מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
איזה מעבד חזק יותר ? AMD - Athlo64 7750 (Socket AM2) X2 DualCore Trayn או E5300 ? המחיר שלהם זהה 350 . הסתכלתי anandtech ה AMD לא רואה את ה E5XXX במשחקים ! http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3554
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי כאן מפרטים (ותודה), אבל משום מה אף אחד לא שם את ה CPU של AMD במערכת. האם הם באמת כ"כ פחות טובים ממקביליהם באינטל ? ומה עם הפרשי המחיר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי שרת פנטיום 3 (מעבדים כפולים) השאלה היא כזו, יש לו זכרונות מיוחדים - שני חריצים על אותו כרטיס החריצים נמצאים בהפרש של סנטימטר אחד מהשני, מישהו אולי יודע מאיפה אני יכול להשיג דבר כזה? אני חייב את הזכרונות האלה...
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת במה הI7 יותר טוב מהI5
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם שמאפשר זאת והכל אני רוצה לדעת מה הסיכויי הצלחה? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
בחוברת רשום תמיכה בזכרונות 1.8 וולט! תקציב 300-400 ש"ח לא למטרות אובר קלוק.
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להכין עמדה שתשמש לפיתוח, הרצת שרת WEB לבדיקות, הרצת שרת אורקל/MYSQL. מערכת ההפעלה תהיה OSX למי שמכיר. אבקש המלצות בהתאם. המעבד חייב להיות אינטל ואבקש גם זיכרון של 4GB במהירות מתאימה. הדיסק שיהיה הוא בגודל של 250GB SATA2 שזרוק לי בארון... וכרטיס המסך יהיה ככל הנראה אחד מאלה: HD3850,HD2400XT, ATI 2600
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
שיתוף הפעולה בין אינטל ל-AMD יוכל להעניק לנו יכולות מתקדמות יותר גם במחשבים סלוניים קטנים בקרוב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
- 1 follower
-
-
היה לי לוח אם Gigabyte ga 8i875 עם dual bios והמון תוספים אחרים. מישהו יכול למצוא לי לוח תחליף ושיהיה לפחות מאיזושהי חברה מוכרת ואמינה (כמעט כל חריצי ההרחבה בו היו מלאים) תודה מראש, אני די מיואשת
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ביצרנית השבבים מתכננים להוציא לגמלאות את סדרות ה-Pentium וה-Celeron לטובת מיתוג אחיד פשוט יותר בדגמים התקציביים החל מהשנה הבאהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי בלוח אם 6 יציאות אנלוגיות - אחת בצבע ירוק היא הרגילה המוציאה סטריאו. יש לי עוד 5 כאלה. האפשר להוציא גם מאחת מהן עוד סטריאו? זה לוח האם שלי ---> http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131324 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום בדקתי ב-CPU-Z וראיתי שזה אומר שהזיכרונות שלי פועלים ב-333 ואני קניתי בכלל בתדר 667 אז אולי התוכנה משקרת? כי בדקתי ב-EVEREST ושם היה רשום שהם 667 תוכלו לעזור לי תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
האם אני חייב כרטיס מסך ? ואם חייב מה כדאי לעשות במידה ואיני מעונין לקנות כעת כרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד. ההתלבטות בין 2 החברות, כאשר על פניו נראים זהים בביצועים כולם נותנים אחריות לכל החיים. ואני עדיין מתלבט, אני מתכנן OC קטן השאלה אם הזכרונות ישפיעו או לא. אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
כי אני קונה מחשב חדש, הארד דיסק ישן שלי 80GB שהוא כנראה SATA I אני מביא משם וגם RADEON 9600XT שזה AGP. אני רוצה לקנות גם 160Gנ שזה SATA II ואולי בעתיד להחליף את הכרטיס מסך למתקדם יותר (PCI-E). תודה
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי, אז בניגוד לראש האנשים פה, אני עדיין לא מתכנן לרכוש מעבד core 2 dou. מה שאני כן רוצה זה לא למצות את פוצנציאל ההמרה של המעבד שלי (Sempron 2800 בסוקט 754). שקלתי אפשרויות של החלפת כל השילוש אבל הגעתי למסקנה שזו הכי חסכונית. (חבל לי על הזיכרון שלי) בכל מקרה לפי הבדיקות שלי המעבד הזה על 2.4 אמור בסך הכל לספק את מה שאני רוצה בזמן הקרוב (כולל משחקים). כרגע אני עם הלוח Albatron KM51G שבהחלט טוב- חוץ מבתחום ה OC. ברגע שאני מגיע ל OC גבוה, גם אם יציב, ברגע שאני מכבה את המחשב הלוח לא עושה POST. מה גם שהכרטיס מסך חוסם לי סלוט PCI שאני רוצה. בקיצר, אני מעוניין להחליף את הלוח. בגדול- בזבוז כסף. אבל אני מעוניין למצות את המערכת הנוכחית. אני מתלבט בין Abit NV8 ל Gigabyte …
-
- 10 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והציעו לי לוח אם של גיגהבייט GA-EP43-DS3L חבר אמר לי שעדיף לוח EP35C-DS3R והוא יותר יקר. אך עכשיו קראתי שסידרה 35 ישנה יותר, שאלתי היא מה עדיף?? זה המפרט של המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX לוח אם: Gigabyte GA-EP 35 - DS3R מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 CL5 *2 קשיח למחשב שולחני: WD 320 GB SATA II 16MB AAKS כרטיס מסך: Palit 9800GT 512MB Retail כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות סה"כ: ש"ח 3000 + מע"מ מחיר מזומן
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם זכרונות של GeIL 512X2 במהירות 400Mhz... או זה מה שלפחות חשבתי, עד שהשתמשתי בתוכנה הבאה והזדעזתי. האם הנתונים בתמונה הבאה אומרים שהזכרונות שלי במהירות 208MHz בלבד?! וחשוב לציין שעוד לא עשיתי אף פעם OC...
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד בעל זיכרון של samsung 2gb ddr3 1066... קניתי זיכרון חדש של kingstone 4gb ddr3 1333. יש לי מספר שאלות. א. האם עדיף לי פשוט להחליף את הזיכרון הקיים בזיכרון החדש או להוסיף את הזיכרון החדש לקיים? ב. האם שני הזיכרונות יכולים לעבוד ביחד על אף הבדלי המהירות, החברות, והנפחים? ג. במקרה של החלפה/הוספה, האם ישנם הגדרות שאני צריך להגדיר בביוס/ במערכת ההפעלה, או שזה פשוט plug&play? ברצוני לציין כי על פי הוראות היצרן, לוח האם תומך בכעד 8GB של זיכרון. בנוסף, ברשותי מערכת הפעלה Windows ultimate x64bit. בתודה מראש על העזרה, שניר.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי מחשב 4 חודש והלך לי המאורר של המעבד.יש לי אחריות עליו?
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אף פעם לא שמתי לב ל2 חשבתי שזה אותו דבר... אז מה בתכלס ההבדל ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכם שדרגתי מחשב (של מישהו אחר) ע"י הוספת זיכרון DDR400 PC3200 -512mb של sumsung -הזיכרון שהיה במחשב הוא ddr400 pc3200 256mb לא ידוע שם החברה . כאשר אני מפעיל את המחשב הוא מציג מסך, כתוב שם שיש בעיה של אובר קלוקינג :בשביל להכנס ל SETUP לחץ על F1 ובשביל לטעון הגדרות ברירת מחדל לחץ F2 -כאשר אני לוחץ F2 ווינדווס עולה והכל עובד ממש טוב(הרבה יותר טוב). ביטלתי את המסך הזה דרך הגדרות הביוס. כאשר אני עושה ריסטרט ווינדווס נסגרת, המסך נכבה, אבל המחשב נשאר דלוק עם נורה ירוקה ולא עולה שוב. אם אני מדליק את המסך ידנית אין כלום NO SIGNAL -רק אחרי ריסט פיזי בכפתור המחשב עולה שוב. בתוכנת CPUZ בתזמונים של המעבד, ראיתי שיש בעיה עם cas# latency שבכרטיס הוא 2.5 ובכרטיס זכרון החדש הוא 3 …
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי במחשב לוח אם מסוג Intel® Q45 Express Chipset אתה יודעים עליו משהו? טוב לא טוב? יש מקום לכרטיס מסך נוסף? ואם לא טוב, יש לכם לוח אם טוב להמליץ לי עליו עד 600 שקל? תודה רבה רבה לעוזרים מראש:]
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-