עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by joni,

http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=577191 זה הגיוני?! המחירים ממשיכים לרדת מדי יום לאן נגיע?!?!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by 1nstall,

היי ביקשתי מדודים שלי למצוא לי חנות זולה לזכרונות ( בחו"ל ) אז נתתי להם את דגם בזכרונות הבאים CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 4000 PRO http://www.pch.co.il/docs/pd1161997941.htm אז הן חיפשו ואמרו לי שהם יעלו לי 1600 שקל ( ניראה לי זול כי בארץ זה 2500 שקל ) אז רציתי לדעת איך הזכרונות האלה תיזמונים ביצועים וכו' ??? ( אני ממש לא יודע איך קוראים לחנות אבל אני יודע שהיא נמצאת בפלורידה ) תודה מראש Install

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  3. Started by rivking,

אם אפשר לעזור לי בשילוב הזה.. מדובר באינטל. שיהיה הכי יעיל והכי חזק המטרה משחקים

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  4. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי זכרונות של GEIL ULTRA PC3500 DUAL CHANNEL שכרגע עובדים ב 450MHZ בתזמונים של 11-2-2-2 (225 BUS ) ואני מקבל ב PCMARK 2001 בסביבות ה 8000 נקודות ( לזכרונות ) וחבר שלי קנה היום מחשב חדש שמבוסס על AMD 64BIT והוא קיבל זכרונות בלי חברה בכלל PC3200 שעובדים כרגע על 400MHZ על תזמונים רגילים בלי שינויים והוא מקבל אותה תוצאה כמוני אל זה יכול להיות ??? אני חשבתי שיכול להיות שה ה 64BIT מנצל יותר טוב את הזכרונות כמו שמעבדי INTEL עושים... זה נכון ??? נ.ב בדקתי את המחשב שלי גם עם זכרונות של OCZ PC3500 והניקוד היה אפילו קצת יותר נמוך באיזה 200 נקודות... אז מה שאני שואל בכל המשפט הזה אך יכול להיות שהזכרונות שלו עובדים במהירות כל כך גבוהה ?!?!?!

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  5. Started by creep19,

אני מחפש המלצה ללוח אם טוב ל AMD 2200 אני לא כל כך בטוח איזה לוח אם לקנות בבקשה תמליצו לי על לוח אם עם ביצועים טובים ! תודה

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by neo690,

מישהו מוכן בבקשה להסביר מה ההבדל בין המעבדים של AMD ל אינטל ? מה יותר טוב? מה מאפיין כל אחד? http://www.intel.com/products/desktop/processors/index.htm http://www.amd.com/gb-uk/Processors/ProductInformation/0,,30_118,00.html

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ngc224,

האם קיים אתר כל שהוא שאפשר להשוות בו ביצועים של חומרה ? למשל מה יותר "חזק" i3 540 או Athlon II X4 640 ? או כרטיסי מסך כמו HD 5770 מול GTS450...

8. Started by computer_freak,

במעבד משתמשים בקואד פאמפ בפרונט סייד באס בגלל זה 200 כפול 4 שווה 800 אבל למה לא משתמשים בקואד פאמפ במעבד עצמו לדוג 3000*4 זה יכול להיות נחמד

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by barzanger,

אני קניתי שני זכרונות של 1GB של מושקין מהירות 800 עכשיו אני מסתכל בתוכנה וזה נראה לי 400 למישו יש הסבר?

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  10. Started by nati.menash,

שלום יש לי במחשב שני זכרונות של 4 GB כל אחד מסוג קינגסטון DDR3 . יש עוד שני סלוטים פנויים. אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון למחשב. האם עדיף להוסיף אחד של 8 או שניים של 4? האם אפשר לקבל המלצה לזיכרון טוב שאפשר לקנות? אלו הנתונים של המחשב:

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום לכולם קניתי ליפני שבוע מחשב חדש וקניתי את הלוח Abit AN8 Ultra ומשהוא פה ניראה לי מאוד מוזר על הלוח איפה שצריך להיות השם של הלוח יש מדבקה זולה של Abit AN8 Ultra הורדתי את התוכנה cpu-z וזה מה שהיא מציגה * קובץ מצורף האם זה מזויף?!?! תודה!! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by yonatan112233,

איזה לוח יותר טוב? Gigabyte EP35-DS4 או Asus P5KC??

13. טוב החלטתי לשדרג טיפה את המחשב בין היתר החלפת זכרונות. כרגע יש לי 1GB ואני רוצה להגדיל ל4. רציתי לדעת אם הלוח שלי תומך ב1066 מגה. בנוסף, רציתי לדעת אם הוא תומך רק בDDR2, או שמא גם בDDR3. תודה רבה, תמיר.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by amit14,

שלום, יש לי כיום 2X8 DDR3 1600 ,בהנחה שהלוח אם שלי לא תומך בDDR 4,הוספה של עוד 16 ג'יגה תשפר משהו? תודה מראש.

• 25 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. בלי קשר למחיר . וחוץ מזה יש עוד הבדלים בין הליבות ?

• 10 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by guy86222,

הזמנתי מחשב בחנות מחשבים כולשהיא דרך האינטרנט, עם מפרט ספציפי ומפורט.. כצפוי, המחשב הגיע עם מפרט שונה. הייתי אמור לקבל מעבד 3 GHZ, וקיבלתי מעבד 1.8 GHZ. כול מה שלמנהל החנות היה לומר זה שאמנם לא היה בסדר ששינו את המפרט בלי להודיע מראש, אך הם למעשה צ'יפרו(!!) אותי.. כי הרי הם שמו לי מעבד 1.8 GHZ אבל מסוג חדש והרבה יותר מודרני ומשוכלל שיש לו פרונטים וניוטרונים ופצצות מרגמה .. השאלה היא, האם הוא צודק או שהוא מרמה? כי לאדם הפשוט, זה שקצת מבין אבל לא יותר מדי.. מעבד של 3 ג'יגה הרץ אמור לעבוד יותר מהר מ1.8 ג'יגה הרץ.. אז על מה מנהל החנות מדבר? מה שהזמנתי : Intel® Celeron 3.0GHZ LGA775 64BIT 512kb cache , 533 Mhz FSB SPEED מה שקיבלתי : Intel® Celeron 1.8GHZ LGA775 64BIT 512kb ca…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by amigamerlin,

שלום, רציתי לדעת לגבי Hynix בתור יצרנית DDRI - האם המוצרים שלהם שווים את המחיר וכמה הם טובים יחסית לאחרים?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  18. בהמשך להודעה האחרונה שפתחתי, לא הרגשתי שקיבלתי מענה למה שאני בדיוק צריך ולכן פתחתי פוסט נוסף כדי שאוכל להבהיר את עצמי טוב יותר מההתחלה. אני כרגע מחפש לשדרג את המחשב - לוח אם + מעבד - הכיוון שלי הוא AMD וזה רק בגלל התמחור הגבוה של INTEL . אני מבין שכנראה אצטרך לקנות זכרונות אבל את זה אבחר לבד וללא כל תלות בתקציב הנ"ל ( 2000 שקלים ) הדרישות שלי מהלוח אם + מעבד זה יכולות OC גבוהות וכמובן ביצועים גבוהים במשחקים. מעבד - טמפרטורה נמוכה, מעבד UNLOCK, תדרים גבוהים שניתן להגיע אליהם . לוח אם - אפשרויות מתקדמות של העלאת מתחים והגדרת משתנים כאלו ואחרים. אני לא מחפש להשתדרג בראייה קצרת טווח, אני לא רוצה לקנות מעבד 1090T שהוא 2 דורות אחורה מהמעבדים החדשים. כנ"ל לגבי לוח אם, אני לא רוצ…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Lapua23,

שלום, אני מתכנן קניית מחשב חדש , לדעתכם יש טעם לחכות למעבדים החדשים של אינטל? תכננתי על ה8700k , האם המצב של שוק המעבדים כמו המצב של כרטיסי המסך ברגע זה? שלא כל כך משתלם לקנות את הסדרה האחרונה כי עומדת לצאת עוד אחת והמחירים ירדו. מה לדעתכם הפער בין ה8700 ל9700 שיצא? מה לדעתכם התג מחיר של הi9 9900 ? תודה

20. Started by asaff74,

שלום כל חבריי הפורום המחשב שלי לא נדלק מיזה שבועה אנ בטוח שזה או ספק או לוח או מעבד יש לי לוח ASUS RAMPAGE 2 EXTREME וספק HEC CUAGER 700W חברים מה אני יכול לעשות בשביל לוודות מה הלך דרך אגב הנורות בלוח דולקות וכתוב על הצג של הלוח CPU INIT תודה לעוזרים

21. הם אותו מחיר בערך מה עדיף למשחקים ?????

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  22. Started by EasyPooper,

שלום לכם חיטתי קצת בחיפוש אבל תשובה לא מצאתי לכן תפחתי את הנושא הזה. אובכן לפני שבוע בערך הזמנתי מחשב למשחקים עם מעבד Q6600 (וגם קצת גראפיקה אני עדיין ברמת חובב) במחשב יהיה 4 GIGA ראם וכרטיס מסך HD4870 ואם זה מש חשוב אז גם לוח אם P43 של גיגבייט. היום הצלחתי לדלות כמה מאות שקלים ורציתי לדעת אם יצא לי משו (כגון תוספת ביצועים) מכך שאני אחליף את המעבד הנ"ל לQ9300? מי מהם יתן לי יותר ביצועים בפחות OC במשחקים ותוכנות כגון ZBRASH ו3DSMAX? תודה מראש מקס. אה ושחכתי לציין שני ניואנסים אני כנראה שלא אוכל לשדרג את המחשב בעתיד לכן מי מבין שני המעבדים יהיה רלוונטי לכמה שיותר זמן? וכמו כן שכחתי לציין שאני רוכש את המעבדים עם קירור AC FREEZER7PRO ולא מתכנן אובר רצחני בהתחלה.... אז עוד פעם…

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  23. אני קונה מחדש חדש, ורציתי לדעת אם כדאי להשקיע ב: Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 Motherboard (AMD64,FSB800, SATA-R,1394, 7.1 Sound,3Com G-LAN,USB2) חשוב לציין שהאיכות סאונד חשובה לי, לכן אם מישהו ימליץ לי על אלטרנטיבה, הכרטיס קול on board צריך להיות טוב.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  24. יש ברשותי כזה לוח אם http://articulo.mercadolibre.com.ar/MLA-17048298--_JM מישהו יודע מה שמו ? מה אפשר לעשות איתו ? רעיונות משהו ? רשום באתר הזה שהוא של קופמפאק והוא Micro ATX

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  25. באתר של RSM מופיע מק"ט ADATAD34G13AK , אבל משום מה באתר של החברה - http://oc.adata.com.tw/product-series.asp?sid=03# לא מופיע המקט הזה , כמו כן כל הזכרונות DDR3 שמופיעים שם הם במתח או 1.55-1.75 או 1.65-1.85 ואין לי מושג אם זה מספיק טוב..

• 0 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.