עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Elad91,

תוספת זיכרון - כדאי? אין אפשרות (מבחינת תקציב) לקנות יותר מ512 מגה. המחשב לא מיועד למשחקים, אלא לעבודה משרדית. מפרט: Intel Pentium 4, 2.4 Ghz ASUS P4S533-X 256mb DDR PC2700 תוספת זיכרון של 256/512 מגה באותה מהירות תשפיע משמעותית על מהירות העבודה של המחשב כך שתהיה שווה את הכסף? או שאין טעם ועדיף לקנות מחשב חדש ב3500 שקל (כשבעוד שנה, שנה וחצי התכנון הוא לקנות מחשב חדש בתקציב של 4200 בערך)?

2. Started by Nirro,

AMD ממליצה על ה- Best Gaming PC שלה עם Core2 חחח :lol: http://ati.amd.com/technology/crossfire/promotions.html מקור : http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35329

3. היי המחשב שלי קרס צריך עזרה במיידי תודה לעונים הכוונה כמובן למעבד חד ליבה שלAMD....

4. הוצע לי לוח האם שבכותרת: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2281&ProductName=GA-M51GM-S2G במערכת מחשב חדש ואני לא מוצא שום ביקורות עליו. מישהו יכול להפנות לביקורות כאלה? ד"א, המחשב עצמו הוא AMD Athlon 64 3200+ עם 512 מ"ב זכרון של קינגסטון, דיסק 80 ג"ב SATAII של WD, מארז JNC 8668 500W וכונן פלופי. 1800 ש"ח בששה תשלומים. אם מישהו רוצה להעיר משהו על המפרט, אשמח לשמוע. המחשב לא מיועד למשחקים. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by SharonSx,

כמו בכותרת.. פשוט לדעת אם אני יכול להחליף את מה שיש לי במשהו יותר טוב, ואם אני ארגיש בשינוים בביצועים? תודה,

• 9 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by Koby,

צירפתי תמונה התוצאות האלה נראות לי מאוד מוזרות למישהו יש מושג [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by Big_Guy7,

יש לי לוח אם של Asus מדגם: P4S800D. יש לי זיכרון 512 מגה בייט (2X256) מסוג DDR 200Mhz. רציתי לדעת אם אני אשדרג את הזיכרון שלי לג'יגה DDR2 הלוח אם שלי יעבוד איתו??? תודההה

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by k_dov,

שלום רב לכולם. אשמח באם תוכלו לסייע לי. אני מעוניין לרכוש לוח 965. מתלבט בין 3 דגמים: 1. INTEL DG965WHMKR עלות של 180 דולר. http://www.intel.com/products/motherboard/DG965WH/index.htm 2. ASUS P5B-E עלות של 260 דולר. http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1347&modelmenu=2 3. GIGABYTE GA-965-DS3 עלות של 246 דולר. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2361 האם הפער במחירים מוצדק? מה אני מפספס? על איזה לוח הייתם ממליצים? תודה מראש לכל המשיבים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by isotop6,

רציתי לדעת אם משהו בדק את הזכרון אוברקלוק,תאימות, וכיוצא בזה. תודה אנשים

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by mastermomo,

אז ככה הלוח מזהה אותו המחשב מזהה אותו אפילו כול התוכנות מזהות אותו אבל כשאני מריץ את EVEREST ומסתכל על העבודה של שני המעבדים בזמן רינדור(אני עובד על מקס) אז אני רואה כי רק מעבד אחד עובד ומגיע ל 100 אחוז והשני נמצא על אפס אחוז האם זה הגיוני ואם לא מה אני עושה כדי ששניהם יעבדו דרך אגב לא ראיתי אותו עולה באף ישום לא רק ברינדור המון תודה על העזרה מראש גל [attachment deleted by admin]

11. Started by shirNoshe,

אני רואה מדי פעם לוחות שיש להם שלושה סלוטים.כשאני מוריד קובץ וחופר להבין רשום שזה גם DC. אז אני מבקש להבין משהו,אם יש לי שני סטיקים אז עובד כדואל.את זה הבנתי.אבל מה קורה שמוסיפים עוד סטיק?מה קורה לדואל? האם סה"כ הזיכרון יהיה כל שלושת הסטיקים והדואל לא יעבוד?

• 19 תגובות
    • 919 צפיות
  12. Started by PaceDawg,

שלום, אני מתלבט בין שני לוחות אם: 1.ASUS P5LD2-VM SE 2.?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire? . המחיר יוצא זהה, ופה ההתלבטות. בפורום הזה שמעתי המון המלצות על הלוח של אסרוק ועל אסוס לא שמעתי הרבה. כשמדובר באותו מחיר, יש לכם המלצה לגבי מי עדיף? אני יודע שהאסוס מגיע עם כרטיס גרפי מובנה, מה שלא נחוץ לי כי אני רוכש גם 7600GT, אז יש בכלל איזשהו יתרון לאסוס במקרה הזה? תודה מראש לעונים.

13. Started by dd7,

לוח של asrock crossfire sata2 core 2 duo של קונרו e6300 כמו שממליצים פה לאתר (פשוט אין אותו במלאי בחנות שאני נמצא).. או של גיגבייט אותו מפרט של האסרוק האם הוא שווה לוח טוב?

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  14. Started by yonir,

הגעתי למסקנה שלעולם לא יהיה לי שימוש במחשב הישן-ישן שלי מלפני 10 שנים.. (מלפני המחשב שהיה לי עד שקניתי את המחשב האחרון שלי לאחרונה) פנטיום (הראשון) 100Mhz וכל שאר החלקים במארז, מקלדת ועכבר (לא זוכר כרגע איזה חלקים בדיוק- כרטיס מסך, כרטיס קול, איזה 7GB בהארד דיסק וכו'..) יש סיכוי שמישהו יתן לי עליו איזה 100 ש"ח (או יותר) ?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by viperch1x,

אני מתלבט בין שני לוחות עיקריים ASUS P5W DH DELUXE או GIGABYTE GA-965P-DQ6 למישהו אחר יש הצעה יותר טובה???

• 14 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by paton1973,

גם למשחקים, שלי כרטיס מסך 7600gt (אני לא עושה oc) DFI Infinity nF UltraII M2 Gigabyte GA-M55plus-S3G nForce amt יש עדיפות?

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by motorishta,

קניתי 2 זכרונות של קינגסטון כל אחד 256, 400 MHz יש לי לוח ASUS PAS800D זה דואל עכשיו הורדתי את התוכנה cpu z ומראה לי 200 MHz איך אני יכול לדעת שזה באמת 200? ולמה לא 400? הרי אם הלוח הוא דואל אז צריך להיות לי 800 MHz לא? תקנו אותי בבקשה אם אני טועה.

• 19 תגובות
    • 949 צפיות
  18. Started by hal,

היי, יש לי לוח ומעבד (amd)בתושבת am2. לגבי זכרונות ,מה עדיף 2x256mb או 1x512mb? בנתיים אני מסתפק בנפח של 512mb ,האם יש הבדל במהירות? תודה.

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  19. Started by LooseCannon,

מה הכי מומלץ בסביבות המחיר הזה? ואם מישהו יוכל גם להמליץ לי על חנות במרכז שמוכרת את הלוח והמעבד במחיר הזול ביותר (retail box) ועם אחריות אני אודה לו.

• 18 תגובות
    • 937 צפיות
  20. Started by Eden 6600,

אפשר לעשות דואל צ'אנל אבל בהפרש זמנים? זאת אומרת אם עכשיו קניתי מחשב עם סטיק אחד של 512 מגה ובעתיד אני יקנה עוד סטיק של 512 מגה, זה יחשב בתור דואל צ'אנל? כמובן שמדובר באותה מהירות ואותו סוג זכרון (DDR2).

• 5 תגובות
    • 455 צפיות
  21. Started by mastermomo,

מטרת ההחלפה היא ממעבד vinice 3200 לכפול ליבה היא בשל כך שהשימוש העיקרי של המחשב הוא עבודה במקס ורינדורים האם בכלל אני ארגיש שיפור ואם כן באיזה מעבד עדיף? שניהם כפולי ליבה לכול אחד נתונים קצת שונים והם במחיר די דומה אני פשוט רוצה לקנות ביומים הקרובים ואשמח לתשובה יש לי לוח עם סוקט 939 ולכן השאלה על השנים הספיציפים הללו ולא על מעבדים אחרים אודה גם על הסבר קצר למה אחד עדיף על השני תודה ויום טוב

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  22. ככל הנראה אני קונה לוח אם של אסוס P5W יש לי מעבד E6660 וכרטיס מסך 7950GX2 אוקיי אז עכשיו השאלה גלשתי באתרים וראיתי זכרון שנראה טוב ובמחיר מעולה: http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=639 האם זה זכרון טוב? + אני חושב לעשות אוברקלוניג (לא שאני יודע מזה אבל כמו שהבנתי זכרון משפיע). +אני חושב לקנות דיסק קשיח Western Digital ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? אני לא כל כך מבין בזה אבל יש בזה 16 מגה וזה הכי הרבה שראיתי עד עכשיו אז אתם יכולים להסביר לי מזה? ואיך הדיסק קשיח?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  23. Started by ThaOG,

יש פה מישהו שיודע למה יש הבדל של כמעט 100$ בינהם. מבחינת תוצאות ב3DMARK06 היתרון של הW64 הוא דיי זניח. מה שכן אני יודע שמחינת רייד לW64 יש תוצאות מאוד מרשימות אבל אני דיי בטוח שזו לא הסיבה לכמעט 100$ הפרש בינהם. גם בOC לא שמתי לב להבדלים רציניים בינהם. ככה שאם מישהו יודע מה היתרונות של הW64 או לחילופין של הDH אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  24. כותרת

• 3 תגובות
    • 442 צפיות
  25. CORSAIR Dominator 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1111 (PC2 8888) Dual Channel Kit Desktop Memory - Retail CORSAIR Dominator 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory - Retai CORSAIR XMS2 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory - Retail אני לא מתכנן oc

דיונים חדשים בפורומים