מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. חבר שלי נמצא עכשיו בארה"ב ויכול להביא לי זכרונות מ-NEWEGG. מה שאני צריך זה 2 סטיקים של ג'יגה כל אחד של זכרונות שיהיו כמה שיותר טובים ל-OC רצחני בתקציב של בערך 300$ כאשר חריגה אפשרית. המפרט שלי בין היתר : לוח - ASUS P5B DELUXE מעבד - E6600 http://secure.newegg.com/NewVersion/Shopping/ShoppingItem.asp?ItemList=N82E16813131028
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק ללוח אם חדש, יש ברשותי מעבד פרסקוט HT 3.0GHZ 478 אני זקוק לולח האם בעיקר לגלישה+ ניהול מסמכים, לא מולטימדיה. דרישות מינימום: חריץ PCI עבור מודם חריץ PCI עבור כרטיס קול פוטיסימו חריץ PCI עבור כרטיס רשת חריץ AGP עבור GEFORCE MX/400 יציאות USB-2 (לפחות 4 מאחור ו-2 מלפנים) הזכרונות הקיימים 4 יחידות של DDR 333MHZ (לא מתכוון לשדרג כרגע) מכיוון שהמבחר עצום, אשמח לדגם מומלץ של חברת ASUS נטול תקלות ובעיות בעל צ'יפסט INTEL
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
לפני פתיחת האשכול אציין כי קראתי את האשכולות הראשיים [FAQ]. אני מעוניין לרכוש מחשב שיהיה מיועד לעריכת וידאו ביתית (פרמייר CS4). על שלל הרכיבים אני כבר די סגור, פרט ללוח ולזכרונות. אני לא יודע האם לבחור בP35 או בP45, והאם לבחור בלוח שתומך בDDR3 או לא. DDR3 מגיע במהירות 1333 ולא מהווה צוואר בקבוק למעבד. נדמה לי שאם אני בוחר בDDR2, אני אצטרך זכרונות שיגיעו ל1333 באס, כדי לא ליצור צוואר בקבוק. איזה זכרונות יוכלו להבטיח לי דבר כזה? האם הם יעמדו כך במתח סטוק? התקציב שלי ללוח, מעבד וזכרונות עומד על 1750 שקל. הOC, כמו שאמרתי, יהיה בעיקר כדי 'ליישר קו'. אין לי כח לקירורים ואי יציבויות. דוגמא למפרט שחשבתי עליו: Core 2 Quad Q8200 (850nis ASROCK-P45TS-R (500nis 2X2gb ddr3 (400nis אם …
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מחשב למשחקים כבדים, אולי קצת OC , מחשב ל-3 שנים הבאות לפחות. מתלבט בין ה-Q6600 ל-E8400 לפי מה שהבנתי, 8400 יותר טוב למשחקים ואם אני רוצה אותו אז לחכות טיפה שהמחירים ירדו, למרות שהרבה עדיין ממליצים על ה6600... קיצר אני חייב את עזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום איזה מעבד טוב לגימינג שני ליבות E8400 או 4 ליבות Q8400 ואיזה לוח אם טוב מומלץ לרכוש עבורם 1000 ש"ח (+ 100 ש"ח חריגה) * כרטיס מסך יש לי של GeForce 9800 GT Super+ 1GB Video Card מאוחר יותר מתכוון לשדרג ל 4890 תודה
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מרכיב למישהו מחשב "מולטימדיה ביתי" שמיועד בעיקר לילדים שלו למשחקים וכאלה.. המחשב לא(!!) צריך להיות מחשב של גיימרים אלא מחשב ביתי ממוצע שיריץ משחקים בצורה יפה.. רוב המפרט שלי בנוי כבר אבל רציתי לשאול אתכם באיזה מעבד ולוח אם כדאי לבחור.. אני חשבתי על ה- AMD ATHLON XP 2800+ עם ה- NF7 מה דעתכם? להזכירכם המחשב הוא לא של גיימר ולא צריך להיות משהו מפוצץ. תודה מראש, עומר.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
לי יש מחשב פנטיום 3 עם כל החלקים החיצוניים (דיסק קשיח ,זכרונות וכו) אני מעונין לקנות מעבד ולוח אם חדשים. אבל אני רוצה להמשיך להשתמש ברכיבים מן המחשב הישן. לכן אני זקוק ללוח אם התומך בשני יציאות תקשורת (שני מחברים על הלוח אם) לדיסק קשיח וCDROM (קבל 24 פינים אם אני לא טועה) מחבר נוסף לדיסקטים בנוסף מחבר לכרטיס מסך מסוג AGP והאם ניתן להשיג כרטיסי מסך טובים בעלי חיבור כזה. יותר מ3 מחברים לבנים על הלוח אם (כאלה שמחברים אליהם כרטיסי הרחבה) יותר משני מחברי זכרונות (RAM) ואם אפשר תמיכה בזכרונות מסוג SDRAM (כי זה מה שיש לי מהמחשב הישן) ובנוסף מעבד טוב שיוכל לעקל את דרישות לוח האם וכל זאת במחיר שלא ירושש אותי (חייל אשר חוסך משכורות) כל דגם של לוח אם / מעבד אשר יענה על הדרישות או י…
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שלום חברים, אני בונה מפרט למחשב שהשימושים שלו יהיו עבודה משרדית וניגון סרטי Full HD. מבחינת תקציב אני די גמיש כאשר הגבול הוא 1000 ש"ח חשוב לי לבחור במעבד שייתן יחס עלות-תועלת שמתאימה לדרישות שלי. האם עלי לקחת מעבד בעל 2 ליבות או עם 4 ליבות? AMD או INTEL ? ועוד שאלה בנושא ה - HD: האם כדאי להוסיף כרטיס מסך או לתת למעבד לבצע בעצמו את עיבוד סרטי ה- HD? אשמח לקבל גם המלצה על הלוח האם שלדתעכם כדי לרכוש יחד עם המעבד עליו אתם ממליצים תודה!
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לאחר שעיינתי במפרטים המומלצים,אבקש דיעות נוספות במסגרת התקציב שצויין,כאשר השימושים יהיו כאמור לעיבוד גראפי ועיבוד וידאו,משחקי רשת מעת לעת ואוליי oc קליל בעתיד.אני די סגור על כמות הזכרון(2 ג'יגה). החשש העיקרי שלי הוא חוסר תאימות בין הרכיבים,דבר שאיני מבין בו ,כך שאשמח גם לקבל המלצות מכאלה שיש להם שילובים פועלים ומוכחים . תודה
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי לוח של גיגהבייט GA-7VAX ואני רוצה לקנות זיכרון אחד של 512 במחיר סביר למחשב עם שימושים סטנדרטיים. לאיזה מהירות זיכרון מקסימום אפשר להגיע עם הלוח הנ"ל איזה זיכרון מומלץ לקנות? ( חברה ודגם ). בהמון תודה YAR26
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף יותר לשימוש במשחקים (לא כבדים), intel Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray או Core 2 Duo E7500, 2.93GHz, 1066Mhz, s775, 3MB Tray או Pentium E6600, 3.06GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray. המליצו לי פה על מעבדים של AMD שאין לי בכלל ניסיון איתם ואני מעדיף את אינטל על פניהם. השאלה שלי לגבי זכרונות היא איזה חברה טובה יותר מבין אלה: kingston, mushkin, patriot? (מעוניין ב2G) ושאלה אחרונה זה ההארד דיסקים שכבר ממש מבלבלים אותי אני זוכר שלפני כמה שנים WD היו הכי טובים אבל היום יש גם את hitachi בשוק וsegate וכל מיני דגמים.. אני מעוניין שיהיה בו 500GB ושיהיה כמה שפחות רועש. אני נאלץ לבחור בכל הרכיבים הפשוטים האלה בגלל תקציב נמוך.. תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
קניתי עכשיו זיכרון KINGSTON DDR2 667MHZ 1GB עכשיו אני מחבר אותו למחשב אני מדליק הוא נדלק לשניה וישר נכבה מה אני עושה? עכשיו הצמדתי אותו לכרטיס זיכרון שיש לי במחשב ויש כזה חור באמצע שהוא נכנס בסלוט אז החור של הזיכרון החדש הוא יותר גבוה הוא לא בידיוק באותו נקודה אם הכרטיס שיש לי עכשיו על המחשב מה אני עושה אתם יכולים להגיד לי לאיזה זיכרון להחליף אותו הלוח אם שלי זה זה: D915PGN
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
היי אתמול סוף סוף הרכבתי את המחשב המארז הוא של Antec Sonata הלוח אם של Asus P4C E Dekuxe מהמארז יוצא לי חיבור שעדיין לא הצלחתי להבין היכן להתקין אותו בבורד של אסוס מצורפת תמונה של החיבור. תודה עבור העזרה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הזמנתי מחנות מוכרת מחשב מבוסס COREI7 בחרתי את גרסת ה TRAY והוספתי קרור משופר למעבד. התקשרו אלי מאותה חנות והציעו לי לקחת את ה BOX במקום ה TRAY אמרו שהוא מגיע רק עם 3 שנים אחריות ושהוא לא טוב לאוברקלוקינג. לא אכפת לי מעניין האחריות ואת המאורר המקורי אני לא צריך, העובדה שלא ניתן לעשות לו אוברקלוקיגנ מפריעה לי ואני כן מעוניין באוברקלוקינג (40%) מא אומרים שווה להוסיף 150 שקל ל BOX או שהם סתם מערבבים אותי. תודה ואודה עם תוכלו לענות בהקדם כי כרגע ההזמנה שלי ב HOLD. תודה שמוליק
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי שתעשו לי סדר קצת בבלאגן שיש לי בראש כרגע... יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 , הבנתי מקריאה בפורומים שיש כמה דורות למעבדים האלה ( A , B , C ) לפי מה שאני הבנתי ( תקנו אותי אם אני טועה..) A הוא באס 400 B הוא 533 ו C האחרון שיצא לא מזמן עובד על 800 . אני קניתי ת'מעבד לפני חצי שנה בערך ועד לפני כמה ימים לא היה לי מושג איזה דור המעבד שלי אז העליתי את התוכנה AIDA32 והיא הראתה לי שהמעבד שלי 2.4 A ... אבל אני יודע וגם בטוח לפי הצצה בביוס שאני עובד על מהירות 533 והכל על דיפולט אצלי בביוס... כרגע אני מתעניין בלוח אם חדש כי אני רוצה להיכנס לעניין האוברקלוק ( אני חדש בתחום ) ולפי ניסיונות שעשיתי במערכת שלי עם מומחים בנושא לא הצלחנו להפעיל את המערכת במצב יציב אפילו באובר…
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי יש לי מארז של p4 עם החיבור הנכון ללוחות אם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי לP4 השדרוג הוא בעבור משחקים וגרפיקה כמן פטושופ ודומים לה וכמובן אינטרנט וכו אני רוצה לקנות : לוח אם מעבד זכרונות כרטיס מסך את השאר יש לי על מה כדאי ללכת? שיתן לי את מירב הביצועים התקציב עד 3000 שח תודה
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, למחשב על בסיס Q6600 שיעסוק בעיקר בקידודי וידאו ורינדורים דרושים לוח אם וזיכרון. הדרישות מלוח האם: * צריך להתאים למטלות הנ"ל. * לא יהיה OC. * חייב להיות FireWire. * צריכה להיות אופציית RAID. * אשמח אם תהיה יציאת eSATA (אבל בואו נגיד שזה יתרון, לא חובה). (* אני משער שהזיכרון יהיה DDR2, האם כדאי שהלוח גם יתאים ל-DDR3 עתידי ?) לגבי הזיכרון, אני לא מבין בזה הרבה, בהתאם למטלות שתיארתי מה אתם חושבים שאני צריך ? התקציב כמו שציינתי עד 1.5K, אין שום אפשרות לחריגות, עדיף אפילו לא להגיע לזה...
-
- 6 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני שם לב שהמחשב הוא לא מה שהיה פעם (הוא בן 4-3 להערכתי), המעבד הוא אינטל 1.6 סוקט 478, לוח אם של ASUS יחסית חדש (בן שנה ומשהו) ו2 סטיקים של 256 מ"ב. עכשיו ניסיתי להוסיף עוד זכרונות, והבנתי שהבעיה היא לא בזכרון כי לא רואים או חשים בהבדל רציני בביצועי המחשב. לוקח לו לטעון את הדפדפן, או תוכנה כלשהי יותר מדי זמן, מה שגורם לכך שהמחשב נתקע לכמה שניות לעיתים, ומה שגורם לי כנראה להזיק לאמץ את המעבד/זכרונות/דיסק קשיח יותר מדי. השאלה שלי היא כזו, אם אני רוצה להחליף את המעבד למעבד טוב יותר, חזק יותר, אילו אפשרויות יש לי? לקנות מערכת חדשה שזה אומר מעבד בסוקט חדש, לוח אם חדש וזכרונות חדשים? לקנות מעבד יד שנייה סוקט 478 וזהו? אשמח לכל יעוץ שהוא. תודה רבה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי לוח: asus p5wdh מעבד: intel core 2 duo 6600 זיכרון: 3gb ddr2 800 וברצוני לשפר את ביצועיו מה אתם ממליצים לי לעשות, האם כדאי להחליף משהו ? האם כדאי לי לעשות OC ? איך לשפר ביצועים ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רגשתי אתמול מחשב חדש: לוח אם מדגם: ASUS P5GC-5X ודיסק קשיח: HITACHI DESKSTAR 160 GB הבעיה שלי היא כזו: קניתי את המחשב בחלקים, והרכבתי אותם (לא פעם ראשונה שאני מרכיב מחשבים)., אבל משום מה, כאש אני מדליק את המחשב ונכנס לביוס, בסעיף של IDE, הוא לא מזהה לי את ההארד דיסק בתור פריימרי, אלא בתור שני או שלישי. וככה אני לא יכול למעשה לבצע התקנה של הווינדוז. אין לו ג'אמפרים מאחורה, כמו לדיסקים הקשיחים הישנים. אז איך אני משנה את ההגדרה שלו לראשי? תודה
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לאחרונה פתחתי במסע חיפושים אחר לוח אם חדש למחשב. החיפוש הצטמצם למס' סופי של לוחות: asus p4s533 ; msi 845 e; msi 845 pe. (אשמח לקבל רעיונות לגבי סוגים נוספים בטווח המחירים הנוכחי). מס' פרטים אינם ברורים לי: - האם ה-asus הינו לוח מובנה (כרטים מסך וכו' מותקנים בו מראש), והאם הוא נחות ביחס לשאר? - מה ההבדל המהותי בין שני מעבדי ה- msi והאם שניהם יעבדו עם זכרון DDR במהירות 333Mhz - האם ללוח ה-asus מס' קטן יותר של חריצי pci (ל-msi אמורים להיות 6 חריצים)? תודה מראש לכל המשיבים (אם ישנם כאלו...).
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אני מבקש עזרה ועצות בנוגע לשדרוג מחשב: המחשב שלי מבוסס על לוח אם ASUS דגם P5WD2 PREMIUM, ערכת שבבים 955X מעבד PENTIUM D 820 2.8GHZ זיכרון 2 x 1MB L2 Cache ליבת Smithfield, ארכיטקטורה 90nm. הזיכרון הוא CORSAIR DDR2 2 לוחות DUAL CHANNEL של 512MB כל אחד, 533MHZ תזמונים 3-3-3-8. אני מעוניין לשדרג את המחשב מכיוון שאינני רוצה להוציא הרבה כסף על מחשב חדש. לוח האם שלי די חזק, אבל מוגבל למעבדי PENTIUM בלבד ולא ניתן לשדרג למעבד מסדרת CORE. אינני מתכוון להחליף את לוח האם. הדבר בראשון שאני מתכוון לעשות הוא להחליף זכרון ל800 MHZ בתזמון 4-4-4-12, עם לוחות קירור. אני מתלבט האם 2 לוחות של 1 GB כל אחד יספיק, או לקנות 2 לוחות של 2 GB כל אחד (2GB או 4 GB סה"כ). התלבטות נוספת שלי היא בנוגע ל…
-
- 9 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי, חבר שלי מתכוון לשדרג את המחשב בקרוב. הלוחות שעלו לי בראש הם NF7-SL ו AN7. המעבד שהוא קונה הוא XP 2500 +, ויש לו זכרונות מושקין שחור DDR400, (BH5( איזה לוחות אתם ממליצים לאוברקלוקינג?
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
חברה תיראו יש לי מעבד Celeron 1.7 GHZ (עלוב ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!) רציתי לדעת אם אפשר לשדרג את המעבד? ואם כן לאיזה מעבד לשדרג, וכמה זה יעלה לי?
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
Intel P32_800T Pentium 4 3.2G 512kb FSB 800 Tray NORTHWOOD (LOW TEMP מישהו יכול לעזור לי לפרש את מה שכתוב
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-