מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מנסה להרכיב את הפאזל האחרון של הרכיבים למחשב . הגעתי לתצורה כפי שרשום מעלה ורק חסר לי זכרונות שחייבים להיות שני סטיקים של 1,024 =2,048 עכשיו אני אבצע במחשב זה oc בשלב זה או אחר זה בטוח! וחבל לי להשקיע בזכרונות value אז אני מצאתי משהוא נחמד בנועה G.SKILL DDR 2048MB DUAL CHANNEL 400MHZ 2-3-2-5 דגם: F1-3200BIU2-2GBHX מחיר בחנות: ¤1,850.00 הם נראים לי סבירים המחיר קצת יקר ורציתי לדעת : 1 איך הם בהתאמה ללוח הנ"ל? (קראתי במאמר שתחום המימתוח של הלוח הוא מוגבל ויש להתייחס לזה) 2 קיימות אלטרנטיבות רבות אחרות כדאיות יותר או כדאיות פחות.(אם יש פרטים מדוייקים כמו שם החנות עלות ובכלל כל פרט אני אשמח לקבל) מצאתי עוד סוגים שניתן על פי מה שמצאתי לתת עליהם את…
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי מעבד של amd (ראה מפרט) יש לי את המעבד ביד עכשיו וכתוב עליו הרבה דברים ...באיזה שורה כתוב הסטיפינג?? השלב הבא אחרי שאני אדע מה הסטיפינג שלי אתם תגידו לי עם הוא טוב לאובר קלוק בתודה שגיא
-
- 11 תגובות
- 702 צפיות
-
-
איזה לוח אם עדיף? ASUS M3A78-EM לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H כמעת אותו מחיר מה יותר טוב
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לקרוא קצת מהמאמרים בדביקים ודי הלכתי לאיבוד. אולי מישהו יכול להפנות אותי למאמר פשוט בעברית שמסביר את הנושא...אם בחרתי מעבד רצוי, איך אני בוחר לוח אם וזכרונות שייתנו ביצועים אופטימליים. ראיתי למשל באחד מהבנצ'ים שזכרון מהיר יותר קיבל תוצאות נמוכות יותר כי המכפלה שלו לא התאימה לזו של המעבד?!?! תודה.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש ברשותי שתי לוחות אם, ואני רוצה להרכיב לאחי מחשב: הלוחות אם: 1) http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1039&maincat_no=1 2) http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=585 אם אני הולך על אופציה 1 זה יהיה עם ג'יגה זכרון 533 וכרטיס מסך FX5600 אם אני הולך על אופציה 2 זה עם ג'יגה זכרון 533 וכרטיס מסך 7300GT לגביי המעבד זה יהיה אותו מעבד מן הסתם מה ששמתי לב שלגביי הלוח הראשון יש לו תמיכה יותר רצינית במעבדי 775 בכל אופן אני לא בקי בהבדלים בין 2 הצ'יפסטים ואני ישמח לעזרה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם קיים לוח שתומך 3.06 intel hyperthread וrdram1066?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן מרלן. על לוח האם שלי (K8NF4X של Albatron, מעבד AMD Athlon 3200) יש שקע RCA צהוב, שנראה כמו שקע וידאו. הוא נמצא פשוט על לוח האם, מתחת לשקעים של העכבר והמדפסת, ולא מתוך כרטיס או משהו כזה. רציתי לדעת אם יש לכם מושג מה זה השקע הזה ואם הוא משמש ל- output נוסף של המסך לטלוויזיה (אני בספק, לאור העובדה שאני משתמש בכרטיס וידאו של Nvidia) או ל- Input שמאפשר לי להזין וידאו לתוך המחשב. תבורכו
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כמו שכתוב למעלה צריך תוכנה או כל דרך אפשרית להורדת ליבות כמובן עם אפשר הסבר,צריך גם לדעת האם זה בטיחותי או עם יש איזה שהוא סיכון בפעולה שכזאת ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה לוח למעבד Intel Core 2 Duo E6400 ורציתי לדעת מה החוות דעת שלכם על החברה הזו, מידת האמינות וכו' ואיזה דגם הייתם ממליצים לי לקנות? תודה..
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מה לדעתכם עדיף בהנחה שה-GIGABYTE יותר זול ועם אחריות לשלוש שנים מול שנתיים של EPOX ??? שניהם סה"כ די דומים במפרט...............
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מעבד 2.4GHZ 533MHZ תושבת 775 או מעבד 3GHZ 1MB CHACE 800MHZ FSB אבל תושבת 478. שתי המערכות עם זיכרון DDR400 וכרטיס מסך AGP.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
האם הזיכרונות הנ"ל יתאימו לאחד הלוחות ds3 או p5b ? http://shop4.outpost.com/product/4784759?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את הריפרים של OCZ שזה זכרונות עם HPC מטורפים.. השאלה שלי האם אפשר לעשות להם OC ? ( שמעתי משהו על זה פעם אבל לא בטוח ) או שזה רק כדי לקרר אותם פיזית ליעילות רבה יותר... ואם אפשר לעשות OC במה זה אשכרה מתבטא? שיעני אם יש לי 800mhz זה יהפוך ל1000 mhz ? או מה. או שאם יש לי 4GB זה יהיה 8GB ? או מה..אני לא ממש מבין בזה אז אני אודה להסבר...
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
חרשתי על החיפוש באתר ולא הצלחתי לאתר תשובה רצינית בנושא . מה יותר טוב בסטוק \ ומבחינת פוטנציאל OC בעתיד : ((עריכה : או שמא עדיף סמסונג אורגינל או משהו אחר שנותן יחס value/price טוב . שאני אולי לא מכיר )) א. GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory מחיר = 1069.00 איכותיים עד כמה שהבנתי ב. A-Data 512 MB DDR 3200 Memory כפול 2 = 479 * 2 = 958 אנשים מכנים אותם זכרונות ג'נריים אבל הרוב קונים אותם ג. או שמא כדאי ללכת על 500 MHZ שעולים בסביבות ה -1600 שח - למרות שכרגע אין לי משג ב OC ( "...להעלות FSB ..להוריד תיזמונים... 2-2-2-3 זה כמו %$#@% בשבילי כרגע ) בעקיפין : לפוטנציאל OC מה לקחת 939 3000 או 3200 (או , מה יעבוד עם הזכרונות טוב יותר ??)
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום בשביל עיבוד תמונה (פוטושופ ועוד כמה תוכנות דומות) מה עדיף אינטל או AMD אם אינטל אז תמליצו לי על מעבד ולוח אם עד 1700 שקל תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי לכולם ! אני רוצה לקנות מעבד AMD athlon xp 2500 (512k 333 ורציתי לדעת איזה לוח אם הכי יתאים לו בתקציב של עד 450 ש"ח , אני צריך לוח שיהיה עליו כרטיס רשת וכרטיס קול מובנים וגם עדיף כרטיס מסך (עד שאני אקנה אחר). אני לא ממש צריך לוח שיהיה טוב לאוברקלוק רק שיעבוד טוב. אשמח לקבל הצעות
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
המוכר בחנות לא רוצה למכור לי רק מאוורר בלי כנפיים אלא עם הצלעות קירור ובגלל שיש לי בעיית התחממות כשאני משחק במשחקים כבדים והמחשב נכבה אחרי 10 דקות רבע שעה בקיץ (כשיש מזגן הוא לא נכבה) אני רוצה לדעת, אם כבר אני צריך לקנות צלעות קירור, אז אולי משהו שיקרר יותר טוב, אולי צלעות קירור של XP 2500 או משהו יותר מתקדם בלי לחרוג יותר מדי מעלות מערכת קירור המינימלית (ביחס ל- AMD 1700) הטמפ' במצב עבודה בסיסי הם ככה(לפי AIDA): AUX 45 CPU 48 לוח אם בין 69 ל-86 מה אתם ממליצים לי לקנות או לעשות? אגב, הטמפ' האלה הם עוד מלפני שנשברו המאוורר (הרכבתי במקומו מאוורר 80 מ"מ בינתיים, אם הוא מספק מספיק אוויר כמו מאוורר יעודי, לפי נסיונכם, אני אשמח להשאיר אותו ולקנות אחר למארז)
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
רציתי לשדרג את המעבד והלוח אם שלי בשני מחשבים, ואשמח לקבל המלצות. אני מחפש משהו זול וטוב (מסדרת CORE 2 DUO)... סביבות ה1000 ש"ח.. מחשב אחד פשוט, רק לצרכי עבודה עובד בעיקר עם OUTLOOK וכאלה, 2 GB RAM, בקיצור סטנדרט.. מחשב שני: 2 TB של כוננים קשיחים (מעביר די הרבה מידע), GEFORCE 9600 GT, יש לו 3 GB RAM,לזה יש תקציב קצת יותר גבוה 1300 ש"ח בערך. לשני המחשבים כיום פנטיום 4, 3 GHZ, ולוחות אם של INTEL D945PSN . *אני לא אעשה המהרה תודה שי
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש את Gigabyte GA-P35-DS3L ו Gigabyte GA-P35-DS3R Gigabyte GA-P35C-DS3R מה ההבדלים בניהם והעם זה שווה 100 ש"ח הבדל ? ומה ההבדל בין ה C לרגיל
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי לוח אם לP4 ישן ומוגבל ואני רוצה לוח אם חדש.בלוח אם שיש לי עכשיו המעבד הכי מהיר זה 2.4 וזיכרון הכי מהיר זה PC2100 ז"א 266MHZ. הדרישה היחידה שלי זה שאני יוכל לעשות עם הלוח OC למעבד שלי P4 2.4A FSB533 סוקט 478 שיגיע ל2.7 בערך. איזה לוח אם מאלה(ורק מאלה) לקחת?(התקציב מוגבל 320ש"ח בערך) Epox EP-4SGM8i קישור http://www.epox.nl/english/products/motherboard/4sgm8i.htm Gigabyte GA-8S648-RZ קישור http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_8S648-RZ.htm Albatron PX848 Like Pro קישור http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=80 Gigabyte GA-8S648FX-RZ קישור http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_8…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בשביל משחקים ולשמוע מוזיקה וסרטים זהו בעיקרון לקחתי מעבד 64 ביט של אינטל וזה מביא אותי לעוד שאלה מה יותר טוב של אינטל או amd וגם איזה לוח אם לקנות???
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד e8400 עכשיו בבדיקת מאמץ עם התוכנה everest הcore clock עולה מ2000MHZ רק עד ל 2833MHZ ולא ל3000 ואין לי מושג למה.. אני גם מרגיש שהמערכת קצת חלשה והייתי רוצה לדעת איך אני בודק שהיא עובדת מצויין ובלי בעיות?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
What made you think they should? Just cause the speed in considerably lower it doesn't automatically insure much lower timings, 2-2-2-5 is intense.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
לאחר בדיקה של PCMARK05 ו-3DMARK 05 יצא לי 3443 בבדיקת המערכת{AMD 3000 64-NEO2PLATINUM-R9550]ע"י הPCMARK בבדיקה של הגרפיקה קיבלתי 899 ב3DMARK עם הרדאון 9550{128ביט} עכשיו שיש לי תוצאות אני רוצה לדעת איפה אני עומד? זה טוב בינוני חלש?? יש לתוכנה קישור להשוואת תוצאות אבל כיוון שהגרסה שיש לי לא מקורית אינני יכול לבדוק שם אני מאוד אשמח לשמוע מכם
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-