עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אוקיי הדגם שאני מעוניין לקנות הוא : Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 למי שלא מכיר ורוצה לקרוא את המאפיינים שלו הנה הקישור לאתר החברה (הקישור הוא מיידית לדגם שעליו אני מדבר) פשוט תעשו פאסט באקספלורר ותיכנסו (לאלה שנתקלים..) http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7N400%20Pro.htm תנו תגובות וכו' .....

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by free fraek,

למה הצבעים שלהם שונים יש 2 בצבע כזה ושניים בצבע כזה..

3. Started by alanir,

למומחים שלום, אני רוצה לקנות מחשב דרך BUG (מסיבות של נוחות שעות הפתיחה בעיקר). ראו את המפרט הטכני הבא שהם מציעים. כמובן שצריך לשדרג אותו משמעותית אך שני דברים לא ניתן לשדרג: את המעבד ואת לוח האם. המעבד הוא מצויין לפי מה שראיתי כאן בפורומים אבל לא הצלחתי למצוא שום התייחסות ללוח האם הזה של אינטל, לא כאן ולא באינטרנט. האם מדובר בלוח אם טוב? אמין? המחשב מיועד לגלישה, שיתוף קבצים, אופיס וקצת תוכנות לעיבוד תמונה (לא מקצועי). לא למשחקים או תוכנות גראפיות כבדות. המפרט הטכני שהם מציעים: מעבד אינטל מקוריIntel® CORE 2 DUO E6300 1.86Ghz 1066Mhz 2MB 64bit מעבד הדור החדש של אינטל!!! לוח אם אינטל מקורי: Intel® ISELTON 946GZISSL 800Mhz uATX, LGA775 socket support (1066…

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by Kidney_stonE,

שלום לכולם. יש לי לוח aopen ax63 pro והביוס שלו די ישן (99) (בדקתי בעזרת AIDA32) רציתי לדעת, מה יכולים להיות הייתרונות בהתקנת גרסת BIOS הכי עדכנית (הנה הגרסה : (הראשון ברשימה) http://download.aopen.com.tw/downloads/default.asp?keyword=AX63%20Pro&Software=All&searchoption=keyword&sel=category&seltype=BIOS&selpage= ) יתרונות, כלומר מה זה ייתן לי ? (אני לא מתעסק באוברקלוקינג, אבל זה אולי יוסיף איכשהו מהירות, או ביצועים יותר טובים לזכרון או משהו ?) ודבר שני, איך אני מתקין את זה ? יש ב ZIP שני קבצים בסה"כ : AX63P132.BIN AX63P132.EXE אני יכול להפעיל את זה ב WIN או רק ב DOS (יש לי XP PRO) האם יש תהליך שצריך לעקוב אחריו ? איך אני מגבה את הביוס העכשווי שלי ? (…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  5. האם לוח K8NS ultra 939 מתאים לכרטיס מסך xfx 6800 של pine רק למבינים...

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by y10,

יש בידי מעבד שקיבלתי איך אני יודע אם הוא תקין בלי לחבר אותו למחשב?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by hag911,

מה יותר טוב.. לא מדבר על מחיר מבחינת ביצועים !!!

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by kipi25,

שלום, רציתי לבדוק אם יש איזשהן בעיות תאימות של אחד הלוחות הנ"ל למעבד אינטל 920D (לא מתוכנן), ואיזה יותר מומלץ: ASUS P5LD2 Intel 945P Chipset Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset כמו כן, האם הלוח של ASUS תומך ב SATA2? תודה..

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by Markis,

איזה זיכרון יותר מהיר: CL3 או CL2 ? לא הצלחתי למצוא הגדרה ל"CL" ?

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by benwin21,

אני צריך עזרה בהתאמת לוח אם למחשב שלי מעבד: amd athlone II X3 435BOX כרטיס גרפי: ati HD5770 ספק: 600w אילו כרטיסים יתנו לי את הביצועים הכי טובים?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by oren,

שלום לכם, היה לי מעבד AMD Athlon 1.33 והטמפ' שלו נעה סביב 60 מעלות ללא OC, אך הייתי מבסוט מביצועיו. כעת, החליפו לי מעבד, בחינם, ל-Duron 1.48, הטמפ' נעה סביב 40 מעלות... שמתי לב שב-Duron יש חצי Cache ממה שהיה לי ב-Athlon.... רציתי לדעת אם מהירותו הגבוהה של ה-Duron מחפה על חוסר ה-Cache? או שעדיף לחזור ל-Athlon 1.33 ? תודה.

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by malkind86,

נשרף לי לוח אם של ASROCK דגם K8S8X המעבד שיש לי הוא +3000 סוקט 775 השאלה שלי היא לוח אם חדש שאני רוצה לקנות מתאים לסוקט 775 אך ה צ'יפסט שלו שונה מזה של ASROCK שנשרף האם הוא יעבוד בצ'יפסט אחר?? ואיזה לוח אם תציעו שהוא יחסית זול אך איכותי! (שתומך ב DDR1 400MHZ

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by natan805,

יש לי כרגע 4600x2 ואני מוכר אותו למשהו.אני רוצה מעבד יותר טוב של amd שאני ירגיש הבדל.יש למשהו עצה?.{רק amd ! שיתאים ללוח של am2 albetron km51pv } חזבתי על ה 6000x2 של amd אבל לא ראיתי שמציעים אותו האם אני ירגיש הבדל גדול או שיש מעבד אחר שמומלץ ממנו. תודה מראש. תקציב 800 ש"ח .אפשר להתפשר במקרה הצורך.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  14. שלום אני קונה מחשב חדש בזמן הקרוב ורציתי לדעת אם שווה להשקיע עוד כמאה שקל בשביל CL4 במקום CL5. אני קונה שני סטיקים של 2GB של G.SKILL.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  15. קודם כול ההזמנה מפנדה ? - איך הם , תוך כמה זמן אני יקבל הכול ? מעבד : AMD 2400+fan לוח asus deluxe A7NV8X - משהו כזה ... זיכרון : אני מתלבט כי אין בפנדה XTREM DDR ' אני צריך לבחור שם סוג זול של 333 2700 ??? וכרטיס מסך אני הולך על REDON 9700 של GIGABYTR ..

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by SixKiller,

שלום.. יש לחבר שלי לוח ECS שאני לא יודע מה הדגם.. אני צריך לדעת אם הלוח תומך בדידיאר אני ניסיתי בגוגל לחפש בקשר ללוח על מה שרשום בלוח ולא מצאתי משהו מעניין... אני יודע שהלוח הוא של ECS ורשום עליו כמה דברים על הגוף קירור הזה של הצ'יפסט רשום Pc400 ועוד על איזה ג'וק אחד רשום ITE ועל עוד ג'וק רשום XR4 והלוח בצבע ורוד-אדום-כתום כזה.... יש עליו 4 סלוטים לזיכרונות.. אני משער שזה 2 של אס די ראם ו2 של די די אר... אבל לא בטוח .. אז בגלל אני רוצה לדעת.. אם תוכלו לעזור.. תודה רבה..

• 10 תגובות
    • 726 צפיות
  17. שלום לכולם לפני זמן מה אירעה תקלה במחשב עלה עשן וריח שרף,המחשב כבה וזהו. ניסיתי לבדוק מה קרה,פתחתי את המארז ומצאתי שבב שרוף יש גם קבלים נפוחים. הגעתי למסקנה שלוח האם נשרף מחאר והמחשב פועל אבל ללא מסך בכלל,החלפתי כרטיס מסך אבל הבעיה לא נפתרה.וכבן קניתי כרטיס מסך של אסוס תומך במעבד AMD הרכבתי בעבר לוח אם ואפילו מחשב ,זה היה לפני הרבה שנים,היום אני קצת חלוד וחושש שלא אחבר את הכבלים בצורה הנכונה (כבלי החשמל) השאלה האם יש מדריך שמסביר איך עושים זאת? אנא אל תפנו אותי לטכנאי,פשוט אני מחפש קצת בטחון. אני מקווה שהסברתי את הבעיה תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by explize,

הדגם הנ"ל יוכל להגיע לי ל880MHZ? (בשביל להגיע בסוף ל440 בPSB של ה קונרו E6400 עם לוח של GB 965P S3)??? לא מצאתי שום ביקורות ברחבי הנט על הדגם הנ"ל ולא מצאתי שום איזכור באתר היצרן.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  19. Started by דיוגנס,

אני חושב לרכוב מערכת שמבוססת עליו ( יד שנייה), ורציתי לבדוק קודם מה הוא שווה. תודה.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by DJO,

אהלן, אני מתכוון להשתמש בכרטיס הגרפי שעל ה Z68. אני מתלבט בין הלוחות השונים, רוצה את המומלץ ביותר. אני כנראה אעשה אוברקלוקינג בעתיד אבל לא כרגע. בנוסף, אין לי ממש שימוש כרגע בחיבורים מיוחדים (כמו פיירוייר) אבל נראה לי לא מזיק שיהיה. אשמח לייעוץ, תודה!

21. Started by MonoMan,

שלום אנשים! יש לי בעיה מעצבנת ונגמרו לי הרעיונות: הבורד: gigabyte 7vrxp rev1.1 /bios f12 הבעיה: לאחר התעוררות ממצב חיסכון בחשמל S3 (STR) ביצועיי הגרפיקה פשוט צונחים - ממש עלובים, אם זה ב2D , אם זה ב 3D (זה היה עם הGF2 , זה עדיין גם עם ה 9500P) והטמפרטורות של המעבד והלוח לא קריאות (0) אחרי ריסטרט הכל חוזר להיות בסדר. ניסיתי גרסאות ביוס שונות ומשונות, התקנה מחדש של XP ,עדכונים אפשריים (מיקרוסופט, וג'יגהבייט =enable s3 for usb) ראוי לציין יש לי עוד כרטיס רשת, SCSI , ו DXR3... חוץ מלנסות להוציא את כל הכרטיסים האלה יש לכם עוד רעיונות.. זה משגע אותי,אני רוצה לעשות suspend-to-ram* כשהמחשב לא עושה כלום (אל תגידו לי להשאיר דלוק\כבוי או לעבור למצב S1...) *str=שהכל כבוי, כו…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by yiftahorad,

שלום רציתי לשאול, האם בלוח שתומך בדואל די די אר או בדואל אר די רם, כאשר יש 4 סלוטים, אם נגיד אני שם שניים במרווח של אחד, אז גם על השניים האחרים אני יכול לשים שניים במרווח של אחד וגם הם יעבדו בדואל? ועוד שאלה, יש לי לוח שתומך בזכרונות אר די רם 800\1066 מגהרץ, אבל הלוח תומך ב FSB 400\533 מגהרץ. השאלה היא האם המהירות של הסיסטם באס לא צריכה להיות כמו המהירות של הזכרונות כדי לנצל את המהירות הגבוהה שלהם?

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by Blood_Rain,

נראה לי לוח אמין ביותר מבית אינטל ...אני צריך רק לדעת איזה דעות יש עליו.

• 12 תגובות
    • 726 צפיות
  24. צדובר על מעבד 2.6C ולוח MSI865PE NEO2 בווינדוס XP כשאינ לוחץ על ALT+CTRL+DELETE אני לא רואה ש הCPU USGE מחולק ל2 כאילו יש לי שניי מעבדים וראיתי את זה בביקורת פעם אז איך אני מאפשר את ה HYPER THREADING? מדובר על XPSP1. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  25. Started by quriso,

אני מחפש לוח אם עם אפשרות ל CF תומך PCI-E2.0, חיבורי SATA רבים ככל האפשר. התקציב הוא עד 850 שקלים. חשבתי על הלוח X38-DS4. לא ראיתי לוח אחר יותר טוב ממנו בתקציב הזה. יש לכם הצעות אחרות שיאירו את עיני? או להשאר עם הלוח אם שבכותרת?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים