עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום. יש לי שאלה. האם החלפת מעבד Q9300 ב-Q9450 על אותו לוח-אם בעל צ'יפסט X48, מצריך פרימוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה (מערכת ההפעלה VISTA UNLIMITED X32BIT) ואיפוס הביוס? תודה ***ה-Q9450 מוצא לי חינם בלי קירור שלו - מבן משפחה. הוא רוצה את ה-Q9300 שלי - תאמינו לי לא יודעת למה.. אבל אם המעבד תקין נחמד. אבל אני חושבת שלא כדאי לי, זה לא ישנה כלום - המהירויות ביניהם זניחות מאוד.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  2. היי. הלוח שלי הוא : Asus m2n-mx לאחרונה רכשתי כרטיס רשת בתקן PCI, והמחשב מזהה אותו אך לא יכול לגרום לו להתחיל לעבוד. יש לידי מחשב אחר, פנטיום 4 עתיק, שבו שמתי את הכרטיס והכל תקין. האם יש בביוס איזו אופציה שצריכה להיות מופעלת ? תודה מראש.

3. Started by Oprapc,

אני הולך לקנות מחשב חדש עם לוח ASUS חדש ורציתי לדעת אם RAID זה כל כך חשוב ומה זה בכלל. תודה חברה! ;D

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  4. אהלן, אני עומד לשדרג את המחשב שלי. כלומר, אני משאיר רק את המארז ואת הספק antec 500W. אני לא בטוח אבל לגביי התאימות של המארז ללוח אם שאני רוצה לקנות : GIGABYTE H77M-D3H. האם זה אמור להתאים ? תודה

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by ccc,

אני מחפש את הדרייבר (מן הסתם רמיקס של כל מיני חבר'ה) ש: 1. או שיתן לי את תוצאות הmemoory bandwidth הטובות ביותר 2. או שיתן לי את תוצאות הבנצ'ים כמו 3DMARK וכאלה הגבוהות ביותר... שלא יהיה כלול עם IGP , ואם אפשר לינק ישיר ודגם תודה !

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  6. היי, אני מתלבט כרגע בין לוחות אם אחד זה Gigabyte GA-Z77X-D3H והשניGigabyte G1.Sniper M3 המעבד שאמור לשבת זה I5 3570K ומתוכנן אוברקלוק. אם יש לכם דגם אחר מומלץ יותר בטווח מחירים האלה אשמח מאוד (מעדיף בעיקר גיגבייט) תודה!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by zigi2711,

שלום לכולם שאלה יש לי לוח אם דגם GA-Z87P-D3 GIGABTE כרגע יש מעבד I3-4130 3.40 סידרה ציפ 1150 אני רוצה לדעת אם אני יכול לשים עליו את הסידרה של 1151 ??? פשוט אני רוצה לשדרג את המעבד . ל I5

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. מעבד: AMD ATHLON 64 6000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 3.0GHz 1MB CACHE - ADX6000CZBOX - BOX ₪991 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL ₪1092 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ₪366 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ₪199 זיכרון: GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-5-15-5-5 ₪626 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ₪79 מחיר סופי: ₪3353 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il *עדיין בחיפושים אחרי מארז לוח אם שלא יגביל את המפרט הזה, שינצל את מלוא הפונטציאל, אבל שלא יהיה יותר מזה, רק בול. כמה שיותר לחסוך בכסף, אבל ממש כמה שיותר זול, אבל עדיין שיהיה אמין…

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  9. Started by rtr,

כן אני יודע הדרישה לא בשמיים.אבל גם לא ממש נמוכה . ביגלל בעיית תקציב. גיגה ב 1000 שקל גג . מה הסיכויים של זה .. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3251&catcode=457 ?

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by dazzler,

לפני כמה ימים קניתי לוח EPOX 8RDA3I Nforce 2 . רציתי לשאול מה ההבדל בין הלוח הזה לבין EPOX 8RDA3 + NFORCE 2 ??? מדוע הוא עולה 150 שקל יותר ? לפי מה שקראתי בmanual של ה8rda3i הוא תומך בכל הדברים שה84da3 תומך...אז מדוע הוא יותר יקר?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by 114508534,

צהריים טובים בשעה טובה הרכבתי מערכת חדשה - הזכרונות שבאתי לקנות הם Corsair XMS 8GB DDR3 1600MHz CL11 (4 סטיקים) בעקבות מחסור במלאי בKSP ביום הקניה - קניתי סטיק 1 ונאמר לי שאני יכול להזמין עוד 3 . עכשיו מסתבר ש KSP לא מביאים את זה יותר ולא יהיו כאלו זכרונות. השאלה היא כזאת- האם אני יכול לשים זכרונות אחרים ( שאני לא ממש רוצה ) ואלו כן יתאימו ושאלה נוספת זה האם מישהו מכיר חנות שכן מוכרת את הזכרונות האלו בארץ או שאני אצטרך להזמין מ EBAY ( גם אופציה פחות רצוייה ) תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by guy1000,

שלום לכולם, יש לי את ה-Asus z170 Deluxe, וקיבלתי איתו את אנטנת וייפיי כמו שבתמונה. גם אם היא לא מחוברת ללוח אם יש משהו שקולט וייפיי ויש אפשרות להתחבר לרשתות, אבל אני לא מבין אם האנטנה הזאת עוזרת להגביר את האות שהוא מסוגל לקלוט, או גם לשדר וייפיי למכשירים אחרים במדיה והוא מחובר לרשת כלשהי. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by WiSe-Man,

אם כן של איזה חברה והאם ניתן לקנות בארץ תודה

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  14. תראו הבנתי שה 3WAY SLI לא שווה השקעה אבל הלוחות החזקים יותר הם תומחים בזה... התקציב שלי הוא עד 1800 +- חשוב מאוד שתיהיה חברה אמינה(דוגמה ידוע לי שאסוס היא חברה אמינה מאוד) אז מה לבחור בתקציב הנ"ל? השמח אם תעזרו......

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by Marksiman,

שלום, יש לי מחשב נייד Lenovo Yoga 700 14 intch אני מעוניין לשדרג את זיכרון ה RAM שלי מ 8 ג'יגה ל 16 ג'יגה. אני לא יודע איזה זכרון לקנות, ואם הוא בכלל יכול להתאים למחשב שלי. אשמח לקבל הכוונה. השימוש העיקרי שלי הוא SolidWorks, MATLAB, Autocad אם זה בכלל רלוונטי.

16. Started by Sub-sw32,

קניתי אותו לפני חודשים הוא ,חזק יש לו גם צלעות קירור על הדפנות הוא עלה לי 600 שקל.! רציתי לשאול עים הזז=כרונות שלהם נחשבים לטובים ועים זה הרבה כסף לכרטיס זיכרון??

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  17. Started by neogod,

אינ מתכנן לקנות מחשב עם הרכיבים הבאים: 1 GB זכרון HD 250 GB 16MB 7600GS אני דיי לחוץ בכסף ולא רוצה להשקיע יותר מ3500שח גג4000 ואני מתלבט אם לקחת AMD 3800/AMD3800X2/E6300 עכשיו השאלה מה הכי כדאי? אני יודע שה 6300 יותר חזק מהשאר אבל אולי בכל זאת לחסוך ולקנות משוה יותר זול???? ובדרך תמליצו על לוח טוב לכל המעבדים

• 15 תגובות
    • 997 צפיות
  18. Started by miki03,

אני רוצה לקנות לוח ושניי מעבדים של AMD ATLON XP 3000 אני רוצה לדעת אם זה שווה לי ואיך זה עובד?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  19. Started by דוד1717,

היי, בכוונתי לקנות תחנת עבודה של HP מסדרת z800 עם שני מעבדי xeon x5677. התחלתי לשמוע הדים לגבי ה-7i-980x extreme שהוא נותן ביצועים טובים יותר גם ממחשבים עם שני מעבדים. האם הדבר תקף במקרה הנ"ל ועליי לשקול מעבד בודד? (שגם יהיה הרבה יותר זול). אין לי בעייה להשקיע את הכסף בתחנת העבודה, אבל אני רוצה לדעת שזה באמת יותר טוב. השימוש במחשב הוא לטובת תוכנות CS5, ותלת עם cinema4d. כרטיס המסך ב-z800 יהיה quatro-fx3800. תודה מראש, דוד.

20. רקע מקדים: עד לאחרונה שוק המעבדים העולמי הגיע למצב עקרוני (ודי מונופוליסטי) של נתח שוק כ- 80 אחוז לאינטל, לעומת כ- 20 אחוז ל- AMD (סדר גודל גס) בשוק המעבדים CPU הכולל. כמובן שבסגמנטים ספציפיים, נתח השוק של אינטל הגיע עד כדי 100% לאינטל. במיוחד במעבדים בשוק הביצועים העליון של ה- mainstream (בהיעדר תחרות מצד AMD על סגמנט זה) ובטח שבטח בסגמנט של תחנות העבודה הכבדות ושל השרתים להם ריבוי ליבות מ- 6 ועד 22.... AMD למעשה נעדרה מהשוק הזה לחלוטין. ברשותכם נתמקד כרגע בשוק מעבדי ה- mainstream העליון, מהטעם הפשוט שמאז חודש מרץ לראשונה יש סוף סוף מענה תחרותי לאינטל בסגמנט הזה, וכמו כן יש כבר נתונים. כאמור בשוק העליון של ה- mainstream ש…

21. Started by ilansery,

איזה לוח אם כדאי למעבד 6750 וכרטיס מסך px8800 תנו לי בבקשה כמה אפשרויות

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  22. Started by Ninja,

אני יודע שטכנית שניהם מתאימים...אבל נראה לי שצריכים לעדכן ביוס ללוח. אז ככה זה המעבד : AMD Sempron 2800 Socket 754 Box Palermo וזה הלוח : Gigabyte GA-K8NS nVIDIA nForce3 250 Socket 754 מה אתם אומרים? כי הרכבתי הכל וזה לא עובד...אין לי שמץ למה הכל מחובר כמו שצריך

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  23. Started by rivking,

אני מתכנן להגיע עם ה-E4300 ב-OC ל-3Ghz האם הזכרונות האלו יגבילו אותי ב-OC מינימום ל-3Ghz? 512MB X2 DDR2 667Mhz PC5300 פשוט נגמר לי התקציב ואלה הזכרונות שיש לי זה יהיה טוב ל-OC?

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  24. תקציב 500 שקל ספק OCZ של 500W קירור AC7PRO תודה

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by guyfaran,

אם יש לי לוח אם שתומך ב200 ומשהו מגה הרץ לזכרון ויש לי כרטיס זכרון תואם מתאים של 256 מגה בייט אני יכול להוסיף לו כרטיס נוסף גם של מ256 מגה בייט אבל שתומך ב-400 מגה הרץ? עוד שאלה באותו נושא: אני יכול להכניס לאותה הסיטואציה כרטיס זיכרון שתומך ב200 ומשהו מגה הרץ אבל שהוא 512 מגה בייט?(זאת אומרת שונה מ256 מגה בייט) אני מקווה שלא בילבלתי אותכם תודה : )

• 4 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים