עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bubin689,

יש לי לוח DS4 של GIGABYTE ויש בו 2PCI EXPRESS X 16 האים הוא יתמוך ב SLI או שצריך לוח אם אים ערכת שבבים של NVIDIA כדי שיתמוך בהגדרה זו.תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by eyalsi,

אני רואה שה- DS4 יקר יותר, אבל הפלטינום לוקח במבחני אוברקלוק וביצועים... האם יש ל- DS4 פיצ'רים עדיפים שאני לא שם לב אליהם?

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by GAL SHAMIS,

תמליצו לי על מעבד + לוח אם [ למטרת משחקים] יש לי כבר רדאון 9600XT ו768 זיכרון אז מה אתם ממליצים ? האם את ה AMD 64 או שבכלל ללכת על אינטל מצפה לתגובות תודה

• 11 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by Demon-Hunter,

hello everybody. im looking to buy a new CPU, motherboard and memorys, and i have no idea on what to pick. im willing to spend about 2500-3000 nis on this, 3500 if you think it will really improve the options.CPU must be an amd A64, i do not OC thank you in advance edit: oh and i need 512 mb of RAM , 1 stick or 2 is for you to decide

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  5. הסטפינג של המעבד שלי BH-E4 מה זה אומר ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  6. חברי הפורום שלום, רציתי להתייעץ איתכם בקשר לשידרוג הזיכרון במטרה להגיע ל OC גבוה יותר 2 הזיכרונות בהם אני מתלבט הינם: OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 ReaperX HPC 4-4-3-15 OCZ2RPX800EB4GK - שראיתי בביקורות שהצליחו להגיע לתדר של 528MHZ. לבין: OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-18 OCZ2RPR10664GK מהי המלצתכם? כמובן שאני לא נעול רק על זיכרונות של OCZ. מחר עד 800 ש"ח

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by yed.k77,

אני צריך מחשב לעריכה של תוכנות בעיקר אדובי פוטושופ אילוסטרייטור פרימייר ואינדזיין אני צריך שהוא יוכל להריץ לי אותם ברמה דיי מקצועית עכשיו יש לי לוח אם הרוס (בגלל זה אני מחליף) gigabyte p35s3g מעבד intel e6750 (תקין) ספק כוח - צג אליטה 500w כרטיס מסך - 8500 geforce gt יש מצב שהוא פוגע לי ביכולות העריכה והעיבוד של המחשב? לא עבד לי כל כך טוב ברמות הכבדוד של פוטושופ ופרמייר התייעצתי קצת וחשבתי להחליף כבר את כל המערכת כמעט שזה כולל לוח אם מעבד זכרונות וספק כוח מה שהציעו לי מעבד - i5 3450 לוח אם - p67 ad3b3 זכורונות - 8 gb אתם חושבים שיש לי צורך במפרט הזה או כדאי לי לקחת משהו אחר?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by ניר.,

מישהו יכול להגיד לי כיצד אני מוא את סוג הדגם בלוח אם של ASUS?

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by omer_ico,

שלום לכולם... לפניכ המ ימים רציתי לבדוק אם הטמפרטורה של המעבד שלי טובה, אז הורדתי את הגוף קירור כדי לבדוק...ואז פתאום המחשב התחיל לצפצף מהרמקול הפנימי ונכבה... עכשיו השאלה שלי היא אם כדאי לתת את המחשב לטכנאי שיתקן לי את הבעיה או לקנות מחשב חדש כי קיבלתי הצעה ממש טובה מאיזה מעבדה של מחשבים ביהוד... אני ממש לא יודע מה לעשות תודה לכל העונים...

• 11 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by Ido.G,

שלום, יש לי ידידה שמתעסקת עם קיובייס. היא טוענת שמומלץ לעבוד עם לפחות 16 ג"ב זכרון. ניסיתי למצוא מידע בנושא ובנוסף, ניסיתי למצוא מידע על ביצועי מעבדים שונים בתוכנה הזו. לא הצלחתי למצוא. אשמח אם למישהו יש מידע שקשור. מדובר על גירסה 7 בעקרון.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  11. Started by MichaelZ,

RAM drive, או איך שלא תקראו לזה, אם אתם פה אז אתם יודעים במה מדובר. יש כל-כך הרבה תוכנות לזה שפשוט אי-אפשר להחליט. לא רוצה להתחיל לשחק עם זה, בייחוד עם כאלה שעולות כסף. לא איכפת לי לשים 30-20 דולר על תוכנה ששווה את זה אבל אני צריך להיות בטוח. המחשב הוא Win 7 pro 64-bit יש לי 16 ג'יגה זיכרון ואני רוצה להקציב 4-3 ג'יגה ל-RD, עם אפשרות הרחבה ל-8 ג'יגה במידת הצורך (רצויי ללא איתחול מחדש). החלק השני של הבקשה אינו קריטי אם כי מאוד רצויי. אני הולך להגדיר את הכונן הזה כ-swap disk עיקרי של פוטושופ. לתוכנה המעולה הזאת יש כמה דברים מפגרים ואחד הוא, שלא משנה מה, היא חייבת לכתוב את כל הפעולות שלה על גבי כונן גם אם יש לה עוד 10 ג'יגה זיכרון פנויים לשחק איתם. הדבר מאט מאוד את העבודה עם…

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  12. הלוח עולה 280 ש"ח המעבד 410 ש"ח סה"כ שדרוג : 690 ש"ח . שווה ? ( אני יודע שזה לוח עלית ! בלי "לוח זבל בלה בלה ... " ) אני מחפש להוציא את המינימום ולקבל את הכי טוב שאפשר. אני חייב להעיף את הסלרון 2000-400-128 מהמשרד שלי כולל הלוח הספיר שאיתו מעפן כזה .. ***כרגע אני מפעיל אימיול המחשב בקושי זז חנוק מת , יש לי 512 MB . השאלה עם הסמפרון החדש יהיה הבדל ? אם הביצועים יהיו בערך אותו הדבר לא שווה לי לשדרג. על הלוח של עלית אני מקבל 3 שנים אחריות וב KSP ביררתי כל הלוחות זה שנה אחריות ! הייתי קונה מהם לוח מותג פשוט האחריות שם נורא קצרה.

13. Started by yagelk,

אהלן ברשותי שני זיכרונות כל אחד 4 gb. אני רוצה להוסיף עוד 8 gb למחשב. האם להוסיף סטיק אחד של 8 או עדיף שניים של 4? כמובן שהם יהיו אותה חברה ואותו הדגם. השאלה אם שניים 4 או אחד 8? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by OmerNeu,

שלום. הזמנתי מפרט שנבנה עם עזרת פורום המפרטים שלכם מIQPC שמיועד לגיימינג + OC והלוח במפרט היהP5QL-E. הבעיה היא שהתגלה שאין את הלוח הנ"ל ויש את הPRO באותו מחיר. לצערי אין לי ידע בלוחות אם ולקחתי את הPRO. אני דיי חושש שאני עושה טעות ואני לוקח לוח פחות טוב. ועוד מוזר שהלוחות באותו מחיר בדיוק ואותו חברה ובאותו חנות. אז אשמח לדעת את ההבדל בין הלוחות וההשפעה בשוני הזה. תודה רבה. עומר.

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by yovel,

שלום, קניתי לפני שנתיים מחשב מאייבורי. עכשיו אני רוצה לשדרג לו את הזיכרון מ2G ל4G. הזיכרון הוא CEON אבל אמרו לי שkingston לא יעבוד איתו. הסתכלתי באתר של אייבורי ואין להם 800MHZ, עכשיו מה אני עושה?! :-[ :'( בבקשה תעזרו לי. :'(

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by galz,

יש לי את הזכרון הזה http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=36# (את השני סטיקים של 512 כל אחד). אני נותן לו 2.8 מטח, והורדתי את התזמונים ל 2.5 6-3-3. הוא עובד יציב ולא עושה שום בעיות. מה אני מרוויח כאן בעצם?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  17. שלום לכולם אני בעיקרון רוצה לקחת את המחשב הדפוק שלי להחליף לו את הלוח אם המעבד והכרטיס מסך הקיצר מחשב חדש אבל רק את החלקים הנ''ל לקנות, בעיקרון אני רוצה מחשב חזק למשחקים התקציב שלי לחלקים החדשים הוא 4500 עם אפשרות ל5000 במקרה הצורך, אני בעיקרון כבר סגור על הכרטיס מסך אני לוקח RADEON X850XT 256MB POWER COLOR, עכשיו אני רוצה מעבד עם מינימום 2.4 GHZ אוקי אז עכשיו כשזה יוצא לי כבר 1350 שקל (בגלל הכרטיס מסך) אז יש לי עוד 3150-3650 שקל להוציא על הלוח אם והמעבד, אז תציעו לי בבקשה שניים שיתאימו לדרישות שלי, תודה לכל מי שיעזור לי בנושא

• 10 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by idani1983,

אני מחפש לוח אם ל E8400 ללא SLI, לא מתכונן OC כרגע אולי בעתיד וגם אז במידה מזערית. חשוב יציאה אופטית! אין בעיה של תקציב , אבל אני מחפש לוח שנותן יחס של עלות מול תועלות מקסימליים. הלוח ייקנה בארה"ב. תודה

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  19. זה המפרט שלי כרגע: AMD Athlon II X3 435 GIGABYTE GA-770TA-UD3 Patriot 1333MHZ 2GB DDR3 x4 Gigabyte HD7850 שתיים WD 1TERA HD צורב LG Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5cm PSU HCG-620 רוצה לשדרג את השילוש לזה ולתת את השילוש שיש לי עכשיו לאח שלי הקטן: Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray עולה: 1100 Gigabyte H77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI עולה: 490 Corsair 1x4GB DDR3 1600Mhz XMS3 CL9-9-9-24 פעמיים עולה: 324 אני לא מתכנן אובלרקלוק השילוש מיועד לגיימניג ברזולוציה 1920X1200 למשחקים כמו BF3 SC2 אשמח לשמוע את דעתכם.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by haim652,

אמול בדיוק קניתי זכרון אחד של 2GB ראם של G.skill ב 200 שקל, רציתי לדעת מה תעתכם על זה אם הזכונות האלה טובים או שהיה עדיף לי לקנות משהו בחנות ב230 שקל משהו שבכלל לא מוכר הזכרון שקניתי הוא: G.Skill DDR2 800MHz CL5-5-5-15 מה דעתכם? מקווה מאוד שהבחירה הייתה טובה.

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  21. שלום רציתי לדעת מהי רמת החומרה ששמו לי במחשב.. לוח נשרף ולקח איתו זיכרון,מעבד וזכרונות. amd3200 socket 939 2.0- הוחלף ל amd sempron le-1200 2.1. gigabyte k8nf-9 הוחלף לgigabyte m61pme-s2 זיכרון 1 גיגה 400 הוחלף לזיכרון אחד גיגה 667 עלות כל השידרוג 650 שקל..לפי מה שראתי באינטרנט יכול להיות שדי אכלתי אותה מבחינת המחיר כי החלקים לא ממש יקרים וחזקים..רציתי לדעת מה אתם חושבים על כל רכיב בנפרד.. דבר נוסף - כנראה שהלוח השרוף לקח איתו גם את הx800xl שלי :'( ואני צריך גם לשדרג כ.מסך..מה הכרטיס הטוב ביותר שאוכל לקחת בלי לגרום לצוואר בקבוק? (1950pro יחשב מתאים או שאפשר אפילו חזק יותר?) תודה.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by samsam,

שלום לכולם, האם נכון לומר שכל לוחות האם התומכים בסוקט A ניתן להחליף את ה-Athlon XP במעבד sempron (עד 2800+) ללא שום בעיות? שמואל

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by composite,

אז ככה, אני יודע שזה קשור לאוברקלוקינג, אבל בעקיפין זה יותר שייך לפה. עד עכשיו הבנתי שמחלקים זה היחס בין ה- FSB Mhz למהירות של הזכרון,. תנו לי להבין, אם המחלק הוא 1:1 אז ברגע שאני מעלה 50Mhz לבאס אז עולים 50Mhz למהירות הזכרון? ראיתי שגם OCer דגול מצליח להעלות ל- 280 (למשל) ולהשאר במחלק 1:1 ולא ב- 5:4, אז מה ההבדל? האם יש יתרונות ל- 1:1 על פני האחרים? כי ראיתי שלעבוד ב- 5:4 זה יותר יציב\בטוח\קל מאשר 1:1, אז למה לא להשאר בו כל הזמן? תודה רבה, זה די חשוב עבורי

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by weeday,

קניתי מעבד sempron 3000+ palermo ולוח gigabyte עכשיו הsocket בלוח ובמעבד הוא 754. האם נדפקתי כי אני לא יכול לשדרג?...

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  25. ALBATRON מייצרים עוד בכלל לוחות אם ואם כן יש לוח ל AMD64 BIT הם מייצרים????

• 7 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים