מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אני משתמש בלוח אם asus m2n-e כבר 5 שנים ולא היתה לי שום בעיה. בכל המחשבים שקניתי מאז לקחתי GIGABYTE בגלל המלצות של הפורום. רציתי לברר מדוע ממליצים כל כך על לוחות האם של GIGABYTE , נראה לי שלוקח להם הרבה יותר זמן לעשות BOOT מאשר לוחות אחרים במחיר דומה, למשל מה ההבדל בין Gigabyte ga-g41m-es2l http://www.skypc.co.il/pl_product~950030~10~0.htm למחיר תואם של ASUS p5qpl-am http://www.skypc.co.il/pl_product~31263~10~0.htm ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי שמעתי מהרבה מוכרים שאין לו טווח ארוך של חיים והוא לא מתאים למשחקים וכל זה זה יותר משרדי... בבקשה תסבירו לי למה עדיף amd על intel תודה מראש!!!
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה כש אני מדליק את המחשב לא מופיע לי שום מידה על המחשב?? ישר עולה ה WINDOWS :
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אז למה זה קורה, התיזמונים יורדים לי מ-8-3-3-3 ל -7-3-3-2.5 ובגלל זה אני חושב שאני מקבל מסל כחול אחרי משהו כמו שעה שהמחשב בOC מ240/200 . כי אני לא חושב שהזכרונות האלה יכולים להחזיק כאלה תיזמונים. מצ שני - לפני שהבנתי כל-כך מה קורה בOC הראשון שלי (שבנס שלא נשרף לי כל המחשב) העלתי את הבאס ל240 והיחס עם הזכרונות היה 1:1 ככה שהזכרונות היו ב480MHZ !!!! אז אני כבר לא מבין ומבולבל ........ שמישהו יעזור לי. מה עושים עם הודעת שגיאת מסך כחול של בעיית זכרון.
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
קניתי מעבד 939....ועל הקופסא של הלוח אם רשום k8ns-939... בסנדרה זה טוען אחרת....
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בסנדרה רשום לי ב-DIMM 2 sdram single-bank, למרות שיש לי DDR. לעומת זאת, ב-BANK 2 SETTING רשום DDR-SDRAM. למה זה?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
האם יש דרך לשנות את זה? אני ראיתי בדף של הלוח אם שלי שכאשר יש שני זכרונות אז הם עובדים על 300MHZ אז למה אצלי עובד על 200? ואיפה בלוח אם אני משנה את זה(חיפשתי ולא מצאתי מקום לשינוי של זה) דרך אגב הלוח שלי הוא DFI NF3 250GB תודה
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי כאן מפרטים (ותודה), אבל משום מה אף אחד לא שם את ה CPU של AMD במערכת. האם הם באמת כ"כ פחות טובים ממקביליהם באינטל ? ומה עם הפרשי המחיר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קראתי אתמול את השאלות והתשובות שliorp23 כתב , ואז הבנתי למה לא מתכנתים משחקים להשתמש בשתיי הליבות , מסתבר שזה מסובך יותר לתכנן את המשחק בשניי נימיי נתונים במקום אחד כפי שעשו עד עכשיו , עכשיו אני אומר סבבה , זה באמת מסובך , אבל היי , למה לא לנצל את הליבה השניה למשהו אחר? למשל אם יש לכם כרטיס קול נטול מעבד ומערבל SOUND , הליבה השניה יכולה לעשות את זה בכיף , או אם יש לכם כרטיס מסך שחלש מדיי להפעיל את כל הeye candies במקביל (לדוגמא הכרטיסים האחרונים של Nvidia ) , הליבה השניה יכולה לחשב את זה , בזמן שהראשונה מחשבת את הנתונים הרגילים של המשחק , מה אתם חושבים על זה?
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי, עניינה אותי השאלה הזאת כבר זמן מה- מדוע כולם ממליצים לא לערבב בין דגמים שונים של RAM ומה עומד מאחורי זה? הנימוק העיקרי שמצאתי הוא שהRAM יעבוד לפי התדרים של החלש מבין השניים (לא סיבה רצינית... עדיף לקנות סטיק חלש או חזק יותר מהמקורי במקום לקחת סט חדש), ועוד משהו על אי יציבות שלא הבנתי במה היא מתבטאת... תעירו את עיניי בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270177901285 מערכת מתוכננת (ל HTPC): CPU E2160 MOBO GB-P35-DS3L VGA - HD 2400/2600/PRO CASE - FOXCONN בסיסי OC קל/סטוק- בשאיפה ל- 3G [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
-
שלום כאשר אני עושה DTL + ALT + DEL נפתח לי חלון המשימות וכאשר אני מגיע ל Performance אני לא רואה שתי ליבות ? המעבד שלי הוא E6700 האם יש איזה שהם דריברים של המעבד שאני צריך להתקין ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מישהו כאן יודע למה לא מייצרים לוח עם שתי תושבות לשני מעבדים רגילים ? אני לא מתכוון לתחנות עבודה ומעבדי XEON כי את זה יש לי כבר. השאלה היא למה לא מייצרים לוחות שיתמכו בשני מעבדי I7 רגילים או החדשים ? אגב אם מישהו כאן יודע על קיומו של לוח כזה אודה לכם מאוד אם תפנו אותי לכתובתו.
-
- 21 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
כל האנשים שמציעים מפרטים לא מציעים יותר מ4 GB זכרון, למה זה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המעבד הזה ב 500 ש"ח פחות מאינטל ולא מראה כל כך הבדל גדול ב FPS במשחקים, אולי 10 פחות לשם או פה ובנוסף הלוח אם זול פי 3. בשילוב כזה אפשר לקנות את המעבד + לוח אם + זיכרונות מצויינים + קירור מים או HYBRID וכל השאר כבר יש לי. אני עדיין עם Q6600 כי אינטל ממש פאקים בעניין ה SOCKET כל שנה ומעבדים שמראים רק הבדל של 15-30 FPS במקרה הכי טוב בזמן שהיה לפני 4-5 שנים לכן לא שידרגתי לא פעם אחת את הלוח אם או את המעבד, החלפתי אך ורק זיכרונות ל 8GB כי זה היה משהו שבהרכח זול ומשתלם בתנאי עבודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אינטל יצרנית גדולה וטובה של מעבדים וצ'יפסטים. מה בלוחות שלהם פחות טוב מלוחות של חברות אחרות(פרט לאי תתמיכה ב-OC) ולמה לדעתכם אינטל לא מנסה להיות מובילה בתחום הזה?
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי, רציתי לקנות את ה- G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ CL4 F2-6400CL4D-2GBPK אבל אנשים אומרים שזה מהיר מדי אם אני לא מתכוון לעשות OC למה זה? מה לא בא לידי ניצול אם לא עושים OC, האם זה התדירות 800Mhz או אולי ה CL4 ? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם ! למרות שניסיתי לחפש ,לא הצלחתי לקבל תשובה מספקת לשאלה. היום הייתי בחנויות והמוכרים אמרו לי שאינטל מייצרים את הלוחות הכי טובים למעבדים שלהם.האמת זה נשמע הגיוני. אם כך למה בד"כ ממליצים על לוחות אחרים ולא של אינטל .הדבר היחיד שהבנתי בחיפוש שהוא לא תומך במאוברקלוקינג שאני אף פעם לא יעשה.תנו סיבות נוספות לדוגמא: כתוב הייה שבלוחות האחרים יש פיצרים שאין בלוחות של אינטל.אתם יכולים לתת לי דוגמא מוחשית כולל ציון של שמות של לוחות . תודה מראש על תשובתכם ,מקווה ששאלתי היתה ברורה.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יכול ליצור עוד ת'רדים ום מה שאני יותר לא מופיע. למה?????
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
http://img576.imageshack.us/i/44387730.jpg/ יש לי מעבד שאני עושה לו המהרה עד 4 GH ווינדוס לא מראה את המהירות של המעבד האמיתית 3.9 GH CPUZ מראה רק 3.7 GH ווינדוס מראה רק 2.8 GH ( לפעמים 2.6 ) למה זה קורה ?
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום. ללוח האם שרכשתי יש שני כניסות אינטרנט [קוראים לזה Ethernet, לא?] מדוע? תודה
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בונה סרה שהסתקלתי היום על לוחות של GIGABYTE סוקט 1366 מצאתי שיש הערה דיי חדשה שהלוחות מתאימים רק ל- Note 2) For Windows Vista/XP 32-bit operating system only עפ"י הרשום היום מצויין שהלוחות של 1366 לא תומכים ב- ויסטה 64 , למה ? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2958&ProductName=GA-EX58-UD5
-
- 10 תגובות
- 762 צפיות
-
-
ולעומתו לAMD2400 יש 2.0 GHZ וב-AMD 2600 המהירות קופצת ל-2.083 GHZ
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-