עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by schumih,

האם הלוח אם הנ"ל מומלץ? בצירוף למעבד E6300. לא מעוניין ב-OC. מעוניין בכרטיס מסך ON BOARD, והבנתי שזה עונה על הצרכים. אשמח לקבל חוות דעת , תודה!

2. טוב בקצרה, אני מחפש את לוח האם המשתלם ביותר לתושבת הזאת, אל הלוח יחובר מעבד 750 אני לא מעוניין בלוח אם בעל יכולת ייצוב מתח נמוכה, אלא לוח אם שיכול להתמודד עם הרבה לחץ ולאורך זמן. לא יבוצע CROSSFIREX ולכן לא מעניין אותי חריץ PCIE שני. בינתיים העיניים שלי על הP7P55D של ASUS שמציע אחלה תכונות יחד עם כמובן עמידות ויכולות אוברקלוקינג. משהו אחר? אולי BIOSTAR? GB ASROK

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by yoramns,

אני מחפש לוח טוב וזול בלי שום צורך בחיבור מיוחד פרט למקלדת עכבר מסך ואיזה דיסק און קי ומודם כמובן למעבד AMD Athlon II הצרכים זה גלישה אופיס שאלה שניה הכרטיס מסך בלוחות האלה יהיה חזק חלש יותר לדוגמא מי GT8600 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H Gigabyte GA-MA78LMT-S2

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  4. אני לא יודע איזה מהם עדיף לי לקנות אם אפשר בבקשה עצה msi x48c platinum או gigabyte ga ep45 ds5

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by Atom Mother Heart,

שלום יש לי סטיק של 256 SpecTek Pc270 עכשיו הלוח שלי לא תומך בדואל ואני רוצה לשדרג ל512 האם עדיף לקנות עוד סטיק של 256 או לקנות סטיק אחד של 512? בתודה

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by wooper,

שלום אני קונה מחשב Intel Core 2 Duo E6320 1.86GHz 4Mb BOX וזקוק לעזרה לגבי בחירת לוח אם IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E לבין Gigabyte GA-965P-DS3 Intel 965P Rev 3.3 Motherboard מה ההבדלים ביניהם? האם לוח ib9 מומלץ? תודה

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  7. יש לי כרגע 2X512MB בDUAL CHANNEL סוג DDR400 CL2.5 ויש לי עוד סטיק בודד שקיבלתי של 256 מגה גם DDR400 CL2.5. מחשב ללא OC וללא כוונה לבצע OC. אז מה עדיף? להישאר עם פחות זיכרון וDC או יותר זיכרון בלי DC? מדובר בפנטיום4 2.8GHZ HT (NORTHWOOD) שאר המפרט שלו במפרטים של המחשבים שלי. עריכה: כיום המחשב הנ"ל מריץ XP SP2. ועושה זאת בהצלחה מרובה (עם FX5600 256MB). אם הכוונה היא לעבור לויסטה, האם עדיין עדיף ערוץ כפול מתוספת זיכרון?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ללוח אם האם כדי בכלל לקנות לוח אם תומך SLI או CROSSFIRE אם אני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך שתומך? סתם לדוגמא ראיתי שיש לוחות אם שתומכות ב SLI ורשום שם שאפשר לחבר שני GF 6600 שתומכות בSLI... אבל אם סתם דוגמא אני יקנה בכלל RADEON ? או שאני יקנה כרטיס אחד של GF ללא 2 ליבות או משהו כזה לדוגמא GF 7600 GS... האם תיהיה השפעה בכל זאת ? ואם אני מתכוון לקנות RADEON לפי מה שאני מבין אז עדיף לוח אם שתומך ב CROSS FIRE לא ? אני נורא מבולבל יש יותר מידי לוחות אם שמתאימות לי אבל בעקרון אני לא יודע אם לבחור לוח שתמוך SLI או CROSS FIRE או שפשוט לעזוב את האפשרויות האלה וללכת על לוח אם רגיל ? תודה לכל מי שמגיב !!

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by avivboker,

איזה לוח הכי טוב מבין 5 הלוחות האלו GIGABYTE GA-P35-DS3 (P35) - ATX GIGABYTE GA-P35-DS3P (P35) - ATX GA-P35-DS3R rev. 1.0 GA-P35-DS4 rev. 1.x [ ASUS P5K (P35) - DDR2 - RAID - FIREWIRE - ATX ולמה אתם חושבים שהוא הכי טוב כולם בערך אותו מחיר

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by tmpusr,

לחבר מציעים במפרט את ה-ISLETON כי אין להם את ה-ASROCK שהצעתי לו. מישהו יכול לחוות עליו דעה? לא מתוכנן OC והשימוש הוא משרדי/משחקים קלים. מכיוון שהוא ממילא יקח כנראה 7300GT אני חושב שעדיף למצוא תחליף מבוסס על 945P.

• 13 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by lmlm,

Penryn-ליבה אשר תחליף את ליבת CONROE תיוצר ב45 נ"מ ,ותבוא מתישהו בחציון השני של 2007. מידע מהאתר: http://hwzone.co.il/news/1165044158/86355/ תמונה: *הכתום מסמל את ה L2 cache :o סתכלו כמה מקום תופס הקאש! מקור: http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4601

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by JohnClark,

היי כתבתי לגבי הנושא הזה בפורום מפרטי מחשב ואף אחד לא הגיב אז חשבתי לנסות את מזלי פה הנה מה שכתבתי שם: שלום אני מעוניין לקנות בKSP מחשב... (אם השירות שם טוב) אני רוצה מפרט מבוסס A64. זה יוצא די טוב עם התקציב... מארז - אני עוד צריך עזרה בבחירה אבל זה מאוחר יותר ספק - TT420w... סבבה כן? מעבד - A64 3000+ (אין לי כסף ליותר, וגם לא כל כך צריך יותר, לא?) ואת כרטיס המסך שלי אני משאיר (Asus GF4 Ti4600) עכשיו זכרונות ולוח אם אני לא כל כך בטוח... לוח אם אמרו לי שהכי טוב Asus K8V... זה נכון? זכרונות אני לא יודע עם מה יש בעיות תאימות... עם מה לא... אני אשמח אם תסבירו לי קצת מה הכי כדאי... OC למעבד לא מתוכנן, אך ורק לכרטיס מסך... עוד שאלה - אני מתכנן לשדרג את כרטיס המס…

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  13. ממה שאני הבנתי ווינדוס שבע תומך עד 16 גיגה של זכרון .. אם ככה למה יש לוחות אם שיכולים להכיל עד 32 גיגה?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by Yossi1981,

שמתי לב כי למעבד Q9400 יש BUS SPEED של 1333MHZ הנה COPY-PASTE מהאתר של KSP : ‏Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB‎ אז שאלתי לגבי ה BUS SPEED , האם זה מחייב אותי לקנות זכרון ולוח אם שגם הם תומכים בBUS SPEED הזה? אם קניה של לוח אם או זכרון עם BUS SPEED נמוך יותר יגרמו למעבד לעבור לאט יותר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  15. ברשותי לוח אם ASUS P5GDC PRO וזכרון 2X400MHZ (במצב עבודה), ויש לי שני סטיקים נוספים 533MHZ ללא שימוש, האם כשהתקין אותם הם יעבדו ביחד ? , כמו כן האם גם 667 MHZ יעבוד על הלוח הנ"ל (המחירים יותר זולים של 667 ) יש לציין שהלוח תומך ב- DDR/DDR2 [attachment deleted by admin]

16. Started by pavlo,

שלום לכולם... שמתי לב שמעבד Core 2 Duo E6400 יקר יותר מ- Core 2 Duo e8400... רציתי לדעת אם יש סיבה לכך מבחינת ביצועים ושאר ירקות. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  17. שלום, רציתי לדעת, על אילו אפליקציות משפיע חוסר בזיכרון מטמון ברמה השלישית? האם זה פוגע בביצועים באופן כללי או באופן נקודתי על תוכנות מסויימות? אם כן, באילו תוכנות חוסר כזה אמור לפגוע?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  18. צריך עזרה בדחיפות: אני קונה את המעבד הזה: Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore ואני רוצה להתאים לו לוח אם מובנה.עכשיו המליצו לי לפני חודש על הלוח הזה:Gigabyte GA-M51GM-S2G + 6100 n430 VGA Socket AM2 אבל עכשיו אומרים לי שאין לו DVI.<אני פשוט קונה מסך LCD ואמרו לי ש DVI משפר את התמונה>. יש לכם לוח אם יותר טוב שמתאים למעבד הזה עם DVI? בסביבות ה-500 ש"ח פחות או יותר. בתודה מראש שי

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by Levyshachar2,

לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש ובזמן האחרון הוא עושה לי בעיות כמו שפתאום באמצע שינוי הגדרות הכרטיס מסך לא בביוס או משהו כזה מתחיל להישרף הלוח אם ניתקתי אותו וחלק קטן מאוד נשרף והשאלה שלי מה גרם לזה ? ושאני פותח את המחשב מופיע לי בתצוגה בלוח אם FF ולא ממש הבנתי מה זה אומר חיפשתי בGOOGLE ולא ממש מצאתי תשובה תודה לכל מי שעוזר

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by KingYes,

אהלן. יש ברשותי את הלוח הזה: M3A AM2+, AMD 770, DDR2 1066, PCI-E (אסוס) גרסת ביוס: V02.61. איך אפשר להגדיר את הדבר הזה בלוח?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by eitanb3,

ערב טוב, זוג זכרונות שעובד בדואל מבית היוצר של CORSAIR האם במידה ואני מעוניין לשדרג ולהוסיף מה512X2 עוד 512X2, האם חובה מאותה החברה? או לא? אם לא, האם מומלץ שבכל זאת כן? זה יהיה הבדל של 100 ש"ח מחברת A-DATA סה"כ. אגב, כדי שכולם יעבדו בדואל, אני לא צריך שהשניים החדשים יהיו בדיוק מאותה הסדרה של השניים הקודמים, נכון? תודה לנותן המאמץ =)

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  22. 1. מישהוא יכול לדרג לי את העדיפויות מבחינת איכות וביצועים? Kingston ,Corsair ,OCZ ,G.Skill,Samsung ,Micron . כל מוכר משכנע על משהוא אחר.... פעם אחת אשמע את האמת לפני שאבזבז כסף סתם. 2. אני קונה 8 גיגה 4 זיכרונות של 2 גיגה, ללוח Gigabyte GA-P55-UD3. מוכר אומר לי שהמעבד i5 לא נותן לזכרונות יותר מ 4 וואט ולכן לא שייך להכניס 4 זכרונות כאלו וכ"ש במהירות 1600. זה נכון? 3. בנוסף כמה הפרש בין 1333 ל 1600 במהירות. 4. וכמה הפרש בין cl 7 ל cl 9? תודה רבה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  23. Started by omrishalev,

יש לי שרת פנטיום 3 (מעבדים כפולים) השאלה היא כזו, יש לו זכרונות מיוחדים - שני חריצים על אותו כרטיס החריצים נמצאים בהפרש של סנטימטר אחד מהשני, מישהו אולי יודע מאיפה אני יכול להשיג דבר כזה? אני חייב את הזכרונות האלה...

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by ftzahi22,

איך הלוח אם הזה ?? הייתי רוצה לדעת איזה כ.רשת יש לו בדיוק (לא הבנתי אם זה WIRELESS וכרטיס רשת רגיל או מה בדיוק ...)

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by djefi,

שלום לכולכם אני עומד בפני שידרוג המחשב שלי ואני מתלבט לפרוש מאינטל הגדולה ולעבור לAMD בקיצור מה אתם ממליצים אינטל? INTEL HT PRESCOT 1MB SOCKET 775 (199$ או INTEL HT PRESCOT 1MB SOCKET 478 (199$ (אגב מה ההבדל העיקרי בין שני הציפסט) או AMD? AMD 3000 K8 64BIT S754 (139$ AMD 3000 K8 64BIT S939 (145$ AMD 3200 K8 64BIT S939 (198$ (גם כאן מה ההבדל בין השניים) אגב איזה כרטיס אתם ממליצים למעבד הנבחר ושאלה אחרונה האם מעבר ל64 מחייב מערכת הפעלה אחרת ואם כן האם תוכנות ישנות לא יעבדו בה? תודה לכם

• 1 תגובה
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים