עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lempsar,

שלום יש לי לוח abit an7 עם כניסת Firewire על הלוח. מערכת ההפעלה (win 2000 pro sp4) רואה את הכניסה (control_panel->system->hardware->ieee 1394... ( . כשאני מנסה לבצע קישור (תוכנת DV) למכשיר DV המחובר לכניסה זו, התוכנה טוענת שכלל אין DV device במערכת. עדכנתי Firmware (abit, nforce400) באתר של abit . האם מישהו יודע מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by playaa,

הנה פרטים על לוח האם שלי: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8LD533.htm מישהו רוצה לקנות את המחשב שלי והוא רוצה להשתמש בו למשהו שוראים לו FIREWIRE נדמה לי. אז ניסיתי להסביר לו שאולי לוח האם שלי לא מתאים אבל הוא אמר לי שאם יש יציאת PCI אז הוא יתאים. אז תגידו לי בבקשה אם אני צודק או הוא? אם אני אז תגידו לי בבקשה אם בלוח האם שלי יש יציאת פיירוויר או אם הוא מתאים לזה בכלל.

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  3. קודם כל... איזו ליבה יותר טובה ? WINCHESTER או VENICE ? ומה זה integrated into chip fsb כמו שרשום פה ? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103501 איך הזכרונות של WINTEC? tnx

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by toktok,

הי, שאלתי את השאלה בפורום תמיכה תכנית ובינתיים לא נתנו לי תשובה לשאלה, לאור כך שאנשים פה מבינים בזיכרונות אני חושב שהשאלה קשורה גם לפורום הזה (אם לא אז מצטער). השאלה בקישור הזה,אשמח אם תתנו לי תשובה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=319123.0 תודה

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  5. ואם לא, מה כן ההבדלים ?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  6. סליחה על הבורות (בתמונה מתחת לחשמל המרכזי של הלוח) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by ssib,

היי אנשים דיי חיפשתי באתר ולא ממש מצאתי מה ההבדלים בטכנולוגיות בין 65 ל- 90 ננ"מ במעבדי AMD. ראשית, מבחינתי המטרה היא מעבד ל- HTPC ונדמה לי שקראתי איפשהו ש- 65 עדיפים ל- HTPC היות ופולטים פחות חום. מצד שני משהו אמר לי שיש לו 5200 (90 נ"מ) וגם ב- 100% לאורך זמן הוא לא עובר את ה- C50. אני תוהה האם כדאי להוסיף את הכסף ולקנות את ה- 5200 המבוסס על טכנולוגיית 90 NM(תקנו אותי אבל נדמה לי שיותר ישנה).. האם היא פחות טובה? האם בגלל ההבדל הטכנולוגי ה- 5200 צורך יותר אנרגיה ולכן פחות חסכוני. האם שווה להוסיף את הכסף בשביל לקבל את המעבד החזק יותר (בכמה בכלל הוא יותר חזק?) או שאולי זה בכלל לא משנה או אף ושכרי יצא בהפסדי.. בכל מקרה נדמה לי שלא יזיק לארכיון הפורום הסבר על ההבדלים בין…

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  8. הלוח שלי הלך ואני צריך לוח חדש אז אם מישהו יכול להמליץ לי על לוח טוב עד 1000 שח.

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by roslan88,

ערב טוב, ברשותי מחשב חדש, נרכש לפני כחצי שנה. המעבד הוא E7400. הכל היה תקין! לפני כחודש שמתי לב בתוכנות בדיקת טמפרטורות שונות , שהטמפ של אחת הליבות נתקעה על 39 מעלות. * בתוכנה לבדיקת מאמץ מעבד הטמפ' של הליבה, עלתה הטמפ' של הליבה הבעייתית מעל 39 יחד עם הליבה השניה לטמפ' זהה. אך כאשר המעבד התחיל "להתקרר" הליבה האחת ירדה ל33 והשני נתקעה ב39 כמו תמיד. אני משתמש בWIN7 וקיימת התוספת(GADGET) על השולחן עבודה, מד מאמץ של המעבד. מה שקורה שהוא אף פעם לא עובד את ה50% . וגם דרך ה TASK MANAGER אני רואה שרק ליבה אחת "מתאמצת" על מקסימות והשניה "נחה". כל זה נבדק בעבודה שותפת, מול משחקים ותוכנות שונות. יכול להיות שאחת הליבות התקלקלה, או יכול להיות שמשהו נדפק בהגדרות WIN7 . צריך פתרון לבעי…

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  10. שלום, יש לי מחשב AMD Athlon64 בסוקט 754. לפי מה שאני זוכר סידרה זו אינה תומכת ב- Dual Channel (אם אני טועה אז תקנו אותי). יש לי כרגע סטיק אחד של 512MB זיכרון ואני רוצה להגדיל ל- 1024MB. האם עדיף למכור את הסטיק הקיים ולקנות סטיק של 1024? או לקנות סטיק זהה לגמריי נוסף של 512MB? אני שואל את השאלה הנ"ל בגלל שאמרו לי שביצועים של סטיק אחד גבוהים יותר מביצועים של שני סטיקים במערכת שלא תומכת ב- DC ורציתי לדעת האם זה נכון. תודה.

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  11. יש לי בילבול קטן בין מספר מעבדים מבית AMD המעבדים החסכוניים בחשמל ה'מתחרים' מבחינת מחיר: [כ-380 ש"ח] BE-2400 4850e מה ההבדל בניהם? מלבד העובדה שהשני ברשימה בעל תדר עבודה מהיר יותר.. המעבדים החסוכניים בחשמל ה'מתחרים' מבחינת תדר עבודה: [2300 מגה-הרץ] BE-2400 4050e מה ההבדל בניהם? באופן כללי, מה ההבדל בין BE-2XX0, ל-4X50e? באתר של AMD לא מצאתי תשובה לשאלותיי, ולמרות שהם נראים זהים, מחירם שונה

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  12. כדאי לקנות שני סטיקים של זיכרון או רק אחד (במערכת AMD)?

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  13. יש דרך להמהיר מעבד ואז לגרום לכך שתוכנות כמו EVEREST יראו כאילו שזה התדר המקורי שלו?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by alonkl,

לא הבנתי מה זה אומר שמעשית הוא 2.5 אבל הוא אפקטיבי כמו 7.20? תודה

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by galyahav,

היי, היה לי וויכוח קטן עם חבר. אמרתי לו שקניתי את הזכרונות הללו: Corsair DDR3 Triple Channel 6GB 1600Mhz Dominator CL8 מדגם: TR3X6G1600C8D וחברי טוען שיכולתי לקנות את G.Skill DDR3 6144MB 1600MHZ Triple Channel 6GBPI CL8-8-8-21 והוא טוען שזה יותר משתלם. בדקתי באינטרנט מחירים, והמחירים של הזכרונות הם 1,500 לזכרונות של קורסאייר ו630 שקלים על הזכרונות של הג'י סקיל. אני קיבלתי מחיר מיוחד על הזכרונות, ועשו לי אותם במחיר של 830 שקלים, אני צריך לדעת אם זה שווה המחיר. בבקשה בתשובתכם הוסיפו למה הזכרונות באינטרנט הם יקרים כל כך, מה מיוחד בהם? תודה רבה רבה רבה למי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  16. אני יודע שתיהיה ירידה בביצועים אבל עד שסטיק אחד שלי יחזור מתיקון אני אוכל להשתמש בסינגל צ'נל ?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  17. הנושא נדוש אבל השאלה ממוקדת - אז אשאל בכל זאת... ABIT NF7 ב-390 ש"ח GIGABYTE 7VT600-L ב-380 ש"ח מעבד AMD 2500 BARTON קריטריונים: לא נדרש DUAL DDR לא נדרש SATA או IEEE 1394 נדרשת הרכבה נוחה, מספיק מקום ל-VOLCANO 10 יציבות ואמינות בעדיפות ראשונה ביצועים בעדיפות שניה OVERCLOCK ב-עדיפות שלישית במה לבחור ?

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  18. אהלן חברים! ברשותי לוח אם מדגם: Gigabyte GA-EP43-DS3l אני מעוניין לקנות זיכרון ראם: G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 האם יתאים? בנוסף אני מעוניין לקנות לו דיסק קשיח: Westren Digital 1TB 64MB Sata3 7200rpm Black WD1002FAEX ואין לי מושג אם הלוח אם שלי תומך בSATA3.. אשמח לעזרתכם אנשים יקרים, המשך ערב נעים! חיים.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  19. יש לי מחשב AMD 64 3000 והמגה הרץ שלי 1.8 לחבר שלי יש AMDXP2500 והמגה הרץ שלו 1.83 והמחשב לא עבר שום אוברלוקינג ושום כלום אז איך יכול להיות דבר כזה ???? ומה יוצא לי מזה יכולתי לקנות כמו שלו בחצי מחיר ממה שאני קניתי אז מה הקטע פה..?????????

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  20. הלוח אם שלי בדרך לשבוק חיים. קבלים מנופחים, מסכים כחולים וכו'. אני רוצה להחליף אותו. כרגע יש לי msi k8n neo4, שירת אותי נאמנה 4 שנים כמעט. השאלה היא כזאת : 1. האם ניתן לתקן אותו (מדובר בכארבעה קבלים מנופחים) ליד המעבד ? איפה באיזור י-ם, תל אביב ? בזול ... 2. איזה חנויות מוכרות לוחות יד שנייה בזול (!) ? המעבד המדובר : AMD ATHLON 64BIT 3000 socket 939+ זיכרון : DDR1 כמובן. תודה.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  21. שלום לכולם , האם כבר יצאו המעבדים החדשים והלוחות אם והאם יש עלייה במחיר ברכיבים של זכרונות וכוננים כשיחים ודיסקים ASSD ? אשמח לדעת ממי שמבין תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  22. האם זה ייתן לי שינוי מורגש בעוצמת המחשב אם במקום לקחת AMD Athlon II X3 435 אני אקח AMD Athnlon II X4 620 והאם זה שווה את ה-1XX ש"ח הנוספים? הייעוד של המחשב הוא גיימינג battlefield 2 bc 2 וכו'

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by 3liran,

אני בונה HTPC ורציתי לדעת האם ה-DG33TL של אינטל (http://www.intel.com/products/motherboard/DG33TL/index.htm) יהיה בחירה טובה? יש באפשרותי להשיג אותו במחיר זול מאוד. אני מתכוון לחבר אותו למסך LCD 32 דרך DVI ל-HDMI יש לכם אולי המלצות אחרות בנוגע ללוח דומה? שווה להשקיע יותר כסף בלוח אחר? תודה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by ZUMARA1,

יש לי ex58-extreme של גיגהבייט רציתי לשאול אם CF מנוצל על הלוח הזה בצורה טובה? יש לי 6850 ואני מעוניין לרכוש עוד אחד.תודה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by kimi,

מה מומלץ יותר - לוח של ASUS P5B או GB 965P-S3 , (למחשב עם מעבד E6400 ללא OC) ועוד משהו, הייתי בחנות והתעניינתי בGB 965P-DS3 והם אמרו לי שהם לא מחזיקים אותו כי הS3 הוא גירסא חדשה יותר, זה נראה לי כמו חרטוט.. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים