עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by McCohen,

שלום, אני מחכה למשלוח של המעבד המצוין בכותרת, ותהיתי לגבי קירור שיתאים לו (אני רואה לא מעט ברשת שמציינים שהוא מתחמם הרבה יותר מהקודמים) השאלה שלי אם קירור אוויר מסיבי של Noctua Nh-D15 יעשה את העבודה (אין לי כוונה לבצע overclock) או שאין מנוס מללכת על קירור נוזלי למעבד... כדי לחסוך את השאלה של סוג המעבד, המחשב מיועד בעיקרו לעבודה, עריכות וידאו ועבודה עם אפטר אפקטס וכדומה... אשמח לתשובה בנושא

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. היי אני רואה שכולם ממליצים וקונים זיכרונות 667 עם המעבדים החדשים של אינטל אבל בעצם לא עדיף לקנות 533 כדי שהיחס יהיה 1:1 עם תיזמון נמוך לזיכרון מאשר 667 עם יחס 5:4 ותיזמון גבוה ? או אפילו בלי קשר לתיזמון, הרי המעבד לא מנצל את מלוא 667 בכל מקרה, כמו שהוא לא ינצל 800 mhz כל זאת במידה ולא עושים overclocking. (כי אם כן אז ברור שעדיף זיכרון כמה שיותר מהיר)

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by JSK,

שלום. ראיתי שיש את המעבד של AMD ה FX-62 לסוקט AM2 שעולה 10000 ש"ח. 10000 ש"ח למעבד? למה מי מת? מה כל כך מיוחד בו שהוא כל כך כל כך יקר (יותר מפי שתיים מהתקציב של כל המחשב החדש שלי)? לאיזה מעבד קונרו הוא משתווה והאם בכלל? ועוד שתי שאלות: 1.אם אתם אומרים שהתדירות כבר לא משנה, אז מה ההבדל בין לדוגמה E6600 ל 6700? הם עם אותו קאש ורק התדירות שונה (למיטב ידיעתי). מה באמת ההבדל בין הקונרויים (ולא האלנדיילים) השונים? 2. קראתי את המאמר על ה X6800 ועדיין לא הבנתי, מה מבדיל מעבד קונרו/אלנדייל בנגיד סתם 2GHZ לבין Pentium D 2GHZ? תודה רבה לעונים ;D

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  4. ראיתי שבארה"ב הוא כבר נמכר. מה יהיה מחירו בארץ לפי דעתכם ? ושאלה שניה: האם הלוח הזה יתמוך במעבד הזה (E2180) ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=581829 אני ממש צריך את עזרתכם בנושא זה, לא בא לי לקנות לוח שלא יתמוך במעבד, ואח"כ להיתקע איתו. תודה רבה לכל המשיבים.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by GetRich,

שלום! אני צריך שתמליצו לי על מעבד ל-HTPC לשידורי HD שהכל יעבוד חלק.. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  6. שלום כרגע בבעלותי מעבד E6300 באוברקלוק של 600 MHZ לתדר של 2.4. למרות זאת אני מרגיש שהמעבד כבר מיושן קצת למשחקי מחשב וכי הגיעה הזמן לשדרג. הדילמה נעוצה בעובדה שארכיטקטורה חדשה (I7) כבר ממש מעבר לפינה (מעשית היא פה אבל המחיר עדיין לא סביר). להבנתי יש לי 3 אופציות ואשמח לשמוע הצעות על מה ללכת: 1. לא לשדרג ולהיסתדר עם מה שיש עוד שנה עד שארכיטקטורה חדשה תהיה במחיר שפוי. 2. לשדרג עכשיו בקטנה ל E8400. מעבד כפול ליבה חזק שישפר את חווית משחקי המחשב. פלוס אפשרות לאוברקלוק אבל לא ברור לכמה זמן זה יספיק מבחינת העוצמה ~ 900 שקל. 3.לשדרג עכשיו למרובע ליבה טוב Q9550 במחיר יחסית גבוהה של 1250 שקל בקירוב. מצד אחד מרובע ליבות חזק + אולי אוברקלוק, מצד שני הרבה כסף ועוד פעם לא ברור לכמה זמן…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מי יותר טוב? AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX או AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray ?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by yuraxp,

שלום, אינטל שלוטת בשוק המעבדים וזה כבר זמן רב, מדוע AMD לא מצליחה להשוות את נתוני המכירות כמו של אינטל, הרי המעבדים שלה יותר זולים, יש להם את מעבדי ה 64BIT, אז למה לא מתהפך הגלגל?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by mr.Man,

מעבדי AMD 3000 מקבילים לINTEL 3G? האם מעבדי HT של INTEL עדיפים על AMD?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Yellow,

איך אני יכול לדעת עם המעבד שלי 32 BIT או 64 BIT,לא כתוב לי במפרט של המחשב שלי. מישהו יכול להביא תוכנה או שיטה איך לדעת זאת?

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  11. אחד מספקי החומרה המוכרים באירופה (גרמניה ליתר דיוק) הידוע בשמו Mindfactory מתעד את סטטיסטיקת המכירות שלו ומשתף את קהל הגולשים בממצאים. מטה נראה תמונת מצב עדכנית מיום 7.2.2018 המספרת את כל הספור בגזרת המעבדים: ניתן לראות איך טרום השקת ryzen של AMD ,המשווק המדובר כלל אינו מוכר מעבדי AMD, וברגע ש- ryzen נכנס לתמונה במרץ 2017 נתח השוק של AMD בגזרת המעבדים הולך וצובר תאוצה, עד כדי לקיחת הובלה בחודש אוגוסט 2017. הדבר הזה הוא כלל לא צחוק ואין ספק שאינטל חשה אותו היטב מהשטח, לא בכדי אצה רצה וזירזה את השקת דור 8 של מעבדיה, במטרה להשיב אש ולהחזיר את הנתח שוק שאבד לה בחזרה. בכל אופן המצב המשיך לצבור תאוצה עד שיאו בחודש נוב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מתלבט בין 2 לוחות אלו - P8P67 Deluxe from Asus or GA-P67A-UD7-B3 from Gigabyte לאסוס יש PCIEx2 ולגיגבייט כפול 1 האם יש הבדל? (יש לי GTX580) המחיר של Gigabyte יותר גבוהה ב400 שקלים... עדיין מחפש את ההבדלים בנט לראות כמה ההבדל מהותי למחיר כזה גבוה, אשמח לטיפים תודה

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. האים זה דבר תקין?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני מתלבט בין שני הצ'יפסטים האלו של EPOX .. הVIA יותר יקר אבל מי יותר טוב? אני מחפש ביצועים נקיים ולא מעוניין בOC. אם אתתם ממליצים על לוחות אחרים בתחום המחירים הזה (עד 900-800) אנא אימרו כי שמעתי שהאלבטרון פרו 2 לא מומלץ. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  15. אז ככה, מעבד: Q6600 זכרונות PLATINIUM של OCZ 1000MHZ 4GB כ.מסך ULTRA 8800 של לידטק. זה בערך מה שחשוב+שתי HD מחוברים בRAID. עכשיו ההתלבטות שלי היא לגבי לוח אם,החלטתי במחשבה לעתיד לא לקחת לוח SLI ובמקום להוסיף עוד כרטיס בעתיד אני פשוט אקנה כל פעם את ההכי חדש עקב סוג של קומבינה שיש לי. לפיכך, אשמח לקבל המלצה ללוח אם עם DDR3 אשר יתמוך את הזכרונות DDR2 שאני משתמש בהם היום. תודה רבה לכולם.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by NetSpider,

האם יש חשיבות על איזה סלוט לשים את הכרטיס מסך ? שמתי את הכרטיס על הסלוט הראשון המחשב לא עלה , רק אם אני שם אותו בשני הוא עובד ... ועוד שאלה , האם יש צורך בחיבור הספק לחיבורי הלוח של ה 5V/12 (HDD-type) וה FDD-type ... ?

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by sabosal,

יש לי זכרונות PQI ddr2 pqi24200-2gdb turbo memory, אחד מהם תקול. האם יש דרך לממש את האחריות? מה צריך לעשות בשביל לבדוק? האם "אחריות לכל החיים" היא באמת לכל החיים? תודה!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום לכולם, אני אחרי רכישה של מערכת מחשב חדשה. קניתי כבר את כל המוצרים חוץ מהזכרונות ואני מנסה לעשות קצת סדר לפני שאני קונה. נתקלתי בזכרונות הבאים של חברת G.Skill: [ Ripjaws ] F3-12800CL9D-8GBRL (4Gx2) [ Ripjaws-X ] F3-12800CL9D-8GBXL (4Gx2) [ SNIPER ] F3-12800CL9D-8GBSR (4Gx2) אני מנסה להבין מה ההבדל ביניהם, שלושתם עובדים בתזמונים ומתחים זהים. הפער מגיע לכמעט 100 ש"ח. למישהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by MaC_MaN,

שלום רציתי לדעת איזה לוח אם אתם ממליצים. אני מחפש לוח אם קטן שיהיה בעל כרטיס מסך בנוי + כרטיס קול, המטרה לתוכנות "פשוטות" winamp, media player, וכרטיס רדיו. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ערב טוב! אני יכול להשיג לוחות אם של אסוס במחירים מצחיקים יחסית. רציתי לשאול שני דברים א. איזה מהלוחות הבאים כדאי יותר למעבד AMD 64 S939 3000+ (לא ל- OC!) : A8N-E Socket 939 A8V-E Deluxe Socket 939 A8V Deluxe Socket 939 A8V Socket 939 כולם בין 100$ ל- 120$! אני ממש לא בטוח שאני רוצה לשלם עוד על PCI_E כי הסיכוי שאני אשדרג את כרטיס המסך הוא אפסי. ואני ממש לחוץ בכסף. אני יודע שאסוס הם יחסית יקרים אבל עדיין, בגלל ההנחה אני לא רוצה להתפשר על הMotherBoard/ ודבר אחרון.. איך הצ'יפסטים שלהם? (Via) המחשב הוא לעיבוד תמונות וסרטים, לא לאובר קלוקינג ולא למשחקים כבדים מדי. אבל אני רוצה לקנות משהו איכותי. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  21. שלום, רציתי את חוות הדעת שלכם על הבנדל שחברת RSM: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2619 למטרת משחקים.. תודה.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  22. שלום, אני בדרך לקנות בקרוב מחשב חדש... והחלטתי שאני הולך על 8GB. אני רואה של G.Skill יש 2 ערכות ממש טובות עם CL7 ושתי הערכות בהפרש מחירים של 15 ש"ח (כן, אני יודע שזה קצת מגוחך). ואני אישית לא ממש מבחין מה ההבדל בין 2 הערכות, אז תהיתי אם תוכלו להאיר לי את עיניי... ‎2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24‎ או: ‎2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL7-8-7-24 ‎ תודה.

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by ביז'ו המוס,

איך יודעים איזה ציפים של הראם? הסיפור הוא שלחבר שלי יש HYPER X ואני רוצה לדעת אם יש לו את סידרת הBH5 או משהו אחר.. אז איך אני בודק?

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  24. אני רוצה לקנות לוח אם חדש אבל לא יודע איזה מעבד יש לי כדי שתיהיה התאמה, אני יודע שיש לי פנטיום 4 2.4 אבל אני פוחד שהלוח לא יתאים ,יש לי לוח ישן של פנטיום 1.משהו לא זוכר איזה ושדרגתי רק את המעבד, עכשיו אני רוצה לקנות לוח...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. לוח MSI P67A GD55 מעבד I5 2500K הסנדי לא תומך בטריפל נכון?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.