מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
מחפש לוח לOC סביר ושיתמוך בויסטה בעתיד. המחשב מוזמן באיבורי, ואין להם לוחות של גיגהבייט, אז נא להמליץ על משהו אחר, במחיר של 400-700 +- מזמן לא התעדכנתי במצב השוק, אז קשה לי להחליט.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לוח שיהיה לי הכי טוב ונוח לO\C במחיר מקסימלי של 900 שקלים... אבל אני מחפש לוח עם יכולות O\C גבוהות וטובות כי אני מתכונן לבצע אוברקלוק יפה וטוב :hat: תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני ממש לא בטוח בנושא של P4 ולאחר חיפוש קל בארכיון של הפורום עדיין לא מצאתי תשובה... P4 3.2 תומך ב DDR2 ? יש בכלל לוח שתומך גם בDDR2 וגם בDDR1 ?
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום כולם אני מחפש לוח חדש לs939 שהיה טוב עדין עוד ככה 6 שנים לשדרוג למעבדים כופלי הליבות שהיו פה רציתי לדעת אם שווה להשקיע בשביל הלוחות של dfi למרות שלא מתוכנן אובר קלוק או שזה סתם ביזבוז כסף תודה
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אהלן, בעקבות המלצות הזמנתי את המפרט הבא לטובת שדרוג המחשב שלי (משמש בעיקר לפיתוח): [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%]C4570T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪905[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF] UCACO-AP111-GBB01[/TD] [TD=width: 55%, bgcolor: #F7FCFF]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center]₪64[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%] GB85MD3H[/TD] [TD=width:…
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום היה לי לוח אם Gigabyte G1 Sniper 5 עם מעבד 4770 ו-16 גיגה של ראם והכל עבד טוב במשך שנה פחות או יותר לפני חודשיים קיבלתי לוח אם 6700 והחלפתי אליו, מאז הלוח עם המעבד ישבו בקופסא של הלוח ולא נגעתי בהם ולא קרה להם כלום היום הרכבתי מחדש את הלוח עם המעבד (4770) שעליו והוא נותן לי קוד 19 לחצי שניה ואז את קוד 15.. כל המאווררים עובדים והתאורה של הכרטיס מסך נדלקת אבל אין כלום על המסך.. אחרי זה החשמל מפסיק וחוזר מחדש.. חיפשתי באינטרנט ואמרו לעשות ניקוי ל-Cmos, עשיתי לא עזר, יש רעיונות?? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לוח Intel desktop board D945GCCR עולה מ USB ו IDE CD ללא בעיה לא עולה מכוננים קשיחים (IDE או SATA) - ניסיתי את כל האפשרויות הקשורות בביוס, ניסיתי להעביר כוננים אם מערכת הפעלה ממחשב אחר (לא עולים) ולהתקין מערכת לתוך כונן ריק אל המחשב הזה עצמו (ההתקנה מסתיימת בהצלחה, אחריי הריסט אי אפשר לעלות אותה מהכונן) המחשב מזהה בביוס שיש כוננים קשיחים, ניתן להיכנס אליהם ולעבוד איתם אחריי שעשיתי בוט מ USB או CD אם אני משאיר רק א הכונן הקשיח מחובר - No bootable device -- insert boot disk and press any key
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לוח למעבד athlon רגיל שאתמוך עד 4ghz או לפחות3.2 ghz האם זה אפשרי וכמה זה עולה ואיזה לוח לא חשוב מעבד?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני קונה בחודש הבא מחשב מבוסס AMD אני מתכנן לקחת מעבד 1800+ ולהביא אותו לבאס של 175 בערך או עד כמה שאני אצליח .... תכננתי על הלוח epox 8k5a3\2 (לא סגור עדיין אבל די בטוח על ה2) עכשיו השאלה שלי האם יש לוח עם יכולות יותר גבוהות משל הלוח הנ"ל במחיר דומה ועם אותם פיטצ'רים ?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם איזה לוח הכי מומלץ ל INTEL 775 3.2 GHZ ותודה מראש
-
- 14 תגובות
- 787 צפיות
-
-
האם ניתן למצוא בארץ לוח אם mini atx שיתאים למעבד intel pentium m 730? כך שיאפשר להרכיב HTPC? (כיום הדות'ן עובד על asus p4c800 e dlx עם מתאם של אסוס) תודות לעוזרים נדב
-
- 10 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בונה נייח חדש. מבקש לקבל פידבק וחוות דעת על הלוח הזה שאני שוקל לקנות. https://www.asus.com/Motherboards/TUF-H370-PRO-GAMING-WI-FI/specifications/ לא לא מתכנן OC , כנראה אל על I7 דור 8. חשוב לי מלבד הביצועים, גם שלא יהיה חם במיוחד כי הולך לבנות מחשב שקט. אחד הדברים שקצת מפריעים לי בו הוא שכרטיס הקול המובנה הוא עם קודק ישן מאלו הקיימים היום בלוחת יקרים יותר. אבדוק גם כיוון של כרטיס נפרד לנושא. דבר נוסף, האם לאור מה שתיארתי שווה לי ללכת על סדרת Z370 . כאמחר לא מתכנן OC השאלה אם יש בהם יתרונות אחרים, כמו פיזור חום טוב יותר וכדו'. הויי פיי המבונה זה דבר נחמד ואולי באמת אעבוד אתו, אבל תמיד אפשר כרטיס נפרד . האם יש יתרון/חיסרון לויי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לוח של גיגהבייט h61m-d2h-usb3 Rev.1 . וינדוס 7 אינו מצליח ליצור פרטישנים (התקנה מלאה) על דיסקים של WD . האם יתכן שהלוח ללא B3 סטפינג וקיימת הבעיה בבקר הSATA?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מחפש לוח למחשב HTPC עלות/תועלת 500 ומטה לוח ATX / MICRO ATX לוח עדיף מהחברות האלו Gigabyte / Asus / Asrock מאפיינים בלוח: כרטיס מסך מובנה במעבד (HDMI 1.4a 1920 x 1200)+(SATA3)+(USB3) יציאות טלויזיה HDMIx2 + DVI + VGA
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מחפש המלצה ללוח אם עבור מחשב חדש שיכלול מעבד i5 3570, דיסק קשיח רגיל +SSD. ללא כרטיס מסך ייעודי, אסתפק בצ'יפ שעל המעבד. חשוב לי שיכלול יציאות HDMI + USB 3 וכמובן VGA ו-DVI. תקציב באזור ה 400-500, אבל אפשר גם קצת להתגמש. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוח אם ASUS P5KPL-CM G31M-ES2L s775 G31M-S2L מה מבניהם עדיף גם ל-OC.. עם מעבד E5200 ו-4GB זיכרון
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אחרי שתהיה ירידת המחירים של אינטל אני קונה את ה E6600 איזה לוח יתאים לו? אני רוצה לוח שלא יהיה עליו כרטיס ממסך מובנה. ולוח טוב היעוד של המחשב שאני קונה הוא משחקים ואני קונה גם את הכרטיס 8800GTS 640MB מחיר של לוח אם עד גג 650 שקל. ואני לא עושה OC תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי לכולם, ניסיתי ללמוד את הנושא לבד, אבל אני מתקשה בגלל הספציפיקציות שאני מחפש. אני רוצה לוח אם פשוט אבל טוב, למעבד E6750 (לצורך העניין תמיכה ב-FSB 1333Mhz יותר כביטוח לעתיד לקראת מעבדי פנרין או משהו עתידי מבוסס 1333), ושיתמוך בזכרון DDR של 2G (שיהיה 800MHz כי כרגע לא משתלם לקנות ראם 1333MHz), סעיף חשוב - אני לא קונה כרטיס מסך כי אני לא משחק משחקי מחשב, אז הMOBO צריך לתמוך במחשב כ-HTPC (מסך DVI, קול 8 ערוצים). אני גם לא מבין מה משנה הצ'יפסט, אבל יש מצב שחשוב שתדעו שאני מתכנן להתקין רק לינוקס-אובונטו (בלי windows). (אם יש בעיה עם Nvidia או משהו). הבנתי שמומלץ לקנות Gigabyte P35 (אבל אין לי מושג על מה אני מדבר). מבחינת תקציב - אין לי צורך ביותר מתמיכה לעתיד (1333 ו-DDR3), …
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
עקב דחיה רצינית של הגיוס שלי (אלוהים ישמור.... מרץ 2009! ) אני מתכנן לבצע שדרוג רציני למחשב (למעשה, רכיבי ליבה חדשים) אבל הלוחות לקרוספייר לא של AMD........ אלוהים ישמור S: לפחות 1000 שקל כל לוח. מישהו מכיר לוח במחיר "קצת" יותר שפוי? תודה לכל העונים. כמה הבהרות לפני שיגידו לי שעדיף לי SLI של 9600GT- 1- אני מתעסק המון בהמרה, קידוד, עריכה והוצאה של וידאו למסכים חיצוניים, NVIDIA לא באים פה בחשבון גם מבחינת כל עניין הוידאו, וגם בגלל הדרייברים המחורבנים שלהם (יש לי כרטיס של NV בנייד שלי, אני מנוסה עם הדרייברם של NV ושל ATI. אין פה מקום להשוואה) למרות שהמחשב מתוכנן גם למשחקים כבדים (ולכן קרוספייר) 2- כרטיסי NV לא מצליחים להוציא לטלויזיה שלי פלט נייטיבי של 1366X768 משום מה…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, (אני בא לפורום הזה בגלל שהתייאשתי מפורום מפרטים, וגם כי אני שואל רק על לוח וספק אז זה מתאים. אל תפנו אותי לשם, בבבקשה, הקדמתי אתכם) כרגע זה מה שבניתי: AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX, יחידות 1 ¤825 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1756 Asus M4N78 PRO nForce 8300 Socket AM3/AM2 , יחידות 1 ¤563 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1959 NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU, יחידות 1 ¤390 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1502 SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3, יחידות 1 ¤359 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=991 Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5, יחידות 1 ¤292 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?product…
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מחשב למשחקים E6300 7600GS 1GB DDR2 667 אני צריך לוח יציב וטוב בFPS למשחקים העם כידי לי ASROCK או S3 ומה ההבדל בינהם (לא מתקוון אוברקלוק)או בכלל עדיך לחסוך ל DS4?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שתי שאלות: 1. מה הלוח הכי אמין, משתלם ובעל כרטיס קול איכותי (בסדר הזה... הכי חשוב שיהייה אמין, אחר כך משתלם, ורצוי מאוד שיהייה לו כרטיס קול טוב) לOC של AXP 1800 2. שווה לקנות אותו בארה"ב? (מחיר, אחריות...) תודה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני צריך לקנות מחשב חדש לצורך עבודות פוטושופ (עריכת תמונות ) מה אתם חושבים של הלוח של גיגהבייט GA-EP45T-DS3R האם יעשה את העבודה? עם מעבד Q8200 בקשר לזכרונות יש לי התלבטות לגבי KINGSTON DDR2 1066MHZ או CORSAIR DDR2 800MHZ. דעתכם חשובה. תודה עפר לוין
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-