מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
לא ידעתי איפה לשים את זה בכל מקרה יש לי ספק ג'נרי שבא עם מארז atx בלה בלה כתוב עליו 400w ואני לא יודע אם הוא באמת 400W כמו שכתוב... בכל מקרה נגיד וכל המערכת שלי צורכת ממנו 340 וואט אבל נגיד אני מוציא את הסידירום ומשאיר רק את הצורב אז יהיה עליו פחות עומס?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ראיתי את הנתונים של הזיכרונות הנ"ל, הם נראים ממש טוב (חוץ מהמחיר) השאלה היא האם כדאי
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
חודש הבא אני טס לרוסיה ולכן חשבתי אולי זאת אפשרות טובה לקנות שילוש בעלות מינימלית לשימוש כללי ומשחקים( נכון להיום אני על E6300). מאחר והשוק של AMD שם גדול יותר מבארץ חשבתי על השילוש הבא: מעבד - amd fx-6300 vishera ב 370 ש''ח. לוח אם - GIGABYTE GA-970A-UD3P או MSI 970 GAMING הראשון 270 ש''ח והשני 370 ש''ח. זיכרונות - Corsair CMX8GX3M2A1600C9 שאני מודולים 4GB ב 400 ש''ח או מודול אחד של 8GB Corsair CML8GX3M1A1600C10 ב240 ש''ח. סה''כ יוצא באזור האלף שקל שזה נראה לי מחיר שאין אפשרות לבנות איתו מערכת INTEL... השאלה, האם השילוש הנ''ל יספיק לי לעכשיו עם אופק של לפחות שנתיים-שלוש ? כמו כן, יש לי עכשיו ספק 430W של seasonic S12II-430BRONZE מאחר ומערכות AMD צורכות הרבה יותר חשמל אש…
-
- 29 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לדעת את ההבדלים בין המעבדים של אינטל מדגמים I 5, I 3 והדגמים הישנים שיצאו לפני אלו, והאם המרובעי ליבה עדיפים. בקיצור מה יותר טוב לקנות למחשב ביתי ממוצע? משקים סרטים אינטרנט ופוטושופ. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של ג'יגהביט מדגם:GA-X38-DS5 בבדיקה שעשיתי יש לי גירסא של הביוס f2 באתר של ג'גיהביט יש עוד שני גירסאות לביוס יותר מעודכנות f3 f5 אני רוצה לעדכן את הגירסא החדשה משהו יכול להסביר לי מה הדרך הכי טובה לעשות את זה. עם זה דרך התוכנה של ג'גהביט או דרך הדוס ואיך עושים את זה תודה שי http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2672 הגירסאות של הביוס
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, הכסף הוא אותו הכסף, רציתי לשאול איזה לוח אם יותר כדאי/משתלם. גם רציתי לדעת אם החיבור של ה-24 פינים בלוח אם של אסוס לא מהווה בעיה לספק מלמעלה ובמיוחד מלמטה. איפה יש יותר פיצ'רים/בנדל יותר עשיר... תודה רבה לעוזרים D:
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מעבד פלומינו XP 2000, יש לי אופציה להחליף את המעבד ל 1700 עם הליבה החדשה וה 0.13 מיקרון, עד כמה שהייתי רוצה OC, אני לא מאמין שאני אגיע רחוק עם GIGABYTE ו 512DDR PC2100, ככה ש OC גבוהה לא מתוכנן, השאלה מי מהמעבדים יותר חזק... נניח אפילו בלי OC בכלל... ? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי זכרונות DDR2 על לוח אם ישן שמהירות הזכרונות איתם הוא עובד לפי המיפרט שלו הם עד 667 MHZ הלוח הזה מקבל שני זכרונות דואלים DDR2 על שני סלוטים שבכל אחד מהם ניתן להכניס מקסימום 1 GB. יתכן שהזכרונות בהם אני משתמש בלוח זה הם זכרונות פגומים, אני ארצה (אולי) להחליפם בזכרונות חדשים. הבעיה היא שזכרונות חדשים שמהירותם 667 קשים להשגה, אפילו זכרונות חדשים שמהירותם 800 נימכרים פחות ופחות. השאלה שלי היא: האם זכרונות DDR2 שמהירותם המוצהרת היא 800 או 1066 --- יעבדו על הלוח הישן הזה. אצטרך לקנות זוג זכרונות של 1 GB כל אחד כדי להגיע למקסימום הזכרון האפשרי על לוח זה. פחות מזכרון כולל של 2 GB על הלוח נראה לי מגבלה קשה מדי (כי ארצה בהמשך הזמן להריץ על המחשב הזה ווינדוס 7 ).
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אין הרבה מה להרחיב. דל הולכת להתחיל למכור שרתים מתקדמים מבוססים על מעבדי אופטרון של AMD. מקור
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מעבד i7 סוקט 1155 (לא K) בן פחות מחודש ב 800 ש"ח זה הרבה?? :s05: *כי אני רוצה למכור ואנשים אומרים שזה הרבה מה דעתכם?
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שמעתי שבעוד חודש וחצי יוצאים מעבדים כפולי ליבה חדשים.. אני לא ממש זוכר את השם של המעבד.. אם תוכלו לעזור.. והאם המעבד הרבה יותר חזק בביצועים מהמעבדים הקיימים היום? כמה הוא יעלה בארץ? (עוד חודש וחצי לפי מה שהבנתי) תודה
-
- 11 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי (אני לא בטוח אם זה צריך להיות פה או במפרטים), המחשב שלי בן ה5 שנים כבר בקושי מתפקד. הוא פנטיום 4 2.26, 512 מגה זכרון RDRAM. אני מניח שהבעיה העיקרית היא הזכרון, ובגלל המחיר של RDRAM, אני חושב להחליף את הלוח (ואיתו את המעבד). המחשב משמש לכתיבת עבודות, גלישה באינטרנט, צפיה בסדרות דרך הטלויזיה ומקסימום פיפא לעתים רחוקות. אם מישהו יוכל להמליץ לי על מעבד, לוח אם וזכרון (לא יודע אם צריך 1 ג'יגה או 2, אני לא רואה סיבה להעביר את המחשב הזה לויסטה אי פעם) שיתאים לשימושים האלה אני מאד אודה לו\לה. אגב, יש בו כרטיס מסך Geforce 5700. אני לא בטוח לגבי החיבור שלו, אבל נראה לי שזה AGP
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
שלום יש לי לוח אם של גיגהבייט 8IPE1000MK ואני מעוניין להרכיב אותו במארז זה: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/BTX/tuba/vb7000sns.asp האם אפשר? הלוח האם הוא רגיל ATX אך המארז הוא BTX...... והוא מוצא חן בעיני , וגם כדי שישרת אותי בעתיד ניתן להתקין את הלוח אם זה שהוא ATX במארז שהוא מצויין BTX?? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 850 צפיות
-
-
טוב, אז אני קונה בזמן הקרוב את המחשב הבא: מעבד אינטל E6600 או E6400 אני עדיין לא סגור על זה... DDR2 667 1 GB כרטיס מסך X1650XT של ASUS WD 250 GB הארד דיסק ואני רק מתלבט על הלוח אם שאין לי מושג איך לבחור אותו,כך שיתאים למפרט הנ"ל,אז בבקשה עיזרו לי....
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי מעבד: AMD 2500 AXP היה בשימוש במשך שנתיים אם אני לא טועה. עבר OC, שנשאר למשך שבוע. אין בו שום נזק או תקלה. עכשיו אני רוצה להחליף את המעבד בעד אחד חלש יותר ושיוסיפו לי כסף. מישהו הציע לי סמפרון 2200 תמורתו, שנקנה לפני כחודש. עכשיו לשנינו אין מושג כמה כסף הוא צריך להוסיף לי. המעבד שיש לי עולה היום, חדש, 600 ש"ח ושלו 300 ש"ח. ומצטער על הפוסט שפירסמתי ב"מפרטי מחשבים"... הוא היה כללי מדי ולא ידעתי איך למחוק אותו...
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.... אני יש לי מחשב דיי נכה אבל אני רוצה לשפר אותו בדקתי את לוח האם ולצערי הרב גיליתי שהוא תומך בDDR 400 MHZ...... כרטיס מסך טוב שמתי (ATI 2600 HD PRO) ובשביל קצת לאזן את המערכת נישאר לשים זיכרונות..... בבעלותי כעט מקל של 512 מב ראם..... אני רוצה לשדרג למקסימום (לשני ג'יגה ראם) עכשיו בדקתי בKSP ויש שם מקל של 1 גיגה ראם שעולה 300 שח!!!! מזה? טכנולוגייה מיושנת שעולה כמעט כמו חדשה או שעשיתי טעות כל שהיא ויש מחיר נמוך יותר למקל של גיגה ראם DDR 1..... התקציב - מקסימום 300 ש"ח בלי חריגות..... תודה מראש! מקס
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכם. קיבלתי מחבר בחו"ל את הלוח הנ"ל. אינני מומחה בלוחות אך חשוב לי לדעת ממכם מהי רמתו של הלוח, האם הוא לוח מקצועי? האם הוא איכותי? האם הייתם רוכשים אותו עבורכם? כמו כן הייתי רוצה לשמוע איזה מעבד וזכרונות הייתם ממליצים לי לקנות בהנחה שאינני רוצה להשקיע יותר מדי מצורף לינק http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1478&maincat_no=1 תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
האם יש USB 3 או לא? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4833&CatCode=601 איך הלוח אם? מישהו יכול להמליץ (בצירוף עם מעבד CORE I5 750)? מהו מתח העבודה של הזכרונות (לא מצאתי)?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח DS4 של GIGABYTE ויש בו 2PCI EXPRESS X 16 האים הוא יתמוך ב SLI או שצריך לוח אם אים ערכת שבבים של NVIDIA כדי שיתמוך בהגדרה זו.תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני לא עובד עם קירור מיוחד. כמה מאווררים קטנים מפוזרים. חשבתי להוסיף קירור... השאלה אם אני באמת צריך. מעבד: 39 במנוחה ו 48 ב 100 אחוז שימוש (עבודה). לוח: 38 במנוחה ו 42 בעבודה. מה אתם אומרים? (בלי OC כמובן לא מתכוון לבצע OC)
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה יותר טוב? ומה היתרונות של כל אחד על השני? תודה.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מחשב לוח אם - תומך SLI.. וזה עיקר החיפוש. יתר על כן אני מתכוון לקנות מעבד E4300 ו2 זיכרונות של 1GB. כול זה אקנה בwww.ksp.co.il בשל קירבה לביתי. אם כך, נשארה השאלה איזה לוח אם לקחת? האם לקחת P5N-E s775 Quad-Core 1333Mhz, nForce 650i SLI, 2xPCI-E - Asus? האם לקחת Foxconn 975X7AB-8EKRS2H Conroe, DDRII 800, 2xPCI-E Crossfire, 2xGBL? האם לקחת AW9D-MAX s775, Conroe, Intel 975X, DDRII 800, 2xPCI-E? או שמה לקחת בכלל 965P-DS4 s775 Conroe, DDRII 800, 2xPCI-E ? מה אני רוצה מהלוח אם: א. טוב לאוברקלוקינג ב. מתאים למעבד core 2 due ג. תואם SLI ד. מקום רחב וגדול למאוורר על המעבד - הכי חשוב מכול מה שציינתי ה. שקט ומקורר היטב. ו. נוח להתקנה אני מניח שכול אלה עונים על הדרי…
-
- 12 תגובות
- 829 צפיות
-
-
האם הקונרו אמור להתחמם פחות מהמעבדים כפולי הליבה של אינטל דהיום (805 ו-930)? מה לגבי צריכת החשמל שלהם? ואם אפשר להטריח אתכם עוד טיפה - אותן שאלות ביחם להבדלים בין 805 ו-930 (אני מניח שה-930, בהיותו בן לדור ה-65 ננו, יתחמם פחות, אבל באמת שקטונתי ...)
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה במחשב, כשהוצאתי תמעבד גיליתי שבשורה של פינים שם יש רטיבות סימטרית, שורה שלמה, איך לעזאזל יש שם מים או מה שזה לא יהיה??
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-