מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
יש 16 CHIP ויש 8 CHIP במחשבי פנטיום 3 איך אני יודע אם אני מסתכל על הזיכרון כמה ציפים הוא והאם נין לשלב בין 8 ל 16 תודה
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שאלה קצת קשה , יש לחבר לוח Albatron k8nf4u והייתי רוצה להחליף לו קבל שנשרף איפה אפשר למצוא מפה טכנית של הלוח והרכיבים האלקטרוניים שלו כדי לדעת איזה קבל אני צריך או האם יש דרך אחרת לדעת
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יכול בבקשה להזביר לי איך המספרים עם צירוף ר"ת של מחשב אישי בלועזית מתקשרות למהירויות של זכרונות (כמו PC2100)? ועוד שאלה בנושא יש לי מעבד AMD Athlon XP 1700+ ולוח אם Giga-Byte GA-7VTXE+ (שתומך בזכרונות במהירות 266מגה-הרץ) כששידרגתי למפרט הנ"ל, קניתי גם כן 256מגה של זכרון שמתאים לו (256MB DDRSDRAM 266MHz) אח"כ הוספתי עוד 256מגה של זכרון עם אותו מהירות! עכשיו ב- CPU-z הזכרון שקניתי עם השידרוג כתוב כ- PC2300 והזכרון שהוספתי אח"כ כתוב כ- PC2100 האם יכול להיות דבר כזה? שני הזכרונות הם 256MB DDRSDRAM 266MHz רק חברות שונות (וכמובן מספרי ה- PC) איך זה משפיע על המחשב זה בסדר שהם שונים או לא? אם אפשר תפרטו לי ככל היכול באפשרותכם ובזמנכם! תודה רבה מראש לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
זכרון DDR2 1024MB 800MHZ CL5 G.Skill או DDR2 1GB Twinmos 667MHZ (אין לי מושג איזה טיימינג) הTWINMOS עולה 450שח והG.SKILL 660שח.... ויש סיכוי שבעתיד אני יעשה OC... מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שימו לב ל- Monitoring > CPU > CPU1 איפה CPU2? http://i43.tinypic.com/1410650.jpg למה זה מראה לי ליבה אחת במקום 2? עריכה: הבעיה נפתרה. שאלה חדשה, ראו כותרת/הודעה אחרונה שלי.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני כנראה הולך לקנות את הלוח הזה. הבעיה שלי איתו היא עם הכרטיס קול, למרות שכתוב שהכרטיס קול הוא שמונה ערוצים, בפנאל יש רק 3 יציאות (PORTS) של הכרטיס קול (LINE IN LINE OUT MIC). אם זה שמונה ערוצים אז למה יש רק 3 יציאות? בדגם של GB 965P-S3 יש את אותו כרטיס הקול אבל עם 6 יציאות... אם מישהו יכול להסביר לי את זה יהיה טוב. בנוסף, שלחתי להם אימייל לגבי זה, עוד לא ענו לי.
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני מדבר על הIntel Pentium D 820 ועל הAMD Athlon 64 X2 4200+. ממה שראיתי בחיםוש פה בפורום האינטל יעלה 241$, זה נכון? כי אם כן הוא יעלה בארץ משו כמו 1300 שקל, לא כ"כ רציני, לא? מביקורות שראיתי זה אחלה מעבד. וכמה יעלה הAMD? תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מערכת מחשב בקרוב ואני בהתלבטות על איזה לוח אם לרכוש עם Intel CI3 540. אני לא מתכוון לשדרג זכרונות בעתיד, כך ששני סלוטים הם די והותר. השימושים במחשב יהיו מאוד מינימליסטיים, שום דבר מיוחד, רק אופיס, משחקי דפדפן פשוטים לילדים קטנים, גלישה באינטרנט ולעתים רחוקות צפייה בוידאו. אם זה חשוב, הנה הרכיבים במפרט: Intel CI3 540 WD Green 500GB 2GB DDR3-1333 מארז "ATX סטנדרטי" עם ספק 400W של DELTA צורב DVD פשוט של Samsung הציעו לי לקחת Gigabyte GA-H55M-S2, אבל ראיתי שיש עוד גרסא "משופרת" של הדגם עם מספר רב יותר של חריצים למיניהם (אני לא ממש מבין בזה), ושניהם באותו המחיר, אז זה בלבל אותי קצת. מה לדעתכם יתאים לדרישות המינימליות הנ"ל, ואם אפשר הסבר קצרצר למה כדי שאבין תו…
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מחפש לעשות איזה OC בקטנה משנים את מהירות הBUS בBIOS? יש לי זיכרונות 667 תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 557 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-MA69G-S3H http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2554 או FOXCONN A690GM2MA-8EKRS2H http://www.foxconnchannel.com/product/Motherboards/detail_overview.aspx?id=en-us0000314 או GIGABYTE GA-M55S-S3 http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2316&ProductName=GA-M55S-S3 בין אם זה בC@,יציבות ופיצ'רים אלא אם כן יש לוח אחר עד 470ש"ח שיתאים למעבד 3600X2 AM2/65W (לא שלי תרגעו של חבר! יש לו כבר את המעבד והוא מתכנן לו C@ עצבני)
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
לא מצאתי אתר יד שניה גם חנויות מחשבים ??? ??? אני רוצה שדרוג מחשב שלי
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
-
אני רוצה ללכת על השילוב הזה של הcore 2 dou E6300 ביחד עם הDS3 או הDS4 של ג'יגהבייט וזיכרון 512 MB X2 ddr2 533 של twinmoss המחיר הוא למעבד והלוח אם בערך 1800-2000 שקל ולזיכרונות בערך 450 אבל גם בלי קשר למחיר מה אתם חושבים על השילוב?
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
פורסם על ידי התמיכה הטכנית שלהם http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1706356 יש שם את כל ההגדרות הנחוצות לעבודה יציבה עם כל סוגי הזכרונות שלהם
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, הייתי לפני כמה ימים בכנס של Blizzcon בארה"ב וזכיתי בשני פריטים: מעבד אינטל Intel Core i7 6950X 3.0Ghz 25MB L3 Cache s2011-3 - Box http://ksp.co.il/?uin=33567&select= לוח אם Asus X99-A II LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 4xPCI-E http://ksp.co.il/?uin=33456&select= עכשיו אני מתלבט האם כדאי לי להשאיר את המעבד והלוח אם או להחליף את המחשב הנוכחי שלי. אופציה שנייה היא למכור את הפריטים האלה מה שאני יותר נוטה לעשות. השיקולים הם להלן: 1. זה כנראה המעבד הכי טוב של Intel והוא ממש overkill למשחקים, מה גם עולה כמו מחשב חדש בעצמו. 2. המחשב הנוכחי שלי יחסית מאוד טוב ואין לי סיבה אמיתית לשדרג את החומרה, אם כ…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני בונה מחשב HTPC לצפיה בלבד (ללא הקלטה) איזה מעבד עדיף Celeron 2.0GHZ או Sempron 2400plus האם שני המעבדים יחזיקו מעמד עם קירור פאסיבי ? איזה מהיר יותר ? איזה מתחמם יותר ? מה זה אומר שהמעבד TRAY ? תודה לכולם ! שחר.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות מעבד של אינטל המחשב יהיה מיועד למשחקים חדשים(עם גרפיקה גבוהה) אפשר לומר שאני מעוניין במעבד לטווח של כשנתים בלי צורך להחליף חשבתי על Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray אשמח לקבל ביקורת או המלצה על מעבד אחר עד מחיר 900 ש"ח כמו כן אני גם מתכוון לקנות 4g זיכרון ולוח אם שיתמוך בכל זה אבקש המלצה למפרט (אני מעוניין במעבד אינטל ולא AMD) איני יודע באיזה רזולוציה אני אשחק (עוד לא נכנסתי לזה) גם מסך אני מכוון לקנות - "24 (עוד לא החלטתי איזה) התקציב 800 ש"ח בערך * כרטיס מסך יש לי של Geforce 9800GT 1G תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את לוח האם הבא: Shuttle AN50R nForce3 150 Athlon 64 Skt754 DDR ATX Motherboard w/Audio, Gigabit LAN, RAID/Serial ATA Retail לא מתאצי אותו בשום מקום בארץ , מישהו יכול אולי לעזור לי ? וגם, איך הלוח אם הזה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מישהו יכול לפרט לי קצת על התכונות של מעבד זה? יתרונות,חסרונות וכו.. והאם אפשר להשוות אותו לכפוליי הליבה כגון 4600+ או 4800+? תודה.
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא באף מקום היכן לקנות לוח אם המתאים במיוחד ל?Athlon 64 3000+ יש למישהו מושג איפה אפשר ?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הלוח AN7 ל ABIT תומך בATA ולא רק בSATA ? בבקשה תענוה זה חשוב לי . תודה סתיו.
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי מחשב מאוד חזק (לזמנו) מלפני 3 שנים, שנשרף בו המעבד. הלוח הוא אסוס P5WD2-PREMIUM מעבד פנטיום D 920 , מהירות 2.8 (אז בזמנו המעבד עלה כ"כ יקר, ש 3.0 לא היה בא בחשבון) איזה מעבד יד שנייה (משומש) ניתן לשים ללוח הזה, שיהיה "הכי חזק" ושימתאים ללוח? (חיפוש של "920" בלוחות יד שנייה נותן לי רק את ה I7 920......) ואם יש למישהו- אשמח לקנות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי השילוש הבא: הלוח אם שלי התקלקל, ואני שולח לאינטל השבוע ואקבל אחד מתוקן/חדש כנראה. אם אני כבר מפרק את הלוח אם חשבתי לשדרג כבר את המערכת. כמו שאפשר לראות, המעבד שלי הוא K אבל הלוח אם הוא H לכן לא תומך ב OC. חשבתי על האפשרויות הבאות: 1. לקנות לוח חדש כן תומך ב OC, למכור את הלוח הישן ולעשות איזה OC כדי לסחוט קצת מהמעבד (אני מריץ כמה מכונות וירטואליות במקביל בד"כ והייתי שמח לעוד כח) 2. להישאר עם הלוח, למכור את המעבד ולקנות מעבד חדש יותר איזו אפשרות תתן לי את היחס הביצועים/מחיר? אני מעדיף להשקיע כמה שפחות, נגיד עד 500. אשמח גם להמלצות על לוח/מעבד, ולשמוע כמה המעבד/לוח שווים היום בשוק היד2. ועוד שאלה על הדרך. הלוח שלי הוא H67 ולכן גם יש לו כרטיס מסך מובנה. יש לי 2 …
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב הכותרת די ממצה את עצמה.. למחשב חדש, שלא מתוכנן בו OC... איזה מה-3 הייתם ממליצים עליו? (המחירים נעים בין 430 ל-PQ, ל-490 ל-PI ול-470 ל-VE. בעיקרון הזמנתי כבר את המחשב אבל אני תמיד יכול לשנות... מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-