עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dogday,

אני רוצה זיכרון לאוברקלוק וגם שמעתי ש twinmos עושה בעיות תאימות או משהו כזה אז אני צריך את עזרתכם לבחור זיכרון. זה המפרט: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive 1 CD-ROM / DVD-RO…

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by revz,

בוקר טוב לכולם !! קדום כל תודה על הייעוץ ואני מתחדש ב 4*1024 G.Skill PC6400 CL4-4-4-12 שתי שאלות לי אליכם: 1. ספירת הזיכרון הראשונית של הביוס מראה שיש לי 3400MB אבל CPUZ מראה את כל ה-4G מה לעשות עם הילד השובב שיראה את מה שיש לו (או שזה לא משנה בכלל) 2. אחרי מעבר מזכרון של 1G ל4G (מן הסתם מהיר יותר וכו' ...) איזה הגדרות מומלץ לעשות בXP64 כדי שידע לנצל כמו שצריך את כל הזכרון תודה ויום אלוף לכולם !!

• 7 תגובות
    • 543 צפיות
  3. חבר שלי הביא לי את המחשב הישן שלו, בעל מעבד e2220 @ 2.4Ghz, כאשר הוא קנה חדש בגלל שזה הפסיק לעבוד. בכל מקרה, קצת ניסוי וטעייה העלה שככל הנראה, הלוח אם אינו תקין ולכן אני מעוניין להחליף אותו. הדרישות שלי אינן בדיוק בשמיים, אני פשוט מעוניין בלוח אם עבור סוקט 775 שמתאים לו זכרון DDR2 (האם יש בכלל DDR3 לסוקט הזה? לא משנה...) אין לי צורך בהרבה סלוטים של זכרונות, אפילו שניים יספיקו לי ככל הנראה. מבחינת יציאות - FW יהיה נחמד, אבל לא חייב שיהיה. יש צורך ל-4 חיבורי SATA אין צורך ב-USB3, SATA3 או ESATA. כרטיס מסך מובנה - אם יש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה חזק יחסית (לא למשחקים, אבל המחשב ישמש אותי בתור HTPC ב-FullHD) אז זה יהיה טוב, כאשר חייב שתהיה לו יציאת HDMI ועוד יציאה אחת (או DVI…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום ביום ראשון אני קונה מחשב חדש ואני צריך לוח אם טוב שיהיה מעבד e6600 אני מחפש המלצות עד 500 ש"ח תודה רבה המפרט המלא נמצא בדיון הזה המפרט שלי

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by BarK1996,

שלום לכולם, רציתי לשאול מה ההבדל בין אותם מעבדים בהנחה שמדובר באותה סדרה? באילו מקרים כדאי לקחת I3U ובאילו מקרים כדאי לקחת I5U ? האם לשימושים פשוטים כמו יוטיוב, אינטרנט, והפעלת כמה דברים במקביל יורגש הבדל ? תודה

6. הבנתי שבהשקת ה8600 יורדו מחיריי ה8400 וה8500 .... כמה יעלה ה8400 בארץ בשקלים ובאיזה תאריך זה יבוא לידי ביטוי ? תודה .

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by RayZ,

היי. בחודשים האחרונים התעדכנתי טיפה פחות בכל הקשור לשבבים החדשים, במיוחד ה-Hydra, והייתי רוצה לדעת מספר דברים בבקשה. א) האם יש יצרנית שהוציאה לוח בעל שבב Hydra שתומך לסוקט X58? ב) הבנתי של GIGABYTE אין עדיין תשובה לHydra, האם יש מידע עתידי בעניין? תודה.

8. Started by ranran,

סוף סוף הם עידכנו את הטבלה יש את הקור 2 והאטלונים שלא היו בקודם תהנו http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=430&model2=464&chart=174

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  9. Started by Nick_Less,

אני צריך המלצה לזכרונות. אבל יש כמה דברים שאני רוצה תקציב 1200 גג 2X256 שיהיו PC3500 לפחות (שלא יגביל אותי ממש באובר קלוקינג) ותזמונים טובים ואם אפשר אז מ האתר www.pch.co.il תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 855 צפיות
  10. אני יודע שערכת השבבים זה כמה שבבים שמנהלים את העברת המידע בין רכיבי המחשב ובגלל זה הם בעצם קובעים את המגבלות ואת הטכנולוגיות שהמחשב תומך בהם אבל הביוס עצמו קשור אליהם? ואיזה שבב זה השבב של הביוס??

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  11. Started by Vindicator,

בFAQ הזכרונות לא מדברים עליו, למה הוא כזה מיוחד ולמה 128MG שלו עושה קרוב ל300שקל?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. כדאי ב200 שקל? זיכרון למחשב KINGSTON 1GB DDR2 667MHZ זיכרון סופר מהיר מהחברה מספר 1 בעולם בתחום הזכרונות למחשב KINGSTON ! * מהירות 667MHz מסוג DDR2 * זיכרון איכותי מתקדם למחשבים החדשים ביותר * יכולת תמיכה גם בלוחות במהירויות 533MHz ו-400MHz * מתאים לכל הלוחות מבוססי DDR2 התומכים במעבדי AMD ומעבדי INTEL זכרון מקורי עם אחריות לכל החיים ע"י קינגסטון ישראל! מפרט טכני זיכרון איכותי מתקדם למחשבים החדשים ביותר מתאים לכל הלוחות מבוססי DDR2 התומכים במעבדי AMD ומעבדי INTEL יכולת תמיכה גם בלוחות במהירויות 533MHz ו-400MHz ועוד שאלה: מה אני אמור לעשות עם הזיכרון 512 שיש לי עכשיו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ברצוני לקנות לוח אם מחו"ל אשר יתמוך בINTEL ובLUCID אם הכי הרבה באנדל ופיצ'רים

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by EagleX2,

דרך אגב אם אני יקנה athlon64bit אני יבחין בשיפור? (היום/בעתיד הקרוב)

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  15. היו לי במחשב שני סטיקים של 2GB , הלכתי ורכשתי שניים נוספים זהים מבחינת מפרט בשביל להגדיל ל8 והמערכת כרגע רושמת לי שרק 4 בשימוש. כשהמחשב עולה הוא גם רושם לי שיש רק 4. לוח האם שלי תומך ויכול להכיל עד 16GB והמערכת שלי היא 64BIT יש למישהו רעיון מדוע המערכת לא מזהה את כל ה8?

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  16. אמור משו 16 ביוני זה כבר לא היה אמור לקרות?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by docho,

שלום, יש לי מחשב שכולל - מעבד Athlon XP 1700+ Thunderbird לוח אם +Gigabyte GA7VTX-H זכרון Mushkin 256MB PC2100 DDR 266 המעבד נשרף אחרי שבכל התקופה עשה המון בעיות של התחממות (למרות שקניתי מאוורר טוב ומישחה טרמית) ואני נאלץ להחליף אותו. אני רוצה לתקן את המחשב, אבל אני מבין שאי אפשר יותר להשיג מעבדי SocketA שנתמכים בלוח הזה (Thunderbird, עד XP2600) ולכן כנראה אאלץ להחליף גם את לוח האם. אני מחפש המלצה לשילוב מעבד ולוח אם במחיר הכי זול שאפשר שייתנו לי לפחות את אותם הביצועים של המחשב הישן (כולל במשחקים). אני צריך שהלוח יתמוך בזכרון הזה ושיהיה בו סלוט AGP. * והכי חשוב - שלא יעשה לי בעיות של התחממות! תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  18. שלום לכם... המעבד שלי מגיע בשעות רגילות (לא בעת משחק והפעלת משאבי מערכת חזקים וקשים , אלא רק אינטרנט איסיקיו MSN ומוזיקה) ל50-54 מעלות ו4100-4350 RPM מהירות המאוורר... ובשעות העומס (בעת משחקים, תוכנות אנטי ווירוס כאלה ואחרות, ותוכנות כבדות כמו פוטושופ עריכת ווידיאו ועוד.. ) מגיע לי עד 59-60 מעלות עם 5200-5450 RPM מהירות המאוורר... יש לציין שהמעלות של המערכת (לוח אם ועוד..) היא מאוס סבירה ואף נמוכה למדי 42 מעלות באופן קבוע.. ובשעות העומס היא מגיע ל45-47 מעלות שזה בסדר... למעבד יש את המאוורר המקורי של AMD שצורף לקופסא של המעבד... המאוורר הזה הוא גם של 6000 מאוורר פשוט למדי עם 3 כבלי נחושת מתחתיו... השאלה שלי היא...: 1-האם כדאי להחליף מאוורר למעבד ? 2- מה המעלות הממוצעות למע…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי היום לוח ga-k8nf9 nforce4 של גיגביט ומעבד שלamd 3000+939 מה אני יכול לדרוש עליו היום בשביל להשתדרג לדואר קור? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  20. Started by danatg,

היכן ניתן למצוא SPECS של לוח האם המדובר? רוצה לדעת אם הוא תומך בINTEL TURBO BOOST תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי במחשב ג'יגה ראם בכרטיס אחד והיום קניתי עוד אחד גם כן בכרטיס אחד עכשיו השאלה שלי אם משנה באיזה מהסטיקים האלה לשים כדי שיעבדו בדואל צ'אנל? ואולי יש איזה דרך לדעת אם הם עובדים בדואל?

• 16 תגובות
    • 913 צפיות
  22. Started by SharKiMaN,

לטווח ארוך וביצועים טובים הן של המעבד והן של הלוח AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box + GIGABYTE GA-M55plus-S3G 1394 ש"ח -או- Intel Core 2 Duo E6300 Box + GIGABYTE GA-8I945GZME-RH 1519 ש"ח והאם הלוחות M תומכות בזכרונות DDR2 677MHZ?? (סתם לדוגמא: TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 )

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  23. Started by PT,

יש לי מחשב חדש בדרך ויש משהו שאני מבולבל ממנו כבר כמה זמן אם יש לי שני סטיקים של 2 ג'יגה ואני שם אותם בדואל צ'אנל, המחשב יזהה רק 2 ג'יגה אבל הם יבדו יותר מהר מסטיק בודד או שיזוהו כל ה4 ג'יגה וזה יעבוד יותר מהר משני סטיקים לא בדואל צ'אנל?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  24. Started by RBH,

תודה, RBH

• 2 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.