עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Ach Shelo,

שלום, אני עורך איזה עבודה בנושא מעבדים ואני זקוק לעזרה בבקשה. אם מישהו יוכל להסביר לי את חלק מהשאלות או להפנות אותי למקומות המתאימים. תודה רבה. בשנה האחרונה המגמה המתגבשת היא, הפרדה בין מעבדים אשר מיועדים למחשבים שולחניים לבין מעבדים למחשבים ניידים (חברת Intel). א.למה יש צורך בסוגי מעבדים שונים? ב.מהם ההבדלים העיקריים בין מעבד המיועד למחשבים שולחני לבין מעבדים המיועדים למחשבים ניידים? i.מבחינת ארכיטקטורה פנימית. ii.מבחינת מאפיינים. ג.מה ההבדל בין Pentium M לבין Centrino? ד.מהי המהירות המקסימאלית של מעבד נייד היום? ה.כאשר מדובר במעבד למחשב נייד, אחד ההבדלים הבולטים ביותר, אל מול מעבד למחשב שולחני, היא מהירות השעון של אותו המעבד (מהירות פנימית). מבחינת ביצועים, למרות הפרשי …

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  2. שלום אנשים מעוניין לדעת איזה שילוב עדיף למעבד + לוח אם אשר כולל כרטיס מסך OB. השימוש הוא בעיקר לאינטרנט, אופיס ומשחקים קלים. המסך הוא 22'' הכוונה היא לבנות מפרט סביב רכיבים אלו. תקציב 650 750ש"ח תודה

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  3. אני רוצה לקנות זכרונות חדשים זה מה שיש לי: לוח אם: intel pendleton D845EDT2 צ'יפסט: intel brookdale i845E איזה זכרונות כדאי לי לקנות? הלוח הזה תומך בDUAL? אני חושב שאני יקנה 2 סטיקים של 512 זה מה שמצאתי: 512Mb 400MHz Kingston CL3? 300 ש"ח 512MB 400MHz V-DATA? 250 ש"ח 512Mb 400MHz AData /VT? 280 ש"ח או זה: 512Mb 400MHz Twinmos? 285 ש"ח מה אתם מציעים? אולי משהו אחר?

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  4. שלום רב יש לי שאלה ברמה די נמוכה יחסית, יש לי בלוח אם (בדקו את המפרט) זיכרון של G.skill בגודל של 512x2 ככה שיש לי גיגה. מן הסתם זה לא מספיק במיוחד אחרי ששמתי את הויסטה... אז אני רוצה להוסיף עוד גיגה זיכרון אבל השאלה היא האם אני יכול להוסיף עוד 512x2, או שאני צריך לקנות סט של 1024x2? (אולי זה יהרוס את הגישה הדו ערוצית או משהו ) מחכה לתשובה. *המלצות לסט בסכום של עד 700 שקל יתקבלו בשמחה.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by compman112,

שלום אני עומד לקנות מחשב חדש בעוד 3 חודשים בערך אני מחשב חזק למשחקים אז אני רוצה להחליט על מעבד מה כדאי INTEL או AMD איזה דגם, מחירים, השוואות, המלצות תודה רבה לכל העוזרים זה חשוב

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  6. שלום יש לי זיכרונות 1 ג'יגה PQI3200-1024DBU רציתי להוסיף עוד ג'יגה זיכרון, כי אני חייב שיהיה לי 2 ג'יגה במחשב. שאלתי בחנות שקניתי את הזיכרונות, שעכשיו הם לא מוכרים יותר את ה PQI3200-1024DBU, מה אפשר לשים במקום. אמרו לי שה OCZ PLATINUM EL REV 2 TCCD יעבוד איתם. קניתי את הOCZ, התקנתי אותם במחשב. לצערי התאכזבתי לראות שהדלקתי את המחשב שנשארתי עם ג'יגה זיכרון. אני חושב שאני צריך את אותה החברה כדי שזה יעבוד, ד.א. הלוח הוא DFI LP UT 939 NF4 ULTRA-D, עם מעבד ליבת Venice. אם למישהו יש PQI3200-1024DBU ורוצה לקבל בחינם את הזיכרונות של OCZ בבקשה שיצור איתי קשר למייל. או אם למישהו יש רעיון או פיתרון אחר, אני אשמח לשמוע. תודה

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  7. שלום, 1. אני ממש לפני קניית מחשב חדש ומתלבט בין המעבדים שבכותרת. המחשב מיועד לתוכנות גרפיות כמו אוטוקאד ופוטושופ (בעיקר בדו-מימד) 2. כרטיס המסך שישולב במערכת הוא: TwinTech GeForce GTS 450, 1GB, GDDR5 3. האם לוחות אם מסדרה H67 סוחבים IB בצורה טובה ? האם לוח מסדרה z68 יהווה שדרוג איכות משמעותי בקנייה? תודה, אורי

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  8. האם AMD סוקט 754 תומך בשני סטיקים של זיכרון? תודה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by sheff2k1,

המערכת שלי היא כזאת: PENTIUM 4 1.8, 512 RDRAM, RADEON 9600 pro כשאני משחק פאר קריי על HIGH(שלא לדבר VERY HIGH), המשחק סובל מתקיעות מאד מעצבנות, שנובעות מכך שבתדירות מאד גבוהה יש פעילות הארדיסק. לפי מה שאני מבין(וכאן אתם נכנסים לתמונה ) זה נובע מזה ש512 מגה אינם מספיקים כדי לטעון מספיק מידע כדי שהמשחק ירוץ חלק ולא תהיה טעינה מהדיסק כל כמה רגעים... יעני האם זה נכון שגם אם היה לי מעבד 3 ג'יגה הרץ וכרטיס מסך geforce 6800 ultra, עדיין לא הייתי יכול לשחק חלק, בגלל המחסור בזיכרון? אציין שיש לי הארדיסק 8 MB CHACHE ואני לא רואה כמעט שום הבדל בנושא...היה לי מקודם 2MB או 4, לא זוכר.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by MatanFrenkel,

אמממ בעיקר OC , אם לא נכנס בתקציב משהו טוב לCF אז שיהיה בלי CF .. HD4870 של GIGABYTE E8400 2GBX2 800MHZ KINGSTON אם צריך עוד משהו תגידו תודה

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by Avi313,

בטח נשאל מליון פעם :bash: אבל אני נואש אני מתכנן על הלוח אם שלי ג'יגה של ראם. אז מה עדיף? שני סטיקים של 512 או 4 סטיקים של 256? אני לא יודע למה, אבל נראה לי ששמעתי פעם שככל הכמות הזכרון בסטיק יותר קטן, ומוסיפים יותר סטיקים, אז המהירות יותר גבוהה, זה נכון? תודה רבה לכל העונים, אני אוהב אתכם... באמת...

• 13 תגובות
    • 704 צפיות
  12. יש לי את הלוח הזה כבר כמה חודשים http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=5497&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US אין לי מושג אם תומך בכלל CF דרך אגב יצא לי לעבוד עם הHD2900 במערך CF הזה רק פעמיים ניראה לי בעיות דרייברים אף פעם לא נותן לי בדרייברים את האפשרות CF אין לי מושג למה וחיברתי אותם בגשר אז חשבתי על זה אולי הלוח כי בלוח לפני רק עם דרייברים 7.4 היצלחתי...יש לציין הוא מראה לי זוג כרטיסים במינהל ההתקנים אבל בקטאליסט מראה לי רק כרטיס אחד..בקיצור הלוח שלי תומך CF?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  13. חרשתי אל האתר שלכם ושלהם ולא מצאתי מישהוא יכול לתת לי לינק

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  14. אוקיי, אז ככה, אני מחפש לוח אם למחשב חדש, וה P5B Deluxe משך את תשומת ליבי, אבל יש לי בעיה קטנה איתו... ללוח אם יש שני חריצי PCI-E x16, אבל לפי הטבלה הזו: http://zeus.asus.com/hq/products1.aspx?l1=3&l2=0&l3=0&modelmenu=0&share=txt/core2 הלוח לא תומך לא ב SLI ולא ב CROSSFIRE... למה זה? אם הוא לא תומך באף אחד למה יש לו שני חריצים? או שאולי הוא כן תומך ולא רשום? קיצר הסתבכתי לגמרי תודה מראש לכל עוזר.

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by Spyro,

שלום, שמעתי לאחרונה שמעבדי אינטל חזקים הרבה יותר ממעבדי AMD בכל מה שקשור למולטימדיה כמו עריכה של גרפיקה וסרטים. רציתי לדעת אם זה נכון, והאם טכנולוגית ההיפר ת'רדינג של אינטל היא גורם מכריע בבחירת סוג מעבד למחשב שמיועד לעבודה משרדית ומדי פעם על להעלאת סרטים ממצלמה דיגיטלית ואולי גם לערוך אותם מדי פעם?

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  16. אז כמו שאמרתי יש שתי אפשרויות 1. Bad Axe 2 + E6320 = 371$ 2. Bad Axe 2 + Q6600 = 754$ המצבע הזה נגמר עוד מאת השאלה שלי האם זה שווה? או שאחרי ירידת המחירים הצפוייה השילוב הזה יעלה לי יותר זול? תודה,

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  17. רציתי לדעת האם הלוח תומך בזכרונות בעלות תדר של 800MHZ או שהוא תומך רק עד 667MHZ , בחלק מהמקומות אני רואה שרושום שהציפסט 975 תומך עד 667MHZ אבל במקומות אחרים רשום שהלוח תומך עד 800MHZ תודה מראש

• 13 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by sos,

שלום הבנתי שמעבד AMD מתחמם מאוד בקלות ורציתי לדעת האם זה מסוכן שאני ישאיר את המחשב דולק כמה ימים ברציפות?

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by iem,

חברים שלום ! רציתי לדעת האם הלוח P4S553-VM תומך בזיכרון מסוג CL3 או CL2. ואם כן באיזו מהירות ? במידה ולא אז באיזה זיכרון הוא כן תומך, ובאיזו מהירות ? מצ"ב דיאגנוזת המחשב, תודה ! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by InFecT[0]r,

אני צריך עצות וחוות דעת על המוצרים האלה לוח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5596 זיכרון http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4746 ומעבד אני צריך אתה עצתם מחשב לאוברקלוקינג

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  21. יש לי זכרונות של פי קיו איי ולפי מה שהבנתי זכרונות צריכים להיות בנויים בצורה הנ"ל ו צריכים להיות כמה ריבועים ובאמצע של הזכרונות צריך להיות מקום ריק אבל אצלי זה לא ככה אני מתכוון שבמקום שיהיה רווח אז אצלי יש עוד ריבוע וזה זיוף (ככה הבנתי) אז זה נכון?? אם כן אני הולך להרוג את מי שמכר לי אז אני רק רוצה לוודא לפני שאני הולך אליו בקריזה

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  22. שלום חברים, למביני המפרט התכני של שני הלוחות הנ"ל אני מבקש הבהרה. מה ההבדלים בין הגרסא הראשונה לבין הגרסא השנייה של הלוח ? האם ההבדלים משמעותיים ? http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4P800&langs=01 לינק לגרסא הראשונה^^ http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4P800%20SE&langs=01 לינק לגרסא השנייה^^ חוץ משינוי כרטיס הקול והרשת והוספה של זוג יציאות USB אני לא רואה הבדל כלשהוא.

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by gabriel,

היי לכולם, אני סטודנט לקולנוע ולכן יוצא לי לערוך הרבה. חשבתי להחליף מעבד לאחד ממעבדי ה-QUAD של INTEL, אבל עד עכשיו היה לי את הרושם שכל עוד אני עובד עם XP בגירסת ה-32ביט הרגילה, המערכת שלי לא תדע לנצל את המעבד במלואו (אלא רק 2 ליבות מתוך ה-4), ולכן זה נשמע קצת כמו בזבוז של הכסף שלי. עד כמה כל זה נכון? ומה כן תומך בזה? פעולת הרינדור (עיבוד המידע בסוף) נופלת בעיקר על המעבד, כך שזה החלק הבעייתי בעריכת הוידאו, במיוחד בעת שימוש ב-HD. ולגבי הזיכרון הבנתי שאין לי כרגע מה לעשות עם יותר מ-3 ג'יגה, כי המערכת פשוט לא תתמוך בזה.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  24. זה המפרט שלי כרגע: AMD Athlon II X3 435 GIGABYTE GA-770TA-UD3 Patriot 1333MHZ 2GB DDR3 x4 Gigabyte HD7850 שתיים WD 1TERA HD צורב LG Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5cm PSU HCG-620 רוצה לשדרג את השילוש לזה ולתת את השילוש שיש לי עכשיו לאח שלי הקטן: Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray עולה: 1100 Gigabyte H77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI עולה: 490 Corsair 1x4GB DDR3 1600Mhz XMS3 CL9-9-9-24 פעמיים עולה: 324 אני לא מתכנן אובלרקלוק השילוש מיועד לגיימניג ברזולוציה 1920X1200 למשחקים כמו BF3 SC2 אשמח לשמוע את דעתכם.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by dani0147,

נגיד ואני קונה מחשב חדש לגיימינג במה יותר טוב להשקיע במעבד או בלוח אם למשל מעבד כזה: Intel Core i7-3770 3.4GHz Box עם הלוח אם הזה :לוח אם Gigabyte דגם GA-H77MX-D3Hצ'יפסט Z77 תושבת 1155 או מעבד כזה: מעבד Intel Core i5-3570K 3.3GHz Box כולל מאוורר עם לוח אם כזה: Gigabyte GA-Z77X-D3H

• 4 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים