מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
חבר קנה לוח אם חדש ויש בו 2 חיבורים של USB בצבע צהוב. מישהו יודע למה הUSB הצהוב משמש?
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אז ככה, ממש רציתי את ה EX38 אבל מסתבר שמור לוי הפסיק לשווק אותו. אני מנסה להבין אם כדי להחליף את הבחירה ב DQ6 כשאני מודע שזה עוד 300 שקל הפרש. השאלה אם למישהו יש נסיון איתו ואם יש המלצות אחרות חוץ מהבורד הזה ? אם בכלל. בביקורות שקראתי מדובר בבורד חזק ואיכותי, אבל גם ה EX38 היה ככה ולא מצאתי הבדלים מהותיים מלבד CHIPSET טכנולוגית חסכון חשמל וכדומה. מישהו יכול להוסיף ? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ויש לי שני אפשרויות: 1. לקחת זיכרונות קינגסטון 512 מגה בדואל (סה"כ 1024) יחד עם ASUS R9600XT או אפשרות 2. לקחת זיכרונות גייל 512 מגה בדואל (סה"כ 1024) יחד עם R9800P של ספייר אטלנטיס, אני נוטה לאפשרות השניה, אבל... אין לי שום נסיון עם חברת גייל, מבחינת תזמונים הם יותר טובים מקינגסטון אבל לגבי הצ'יפים שלהם אין לי מושג, מבחינת אחראיות לשניהן יש אותה אחראיות. לגייל יש גם שני זיכרונות אחד עם מפזר חום מאלומיניום ותיזמונים נמוכים מהדגם GOLDEN DRAGON והשני הוא בלי מפזר חום ותיזמונים יותר גבוהים אבל עם צ'יפ מיוחד- 5ns WLCSP אלה שלושת הדגמים, מה ההבדלים? Kingston DDR-RAM 512MB PC3200 Memory GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory GeIL DDR-RAM 512MB 3…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף זיכרון של 400MHZ ללוח אם שתומך בפחות? (גם אם זה לא יאפשר שימוש בכל ה400)
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קיבלתי מעבד פנטיום 4, 3.2GHZ. כרגע יש לי במחשב פנטיום 4, 2.4GHZ (כן כן, יש לי מחשב ישן ) אני מעוניין להחליף בין המעבדים. מה אני צריך לדעת לפני? והאם אני צריך לבצע משהו אחרי? לפי מה שבדקתי, הלוח אם תומך במעבד "החדש" (מדובר בלוח אם של אסוס - P4S8X-X). שאלה נוספת, קיבלתי את המעבד מחבר. הוא היה מחובר ללוח אם שבור בתוך ארגז (ממחשב שלו שפורק מזמן), ופשוט פירקתי את המעבד ממנו. המעבד באופן כללי נראה תקין (רק צריך למרוח משחה טרמית). האם יש סיכון מסוים שהמעבד לא תקין ויגרום לנזק במחשב? או שאם הוא לא תקין הוא פשוט לא יעבוד ואז יהיה ניתן להחזיר את המעבד הישן? תודה!
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן מה נשמע. קונה מחשב חדש למטרות תלת מימד, אני אקנה את המעבד core I7 920. 1) איזה לוח אם מומלץ מתחת ל1100 שקל ? 2) זה נכנס בשאלה הקודמת אבל לידע כללי איזה ציפסט הולכים טוב עם הI7 ? 3) גם לידע כללי, איך נקרא המקום בלוח שיושב עליו המעבד? (כמו שלAMD זה AM2 בחדשים) 4) איזו חברת זיכרונות מומלצת עם הלוח ? אם זה חשוב לבחירת הלוח אז מידע על מה שיהיה במחשב: - כרטיס מסך של Nvidia 2XX לא יודע עדין איזה דגם בדיוק. אבל שיהיה SLI בלוח לעתיד - 8GBram ככה שחשוב לי שיהיה כמה שיותר סוקטים של RAM אם יש דגם. - דיסק של טרה בייט אני מבין בכללי אבל לא לעומק בגלל זה אני שואל .. סליחה על הבורות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן 6 שנים בערך עם מעבד intel core i5 2400 cpu 3.10 GHz. ככל שידוע לי המעבד הוא 32 bit. במאפיינים של "המחשב שלי" כתוב " 32bit operating system, x64 based processor". שאלתי היא: האם ניתן לדעת בוודאות שהמעבד הוא אכן 64bit על סמך המידע במאפיינים ואפשרי להתקין windows בגרסה 64bit ללא בעיות?
-
- 7 תגובות
- 6k צפיות
-
-
מה גורם ללוח אם לעבוד מהר וגם המלצה ללוח עד 450 ש'ח תומך 64 bit ומעבד 775 אינטל
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
1) מה ההבדל בין : Asus P5B-VM לבין Asus P5B-V ? 2) מה ההבדל בין: Asus P5B לבין Asus P5B-E ?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הוא נקבע אוטומטית ל CPU/14 הפכתי את כל הרשת לא מצאתי איך לשנות מחלק חוץ מלשים זיכרון על 3 מהירויות 133/166/200... מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש לכם 2,000 דולר מיותרים וצורך ב-18 עד 36 ליבות עיבוד? כדאי שתכינו את עצמכם לסתיו הקרוב לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה בעתיד לקנות זכרונות חדשים במטרה ברורה: אוברקלוק. קראתי את הדיון על הA-DATA, והופתעתי מהביצועים שלהם, אבל למרות זאת, היא חברה לא מוכרת כמו OCZ או מושקין או קורסייר, רציתי לשאול אתכם מה אתם ממליצים? לקחת את הADATA, או לקחת OCZ או חברה אחרת שתציג ביצועים יותר טובים כמובן עם תזמונים יותר טובים. כמובן שאני מתכוון לזכרונות PC4000 אבל גם PC4200 יתקבלו בחיוב! בכל מקרה אני רוצה לדעת אם יש הצדקה למחירים הגבוהים של קורסייר ומושקין למשל.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם הלוח אם תומך במערך CFX DUAL8X ? או אולי DUAL 16X ? ( ;D) או שרק 16X + 4X ? כבר קניתי אותו אני שואל מתוך סקרנות אולי בעתיד יהיה משתלם לקנות עוד 6950 בגרושים יד שניה ולהוסיף אותו (כרגע לא חח )
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנני מבקש לקבל המלצה של קונפיגורציית מחשב כאשר עיקר העבודה תהיה בעריכת וידאו. הנני משתמש בתוכנת עריכה : PINNACLE STUDIO 9 . הנני מבקש לדעת בעיקר על לוח אם , זכרון , כרטיס גרפי , איזה מעבד של אינטל , סוגי דיסק . תודה עבור עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האתר הסיני HKEPC בודק לנו אילו מבין המעבדים עדיף לקנייה: X2 6400 או E6850/E6750 http://www.hkepc.com/bbs/hwdb.php?tid=842214&tp=AMD-A64X2-6400&rid=842214 8)
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני רואה את זה המון אבל אף פעם לא מבין מה זה באמת אומר
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ככל שהCL יותר גבוהה זה יותר טוב? (זיכרון)?
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
אני חושב אולי לשדרג את ה- Q6600 למעבד Q9450 או למעבד Extreme, בגלל שכשקניתי את ה- Q6600 OEM קיבלתי מעבד עם מתח VID גרוע (גבוה מידי, הורס את פוטנציאל ה- OC), אני לא רוצה ליפול שוב על מצב דומה. האם כשקונים מעבד ב- BOX כתוב בנתונים שלו את מתח ה- VID וכו'?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לוח אם אמין ויציב לא הכי יקר למחשב חדש אינטל
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכם !!! רציתי לדעת בנושא הזיכרונות מה זה בידיוק memory dump? מה זה בעצם ? ועם יש לכם מאמר לתת לי בנושא הזה אני מאוד יודה לכם! בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
לינקים: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2599&ModelName=GA-P35-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2629&ModelName=GA-P35-DS3L הREV1 נמכר במחיר דומה ל 965P-DS3 הוותיק והטוב. שווה לקחת אותו , או את הP35 REV 1 ? או לשלם 150 יותר לטובת הREV 2 העלום ? מהם עיקר ההבדלים (חוץ מהCHIPSET) ? אופססס... והנה גם הS3L/S3 P35 - ממש זולים... http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2597&ModelName=GA-P35-S3L
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3421 זו אריזת TRAY, אך אני קונה בכל מקרה מאוורר כך שזה לא משנה. הם לא מוכנים לאמר מי היבואן, והאחריות למיטב הבנתי היא רק דרך החנות ולשלוש שנים. נראה לכם שווה?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך זה יכול להיות בתוכנה אחד הוא אומר שמעבד טולוד ובשני הוא מנצסטר משהו פה לא בסדר?!?!?! :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב HTPC חמוד לחבר לטלוויזיה ולהעביר לו סרטים ולראות אותם עכשיו אני רוצה שזה יצא מינימום אז ככה מצאתי אחד שימכור לי יד שניה אומנם אבל חומרה לא הכי ישנה אני רוצה דעות האם שווה ביחס למחיר מעבד אינטל E2200 כולל קירור (באחריות) זכרון DDR2 800 גיגה חברה טובה לא זוכר לוח אחריות שנתיים Asrock MotherBoard LGA775 Chipest 945 וכרטיס מסך 7300GT הכל יד שנייה הלוח ומעבד היו בשימוש קצר יחסית השאלה שלי היא האם המחשב יספיק לדרישות שאמרתי אינטרנט וסרטים וגם לא שימוש אינטנסיבי כמה לדעתכם אני צריך לשלם על חומרה כזו?
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-