מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הלך לחבר האן 7 אף והוא צריך תחליף,מה מומלץ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול על האופציה לשלב מעבד OPTERON למחשב ביתי. הדגם הוא 146 SOCKET 939 2.0GHZ 64 bit זכרון CHACHE של 1MB שמאוד שימושי לי.. מחשב שמיועד למשחקים וכמובן ישולב עם כ.מסך חזק וזכרון 1GB. איזה לוח מומלץ לקנות עם כזה מעבד? האם הDFI INFINITY NF4U יהיה טוב בשבילו? אפשר לשים למעבד הזה מאוורר BT? תודה רבה. אני מאוד אוהב את AMD, וגם עכשיו אני על AMD. אני לא אוהב את אינטל.., אבל אם המצב הוא שAMD מפגרים קצת מאחורה אני ישקול את המצב בשנית. פשוט במחיר הזה המעבד הזה הוא הכי טוב.. תודה רבה קובי
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ללוח אם האם כדי בכלל לקנות לוח אם תומך SLI או CROSSFIRE אם אני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך שתומך? סתם לדוגמא ראיתי שיש לוחות אם שתומכות ב SLI ורשום שם שאפשר לחבר שני GF 6600 שתומכות בSLI... אבל אם סתם דוגמא אני יקנה בכלל RADEON ? או שאני יקנה כרטיס אחד של GF ללא 2 ליבות או משהו כזה לדוגמא GF 7600 GS... האם תיהיה השפעה בכל זאת ? ואם אני מתכוון לקנות RADEON לפי מה שאני מבין אז עדיף לוח אם שתומך ב CROSS FIRE לא ? אני נורא מבולבל יש יותר מידי לוחות אם שמתאימות לי אבל בעקרון אני לא יודע אם לבחור לוח שתמוך SLI או CROSS FIRE או שפשוט לעזוב את האפשרויות האלה וללכת על לוח אם רגיל ? תודה לכל מי שמגיב !!
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי חבר'ה. עוד שאלה צצה בראשי. אם אני קונה D805 עם לוח-אם Gigabyte GA-8I945PG-RH זה יתאים לשדרוג למעבד קונרו בעתיד הקרוב? כלומר, אצטרך להחליף לוח אם בשביל המעבד? או שהוא יהיה כשיר לעבוד גם עם הקונרו?
-
- 11 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני צריך עצות וחוות דעת על המוצרים האלה לוח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5596 זיכרון http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4746 ומעבד אני צריך אתה עצתם מחשב לאוברקלוקינג
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
לדוד שלי יש תמעבד כמו שלי AMD 720 עם לוח 770 REV 2 הוא שואל איך הוא פותח תליבה הרביעית ואם הוא יכול בכלל לפתוח
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
נשרף לי לוח אם ECS 478 VIA פתאום נדפק הביוס ניסיתי לעשות הכול זהו לוח מת רשום BIOS EROR , חיפשתי בכל הרשת משהו משומש יש 2 מצאתי ב 150 ש"ח אחד מנתניה והוא רחוק יש לי 2 חנויות קרובות לבית אחד רוצה למכור לי לוח פשוט 478 SIS / VIA ב 170 עם 3 חודשים אחריות הוא רמאי לוח כזה עולה גג 70-80 ויש באתר של זיג זג מחשבים לוח אם עם ציפסט 875 והם רוצים עליו 200 ש"ח אחריות רק שבוע http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1715&ProductName=GA-8I875 מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כרגע אני עם Phenom II 920 וראיתי שכבר מוכרים את ה6 ליבות של AMD, והלוח שלי הוא AM2+ שתומך בAM3,יש אפשרות שהמעבד יעבוד על הלוח?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש איזה השוואה באינטרנט שמראה הבדלי ביצועים בין מעבדים של ניידים (כולל ישנים) למעבדי מחשב (כולל ישנים) או ספציפית לדגם הזה ?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר התלבטויות רבות רכשתי את הלוח הנ"ל. למרות התקנה יחסית מאתגרת כולל אתחול עם מעבד ישן ועדכון BIOS למעבדים החדשים וכיו"ב ... אני די מרוצה מהלוח (המפרט המלא בצד). ישנה בעיה שקצת מטרידה - ה NB מגיע לטמפרטורה של 50 מעלות ללא מאמץ למרות שעל פי הביקורות שקראתי פתרון הקרור של DFI אמור להיות טוב. הטמפרטורה נורמאלית ל NB? חשוב לציין שלא התקנתי את הקירור הייחודי של DFI בגלל טענות בפורומים ברשת שהוא גורם לחימום לעתים ולא לקירור. אם למישהו יש נסיון עם הלוח אשמח לשמוע כל המלצה, גם לגבי אפשרויות ה BIOS. תודה,
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, איזה מהלוחות הבאים טוב יותר? ומה ההבדל ביניהם? ASUS M3A78-EM http://skypc.co.il/pl_product~31626~83~0.htm M3A78-EMH HDMI AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=M3A78-EMH-HDMI תודה!
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
?? הבנתי שהוא סוקט 775 64 ביט.. הוא יותר טוב מפנטיום 4 3.0 ? (ה-506 הזה הוא 2.66)
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אז ככה, אמרו לי שכדאי לקנות את הפנום כי הוא יהיה ממש טוב. עם OC טוב, CF טוב והוא יהיה זול. אבל אני לא יודע ממש אם כדאי. יש לי תקציב ל-i7 אני פשוט לא יודע אם באמת כדאי לי לחכות או לקנות כבר את ה-i7. אני לא עושה OC עצבני וכאלה. כל פעם לעשות קצת, לא משהו מיוחד. ושאני יבין, ה-i7 לא טובים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי התלבטות ענקית בין שני סוגי המעבדים של אנטל מעבד Intel Core i7 920 או מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 אני מדבר בעניין הזכרון המטמון מי כדאי מבחינת הביצוע ומשחקים. התמונה הבאה מציגה את ההשוואה בין שני המעבדים למרות שאין הפרש משמעותי במחיר וגם מתי יוזלו המחשבים?!!!!???? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מה אתם הייתם לוקחים למטרת משחקים? אל תגידו לי שום מעבד אחר, נותנים לכם אפשרות אחד מהם מה אתם הייתם לוקחים , טיפה פירוט יעזור.
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2G זכרון, HMT112U6TFR8C-H9 (ראו תמונה מ-CPUZ) אני רוצה לשדרג אותו ל-4G, במינימום מחיר. מה אתם ממליצים? מישהו מכיר חנות בהרצליה פיתוח?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יש לי לוח Z68, לא מזמן גיליתי על טכנולוגיית SMART RESPONSE, ניסיתי לשנות לRAID והוא פשוט לא נותן לי. מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסטרטים כל הזמן. רק מצב IDE עובד.... מה עושים? לוח תקול או מה? תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט בינוני שיחליף את המחשב הנוכחי שלי , הצורך שלי הוא - שימוש "משרדי - ביתי" , צפייה בסרטונים מדי פעם, אנטרנט בעיקר , הפעלת מכונות (לרוב תהיה אחת בלבד) וירטואליות ! התקציב שלי עד 2000 ש"ח - זה המפרט בינתיים : ( בנוסף סטיק 4GB של G.SKILL ומארז של קולר מאסטר.... מהמערכת הנוכחית אני אעביר את הכרטיס מסך X1950 PRO) [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]18984[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]ספק כח SeaSonic 430W S12II-430 Retail[/TD] [TD=class: cartcolprice, bgcolor: #FFFFFF, align: center]260[/TD] [TD=class…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי חברה, אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג, אני לא מעוניין לעשות OC לשום רכיב. איזה לוח אם כדי? או שכדי אחר בכלל... 405 ₪ - MSI ZH77A-G41765 ₪ - MSI Z87-G45 LGA1150 GAMING הינה המפרט: *******בלי לוח אם******* 1140 ₪ - Intel Quad Core i5 4670K 3.4Ghz LGA1150 320 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 2315 ₪ - NVIDIA GeForce Gigabyte GTX770 WIndforce X3 4GB 430 ₪ - SanDisk Pulse 128GB SATA3 *מבצע* 749 ₪ - NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 650W BUNDLE 95 ₪ - LITE-ON DVD-RW x24 Sata iHAS124 140 ₪ - Scythe Katana 4 85 ₪ - Corsair Air Series SP120 Quiet Edition High Static Pressure 120mm Fan
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
דיווחים על מחסור בערכות השבבים עבור לוחות האם התקציביים מהדור העכשווי הם לא מה שקיווינו לקבל עם כניסתה של שנת 2021לכתבה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי שני מעבדים כפולי ליבה לסוקט 939 בזאפ . בכל מקרה יש את 4800X2 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=399323 ו3800X2 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=400778 וה3800X2 עולה כפול, למה
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
הכוונה הספציפית היא SOCKET 370 חרשתי את גוגל ומשום מה לא מצאתי. כמובן אין צורך בתפקיד כל הפינים, אם יש רק את הרגליים של המתח מה טוב כי זאת המטרה העיקרית. אם זה נחוץ אז המעבד הוא CELERON 400.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נתקלתי בסדרה הזו במקרה ורציתי לדעת פרטים עליה שמעתי שיש להם 8 ליבות ומיהוריות מדהימות רציתי לדעת אם זה נכון ולמה הם משמשים וכל הפרטים עליהם אשמח לתשובה Intel Xeon
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
תיראו אני רוצה לשדרג את המחשב כרגע יש לי מעבד E6300 1.8MHZ כרטיס מסך 7300GS '' ספק EZCOOL 300W לוח אם של msi דגם rc410m2-l עכשיו נגיד אני משדרג את הכרטיס מסך ל 8800 או 9600GT המעבד יחזיק את הכרטיס בדוק? דבר שני כדי להחליף למשחקים כמו אססאסין קרייד וקריסיס את המעבד? או שאורלוקינג טוב נגיד ל 2.4 או משהו שהיה בטחוני לספק בלי שישרף יספיק למשחקים האלו? דבר שלישי... אני רוצה לקנות זכרנונות של 800MHZ והלוח אם לא תומך בהם ואני רוצה להחליף עכשיו השאלה שלי זה ככה.. האם זה סיפור להרכיב לוח אם? או שזה קל כמו להכניס פשוט כרטיס מסך למקום שלו, או שבשביל זה צריך מישהו מנוסה בתחום? ואם אני מחליף לוח אם נמחק לי כל מה שבמחשב וצריך להתקין בחדש או שהכל נשמר בדיסק הקשיח ולהחליף לוח אם …
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-