עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ovssj,

שמעתי שבעוד חודש וחצי יוצאים מעבדים כפולי ליבה חדשים.. אני לא ממש זוכר את השם של המעבד.. אם תוכלו לעזור.. והאם המעבד הרבה יותר חזק בביצועים מהמעבדים הקיימים היום? כמה הוא יעלה בארץ? (עוד חודש וחצי לפי מה שהבנתי) תודה

2. היי (אני לא בטוח אם זה צריך להיות פה או במפרטים), המחשב שלי בן ה5 שנים כבר בקושי מתפקד. הוא פנטיום 4 2.26, 512 מגה זכרון RDRAM. אני מניח שהבעיה העיקרית היא הזכרון, ובגלל המחיר של RDRAM, אני חושב להחליף את הלוח (ואיתו את המעבד). המחשב משמש לכתיבת עבודות, גלישה באינטרנט, צפיה בסדרות דרך הטלויזיה ומקסימום פיפא לעתים רחוקות. אם מישהו יוכל להמליץ לי על מעבד, לוח אם וזכרון (לא יודע אם צריך 1 ג'יגה או 2, אני לא רואה סיבה להעביר את המחשב הזה לויסטה אי פעם) שיתאים לשימושים האלה אני מאד אודה לו\לה. אגב, יש בו כרטיס מסך Geforce 5700. אני לא בטוח לגבי החיבור שלו, אבל נראה לי שזה AGP

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  3. Started by ron_boby,

אפשר לדעת אם הלאו לייטנסי של קורסייר שווים את המחיר שלהם? אחד היקרים, אבל אם שווים אני אקנה.. ומה בכלל הזיכרונות הכי טובים שאפשר למצוא היום של 400 מגה הרץ ושל 500 מגה הרץ?

• 98 תגובות
    • 8.2k צפיות
  4. שלום יש לי לוח אם של גיגהבייט 8IPE1000MK ואני מעוניין להרכיב אותו במארז זה: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/BTX/tuba/vb7000sns.asp האם אפשר? הלוח האם הוא רגיל ATX אך המארז הוא BTX...... והוא מוצא חן בעיני , וגם כדי שישרת אותי בעתיד ניתן להתקין את הלוח אם זה שהוא ATX במארז שהוא מצויין BTX?? תודה רבה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  5. Started by rafita,

טוב, אז אני קונה בזמן הקרוב את המחשב הבא: מעבד אינטל E6600 או E6400 אני עדיין לא סגור על זה... DDR2 667 1 GB כרטיס מסך X1650XT של ASUS WD 250 GB הארד דיסק ואני רק מתלבט על הלוח אם שאין לי מושג איך לבחור אותו,כך שיתאים למפרט הנ"ל,אז בבקשה עיזרו לי....

• 7 תגובות
    • 539 צפיות
  6. יש לי מעבד: AMD 2500 AXP היה בשימוש במשך שנתיים אם אני לא טועה. עבר OC, שנשאר למשך שבוע. אין בו שום נזק או תקלה. עכשיו אני רוצה להחליף את המעבד בעד אחד חלש יותר ושיוסיפו לי כסף. מישהו הציע לי סמפרון 2200 תמורתו, שנקנה לפני כחודש. עכשיו לשנינו אין מושג כמה כסף הוא צריך להוסיף לי. המעבד שיש לי עולה היום, חדש, 600 ש"ח ושלו 300 ש"ח. ומצטער על הפוסט שפירסמתי ב"מפרטי מחשבים"... הוא היה כללי מדי ולא ידעתי איך למחוק אותו...

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by EasyPooper,

שלום.... אני יש לי מחשב דיי נכה אבל אני רוצה לשפר אותו בדקתי את לוח האם ולצערי הרב גיליתי שהוא תומך בDDR 400 MHZ...... כרטיס מסך טוב שמתי (ATI 2600 HD PRO) ובשביל קצת לאזן את המערכת נישאר לשים זיכרונות..... בבעלותי כעט מקל של 512 מב ראם..... אני רוצה לשדרג למקסימום (לשני ג'יגה ראם) עכשיו בדקתי בKSP ויש שם מקל של 1 גיגה ראם שעולה 300 שח!!!! מזה? טכנולוגייה מיושנת שעולה כמעט כמו חדשה או שעשיתי טעות כל שהיא ויש מחיר נמוך יותר למקל של גיגה ראם DDR 1..... התקציב - מקסימום 300 ש"ח בלי חריגות..... תודה מראש! מקס

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by dankken,

שלום לכם. קיבלתי מחבר בחו"ל את הלוח הנ"ל. אינני מומחה בלוחות אך חשוב לי לדעת ממכם מהי רמתו של הלוח, האם הוא לוח מקצועי? האם הוא איכותי? האם הייתם רוכשים אותו עבורכם? כמו כן הייתי רוצה לשמוע איזה מעבד וזכרונות הייתם ממליצים לי לקנות בהנחה שאינני רוצה להשקיע יותר מדי מצורף לינק http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1478&maincat_no=1 תודה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  9. האם יש USB 3 או לא? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4833&CatCode=601 איך הלוח אם? מישהו יכול להמליץ (בצירוף עם מעבד CORE I5 750)? מהו מתח העבודה של הזכרונות (לא מצאתי)?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by bubin689,

יש לי לוח DS4 של GIGABYTE ויש בו 2PCI EXPRESS X 16 האים הוא יתמוך ב SLI או שצריך לוח אם אים ערכת שבבים של NVIDIA כדי שיתמוך בהגדרה זו.תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  11. אני לא עובד עם קירור מיוחד. כמה מאווררים קטנים מפוזרים. חשבתי להוסיף קירור... השאלה אם אני באמת צריך. מעבד: 39 במנוחה ו 48 ב 100 אחוז שימוש (עבודה). לוח: 38 במנוחה ו 42 בעבודה. מה אתם אומרים? (בלי OC כמובן לא מתכוון לבצע OC)

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by kindermaN,

מה יותר טוב? ומה היתרונות של כל אחד על השני? תודה.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  13. שלום לכולם.. אני מחשב לוח אם - תומך SLI.. וזה עיקר החיפוש. יתר על כן אני מתכוון לקנות מעבד E4300 ו2 זיכרונות של 1GB. כול זה אקנה בwww.ksp.co.il בשל קירבה לביתי. אם כך, נשארה השאלה איזה לוח אם לקחת? האם לקחת P5N-E s775 Quad-Core 1333Mhz, nForce 650i SLI, 2xPCI-E - Asus? האם לקחת Foxconn 975X7AB-8EKRS2H Conroe, DDRII 800, 2xPCI-E Crossfire, 2xGBL? האם לקחת AW9D-MAX s775, Conroe, Intel 975X, DDRII 800, 2xPCI-E? או שמה לקחת בכלל 965P-DS4 s775 Conroe, DDRII 800, 2xPCI-E ? מה אני רוצה מהלוח אם: א. טוב לאוברקלוקינג ב. מתאים למעבד core 2 due ג. תואם SLI ד. מקום רחב וגדול למאוורר על המעבד - הכי חשוב מכול מה שציינתי ה. שקט ומקורר היטב. ו. נוח להתקנה אני מניח שכול אלה עונים על הדרי…

• 12 תגובות
    • 815 צפיות
  14. האם הקונרו אמור להתחמם פחות מהמעבדים כפולי הליבה של אינטל דהיום (805 ו-930)? מה לגבי צריכת החשמל שלהם? ואם אפשר להטריח אתכם עוד טיפה - אותן שאלות ביחם להבדלים בין 805 ו-930 (אני מניח שה-930, בהיותו בן לדור ה-65 ננו, יתחמם פחות, אבל באמת שקטונתי ...)

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  15. הייתה לי בעיה במחשב, כשהוצאתי תמעבד גיליתי שבשורה של פינים שם יש רטיבות סימטרית, שורה שלמה, איך לעזאזל יש שם מים או מה שזה לא יהיה??

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by X-TeNDeR,

שלום לכם, רציתי לדעת מה ההבדל בין מעבד סמפרון המבוסס על ליבת ת'ורוברד לבין בארטון, כששניהם באותה מהירות וקאש. לפי AMD לת'ורוברד קוראים מודל 8 ולבארטון 10. איזה משני הליבות עדיף לאוברקלוק רציני כשמתכננים מערכת מבוססת סמפרון? האם ניתן להשיג סמפרון עם ליבת בארטון בארץ? אם כן מאיפה? תודה מראש ;D

• 13 תגובות
    • 794 צפיות
  17. אהלן רציתי להשתדרג לי בשילוש חדש ואני צריך עזרה בבחירת חלקים. מעבד אני קונה כנראה e6300 של אינטל, ואני צריך עזרה בבחירת לוח אם תואם מתוצרת אינטל (יש לי הנחה על לוחות שלהם). מצורף קובץ של הלוחות שזמינים לי, מי הכי מומלץ מביניהם? תודה לינקים למוצרים: DG965OTMKR DG965WHMKR DP965LTCK DG965SSCK BLKDG965RYCK DQ965GF D975XBX2 [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by amitaihasnes7,

שלום, אני רוצה לדעת אם זה נכון אז תאירו ותתקנו אותי. בזמן האחרון אני מתעניין מאד בנושא הזיכרונות אז אני רוצה לראות אם כל זה לא שטויות . אז הנושא שכתוב פו הוא על: יתרונות, חסרונות של ה- DDR2, אז ככה: יתרונות: 1- אחד מהיתרונות הבולטים ביותר של ה-DDR2 הוא שהציפ זיכרון עובד בחצי מהמהירות של הציפ, 1/0 כך שעבור 400DDR2 הציפ 1/0 עובד ב-200Mhz אך ציפ הזיכרון עובד ב-100Mhz בלבד. על מנת להעביר את אותה כמות מידע, ציפ הזיכרון משתמש ב 4, n Pre-fetch כך, שעבור כל מחזור שעון 4 bits נשלחים לציפ. 1/0 מאחר והציפ 1/0 פועל בכפליים מהירות מאשר הציפ זיכרון, יש לו שני מחזורי שעון זמן לשלוח את ארבעת ה-bits ל-FSB בדיוק כמו שזיכרון DDR עושה... לכן לזיכרון DDR2 400Mhz יש בדיוק אותו רוחב פס תיאור…

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  19. החלטתי לקנות את הזכרונות הללו: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-033&depa=0 כי יש לי מספיק כסף ואני רוצה קצת לתת הישגים גדולים יותר למחשב שלי ;D הצ'יפים של הזכרונות הנ"ל הם TCCD הדגולים! עכשיו שאלתי היא מה אתם אומרים על הזכרונות האלה? האם הם יספקו אותי באופן מלא? אם כבר פתחתי אשכול חדש אז רציתי לשאול אולי אתם מכירים איזהשהן חנויות בניו יורק של חומרה יחסית זולות? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  20. למשל המעמדcorei3-530 בכלל,היכן נמצא לראות רשימה מלאה של כל כריבי הגרפיקה של מעבדיcorei3-5-7 תודה

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  21. שלום רב, אני הייתי רוצה לקבל המלצה על איזה חלקים לקנות בשביל מחשב למשחקים? ברשותי תקציב של משהו כמו 2500 ש"ח פחות או יותר. מה כדאי לקנות? ומה ההבדלים בין מעבדי AMD ל-INTEL? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by wArezm0n,

יש לי Crucial Ballstix Tracer PC4000 DDR500 512MB שני סטיקים אבל הבעיה שהם לא רצים במהירות DDR500 ובמקום המהירות הזאת הם רצים בDDR400 ואני לא יודע למה בבקשה תגיד לי איך מתקנים את זה ויש לי עוד בעיה עם הכונן קשיח שמופיע כאילו הוא מחובר בIDE אבל הוא מחובר בSATA. המפרט שלי: CPU::AMD64 3500+ Winchester 90nm Motherboard::DFI LanParty nF4 Ultra-D GFX::Crucial Radeon X850 XT RAM::Crucial Ballstix Tracer DDR500 512MB*2 HD::Seagate SATA 160GB (8MB) 7,200 RPM NCQ PSU::Enermax 485w with SFMA Case::CM Wavemaster Silver Aluminium

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by tascam,

אינטל שוב מורידה מחירים והפעם גם למרובעי ליבות. http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=789466&starttime=0&endtime=0 דן

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by esharone,

היי! רציתי לשאול מה ההבדל בין הדגמים הבאים של אביט: NF7 (nForce2)lan,usb2 NF7-S (nForce2)sata,lan,usb2 חוץ מזה שהשני תומך ב SATA במה הוא יותר טוב? ההבדל בביצועים הוא גדול? והאם גם הדגם הראשון יכול לתת תוצאות מספקות לשנתיים הקרובות? (כרגע אני לא מתכנו אוברקלוק)

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by elad the master,

כרטיס מסך מובנה יהיה טוב. יש כבר 1 גיגה זיכרון DDR2.(בסטיק אחד)

• 11 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.