עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ass-s,

שלום לכולם! השבוע בשעה טובה הזמנתי מחשב חדש מ- WWW.LAMIR.CO.IL AMD ATHLON XP 1800+ ABIT NF7-SL CORSAIR VS512MB333 SPIRE FALCONROCK II FOR AMD S462 המליצו לי בחנות ללכת על הזיכרונות הנ"ל בגלל האמינות הגבוהה אבל אני קצת מרגיש ש"דחפו" לי את זה... שאלתי היא האם כדאי להחליף אותם למשהו אחר מתוך מגוון הזיכרונות שבחנות??? [b]עדכון האפשרויות הם: geil 333mhz bulk heat spreader (אחריות לכל החיים) geil 400mhz bulk heat spreader (אחריות לכל החיים) kingston 333mhz cl2.5 (אחריות לכל החיים) samsung original 333mhz (רק 3 שנים אחריות) micron 400mhz cl3 (אחריות לכל החיים) * כל הזיכרונות הם 512MB בתווך מחיר של בין 500-600 ש"ח תודה!

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  2. שלום לכולם 1) מחפס לוח ASUS ל-P4 בתדר 2.4 או 2.53 למחשב שלבסוף יערוך וידאו (אנאלוגי) ויתחבר למצלמת STILLS דיגיטלית. 2) מעונין במהירות זכרון 400 3) מה זה ה-CONNECTOR הכחול בלוחות של ASUS? 4) + רוצה AGPX8 וכמה שיש USB וגם LAN 10/100 וכן כרטיס קול בסיס 5) איזה צורב ממולץ (אם כבר שואלים) 6) איזה כרטיס מסך (דו ראשי) מומלץ? תודה, יהודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  3. הכותרת אומרת הכל..

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by lion03,

יש לי זכרון SDRAM דו צצדים ואני רוצה לקנות עוד אבל אני לא מצליח להשיג דו צדדים האם חד צדדי יעבוד עם דו צדדי?

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  5. אני בקרוב יחליף את הזכרון שלי בקורסאיר כזה 3200, ושמעתי שיש כמה בעיות בקשר לבעייה הזאת... הבנתי שזה לא משהו הכי רציני, פשוט זאת בעייה באסוס, שהוא לא אוהב את הגדרות ה SPD של הקורסאיר, וקורסאיר ממליצה להכניס זכרון אחר, להכנס לביוס, לכוון את ההגדרות של קורסאיר ולהכניס אותו שוב וזה עובד... אני שואל, אם הבעייה הזאת משפיעה על הביצועים, על התזמונים (אולי אסור לגעת בהם או משהו?) בקיצור, חוץ מזה שהוא עושה טיפה בעיות בהתקנה שלו עם ההגדרות וזה הוא בסדר גמור על האסוס? אני לא הולך לשחק עם זה יותר מדיי... אז כל מיני בעיות שלא קשורות למה שכתוב לא אכפת לי... למשל איפוס ביוס וזה.. לא מתעסק עם זה. תודה

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by urielka,

אני צריך לוח למעבד amd althon הכי קטן שאפשר (ממש קטן) לא משנה המחיר אבל אם אפשר תראו מגוון מחירים תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  7. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

של ג'יגה בייט. מה דעתכם עליו? האם הוא יעבוד עם מעבד פנטיום 4, 1.7G, 400MHZ 0.18 מיקרון וסוקט של 478. אני שוקל לקנות אותו דרך פלונטר עם כרטיס קול אדולוג'י 2 ורמקולים AVS500 של אלטקלנסינג. ועוד בקשה, אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הלוח הנוכחי (הוא הגרסה הפשוטה יותר שלו, נדמה לי שהיא 667 אבל אני לא בטוח), כרטיס קול הרקולס GTXP ואותם רמקולים אני אודה לו מאוד. אני מעדיף את הכרטיס של הרקולס מאשר האדולוג'י ובפלונטר אין הרקולס.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by dani0147,

נגיד ואני קונה מחשב חדש לגיימינג במה יותר טוב להשקיע במעבד או בלוח אם למשל מעבד כזה: Intel Core i7-3770 3.4GHz Box עם הלוח אם הזה :לוח אם Gigabyte דגם GA-H77MX-D3Hצ'יפסט Z77 תושבת 1155 או מעבד כזה: מעבד Intel Core i5-3570K 3.3GHz Box כולל מאוורר עם לוח אם כזה: Gigabyte GA-Z77X-D3H

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  9. ושתי היצרניות שבכותרת הרחק מאחור מבחינת הנצילות לעומת מעבדי M1 של אפל. גם עדיין אין מידע ביחס לדור ZEN3+ ( רייזן 6000 ) של AMD. מה שכן, נהיה סיפור מהסרטים להשוות מעבדים של ניידים בגלל תצורות הספק שונות ומשונות בניידים שונים. https://www.notebookcheck.net/Intel-Alder-Lake-Core-i7-1260P-The-12th-Generation-of-Mobile-CPUs-in-Review.617138.0.html

10. Started by MicroStar,

יש לי 2 מעבדים 1. אינטל 820 פנטיום די תושבת 775 2. אמדי 3800+ 64 ביט חד ליבה תושבת AM2 רציתי לדעת מה מהם יותר חזק אז נעזרתי ב 2 תוכנות 1. SUPER PI 2. באתר CPUBENCHMARK יש תוכנה שמורידים לבדיקת ביצוע מעבד Perfomance test בתוכנה הראשונה SUPER PI האמדי ניצח 42 שניות לעומד אינטל 47 שניות אבל ! בתוכנה השניה PT אינטל ניצח 670 נקודות מול אמדי שקיבל 580 נקודות אז במה להאמין ? איזה מעבד חזק יותר ? כל תוכנה מראה אחרת ואני רוצה לבחור אחד מאלה לעבודה , תודה .

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  11. האם יש תאימות למעבד INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX לכרטיס TV Hauppauge WinTV HVR-1700 ולמסך U2311

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by THE_LORD,

P45 Neo3-FR http://www.kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=822 http://www.msi.com/product/mb/P45-Neo3-FR--PCB-1-0-.html#?div=Basic VS P45 Neo2 http://www.msi.com/product/mb/P45-Neo2.html#?div=Detail http://www.kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=823&catId=59 כמו שראיתם אני מחפש לוח אם ונראה לי שמצאתי מעניין אותי איזה מהן יוציא תוצאות טובות יותר בOC אשמח לקבל הצעות אחרות CORE 2 QUAD Q9300 GTX 460 2GB DDR 2

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  13. Started by lidorkalfa,

היי אז ככה, יש לי לוח אם Intel Gigabyte GA-870A-UD3 וזכרונות G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9[table][tr][td]השאלה היא אם יש לי אפשרות לקנות עוד סטוק כזה של 4 ג'יגה ולהוסיף בלי בעיה..[/t][/t][/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  14. שלום לכולם אני רוצה להקים מערך וירטואלי על המחשב עם 10 שרתים המערך שלי כרגע זה i7-930 והזכרון הוא F3-10666cl9t 12 ג'יגה 4 ג'יגה לזכרון אחד http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771035 עכשיו אני כבר התקנתי 3 שרתים ועוד תחנה והזכרון כבר עומד על הקצה , אני רוצה מקסימום ניצולת , הלוח אם שלי הוא dk x58 של DFI . עכשיו לקנות עוד 3 זכרונות כאלה זה משהו שאני אעשה מאה אחוז , השאלה היא האם כדאי להחליף את הזכרונות במהירים יותר והאם זה יתרום בצורה משמעותית או שהדיסק קשיח (SATA רגיל) עדיין יהווה צוואר בקבוק למערכת כזאת אז שווה רק להוסיף את 3 הזכרונות האלה .

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by pinhasik,

שלום לכלום, יש לי לוח אם M4N68T-M V2 של ASUS ומעבד ATHLON 2 X3 455. הצלחתי לפתוח ב BIOS את הליבה הרביעית, עכשיו המערכת מזהה את המעבד כ- PHENOM2 X4. הציון של WIN7 למעבד שלי עלה מ-6.9 ל-7.3 וגם PRIME95 לא מזהה שום שגיאות, הבעיה היא שאני לא יכול להפעיל כמעט אף תוכנה! למשל כאשר אני מפעיל את google chrome הוא כותב לי - "google chrome has stoped working". האם זה אומר שהליבה שפתחתי לא יציבה? או שניתן לייצב אותה ע"י שינוי מתחים? האם התקנה חדשה של WIN7 תעזור? תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  16. שלום, אולי שאלתי לא ממש מובנת אז אנסה להסביר אותו במילים אחרות- כאשר אני קונה לוח, האם אני יכול לראות כמה חריצי זיכרון יש לו רק לפני דגמו? לדוגמא: H67M-GE של ASrock איך אני יוכל לדעת כמה חריצי זיכרון יש לו ? אני מבין את תקן ה H Z ומיניהם השונים אך חשבי שישנה צורה לראות לפני שם הלוח את כמות החריצים ויכולותיו המיוחדות. אשמח לתשובה עניינית , דניאל

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by oren12,

אני מעוניין לשדרג את הנוכחי שלי כמו בכותרת למשהו חדש יותר וטוב יותר תקציב שלי עד 800 ש"ח אני עובד עם מעבד Q6600 G0 עם OC 8800GT שישודרג ל 6850HD CORSAIR 450W 2GB שישודרגו ל4GB

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  18. נשרף לי הלוח אם "I945G-M7 DDR2 667 MHz", והמעבד "Pentium D Dual Core 3400 MHz". ואני מעוניין לשדרג למחשב יותר טוב שיתאים לתוכנות (קצת עריכת וידאו וגרפיקה) והמשחקים המתקדמים יותר. יש לי כרטיס מסך "READON X550 512 MB". אני לא מבין גדול ורוצה לדעת איזה חלקים לקנות... התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. ובנוסף האם צריך גם ספק חדש, וכרטיס מסך? או שאפשר להסתפק בלוח אם, מעבד, וזכרונות? תודה מראש לכל העונים!

19. Started by swisaman,

שלום לכולם, לאחרונה ניכנסתי קצת לtask manager וראיתי שהשימוש במעבד בזמן המשחק גבוהה יחסית,הגרפים מראים שכל הליבות במאמץ כמעט מלא(באזור ה80%) וזה קורה בכול המשחקים כמו שזה נראה. המפרט בצד,האם זה משפיע על הביצועים שלי?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  20. הלוח אם שנבחר הוא: Gigabyte GA-F2A85XM-D3H המעבד שנבחר הוא: AMD A8-5600K האם יש סיבה מיוחדת למספר כרטיסים במקביל במקום כרטיס אחד או שניים? למשל: 8GB שמורכב משני כרטיסים של 4GB או ארבע כרטיסים של 2GB? ואיזה מהירות כדאילקחת, המקסימום שהלוח תופס שזה 1866 או פחות מזה?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  21. שלום לחבר שלי יש 965P-DS3 גרסה או 2.0 או 3.3 או 1.0 (אם כי לפי קירור הצ'יפסט ומייצבי המתח זה צריך להיות לפחות 2.0) ואנחנו צריכים לדעת איזה גרסה הלוח בידיוק (3.3 תומך תמיכה מלאה ב45NM) על הלוח לא כתובה גרסה , סידור הכבלים מתחת למעבד הוא כמו בלוחות P35 שימו לב ל4 קבלים קטנים בצורת ריבוע ) באתר של GB כתוב שההבדל הוא ביציבות הלוח ובכרטיס הקול שזהה ב2.0 וב3.3 וזהו אכן הכרטיס על הלוח CPUZ לא מזהה כלום חוץ מגרסת הצ'יפסט שהיא C2 (בגרסה כתוב x.x) ודיסק הדריברים שעם הלוח הוא גרסה 1.02 מישהו יכול לעזור ?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by doron747f,

שלום, יש לי כרגע במחשב זכרון של 1024MB בשתי כרטיסים. אני רוצה לשדרג את הזכרון.האם אני יכול "לערבב" בין DDR2 לבין DDR3 וDDR או בין מותגים שונים? והאם רק צריך לחבר את הכרטיסי הזכרון למיקום שלהם בלוח האם כדי שהם יעבדו או צריך גם להתקין תוכנה מסוימת. אני צרכן די כבד של סימולטורי טיסה לכן אם יש לכם המלצה לזכרון ממולץ לתחום הזה אני ישמח,התקציב עד 500 ש"ח. תודה דורון

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  23. 2X2GB , Asusp5b ווינדוס 7 32 ביט, מזהה כרגע 2.94 מתוך 4. (זה לא אמור לזהות לפחות 3 ומשהו?) הביוס ב-System Information מזהה, 3GB. הביוס זיהה את כל ה-4 לפני הפורמט, ב-XP הוא זיהה 2.97. לפי CPUZ יש 2 סטיקים שכל אחד הוא 2GB. יש משהו שניתן לעשות? כלומר דרך הביוס הדריכו אותי שאפשר לשנות איזה משהו מ-ENABLE ל-DISABLE שקשור לזיכרון, העניין הוא שאין לי מושג מה זה. אשמח לשמוע עיצות (חוץ מלהתקין 64 ביט)

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  24. יש לי 4 כרטיסי זיכרון שני כרטיסים של 1gb כול אחד שני כרטיסים של 2gb כול אחד שני הכרטיסים של ה-2gb כול אחד עובדים על מהירות של 1066mhz למרות שאמורים לעבוד על 1333mhz שני הכרטיסים של ה-1gb כול אחד עובדים על מהירות של 1333mhz כמו שצריך מדובר בזכרונות ddr3 של ocz וכול הכרטיסים הם מאותו הדגם בדיוק רק ההבדל היחיד הוא בנפח שלהם. מה הבעיה פה?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  25. כמו שכתוב למעלה צריך תוכנה או כל דרך אפשרית להורדת ליבות כמובן עם אפשר הסבר,צריך גם לדעת האם זה בטיחותי או עם יש איזה שהוא סיכון בפעולה שכזאת ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים