מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אפשר סיכום על המעבדים שעומדים לצאת של אינטל ?חד ליבה ,כפול ליבה וכו' תודה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אני צריך לוח למעבד amd althon הכי קטן שאפשר (ממש קטן) לא משנה המחיר אבל אם אפשר תראו מגוון מחירים תודה
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מה יותר טוב?? שיגעו לי את השכל כבר עם כל אלה! מה עדיף ומה כדאי לקנות??
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני יודע להרכיב מחשב. מישהו יכול לתת לי הסבר פשוט על איך להרכיב אותו? לא צריך להסביר על הפלטה של המארז. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום אמנם אולי אני שואל מאוחר מדי תוכלו להסביר או לתת רשימה או קישור למה עשתה אינטל לשמות המעבדים שלה מאז הפנטיום 4? עד אז המעבד הטוב ביותר נקבע בעיקר על פי מהירות השעון אבל אינטל החליטה לבלבל את הצרכנים ויצאה עם סדרות חדשות תוכלו לעזור לי ולתת את הרשימה של המעבדים מאז? ולהסביר מה נחשב ליותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
למישחקיםם כבדים! MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8681 Corsair Value Select 1GB PC3200 DDR400 C3 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11186 תודה!
-
- 13 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי, אני נמצא לפני בחירת מפרט למשחקים שאמור להחזיק לכמה שיותר זמן. אני חושב על מערך SLI לצורך כך. עד עכשיו הכי קרץ לי לקנות שני 9600GT OC SLI עם לוח ASUS P5N-D שהוא 750I. עכשיו אני רוצה שאני יכול לקנות שני 8800GT ב-SLI, אבל אני אצטרך להוריד מהלוח אם ל-ABIT FATAL1TY FP-IN9 SLI שהוא 650I. מה אתם אומרים? עדיף כבר לקחת את הלוח המתקדם? מה ההבדל בכלל בין 650I ל-750I? בכללי, יהיה הרגש בניצול ובביצועים בין שני הלוחות במערך SLI? וכמה? תודה מראש, יובל
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
טוב אז הגיע הזמן ואני מחליף את המחשב עכשיו אני בדילמה אני לא יודע מה לקחת P4 + RDRAM או P4 + DDR מה אתם ממליצים ??? ואם זה DDR אז מה אתם אומרים על הלוח הזה של GigaByte Gigabyte GA-8INXP intel E7205 הוא שווה את המחיר שלו ? יש תמורה יותר טובה מלוח במחיר כזה ? ועוד שאלה בנוגע ללוח מה המהירות שהוא מריץ זכרונות ? באתר רשום Dual DDR200/266 ECC support אבל מישהו אמר לי שהוא מריץ DDR 333 מישהו יכול לפרט לי על זה יותר ? זה הלינק לאתר של הלוח http://tw.giga-byte.com/products/8inxp_spec.htm תודה רבה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי מחשב חדש, הזמנתי אותו עם 4 גיגה http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=575 וב CPU ID כתוב לי שהוא pc2-6400 400MHZ האם הזכרון עובד על 400 ולא על 800?? ועוד משהוא קטן קיבלתי את המחשב על לוח של גיגבייט 770. עכשיו הוא אמור להיות 710SB על האריזה כתוב (REV2) אבל בCPUID כתוב שהוא 700SB אשמח אם תשפכו לי קצת אור על הנושא הזה... תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
הלוח אם שיש במפרט בצד עושה לי מאז ומתמיד בעיות, במיוחד העובדה שאני צריך דיסקט דרייברים חיצוני לדיסק הקשיח, כדי שיזוהה כשאני מתקין את XP (כשלוחצים על F6 בזמן ההתקנה). אני מחפש לוח אם אחר, עד 600 שקלים וכמה שפחות יותר טוב, כשהדבר היחידי שאכפת לי ממנו שאני לא אצטרך דיסקט חיצוני בזמן התקנה של ווינדאוס. לא צריך משהו מיוחד ל-OC וכו', כל מה שיעבוד בצורה טובה עם המעבד יהיה בסדר.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
חברים, אחרי עיון באחד המדריכים באתר זה, וליתר דיוק : המדריך המלא להרכבת מפרט מחשב, אבקש לקבל הבהרה בנושא הבא : במקום אחד רשום : " במשחקים, אומנם המעבד משחק תפקיד שולי..." ובאותו מקום בהמשך רשום "עושה רושם כי ידה של אינטל על העליונה(באופן מוחץ)" אז... אם תפקיד המעבד במשחקים הוא שולי... מדוע כולם ממליצים למשחקים לקנות Core 2 Duo ? להמחשת השאלה, תענו לי מה עדיף: נניח ויש לי תקציב של 250 ש"ח לרכישת מעבד, בתקציב הזה אני יכול לקנות או AM2 Dual Core 4000 או E2140 , אז מה עדיף ? ההבדל במחיר בין AM2 Dual Core 4000 לבין E6750 (המעבד שהרבה גימרים רוכשים לאחרונה) הוא כ 550 ש"ח אז בשורה תחתונה האם עדיף לי לקנות AM2 DC 4000 ואת ה 550 ש"ח שהצלתי להשקיע בכרטיס מסף (בנוסף לתקציב X שיש לי…
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 2 לוחות למפרט הבא Cpu - INTEL P4 2.4A GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory X 2 - Corsair CMX256A DDR 3200C2 Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver - מנורת פלורוסנט "קרה" : אולטרא כחול DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - PANOASONIC FLOPPY 1.44 p/s -HEC 475DVD WATT PSU עכשיו יש את ה EPOX EP-4GEA+ INTEL 845GE MAGIC LIGHT שהוא לוח ממש טוב ל OC (המחשב ישמש למשחקים, מולטימדיה וOC) אבל הוא לא תומך בזכרונות (DDR400+ (3200 וזה לא מנצל את האינטל עכשיו (אני לא מבין עדיין כל כך בOC ) אבל עם אני עושה OC ללוח אז גם הזכ…
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
היי, אז בניגוד לראש האנשים פה, אני עדיין לא מתכנן לרכוש מעבד core 2 dou. מה שאני כן רוצה זה לא למצות את פוצנציאל ההמרה של המעבד שלי (Sempron 2800 בסוקט 754). שקלתי אפשרויות של החלפת כל השילוש אבל הגעתי למסקנה שזו הכי חסכונית. (חבל לי על הזיכרון שלי) בכל מקרה לפי הבדיקות שלי המעבד הזה על 2.4 אמור בסך הכל לספק את מה שאני רוצה בזמן הקרוב (כולל משחקים). כרגע אני עם הלוח Albatron KM51G שבהחלט טוב- חוץ מבתחום ה OC. ברגע שאני מגיע ל OC גבוה, גם אם יציב, ברגע שאני מכבה את המחשב הלוח לא עושה POST. מה גם שהכרטיס מסך חוסם לי סלוט PCI שאני רוצה. בקיצר, אני מעוניין להחליף את הלוח. בגדול- בזבוז כסף. אבל אני מעוניין למצות את המערכת הנוכחית. אני מתלבט בין Abit NV8 ל Gigabyte …
-
- 10 תגובות
- 713 צפיות
-
-
איך לוח האם ASUS A8N-VM nVidia 6100, GBL ? טוב? (עם מעבד athlon 3200, כרטיס גרפי נוסף, ו-1 ג'יגה זכרון )
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
נורא קשה למצוא חנות שמוכרת כזה דבר...
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
עם יציאת מעבדי סדרת ה50 בעלי FSB של 1333MHZ ב22 ליולי רציתי לדעת האם יש קשר כלשהו בין הFSB למהירות הזכרון. כלומר במידה ויש לי זכרון 800MHZ עם מחשב מהסדרה החדשה האם נוצר כאן צוואר בקבוק כלשהוא ? או שאין שום קשר ישיר בין שני הגורמים.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד בעל זיכרון של samsung 2gb ddr3 1066... קניתי זיכרון חדש של kingstone 4gb ddr3 1333. יש לי מספר שאלות. א. האם עדיף לי פשוט להחליף את הזיכרון הקיים בזיכרון החדש או להוסיף את הזיכרון החדש לקיים? ב. האם שני הזיכרונות יכולים לעבוד ביחד על אף הבדלי המהירות, החברות, והנפחים? ג. במקרה של החלפה/הוספה, האם ישנם הגדרות שאני צריך להגדיר בביוס/ במערכת ההפעלה, או שזה פשוט plug&play? ברצוני לציין כי על פי הוראות היצרן, לוח האם תומך בכעד 8GB של זיכרון. בנוסף, ברשותי מערכת הפעלה Windows ultimate x64bit. בתודה מראש על העזרה, שניר.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
צריך המלצה ללוח אם, מעבד וזכרון למערכת מבוססת 64Bit. עד 2000 ש"ח תודה. *בכמה אפשר למכור לוח אם NF7 מעבד 2500+ עם קירור של ונטק Gforce 2 64MB זיכרון 256MB SpekTec עם קירור של ונטק כונן קשיח 20GB Maxtor כולל מארז וספק וצורב LG X52??
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב זכרון פנימי בגודל של 256MB. המשחק Company of Heroes דורש מינימום של 512Mb זכרון פנימי, וכאשר אני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי הודעת שגיאה המודיע שהזכרון הפנמימ שלי קטן מדי בכדי להריץ אץ המשחק יש לי מחשב חזק עם מעבד 2.6Ghz וכרטיס מסך מצויין וכל המשחקים החדשים עובדים אצלי מעולה גם עם 256Mb ddr. אני בטוח שגם המשחק הזה יכול לרוץ אצלי, ואני לא רוצה לקנות זכרון פנימי נוסף במיוחד בשבילי. השאלה שלי היא האם יש תוכנה כלשהי שתדמה כי במחשב שלי יש 512Mb Ram ולא 256mb ?
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי, חשבתי על בנייה של מחשב עם לוח אם שיתאים ל CF עתידי, לבנתיים לקנות 4850X1 ואולי להרחיב להבא...או עם 4870. יש חיה כזו? (המחשב שאני אקנה מגיע גם דרך יבואן אז בסופו של דבר מחיר יוצא מקוצץ כמעט באלפייה, בהתייחס לזה שאני משקיע 2800+-בסה"כ)
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לעדכן אתכם בפיתרון בעיה שהציקה לי רבות לאחרונה. לא מזמן שדרגתי את המחשב, בין היתר בלוח אם P5Q של Asus. חיברתי ללוח אם מאווררים דרך חיבור ה-3 פינים. נתקלתי בתקלה מעצבנת, שלאחר חזרה מ-standby mode של S3, המאווררים חזרו לפעול ב- 60-70% ממהירותם המקסימלית. הסבר קטן: S3 זה מצב המתנה/שינה מתקדם, שיש להפעילו במיוחד ב-BIOS. הוא חוסך יותר אנרגיה מה-standby הרגיל ומכבה את האספקה לרכיבים רבים, בין היתר למאווררים. הבעיה, כאמור, הייתה שלאחר חזרה ממצב S3, המאווררים לא עבדו במקסימום. זה גרם להתחממות יתר והפריע לי ב-OC. בסופו של דבר, נאלצתי לוותר על שימוש במצב ההמתנה. חפרתי באינטרנט ולא מצאתי פיתרון. פתחתי בקשת support דרך האתר של Asus והתחלתי חליפת אי-מיילים עם הנציג ש…
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת: מה יותר עדיף להשתמש בסוג 1 או סוג 2 ? (ראה פירוט בהמשך) סוג 1: זכרונות פועלים בתדר של 667 הרץ אבל לא בDUEL CHANEL (ב SINGLE) ותזמונים גבוהים יותר מסוג 2 סוג 2 זכרונות פועלים בתדר של 533 הרץ אבל פועלים ב DUAL CHANEL ותזמונים נמוכים יותר מסוג 1 השאלה בגדול מה יותר חשוב בזכרונות - המגה הרץ שהם פועלים או תזמונים נמוכים יותר ? (שכן בסוג 2 לא רק שהתזמונים נמוכים יותר הזכרונות פועלים ב DUAL CHANEL... ) תודה מראש לכל מגיב .. ואם אפשר בבקשה חוץ מלהגיד מה יותר עדיף גם הסבר קצרצר למה..
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האם הם אותו דבר ? כשנכנסתי לחנות מחשבים ואמרתי שאני רוצה מעבד כפול ליבה של אינטל הם אמרו לי שזה בעצם המעבד עם ה- 64 ביט עם 2M Cache נראה לי שזה לא אותו דבר כי אני יודע שכפולי הליבה הם יקרים וראיתי 64 ביט ב- 1400 שקל
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין להחליף את הזיכרונות במחשב שלי משני סלוטים של 1G ל שני סלוטים של 2G. אינני יודע איזה זיכרונות עלי לקנות היות ועל הזכרונות הקיימים כמעט ולא קיים מידע. אשמח אם מישהו ינחה אותי איזה מידע אני צריך לספק בכדי שתוכלו לייעץ לי איזה זיכרונות אני צריך. הרבה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-