מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
בקצרה: קניתי עוד 512 של A-DATA בנוסף לאלו שכבר היו לי - גם של A-DATA שנקנו מלפני חצי שנה. קיצר אמרו לי שאין תאימות בין הזכרונות והם לא יכולים לעבוד ביחד על הלוח שלי... הגיוני? אמרו שצ'יפים שלהם שונים... תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
טוב חברהא ני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני רוצה המלצה ללוח אם הכי טוב שקיים בשוק אני מתלבט בין ה dfi ל abitv7 מה אתם ממליצים ובדרך על איזה מעבד אם ממליצים תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה פשוטה על המחשב שלי יש זיכרון ומאפייניו : 128 mb sdram pc-133 ויש בידי עוד זכרון שברצוני לחברו למחשב ומאפייניו: mail memory 256 mb 133 pc m32m648yl-75 השאלה שלי האם אני יכול לחבר למחשב את שני הזכרונות ושינהם יעבדו ביחד כמו שצריך? ואם הם אינם יכולים לעבוד ביחד אז האם יש דרך לגרום לזה לעבוד? ואם גם את זה איאפשר לעשות אז איזה מבין הזכרונות יותר יועיל לפעילות המחשב ? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי, אני משתמש עם מחשב טיפה מיושן (מפרט מימין), ולאחרונה התחלתי לקודד הרבה בHD, והקידוד מאוד מאוד איטי אני מניח בגלל המעבד המיושן, E6600 בסטוק (לא בOC), במשך כל הקידוד המעבד על 100%, והחלטתי שאני רוצה לשדרג בשביל להנות מקידוד מהיר יותר, (משחקים אני לא משחק במחשב). חשבתי על מעבד מרובע ליבה שיעזור יותר בקידוד, אבל מה אני מבין, אני ממש לא מעודכן, אז אני צריך שתעזרו לי לבחור דגם מרובע ליבה עד 800 ש"ח בערך שיטיס לי את הקידודים האלו, ובסוקט 775 כי אין סיכוי שאני משדרג עכשיו גם לוח אם. בנוסף עוד שתי שאלות, בכמה אני יכול היום למכור את הE6600? והאם יש תוכנה שיכולה לקודד וגם להשתמש בכרטיס מסך וככה להוריד מהעומס של המעבד ובתקווה להאיץ את הקידוד (הכרטיס מסך הוא 9800GT). נ.ב. שמתי עין…
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
יש לי בבית מארז,ארד דיסק של 20GB,צורב,סידי,כרטיס מסך,רשת,קול,עכבר,מקלדת,זיכרון 64MB,ועוד 2 זכרונות 32MB. המורה שלי יכול להשיג לי זיכרון 128MB ב80 שקל ולוח אם סלרון+מעבד 500MHZ ב100 שקל סכ''ה 180 שקל. האם שווה לי להשקיע 180 שקל למחשב כזה? וכמה זמן הוא יחזיק מעמד?
-
- 12 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי לוח asus p8z68vpro קירור cooler master v6 אני מנסה לקבוע סלד קבוע דרך הביוס כי זה אוטומט כל שניה משנה סיבובים ולא נעים באוזן נסיתי כל האפשרויות שם במוניטור למי שיש ביוס EFI
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
למחשב משחקים עם Q6600 ו8800 GTS ... http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3328 תודה
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב אבל טכנאי שאני מכיר אמר שזה עניין של שבועיים-שלושה עד שיצאו מעבדים חדשים מה שיגרום להורדת המחירים של המחשבים עם המעבדים הנוכחיים.. אמת בדבריו?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
זה כל האפשרויות פשוט מגעתי שם ואחרי זה המחשב ניהיה איטי במידה משמעותית לעומת מה שהיה ליפני...בבקשה עזרה... עכשיו זה עומד על DISABLE...תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם של Matsonic וצ'יפ Sis 645DX. הייתי רוצה לדעת אם אפשר לשחרר את הרשיו (ratio) הנעול בביוס או לעשות לו אוברקלוק באיזושהי צורה אחרת.
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
למטה...
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהלן חברה, השאלה שלי בכותרת: האם יש הבדל בביצועי המשחק בין זיכרון 4GB 800MHZ לזיכרון 4GB 1866MHZ? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני הולך לרכוש מחשב ולהפוך אותו לשרת לינוקס. מה עדיף לי לקנות: Dual cpu-pentiume 2 או amd athlon 1700 palmino.?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
האם המעבדים החדשים מתאימים ללוחות של הישנים יותר של גירסאות b וכו' כגון לוח Gigabyte 8SG800 ודומיהם???
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
במפרט הזה, האם יש העדפה ללוח GIGABYTE מסיבה כלשהי? האם להוסיף ~30 ש"ח לזכרונות OCZ VALUE? המחשב מיועד לאופיס ואינטרנט בעיקר. Intel® Pentium® Dual-Core E5300 GLACIALTECH 5062 P5QPL-AM asus MEM-2Giga- HYNIX ST0320 Seagate Sony/NEC Black GZ-X6 + PSU 370W gigabyte סה"כ 1440 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי לעשות קצת סדר. אני מתכנן מחשב לשימוש בתוכנות כבדות יחסית (גרפיקה ועיבוד תמונה). במחשב יהיה זכרון 4G. לא אמורים לרוץ בו משחקים, אולי סרטים מידי פעם. ההגיון שלי אומר לקחת מה שיותר מהר, וזה אומר מעבד כפול ליבה במהירות (תדירות אם לדייק) של לפחות 3Ghz אבל אני רואה שהמחירים מקבילים למעבד מרובע באזור ה2.6 ואין לי מושג מה עדיף... תודה על ההסברים העתידיים Schaap
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הדגם הנ"ל יוכל להגיע לי ל880MHZ? (בשביל להגיע בסוף ל440 בPSB של ה קונרו E6400 עם לוח של GB 965P S3)??? לא מצאתי שום ביקורות ברחבי הנט על הדגם הנ"ל ולא מצאתי שום איזכור באתר היצרן.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה וכרטיס מסך gigabayte 5870 הבנתי שניתן להפעיל crossfire בין הכרטיס שעל הלוח אם לבין כרטיס המסך התקנתי את הדרייברים מהדיסקים שהגיעו עם לוח האם ועם כרטיס המסך, אבל האפשרות של crossfire לא מופיע תחת תפריט graphics בנוסף בצעתי את ההוראות שהיו כתובות במדריך של לוח האם: set internal graphics mode to uma set uma frame buffer size to 256mb set surround view to disabled set init display first to onchipvga האם מישהו הצליח להפעיל crossfire בלוח זה? אפשר בבקשה לקבל הנחיות (מערכת הפעלה win7) בתודה מראש לעוזרים, ערן
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה שלהם WinFlash , הורדתי את עדכון הביוס החדש ביותר וכשאני מנסה פותח אותו בתוכנה מופיעה לי ההודאה הבאה: BIOS file Size doesn't match with MainBoard BIOS! מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
-
תמיד יש 4 ערכים cas וT ועוד T ועוד משהו בסוף אפשר הסבר על כל אחד? תודה
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
תקציב 500 שקל ספק OCZ של 500W קירור AC7PRO תודה
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=am2c&page=1
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
עקב קיצוץ בלתי צפוי בתקציב נשארו לי בערך 1400 ש"ח לזכרונות, ואני חושש שזה יפגע לי במערכת כי אאלץ לקנות G.SKILL למשל. המערכת: 6600E P5B DLX 8800GTS. האם זה נכון? ואם כן עד כמה זה משמעותי? מפני שאני מתכנן גם OC. ???
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-