עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם ללוח ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 יש יציאה דיגיטלית בכרטיס הקול שמגיע איתו ONBOURD

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by MONORAIL,

משלל הביקורות והכתבות נהיה לי קצת סלט בראש. אני מתכנון לקנות מחשב מבוסס P4 2.53 (בינתיים) ומחפש לוח אם טוב שיתמוך בזכרון DDR 333/400. המחשב ישמש בעיקר למשחקים. איזה ציפסט עדיף? ממה שראיתי נראה שSIS 648 הוא בחירה טובה - הלוח של ASUS נראה לי טוב. יש למישהו המלצה אחרת? האם התמיכה בDDR 400 היא חלקית?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  3. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש זיכרון DDR400 בנפח 2GB בקונפיגורציה 2x1GB עם CL=2.5, רצוי שהזיכרון יהיה לא יקר ואמין, אשמח מאוד לשמוע המלצות. תודה לעוזרים. אלכס.

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  4. אהלן, אני מחפש זכרונות ddr2 800 שיהיו טובים לאוברקלוק עם e4300 וgigabyte 965P DS3, רצוי מ-iqpc. אפשר לחרוג בסביבות 100 ש"ח אם זה הכרחי. תודה

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  5. שאלה בנושא

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by dyn,

אז ככה כרגע יש לי במחשב 4 GB , שתי סטיקים של 2. עכשיו הזכרונות שיש לי הם 800 MHZ והתזמונים הם 4-4-4-12 CL, קיבלתי מחבר 2 GB של זכרונות שהם גם 800 MHZ אבל התזמונים שלהם הם CL 4-5-4-15. השאלה שלי היא אם אני יכול להוסיף את אותם 2 GB שקיבלתי על מנת שיהיה לי 6 GB ראם במחשב או שלא בגלל שהתזמונים של הזכרונות שונים. תודה רבה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by hagay,

היי אני רוצה לקנות מעבד intel 2.53 עם באס 533 ואתם יוכלים להמליץ לי על לוח אם מתאים לזה? ואתם יכולים להמליץ לי גם על זכרונות ddr 333? ובבקשה דברים שלא יהיו יותר מידי יקרים... איכותיים אבל לא את הכי יקר.. ועוד דבר.. יש באתר של פנדה מבצע למעבד amd זה הולך כך: מעבד באריזה מקורית AMD כולל שלוש שנים אחריות לוח NFORCE 2 של LEADTEK כולל: כרטיס קול , DOLBY DIGITAL כרטיס רשת 10/100 יציאות FIRE WIRE כרטיס מסך GF 4 MX 440 שנתיים אחריות יבואן רשמי 2 זכרונות 256 GEIL - DUAL CHANEL DDR 333 PC 2700 וכל זה עולה 2,303 ש"ח האם המפרט הזה (בלי הכרטיס מסך) יהיה יותר מהיר מהאינטל ? או פחות מהיר? ואם אני קונה מעבד amd אני צריך להחליף את משהו מהחשב הקודם? תודה:-)... מצטער על הרבה השאלות…

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  8. הלוח שלי הלך ואני צריך לוח חדש אז אם מישהו יכול להמליץ לי על לוח טוב עד 1000 שח.

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב AMD Athlon64 בסוקט 754. לפי מה שאני זוכר סידרה זו אינה תומכת ב- Dual Channel (אם אני טועה אז תקנו אותי). יש לי כרגע סטיק אחד של 512MB זיכרון ואני רוצה להגדיל ל- 1024MB. האם עדיף למכור את הסטיק הקיים ולקנות סטיק של 1024? או לקנות סטיק זהה לגמריי נוסף של 512MB? אני שואל את השאלה הנ"ל בגלל שאמרו לי שביצועים של סטיק אחד גבוהים יותר מביצועים של שני סטיקים במערכת שלא תומכת ב- DC ורציתי לדעת האם זה נכון. תודה.

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  10. חיברתי 2 סטיקים של 256M לתוך ה2 סלוטים של הלוח אם ועדיין זה לא מזהה אותם כDual אלא כSingle. האם אני צריך לשנות משהו בביוס כדי שזה יעבוד? הלוח אם תומך ביכולת הDC והזכרונות הם זהים.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  11. כן חברים אשמח לדעת אם יש כאלו הבדלים רציניים, תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by DeeKay,

אשמח אם מישהו יסביר לי מה אומר היחס CPU/10.

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by Mister-G,

תשמעו לפי מה שאני יודע הAthlon 64 יגיע בשני גירסאות לגירסה הבייתית של ה Dual Channel DDR ו Single Channel DDR... עד עכשיו אני יודע שהטכנולוגיה של הבאס הייתה Single Channel DDR (מלשון Double Data Rate) ועכשיו כשאני חושב שזה שני ערוצים, אני חושב לעצמי, האם זה יפעל כמו אינטל? כפול 4? או שזה כפול 4 תיאורטי? או שבכלל לא וזה פשוט פועל כמו שני ערוצים של DDR וזהו ויש הבדל רק ברוחב פס? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  14. שלום לכולם האם המעבדים הללו נמכרים בארץ למחשבים ביתיים - למשל ה 240e, 235e, 405e, 400e ? האם לא הגיעו, לא יגיעו או שנמכרים תחת שם אחר ? למישהו יש ניסיון איתם ?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  15. הלוח אם שלי בדרך לשבוק חיים. קבלים מנופחים, מסכים כחולים וכו'. אני רוצה להחליף אותו. כרגע יש לי msi k8n neo4, שירת אותי נאמנה 4 שנים כמעט. השאלה היא כזאת : 1. האם ניתן לתקן אותו (מדובר בכארבעה קבלים מנופחים) ליד המעבד ? איפה באיזור י-ם, תל אביב ? בזול ... 2. איזה חנויות מוכרות לוחות יד שנייה בזול (!) ? המעבד המדובר : AMD ATHLON 64BIT 3000 socket 939+ זיכרון : DDR1 כמובן. תודה.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by MotherShip,

היי, עניינה אותי השאלה הזאת כבר זמן מה- מדוע כולם ממליצים לא לערבב בין דגמים שונים של RAM ומה עומד מאחורי זה? הנימוק העיקרי שמצאתי הוא שהRAM יעבוד לפי התדרים של החלש מבין השניים (לא סיבה רצינית... עדיף לקנות סטיק חלש או חזק יותר מהמקורי במקום לקחת סט חדש), ועוד משהו על אי יציבות שלא הבנתי במה היא מתבטאת... תעירו את עיניי בבקשה?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by motorishta,

צהריים טובים ושבת שלום ומבורכת! ברצוני לבצע עדכון ביוס. הלוח אם שלי הוא gigabyte GA-P35-DS3L בחיים שלי לא ביצעתי עדכון לביוס, אז אני לא רוצה שיהיו טעויות. נכנסתי לאתר של החברה והדעתי לעמוד הנ"ל http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2629 מה משם אני אמור בדיוק להוריד ואיך אני מבצע את העדכון בתחלס? האם אני חייב כונן של דיסקטים? (אין ברשותי) תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by tomz,

תוך חודש ידידה שלי חוזרת מארה"ב והיא יכולה להביא לי דברים למחשב, אני לא מעודכן בסצנת החומרה כבר הרבה זמן, ולכן אני צריך את עזרתכם. יש לי תקציב של עד 600$ +-. עדיפות לקנות מחברה גדולה כמו NEWEGG או COMPUSA וכו', הצעות נוספות יתקבלו בשמחה. המפרט מיועד למחשב לשילוב של משחקים וקידוד וידאו, שניהם בתדירות נמוכה יחסית. (כרטיס מסך אני דואג לו, מגיע בסלוט PCI E) הדרישות היחידות הן לפחות גיגה RAM, מעבד כפול ליבה. הצעות יתקבלו בשמחה, גם אינטל וגם AMD, אין לי מושג מה משתלם יותר היום. תודה תום

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by idanohh,

ככה זה המצב : זה המעבד תכירו מעבד INTEL P-D LGA775 2.6GHZ 805 533MHZ FSB 2*1Mb EM64T DUAL CORE 3Y זה הלוח שכנראה ישב עליו שוב תכירו http://tw2005.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8I945GMF.htm GA-8I945GMF מדובר בלוח תומך Supports 1066/800/533MHz FSB Northbridge: Intel® 945G Express Chipset Southbridge: Intel® ICH7 Marvell 8053 Gigabit Ethernet controller Realtek ALC882 audio codec 4 DDR II DIMM memory slots (supports up to 4GB memory) Supports 1.8V DDR II DIMM Supports dual channel DDR II 667/533/400 DIMM יציאות PCI E כמובן ו IE1394 בקיצור משוכלל ביותר... עכשיו מה שחסר להשלים את השילוש הוא כמובן זכרון ... וכאן השאלה הגדולה . האם העובד שה fbs עוב…

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by eranir,

אני מרכיב מחשב מבוסס i5, והפוסטים האחרונים (בעיקר ה"אזהרה" של giloman) קצת גרמו לי לחשוש בנוגע לאיזה לוח אם כדאי לקחת. אני לא מתכנן OC מטורף, אבל ייתכן וכן אעשה בהמשך (אולי ל-3-3.2 Ghz). ייתכן גם בהמשך CF. מה ההמלצה למשתמש הנורמלי, שלא מתכוון למתוח את הלוח עד קצה גבול היכולת? ויש סיבה באמת לדאוג מכל נושא התושבות של Foxconn? תודה, ערן

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  21. Started by 1111,

מה ההדל בין Q6600 לבין Q6600 STEPPING GO?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  22. דבר ראשון : מזל טוב לי על חזרתי לכתוב בפורומים (לא הייתי פה לפחות איזה שנתיים-שלוש) : P ואז ככה חברה (זה אולי יהיה קצת ארוך אבל תהיו סבלניים איתי) : לפני שבועיים בערך המחשב שלי התחיל לעשות בעיות , לאחר בדיקה שלי ושל החנות מחשבים (בה קניתי את הלוח אם והכרטיס מסך שלי) מסתבר ששני החלקים האלו נדפקו ויש להחליפם (יש אחריות 3 שנים גם ללוח וגם לכרטיס מסך) . החלקים נשלחו לחברה , במקרה זה gigabyte . עד כאן סבבה . היום לאחר שיחה עם החנות גיליתי שהכרטיס מסך הוחלף והלוח אם משום מה , לא הוחלף . כששאלתי אותם למה ענו לי שהחברה אמרה שהלוח אם פגום פיזית ולכן זה לא באחריותם והם לא חייבים להחליף לי אותו . פירוט לגבי הפגם הפיזי : קליפס אחד קטן מבין אלו שמהדקים את הזכרונות (הקטנים האלו בצדדים)…

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  23. היי יש אפשרות להוסיף סטיק אחד של 2 גיגה CL6 של קינגסטון בנוסף לזיכרון 1 גיגה CL6 של קינגסטון , בלוח אם של גיגבייט G31, כך שאני יקבל סה"כ 3 גיגה ראם ? האם אני אקבל יותר ביצועים במישחקים מאשר 2 גיגה שיש לי כרגע?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  24. אני מתלבט, כי הלוח הקודם היה נראה יותר פאנסי, יותר באנדל עם הרבה פיצ'רים, ואפילו יציאה אופטית לסאונד מה שאין בחדש. האם טעיתי?

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  25. אני מעדכן קצת את המידע במפרטים המומלצים של האתר. אני רוצה לדעת את הפרטים על כל מעבד ומעבד.. אלו המעבדים של AMD שישנם כעת במערכת: AMD AthlonXP 1700+ 1466MHz , 256k 266MHz FSB AMD AthlonXP 1800+ 1533MHz , 256k 266MHz FSB AMD AthlonXP 2000+ 1666MHz , 256k 266MHz FSB AMD AthlonXP 2400+ 2066MHz , 256k 266MHz FSB AMD AthlonXP 2500+ Barton 1833MHz , 512K 333Mhz FSB AMD AthlonXP 2600+ T-Bred 2133MHz , 256k 333Mhz FSB AMD AthlonXP 2800+ Barton 2083MHz , 512K 333MHz FSB האם כל המעבדים שהם לא Barton הם T-Bred שמיוצר ב-0.13m עם 256k L2? האם יש לי את המהיריות הנכונות מבחינת מ"ה? לדוגמא מעבד AXP2500 הוא 1.83ghz בעוד מעבד AXP2600 הוא 2.13ghz? ומעבד AXP2800 הוא רק 2.08ghz?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים