מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום.. אני קונה עכשיו מחשב עם מעבד E6300 ויש לי דילמה.. אני לא יודע איזה לוח אם לקנות אני מתלבט בין: GIGABYTE 945G S3 לבין: GIGABYTE GA-965P-S3 האם יש הצדקה לקנות את ה965? נ.ב: אני לא קונה כרטיס מסך עכשיו.. אז אני אצטרך להשתמש בכרטיס המובנה על הלוח אם. זכרונות: אני רוצה לקנות: 1G KINGSTON 667MHZ X2 ובחנות המליצו לי לקנות תלוח אם השני(965) ולקנות זכרונות כאלה: 1G CROSAIR 800MHZ X2 עכשיו השאלה שלי היא אם צריך את זה? כי חבר שלי אמר לי שבגלל שאני קונה E6300 אז זה יהיה כפול 2 ולכן המהירות בכל מקרה תהיה 533MHZ וזה לא משנה.. אז איזה זכרונות לקנות?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה קיניתי מחשב חדש עם מעבד amd xp 2000+. איך אני יכול לדעת יזה ליבה יש לי? palomino או Thunderbird? אל תשאלו אותי איזה צבע יש לו כי אני לי יודע, המחשב בא מורכב מהחנות. האים יש הבדל גדול בין הליבות? זה משנה בכלל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
איך החיבור הפיזי?על הלוח או מתוך המעבד? לדוגמא מעבד i3+לוחh55 יש על הלוח יציאה vga+hdmi האם זה של הציפסט או של המעבד? תודה
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי לוח אם B560M AORUS ELITE ומעבד INTEL CORE I5 104000F. האם בעתיד אני אוכל לשדרג למעבד סדרה CORE I7, כאילו האם הלוח אם שלי יתמוך בזאת?
-
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
- 1 follower
-
-
אינטל מקווה כבר בשנה הבאה להציג את הקפיצה הבאה בטכנולוגיית המעבדים, והפעם ירידה מ 90 ננומטר ל 65 ננומטר, צריכת מתח נמוכה יותר (1V בלבד ?) וכמובן פחות חום... אולי הפעם הם לא ידפקו את התהליך כמו בפרסקוט..... http://www.digit-life.com/articles2/intel-65nm/fullarticle.html
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום כולם, במחשב הישן שלי - אני לא יודע איזה זכרון ולוח אם יש לו. מה שאני חושב זה זכרון RDRAM 800 מקורי של סאמסונג (ג'יגה ממנו) ולוח אם של אינטל 850GB כלומר גריבלדי אם הבנתי נכון.... מצורפות שתי תמונות כדי שתוכלו לעזור לי אם אתם צריכים תמונות מזוויות שונות או יכולים לתת לי הסבר איך למצוא בתוכנה את המידע הזה זה יעזור לי מאוד.
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לבנות מפרט אבל עדיין לא סגור על איזה פלטפורמה AMD או INTEL . ההקצבה למעבד היא במחיר שבכותרת . מה אתם ממליצים ? בגדול לא מתוכנן OC .אולי קצת בעתיד. מיועד לשימוש משרדי\אינטרנט\אופיס ומשחקים (לא כבדים) יש אפשרות לקחת את ה-3600X2 במחיר זול יותר.השאלה אם ההפרש בין 2 המעבדים בכותרת גדול . תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יכול להיות שאני יקנה אותו, עדיין לא בטוח, אז רציתי לדעת איך מעדכנים לו את הביוס כי לפי מה ששמעתי זה חובה, לא ממש חובה אבל בשביל שלא יהיו בעיות.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
https://learn.microsoft.com/en-us/windows-hardware/design/minimum/supported/windows-11-22h2-supported-intel-processors https://learn.microsoft.com/en-us/windows-hardware/design/minimum/supported/windows-11-22h2-supported-amd-processors אין לראות בזה המלצה לעבוד / לעבור לחלונות 11 ....
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
כרגע ראיתי שזכרונות SUPER TALENT של ג'יגה 667MHZ עולים בסה"כ 357 ש"ח... מה זה אומר? שאנחנו נכנסים לתוך סערה של הנחות? אולי לא כדאי בכלל לקנות מחשב עכשיו? מה שזה לא יהיה, אני נהנה מזה
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המממ (אני בן 15 D: גם אני גאון לא קטן במחשבים) אבל לפני כמה זמן ביקשתי מאבא שלי שישלח לשידרוג את המחשב שלי... ובגלל שאני בפנימייה... לא יכולתי לדעת מה שמו לי במחשב מה שאני יודע שהוסיפו לי 128 RAM (קצת נמוך...) אבל אני חסכתי כסף בשביל שעכשיו אני יקנה מאיפה שאני רוצה ולא מהטכנאי היקרן הזה עוד משהו כמו 512 או אפילו 1G אבל קודם אני רוצה לדעת איזה RAM אני צריך לקנות אבל אני לא יודע... כי אין לי שום מושג איזה RAM אני צריך לקנות כי אין לי שום נתונים עליו... אז רצתי לשאול איך אני יכול לדעת מה המאפיינים של הRAM שלי..... ( Mhz, ו C מה שזה לא יהיה!) אז בקשה תגידו לי איך! אני יודע שיש לי INTEL P4 1.6 או 1.8 Ghz מעבד לוח אם ... לא יודע.. חדש בעיקרון דיסק קשיח רק מה שידוע לי ש…
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי PentiumD930 וחשבתי אולי לשדרג למעבד חדש יותר בלי להחליף לוח אם(אחרי שהחליפו לי בלי תוספת כסף 1900XT ל8800GTS), הלוח שלי הבנתי יכול לתמוך בCORE2 השאלה שלי היא האם בכלל כדאי לשדרג(אם באמת יהיה שיפור ניכר בביצועים בזכות המעבד) ואם כן לאיזה מעבד בדיוק? התקציב שלי בערך 1000 גמיש
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מתי ייצאו לוחות של אסוס שתומכים בזכרונות ||| DDR החדשים?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לאחר שמיקרון הכריזה על זכרונות DDR5 חדשים בנפחים שלא היו קיימים בשוק עד כה - MSI מזדרזת להיות הראשונה שמאמצת אותם עבור לוחות האם המודרניים שלה, הן במסגרת מעבדי אינטל והן במסגרת מעבדיה של AMDלכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 4 followers
-
-
יש לי לוח MSI 865PE NEO 2 S, לא מזמן עדכנתי ביוס, אח"כ הפעלתי את האוורסט וזה מה שקבלתי. דרך אגב, יכול להיות שזה היה גם לפני עדכון הביוס ולא שמתי לב. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
או שכדאי להשאיר 2GB עם אותה המהירות?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי שתי זיכרונות של 256MB שעובדים בדואל עכשיו אני רוצה להוסיף עוד שתי פלטות עכשיו אני לא יודע אם יש לי 2.5CL או 3CL עכשיו זה משנה אם יהיה לי 2 פלטות של 2.5 ו2 פלטות של 3 ומה ההבדל בין 2.5CL לבין 3CL תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לאי אמ די 2000 אז זה אומר שהסטפינג שלו בכל מקרה יהיה יותר טוב מהנוכחי שלי? או שאני יכול להתקע עם סטפינג של agoga כי אמרו לי שכל המעבדים האלו של 1900 הם בעצם downclock של 2100 אי אמ די בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
-
יש כמה דברים מומלצים, בתקווה שהנזק עדיין לא נגרם. בכל מקרה, גם אם כן, הכל מוסבר בסרטון הבא. לידיעתכם ! https://www.youtube.com/watch?v=YDCCFu5y1rE
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לעדכן כל מה שאפשרי מצ"ב קובץ דיווח מאת אוורסט. השאלות שלי: איזה סוג של WIN98 יש לי? SE או הרגיל? ומהיכן בדיוק עלי לעדכן ביוס או דרייברים ללוח אם [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 525 צפיות
-
-
פתחתי דיון חדש כי הייתי חייב מי שיכנס לדיון הראשון יבין אז אני ממשיך פה כתבו לי שההבדל בין amd 3800 am2 ל amd4000 הוא הבדל קטן בהפרש של 100 ש"ח שיש כאלה גם על אחוזים קטנים מעדיפים לשלם עכשיו אני לא אחד כזה . אז משהו יכל להגיד לי בערך בכמה אחוזים ה e6300 יותר חזק מה amd3800 ? {כי ההפרש הוא 400 ש"ח}
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
geil - PC2-6400 800Mhz 2x1g.b DDR2 Black Dragon Dual Channel Kit geil - PC2-6400 800Mhz 2x1g.b DDR2 Ultra Dual Channel Kit רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הזיכרונות הנ"ל מבחינת ביצועים?... או אם יש הבדלים אחרים בין 2 הסדרות הללו?... ואם יש זיכרונות אחרים שמומלץ לקנות בתקציב של עד 350 ש"ח ל- 2g.b צריך עזרה בדחיפות!!!
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-