מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
האם יהיה הכרחי להתקין מחדש את החלונות (אקס פי) לאחר השידרוג, או שיהיה אפשרי להפעיל אותו, ויהיה צורך רק לעדכן את הדרייבר?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש בתחום, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד, ואין לי מושג מה לחפש, ומה כדאי. באופן עקרוני אני חושב על תקציב של 5000 ש"ח בערך, וחשוב לי בעיקר צפייה בסרטי dvd וסתם, אינטרנט, אופיס וכו. משחקים זה פחות קריטי. אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי. ראיתי מכרזים רבים באינטרנט שאפשר להגיע איתם למחירים כאלו( hp, dell' ועוד) אבל באמת שאין לי מושג. האם ישנן המלצות?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום. אני ממשיך לנסות וללמוד יותר על כל ה"עניין" הזה.... CPU-Z מראה מכפלה של x4, והמהירות של המעבד יורדת ל 2 גיגה הרץ, כאשר אין פעולות רצות (idle). כאשר דבר מה דורש חישובים [אני מניח], המכפלה עולה ל 16, והתדר מגיע לתדר ה"מקורי" - 3.2Ghz [Phenom II X4 840] שיחקתי קצת ב BIOS, ואחד הדברים ששמתי לב אליהם שם זה ש Cool n Quite היה על Enabled. העברתי ל DISABLE מאז, המכפלה נשארת קבוע על 16, והמהירות על 3.2, גם בעת שהמחשב לא עושה דבר מסוים [idle] האם זאת מהותה של הטכנולוגיה הזאת - ה Cool N Quite??? או שאולי אני מפספס פה משהו? ובואופן כללי - האם להשאיר אותה פעילה או לא? תודה!
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שני מעבדים לנייד שלי. Intel® Core 2 Duo T9500 2.6GHz (6MB Cache 800MHz FSB) VS Intel® Core 2 Duo T9300 2.5GHz (6MB Cache 800MHz FSB) תוכלו בבקשה לפרט מה ההבדלים בין השניים (חוץ מהמהירות)? אני שואל מיכון שההפרש במחיר הוא די גדול... תודה.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג לוח אם + מעבד + זיכרון ב1500 שח רצויי משהו שעובד טוב אם משחקים וריבוי משימות
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני לא חזק בהבנת חומרה כמו רוב החברה כאן...וגם יש לי מחשב יחסית ישן ....אז בבקשה לא לצחוק עלי או להגיד לי לקנות חדש. למרות שהמחשב יחסית חלש ..אני עובד עם ישומים דורשניים ברמת הגרפיקה, כמו 3DMAX ותוכנות תלת אחרות... אני נתקל בזמני רינדור ארוכים במיוחד (למרות שהמחשב יציב ולא נופל) אני יכול לחלק את השאלה שלי לשתיים: 1) איפה צוואר הבקבוק לפי מפרט המחשב שלי- זאת אומרת, מה כדאי לי להחליף\להגדיל (זכרון, מעבד,כרטיס מסך) ? 2)איזה חלק ספציפי (זכרון, מעבד,כרטיס מסך) אני יכול לקנות שיתאים ללוח האם ? המפרט: [pre] Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 7.…
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שני הדגמים הם של חברת G.SKILL אחד 2GB 800MHZ HK השני 2GB 800MHZ PK אני מתכוון לעשות OC די רציני אם זה קשור... תודה.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
טוב חברה הגיע הזמן להחליף את המעבד שלי במעבד חדש כדיי לקבל יותר ביצועים באפליקציות כאלה ואחרות החל ממשחקים תומכים QUAD כמו GTAIV וUT3 ועד אפליקציות של רינדור אנימציות ואפקטים התקציב שלי הוא כאמור עד1500 שקלים ויורכב במחשב שלי <<< המעבד שיש לי בראש הוא Q9550, נותן ביצועים טובים ולא עולה הון. חשבתי בהתחלה לעבור לI7 אבל אני ממש לא ארשה לעצמי לבזבז כמות כסף אסטרונומית כזאת. מאשרים? הצעות אחרות? דרך אגב על המעבד יורכב כנראה TRUE BLACK ויעבור OC סביר.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
המחיר של שניהם דומה 1050 ש"ח . לפי מה שהבנתי AMD טובה יותר במשחקים זה נכון ? ככה אני רואה בבנצמרקים (-:
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הזמנתי מ-PCH זכרונות TWINMOS 3200 256mb X2, וכרגע נגמר להם במלאי, אז יש באפשרותי לקחת באותו סכום את הזכרונות של Geil עם ה-Heat Spreader. אם לא, אז אני צריך להמתין (ומי יודע כמה זמן זה יקח..) עד שיהיה להם את הtwinmos במלאי. רציתי לדעת אם כדאי לקחת את הGeil, ואם הביצועים שלהם ב-OC (עם מערכת של P4C) שווים ל-twinmos. תודה!
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, התגלגלו לידי 2 כרטיסי זיכרון SDRAM. על הכרטיסים מדבקת זיהוי, האם אתם יודעים מהו הנפח של כל אחד מהכרטיסים? מצ"ב תמונה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם בביצועים? או שההבדל או רק בתוספות על הלוח? האם מפרט זהה שמורכב על שני המדר בורדים האלה יתן לי ביצועים זהים?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
היי לכולם אמרתם לי שמעבד סמפרון בסוקט AM2 יותר טוב ממעבד סמפרון בסוקט 754. אם ככה : 1-למה המחיר של סמפרון בסוקט AM2 יותר זול מסמפרון בסוקט 754?<סמפרון 3000 בסוקט AM2 עולה 330 ש"ח,סמפרון 3000 בסוקט 754 עולה 470 ש"ח> 2-למה במפרטים המומלצים של האתר מופיע הסמפרון בסוקט 754 כמעבד המומלץ בטווח המחירים הנמוך?
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ברשותי מעבד מדגם אינטל, שרשום עליו כך: Intel Pentium 2.4GHZ/612/533 Sl6h Malay Q334A177 (זה לפחות נראה לי ככה) השאלה שלי, אם אפשר להלביש אותו על כל לוח אם תומך אינטל, ואם לא אז איך אני יודע לאיזה לוחות אם אפשר להתאים את המעבד?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
סתם מתוך סקרנות מהו המעבד הכי יקר שכסף יכול לקנות היום (מעבדים לשוק הביתי ושרתים לא מדבר על מחשבי-על) בין הכי יקרים שאני מכיר הם: AMD OPTERON 275 ITALY 2.2GHZ X2 4800 FX57 P4 3.4EE PD 840 EE יש יותר יקרים (אני מתאר לעצמי שכן!)
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קניתי זכרונות של PQI, עם גופי קירור... עכשיו מה שקורה זה שכשאני מכניס אותך לסלוטים שלהם, אז הם ממש צמודים אחד לשני, ויש ביניהם מגע... ואפילו טיפה לחץ... יכול להיות שזה פוגם בביצועים? או שהזיכרונות יכולים לההרס אפילו?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
היי אני מתלבת בין שני מפרטים: מפרט1 Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Tray MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2982&ProductName=GA-MA770-UD3 2x2GB 1066 DDR2 1515 שקל. מפרט2 Pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2892 2x2GB 1066 DDR2 1095 שקל. כמו כן הכרטיס היה 5770 הכל נקנה בKSP.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
אני יודע שמעבדי הליבה הכפולה של אינטל חזקים יותר באוברקלוקינג על אלה של-AMD אבל האם יש הבדל משמעותי בינהם במהירות סטוק ואם כן עד כמה הוא משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
התקינו לי את המחשב ובגלל מאוורר לא ניתן להתקין זכרון בצד שמאל ( צד שנאמר ע"י היצרן הלוח שיש להתקין 2 סטיקים ) האם זה פוגע בביצועים ? אני מרגיש שמעל 2 GB זכרון בפועל יש בעיה במערכת לא זורם חלק
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
בביוס יש לי את האפשרויות הבאות: Cpu Brand : Intel Cpu Type : Pentium Cpu Speed : 800mhz (אי אפשר לשנות) Cpu ratio Selection: 8.0x (אפשר לשנות) Cpu Frequency 100mhz (לא ניתן לשנות) המעבד שלי הוא CELERON 1700NHZ. איך ההגדרות שלי צריכות להיות? אני מקווה שתתנו לי תשובה מניסיון או מידע על בטוח כי אני לא רוצה לקחת סיכון ולשרוף תמעבד *עריכה* עד היום ההגדרות היו ככה אבל עכשיו שמתי לב שהמעבד בעצם עובד על 800 מגה הרץ והוא אמור להיות על 1700 ובשביל זה אני חייב לעלות במקום 8.X ל17.X השאלה היא איך זה אמור להיות.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
האם ללוח של GigaByte GA-7VAXP יש בעיה עם זיכרונות מסוג DDR PC2700 333Mhz???
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני יודע שזאת הפעם המליון שאני שואל פה אבל אני בודק כל פריט בצורה יסודית... אני מכין מפרט לחבר שלי שכולל Q9450 ASUS P5E3 Premium WiFi X48 ואמור לעבור OC קל, ואני צריך לבחור זכרונות DDR3 (חבל על הזמן לא הצלחתי להוריד אותו מזה). וראתי שהכי נפוץ וענייני מבחינתי זה זכרונות של OCZ... השאלה הכי חשובה היא מה עדיף ..תזמונים או תדר. ועוד שאלה שנשאלת היא אם עדיף את סדרת ה PLATINUM או REAPER שתי הסדרות מקבילות כמעט במחיר והאפשרויות הם : Reaper - 2x2048 1333Mhz CL6 -1350 Platinum/Reaper - 2x2048 1600Mhz CL7 -1400 ReaperX - 2x2048 1333Mhz CL6 -1550 Platinum/Reaper - 2x2048 1800Mhz CL8 -1600\1750 Platinum- 2x2048 2000Mhz CL9 -1850 אני ממש מתבלבל וכבר לא מצליח להבין מה ה…
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש הבדל מהותי יותר פרט למהירות ה BUS בין REV 1 ו REV 3.3? (למשל, תמיכה במעבדים עתידיים, קירור טוב יותר, תיקוני באגים) פשוט החברה שאני רוצה לקנות ממנה, אומרת שהם לא יודעים איזה REV זה...
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש הרבה סוגים של זכרונות, דגמים, חברות. אני מרכיב כעת מחשב - אבל בנושא הזה של זכרון אין לי כל כך מושג מה עלי לבדוק לפני שאני רוכש כרטיס שיהיה טוב. המעבד עליו אני הולך הוא AMD 64 3200 ולוח האם הוא של DFI ULTRA D מה אני צריך בזיכרון? מה עלי לחפש? השימושים יהיו-עריכת סרטים, עבודות, ואינטרנט. ואולי אולי אולי גם אוברקלוקינג
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-