מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום ( הודעה ראשונה שלי פה ) 1) אני שוקל לרכוש לוח DFI infinity sli, כאשר אני מודע מראש על בעיות הבאזזז שעושה המאוור הקטן שעל הצ'יפ הנפוץ. מצאתי פה באחד השירשורים ציון של גוף קירור + מאוורר של AKASA שנראה מאד מתאים. הגוף קירור שלו גבוה מדי על מנת לאפשר שימוש עתידי ב SLI, אבל מה יקרה אם ננסה להחליף רק את המאוורר של ה DFI במאוורר של ה AKASA ? האם זה בכלל אפשרי ? בלוחות אחרים של nforce 4 הגוף קירור / מאוורר עגולים, אבל פה הם מרובעים. במידה וזה לא אפשרי אני בלי קשר מוכן לוותר על SLI באותו לוח, אבל אם אפשר לא לוותר, אז עדיף. 2) קראתי כל מיני טענות של משתמשים בחו"ל לגבי בעיות תאימות של לוחות מתוצרת DFI עם זכרונות value. אומרים שהם עובדים ללא בעיות רק עם זכרונות יקרים שמשמשים …
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לרכוש מעבד i3 של אינטל, מה ההבדל בין הדגמים....? ראיתי כל מיני דגמים בזאפ... לגבי לוח אם - אני צריך גם, העניין הוא שהמבחר כל כך גדול שאין לי מושג איך ולמה להתמקד במוצר מסויים. וגם אם נניח התמקדתי על gigabyte אז איזה מהדגמים? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני חייב להשיג לוח אם בדיוק כמו ה-DS3. שלא יהיה פחות או יותר טוב ממנו. כמה שיותר אותו הדבר.. ורק לא ג'יגבייט!! משהו בASUS..
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי כנראה שיצא לי להשיג את הAMD Phenom 8450x3 במחיר זול יחסית הלוח שלי הוא AM2 (לא+) האם הוא יתאים לו?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
המפרט: asus P5vdc-mx asus x850xt vivo 2GB ram 667 kingston המעבד הנוכחי מריץ בכיף720(P4 3 GHz 775) תהיתי אם אני אשדרג את זה לכפול ליבה חזק יותר הוא יצליח להריץ סרטים ב Full HD והאם יש טעם לשדרג? תודה רבה בכל אופן, מקווה שאני שואל בפורום המתאים.
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קיבלתי לוח אם חדש ואני רוצה להתקין אותו, אבל אני לא בטוח איזה דריוורים למחוק, מצעתי את ה- IDE אבל אני לא בטוח מה בדיוק למחוק מתחת ל- SYSTEM DEVICES.... תמונה: אני מודה למשיבים..
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ה A8N-E א. כנראה אותו לוח כמו ה SLI מבחינת מיקום הרכיבים. ב. זה לא דגם הפרימיום, אבל כבר לא ברור אם יהיה, מתי יהיה ואיך יראה. ג. עושה רושם שמיועד לממהירים. מקור: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=171&model=455&modelmenu=1 ה nForce4 4X א. אחלה לוח למכונת משחקים הכי זולה שאפשר ללא שום פגיעה משמעותית בביצועים. ב. לגיגה בייט יש לוח דומה אבל בשקע 939, לכן הלוח הזה יותר טוב למי שרוצה מערכת עם תקציב נמוך ככל האפשר (השאלה כמובן מה יהיה המחיר של הלוח). מקור: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=14&l3=172&model=454&modelmenu=1
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לאור ידיעה שפורסמה על הקמת מרכזי פיתוח ו-FAB בסין ורוסיה (בתוכנית האחרונה של http://www.crankygeeks.com/). נזכרתי בכתבה שפורסמה, אפילו כאן באתר על צוות ערבי מאיחוד האמירויות או ערב הסעודית שפיתח שבב CPU בעצמו. אני פשוט לא מצליח למצוא את הכתבה, מישהוא זוכר/יודע?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
זיכרון טווינמוס 1024MB 533MHZ?
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם חדש ולהוסיף ראם המפרט שלי עכשיו הוא כזה: לוח אם - ECS elitegroup geforce6100pm-m2 (בבקשה תביאו חוות דעת אם הלוח הזה נורמאלי או שבאמת כדאי להחליף אותו) מעבד - AMD Athlon X2 5200 2.7 GHz זכרונות - 512GB DDR2 X2(אני רוצה להחליף ל2GB DDR3 או DDR2 תלוי בלוח שאני יקנה) כרטיס מסך - Innovision Nvidia 9800 512MB GDDR3 ספק - EZcool 450W התקציב שלי זה עד 600 שקל לשתיהם בבקשה עזרה
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היום באתי להזמין מע' i5 ואחרי שאמרתי למוכר את המפרט הוא אמר שהזכרונות לא יתאימו כי הם במתח גבוה הוא אמר שמע' i5 דורשת זכרונות במתח 1.5v או 1.65 מקסימום זה נכון? ז"א עכשיו צריך גם זכרונות חדשיםשיוצרו במיוחד ל i5? זה הופך את כל העסק הזה ליותר יקר ממה שחשבתי..
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
המאוורר של המעבד רועש - קצת פרטים יש לי מעבד Phenom Quad-Core 9550 ולוח אם MA770-DS3 AM2+, 770, DDR2 1066, PCI-E של gigabyte מבדיקה שלי אין כבל שנכנס למאוורר וגורם לרעש והחלקים גם הלוח וגם המעבד חדשים, ניסיתי לחפש בביוס אם יש אפשרות להוריד את מספר הסיבובים לדקה בכדי להוריד את הרעש - בעבודה רגילה של המחשב המאוורר מסתובב בערך 3000 סלד ובמאמץ כשאני משחק הוא מגיע ל 5000 סלד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי אם בעיית הרעש המחרידה תודה מראש למשיבים
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן מישהו יודע האם זכרונות SAMSUNG מקוריים הם CAS2? מדובר בזכרונות מסוג PC2700 או PC3200 מישהו יודע האם הזכרונות של XTREME DDR הם CAS2? האם מדובר בזכרונות טובים? תודה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
יש לי לוח אם MA-770-UD3 GIGABYTE ואני קונה זכרונות מהסוג הזה כי מצאתי בזול http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_2gb_module_4gb_kit השאלה שלי עם זה יתאים ללוח ומה זה ויסטה אפ גרייד אני בכלל מתקין ווידוס 7 אז מה זה אומר הויסטה הזה בזיכרון ? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם פשוט ביותר למחשב המשרדי שלי, ומתלבט האם ישנה עדיפות ל- Asus לעומת Gigabyte? ההתלבטות נובעת מהסיבה שהלוח הקודם שלי תוצרת Gigabyte (שדווקא היה לוח בינוני מבחינת המחיר) שבק חיים אחרי 5 שנים, והקבלים שלו התנפחו. האם סביר שדבר כזה יקרה אחרי 5 שנים, ואין זה מעיד על איכות ירודה של חברת Gigabyte? תודה!
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה אני רואה מחירי מבצע למעבד הזה אבל לא מצאתי מעבד פנטיום כזה אלא סלרון. האם לדעתכם הכוונה היא באמת לסלרון ? האם הוא טוב ? (אני יודע שהסדרות האחרונות של הסלרון דווקא לא רעות). ועוד שאלה בבקשה: האם כל מעבדי ה-775 של אינטל הם בהכרח 64 ביט והאם לכל לוחות האם עבורם יש PCI-E? תודה.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
http://atomchip.com/_wsn/page4.html ! פאקינג מעבד 6.8 GHZ טרה בייט זכרון וטרה בייט הארדיסק LIFE'S NOT FAIR !
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
את הלוח אם אני קונה באילת את הספק בTMS אשמח אם תיתנו לי המלצות מה באמת עדיף לקנות... אני מתכנן בעתיד להחליף את המעבד לRYZEN 5 ככה שאני צריך את הלוח שיהיה לOC גבוהה. לאחר בדיקת השימושים שלי של גיימינג קל סרטים והורדות החלטתי לרכוש את החלקים הבאים: מעבד RYZEN 3 1300X ב-KSP אילת זיכרון 2*8 3000HZ גיל ב-KSP אילת לוח אם B350/X370 ב-KSP אילת ספק כוח 600-700W ב-TMS כרגע יש לי כרטיס HD5850 שאני יעבוד איתו זמנית עד שיהיה תקציב לכרטיס מסך GTX1060 או משהו בסיגנון הזה. מארז חדש קיים כונן קשיח קיים 500גיגה כונן ססדי קיים 120גיגה צורב DVD קיים תודה לכל המגיבים!!!
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אני יודע שיש על זה אשכול וכו''.. אבל אני רוצה לדעת מה עדיף ? לקחת את ה Q6600 / E8400/500 או לקחת את ה AMD שעולה כ (1260 בארץ ה 920).? ראיתי כל מיני מאמרים והשוואות אבל רציתי לדעת מה דעת חברי הפורום .. ועוד שאלה שטיפה לא קשורה לנושא : אם אני יקנה מערכת מבוססת INTEL , על איזה מעבד ללכת Q6600 / E8400?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב החדש (חצי שנה) שלי הוזמן עם קיט VALUE SELECT 2GB 800MHZ של CORSAIR. לפני כמה ימים כנראה שנדפק אחד הסטיקים, אז לקחתי לחנות, הריצו MEMTEST וראו שבאמת הזכרונות דפוקים. עכשיו אמרו לי שהם שמים זכרונות TRANSCEND באותה מהירות במקום ה CORSAIR, כי היו להם הרבה בעיות תאימות עם הדגם הזה. מישהו שמע/קרא על בעיות הזכרונות האלה ? נראה לי מאוד מוזר שלחברה רצינית כמו CORSAIR יש בעיות תאימות עם זכרונות, אבל באמת בבדיקה מהירה בזאפ לא ניתן למצוא כאלה יותר. ד.א - על זכרונות אחרים, לא TRANCEND אמרו לי שאני אצטרך להוסיף תשלום (מן הסתם, כי הזכרונות של TRANCEND הם הכי זולים שיש) עד מחר אני צריך להחזיר להם תשובה האם להשאיר את ה TRANCEND או להזמין CORSAIR חדשים. בבקשה עזרו לי להחל…
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
דיווח עדכני מאשר כמה מההערכות שלנו אודות דור מעבדי האקסטרים הבא של אינטל חולמים לשדרג את עצמכם אל העולם שמעבר לארבע ליבות עיבוד? כדאי שתתחילו לאסוף מזומנים – לפי כל הסימנים נראה כי דור ה-Broadwell-E של ענקית השבבים, עם מעבד עשר הליבות הראשון אי פעם לדגם ממשפחת ה-Core, יוצג רשמית בתערוכת קומפיוטקס 2016, בעוד כחצי שנה מהיום. לפי הדיווח שמגיע אלינו מהאתר הסיני benchlife, אשר צובר במהירות מוניטין בתור ספק מידע ראשוני מהימן בעולם החומרה, הדור מעבדי האקסטרים הבא של אינטל והראשון שמיוצר ב-14 ננומטר אכן יכיל ארבעה דגמים (במקום שלושה דגמים בלבד שקיבלנו בדורות האקסטרים הקודמים), כאשר שניים מהם יהיו משושי ליבות, אחד יהיה מתומן ליבות והמתמודד העליון יכיל כאמור לא פחות מעשר …
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
סוף סוף מישהו בארץ שחושב (החנות מקיסריה ;D) מיבאת את הזכרונות המעולים של OCZ וגם במחיר זול יותר מקורסייר למרות שהם פחות או יותר שווים בביצועיהם 256*2 של PC4000 עולה 875 שקל! ו512 מגה גולד אדישן עולה 1000... זכרונות מוצלחים ומומלצים
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול תודה לכול העונים עריכה: שינוי בכותרת, PCIe ולא PCI-X
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה הבדל בין ליבת הConroe לליבת Penryn אם זה מבחינת הWATT או סוג הליבה מה יותר חדש מה מתחמם פחות וכול מידע אחר
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-