עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by valaryan,

אוקיי חבר'ה שמעו יש לי כרטיס מסך 7950GX2 ואני קונה עכשיו לוח אם asus p5b deluxe אז השאלה היא אם הלוח יתאים לכרטיס? כי כמו שכתוב באתר של אסוס הלוח לא לומך ב SLI אלה רק בCROSSFIRE. והמוכר אמר שהוא חושב שהכרטיס מסך יכול לא להתאים ללוח האם כי הכרטיס מסך הוא בעצמם שני כרטיסי מסך המחוברים בכבל SLI והלוח לא תומך בטכנולוגיה הזו. האם אתם בטוחים שזה יתאים? תודה לעוזרים.

2. אני גיימר די מתקדם אבל אני לי כסף לכל החלקים היתי מחליף תכרטיס מסך רק אבל זה דופק לי הכל כי אני לא רוצה לקנות כרטיס לאפיק AGP אז אני צריך לוח אם חדש ובגלל זה גם מעבד טוב לא משנה אני צריך שתמליצו לי בבקשה משהו זול שיהיה לו אפיק PCIe X16 לוח מחברה טובה אני משחק בהרבה משחקים אז זה קצת יכול להיות בעיה אבל אני מקווה שתמליצו לי על משהו טוב . תודה לכל הממליצים והעוזרים.

3. Started by slim_shady,

אני רוב הסיכויים קונה מחשב חדש ורציתי לשאול, אם אני קונה לוח אם טוב ומעבד כפול ליבה אז עדיף לי ליקנות 1G ולשפר בשאר החלקים או לקנות 2G ולהתפשר על החלקים האחרים? (סך הכל 4000+- ש"ח ככה שיש פה העדפות, לא קטנות) ? ? ?

• 10 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by icq27086783,

שלום ! האם מישהו הצליח להריץ את הסטיקים האלה - geil 6400 ultra CL4 2GB kit-במהירות הSTOCK שלהם בצורה יציבה? (MEMTEST86 ) ללא שגיאות? אם כן תחת איזה מתח? בכל מקרה אם למישהו יש רשימת מתחים ותדרים של הזכרונות האלה שבהם נשמרת יציבות אשמח אם תודיעו לי ! עד עכשיו הזכרונות הללו פעלו אצלי בצורה יציבה תחת 533MHZ - 266 mhz fsb אשמח לקבל תגובות מכל מי שיכול לעזור להגדיר את הBIOS בצורה נכונה תחת הזכרונות האלו. icq # 27086783 icq27086783@gmail.com המערכת שלי : E6600 P5B DELUXE תודה לכולם ושבוע טוב !

5. Started by ofsher,

ללוח הנ"ל יש רק מקום לשני זכרונות... אם אני אקנה אותו, אפשר יהיה לשים 1 ג'יגה בסטיק אחד ובעתיד להוסיף עוד אחד, או שהלוח מחייב תצורה של שני סטיקים? כמה זה ישפיע על המהירות? עריכה: האם הלוח הזה: NI8-SLI ABIT http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=280 עדיף? או לא? הוא מבוסס NF4 הלוח מיועד עבור מעבד פנטיום D 805!!

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by cupra,

בדקתי את המעבד בימים האחרונים והשוואתי את ליבת הקונור מול הקאנספילד. ליבת קאנספילד - בעיקרון 2 קונרואים מחוברים, 4 מגה קאש לכל זוג ליבות, סה"כ 8. cup-z : http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=132260 תמונה מקדימה: תמונה מאחורה : זום על ה qx6700 : תמונה מזיהוי המעבד בביוס: ביצעתי 13 בדיקות אל מול ליבת הקונרו - 6600, אותה מערכת, אותם נתונים, מעבד שונה. אז מה בדקתי : 1) בדיקת הספק מערכת 2) super pi 1m 3) super pi 2x8m 4) super prime 5) sandra: cpu test 6) sandra: rams 7) cinebench 9.5 8) ScienceMark2 9) File compression (567mb) winrar 3.61 (support SMP) 10) rar benchmark 11) 3dmark 06 cpu 12) am3 13) Prey 1.0 1920x1200 AA/AF x2 מפרט ------------…

• 136 תגובות
    • 13.8k צפיות
  7. Started by gnagar,

אני יודע שההבדל העיקרי בינהם זהו ש ב -DS4 יש קירור לצ'יפסט ! מה שמדאיג אותי הוא במידה והקירור לצ'יפסט הולך אז כל הלוח הלך ואולי הוא נוטה להתקלקל יותר ? השאלה איזה לוח עדיף מבחינת עמידות לאורך זמן ?

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  8. אין לי כסף לשידרוג מקיף אז השאלה איך זה יהיה אם גיגה זיכרון DDR 2X512 רגיל שהלוח תומך בו ו7900GS הבנתי שהPCI-E בלוח הוא רק X4 אז אני לא יודע אם אפשר בכלל לשים איזה 7900GS ובעתיד אני ישדרג ל DDR2 ואז יחליף לוח בכלל ובנתיים אני יהיה אם ה6800 שלי בAGP שהלוח תומך גם והמעבד כנראה יהיה E6300 אבל לבנתיים יש לי פנטיום 4 3.0 גיגהרץ ל775 שיריץ אותו קיצר המערכת הולכת להיות בשלב הבניים לכמה חודשים פנטיום 4 3.0 גיגהרץ סוקט 775 כרטיס מסך 7900GS 2X512 DDR 1 לוח אם 775Dual-VSTA מבחינת משחקים ולוח אם יהיה סחיבה PCI-E 4X ו7900GS??? או שלוותר ולחסוף ולהחליף הכל מה שיקח לי שנה בערך

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  9. שלום לכולם, אני זקוק לעזרה לפני רכישה של מחשב. יש לי שתי אפשרויות : AMD ATHLON 3800 X2 (והאם זה נכון מה שנאמר לי שיש לו זכרון מטמון של 1MB כפול 2 - כלומר בכל ליבה) ולוח אם: GGIGABYTE GA-M55plus-S3G nVidia Geforce 6100 + nForce 430 chipset או : COR 2 E6300 ולוח אם - ASUS P5B Intel® P965 Chipset אודה לכם מאד בכל עצה .

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  10. Started by crovei,

אני מעוניין להחליף/שפר את מערך הזיכרונות שלי. כרגע המערכת שלי סבירה למשחקים (6800GT ומעבד 3G), אבל ה-512 מ"ב מאט אותי בטירוף בהמון משחקים/יישומים.. (אפילו סתם ככה בווינדוס אני מקבל לפעמים הודעה על זיכרון ווירטואלי חסר). בקיצור השאלה היא מה הכי משתלם לי.. אני יכול להוציא כרגע בסביבות ה-400 שקל.. השאלה היא איזה מערך הכי ישתלם. לקנות עוד שני סטיקים של 256 ולעשות דואל צ'אנל כפול, או לזרוק את שני הקיימים לפח ולקנות שני סטיקים של 512, או סטיק בודד של ג'יגה. הסטיקים הקיימים הם שני 256 מ"ב PC3200 (200mhz). אין לי מושג לגבי DOR/DOR2/SDRAM וכל זה.. הלוח ושאר הפרטים מופיעים במפרט שלי. תודה!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by hfg666,

יש לי לוח אם ומעבד ישנים.. וקניתי כבר 1024 ראם וכרטיס מסך 512mb ati radeon x1600 pro שעלה איזה 1100 שקל.. בקיצור.. המשחקים עדיין לא עובדים הכי משהו.. והגעתי למסקנה שזה הלוח אם והמעבד.. זה הדבר היחיד שלא החלפתי במחשב אז שאלתי מישהו ב IRC.. ואמרתי לו מה יש לי.. ואז הוא המליץ לי על זה: http://secure.newegg.com/NewVersion/shopping/AddtoCart.asp?Submit=ADD&itemList=N82E16813157097|1,N82E16819103539|1&preitemList= עכשיו.. את המעבד אפשר למצוא בארץ ב1000 שקל בערך.. ולא הצלחתי למצוא את הלוח אם.. זה הבדל ממש גדול בכסף.. מה אתם חושבים על החלקים האלה? האם הם טובים? והאם הם יתאימו לראם והכרטיס מסך שלי? שוב, יש לי ati radeon x1600pro 512mb gecube וראם 1024 MB (PC3200 DDR SDRA…

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  12. האם יש כזה דבר בלוחות אם חדשים.. העלאת מתח למעבד אוטמוטית שהלוח אם מחשב.. כאילו שבביוס על מתח מעבד לשים על AUTO ואז שהלוח יחשב איזה מתח לשים בלי שאני יסתבך עם זה?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by gnagar,

האם קיים לוח אם עם BLUETOOTH מובנה ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by b127,

שלום, אני מתכנן שדרוג למחשבי, והחלטתי ללכת על ה6400. מה שאני מחפש זה לוח אם שיוציא ממנו את המיץ... והבוונה לOC מקסימלי על אויר. דהיינו מינמום באס 400. הדרישות שלי הן: הכנה למעבד מרובע ליבות. OC בטוח ובקלות עם ביוס סביר. לא חייב שום תוספות מלבד RAID ושבב קול איכותי. עדיפות ללוח עם יציאת E-SATA משיטוט הבנתי שעומדים על הפרק הלוחות הבאים גיגהבייט DS4 אסוס P5B DLX אסוס P5W-DH Deluxe מה ההמלצה הסופית? כמובן שנימוקים יכוונו אותי יותר טוב. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by finish,

טוב זה המפרט: amd 64bit 3200+ venice gigabyte k8nsc leadtek 7600gt agp 512mb a-data וב פתחתי פה כבר כמה נושאים אבל אני אף פעם לא מקבל תשובה טובה למה לעשות כיד להשלים לדואל צ'אנל.. יש לי 512 אבל A-DATA אבל אין אותו למחירה בשום מקום... אני חייב שיהיה לגיגה זיכרון כדי לקבל עוד ביצועים במשחקים 512 לא מפסיק בכלל אבל אני לא יכול לקנות כרטיס כמו שיש לי כי אין ולקנות שתי סטיקים חדשים ביחד עם זה לא יעשו דואל צ'אנל מה לעשות???

16. http://www.tomshardware.com/2006/10/26/intel_woodcrest_and_amd_opteron_battle_head_to_head

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  17. Started by PuLsE,

אוקיי אז ככככה אני מחפש את הלוח האם האולטימטיבי למערכת שלי במפרט סוקט 775 תקציב עד 2000 ש"ח בתודה מראש,

• 11 תגובות
    • 691 צפיות
  18. כן שלום..יש לי שאלה איזה סוג אתת ממליצים לקנות??..אני זקוק לDDR2 667mhz לא יותר ולא פחות אבל איזה חברה כדאי לי לקנות??..אני לא מיעד אותם לOC (ואם אני כן עושה אז בקטנה..)ואני גם רוצה שיהיו תקציבים..ואין לי אני סוג מסוים אני פשוט לא יודע מה לקנות כי יש כל כך הרבה...

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  19. אני אתחיל בזה שבסטוק הוא כנראה לא לוקח כ"כ הרבה חשמל, אבל אחרי שמתחילים לעשות קצת OC ומגיעים למספרים מכובדים הכמות החשמל שהמעבדים האלה לוקחים פשוט מטורפת!!!! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121145

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by skiski,

שלום, אני מתכנן לקנות מעבד E6400 . עכשיו אני רוצה לדעת קודם כל אם יש הבדלים כה גדולים בין E6400 ל E6300 ששווים תהוספת כסף. דבר שני אם תוכלו לעזור לי לבחור לוח אם שיתאים וינצל את E6400 כמו שצריך אני יודה לכם. אני בעיקרון חשבתי על לוח ASUS ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? אבל אני לא מבין בזה ממש .. אם תוכלו לעזור לי זה יהיה טוב . תודה רבה .

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  21. שלום לכולם, הלוח הנ"ל תומך (רשמית לפחות) בזיכרונות DDR2 במהירות של 533 ו667 MHZ בלבד. קישור: http://www.intel.com/products/motherboard/d975xbx/index.htm אני מעוניין בזיכרון שני ערוצים של 1 מגה (שני מודולים של 512 כל אחד) ישנו אתר מומלץ ע"י אינטל שבדק ואישר מספר יצרנים עבור הלוח הנ"ל קישור: http://www.cmtlabs.com/mbSearchResults.asp?sManuf=Intel&sMN=D975XBX&oSubmit=Search מכיוון שאני רוצה ללכת על בטוח אני מעוניין לקנות רק זיכרונות בדוקים ומאושרים. שאלתי היא: איזה זיכרונות נמכרים בארץ על פי המפרט שאני מעוניין בו ומאושרים ע"י האתר הנ"ל. או שמישהוא יכול להמליץ לי על זיכרון אחר אבל שגם הוא בדוק ומאושר על ידי אתר חומרה אמין. בברכה דורון

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  22. אני רוצה לקנות מKSP עכשיו יש לי רק 5000 שקל ואני רוצה להשקיע בהכל! אני לא מתכנן אוברקלוק (OC) ולא שום דבר כזה אני לא מתכנן אפילו שידרוג מעבד או משהו אחר בעתיד - אולי רק זיכרון להוסיף איזה 1G בעתיד - המחשב להכל למשחקים ותוכנות איטרנט סרטים מדיה וכו... יש את זה לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP ויש את זה לוחות אם למעבדי אינטל INTEL DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E עולה יותר ב 300 שקל. ההבדל ביניהם יוצא 300 שקל וזה המון בשבילי - את ה300 שקל האלה אני יכול להשקיע בדברים אחרים ולהנות יותר אבל... חשוב לי שיהיה במחשב זיכרון שיעבוד ב Dual Channel אני קונה זיכרון 1G 667 חשוב לי שיהיה מינימום 6 USB ושהם יהיו 2.0 ולא …

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  23. הזמנתי מערכת מחשב עם לוח האם הזה: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2283&ProductName=GA-M55plus-S3G ואני מנסה לברר אם הצ'יפ של כרטיס המסך המובנה שבו (GF6100) אכן ישתמש ב-256 מ"ב זכרון, כפי שראיתי כתוב במקום כלשהו. אני לא מצליח למצוא התייחסות לכמות הזכרון של הכרטיס באתר גיגהבייט. אם אכן מדובר ב-256 האם זה אומר שיישאר לי רק 256 מ"ב למשימות אחרות של המחשב? (הזמנתי 512 מ"ב זכרון). האם זה אפשרי לעבוד בצורה מספקת עם כמות כזו במערכת של XP PRO או שעלי להגדיל את כמות הזכרון שהזמנתי? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  24. הרי תמיד שיטת הייצור היתה אלו שלא הצליחו לעשות להם 4MB או משהו כזה לא הבנתי בדיוק.. והפכו ל2MB אז היו E6300 ועכשיו עושים ישר אותם כ2MB וקראתי שזה אמור להוזיל את המחיר.. זה נכון? (יכול להיות שלא הסברתי כזה טוב למה אני מתכוון..פשוט קראתי את זה איפשהו ואני לא זוכר איך שיטת הייצור שהיתה ושתהייה השתנו) 1.האם תהייה ירידת מחירים? ואם כע בכמה? ומתי ירידת המחירים תגיע לארצנו ? 2.בלוח 945P של גיגהבייט עומד להיות בתקופה הקרובה ירידת מחירים?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  25. Started by MeTaLhAmMeR,

לאחרונה כשאני משחק במשחקים ממש ממש כבדים כמו באטלפילד 2142 המשחק נתקע למשך כמה דקות ואז אני יכול לשחק בצורה נורמלית בלי תקיעות... ממה שהבנתי זאת בעיה של חוסר בזיכרון. השאלה שלי היא לעוד כמה להוסיף? יש לי כרגע שלושה סטיקים של 256 שכל אחד מהם מסוג (PC2700 (333MHZ להוסיף עוד 256MB וכבר לקבל תמיכה בדואל צ'אנל וזה יספיק לי? או שלמכור את הזכרונות ולקחת משהו גדול יותר?

• 6 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים