עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by RONG23,

שלום לכולם אשמח לעזרה בנושא שלדעתי צץ אצל כל אחד מאיתנו האם לשדרג לדור נוכחי או "לסחוב" עוד כמה שנים עם שידרוגים קטנים? כמו כ"מ ,ספק כוח ומעבד? ז"א האם לשדרג למעבד משומש quad q9550 9300 9400 עד כמה שהלוח נותן או לעלות לi5-7? להלן המפרט הנוכחי intel core 2 duo E7300 לוח msi p6ng neo digital kingstone 4 gb ddr2 800 mhz sapphire 6790 נקנה חדש ועדיין לא הורכב) הנוכחי ati hd4600 1 gb 2 wd hd ezcool 500w -ישודרג לenermax או seasonic 620'W המחשב מיועד גם למשחקים מידי פעם לרבות battlefield או cod למיניהם אשמח להצעות ותשובות תודה מראש רון

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by godisme171,

אני רוצה לשנות את הסיקוונס שלו שיעלה ראשון את הסי די וחיפשתי בבוט ולא מצאתי מישהו יודע איך?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by amd@ati,

שלום לכולם, ברשותי מעבד מסוג Amd Athlon xp 2900+ 2GHZ , יש כמה משחקים שלא רוצים בכלל לנסות להפתח (אני שונא שהם עושים את זה) בגלל שרק המעבד שלי נמצא מתחת לדרישות המינימום (כל שאר הרכיבים הם בדר"כ מופיעים גם במומלצות), רציתי לדעת: אם אעשה אובר קלוקינג המשחק והווינדוס (במאפיינים של המחשב שלי) יזהו את השינוי וייתנו לי להריץ??? תודה רבה מראש לעוזרים {אני מחכה בבקשה תענו}

4. Started by Regev,

איך SOLTEK נחשבים בלוחות אם?????? מה שאני יודע שהם וASUS היחידם שנותנים THERMICAL DIODE לAMD.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by maphisto,

הבהרה אחרונה בעיניין . לוח 7VXRP לא תומך ב G4 TI 4400 , 4600 של LEADTEC ושל MSI. גם בגרסת REV 1.1 חשבו שהבעיה נפתרה והיא לא !. הבעיה היא לא הכרח בעיה של לוח אם. יש אכן מספר לוחות אחרים שלפעמים עושים בעיות עם הכרטיס הזה. אני פשוט עוד לא מכיר לוח אחר שאני יכול לציין אותו כלא מסתדר עם זה. פשוט הלוח של גיגה בייט נמכר הרבה ולכן הבעיה ידועה לי . אני לא מאוהבי גיגה בייט אבל זה עדיין לא עושה את הלוח ללא טוב (אני פשוט לא אוהב אותם יותר).

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  6. Started by yotamoo,

תעזרו לי! אבא שלי מתעקש שאני אקנה מ"חבר של חבר שלו". קיצר נתתי לו את החלקים והוא מביא לי אותם מחו"ל או מיבואנים. עכשיו כתבתי לו במפורש Intel P4 "Northwood" 1.6GHz 512K. הוא שואל אותי מה זה נורת'ווד ומה זה ווילמייט, ואומר שהוא יודע רק מה זה פנטיום 4 socket 478 עם 512k. יכול להיות מעבד ווילמייט עם 512k??? תעזרו לי שלא ידפוק אותי עם אחד כזה...

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by DesGenT,

is there a mother with PCI express 2.0 +SLi for two video cards for nvidia if not are there going to be with and if yes then when??? tnx for answering

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  8. אהלן חבר'ה. אני מעוניין לשדרג את הזכרון הפנימי שלי מ 1GB ל2 או ל4, ואני מתלבט בין האפשרויות הבאות: 1)‏ 2x1GB Kingston HyperX CL4‎ - מחיר: 350 2) שני סטיקים של ‏2GB Kingston Value‎ - מחיר: 340 שניהם DDR2 800. יש לי מעבד אינטל dualcore 3 ג'יגה, ולוח-האם שלי תומך עד DDR2 800. כפי שציינתי בכותרת, אני לא משתמש ב overclocking. מה אני מפסיד אם אני קונה את ה value? אני יודע שאין לו קירור, אבל האם אני אצטרך קירור בלי OC ? זה נראה די משתלם לחסוך 10 ש"ח ולקבל עוד 2 ג'יגה... חוצמזה, הרי גם אם הביצועים של ה value יותר נמוכים, לא נראה לי שהם נמוכים עד כדי 50%. מה אתם אומרים? תודה מראש, יוני

9. Started by amni2,

שלום לכולם, יש לי מחשב שבניתי בעצמי לפני 4 שנים. יש לי לוח אם P4P800 של Asus ומעבד Pentium 4 2.4 Mhz מתאים. בזמן האחרון יש לי כל מיני בעיות, ואני בטוח שהבעיה היא בלוח-אם. אני חושב לקנות מארז ולוח אם חדש, ולהעביר את כל שאר הרכיבים (כוננים, זכרונות, מעבד) ללוח אם החדש. השאלה שלי - האם זה מסוכן להוציא מעבד מלוח אם אחד ולהעביר אותו ללוח אם אחר? למשל, האם יש סכנה שהקירור של המעבד לא יעבוד כמו שצריך אחרי המעבר? שמעתי משהו על דבק תרמי - זה קשור? האם יש דברים מיוחדים שצריך לעשות כשמעבירים מעבד ללוח אם חדש? תודה רבה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by GAL SHAMIS,

תמליצו לי על מעבד + לוח אם [ למטרת משחקים] יש לי כבר רדאון 9600XT ו768 זיכרון אז מה אתם ממליצים ? האם את ה AMD 64 או שבכלל ללכת על אינטל מצפה לתגובות תודה

• 11 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by shibby15,

תמליצו לי בבקשה על לוח ל XP 1800+ שישמור על עלות כמה שיותר נמוכה! זכרון DDR, כרטיס קול מובנה (עדיף משהוא יותר נורמלי מAC97)...אין כיוון של O/C תודה מראש רום

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by manticore,

המערכת שלי עכשיו היא: AMD 64 3000+ 1GB DDR 6600GT עם הלוח: Gigabyte K8NF9 Ultra אני מתכוון לשדרג ל: AMD X2 64 4200+ 2GB DDR 8800GT האם הלוח יגרום לניצול לא מלא של המערכת או יפגע בביצועים? או סתם יגרום לאיזשהי בעיה או משהו כזה?

• 11 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by esaly,

אהלן! רציתי לשאול איזה מעבד עדיף מבחינת מהירות ובכלל ה: Pentium D 820 2.8GHz Dual Core או P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit ההבדל במחירים ברור לטובת הD PROCESSOR וזה גם מה שאני בחרתי לבסוף לקנות... תשובתכם חשובה לי...

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by none,

אם כן איזה לוח אם מומלץ? למעבד נורתווד

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. בהמשך לדיון כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511339.msg4376124#msg4376124 לטאבלט ViewPAD10 שמריץ WIN7, איזה דגם מעבד עדיף מבחינת ביצועים נטו? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by CyberSpider,

שלום אנשים! יש לי מחשב ישן - PIII733 על לוח אם של אסוס וזכרון SDRAM האם אני יכול לשים בAGP סלוט כרטיס מסך שיש לו זכרון DDRAM או שיש עם זה בעיה מבחינת שוני סוגי הזכרונות?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  17. Started by SpLiNtEr,

18. Started by someone,

בהרבה מקומות קראתי שהצ'יפ הזה לא תומך בזכרונות DDR333... האם זה נכון?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Aviram,

אני מחפש מחשב נייד, לעבודות, אינטרנט וכד', משהו טוב. רק שלא יהיה כל כך יקר סביבות ה-10,000. תודה!

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by טל משעלי,

שלום ושבת שלום, ברשותי לוח אם P67A-UD5-B3 שתומך dual channel architecture יש לי היום 16gb ram לא הבנתי כל כך את העניין שאם זה dual channel אז מומלץ להשתמש רק ב-2 כרטיסים למרות שיש לי מקום ל-4? או שהדגש על זה שהם יהיו אותו סוג של כרטיס כי כל הארבע הם אותו סוג ב-CPU-Z זה מה שמופיע.. מוזר לי שרשום שזה 800MHZ למרות שעל הכרטיסים רשום 1600mhz אני קצת לא מבין מה הולך פה דגם של הזכרונות: BLS4G3D1609DS1S00.

21. Started by ToR,

מה ההבדל ביניהם מבחינת ה OC מכיוון שהבדל המחירם הוא פחות ממאה שקל?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Liran3331,

סליחה אם זה לא קשור לפה אבל לא רציתי לפתוח את זה סתם בפורום אחר S: לחבר שלי יש מעבד intel pentium D 2.8 ghz ואני מתכוון לקנות intel dual core e6300 1.8 יש הבדל?

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  23. שאלה רצינית בהחלט.. שמעתי דברים לא טובים..

24. Started by יהונתן,

יש לי שאלה..... Intel Core 2 Extreme QX6700 Quad Core Processor זה סידרה ? או שיש רק אחד..... פשוט מישהו אמר לי שיש 3 רמות למעבד הזה ואני לא מוצא את זה בשום אתר....

דיונים חדשים בפורומים