מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להבין קצת יותר בנושא אמרו לי שזה בעצם לא FSB 800 אלא FSB 200 כפול 4 אני לא הבנתי למה הכוונה בדיוק איך בדיוק זה נכפל ב-4? יש 4 מיקרופרוססורים? מה גודל הטרנזיסטור במעבדים אלה? האם לא מסוכן לעשות להם OC יותר ממעבדים אחרים כיוון שהם כבר ככה - "חמים"?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי הראשון גם מכונה PENTIUM E והשני PENTIUM D משהו יכול להסביר קצת עליהם ומה ההבדל בינהם כי חוץ מזה ששניהם כפולי ליבה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי את'לון 2600+. הוא עובד בתדר של 1917מה"צ ובאס של 166 , עד כמה שאני יודע הוא אמור להיות barton, או שאני טועה? בbarton הליבה היא מלבנית ? איזו צורה יש לליבת tbred? תוכלו אולי לשים תמונות של גרסאות barton/tbred...? תודה.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ראיתי שיש כל מיני סוגי זכרונות, חלק עם BH5 חלק עם TCCD, מה הדברים האלה בכלל אומרים ואיזה הכי טוב היום? מה זה 1T ו-2T? מה זה אומר ועל איזה מהם כדאי לי לשים את הזיכרון שלי?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ברשותי זכרון ADATA 512 MB DDR 400. קניתי היום עוד סטיק של זכרון זהה.לאחר איזה חצי שעה עם מאבקים בלוח המחשב זיהה סוף סוף את שניהם והעלה ת WINDOWS. אחרי 3 דקות עבודה הוא קרס לפתע וסרב לעלות לאחר כך.הוצאתי סטיק אחד בינתיים{את הישן}והכל עובד כרגיל. מה לעזאזעל הבעיה?
-
- 62 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אמנם נתנו לי היום קישור לדף בנושא ציונים למעבדים, אבל קודם כל לא הופיעו ברשימה מעבדי Sempron ו Intel ובקישור לציונים למעבדים אלה יש כתבה בלבד, בנוסף לפי הבנתי זה רק נותן ציונים אבל לא נותן רשימת הקבלה. למשל כרגע אני מתעניין במעבד Sempron 3000+ לתושבת AM2. בתודה.
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הורדתי CPU-Z וגיליתי כמה דברים מוזרים במחשב שלי: המעבד אמור לעבוד על 3000 ומשום מה עובד רק על 2800.. ועוד משהו, בקטע של הזכרונות: הזכרונות במהירות 800, ולפי מה שהבנתי מפה אז הם עובדים במהירות 400? הלוח אם מגביל? (DUAL CHANNEL 2GB 800) מקווה שתוכלו לעזור תודה
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מעדיף לקנות את לוח האם, של Asus לתושבת AM2 דגם M2v-TVM. ואני לא יודע אם הכרטיסים המובנים בו, נתמכים על ידי ויסטה. אמנם באתר ASUS, ללוח זה לא מופיע מנהלי התקן, אבל יש שם גם לוח אחר שלא מופיע ואני יודע ש Microsoft הכינו עבורו מנהלי התקנים. אני מבקש עצה או עזרה ממישהו שיש לו לוח כזה, שיבדוק עם Vista Advistor. אם מישהו יודע אם הלוח הזה יוצר לפני Vista זה גם יעזור לי להחליט. בתודה, גוגל.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום!!! אני מתכוון להביא מארה"ב לוח אם+כרטיס מסך, ורציתי לשאול מה הם ההליכים שעלי לעבור עם כניסתי לארץ? מה אני מחוייב לשם אם בכלל? מ"ס? מע"מ? אני צריך להצהיר במכס? האם יבדקו את זה בכלל? אם יש איזשהו פרט שלא ציינתי והוא רלוונטי, אנא תגידו לי אותו בכדי שאני אדע....
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מה ההבדלים בינהם!? זהו! בשביל הסיפור הזה זה 2.6C נגד 2500+ מה יותר טוב? מכל הבחינות וסתם ההבדל הגדול... ואם כל הקטע שהליבה בAMD יותר איכותית אז בבקשה להסביר מה עושה הליבה ומה יחדות המגה"צ
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי נורא שמח לדעת אלו אתרים מרכזים בכלליות את הנ"ל, בצורה מסודרת, כדי שיהיה קל יותר להתעדכן, או יותר נכון, להשלים את החסר, מס' שנים לאחור ועד הלום..לדוג', מעבדי אינטל, לפי סדר צאתם באופן כרונולוגי.. תודה לכל העוזרים! ניר.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי יש צוואר בקבוק, האם זה ישפר לי ? רוני
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הלוח P4P-800 של אסוס, בעדכונים באתר יש את Afudos BIOS update tool למה זה משמש ואיך מתקינים את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
טוב אז הרכבתי הכל, וישר כמו שזה עשיתי בנצ'ים. לא נכנסתי אפילו לביוס, ולא שיחקתי עם שום הגדרה בשום מקום כמו שאומרים, "לא נגענו". הOC הראשוני יבוא מחר או מחרתיים, כרגע חסרים לי 2 מאווררים למארז..בלעדיהם אני לא רוצה להתחיל. אשמח להצעות, שיפורים ותגובות רציניות. המפרט בחתימה.. http://img236.imageshack.us/my.php?image=cp2ac8.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ModelName=GA-965P-DS4
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול 2 שאלות 1. מה ההבדל בין לוח האם של abit ni8sli ל abit il8 chipset945p 2. כמה חיבורים של sata יש בלוח אם abit ni8sli ושאלה כללית למה צריך יותר מסלוט אחד של pci expres על הלוח? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, האופציות הן Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 או MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 בעיקרון לא מתוכנן אוברקלוקינג, אולי בעתיד משהו בקטנה, אבל איזה לוח עדיף בכל זאת? ולמה תודה
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
כרגע יש לי אינטל 1.8.. לוח אם לא משהו מוכר וגם לא משהו וזכרונות SD-RAM! אני רוצה לשדרג את שלושתם.. יש לי 1500 שקל, ואני רוצה משהו ממש טוב שיחזיק מעמד לפחות 3 שנים טובות! עם מדברים על תוספת של 100-300 שקל אז אין לי בעיה אבל יותר זה כבר בעיה..! תודה מראש לכולם!
-
- 12 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
512MB TwinMos TwiSTER DDR PC3200/400 או OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Rev 2 Performance שניהם בערך באותו מחיר
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
נתחיל עם הידיעה על קנטפליד: אינטל מתכננת להשיק את הגירסת האקטרים של המרובעי ליבה ששמו קנטפילד כולם יודעים QW6700 ב13 בנובמבר (יחיד עם כרטיסי G80) הוא יהיה 2.67GHZ/1066FSB עם 2X4MB קאש. עוד גירסת קנטפילד תשחורר שתיקרא Q6600 שתשוחרר ברבעון הראשון של 2007. הוא יהיה 2.4GHZ/1066FSB עם 4X2 MB קאש שיהיה MAINSTREAM של המרובעי ליבה. מקור: http://vr-zone.com/?i=3995 קונרוים חדי ליבה או CONROE L: כנראה שאינטל עדיין לא עזבה תמוג "פנטיום" ולקונרו L היא תקרא פנטיום : o הדגמים הם: - Pentium E1020 : 1.4 GHz, FSB800, 1 MB of L2 cache - Pentium E1040 : 1.6 GHz, FSB800, 1 MB of L2 cache - Pentium E1060 : 1.8 GHz, FSB800, 1 MB of L2 cache מקור : http://vr-zone.com/?i=3996
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיכה בבאים. מעבד אינטל סוקט 478 PCIe זיכרון DDR1 השילוב של סוקט 478 עם PCIe - כאן הבעיה ולכן רציתי את עזרתכם.
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני קצת מבולבל העמבדים החדשים DUAL CORE של אינטל הם מכילים בתוכם את ה ס פקודות של 64 ביט (EM64) או שהם רק כפולי ליבה ואין לאינטל בנתיים מעבדים שהם גם גפולי ליבה וגם בעלי סט פקודות 64ביט? כי פשוט הבדלי המחירים בין מעבד כפול ליבה הכי זול של אינטל לבין מעבד כפול ליבה הכי זול של AMD הוא עצום.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-