מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום.רציתי לדעת מהם המעבד והזיכרון המינימלי הדרוש כדי שמחשב יוכל לתפקד כמדיה סנטר
-
- 10 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מרכיבים בקרוב במשפוחה שני מחשבים בסיסים לצרכים כללים. ה-E2180 ישתלב בהן יופי לדעתי.. למרות שאני מתקשה למצוא עליו ביקורות.. יש כאלו? מלבד הביקורת המיושנת על ה-E2160 ב-XBIT. מעניין להשוות אותו מול ה-AMD X2 4200+, אני מאמין שהוא יותר מוצלח (כמובן גם מבחינת OC עתידי אם אי פעם יתעורר הצורך). אני רואה שברוב החנויות מחירו באיזור ה-460 ש"ח. אך ב-Wellcom המחיר כ-353 ש"ח בלבד. מדובר במעבד TRAY - האם עלי להניח שמדובר ביבוא אפור עם אחריות של שנה בלבד? יש כאן במקרה כאלו שקנו כבר את המעבד בחנות זו ומאשרים שהכל תקין? יש עוד חנויות עם מחיר קורץ שכזה?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מצאתי כבר תשובות לכל השאלות... לדוגמא AM242DCB מול AM242DCT. אני מבין שמסיבה כל שהיא הBOX עדיף, אבל אני רוצה פירוט... ושאני קונה מעבד האם אני מקבל מאוורר או שלא חייב... או שזה מגיע עם הלוח אם? ,או שגם איתו לא וצריך לקנות בנפרד?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח p5b deluxe ואני לא מוצא בביוס את הכיוונים של התיזמונים של הזיכרונות אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאד. נ.ב יש לכם אתר יוצה מן הכלל אחד הטובים בארץ.תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4, 3000 מגהרץ, 512 זיכרון פנימי. עכשיו אני רוצה להרחיב את הזיכרון הפנימי. זה מש שיש לי עכשיו X2: Module Name Samsung M3 68L3223ETN-CB3 Module Size 256 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC2700 (166 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh האם אני חייב להוסיף בדיוק אותו סוג של זיכרון עם אותו נפח? או שאפשר לשדרג לסוג יותר מתקדם עם נפח אחר?
-
- 11 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם..אני לפני קניית לוח אם ASUS P5N32-E SLI nForce® 680i SLI איך הלוח??זה הציפסט החדש של אסוס כמובן אז איך הוא יתפקד עם PENTIUM D שרשום לי במפרט ועם שאר המפרט.?? כמובן שאני גם רוכש ספק ליברטי 400 או אנטק 550 עם הפנל שליטה מקדימה.. ושאלה נוספת איך הלוח בOC מבחינת יציבות מתחים במשחקים ושימוש יוםיומי.?? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
חברים שלום ! רציתי לדעת האם הלוח P4S553-VM תומך בזיכרון מסוג CL3 או CL2. ואם כן באיזו מהירות ? במידה ולא אז באיזה זיכרון הוא כן תומך, ובאיזו מהירות ? מצ"ב דיאגנוזת המחשב, תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אין לי הרבה מושג בזכרונות.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קניתי מעבד sempron 3000+ palermo ולוח gigabyte עכשיו הsocket בלוח ובמעבד הוא 754. האם נדפקתי כי אני לא יכול לשדרג?...
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906&ProductName=GA-8I945P-G http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1960&ProductName=GA-8I945P-G-RH
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי מעבד של אינטל פנטיום D, דואל קור 930, 3 GHZ. רציתי לדעת האם יתכן שהמעבד עובד בטכנולוגיית 32 BIT ואיך אני יכול לוודאות אם כן או לא??? מערכת ההפעלה שמותקנת על המחשב היא XP SP2 PRO (קליק ימיני על המחשב שלי ומאפייני המחשב בלשונית "כללי" לא מציגים את המידע הזה...)
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אם אני קונה עכשיו 2 ג'גה זכרון, עדיף לי לקחת סטיק אחד של 2048 או דואל 1024? מה ההבדלים/יתרונות?
-
- 13 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אז הבנתי שהמהירות שעון של E6300 היא 1.86GHZ ושהוא כפול ליבה. האם זה אומר שהמהירות שעון שלו היא 3.72GHZ בגלל שהוא כפול ליבה? :s05: תודה.
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
רכשתי את הלו"ח הנ"ל על פי ביקורות שונות שקראתי ברשת הן שיבחו את כ. הקול שיש על הלוח, אך הוא פשוט גרוע... הצליל לא טבעי ומאולץ כזה, מדי פעם הוא משמיע מין חריקות מתכתיות כאלה ובכלל לא משתווה למשל ל s.b. live 5.1 של creative. האם למישהו יש את הלוח הזה וחווה את אותן התופעות, האם ישנה תקלה בלוח או שזוהי האיכות של הכרטיס וכיצד ניתן לבדוק זאת? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מעבד P4 2.8 PRESCOTT, המאוורר של הPRESCOTT משמיע זמזום חלש שמוציא אותי מדעתי... יש לי אפשרות להחליף אותו ב- P4 2.8 800 רגיל (512 קאש במקומם 1MB קאש). אני יודע שרוב האנשים כיום עושים בדיוק את החילוף ההפוף, האם כדאי לי להחליף אותו ? האם הביצועים יופחתו בהרבה בגלל שהקאש יופחת בחצי ? אודה לעזרתכם בדחיפות....
-
- 13 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קומו סטאס אנשים ! אני מחליט סוף כל סוף לנטוש את הלפטופ בחזרה לדסקטופ אני מחפש להרכיב מחשב חזק וזול (לא למשחקים כרגע) ואני רוצה שהוא יהיה 64 ביט כי אני לא רוצה לשדרג בשנתיים שלוש הקרובות. החלטתי על מעבד 64 2800+ ואשמח אם תמליצו לי על לוח אם מתאים זול וטוב (תזכרו שיהיה מתאים לתוספות גם בעוד שנתיים) וכמו כן לגבי זכרון 512MB סטיק 1 שיהיה יעיל וזול. כרגע לא מתוכנן OC . תודה מראש נ.ב אם תוכלו לתת לי הערכת מחיר או המלצה לחנות מסויימת אודה לכם
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובר לאוסטרליה עוד חודשיים לחיות שם, עכשיו אבא שלי רוצה לעבור בלי מטען איתנו ולוחץ עליי למכור את המחשב. עכשיו רציתי לדעת את הערך של המחיר שלו כדי לראות האם שווה בכלל למכור אותו שיתן לאבא שלי סיבה לא למכור כי יש לי לעשות עליו קצת ניסויים : עכשיו אני מדבר על AMD Athlon 900Mhz Thunderbird , לוח אם Chaintech 7AJA, 2 סטיקים של 128 RAM של Kingston pc100, , כרטיס מסך gForce 2 mx 400 32mb , כרטיס רשת של Realtek RTL 8139 והשלל שלי שאני כל כך לא רוצה למכור ונותן הערך המרכזי במחירה הזאת הוא המסך שלי הלו הוא LG FLATRON 795FT Plus שלדעתי ממש מצויין! זהו, זה המפרט פחות או יותר, אין דברים מיוחדים חוץ מזה, כרטיס קול מובנה של AC97 , מאוורים פשוטים (2) , מארז פח פשו…
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום קניתי לוח אם GA-7n400v למעבד 1700xp. אני צריך לקנות זכרונות האם אני יכול לקנות זכרון ddr400 cl3 קינגסטון. שאלתי בPCH ונאמר לי לקנות סמסונג או קינגסטון. לשיטתם טווינמוס אינם מומלצים ללוח. כמו כן, האם יש מדריך וידאו להרכבת מחשב. בזמנו היה באתר pc101 מדריך שכזה. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מדריך כזה באנגלית. אנא, עזרו לי. בהרכבת לוח במארז, מרכיבים את המעבד והזכרון לפני ההרכבה או אחרי. כמו כן, מתי מרכיבים את התושבת IO אחרי שמרכיבים את הלוח במארז או אחרי. תודה
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום. אני אודה לכם מאד אם תגידו לי איפה יש מקום לשיפור במפרט שלי Intel 2.8 800 FSB 512 Cache 256 Mb Kingston ABIT IC-7 Radeon 9600XT Sapphire 80Gb WD 7200 RPM מחר (יום א') אני קונה עוד 256 מגה זיכרון, על איזה זיכרון אתם ממליצים במסגרת התקציב 300 שקל ? תודה לעוזרים ;D
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי אותו עם כל הכבלים וכדומה. הוא פשוט לא עובד כמו שצריך עם כרטיס הקול שלי (VORTEX2), אבל הוא תקין. (זו בעיה מוכרת עם הלוח הזה) אז אני מחפש לוח עם תאימות לדורון 1200, וזכרונות PC133. עם עדיפות לECS, או SOLTEK. תודה!
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום חברה כמו שאתם יכולים לראות במפרט שלי אני צריך לשדרג לוח דחוף כי זה פשוט מגעיל לשחק במשחקים וחבל שלא לנצל כרטיס מסך כמו שלי.. אז ככה, את המעבד ואת הזכרון אני לא יכול להחליף כי אין לי כסף ואת הלוח שזה בעצם מה שמפריע לי רוצה להחליף ל 8RDA רגיל שאני לא חושב שאני יכול להשקיע על הלוח יותר מהמחיר של הלוח הנ"ל. אז מה אתם אומרים? כמובן שאני לא עושה אוברקלוק... תודה, אור.
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי זיכרון בגודל 256mb ובמהירות של 266 בדקתי עם התוכנה wcpuid ושם הןא מראה לי שהזיכרון עובד במהירות של 134.65 . האם זה בסדר (נראה לי שלא ) ואיך אפשר לסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שמתי MD 256 266 DDR האם כדאי להוסיף עוד 110 ש"ח ל SAMSUNG 333 ? או 60 ש"ח לMD 333 ? בעצם השאלה היא על מה אני אשלם !? על השם ?"SAMSUNG" או שיש הבדל ממשי בביצועים בין החברות..? כי עד עכשיו לא היה ואף מסך כחול 1 (המחשב בן שבוע וחצי ברוך השם) אבל מצד שני המשחקים זזים ממש גרוע UT2003....GTA3.....ON RADEON PRO ?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
טוב אז הגיע הזמן ואני מחליף את המחשב עכשיו אני בדילמה אני לא יודע מה לקחת P4 + RDRAM או P4 + DDR מה אתם ממליצים ??? ואם זה DDR אז מה אתם אומרים על הלוח הזה של GigaByte Gigabyte GA-8INXP intel E7205 הוא שווה את המחיר שלו ? יש תמורה יותר טובה מלוח במחיר כזה ? ועוד שאלה בנוגע ללוח מה המהירות שהוא מריץ זכרונות ? באתר רשום Dual DDR200/266 ECC support אבל מישהו אמר לי שהוא מריץ DDR 333 מישהו יכול לפרט לי על זה יותר ? זה הלינק לאתר של הלוח http://tw.giga-byte.com/products/8inxp_spec.htm תודה רבה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
צריך זיכרון עד 1100 שקל, למחשב משחקים . לא צריך זיכרון טוב לאוברקלוק.. כי אני לא מתכנן אוברקלוק , תודה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-