עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by 114508534,

צהריים טובים בשעה טובה הרכבתי מערכת חדשה - הזכרונות שבאתי לקנות הם Corsair XMS 8GB DDR3 1600MHz CL11 (4 סטיקים) בעקבות מחסור במלאי בKSP ביום הקניה - קניתי סטיק 1 ונאמר לי שאני יכול להזמין עוד 3 . עכשיו מסתבר ש KSP לא מביאים את זה יותר ולא יהיו כאלו זכרונות. השאלה היא כזאת- האם אני יכול לשים זכרונות אחרים ( שאני לא ממש רוצה ) ואלו כן יתאימו ושאלה נוספת זה האם מישהו מכיר חנות שכן מוכרת את הזכרונות האלו בארץ או שאני אצטרך להזמין מ EBAY ( גם אופציה פחות רצוייה ) תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by guy1000,

שלום לכולם, יש לי את ה-Asus z170 Deluxe, וקיבלתי איתו את אנטנת וייפיי כמו שבתמונה. גם אם היא לא מחוברת ללוח אם יש משהו שקולט וייפיי ויש אפשרות להתחבר לרשתות, אבל אני לא מבין אם האנטנה הזאת עוזרת להגביר את האות שהוא מסוגל לקלוט, או גם לשדר וייפיי למכשירים אחרים במדיה והוא מחובר לרשת כלשהי. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by WiSe-Man,

אם כן של איזה חברה והאם ניתן לקנות בארץ תודה

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  4. תראו הבנתי שה 3WAY SLI לא שווה השקעה אבל הלוחות החזקים יותר הם תומחים בזה... התקציב שלי הוא עד 1800 +- חשוב מאוד שתיהיה חברה אמינה(דוגמה ידוע לי שאסוס היא חברה אמינה מאוד) אז מה לבחור בתקציב הנ"ל? השמח אם תעזרו......

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by Marksiman,

שלום, יש לי מחשב נייד Lenovo Yoga 700 14 intch אני מעוניין לשדרג את זיכרון ה RAM שלי מ 8 ג'יגה ל 16 ג'יגה. אני לא יודע איזה זכרון לקנות, ואם הוא בכלל יכול להתאים למחשב שלי. אשמח לקבל הכוונה. השימוש העיקרי שלי הוא SolidWorks, MATLAB, Autocad אם זה בכלל רלוונטי.

6. Started by Sub-sw32,

קניתי אותו לפני חודשים הוא ,חזק יש לו גם צלעות קירור על הדפנות הוא עלה לי 600 שקל.! רציתי לשאול עים הזז=כרונות שלהם נחשבים לטובים ועים זה הרבה כסף לכרטיס זיכרון??

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  7. Started by neogod,

אינ מתכנן לקנות מחשב עם הרכיבים הבאים: 1 GB זכרון HD 250 GB 16MB 7600GS אני דיי לחוץ בכסף ולא רוצה להשקיע יותר מ3500שח גג4000 ואני מתלבט אם לקחת AMD 3800/AMD3800X2/E6300 עכשיו השאלה מה הכי כדאי? אני יודע שה 6300 יותר חזק מהשאר אבל אולי בכל זאת לחסוך ולקנות משוה יותר זול???? ובדרך תמליצו על לוח טוב לכל המעבדים

• 15 תגובות
    • 970 צפיות
  8. Started by miki03,

אני רוצה לקנות לוח ושניי מעבדים של AMD ATLON XP 3000 אני רוצה לדעת אם זה שווה לי ואיך זה עובד?

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  9. Started by דוד1717,

היי, בכוונתי לקנות תחנת עבודה של HP מסדרת z800 עם שני מעבדי xeon x5677. התחלתי לשמוע הדים לגבי ה-7i-980x extreme שהוא נותן ביצועים טובים יותר גם ממחשבים עם שני מעבדים. האם הדבר תקף במקרה הנ"ל ועליי לשקול מעבד בודד? (שגם יהיה הרבה יותר זול). אין לי בעייה להשקיע את הכסף בתחנת העבודה, אבל אני רוצה לדעת שזה באמת יותר טוב. השימוש במחשב הוא לטובת תוכנות CS5, ותלת עם cinema4d. כרטיס המסך ב-z800 יהיה quatro-fx3800. תודה מראש, דוד.

10. רקע מקדים: עד לאחרונה שוק המעבדים העולמי הגיע למצב עקרוני (ודי מונופוליסטי) של נתח שוק כ- 80 אחוז לאינטל, לעומת כ- 20 אחוז ל- AMD (סדר גודל גס) בשוק המעבדים CPU הכולל. כמובן שבסגמנטים ספציפיים, נתח השוק של אינטל הגיע עד כדי 100% לאינטל. במיוחד במעבדים בשוק הביצועים העליון של ה- mainstream (בהיעדר תחרות מצד AMD על סגמנט זה) ובטח שבטח בסגמנט של תחנות העבודה הכבדות ושל השרתים להם ריבוי ליבות מ- 6 ועד 22.... AMD למעשה נעדרה מהשוק הזה לחלוטין. ברשותכם נתמקד כרגע בשוק מעבדי ה- mainstream העליון, מהטעם הפשוט שמאז חודש מרץ לראשונה יש סוף סוף מענה תחרותי לאינטל בסגמנט הזה, וכמו כן יש כבר נתונים. כאמור בשוק העליון של ה- mainstream ש…

11. Started by ilansery,

איזה לוח אם כדאי למעבד 6750 וכרטיס מסך px8800 תנו לי בבקשה כמה אפשרויות

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  12. Started by Ninja,

אני יודע שטכנית שניהם מתאימים...אבל נראה לי שצריכים לעדכן ביוס ללוח. אז ככה זה המעבד : AMD Sempron 2800 Socket 754 Box Palermo וזה הלוח : Gigabyte GA-K8NS nVIDIA nForce3 250 Socket 754 מה אתם אומרים? כי הרכבתי הכל וזה לא עובד...אין לי שמץ למה הכל מחובר כמו שצריך

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  13. Started by rivking,

אני מתכנן להגיע עם ה-E4300 ב-OC ל-3Ghz האם הזכרונות האלו יגבילו אותי ב-OC מינימום ל-3Ghz? 512MB X2 DDR2 667Mhz PC5300 פשוט נגמר לי התקציב ואלה הזכרונות שיש לי זה יהיה טוב ל-OC?

• 2 תגובות
    • 431 צפיות
  14. תקציב 500 שקל ספק OCZ של 500W קירור AC7PRO תודה

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by guyfaran,

אם יש לי לוח אם שתומך ב200 ומשהו מגה הרץ לזכרון ויש לי כרטיס זכרון תואם מתאים של 256 מגה בייט אני יכול להוסיף לו כרטיס נוסף גם של מ256 מגה בייט אבל שתומך ב-400 מגה הרץ? עוד שאלה באותו נושא: אני יכול להכניס לאותה הסיטואציה כרטיס זיכרון שתומך ב200 ומשהו מגה הרץ אבל שהוא 512 מגה בייט?(זאת אומרת שונה מ256 מגה בייט) אני מקווה שלא בילבלתי אותכם תודה : )

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  16. אהלן, רציתי לדעת איך בכלל בודקים טמפרטורה של הQX9650 ? זה הרי 4 ליבות שונות... ב-Core Temp אני מקבל שלליבה 0 וליבה 1 הטמפרטורה היא 40-48 מעלות, וליבות 2 ו-3 קרות הרבה יותר - 30-35 מעלות. איך זה יכול להיות ? מה הטמפרטורה הממוצעת למעבד הזה באקלים כמו בארץ (אין מזגן בחדר) ובמארז עם מאוורר 120 מ"מ מכניס ו120 מוציא (קומפיוקייס 6A19) ? האם Core Temp היא התוכנה הנכונה לבדיקת טמפ' ? הלוח הוא ASUS P5Q Pro. תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by shloosh,

אני עומד לקנות לוח חדש כנראה epox 8rda+ ומישהו אמר כאן שיש היו לו בעיות תאימות עם הלוח הזה... אני גם יודע מחברים שלי שקנו לוחות אחרים שיש בעיקר בעיות התאמה עם הזיכרון DDR. איך אני אוכל לדעת אם לא תהיה לי בעיה כזאת??? זה חשוב מאוד! תודה!

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  18. Started by Pro_2004,

שלום אנשים אני לקראת קניית מחשב חדש ורציתי לדעת אם באמת אני צריך לשלם כל-כך הרבה על זיכרונות כאלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2037 או שמספיקים לי זיכרונות כאלו שהם בחצי מחיר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3270 צורכי העבודה שלי הם גרפיקה ותלת מימד כאשר נעשה שימוש בHT . תודה ומקווה שהנושא הזה לא נטחן כבר (ואז תכעסו עלי) :s05:

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by zaroor,

שלום.. ברשותי מחשב P-4 3.00 GHZ לוח אסוס P5GD1 קורה לפעמים שמדליק את המחשב הוא נתקע בשלב שראשוני במסך שמאפשר לך ללחוץ DEL TO SETUP ואז לא זז אם אני לוחץ DEL אז הוא רק רושם זיהוי הזיכרון והכוננים וזהו שמחשב בין חודש עשיתי לו כבר בהתחלה עידכון ביוס ועבד טוב עד שהופיעה התקלה לפני כמה ימים בפעם קודמת ניתקתי אותו מהחשמל ואז חזר לעבוד רגיל מספר ימים ושוב חזרה התקלה והפעם לא עזר ניתוק מהחשמל מה לעשות?

20. בס"ד שלום האם יש הבדל בין להוסיף עוד 2 ג'יגה לצורך העניין בשתי כרטיסים נפרדים לעומת 2GB על כרטיס אחד יש ל - Kingston זיכרון Ram שמגיע 2GB על כרטיס אחד, ואז היתרון הוא שניתן בסלוט אחד לשים 2GB RAM וכך להרחיב ליותר זכרון השאלה היא אם זה לא בעל ביצועים פחותים לעומת שני כרטיסים של 1GB כל אחד תודה רבה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  21. יש לי לוח אם מבוסס nforce 2 שעדיין נימצא במסגרת האחריות . לאחרונה הוספתי לו עוד סטיק של mb512 ,אולם כל נסיונותי להגיע למצב שבו נעשה שימוש ב-dual channel ניכשלו (נעשה שימוש בשני סטיקים זהים והם הוכנסו לשני הסלוטים בצבע זהה שתומכים ב-dual ddr ) בסופו של דבר נאלצתי לשים את הסטיק השני בסלוט שאינו תומך ב-dual ddr , כך שאומנם הצלחתי להגדיל את הזכרון ל-1024 ,אולם לא בצורה אופטימלית היות והמערכת לא רצה ב-dual ddr . יש לציין שבמצב זה המחשב עובד מצויין . האם לדעתכם זאת סיבה מספקת להחלפת לוח אם בן שלוש שנים (האחריות מסתיימת עוד כחודש ) ? קשה לי להאמין שבכלל ימצא בידי היבואן \ החנות לוח אם זהה להחלפה . (ככל הידוע לי יצורם של לוחות אלו הופסקו כבר לפני כשלוש שנים ) ברור מאליו שהזכרונות…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by 243 56,

AMD תריץ סדרת Ryzen בליתוגרפיית ייצור של 12 ננומטר, הצפי הוא איפשהו בשנה הבאה. כנראה מדובר בתשובה המיידית שלה ל-Coffee Lake והרצון להגביר את התדרים מעט. http://wccftech.com/amd-announces-2nd-gen-ryzen-vega-launching-12nm-2018/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by lironmid,

היי, יש לי זכרון 2x2GB של OCZ מסוג DDR3-1333MHZ סדרת GOLD. העניין הוא שאני שם לב שב- BIOS למרות הדגם שרשום בו בפירוש 1333 ה-BIOS מראה עבודה שלו רק ב-1033MHZ. השאלה שלי היא מדוע? פרטים: לוח אם של MSI מסדרת CLASSIC - ערכת P45 עם תמיכה ב-DUAL CHANNEL DDR3 הדגם P45 NEO מעבד INTEL CORE2QUAD Q8200

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  24. Started by nirko,

יש לי מעבד amd 2500 ברטון ורציתי לשאול למה כשאני בודק במאפיינים של "המחשב שלי" המעבד מזוהה בתור 1100mhz??? הבעיה אצלי, או שככה זה...?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by amitbatito,

יש לי מעבד e6400 וזיכרונות 2 ג'יגה 667 של corsair ולוח אם של asus p5b לכמה אני יצליח להגיע אם אוברקלוק אם המעבד???

• 3 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.