מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הלוח אם בנדון שווק חיים, אני מתקשה למצוא את אותו לוח אם בדיוק. במקומות שחיפשתי אין במלאי. אשמח להצעה איך לשדרג את הלוח במינימום הוצאות
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר כדי שהיה יציב ובעתיד האפשר אובר טוב ומתקוון גם לשדרג בעתיד מ 6400 ל6800 אז
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב P4 עם לוח אם מדגם לא נודע (כרגע, לפני השדרוג אני אבדוק מה הדגם כמובן). על הלוח אם יושבים להם בנחת שני סטיקים של 256MB. הWindows לא מרוצה ודורש עוד זכרון. עכשיו- מה הן אפשרויות השדרוג שלי? אני לא יודע אם הלוח תומך בDUAL CHANNEL או לא. מה הדרך היעילה ביותר לשדרג את הזכרון, במינימום מחיר כמובן? תודה!
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
צריך לוח אם של MSI התומך ב קונרו E6400
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
באותו מחיר של זיכרון ניתן לקחת גם את Twinmos?, וגם Aeneon? ,מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
http://www.tgdaily.com/2006/08/25/if_its_friday_dual-core_must_be_falling/ Athlon 64 X2 5000+ ל 301$ - 14% E6300 ל 194$ ירידה של 4.9% ועוד. . .
-
- 10 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
התקנתי מחשב חדש... WIN XP PRO ותמיד לוקח זמן ללוח להתאפס על עצמו בכל ריסט . התקשרתי לחנות אמרו לי שהוא עושה בדיקה כל פעם ובודק מה מחובר אליו עכשיו לדעתי זה לוקח יותר מידיי זמן מה אפשר לעשות, ואם בכלל אפשר לשלוט על זה ולקצר את הזמן עלייה של המחשב?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום לפי מה שהבנתי הP5B DELUXE הוא רק גרסא משודרגת בפיצ'רים של הP5B. אם זה נכון, איך זה שהDELUXE הוא אוברקלוקר יותר מוצלח מהP5B הרגיל?
-
- 9 תגובות
- 578 צפיות
-
-
עם כל הנושאים שנפתחו על זה, עוד לא הגעתי להחלטה חד משמעית... אל תציעו לי ללכת על DS4 כי זה לא בתקציב. עכשיו, DS3 או DFI? תשובה עם פירוטים =] תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 454 צפיות
-
-
בחרתי כבר את 4200+ AMD, אבל הורדתי אחר כך ל 3800+ בגלל שרציתי להוזיל קצת. אבל אז מישהו אמר לי שקונרו יותר טובים, אבל אני רואה שקונרו זה בערך רק 1 ghz. אז איך הוא יותר טוב ? אהה.. אם כבר אתם אומרים לי איזה מעבד הכי טוב, אולי כבר תעזרו לי עם הלוחות אם, כי שם יש לי יותר בעיה מאשר עם המעבד, כי אני בעצם לא מבין כלום בלוחות אם (אני צריך שזה לא יעלה לי הרבה) תודה MORIEL
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש. מעבד: ?Core2 Duo E6300 רציתי לוח אם טוב, שיש בו את כל הדברים הרגילים: SATA2 (שיש היום כבר בכולם) FIREWIRE, אודיו איכותי OB כ. רשת OB והכי חשוב: יציאות סאונד דיגיטליות (אופטי וקואקסיאלי). עריכה : צריך שיתמוך גם בזיכרונות DDR2 800 . חשבתי לקנות את ה GA-965P-DS4 של ג'גה בייט. דף המוצר אצל ג'גה בייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2288&ProductName=GA-965P-DS4 הלוח הזה עולה 1126 ש"ח. אני לא כל כך מבין בצ'יפסטים ובשאר הדברים... האם אני עושה בחירה טובה ? האם הלוח הזה טוב ? האם יש לכם הצעות אחרות טובות יותר/כדאיות יותר ? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הי 1ץ האם יש הבדל חוץ מהמחיר בין זכרונות בעלי אותם תזמונים בין החברות coarsair &g.skill ? 2מה החשיבות האמיתית של התזמונים(למשל בין 5-5-5-15 ו 4-4-4-12? 3.למה הם הרבה יותר זולים בחול(ebay) תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=87731
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לוח אם ASUS או GIGABYTE או INTEL למעבד E6300 במחיר נורמאלי, יש למישהו מושג? האם P5LD2SE תומך? תודה על העזרה ;D
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בקרוב מאוד אני קונה מחשב חדש, ויש לי התלבטות קשה לגבי המעבד. אין לי בעיה של תקציב, אבל אני גם מנסה כמה שיותר לחסוך ולא לבזבז סתם את הכסף על דברים לא שימושיים. האם יש הבדל ביצועים משמעותי בין שני המעבדים שמצדיק את הפרש המחירים ביניהם? אם זה נחוץ למענה, כן, אני מתכננן לעשות OC. תודה לעונים. :
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חדש כאן ואני אשמח אם משהו יסביר לי את זה
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הג'אמפר של ה 4V מכוון למצב 4V אבל הבעיה היא כשאני מגיע לביוס הוא מראה לי רק עד ל 3.2V...כאילו לא הזזתי בכלל את את הג'אמפר כרגע אני על 3.2V 245 2-2-2-6 ואני רוצה לעלות קצת תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 401 צפיות
-
-
כחובב וידאו בפורמט של HiDef ( היי דפינישן) אני משתמש במחשב לצורך קליטתם מלוינים. האות המגיע מצלחת /אנטנה נכנס לכרטיס לויני וכאמור העיבוד נעשה במחשב, את הוידאו אני מקרין ברזולוציה של 1980 * 1080 . לאחורנה, מטעמי חיסכון ברוחב פס לויני, ספקי התוכן בחו"ל החליטו לעבור בשידוריהם מפורמט MPEG2 ל - MPEG4 / H264 דבר אשר מצריך כוח עיבוד רב של פיענוח והצגת השידורים הללו בזמן אמת. לצורך המשימה הזאת הרכבתי לאחרונה מחשב חדש המבוסס על : ASUS P5GDC DELUXE , P4 3.6 GH , 1 GB RAM DDR2 , NVIDIA 7900GT וספק של ENERMAX NOISETAKER 485W . למרות שבצעתי OC של 15% (ל - 4.15 GH - יותר לא הצלחתי ) מסתבר שעדין חסר לי כוח עיבוד ( בקטעים מסוימים המעבד מגיע לנצילות של 100 % ) המחשב אינו מבצע שום משימה…
-
- 14 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מעבד: Intel E6300 1.86ghz (בדרך רק הוזמן היום מ-Ebay) זיכרון: OCZ 2GB DDR2 EL 800MHz Platinum XTC Edition Kit CL4-5-4-15 - OCZ2P8002GK (כבר אצלי) קירור: Thermaltake Big Typhoon מארז: 6A19 עם שני מאווררי 120 מ"מ שקטים. מטרות: אוברקלוק לאיזור ה-3.0ghz ומערכת שקטה. באס רצוי - 430mhz. תקציב - מעדיף לא לחרוג מה-1000 ש"ח אלא אם כן זה ממש מוצדק. בקיצור עדיף כמה שפחות ולקבל תמורה מלאה לכסף. אני מבין שהקירור של הצ'יפסט של ה-DS3 הוא חמים למדי גם ללא אוברקלוק, ועם אוברקלוק דיי חובה לדאוג לקירור אקטיבי. חלקכם בטח יודעים שאני חולה על שקט ולא אסכים למחשב רועש. אני יכול לנסות ולהחליף את הקירור של הצ'יפסט ל-Heatpipe עם איזשהו קירור של זלמן לכרטיס מסך שחתכתי פעם והתאמתי ל-Ultra-D שהיה לי.…
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם שמתם לב אבל נתקלתי בזה...מישהו מוכן לנסות... http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2822&p=1 http://www.techpowerup.com/?16233
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
הלך לחבר האן 7 אף והוא צריך תחליף,מה מומלץ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עריכה AMD 2000 + Xp Athlon עם לוח אם לא מובנהABIT NF7 SERIES ו1 ג'יגה זיכרון פנימי ויש לו מאיץ גרפי GE FORCE FX 5200 ותמיד כאשר אני מרנדר וידאו מפורמט מסויים לפורמט מסויים המחשב שלי מדי פעם מצליח ומדי פעם מפיל את המערכת ועושה RESTART לקחתי את המחשב שלי לבדיקה והוא הדגלה כתקין לחלוטין חוץ מהמעבד שנפגע מחימום יתר על ידי מאורר אשר לא התאים לו ועכשיו עברתי למאוורר שמתאים למעבד ועדיין התקלה חוזרת כי עדיין לא החלפתי את המעבד עצמו. (הCHACH של המעבד נפגע מהתחממות של המעבד אם המאוורר הקודם שהיה מתאים בכלל לפנטיום 4 ולא לAMD לכן זה מה שגרם שהמעבד שלי נפגע). 1 איך אפשר לפתור את בעיית התחממות של מעבדי הAMD ? 2 כל כמה זמן צריך להחליף מאוורר כדי שהמחשב יחזיק לאורך הרבה…
-
- 5 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לוח אם למעבד ?Core2 Duo E6300 : זה מה שאני צריך בלוח האם: SATA2, FIREWIRE, אודיו איכותי OB כ. רשת OB והכי חשוב: יציאות סאונד דיגיטליות (אופטי וקואקסיאלי). בתחילה חשבתי לקנות את ה GA-965P-DS4 של ג'גה בייט. דף המוצר אצל ג'גה בייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2288&ProductName=GA-965P-DS4 אך אמרו לי שאם אני לא מתכוון לעשות OC או להשתמש בשני כרטיסי מסך יחד, לא שווה לקנות את הלוח אם הזה ואפשר לחסוך 500 ש"ח ולקנות אחר. האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם טוב ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 441 צפיות
-
-
ברשותי ספק FSP חדש, מעבד Athlon 3200 לסוקט AM2, זכרונות 533 DDR2 וכונן קשיח. אני אארגן את החלקים הנותרים והפחות קריטיים. אני מחפש לוח אם עם כ. מסך מובנה התומך בסוקט, מ-KSP בלבד. אין תקציב מוגדר, אך אם לוח יקר יותר מאחד אחר אשמח אם תציינו את יתרונותיו. תודה מראש, פטאליקו.
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-