עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BeNzZy-BoY,

איזה לוח אם + מעבד AMD פלוס קירור חדש למעבד (כי הקירור שבא איתו הוא חרא) הכי מומלץ לקנייה בתקציב של עד 1100 שח ? תתחשבו בזה שאני רוצה לעשות אובר קלוק, והמחשב מיועד בעיקר למשחקים .. בתודה בנצי

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  2. היי יש לי את הלוח הנ"ל ואני רוצה להתחיל OC אך ליפני אני רוצה לעדכן את ביוס אז הורדתי את הביוס 1407 מהאתר וזה מן קובף לא מוכר איך אני מתקין אותו? יש לי עוד שאלה, ליפני הOC אני רוצה לגבות את הביוס האם אני צריך? או שאיפוס דרך הג'מפר יספיק? תודה רבה לכם

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  3. שלום לכולם!!! יש לי בלוח האם כרטיס של קינגסטון 1GB ברצוני להוסיף עוד כרטיס אחד בדיוק כמוהו לחבר את הכרטיס בלוח האם אני יודע . רק איך לעשות את השינויים בהגדרות הביוס איני יודע הייתי רוצה שתעזרו לי עם עוד פרטים!!! תודה....

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by Dragongk,

לפני כמה ימים המאוורר של הצ'יפסט על הלוח DFI nForce 4 Ultra-D התחיל להרעיש בצורה מוגזמת במיוחד... ממש מעצבן הטמפ' שלו נעות בין 48-52 מעלות, מה כדאי לעשות ? ואם כדאי לקנות קירור מיוחד לקנות קירור פסיבי או אקטיבי ? כמו כן בגלל המבנה של הלוח אם... כרטיס המסך עולה על הקירור בסלוט הPCI-E הרגיל.. לא בדקתי אם זה עולה לגמרי על השני כך ש אם כדאי להחליף קירור הוא חייב להיות או שטוח או שלא ירד לעבר הסלוט השני (בהנחה שהוא מתחת לצ'יפסט) תודה

• 11 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by dudu26,

רב סרן שמועתי טוען שה-DS4 ואפילו ה-DQ6 סובלים מחרדת נטישה מאת ג'יגבייט : 1. עבור OC בינוני עם 6400, האם כדאי להוסיף 100 ש"ח על ה-DS4 ולעבור ל-P5Bdlx? 2. האם ל- P5B dlx יש קירור נורמלי או שכדאי להוסיף לו? תודה, אני כמעט מתמוטט עקב נסיונות פענוח של אתרים ביפנית ובגרמנית העוסקים בנושא... ו-אין לי זמן לחכות ל roundup המדובר של anadtech...

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  6. Started by eli_xXx,

רק למי שיודע מבין שיתן לי מידע קיבלתי את זה כפרוייקט למצוא מידע עליו ואין כלום אין תוצאות בגוגל אז מי שיודע על מה שאני מדבר שיגיב תודה!

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by 888,

??

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  8. האם אפשר לשים על הלוח הזה : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0 זיכרונות מסוג של SDRAM ???

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  9. ALBATRON PX845PEV - 800 http://www.albatron.com.tw/product/PX845PEV_800.htm לוח חדש בפנדה נראה פצצה לפי דעתי תנו דעות עליו .... והאם הוא יכל להחזיק מערכת כזאת ? Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory - GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver - מנורת פלורוסנט "קרה" : אולטרא כחול DVD - Aopen DVD 16*48 Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR Antec TruePower 380 Watt-ספק והאם הוא יותר עדיף על הלוח הזה .?? (Gigabyte GA-SINXP1394(GA-8SQ800 Ultra2 תודה ...

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  10. http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1983842,00.asp וקרדיט לפה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1552374#post1552374 יכול להיות שאחר כך אני אתרגם (פשוט עכשיו אין לי כוח)

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by fyfy,

שלום לכולם! יש ברשותי מעבד של אינטל פנטיום D, דואל קור 930, 3 GHZ. רציתי לדעת האם יתכן שהמעבד עובד בטכנולוגיית 32 BIT ואיך אני יכול לוודאות אם כן או לא??? מערכת ההפעלה שמותקנת על המחשב היא XP SP2 PRO (קליק ימיני על המחשב שלי ומאפייני המחשב בלשונית "כללי" לא מציגים את המידע הזה...)

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by Holography,

http://www.vr-zone.com/?i=1781&s=1

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  13. אני לא צריך את p5w dh deluxe אני צריך משהו בסיסי, זול, אני לא עושה אובר קלוקינג (לא שאני יודע מה זה) וכל זה. בקיצור מישהו יכול להמליץ לי, עד 800 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by ariel-ro,

שלום לכם הגיע הזמן לשדרג את המעבד שלי. AMD ATHLON 64 3200+ אני לא רוצה לשדרג כלום חוץ ממעבד. כי חשוב לי שהמחשב יעבוד יותר מהר. התושבת של הלוח(במפרט בצד) היא 939 איזה מעבד כדי לקנות לתושבת הזאת? רצוי כפול ליבה. אני צריך גם התקנה. אז חנות במרכז עדיפה. ושלא יהיה מחיר של אלפים אלא משו עד 500-600 שקל ואם יש אז פחות. תודה מראש אריאל

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  15. יצרניות ניידי הגיימינג בקצה העליון של הקטגוריות מחליטות להשתולל - עם שילוב מעבדי ה-Ryzen 3000 השולחניים של AMD לכתבה

16. כל 2 סטיקים זהים יעבדו בDUALCHANNEL? או רק 2 סטיקים שרשום עליהם KIT DUALCHANNEL (יותר יקרים מהרגילים) ומה החסרונות ומה הייתרונות בזה?

• 14 תגובות
    • 680 צפיות
  17. יש ברשותי שתי לוחות אם, ואני רוצה להרכיב לאחי מחשב: הלוחות אם: 1) http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1039&maincat_no=1 2) http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=585 אם אני הולך על אופציה 1 זה יהיה עם ג'יגה זכרון 533 וכרטיס מסך FX5600 אם אני הולך על אופציה 2 זה עם ג'יגה זכרון 533 וכרטיס מסך 7300GT לגביי המעבד זה יהיה אותו מעבד מן הסתם מה ששמתי לב שלגביי הלוח הראשון יש לו תמיכה יותר רצינית במעבדי 775 בכל אופן אני לא בקי בהבדלים בין 2 הצ'יפסטים ואני ישמח לעזרה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by mega1234,

א.Venice VS Winchester מה ההבדלים העיקריים בין שני הליבות , והאם שווה להוסיף עוד 300 שקל (VENICE) בשביל מחשב ביתי לא למטרות אוברקלוק? ב. עד כמה גרועה בעיית ההתחממות של הפרסקוט ? האם יהיה לי צורך לקנות קירור חדש לאחר קניית מחשב חדש שמגיע עם קירור סטוק ? ג. עד כמה ההבדל בביצועי מולטיטסקניג משמעותיים בין PRESCOT 3.0GHZ וAXP 64 3000- האם מדובר בהבדל רציני או באחוזים בודדים ?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  19. בשנה האחרונה בכל פעם שאני פונה לספק החומרה שלי ומבקש לקנות מחשב חדש אז הוא שואל אותי אם מדובר במחשב שאמור להריץ מעה"פ רגילה או סביבת שרת. לטענתו לוח שמיועד להריץ XP לא ניתן יהיה להתקין עליו 2003 לדוגמא. נושא זה עולה בכל פעם שאני מעוניין במחשב מבוסס מעבד אינטל אם chipset של אינטל. אופי העבודה שלי הוא שאני צריך שהמחשב יריץ לי את כל סוגי המערכות כולל שרתים (אני שומר images ב-Ghost ). אני מניח כי ספק החומרה שלי לא משקר כי אכן באתרי של אינטל תחת לוחות אם יש הפרדה ברורה בין לוחות שרת ללוחות Desktop . האם באמת לא ניתן להתקין מערכת שרת (דוגמא 2003 ) על מחשב "Desktop " .

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by lidor578,

זה יעזור לכולם!! אני ממליץ על הAMD

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by Avishay115,

חבר שלי קנה מחשב לפני חצי שנה עם הלוח אם הזה... הוא ביצע פעם אחת עדכון גרסה לביוס דרך תוכנת BIOS@ (לגרסת F6). לפני שבוע הוא ביצע עוד שידרוג לגרסה ל-F8 והמחשב לא מעלה מסך. אני ממש לא מבין בביוס..מה הבעיה? והאם יכול להיות שנשרף הלוח אם?

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  22. המחיר של שניהם דומה 1050 ש"ח . לפי מה שהבנתי AMD טובה יותר במשחקים זה נכון ? ככה אני רואה בבנצמרקים (-:

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  23. שלום יש לי לוח אם Abit AB9 Pro עם שני דימים של ג'יגה ואני מוסיף עכשיו עוד 2 של 2 גיגה כדי להגיע ל 6 בסך הכל. הלוח עד כמה שזכור לי הוא Dual Channel ונדמה לי שיש צבע שונה לכל channel על הבורד. איך עדיף לי להתקין את הזכרון: channel של 4 ועוד channel של 2 ? או שניים של 3 (כלומר dimm של 2 ועוד dimm של 1 באותו צבע של כניסה) ? בשביל ש Dual channel יעבוד הם צריכים להיות באותו הנפח, לא ? אז עדיף 2+1 פעמיים, לא ? (הבורד אמור לתמוך בהתקנה אסימטרית של זכרון)

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  24. ציוץ ממקור אלמוני יחסית מציג תיעוד מהמזרח הרחוק - לפי אינטל מתכננת את ההצגה הרשמית של דור מעבדיה החדש בדיוק ביום בו מעבדי ה-Ryzen 7000 הראשונים יגיעו אל החנויותלכתבה

25. Started by mrBezos,

היי, חיפשתי בשאלות נפוצות ולא בדיוק מצאתי תשובה / מצאתי תשובה ולא הבנתי שהיא התשובה... רציתי לשאול מה זה אומר הMHz של הכרטיסי זיכרון Ram. ז"א שקונים מחשב אז שמים בד"כ 1333MHz או 1600MHz. מה השיקולים שצריכים להתבצע כשבוחרים את כמות הMHz.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים