עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by TALIGAL5,

החלפתי השבוע את המאורר הגנרי של אינטל P4 למאורר של ARTIC COOLINIG בבדיקה בביוס הטמפרטורה לאחר ההחלפה היתה סבבה לגמרי באיזור ה44C . התחלתי לראות סרט באמצע הסרט המחשב התרסט,ובעליה נתן מסך כחול.. בהודעת שגיאה של הוינדוס הוא הראה כאילו יש בעיית חומרה משהו יודע איך אפשר לאתר את החומרה הנפגעת?? הקוד שגיאה לא ממקד גל

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  2. זה לוח ישן מאוד, שאמור להתאים לפנטיום 3 ויש לי אפשרות לקנות אותו אין לי מושג איזה דגם זה כי אני לא מצליח למצוא שום מספר, אבל איך הלוחות שלהם באופן כללי? מאפשרים אוברקלוק? תודה *עריכה: אני חושב שהדגם הוא 332857-001

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by Ashand,

שלום רכשתי את הלוח אם - MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 הוא תומך בזיכרון - Supports dual channel DDR 266/333/400, using four 184-pin DDR DIMMs Supports a maximum memory size up to 4GB with ECC Supports 2.5v DDR SDRAM DIMM יש לי זכרונות שאני רוצה להעביר מהמחשב הישן הם: 2X PC2100 133MHZ 512MB האם הם מתאימים ללוח? הלוח כול לעבוד איתם?

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by amitai124,

יש לחבר שלי לוח אם בשם asus m4n78 ורשום שם שיש כפתור שמשפר את המהירות של הלוח אם ואת הביצועים מישהו יודע איפה הכפתור נמצא ? זה מה שרשום "turbo key preformance boost"

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  5. לסידרה הזאת יש נטייה ברורה להישרף לאחר תקופה של כשנה פעילות (לאו דווקא אינטנסיבית, סתם עבודה במחשב PC בייתי) Gigabyte 8s655FX / FXL לא מומלץ, מניסיון ! הסימפטומים המוכרים הם : א. לוח נדלק אך לא ממשיך לתהליך ה boot, ניסיון לעשות clear לביוס לא עוזר. ב. לוח נדלק ונכבה בתדירות של אחת לשנייה, כמובן שגם כאן לא מתבצע שום תהליך boot.

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  6. שלום, יש לי מחשב AMD Athlon64 בסוקט 754. לפי מה שאני זוכר סידרה זו אינה תומכת ב- Dual Channel (אם אני טועה אז תקנו אותי). יש לי כרגע סטיק אחד של 512MB זיכרון ואני רוצה להגדיל ל- 1024MB. האם עדיף למכור את הסטיק הקיים ולקנות סטיק של 1024? או לקנות סטיק זהה לגמריי נוסף של 512MB? אני שואל את השאלה הנ"ל בגלל שאמרו לי שביצועים של סטיק אחד גבוהים יותר מביצועים של שני סטיקים במערכת שלא תומכת ב- DC ורציתי לדעת האם זה נכון. תודה.

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  7. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by Bartleby,

? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  9. יש לי את הלוח Epox EP-4BDA שתומך בזיכרונות 2100. בלוח יש לי את הזיכרון CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 CAS2. כיצד אי התאימות הזאת מתבטאת? ועוד שאלה, מה הם המספרים האלה 2100, 3200, 3700....

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by d.c.n,

שלום, ביקשתי פה בפרמט מחשבים שיכינו לי תקציב למחשב גיימינג עד 3800 הכינו לי מערכת מבוססת amd ובאמת שאני כבר לא יודע מה לקנות חלק אומרים לך תיקח ככה וחלק אומרים בכלל תזהר לקחת מערכת amd אל תתעסק איתם בכלל המחשב יקרוס לך במשחקים גבווהים וירא לך מסכים חכולים וישרף לך אחרי שנתיים וכאלה קיצור תיקח אינטל תיקח אינטל אופ זה ממש מתסכל לקנות מחשב אתה מפחד לקנות משהו כ"כ יקר ואח"כ להתבאס... זה המפרט שהכינוי לי שמבוססת amd... מה אתם אומרים ללכת על זה או לא? לפי מה שרשמתי תענו לי בבקשה AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET, Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, HIS Ra…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  11. Started by tomerbd,

אני מחליף עכשיו את הלוח אם, מעבד, זכרונות, כרטיס מסך, ספק כח. אני צריך להתקין את הווינדוס מחדש?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  12. כדאי לקנות שני סטיקים של זיכרון או רק אחד (במערכת AMD)?

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by Xtr3m3r,

אז ככה חברה יש לי I7 920 ויש לי 3 סטיקים של 1 גיגה עכשיו אני כבר הבנתי שזה לא מספיק ואני צריך המלצה לזכרונות טובים אז משהו יכול להמליץ לי על זכרונות טובים וזולים אני צריך 6 גיגה (3 סטיקים של 2)

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by sgsg,

הלכתי היום לחנות, כדי לקבל הצעת מחיר למחשב. הלוח הוא הלידטק K7NCR18D וכ.המסך רדאון 9500 פרו (של ATI), המוכר אמר שיכולה להיות התנגשות בין הכרטיס ללוח ??? מוכר לכם ? למישהו היו בעיות עם הלוח והכרטיס? לי זה נשמע מאוד מוזר...

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  15. אחד החידושים המשמעותיים שראינו בעולם החומרה בכנס CES 2024 קשור דווקא למראה של מחשבים נייחים. MSI שמה לעצמה מטרה אחת פשוטה - להחביא כמה שיותר מהכבלים בגב לוח האם על ידי הטמעת מחברים אחורייםלכתבה

16. Started by MaTaN_Sh,

רציתי לדעת הכל על מעבדים איך הם עובדים וכד' ועם גם אתם יכולים לעזור לי בשאר חלקי המחשב מה נמצא במחשב ואיך לבנות מחשב תודהה

• 11 תגובות
    • 723 צפיות
  17. שלום לכולם, אני בימים הקרובים הולך לחברת מחשבים שבה קניתי את המחשב מפני שהזכרונות לא עומדים בתזמונים הרשומים ב600MHZ. תוכלו להמליץ לי על סטפינג טוב לאוברקלוק? הזכרון אותו אני מחליף הוא G.Skill pc4800 2.5-4-4-8 DDR600 - אני מחליף אותו לזכרון זהה. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by The_magament,

כשאני בודק אם המחשב שלי מתאים למשחקים ב-SYSTEM REQUIREMENTS LAB, בדקתי למשל את RAINBOW SIX VEGAS. אני ידעתי שצריך לזה לפחות מעבד של 3.6, אבל להפתעתי הוא אומר לי שאני יכול להריץ אותו!!! הוא אומר לי שיש לי מעבד של 2.8 שנחשב ל-4.6?? מה זאת אומרת?!?!

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  19. יצרנית השבבים הטאיוואנית הגדולה מצהירה כי העיכוב במעבר לייצור ב-16 ננומטר לא פגע בתוכניות לטווח הארוך, עם שבבי 7 ננומטר שיהיו מוכנים בשנת 2018 ושבבי 5 ננומטר כבר בשנת 2020 אחת הסיבות לכך שהשנה הנוכחית אמורה להיות מעניינת במיוחד בשוק הטכנולוגיה ובשוק החומרה בפרט היא העובדה שמרבית יצרניות השבבים יעברו להשתמש סוף סוף בטכנולוגיה ברמה טכנולוגית דומה, אשר אמורה לאפשר לנו לקבל יותר מוצרים תחרותיים ואטרקטיביים האחד ביחס לשני. המגמה הזאת עתידה להימשך גם בשנים הקרובות עם המעבר המיועד מייצור ב-16 ו-14 ננומטר לייצור ב-10 ננומטר, אך TSMC, יצרנית הצד השלישי (כזו שאינה מוכרת את מוצריה ישירות לצרכנים) הגדולה ביותר בשוק המוליכים המחצה, לא מסתפקת בזאת – ומכריזה על כוונה לקפוץ שני…

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  20. Started by dani0147,

מה ההבדל בין הזכרון הזה: זכרון G.Skill DDR3 F3-12800CL9D-8GBXL לזכרון הזה: זכרון G.Skill DDR3 F3-12800CL8D-8GBXM והאם הזכרונות האלה טובים בכלל תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  21. איך אני יכול לדעת אם הלוח שלי הוא EPoX 8RDA3+ Rev. 2 או לא? יש לי EPoX 8RDA3+ ואני רוצה לדעת אם הוא Rev. 2 או 1... איך אני יכול לדעת? ועכשיו עוד משהו: האם אני יכול בלוח הזה(EPoX 8RDA3) לשים מעבד AMD ATHLON 64 3000? תודה רבה לעוזרים!!! 8)

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  22. היי יש אפשרות להוסיף סטיק אחד של 2 גיגה CL6 של קינגסטון בנוסף לזיכרון 1 גיגה CL6 של קינגסטון , בלוח אם של גיגבייט G31, כך שאני יקבל סה"כ 3 גיגה ראם ? האם אני אקבל יותר ביצועים במישחקים מאשר 2 גיגה שיש לי כרגע?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by YarYar,

יש לי סטיק אחד של 512 MB... עכשיו הבעייה היא שאני לא יודע של איזה חברה הוא. על הזיכרון עצמו לא רשום, וגם באוורסט לא רשום. (יש לי אוורסט home edition זה משנה?) מה שאני כן יודע זה שהזיכרון הוא: ddr 512MB 400MHz PC3200 CL-3 אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512 ולקנות כרטיס מסך חמוד ל AGP. משהו כמו 7600GS או משהו בסגנון... (ועוד שנה אני יקנה מחשב חדש דנדש ;D) אז איך אני יכול לדעת מה החברה של הזיכרון?? חבל לקנות חדש כשאפשר לשדרג... או שאני יכול לשים זיכרון של חברה אחרת עם אותם נתונים?

• 10 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by MiGHTyDuCK,

ASUS A8N-E MSI K8N-F NEO 4 Gigabyte GA-K8NF-9 יש בינהם הבדלים גדולים ? במה הם מתבטאים ? תודה ארז

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  25. שלום, ברצוני לדעת לאיזה מעבד משתווה ה 805 שלי בקלוק 3.6. העניין הוא שאני מפחד ש ה 805 שלי ייוצר צוואר בקבוק ל כ.מסך שלי (כי - אני מקבל FPS עלוב ב GTA4). ואני לא רוצה לשדרג למעבד חדש כי - הלוח אם שלי לא יתאים (GIGABYTE GA-8I945P-G-RH). המפרט: Pentium D805 @ 3.6 2GB DDR2 3-3-3-9 @ 720Mhz Sapphire HD4850 Toxic HEC-TRTF 400W תודה מראש

• 2 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים