עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Luffy,

הפכתי את האינטרנט כדי למצוא פרט אחד קטן (ללא הצלחה): מה המתח שבו אמורים הזכרונות האלה לעבוד בו? האם ייתכן כי הם מקור הבעייה שלי עם לוח האם - ולו בגלל שהם מקבלים מתח נמוך מדי (ערכת שבבים P35)? האם זה יכול לגרום לבעיות BOOT בשלב שלפני POST? אודה לכם על כל פיסת מידע. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by mulderfox,

מבוסס NFORCE 2 ULTRA 400 הבנתי שתומך בSOUNDSTORM (שחשוב לי) מה התרשמותכם? האם הלוח עובד ביציבות? אף פעם לא התנסיתי עם לוח של אלבטרון, אז אני לא יודע למה לצפות. כרגע יש לי לוח NFORCE1 של MSI - ואני מאוד אוהב אותו, אבל המעבד שרכשתי בשבילו (AMD athlon xp 2600+) לא רץ עליו במהירות הרגילה שלו (אם מרימים את הFSB ל133 כמו שאמור להיות, מקבלים מסכים כחולים והמערכת נתקעת). אז אני שוקל לקנות לוח שיוכל להריץ את המעבד במהירות שבה הוא אמור לרוץ. האלבטרון זול, מציע הרבה, ונראה לא רע בביקורות. ובקשר להצעות לפתרון הבעיה עם הלוח הנוכחי שלי - אין צורך.. כבר ניסיתי הכול (עדכון ביוס, התקנת מערכת מחדש, החלפת ספק כוח לחזק יותר, ועוד ועוד) - הבעיה היא בלוח עצמו. תודה.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  3. http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Order=PRICE&Page=1&Category=34&N=2010340343+1051720996+1050717007+1051519434&Submit=ENE&Nty=1&SubCategory=343 ההודעה המקורית: האתלון 64 4000+ X2 הגיע ל NEWEGG (מעבד של 65 ננו מטר) http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103774 הוכרזו די מזמן ורק עכשיו באמת מגיעים לשוק הצרכני, עד עכשיו הלכו כנראה ליצרני המחשבים.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by hutorihunzu,

אוקי יש לי שאלה קטנה בקשר לגודל לוח האם. לפי מה שראיתי יש שני גדלים ללוחות האם בשוק, האחד הוא ATX והשני הוא microATX לשאלתי רציתי לדעת האם ההבדל בין השניים הוא רק הגודל? הרי גודל בה על חשבון משהוא... האם המשהוא הזה הוא כמות החיבורים? כמות חריצי ה PCI ? האם לוח אם נורמלי לאדם ממוצע שמשתמש בעיקר במחשב לצורך גיימינג ועבודה יש העדפה לבחירה מוסיימת של אחד הגדלים? האם אחד מהגדלים מהווה בעיה כלשהיא בעת התקנת חומרה מסויימת? בגדול העליתי שאלות רבות אתם לא חייבים לענות עליהם אחד אחד פשוט לענות בצורה שתכסה בערך את כולם... בסך הכל אני ניתקלתי רבות בפרמטר זה שלא הבנתי את משמעותו עד הסוף ולכן אשמח אם תרחיבו את הידע שלי... תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. משהו חזק תודה

• 10 תגובות
    • 602 צפיות
  6. שלום שלום, ברשותי מחשב כבר כמה שנים והוא מתחיל לעשות בעיות (חוץ מזה שכבר די קשה לו לסחוב את הדרישות שלי) בגדול המפרט שלי הוא מעבד AMD ATHLON XP 2400 עם לוח של EPOX שמבוסס על NFOURCE2 (עם SOUNDSTORM) ו 1G זיכרון. שני כוננים 80G וכונן חיצוני 250G (למוסיקה וסרטים) וכרטיס מסך ATI 9800XT העניין הוא שאני ורוצה להחליץ לוח אם ומעבד (ל 939) אבל יש לי כמה בעיות: 1. האם כדאי להחליף עכשיו לפני שיצאו ה DDR2 (אולי מומלץ לחכות לירידת מחירים או אולי לקנות לוח עם DDR2 - ואז להחליף גם זכרונות) 2. האם יש לוח של 939 שהוא גם טוב וגם יתמוך ב AGP ביביל הכרטיס מסך המתישן שלי? אשמח להמלצות כשהקו המנחה הוא שהמחשב מיועד בעיקר לעבודה ברשת / פוטושופ / משחקים. (בגדול OC לא ממש מתוכנן) כשכמובן …

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  7. האם יש הבדלים משמעותיים בין מעבד P4 1.5GHZ לבין P4 .3.0GHZ ? מדובר על אותו מעבד, אך כנראה בגלל הלוח הוא עובד על מחצית התדר. לשימושים משרדיים נטו. למעשה 2 השימושים הכבדים ביותר שאני יכול לחשוב עליהם כרגע הם: 1. פתיחת IE8 וטעינת לשוניות ודפים. 2.השימוש הכבד ביותר - כ50 לשוניות פתוחות בפיירפוקס שמכבידות מאוד על המחשב. מה שמפתיע אותי זה שהמעבד על סביבות 70%, מתוך ה1GB זיכרון שברשותי האוורסט מראה על 88% שימוש (920MB) שמתוכם הפיירפוקס משתמש ב503MB. איך זה יכול להיות שהמחשב לא על 100% CPU ו/או שימוש מלא בזכרונות והמחשב איטי? אולי אפשר לתקן/לשנות משהו בהגדרות? קובץ החלפה למשל? העלות ללוח אם יד שנייה משומש כ150 ש"ח. למרות שהלוח שברשותי נקנה חדש מהחנות לפני כ2-3 שנים ומלבד העניין …

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by imac,

אני מתכוון לPC (לא MACINTHOS)??? או אולי חברה אחרת נסתה לפתח מעבדים? ???

• 28 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by roeiw,

למישהו יש מושג למה לא מוכרים לוחות אם של Aopen בארץ?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  10. מישהו שיכול לעזור לי בבקשה צריך ביוס הכי טוב ללוח p4p800 e deluxe למה עשיתי עידכון ומאז המחשב כל המהירות ביצועים ירדה וגם נדפקה איזה תוכנה שלא מתפקדת יותר בגלל זהיא לא תואמת לגיסא של הביוס שיש השם של התוכנה Ai Booster רציתי גם ביוס שיעבוד איתה ולא מצאתי בבקשה עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  11. Started by godis,

שלום.. אני קונה עכשיו מחשב עם מעבד E6300 ויש לי דילמה.. אני לא יודע איזה לוח אם לקנות אני מתלבט בין: GIGABYTE 945G S3 לבין: GIGABYTE GA-965P-S3 האם יש הצדקה לקנות את ה965? נ.ב: אני לא קונה כרטיס מסך עכשיו.. אז אני אצטרך להשתמש בכרטיס המובנה על הלוח אם. זכרונות: אני רוצה לקנות: 1G KINGSTON 667MHZ X2 ובחנות המליצו לי לקנות תלוח אם השני(965) ולקנות זכרונות כאלה: 1G CROSAIR 800MHZ X2 עכשיו השאלה שלי היא אם צריך את זה? כי חבר שלי אמר לי שבגלל שאני קונה E6300 אז זה יהיה כפול 2 ולכן המהירות בכל מקרה תהיה 533MHZ וזה לא משנה.. אז איזה זכרונות לקנות?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by regby,

לאחרונה קיניתי מחשב חדש עם מעבד amd xp 2000+. איך אני יכול לדעת יזה ליבה יש לי? palomino או Thunderbird? אל תשאלו אותי איזה צבע יש לו כי אני לי יודע, המחשב בא מורכב מהחנות. האים יש הבדל גדול בין הליבות? זה משנה בכלל? תודה.

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by alia,

איך החיבור הפיזי?על הלוח או מתוך המעבד? לדוגמא מעבד i3+לוחh55 יש על הלוח יציאה vga+hdmi האם זה של הציפסט או של המעבד? תודה

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  14. Started by TheDiesel,

שלום! יש ברשותי לוח אם B560M AORUS ELITE ומעבד INTEL CORE I5 104000F. האם בעתיד אני אוכל לשדרג למעבד סדרה CORE I7, כאילו האם הלוח אם שלי יתמוך בזאת?

15. אינטל מקווה כבר בשנה הבאה להציג את הקפיצה הבאה בטכנולוגיית המעבדים, והפעם ירידה מ 90 ננומטר ל 65 ננומטר, צריכת מתח נמוכה יותר (1V בלבד ?) וכמובן פחות חום... אולי הפעם הם לא ידפקו את התהליך כמו בפרסקוט..... http://www.digit-life.com/articles2/intel-65nm/fullarticle.html

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by orrm,

שלום כולם, במחשב הישן שלי - אני לא יודע איזה זכרון ולוח אם יש לו. מה שאני חושב זה זכרון RDRAM 800 מקורי של סאמסונג (ג'יגה ממנו) ולוח אם של אינטל 850GB כלומר גריבלדי אם הבנתי נכון.... מצורפות שתי תמונות כדי שתוכלו לעזור לי אם אתם צריכים תמונות מזוויות שונות או יכולים לתת לי הסבר איך למצוא בתוכנה את המידע הזה זה יעזור לי מאוד.

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  17. שלום , אני מעוניין לבנות מפרט אבל עדיין לא סגור על איזה פלטפורמה AMD או INTEL . ההקצבה למעבד היא במחיר שבכותרת . מה אתם ממליצים ? בגדול לא מתוכנן OC .אולי קצת בעתיד. מיועד לשימוש משרדי\אינטרנט\אופיס ומשחקים (לא כבדים) יש אפשרות לקחת את ה-3600X2 במחיר זול יותר.השאלה אם ההפרש בין 2 המעבדים בכותרת גדול . תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by dino,

יכול להיות שאני יקנה אותו, עדיין לא בטוח, אז רציתי לדעת איך מעדכנים לו את הביוס כי לפי מה ששמעתי זה חובה, לא ממש חובה אבל בשביל שלא יהיו בעיות.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  19. Started by BONO,

ומה ה CPU CLOCK הנורמלי שלו?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  20. https://learn.microsoft.com/en-us/windows-hardware/design/minimum/supported/windows-11-22h2-supported-intel-processors https://learn.microsoft.com/en-us/windows-hardware/design/minimum/supported/windows-11-22h2-supported-amd-processors אין לראות בזה המלצה לעבוד / לעבור לחלונות 11 ....

21. כרגע ראיתי שזכרונות SUPER TALENT של ג'יגה 667MHZ עולים בסה"כ 357 ש"ח... מה זה אומר? שאנחנו נכנסים לתוך סערה של הנחות? אולי לא כדאי בכלל לקנות מחשב עכשיו? מה שזה לא יהיה, אני נהנה מזה

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. המממ (אני בן 15 D: גם אני גאון לא קטן במחשבים) אבל לפני כמה זמן ביקשתי מאבא שלי שישלח לשידרוג את המחשב שלי... ובגלל שאני בפנימייה... לא יכולתי לדעת מה שמו לי במחשב מה שאני יודע שהוסיפו לי 128 RAM (קצת נמוך...) אבל אני חסכתי כסף בשביל שעכשיו אני יקנה מאיפה שאני רוצה ולא מהטכנאי היקרן הזה עוד משהו כמו 512 או אפילו 1G אבל קודם אני רוצה לדעת איזה RAM אני צריך לקנות אבל אני לא יודע... כי אין לי שום מושג איזה RAM אני צריך לקנות כי אין לי שום נתונים עליו... אז רצתי לשאול איך אני יכול לדעת מה המאפיינים של הRAM שלי..... ( Mhz, ו C מה שזה לא יהיה!) אז בקשה תגידו לי איך! אני יודע שיש לי INTEL P4 1.6 או 1.8 Ghz מעבד לוח אם ... לא יודע.. חדש בעיקרון דיסק קשיח רק מה שידוע לי ש…

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by Elite_Sniper,

יש לי PentiumD930 וחשבתי אולי לשדרג למעבד חדש יותר בלי להחליף לוח אם(אחרי שהחליפו לי בלי תוספת כסף 1900XT ל8800GTS), הלוח שלי הבנתי יכול לתמוך בCORE2 השאלה שלי היא האם בכלל כדאי לשדרג(אם באמת יהיה שיפור ניכר בביצועים בזכות המעבד) ואם כן לאיזה מעבד בדיוק? התקציב שלי בערך 1000 גמיש

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by Rocket_Pool,

מתי ייצאו לוחות של אסוס שתומכים בזכרונות ||| DDR החדשים?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  25. לאחר שמיקרון הכריזה על זכרונות DDR5 חדשים בנפחים שלא היו קיימים בשוק עד כה - MSI מזדרזת להיות הראשונה שמאמצת אותם עבור לוחות האם המודרניים שלה, הן במסגרת מעבדי אינטל והן במסגרת מעבדיה של AMDלכתבה

דיונים חדשים בפורומים