עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Ghoul,

אני לא כל כך מבין במחשבים אז אפשר לדעת למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים ה"שילוש הקדוש"?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by brk2k,

אוקיי אז אני צריך המלצה לזיכרונות 512 * 2 שיהיו יציבים , מהירים , אמינים עם יכולת לאובר קלוק חזק, ובקיצור הזיכרונות הטובים ביותר בתקציב של 1900 שקל ולא יותר! תודה רבה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by galr7,

האפוקס שווה עוד 150 שקל ?

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by most,

מה זה בעצם nforce ? כרגע יש לי nforce 2 ultra בלוח אם...מה ההבדל בין-nforce 1 ל-nforce 2 ומה משמעות האולטרה???

• 13 תגובות
    • 668 צפיות
  5. הי, האם המעבדים כפולי הליבה של אינטל משיגים תועלת כלשהי כאשר מערכת ההפעלה (XP למשל) אינה תומכת בזה? האם רמת החומרה יודעת לבדה לנתב פקודות בין המעבדים ומשיגה שיפורים בביצועים גם ללא תמיכת התוכנה? האם אפשר קישור למבחן אמין כלשהו המראה יתרונות/חסרונות של כפולי הליבה? תודה.

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by dan1111,

שלום, יש לי התלבטות בקשר לבחירה בדגם הנכון ברכיבים הבאים: זיכרון 1GB DDR2 667mhz: ראשית, האם יותר טוב לקנות כרטיס אחד של 1GB או 2 כרטיסים של 512MB? שנית, האם יש הבדל משמעותי בין זיכרון של Twinmos לבין זיכרון של Kingston/Corsair למשל, או שאפשר להתפשר? (האחרונים יקרים יותר בכ-100 שקל) לוח אם LGA775 Intel945P: ראשית, האם יש הבדל משמעותי בין Intel945 לבין Intel946? שנית, האם יש הבדל משמעותי בין ASUS P5LD2 SE/C או ASROCK ConRoeXFire-945P, לבין ABIT IL9 PRO או שאפשר להתפשר? (הראשונים יקרים יותר בכ-100 שקל מהאחרון) מעבד INTEL CORE 2 DUO: מה ההבדל בין E6300 לבין E6400? אשמח אם תעזרו ותייעצו תודה רבה.. [=

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  7. שלום לכם. יש לי כרגע מחשב AMD X2 אשר לו 2X512MB של זיכרון כלומר 1GB. עכשיו אני רוצה להגדיל את כמות הזיכרון ויש לי 2 חריצי זיכרון פנויים. השאלה היא איזה קונפיגורצית זכרון תהיה טובה יותר מבחינת ביצועים. האם להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 ואז יהיה לי 2GB של זיכרון או להוסיף עוד 2 של 1GB ואז יהיה לי 3GB. אני יודע שכדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר צריך להוסיף זיכרון בזוגות שווים, אך האם 4 זכרונות מאותו סוג (512 כל אחד) יתנו לי ביצועים טובים יותר מאשר יותר זיכרון אך שתי זוגות שונים כלומר זוג של 1GB וזוג של 512MB כל אחד.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by +Eliran+,

יש לי שתי שאלות: 1. איזה לוח אם עדיף למעבד E6300? ?ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E? = אסרוק או ?DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? =אינטל 2. כתוב שלE6300 יש 1.8 MHz זה לא קצת? ז"א יש אפשרות להוסיף לו ל3 GHz? תודה.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by EyalOnn,

אני הסתכלתי בתוכנות PC wizard 2006 ו-EVEREST, וכתוב לי שיש לי זכרון מסוג DDR-SDRAM, עכשיו לא אמור להיות לי או SDRAM או DDR?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by X-It,

אני יכול לקנות Dual channel של KINGSTON: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=KVR667D2N5K21G&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he ואני יכול לקנות לא של DUAL גם KINGSTON אבל בפחות כסף..: http://www.dmii.co.il/products/76203?ref=zap מה עדיף ויש לי עכשיו גייל DUAL CHANNEL ואני יכול לקנות שתיים כאלו : http://www.dmii.co.il/products/76202?ref=zap והם אומרים שיהיה דואל צ'אנל וזה יוצא גם זול,אז מה עדיף? העזרה שלכם מאוד תעזור לי.. המפרט שלי : intel 3.2 pentium 4 HT 64-bit geil 512x2 667 mhz DDR2 dual channell geforce 6600gt p5ld2-deluxe

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  11. הכותרת אומרת הכל ..

• 13 תגובות
    • 668 צפיות
  12. צריך 1GB (דרישות למשחק)אתם חושבים שאני יכול להוסיף את הזיכרון הזה http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=35&catcode=32&AdCat=&parentid= ל512 שיש לי כדאי שמהשחק יפעל או שצריך 1 GB שלם חדש לקנות והאם DDR יכול להיות ביחד אם כרטיס של DDR2 יש לי לוח ASUS והכרטיס מסך הזה יספיק לספידרמן 3 נכון? http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=887

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by roiroi2,

אני דיי התלבטתי באיזה פורום לשאול (כי השאלה מתאימה לכמה), בכל אופן החלטתי שפה. הואצאתי את גוף הקירור שהיה על המעבד שלי כדי לנקות אותו, ועכשיו אני רוצה להחזיר אותו. יש לי משחה טרמית (arctic silver 5) בשפורפרת קטנה של 3.5 גרם. חיפשתי ברשת איך עושים את זה (וגם באתר הזה) אבל כל אחד אומר משהו קצת שונה. במדריך אחד צריך למרוח את המשחה עם טלכרט או כרטיס על המעבד, בשני צריך לשים את החומר במרכז בלי למרוח ואז להצמיד את גוף הקירור וזה כבר ימרח. עוד באחת התגובות היה כתוב לשים חלק מהמשחה, באחת היה כתוב את כל השפורפרת. דיי התבלבלתי מכל הקריאה הזאת. בבקשה תעזרו לי (מי שעשה את זה כבר ויצא לו טוב), איך עושים את זה. כמה צריך לשים? האם הכול?(3.5 גרם) או חלק? האם למרוח את זה או לא? בבקשה …

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  14. אני מחפש לוח חזק מעבד וזכרונות יש לי תקציב של משהו כמו 5000שח על אני קונה חלקים במחיר ספק אז אני רק רוצה שילוב של משהו חזק למשחקים

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by slowdive,

הי, מישהו אמר לי שהמעבד core 2 duo E6300 עובד טוב יותר עם זכרון איטי (2X512 MB) 533MHZ מאשר עם 667MHZ יש אמת בשמועה? (למרות שנשמע הזוי) נ.ב. תודה על העזרה בת'רד הקודם על לוח אם!

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  16. שלום רב יש לי שאלה ברמה די נמוכה יחסית, יש לי בלוח אם (בדקו את המפרט) זיכרון של G.skill בגודל של 512x2 ככה שיש לי גיגה. מן הסתם זה לא מספיק במיוחד אחרי ששמתי את הויסטה... אז אני רוצה להוסיף עוד גיגה זיכרון אבל השאלה היא האם אני יכול להוסיף עוד 512x2, או שאני צריך לקנות סט של 1024x2? (אולי זה יהרוס את הגישה הדו ערוצית או משהו ) מחכה לתשובה. *המלצות לסט בסכום של עד 700 שקל יתקבלו בשמחה.

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by simla101,

אוקי...אז בצירוף מקרים נדיר הגיעו לידי מחשב p4 1.7 (שנמצא זרוק ברחובות ת"א ועובד..."למרבה הפלא") ו p4m 1.6 בדקתי את הספקס שלהם והדבר היחיד שמפריע לי זה שהפנטיום הרגיל עובד על 1.6 בעוד שהפנטיום M עובד על 1.3 האם לוח אם רגיל (איזה ECS עם SIS כנראה עליו) יחזיק ת'מעבד? האם אפשר (בלי וולט מוד) להוריד את המתח לסביבות 1.3? או שזה תלוי אך ורק בביוס עצמו?

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by sPoiled,

אהלן, הכסף הוא אותו הכסף, רציתי לשאול איזה לוח אם יותר כדאי/משתלם. גם רציתי לדעת אם החיבור של ה-24 פינים בלוח אם של אסוס לא מהווה בעיה לספק מלמעלה ובמיוחד מלמטה. איפה יש יותר פיצ'רים/בנדל יותר עשיר... תודה רבה לעוזרים D:

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by gilads,

שלום.. אני מעוניין להחליף את הזיכרונות במחשב שלי משני סלוטים של 1G ל שני סלוטים של 2G. אינני יודע איזה זיכרונות עלי לקנות היות ועל הזכרונות הקיימים כמעט ולא קיים מידע. אשמח אם מישהו ינחה אותי איזה מידע אני צריך לספק בכדי שתוכלו לייעץ לי איזה זיכרונות אני צריך. הרבה תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by gal555,

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2946

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by Gilandals,

ברצוני לשדרג את המחשב שלי ולקנות לו תוספת זכרון.. מאיזו חברהאתם ממליצים לקנות ואיזה גודל? המפרט הנוכחי של המחשב שלי הוא: Pentium D 2.66, 2.67 512 Mb ram כרטיס מסך nvidia geforce 7300 gs

• 10 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by kip,

במפרט הזה, האם יש העדפה ללוח GIGABYTE מסיבה כלשהי? האם להוסיף ~30 ש"ח לזכרונות OCZ VALUE? המחשב מיועד לאופיס ואינטרנט בעיקר. Intel® Pentium® Dual-Core E5300 GLACIALTECH 5062 P5QPL-AM asus MEM-2Giga- HYNIX ST0320 Seagate Sony/NEC Black GZ-X6 + PSU 370W gigabyte סה"כ 1440 ש"ח

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  23. היי, השאלה בכותרת + המשך...כאשר אני בוחר באותו סוג/רמת זיכרון;לדוגמא:DDR3 1333MHZ?! תודה רבה מאוד מראש...

• 1 תגובה
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים