופיע מנהלי התקן, אבל יש שם גם לוח אחר שלא מופיע ואני יודע ש Microsoft הכינו עבורו מנהלי התקנים. אני מבקש עצה או עזרה ממישהו שיש לו לוח כזה, שיבדוק עם Vista Advistor. אם מישהו יודע אם הלוח הזה יוצר לפני Vista זה גם יעזור לי להחליט. בתודה, גוגל.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  21. שלום!!! אני מתכוון להביא מארה"ב לוח אם+כרטיס מסך, ורציתי לשאול מה הם ההליכים שעלי לעבור עם כניסתי לארץ? מה אני מחוייב לשם אם בכלל? מ"ס? מע"מ? אני צריך להצהיר במכס? האם יבדקו את זה בכלל? אם יש איזשהו פרט שלא ציינתי והוא רלוונטי, אנא תגידו לי אותו בכדי שאני אדע....

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by RoyShefy,

מה ההבדלים בינהם!? זהו! בשביל הסיפור הזה זה 2.6C נגד 2500+ מה יותר טוב? מכל הבחינות וסתם ההבדל הגדול... ואם כל הקטע שהליבה בAMD יותר איכותית אז בבקשה להסביר מה עושה הליבה ומה יחדות המגה"צ

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום לכולם! הייתי נורא שמח לדעת אלו אתרים מרכזים בכלליות את הנ"ל, בצורה מסודרת, כדי שיהיה קל יותר להתעדכן, או יותר נכון, להשלים את החסר, מס' שנים לאחור ועד הלום..לדוג', מעבדי אינטל, לפי סדר צאתם באופן כרונולוגי.. תודה לכל העוזרים! ניר.

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. היי יש צוואר בקבוק, האם זה ישפר לי ? רוני

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by lipa,

יש לי את הלוח P4P-800 של אסוס, בעדכונים באתר יש את Afudos BIOS update tool למה זה משמש ואיך מתקינים את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים