עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by amd@ati,

שלום , רציתי לברר אם קיים לוח אם התומך במעבד כפול ליבה וגם בזכרונות ddr1 וב agp x8 אם יש כזה אשמח אם תתנו לי המלצות. תודה

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by אוריפ,

היי! כידוע לכם (או שלא), רכשתי לאחי מחשב חדש. עכשיו הסתכלתי בביוס, וראיתי שיש אפשרות להעלאת המכפלה של המבד מ11.5 ומעלה (או מטה). רציתי לשאול אם זה פיצ'ר שיש לבארטון הרגיל? כי אם לא, יכול להיות שמכרו לי 2600 מובייל?

• 12 תגובות
    • 690 צפיות
  3. יש לי זכרונות של פי קיו איי ולפי מה שהבנתי זכרונות צריכים להיות בנויים בצורה הנ"ל ו צריכים להיות כמה ריבועים ובאמצע של הזכרונות צריך להיות מקום ריק אבל אצלי זה לא ככה אני מתכוון שבמקום שיהיה רווח אז אצלי יש עוד ריבוע וזה זיוף (ככה הבנתי) אז זה נכון?? אם כן אני הולך להרוג את מי שמכר לי אז אני רק רוצה לוודא לפני שאני הולך אליו בקריזה

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  4. זה המצב שלי כרגע המחשב: http://loading.co.il/uploads/126586360.JPG כמו שאתם רואים, כנראה אני יצטרך גם ספק חדש, אז אם תוכלו להמליץ לי על משהו.. אבל תנסו לא לעבור את ה 1600 ואם יש הצעה טובה, אז תגידו בכל זאת (גם אם היא עוברת את ה 1600) יש לי עוד 400 ש"ח אבל אני רוצה לשמור את זה לקניית מארז חדש! אז אם תוכלו לעזור לי לבחור ספק + מעבד+ לוח + מארז במקסימום 2000 שקל זה יהיה מצוין! הדרישות שלי: למשחקי מחשב עם גרפיקה גבוהה, צריך מחשב חזק שלא יאכזב אותי.. ואם תוכלו לקחת את המחירים והכל מנועה מחשבים, כי יש לי אפשרות להגיע לשם ללא בעיה.. noacomp.co.il

• 14 תגובות
    • 690 צפיות
  5. שלום לכולם.. לגיימר מתחיל, כמה כסף הייתם מציעים לשים על לוח אם? בכסף שעניתם לשאלה הכתובה לעיל, על איזה לוח אם הייתם ממליצים? בבקשה, אל תמליצו לי על לוחות אם של Gigabyte.. קניתי בעבר את הk8nf-9 שלהם (לAMD) ולא היה לא מקום למאוורר של ZALMAN! אנא, תמליצו לי על לוח אם של Asus/Abit וזה נכון שאי אפשר לעשות אוברקלוקינג על לוחות של intel? עוד דבר (עריכה): חשוב שהלוח אם יהיה גדול עם מקום רב לאיוורור וכו'...

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by 7up,

שלום, אני קונה מחשב חדש והמליצו לי על זכרונות של OCZ kit 1G - (סה"כ 2G) דגם פלטיניום 800Mhz ב 1150 ש"ח האם יש לכם המלצות בשבילי, אולי דגם אחר? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by nbav,

יש לי קובץ מסוים שאמור להיות bootable אם אני לא טועה, בעבר הצלחתי רק להעלות דיסקים כאלה מהצורב הרגיל מכיוון שיש לי צורב dvd והדיסק הוא dvd ניסיתי להעלות אותו דרך הצורב ניסיתי קצת לשנות דברים בביוס, אבל זה לא הולך (העם יש אפשרות לחזור לדיפולט של הביוס והאם מומלץ לחזור לדיפולט?) בכל אופן, אשמח לעזרתם איך אני מגדיר את הצורב dvd בתור הכונן שממנו יקרא הדיסק דרך אגב, אולי אני טועה והוא בכלל לא bootable יש לי אפשרות לבדוק את זה? והאם יש כוננים מסוימים שלא יכולים לעלות דיסקים שהם bootable? תודה מראש על עזרתכם

8. Started by MichaelZ,

לא מופיעה שום אפשרות בביוס. יש שם בחירה רק בין כוננים קשיחים או אופטיים. אני מתחיל לחשוב שאי-אפשר לאתחל את המחשב הזה מ-USB. אין לי בזה נסיון אז אני לא כ"כ יודע מי נגד מי. מישהו יכול בבקשה להגיד אם אפשר לאתחל מחשב עם לוח כזה מ-DOK?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  9. האחריות של ניורון ניגמרה שלפני שנה וחצי (P3 866 MHZ ) אני צריך לשלוח אותו לאינטל או מה ?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by N.S,

לוח אם :asus- a7n266-vm עד כמה די די אר הוא תומך....? אני חושב שעד 512 האם אני צודק? ואמ הוא תומך עד 512 מה יקרה אם אני אשים 768 די די אר..זה יעזור או שזה יהיה כמו לשים 512?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה אני צריך תשובה כמה שיותר מהר תודה טוב אני צריך שתתנו לי לוח ל775 שיהיה טוב מאוד וחזק ואולי גם מאוורר טוב אבל אני צריך שיתמוך גם בDDR1 וגם DDR2 ושהיה לו פיצרים נחמדים תודה

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  12. היי, אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת אם זה ראלי לחכות לקונרו..?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by Fortunes,

טוב אז אחרי 3 שנים נישרף לי הלוח אם של פנטיום 3.... עכשיו הבעיה חנויות כמאט ולא מוכרות לוחות למעבד הישן הנל...הלוח היחיד שמצאתי הוא http://www.pchardware.co.il/docs/pd125500797.htm דרך אגב, האם זה לוח טוב? המיר שלו ניראה לי מופקע יחסית ל"עתיקות" יש למישהו הצעות טובות יותר? אולי מישהו יכול ליתרום לי לוח אם לפנטיום 3? אם לא תורמים...אני מוכן לשלם סכום כסף מסויים תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  14. שלום! חשבתי היום על הלוח הזה ABIT Fatal1ty קישור מהדובים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1371&products_id=10013 כי שמעתי שהוא לוח מצויין ל-OC אפילו יותר טוב מהDFI מה אתם אומרים זה נכון ובכללי הוא יהיה מצויין כמו שאומרים? אגב אני מתכוון להביא כנראה AMD 3700SD או AMD 3800X2 איתו עם קירור די טוב אגב ראיתי שיש עליו הרבה מאווררים שמקררים חלקים ואפילו ת'זכרונות תודה על העונים! עריכה: יש גם גרסה של SLI שאי מעדיף אותה אז מה עדיף? בגרסה הנ"ל ראיתי שיש פחות מאווררים על הלוח...

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  15. שלום יש לי לי לוח אם asus p5q http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q/ כרגע אני עובד עם 4 גיגה זיכרון ואני מעוניין לשדרג ל8. קראתי במפרט של הלוח אם שהוא תומך בזיכרון DDR2 בשני ערוצים בתדרים 1200/1066/800/667mhz מה האפשרויות שלי מבחינת שדרוג? אני מצרף סקרין שוט שלקחתי מהתוכנית system information for windows רשום שם שהmaximu module size: 2048mb זאת אומרת שאין טעם לשדרג ל2x4gb? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  16. שלום, אני שוקל לקנות את המערכת הבאה: ‏Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL5-5-5-15 WD1600AAJS 160GB SATA II LG ‏DVD±RW GH20NS x20 Black SATA Hec 6A19B Black + Hec 400TRT 400W כרטיס מסך: 8800GS 384M או 9600GT 512M. האם במידה ואני קונה אחד משני כרטיסי המסך מעלה, והמחשב מיודע בעיקר למשחקים, האם עדיין קיים יתרון בקנייה של לוח מבוסס על 780G. מובן לי הלוחות המבוססים עליו הם מצויינים, אבל קניית 9600GT תכניס אותי למצוקה תקציבית וחשבתי ללכת לכיוון לוח אם זול יותר. חשבתי לדוגמה על ה GA-MA96VM-S2 או כל דגם אחר שיהיה חסכוני יותר [ה 780G עולה 450 והדגם שהבאתי 300 שח]. אשמח להצעה האם להתפשר בנוגע לכרטיס מסך ולהישאר עם GA-MA78GM-S2H או לדוגמה…

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by Jarhead,

היום הייתי בחנות של logicpc ברמת גן ואמרו לי שהם מחכים כבר חודשים ללוח הזה ויש מצב שהוא בכלל לא יגיע. מנהל החנות אמר לי שיש תביעה של INTEL כנגד ASUS מפני שהלוח שלהם פתוח או משהו כזה...(לא הבנתי כול כך אבל הבנתי שזה משהו קשור לאוברקלוקינג) ובגלל זה הפסיקו את ההשקה של הלוח אם הזה ואם INTEL תנצח בתביעה אז יפסיקו למכור אותו. רציתי לדעת אם זה נכון ואם משהו שמע על זה שירחב. בנוסף לכך עכשיו בגלל המקרה הנ"ל אני צריך המלצה ללוח אם אחר אשר לא נופל מה-ASUS P5W-DH Deluxe.

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by havlin,

שלום יש לי לוח p5b deluxe ואני לא מוצא בביוס את הכיוונים של התיזמונים של הזיכרונות אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאד. נ.ב יש לכם אתר יוצה מן הכלל אחד הטובים בארץ.תודה מראש

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  19. Started by dorratz,

אוקי, אני עומד לקנות את הלוח, ורציתי לשאול את בעלי הלוח שאלה קטנה. לפי ביקורת, מצאתי שהמרווח בין חריץ ה-AGP לבין ה-DIMMים הוא קטן מאוד, ושחייבים קודם כל להתקין את הזיכרונות. הנה תמונה שממחישה את הבעיה: האם זה באמת ככה? ועוד כמ שאלות: 1)האם גוף הקירור הפסיבי מקרר היטב את הגשר הצפוני? 2)האםהקירור הפסיבי לא צמוד מדי לסוקט ומפריע לחיבור המאוורר של המעבד? 3)והאם אתם מרוצים באופן כללי מתיפקוד הלוח? 4)יש לכם איזשהם בעיות איתו או משהו שאתם לא אוהבים בו? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by MIKI23,

מתלבט בין שני הדגמים 1.http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1155 2.http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=956 לפי הנתונחם אני לא רואה הבדל האם מישהו יודע מה בכל זאת עדיף ?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  21. שלום לכולם השאלה שלי היא ברמה הכללית, האם כדאי להמתין עוד 3 - 4 חודשים מעכשיו במידה ותכננתי לרכוש מעבד + לוח אם ? לפי מה שנראה לי אחרי ש AMD הורידו מחירים והכניסו לשוק כמה משולשי ליבה גם אינטל תוריד ונראה ששוה לחכות. איך התמונה כרגע בענף המעבדים, ומה הצפי לחודשים הקרובים? האם מישהו מתיימר לנבא, לחזות את תנודות השוק והמחירים? בכרטיסי המסך כרגע ממש שווה להמתין, התחרות שם רותחת והצרכנים ירוויחו ATI ן NVIDIA בקרב קשה. [ אגב לא אכפת לי להמתין כמה 3-4 חודשים.. תראו איזה מפרט פצצה יש לי בחתימה }

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by arnoNz,

תגידו כמה צינורות עיבוד יש במעבדים ?? לדוגמא ב 3000+ ...?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  23. האים המתח שמקבל המעבד AMD ATHLON II X2 250 תקין [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  24. האם דגם הזיכרון הזה: KINGSTON DDR 512MB 333MHZ CL2.5 יתאים ללוח האם מהדגם הזה: http://www.baber.com/baber/411/asus_p4s533-mx.htm בתודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  25. Started by maor5,

שלום! למישהו אולי יש תשירטוט של החיבורים של הפאנל הקידמי ללוח אם בלוח: intel d845wn תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים