מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
היי אני פונה ללב שלכם... אני רוצה להוסיף 1GB ולא ממש יודע מה מתאים, כי מזכרוני, כשהרכבתי את המפרט דרך הפורום המקביל לבניית מפרטים, אמרו שלא כל דבר מתאים (זיכרון ללוח אם). אני מצרף תמונה שמראה את הפרטים שנראה לי שהם החשובים... המלצותיכם יתקבלו בברכה כמו כן, אם אתם יכולים לומר לי מהם המחירים שאני אמור לצפות להם... תודה מראש לעל העוזרים שנה טובה וחתימה טובה. תודה על הערה הבונה... ;D [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
קראתי את הביקורת על הלוחות באתר של תום, הינה קישור: http://www.tomshardware.com/motherboard/20030214/nforce2-11.html ואני לא מבין איך לפעמים דווקא בהשוואה עם DDR333 התוצאות טובות יותר מDDR400? לדוגמה (תמונה) ביישומי אינטרנט: מישהו מבין את זה?
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
איזה לוח אם יתאים למעבד הזה? אני לא רוצה לוח אם יקר מדי, לא מתכנן OC , משתמש בעיקר בתוכנות לעיצוב גרפי (תלת מימדיות בעתיד הקרוב) ועריכת וידאו קלה וחובבנית כרגע. המליצו על ה GIGABYTE PA P35 DS3 מה דעתכם? אני אשמח גם אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם ומעבד למחשב שייעודו לעבודה משרדית, הורדות מאימיול וצפייה בסרטים. לא משהו מתוחכם מדי ולא יקר - לשימוש די בסיסי של מחשב ביתי תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
יש מצב שהלך לי הלוח אם, P55-UD3 , יש לי מעבד I7 860 שלא בא לי לזרוק לפח, אני לא מצליח למצא לוח אם שיתאים לי כי החנויות כבר לא מחזיקות, ראיתי ב EBAY את ה P55-UD6, ואני לא יודע מה לעשות, אז כמה שאלות ברשותכם.. האם יש מעבדות שיכולות לתקן את הלוח אם שלי? אין לי מושג מה הבעיה, זה התחיל בתקיעות בלי קשר לכלום והמשיך שהמחשב לא עלה.. ניתקתי את כל החיבורים למינימום כדי לבדוק אולי ממקום אחר אבל לא.. אשמח לעצה
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
סתם שאלה לידע כללי, לא קשור אליי בכלל :-X: שלום חבר'ה, לאחרונה החלפתי משחה טרמית וכשניסיתי להוציא את הישנה המעבד נשרט קצת (איפה שכתוב איזה הוא). בחלק הכסוף שלו הוא נשרט קצת מהטסטר אחרי מריחת משחה תרמית לא רואים את השריטות. המעבד הוא 2.6C. האם יש על זה אחריות? כי נראה לי שהמעבד הלך (לא בטוח שבגלל זה) תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 זוגות סלוטים בלוח אם (ASUS P5GDCV) צהוב כחול שחור וצהוב כחול שחור (הוספתי תמונה של הלוח) ויש לי 2 זכרונות של 256 השאלה שלי איך אני מחבר את הזכרונות מה שנקרא dual memory? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש דרך להמהיר מעבד ואז לגרום לכך שתוכנות כמו EVEREST יראו כאילו שזה התדר המקורי שלו?
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לא הבנתי מה זה אומר שמעשית הוא 2.5 אבל הוא אפקטיבי כמו 7.20? תודה
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי, הזמנתי סופסוף לוח אם חדש:ASUS P8Z68-V PRO. אני מעונין לרכוש מעבד:2nd Generation=Intel Sandy Bridge Core i5 2500K. אני יודע בוודאות,שהמעבד הזה תומך בלוח אם עם Chipset P67,שלי:Z68. האם המעבד,שברצוני לרכוש - תואם ללוח אם,אשר רכשתי? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגהבייט, K8NS pro, ולפי האתר אמור להיות לו Game port (אם אני לא טועה בשם, אני מתכוון לחיבור של ג'ויסטיקים ישנים, לפני עידן ה usb, כזה שישב בד"כ בכרטיסי קול) אבל בלוח שלי לא מצאתי game port, 1) האם טעיתי? האם לא נתנו לי פאנל מסוים? מה עלי לעשות? 2) כמו כן, דרכים חלופיות לחיבור הג'ויסטיק תתקבלנה בברכה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם DDR2 יכול לעבוד על כל מחשב שעובד אם DDR רגיל? אני יש לי ASUS P4P800 ואני רוצה לדעת אם אני יכול להפעיל כל DDR2? או שרק עד 800MHZ
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן חברים! ברשותי לוח אם מדגם: Gigabyte GA-EP43-DS3l אני מעוניין לקנות זיכרון ראם: G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 האם יתאים? בנוסף אני מעוניין לקנות לו דיסק קשיח: Westren Digital 1TB 64MB Sata3 7200rpm Black WD1002FAEX ואין לי מושג אם הלוח אם שלי תומך בSATA3.. אשמח לעזרתכם אנשים יקרים, המשך ערב נעים! חיים.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי. ללוח יתווספו שני סטיקים של זכרונות DDRII 667 אחד ג'יגה כל אחד, אז אין צורך בהמלצה לזכרונות. בנוסף, אם אני לא טועה הלוח צריך להתאים למארז Micro ATX כי הוא יחובר למארז הבא: http://www.silentpcreview.com/article763-page1.html אם ישנו צורך להגדיל תקציב למעבד או ללוח (או לשניהם), אני אוכל לרדת למארז הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402_2247&products_id=22885 שימושים - עבודה על פוטושופ ותוכנת צריבה מדי פעם, תוכנת הורדה תהיה פתוחה באופן תמידי, גלישה ואופיס...אתם יודעים, משרדי. האם יש לי סיכוי לקבל מעבד עם 3 מגה באפר בתקציב הזה ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האלן האלן יש לי כרגע Corsair 4gb kit DDR2-800 אני כבר לא בעיניינים כ"כ אז אם מישהו יכול להסביר לי איזה זיכרון אני צריך או רצוי להוסיף ע"מ שהכל יעבוד כמו שצריך ? אני חייב לציין שאני רוצה להוסיף עוד 4GB ורציתי לדעת מה קורה אם אני מוסיף DDR3.. אשמח להמלצה גם על זכרון אם למישהו יש אחת כזאת.. עריכה: אולי כבר עדיף לי לעבוד לDDR3 ופשוט לקנות חדש, הלוח אם הוא Gigabyte ga-ep45-DS3L intel תודה רבה רבה למי שיעזור!! שבוע טוב!
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
יש לי כרגע 256 DDR266 של סמסונג אני רוצה לקנות עוד סטיק של אותו זיכרון ואין לי בעיה להזמין אותו כבר מחר, אבל עלה לי רעיון לקנות סטיק אחד של 512 DDR3200 וככה אני יוכל לעשות OC טוב למעבד שלי (P41600 נורפווד) ששמעתי שהוא מעולה לOC אז יש לי כמה שאלות. 1.האם כדאי לי בכלל לקנות סטיק אחד של 512 DDR400 ולעשות OC או לקנות ב200 שקל עוד סטיק כמו שיש לי 2.הלוח שלי תומך בזיכרונות עד 266 אז אם אני יסים זכרונות 400 אז לא צריכה להיות בעיה פשוט ה400 יעבדו כ266 ושאני יעשהOC הם יעלו בלי בעיה עד 400 אני צודק או טועה. 3.כמה כסף אני יכול לקבל על הזכרונות שיש לי כרגע(סמסונג 256 DDR266) הם בני שנה, וחדשים עולים 208 שקל.
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש ברשותי כיום מחשב שאני מטפל בו ויש על המחשב מעבד 1800 AXP ב130 ננומטר וב WCPUID ובשתי גרסאות האחרונות רשום שהמעבד לא תומך SSE ?!?!?!?!?!?! וכנסיתי להתקין 3די מרק 2005 הוא נותן הודעה שהוא לא יכול להתקין כי אין למעבד SSE !!! מה הולך פה ? ? ? ? אולי עדכון ביוס יפתור את זה ?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך radeon hd3650 512mb AGP ומעבד intel pentium 4 ו2 גיגה זיכרון של DDR2. לוח אם של pc-partner... אני רוצה להחליף מעבד וזיכרון. הבעיה שאני לא מצליח למצוא לוח אם שיש לו אפשרות לחיבור של עד 4 גיגה זיכרון מסוג DDR2 וגם כרטיס מסך מסוג AGP... אתם מכירים כאלה? אם כן איזה ? בתודה מראש! ליאור.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H לעומת GIGABYTE GA-MA770T-UD3P לעומת GIGABYTE GA-770TA-UD3 הראשון עולה 590,השני 500 והשלישי 450.(בזיגזג). האם יש מניעה לקחת את הזול מבינהם? (אין לי צורך בכרטיס מסך מובנה). תודה!
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
כמה יעלה דות'ן 1700 בדירוג 740 + מתאם ל478?? תודה יונתן
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום וערב טוב! קניתי מחשב חדש לפני כ6 חודשים היום בדקתי באתר של ג'יגבייט וראיתי שיצאו דרייברים מעודכנים הורדתי את הדרייברים ורציתי לדעת איך אני מתקין אותם האם עושה UNINSTALL לישנים או פשוט מתקין עליהם? הורדתי גם BIOS מעודכן,איך אני מעדכן אותו? תודה רבה ליאור
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם נציגי האתר The Inquirer משערים שמעבדי סוקט AM2 יוכלו לתמוך גם בזיכרון DDR3. אבל התמיכה תבוא אחרי חידוש של בקר הזיכרון הקיים "היום" בסוקט AM2, כלומר, מעבדי סוקט AM2 של "היום" לא יתמכו ב DDR3.
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם asus p4s333-m w/ lan, sound onboard בכל מקרה יש לי את הגירסה 1007 של הביוס של הלוח אם אבל בהורדות של אסוס לדגם הזה של הלוח אם יש גירסת בטא אחרונה 1008 עכשיו השאלה היא אם כדיי לשדרג לגירסה 1008 של הביוס? אפילו שזה בטא?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אם יש חריגה אז תרשמו בכל זאת בכמה אוכל לקנות מעבד וזיכרונות במחיר הנמוך ביותר לפי הדרישות שכתבתי למטה . כמו כתבתי הייעוד הוא אוברקלוק . זיכרונות בגלל המחירים היקרים אני אסתפק ב- SC של - 2 GB אחד . מעבד חשוב שיריץ את כל המשחקים החדשים ולא יהווה צוואר בקבוק (לצורך העניין בזמן זה אני עם AMD3800@2.8 וארצה לראות הבדל משמעותי בין המעבדים ). לוח אם MA - 770UD3 ספק כח של - אני לא דואג . כרטיס מסך של 9600GT Calibre = 9800 GT Kפחות . זהו . דרישות ועדיפויות - מעבד חזק למשחקים סרטים וכו .ושיהיה מטכנולוגיית ה- PHENOM || . תודה רבה חבר'ס ושבת שלום !!! בקשר לזכרונות אני חשבתי על אלה : Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 Dominator DDR2-1066 CL7 או אלה 2x1GB Patriot Extreme Performance Viper Dua…
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-