מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
היי לכול תותחי הC@ יש לי את הלוח הבא Gigabyte ga-ma69g-s3h http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2554&ModelName=GA-MA69G-S3H ביקורת http://my.ocworkbench.com/2007/gigabyte/GA-MA69G-S3/g1.htm האם לדעתכם ניתן יהיה להגיע רחוק עם AMD 4400X2 AM2 BRISBNE 65NM\65W EE 2.3GHZ ?? למישו יש ניסיון איתו?
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני פותח חנות מחשבים בחיפה האם יש מקום זול לקנית חלקים/מחשבים מוכנים/או כל דבר שקשור שזה בבקשה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום ראיתי כמה לוחות אם טובים ב100 דולר בשביל המעבד שלי... השאלה שלי אם כדאי לי לקנות לוח אם ? או לקנות זכרון 512 ואת האוזניות שאני רוצה ? אני צריך שהלוח אם יתמוך ב AGPX8 ושיתמוך כמובן במעבד שלי PGA 478 זה נראה לי הסוקט שלו ואני צריך שיהיה כרטיס קול משולב... או שעדיף בכלל שאני ישדרג עוד שנה ככה למעבד ולוח אם חדשים וישאר עם מה שיש לי בנתיים ויוסיף עוד סטיק 512... מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש המכיל מעבד i5 ובנוסף את הלוח אם, Gigabyte GA-P55-US3L כשהגעתי לאחת החנויות גליתי כי הלוח אינו תומך בכל הזכרונות DDR3 ויש זכרונות DDR3 שלא יפעלו על הלוח, אני מעוניין לקנות את הקיט של CORSAIR XMS3 2X2GB 1600MHz CL9 CMX4GX3M2A1600C9 האם זה יעבוד לי? גיל
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
האם אפשר להשיג בארץ את הזכרונות: Patriot PDC1G3200+XBLK (זה זכרונות TCCD) (תזמונים 2-2-2-5 ב200 ו 2.5-3-3-7 ב 250) (תאורתית מגיעים ל 300 על 3-4-4-8) ואם לא אז שווה להזמין מ: http://www.pc-memory-upgrade.co.uk/memory/ddr-ram-pc3200.asp במחיר של 275 יורו (זה כולל משלוח) 1GB זכרון ב 1650 ש"ח (בערך)
-
- 11 תגובות
- 712 צפיות
-
-
I have to know what's the different . Thanks.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הי , חשבתי להגדיל את כמות הזיכרון של המחשב שלי מ2GB. הזכרון שיש לי במחשב כרגע זה זכרון GSKILL DDR2 800 (שכחתי את מספר הדגם) שעובד ב880 מה"ז (Core2D E4300@3.15ghz 24/7) ואני מריץ Vista Ultimate 32bit (מקורי!, דרך ארגון המורים, זה עולה 90 ¤). חשבתי להרחיב זיכרון אבל יש 2 שיקולים: 1. אני קמצן, אז שיהיה כמה שיותר זול , אני בסה"כ צריך זיכרון 800 שיכול להיות יציב ב880 , זה לא צריך להיות משהו מטורף. 2.אם אני לא טועה - ברגע שעוברים את ה4ג'ב זיכרון מותקן - PAE יופעל , נכון ? מה שאומר פגיעה של כמה אחוזים במהירות זיכרון. אז אולי עדיף לקנות רק 1GB ולא 2? או שאולי אם אני אתקין 4GB , המ"ה פשוט תזהה רק חלק מהזיכרון ?
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
האם ישנן אלטרנטיבות טובות יותר בסכום דומה? תודה. אמיר.
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן יש לי לבטים גדולים האם יש לי צורך בזכרונות D9 היקרים משמעותית, בכ33%, מזכרונות אחרים. הכסף משחק תפקיד, גם ככה אני מתכנן קניית מערכת לא זולה כלל. השילוש הלא-שלם המיועד עומד על (ופתוח להצעות לשינויים): EVGA 680i e6400 וזכרונות שעליהם באתי לקבל עצות. המטרה היא OC גבוה ככל שניתן, אפשר להבין את זה מלוח האם. המכפלה של המעבד היא 8 לכל היותר, ככה שסביר להניח שאוכל עם הרבה "טוויקינג" ועם קירור המים שברשותי להגיע קרוב לבאס של 450. * האם תדר של כ 900Mhz לערך מצדיק הוצאה על D9? * האם יש סיבה הגיונית לשאוף עם קירור מים לאיזור ה-500 (עזבו מזל של מעבד, אני מדבר על ממוצע כללי) ואז כן להשקיע בכ"ז בזכרונות? * או האם בכלל להוריד מחלק ולוותר על 100-200mhz בזכרונות ולאבד מעט מאוד ביצו…
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני קונה מערכת מחשב חדשה... ביקשתי הצעה למפרט והביאו לי מערכת מבוססת AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz, Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET Micron Rendition 2X2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7 אני זוכר שלפני שנה בערך שהתעסקתי עם קניית מחשב חדש אז אמרו לי שאם אני לא מתכנן OC אז אין לי סיבה לקנות מעל ל800 מגה הרץ... האם עם המרט הבא יש יתרון ב1333?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אני מחפש לוח חזק מעבד וזכרונות יש לי תקציב של משהו כמו 5000שח על אני קונה חלקים במחיר ספק אז אני רק רוצה שילוב של משהו חזק למשחקים
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
טוב אז מדובר במחשב של חבר,לא במחשב שלי. אוקיי אז יש לו לוח RC410M2 של MSI http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1185&maincat_no=1 ופתאום הלוח שלו הפסיק לזהות את הכונן הקשיח שלו(Hitachi HDS721616PLA380) בדקתי אצלי את הכונן הקשיח והוא תקין,המחשב שלי מזהה אותו בלי שום בעיה,אז זה אומר שמשהו בהגדרות של הBIOS דפוק. ניסיתי לשחק בהגדרות של הBIOS ושום דבר לא עזר(חיפשתי כל דבר שקשור לSATA וRAID) לא משנה במה בחרתי ב-OnChip SATA Type זה לא מצא שום כונן קשיח. (הBIOS שלו לא עדכני,אני שוקל לעדכן לו תBIOS) (ניסיתי CMOS CLEAN וכו גם לא עזר) צריך עזרה דחוף,תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום.יש לי כמה שאלות. האם בקונפיגורציה הזאת: intel 915 pcy p 2.66 2*512 sumsung ddr2 533 דואל צאנל gf 6600 pci ex wd 80 sata יש צואר בקבוק בולט? האם התקנת כרטיס קול (מעבר לזה שבלוח )תשפר משמעותית את ביצועי המעבד? מה דעתכם על הקונפיגורציה הבאה מבחינת צוארי בקבוק ומבחינת שיפור ביצועים בהנחה שאני לא יכול כרגע לשדרג מעבד ולוח(פשוט לא משתלם ..): intel 915 pcy p 2.66 שידרוג ל 7600gs הוספת עוד גיגה ב 2 סטיקים בדואל הקמת מערך raid בתוספת עוד דיסק ובקר. אפשרות להוספת כרטיס הקול הנל.. תודב רבה מראש!! מה היתה הבעיה בכותרת הקודמת?
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן לוח אם של IBM. חיפשתי עליו את הדגם ולא רשום. יש למישהו רעיון?
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מזמין מאי ביי , יש משהו לדעתכם שאני צריך לשאול מעבר ל- " האם זה עובד וכ"ו וכ"ו.... סטפינג ?? אולי ?? אם יש משהו שאתם חושבים אני אשמח לדעת גם למה , תודה
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן לכולם! אני כבר מיואש!!! [glow=red,2,300]בבקשה תעזרו החליט כבר! [/glow] לפני קניית המחשב החדש שלי למשחקים רציתי להתייעץ על המפרט עצמו... אז הביאו את דעתכם, במה ניתן לשפר וכו'.. התחומים שאני לא ממש מבין בהם הוא הזיכרון, לוח אם, ומארז.. ראיתי כמה ואריאציות שונות ואני לא יודע מה לבחור אז החלטתי לפנות לכאן בתקווה שתיעצו לי לנכון =] שימו לב שהמפרט לא הורכב בחנות מסויימת אלה נבנה לפי המחיר הכי זול לחומרה זאת כי ראיתי ש-IVORY מתחרה עם מחירים, רשום באתר.. מישהו יכול לומר עד כמה זה נכון? הם באמת יורידו את המחיר שלהם אם אני יראה להם שמצאתי ביותר זול??? =\ הנה מפרט: מעבד:(FOXPC.CO.IL) Intel Core 2 Duo Processor E8400 3GHz 1333MHz 6MB BOX ¤799 3 שנים אחריות http://ww…
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם של DFI דגם DK-X38-T2RB וכרטיס מסך HD4870, בגלל הקירור הגדול של ה4870 שתופס 2 סלוטים, הPCI-E x1 חסום. אני מתכוון לרכוש כרטיס קול בעל ממשק PCI-E x1. בלוח האם יש לי שני ממשקי PCI-E 2.0(x16) בגלל שהלוח בעל צ'יפסט x38. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את כרטיס המסך לPCI-E(x16) השני ולהשאיר אותו שם בדרך קבע, האם תיהיה ירידה בביצועים? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
סתומרת עם צריך להשקיע הרבה במעבד בשביל משחקים כבדים או שאפשר לקנות למשל מעבד אינטל E5200 dual core ולוח אם שיתמוך בכרטיסי מסך חזקים ולהשקיע בכרטיס מסך רציני ?!?!
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, כפי שהבנתי יש אחד ווינצ'סטר ואני יודע שיש עוד אחד רק אני לא זוכר את שמו לפי מירב הבנתי ידוע שמעבדי AMD 64 ה-939 נחשבים לקרים יותר ולטובים יותר מאחיהם ה-XP הייתי מעוניין לדעת קצת יותר לגביי המודלים הקיימים וההבדלים ביניהם ... *(האם המודל קשור בשנתון שבו הוא יוצר או בארץ שבו ייצרו אותו ) *(לאיזה יש את הזכרון המטמון הגדול ביותר מבין דגמי ה3000 ) *(מהו התדר האמיתי של הליבה בה הוא פועם ) *(טווחי מחירים יעזרו מאוד ) בכל אופן אני מודה מראש לכל אלו שיכולים להוסיף ....
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני יכול ליקנות מח"ל USA ONLY בתקציב של200$ חשבתי עלG.skill ddr 500 2gb UCCC CHIPS שעושים 550 בכיף אבל הקטע שאם עדין שווה להשיקע בזה? כי המחשב שלי סבבה לפנים חוץ מיזה שהזיכרנות הורגים אותי גם אין ליDC וגם יש לי 768mb
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את מעבד Intel Core Ultra 7 265K החדש לסיבוב במבחני הביצועים שלנו בעיקר במשחקים וראינו שאולי איזון בין ביצועי גיימיינג לפרודוקטיביות יהיה הקלף שיגרום למעבד הזה לקנות קהל משתמשים בסדרת מעבדי אינטל החדשהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
- 1 follower
-
-
דיברתי עם חבר, והשיחה התגלגלה למחשבים שלנו, שאלתי אותו איזה מעבד יש לו והוא אמר לי Q6600, רציתי לדעת אם זה G0 או לא אז ביקשתי ממנו להוריד CPUZ ולשלוח תמונה רק לי נראה מוזר שהmultiplier הוא 6? ולא 9? אמרתי לו שיתקשר לחנות וישאל אותם למה זה מציג לו תוצאות כאלה מישהו נתקל בכזה מקרה בעבר? (לא מצאתי משהו בגוגל)
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ממישהו מעבד amd 3000+ ועל המעבד כולו מרוחה המשחה הלבנה וגם באחד הפינות של ליבת המעבד יש כמו שבר קטן כאילו נשברה חתיכה קטנה המעבד עובד אבל השאלה האם הפינה ששבורה (ממש קטנה ) זה יכול להיות שהמעבד דפוק ואני לא רואה את זה כרגע והאם המשחה שמכסה את כולו גם יכולה לפגוע במעבד ? תודה
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום קראתי מה שרשמו על הלוח הזה P5E שגם לי יש אותו וגם על בעיות של זכרונות למיניהם אבל לא ראיתי שמשהו מדבר על נושא של זכרונות 1200MHZ , השאלה שלי היא האם משהו יודע למה זכרונות בתדר כזה זה דווקא באוברקלוק, הרי אם שמים מעבד Q9650 למשל הוא כבר עובד בתדר 333MHZ של מהירות שעון של המחשב, ונותן אפשרות של 1200MHZ ויותר של הזכרון, אז למה רשום שזה דווקא באוברקלוק? ועוד שאלה בנושא הQVL שם רשום שהלוח תומך בזכרונות של אפילו 1250MHZ
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
רכשתי את הלו"ח הנ"ל על פי ביקורות שונות שקראתי ברשת הן שיבחו את כ. הקול שיש על הלוח, אך הוא פשוט גרוע... הצליל לא טבעי ומאולץ כזה, מדי פעם הוא משמיע מין חריקות מתכתיות כאלה ובכלל לא משתווה למשל ל s.b. live 5.1 של creative. האם למישהו יש את הלוח הזה וחווה את אותן התופעות, האם ישנה תקלה בלוח או שזוהי האיכות של הכרטיס וכיצד ניתן לבדוק זאת? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-