מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לוח חזק מעבד וזכרונות יש לי תקציב של משהו כמו 5000שח על אני קונה חלקים במחיר ספק אז אני רק רוצה שילוב של משהו חזק למשחקים
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לוח 1 - http://www.skypc.co.il/pl_product~31146~10~0.htm לוח 2 - http://www.skypc.co.il/pl_product~31144~10~0.htm ???
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בחוברת רשום תמיכה בזכרונות 1.8 וולט! תקציב 300-400 ש"ח לא למטרות אובר קלוק.
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
1. אפשר בבקשה תוכנה פשוטה שבודקת מעלות למעבד ולזכרונות 2.איך אני יכול לדעת אם הזכרונות שקיבלתי הם מהירות 667 הכוונה האם יש לזה תוכנה ואם יש להם תיזמונים 4-4-4 תודה!
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מה הלוח המומלץ ביותר מבחינת ביצועים ולא OC כי המעבד מכפלה פתוחה ולכן ניתן בקלילות לשנות את תדר העבודה !!! ל AM2 לעבודה עים מעבד FX62 (המעבד כבר ברשותי עקב החלפת FX60 במיסגרת האחריות) האים יש כבר לוחות חדשים יעודיים ל K8L תקציף עד 1000 ש"ח דן
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן חברה, השאלה שלי בכותרת: האם יש הבדל בביצועי המשחק בין זיכרון 4GB 800MHZ לזיכרון 4GB 1866MHZ? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים שווה לחכות קצת שהמחירים של הAthlon 64 ירדו או שכדי לקנות כבר עכשיו Athlon XP ? ??? הצורך העיקרי הוא למחשב שיחזיק מעמד דיי הרבה זמן (בלי יותר מידי שיפורים) ויצליח להריץ את כל המשחקים החדשים וכל תוכנה ממוצעת (בלי עריכת גרפיקה)
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להקים מערך וירטואלי על המחשב עם 10 שרתים המערך שלי כרגע זה i7-930 והזכרון הוא F3-10666cl9t 12 ג'יגה 4 ג'יגה לזכרון אחד http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771035 עכשיו אני כבר התקנתי 3 שרתים ועוד תחנה והזכרון כבר עומד על הקצה , אני רוצה מקסימום ניצולת , הלוח אם שלי הוא dk x58 של DFI . עכשיו לקנות עוד 3 זכרונות כאלה זה משהו שאני אעשה מאה אחוז , השאלה היא האם כדאי להחליף את הזכרונות במהירים יותר והאם זה יתרום בצורה משמעותית או שהדיסק קשיח (SATA רגיל) עדיין יהווה צוואר בקבוק למערכת כזאת אז שווה רק להוסיף את 3 הזכרונות האלה .
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אמין, קריר, כולל אפשרות ל OC בסיסי שתומך ב-E8400 שלושה סלוטים PCI לא חובה CF לפחות 6 USB. FIREWIRE לא חובה עדיף עם DOLBY DIGITAL LIVE או DTS CONNECT מספיק HEADERS ושליטה על מאווררים חשבתי על GA-EP35-DS3R עד שקראתי על בעיות איתו עם E8400, בייחוד בעיות של יציאת ממצב שינה S3 תודה
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
טוב אז הגיע הזמן ואני מחליף את המחשב עכשיו אני בדילמה אני לא יודע מה לקחת P4 + RDRAM או P4 + DDR מה אתם ממליצים ??? ואם זה DDR אז מה אתם אומרים על הלוח הזה של GigaByte Gigabyte GA-8INXP intel E7205 הוא שווה את המחיר שלו ? יש תמורה יותר טובה מלוח במחיר כזה ? ועוד שאלה בנוגע ללוח מה המהירות שהוא מריץ זכרונות ? באתר רשום Dual DDR200/266 ECC support אבל מישהו אמר לי שהוא מריץ DDR 333 מישהו יכול לפרט לי על זה יותר ? זה הלינק לאתר של הלוח http://tw.giga-byte.com/products/8inxp_spec.htm תודה רבה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האם אני חייב כרטיס מסך ? ואם חייב מה כדאי לעשות במידה ואיני מעונין לקנות כעת כרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב בקרוב והשאלה שלי היא-האם עדאי להשקיע במעבד כפול ליבה של 64 bit?אני משחק די הרבה במחשב ומעוניין לשחק בכל משחקי הדור הבא על פירוט טוב,אבל השאלה שלי היא האם המשחקים ינצלו את זה?והאם ההשקעה הכספית כדאית יחסית למחיר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מחיר של AMD 2GHZ עולה 1100 ש'קל מחיר של INTEL 3GHZ עולה 1100 שקל זה מדבר על amd 64 3000 p4 3GHZ 800mhz 1M מה ההבדל בביצועים שקשור ל GHZ שיש פה.. למה צריך שיהיה יותר גבווה?.. או למה זה מועיל.. אם בכלל... הכוונה אני ירגיש בהבדל במשהו בכלל?...... חוץ מזה שה AMD זה 64 איזה הבדלים יש עוד?. השוני שזה 2GHZ ו 3GHZ ומה עוד? :s05:
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
I5 או מעבד מותאם AMD ?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
הלוח אם שיש במפרט בצד עושה לי מאז ומתמיד בעיות, במיוחד העובדה שאני צריך דיסקט דרייברים חיצוני לדיסק הקשיח, כדי שיזוהה כשאני מתקין את XP (כשלוחצים על F6 בזמן ההתקנה). אני מחפש לוח אם אחר, עד 600 שקלים וכמה שפחות יותר טוב, כשהדבר היחידי שאכפת לי ממנו שאני לא אצטרך דיסקט חיצוני בזמן התקנה של ווינדאוס. לא צריך משהו מיוחד ל-OC וכו', כל מה שיעבוד בצורה טובה עם המעבד יהיה בסדר.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
חברים, אחרי עיון באחד המדריכים באתר זה, וליתר דיוק : המדריך המלא להרכבת מפרט מחשב, אבקש לקבל הבהרה בנושא הבא : במקום אחד רשום : " במשחקים, אומנם המעבד משחק תפקיד שולי..." ובאותו מקום בהמשך רשום "עושה רושם כי ידה של אינטל על העליונה(באופן מוחץ)" אז... אם תפקיד המעבד במשחקים הוא שולי... מדוע כולם ממליצים למשחקים לקנות Core 2 Duo ? להמחשת השאלה, תענו לי מה עדיף: נניח ויש לי תקציב של 250 ש"ח לרכישת מעבד, בתקציב הזה אני יכול לקנות או AM2 Dual Core 4000 או E2140 , אז מה עדיף ? ההבדל במחיר בין AM2 Dual Core 4000 לבין E6750 (המעבד שהרבה גימרים רוכשים לאחרונה) הוא כ 550 ש"ח אז בשורה תחתונה האם עדיף לי לקנות AM2 DC 4000 ואת ה 550 ש"ח שהצלתי להשקיע בכרטיס מסף (בנוסף לתקציב X שיש לי…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני קורא טענות שאומרות כי לוחות ה-P43 אינם לוחות טובים ל-OC. כדי לוודא את החשדות רציתי לשאול אתכם איך הם בהשוואה ל-P35 אשמח לראות מבחני ביצועים שמצדיקים\לא מצדיקים את הטענה בתודה מראש ;D
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, כפי שהבנתי יש אחד ווינצ'סטר ואני יודע שיש עוד אחד רק אני לא זוכר את שמו לפי מירב הבנתי ידוע שמעבדי AMD 64 ה-939 נחשבים לקרים יותר ולטובים יותר מאחיהם ה-XP הייתי מעוניין לדעת קצת יותר לגביי המודלים הקיימים וההבדלים ביניהם ... *(האם המודל קשור בשנתון שבו הוא יוצר או בארץ שבו ייצרו אותו ) *(לאיזה יש את הזכרון המטמון הגדול ביותר מבין דגמי ה3000 ) *(מהו התדר האמיתי של הליבה בה הוא פועם ) *(טווחי מחירים יעזרו מאוד ) בכל אופן אני מודה מראש לכל אלו שיכולים להוסיף ....
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כי אני קונה מחשב חדש, הארד דיסק ישן שלי 80GB שהוא כנראה SATA I אני מביא משם וגם RADEON 9600XT שזה AGP. אני רוצה לקנות גם 160Gנ שזה SATA II ואולי בעתיד להחליף את הכרטיס מסך למתקדם יותר (PCI-E). תודה
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שמעתי שבעוד חודש וחצי יוצאים מעבדים כפולי ליבה חדשים.. אני לא ממש זוכר את השם של המעבד.. אם תוכלו לעזור.. והאם המעבד הרבה יותר חזק בביצועים מהמעבדים הקיימים היום? כמה הוא יעלה בארץ? (עוד חודש וחצי לפי מה שהבנתי) תודה
-
- 11 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ניכנסתי קצת לtask manager וראיתי שהשימוש במעבד בזמן המשחק גבוהה יחסית,הגרפים מראים שכל הליבות במאמץ כמעט מלא(באזור ה80%) וזה קורה בכול המשחקים כמו שזה נראה. המפרט בצד,האם זה משפיע על הביצועים שלי?
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי שאלה אולי קצת מוזרה אבל היא מעניינת אותי מאוד... האם יש סיכוי שאיזשהו מעבד לא משנה איזה כמובן לא מלפני 9 שנים פנטיום 3-4 שעובד בלי מאוורר זאת אומרת רק צלע קירור??
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום... אני קונה מחשב חדש מחר ורציתי לדעת איזה מעבד עדיף. שימושים הם:סרטים FHD, משחקים, אינטרנט ואימיול שתמיד עובד. המחשב הוא לפחות ל2-3 שנים. המעבדים שאני מתלבט בינהם הם בין:Q9450 , Q9300 , E8400 , E8500. ההבדלים בכסף בין המעבדים לא ממש משנה אבל עדיף שהיחס בין הביצועים למחיר יהיה אופטימלי תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
רכשתי את הלו"ח הנ"ל על פי ביקורות שונות שקראתי ברשת הן שיבחו את כ. הקול שיש על הלוח, אך הוא פשוט גרוע... הצליל לא טבעי ומאולץ כזה, מדי פעם הוא משמיע מין חריקות מתכתיות כאלה ובכלל לא משתווה למשל ל s.b. live 5.1 של creative. האם למישהו יש את הלוח הזה וחווה את אותן התופעות, האם ישנה תקלה בלוח או שזוהי האיכות של הכרטיס וכיצד ניתן לבדוק זאת? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-