מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני קונה מחשב למטרת עיבוד מידע וחישובים מתמטיים עם מעבד INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX את התוכנה אני כותב ולכן אוכל לשלוט טוב יותר על חלוקת העבודה מול ארבעת המעבדים. בהתייחס לכך, שאלתי בקשר ללוחות היא האם ההבדלים בינהם עלולים להשפיע על הביצועים? מצורפת טבלה השוואה (השורות הצהובות מדגישות את השוני שבין שתי הלוחות). תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 700 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם הלוח הנ"ל כמו שאתם יכול לקרוא פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=187655.0 אני צריך לוח בערך באותו תקציב (כ500 שקל) עם כרטיס מסך עליו במקום הלוח הנ"ל קיבלתי זיכוי מהחנות.. הלוח חייב להתאים למעבד: AMD SEMPRON 3000 TRAY תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש לקבל ייעוץ בנוגע ללוח אם Asus P5Q3 Deluxe (WIFI), להלן קישור: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=diRYz5oR6oCEgWLw רכשתי מחשב עם לוח GA-EP45T-UD3R של Gigabyte: http://www.gigabyte.eu/products/pro...spx?pid=2937#sp לאחר שימוש קצר נתקלתי במספר בעיות אשר בדיעבד נבעו ככל הנראה מלוח אם פגום. עם פנייתי לחברה לצורך החלפה, ביקשו להתקין את הלוח הנ"ל של Asus כחלופה ללוח הקודם של Gigabyte. כיוון שתחום התוכנה הוא הקרוב לליבי, אשמח לקבל חוות דעת מקצועית מכם כדי שאוכל לדעת שלא עובדים עליי חלילה תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
מחפש לוח שיתאים למעבד ולכ.מסך שציינתי והכי חשוב שיהיה טוב לoc די גדול שיעבור למעבד תקציב 1000שח עם חריגה לא גדולה תלוי בלוח אם
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מרכיבים בקרוב במשפוחה שני מחשבים בסיסים לצרכים כללים. ה-E2180 ישתלב בהן יופי לדעתי.. למרות שאני מתקשה למצוא עליו ביקורות.. יש כאלו? מלבד הביקורת המיושנת על ה-E2160 ב-XBIT. מעניין להשוות אותו מול ה-AMD X2 4200+, אני מאמין שהוא יותר מוצלח (כמובן גם מבחינת OC עתידי אם אי פעם יתעורר הצורך). אני רואה שברוב החנויות מחירו באיזור ה-460 ש"ח. אך ב-Wellcom המחיר כ-353 ש"ח בלבד. מדובר במעבד TRAY - האם עלי להניח שמדובר ביבוא אפור עם אחריות של שנה בלבד? יש כאן במקרה כאלו שקנו כבר את המעבד בחנות זו ומאשרים שהכל תקין? יש עוד חנויות עם מחיר קורץ שכזה?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם! זהו מפרט נמערכת שלי Asus P5N-T Deluxe intel core 2 qued6600 וכרגע שני זיכרונות פשוטים של 2GB במהירות של 800Mhz המטרה של השידרוג היא לביצוע אוברקלוק יצב וטוב. אני רוצה להגיע למהירות שעון של משהו כמו 3.4 לכן אני לא צריך את הזיכרון הכי יקר בשוק. התקציב נע בין 400-500 מוכן לחרוג עד 80 שקל תודה לכל מי שעוזר, ואם חסר משהו בפרוט המפרט אני אשמח לפרט
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399165.0 החברים שלך לכוכבים כותבים שטויות בדברים שלא יודעים ואתה במקום להעיר להם לא לכתוב על דברים שלא מבינים ,עוד בשיא של חוצפה מעיר לי שאני לא מקבל את השטויות של החברים שלך אין גבול לחוצפה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
המפרט שלי : AMD Athlon 64 3500+ Clawhammer GIGABYTE "GA-K8NF-9" NVIDIA nForce4 A-DATA 512MBx2 SDRAM-DDR PC3200 400MHZ ATI Radeon X800XL,256MB GDDR3,256-Bit,DVI,PCI-E Western Digital 120GB S-ATA 8MB L1730B וכל פעם שאני מדליק את המחשב כשהוא רק נדלק כתוב לי משהו כמו : CPU Clock 200MHZ זה טוב?? ובדקתי את הטמפרטורה והכל וכתוב לי את זה בסימן אזהרה: מה זה אומר? ומה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ערב טוב, זוג זכרונות שעובד בדואל מבית היוצר של CORSAIR האם במידה ואני מעוניין לשדרג ולהוסיף מה512X2 עוד 512X2, האם חובה מאותה החברה? או לא? אם לא, האם מומלץ שבכל זאת כן? זה יהיה הבדל של 100 ש"ח מחברת A-DATA סה"כ. אגב, כדי שכולם יעבדו בדואל, אני לא צריך שהשניים החדשים יהיו בדיוק מאותה הסדרה של השניים הקודמים, נכון? תודה לנותן המאמץ =)
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ביוס לגרסה 11. (אני מקווה שהעדכון הצליח, מכייון שכשאני מעלה את המחשב אני מקבל את הלוגו של דיול ביוס, מה זה אומר? שהדיול ביוס עובד או שהלוגו תמיד מופיע שם? בכל אופן בפינה השמאלית העליונה של המסך רשום לי שהגירסה היא 11F , הגירסה שעליה עדכנתי.) בכל אופן הסאונד הוא באיכות סבירה אך הוא מאד מאד חלש. (לא יכול להשתמש באוזניות, רק ברמקולים עם מגבר) מקווה שלמישהוא יש פתרון בשבילי....
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
במסגרת הכרזות CES 2021 אינטל מרעננת גם את מחשבי ה-NUC שלה עם מעבדי דור ה-Core ה-11 - הנה מה שתוכלו למצוא בחנויות בקרוב מאודלכתבה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המחשב הנ"ל ברשותי כשנתיים, כרגע יש לי בו 3GB, סטיק אחד של 2GB והשני של 1GB המהירות שלהם היא 1066MHZ , מדובר ב DDR3 PC 8500, ממה שאני רואה בחיפושים הזכרון הנ"ל איננו נפוץ ויש הרבה DDR2 במהירות הזו ובמחיר שונה. ממה שבדקתי, יש DDR3 1333MHZ והוא עולה ממש זול, אך השאלה שלי היא האם זה יתאים? ממה שזכור לי אין בעיה במהירויות אלא רק שה FSB של הלוח אם יתן לי רק 800MHZ ככה או ככה, אם ככה אני יכול לקנות 1333MHZ ולהיות בראש שקט? אני רק רוצה להרחיב ל6 או ל 4 GB
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לפני שאני ארשום את הלוחות שאני מתלבט בהם מידע כללי, סוקט של 478 וכמובן AGP X8. עכשיו שחיפשתי לוח היה חשוב לי שיהיה לו דואל צ'אנל ו 4 סלוטים לזיכרון (עד 400 mhz) אחרי שבדקתי נותרתי עם 2 לוחות שאני מתלבט ביניהם... האחד הוא Abit IS7-E2 והשני הוא Albatron PX865PEC Pro לשניהם אותם הנתונים חוץ מאחד שלאלבטרון 1.2 FSB (זה לא משמעותי כי המעבד שלי יוכל לנצל רק 800) ומה דעתכם כדאי לקנות? תודה
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אפשר סיכום על המעבדים שעומדים לצאת של אינטל ?חד ליבה ,כפול ליבה וכו' תודה
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
להכניס? כי פירקתי אותו כדי לנקות אבק ושכחתי את הצורה שבה הוא היה :-X וחזרתי אותו בצורה שהוא יכניס אוויר האם זה בסדר כי שאלתי מישהו והוא אמר לי שצריך להכריב אותו שהוא יוציא אוויר אבל לפי התרשים של הלוח אם אני רואה שהכנפיים בצורה שמכניסה אוויר וגם כשמרכיבים אותו ככה שהוא יוציא אוויר הכנפיים נתקעות בהיטסינק והמאורר בכלל לא פועל וגם המאורר מעל הסינק של המעבד מכניס אוויר.....
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן לוח אם של IBM. חיפשתי עליו את הדגם ולא רשום. יש למישהו רעיון?
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים שווה לחכות קצת שהמחירים של הAthlon 64 ירדו או שכדי לקנות כבר עכשיו Athlon XP ? ??? הצורך העיקרי הוא למחשב שיחזיק מעמד דיי הרבה זמן (בלי יותר מידי שיפורים) ויצליח להריץ את כל המשחקים החדשים וכל תוכנה ממוצעת (בלי עריכת גרפיקה)
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
טוב אז הגיע הזמן ואני מחליף את המחשב עכשיו אני בדילמה אני לא יודע מה לקחת P4 + RDRAM או P4 + DDR מה אתם ממליצים ??? ואם זה DDR אז מה אתם אומרים על הלוח הזה של GigaByte Gigabyte GA-8INXP intel E7205 הוא שווה את המחיר שלו ? יש תמורה יותר טובה מלוח במחיר כזה ? ועוד שאלה בנוגע ללוח מה המהירות שהוא מריץ זכרונות ? באתר רשום Dual DDR200/266 ECC support אבל מישהו אמר לי שהוא מריץ DDR 333 מישהו יכול לפרט לי על זה יותר ? זה הלינק לאתר של הלוח http://tw.giga-byte.com/products/8inxp_spec.htm תודה רבה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הלוח אם שיש במפרט בצד עושה לי מאז ומתמיד בעיות, במיוחד העובדה שאני צריך דיסקט דרייברים חיצוני לדיסק הקשיח, כדי שיזוהה כשאני מתקין את XP (כשלוחצים על F6 בזמן ההתקנה). אני מחפש לוח אם אחר, עד 600 שקלים וכמה שפחות יותר טוב, כשהדבר היחידי שאכפת לי ממנו שאני לא אצטרך דיסקט חיצוני בזמן התקנה של ווינדאוס. לא צריך משהו מיוחד ל-OC וכו', כל מה שיעבוד בצורה טובה עם המעבד יהיה בסדר.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן לכולם! אני כבר מיואש!!! [glow=red,2,300]בבקשה תעזרו החליט כבר! [/glow] לפני קניית המחשב החדש שלי למשחקים רציתי להתייעץ על המפרט עצמו... אז הביאו את דעתכם, במה ניתן לשפר וכו'.. התחומים שאני לא ממש מבין בהם הוא הזיכרון, לוח אם, ומארז.. ראיתי כמה ואריאציות שונות ואני לא יודע מה לבחור אז החלטתי לפנות לכאן בתקווה שתיעצו לי לנכון =] שימו לב שהמפרט לא הורכב בחנות מסויימת אלה נבנה לפי המחיר הכי זול לחומרה זאת כי ראיתי ש-IVORY מתחרה עם מחירים, רשום באתר.. מישהו יכול לומר עד כמה זה נכון? הם באמת יורידו את המחיר שלהם אם אני יראה להם שמצאתי ביותר זול??? =\ הנה מפרט: מעבד:(FOXPC.CO.IL) Intel Core 2 Duo Processor E8400 3GHz 1333MHz 6MB BOX ¤799 3 שנים אחריות http://ww…
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
איזה לוח כדיי יותר בכללי.. http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=2UWzsrOiRbMPGYpw http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3009 השימוש היה לעבודות משרדיות בגדול ואולי HD מעבד AMD AX2 245 2.9GHZ זכרון 2GB 800HZ HD 80GB X2 WD IDE
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום עזרו לי להחליט איזה מהם יתן תוצאות טובות יותר אובר קלוק בקטנה ,אולי בעתיד לא קריטי מעבד q6600 לוח p45 זיכרון בנפח 4 gb או מעבד q6700 לוח p35 זיכרון2 gb או מעבד q9450 לוח p35 זיכרון 2 gb
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי יש לי לוח GIGABYTE מדגם K8NS REV.2 סטיק אחד של 512 ואחד של 256 וסה"כ יש לי עוד מקום פנוי. השאלה שלי האם כדאי לי להוסיף עוד 512 בסלוט השלישי או שבכלל עדיף לא להשתמש בסלוט השלישי. תודה
-
- 10 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום קראתי מה שרשמו על הלוח הזה P5E שגם לי יש אותו וגם על בעיות של זכרונות למיניהם אבל לא ראיתי שמשהו מדבר על נושא של זכרונות 1200MHZ , השאלה שלי היא האם משהו יודע למה זכרונות בתדר כזה זה דווקא באוברקלוק, הרי אם שמים מעבד Q9650 למשל הוא כבר עובד בתדר 333MHZ של מהירות שעון של המחשב, ונותן אפשרות של 1200MHZ ויותר של הזכרון, אז למה רשום שזה דווקא באוברקלוק? ועוד שאלה בנושא הQVL שם רשום שהלוח תומך בזכרונות של אפילו 1250MHZ
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-