עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tal_m9,

קיים למכירה בארץ לוח אם למעבדי הליבה הכפולה של AMD שמכיל: (אפילו חיבור 1 מכ"א) AGP PCI-Express IDE SATA 2 DDR2 בבאס 800 ומעלה??

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  2. תודה מראש

3. Started by doodi111,

אז אחרי שעזרתם לי לבחור את המעבד אני צריך גם קצת עזרה עם לוח האם: איזה לוח אם הכי מתאים למעבד Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 ENERGY EFFICIENT 65W אני לא הולך להתקין כרטיס מסך נפרד מלוח אם. חשוב לי מאוד שיהיה הזול ביותר מבין הלוחות שקיימים, אבל עדיין שיהיה סביר מספיק לעשות את העבודה. אשמח אם תמליצו לי מבין הלוחות האלה מה הכי מתאים: ABIT NF-M2 nView NF430 6150 או FM058 FOXCONN 6100M2MA-RS2H או GIGABYTE GA-M61VME-S2 או Gigabyte GAM51GMS2G או GIGABYTE GA-M55S-S3 מק"ט 38415 אם יש לכם הצעות נוספות טובות ואולי גם זולות יותר- אני אשמח. (למחשב שמיועד לעבודה קשה ומאומצת של שעות, לשימוש באופיס, אינטרנט, הורדות באימיול וצפיה בסרטים).

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by lior1992,

אני מחפש את לוח האם הכי טוב כיום בשוק שמתאים למעבדי לIntel Core 2 Extreme QX6850 Quad החדשים של אינטל ואם אפשר להסביר איך הוא בנוי ולקבל עליו קצת מידע בתודה מראש לירון

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  5. שלום לכולם . בקרוב הולך לצאת המעבד , וכו כו''. אני מעוניין לרכוש אותו , אבל לא מבין כ"כ בלוחות וציפסטים של AMD . משהוא יכול לתת קצת הסבר על ה 790GX וכל אלו ? מהחדש לישן .. פחות או יותר ? תקציב עד 600 ש"ח , שיהיה אוברקלוקר סבבה , לא צריך CF (אם יהיה אז שיהיה ) , ולא חשוב לי פיצ'רים מיוחדים ..

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  6. Started by efee123,

יש דרך או אפשרות להציל אותו? הוא לא היה מחובר לחשמל כשהוא נרטב... תודה!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by bono_71,

בוקר טוב לכולם. ברשותי מחשב p-4 1.7 שהקבלים התנפחו והתפוצצו אני מעונין להחליף את הלוח לחדש איך אני יכול לדעת איזה לוח לקנות הייכן אני יכול לראות איזה תושבת יש למעבד בלוח הזה. ודבר אחרון מה המחירים בערך של לוח כזה כרגע הלוח שלי עם כרטיס מסך משולב ואני רוצה שהלוח החדש יהיה עם כרטיס בנפרד. תודה לעונים. יום טוב.

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  8. Started by bla7,

שלום לכולם... בשעה טובה ומוצלחת, ואחרי הפסקת חשמל מרגיזה, נשרף לי הלוח אם הנ"ל. האיבחון נעשה במעבדת מחשבים ומתברר שהכל שלם חוץ מהלוח (ספק, מעבד וכו'). המעבד הוא Athlon64 3000+. כרטיס מסך 9550 (AGP). זיכרונות DDR. הבעיה היא, שבחנות טוענים שאין להם לוח מקביל שמסוגל לענות על כל מה שהלוח הזה עונה. כלומר, צריך להחליף כרטיס מסך. ואת זה, אני לא רוצה לעשות כרגע. רציתי שתתנו לי רשימה של לוחות שנמכרים כרגע (למשל, שניתן למצוא בזאפ) שתומכים ב-DDR, AGP וסלוט 939 בשביל המעבד, ואני אקנה את הלוח ואספק להם אותו. תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Mighty,

דבר ראשון מזל-טוב לנדב הגדול מכולם 18 מגניב ואחלה שיהיה לך :] אוהב אותך ועכשיו אחרי שבירכנו את השמן הזה :] אני רוצה שתעזרו לי במשהו חמוד יש לי לוח אם מדגם: Tyan - Trinity 400 model: s1854 ושזה לוח אם שיש בו 2 מעבדים slot1 + socket 370 עכשיו מחובר למחשב slot1 600 mgz פנטיום ולא סלרון ועובד אחלה... ואני רוצה להוסיף עוד מעבד סוקט 370 נגיד 1000 מגה הרץ או לא משנה.. העיקר שהמחשב ירוץ עם הוספת מהירות ניסיתי לחפש באתרים ובהורואת של הלוח אם (שלא קיבלתי עם הלוח) אם מישהו מכם יוכל לעזור לי לחבר עוד מעבד אני מאוד אשמח.. שיהיה בהצלחה :] תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  10. Started by FIRE-KID,

שלום.. יש לי את המחשב הנ"ל בבית: שלום יש לי בבית את המפרט הנ"ל: amd athlon 3200 939 gigabyte ga-k8nf גיגה זיכרון a-data 400ddr x800xl pci-e 120sata1 גיגה wd ספק hec 400 עקב הפסקת חשמל הלוח נשרף ולכן אני צריך חדש.. אם אפשר אני רק צריך לוח פשוט כמו זה שהיה לי בערך שיתמוך במה שצריך...(אין לי כוונה לשדרג את הלוח מעבד וזכרונות ) יד שניה בא בחשבון אבל לא מצאתי עד עכשיו.. תודה.

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by jeyjey,

שלומות לחבר שלי נשרף משהו במחשב ואנחנו לא יודעים בוודאות מה זה... כשהדלקנו את המחשב היה ריח של שרוף ועם הזמן התחיל לצאת עשן מהלוח ממש קרוב לזכרונות, חוץ מזה גם ראיתי ניצוץ קטן מתחת לזכרון הוצאנו את שני הסטיקים שהיו קרובים יותר למקור העשן והשארנו את הסטיק הרחוק וזה קרה שוב אחרי שפירקנו את הלוח ראיתי ממש מתחת לסלוטים של הזכרונות כזה חלק שחור שמולחם ללוח אם, הוא היה קצת עקום ולא ישר כמו השני שהיה לידו אני כמעט בטוח שזה הלוח אם אבל אני לא רוצה שהוא סתם יזרוק כסף על לוח חדש כשהבעיה לא בלוח אם... מישהו יכול לעזור?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני רוצה להזמין מחשב ולקנות את המעבד Intel Core 2 Duo E6300 אני רוצה להיות בטוח שהלוח תומך מלא בfsb 1066 Asus P5L-VM 1394 אני אשמח לקבל כמה שיותר תגובות ואם יש תמונה שמראה את הביוס של הלוח עם המעבד Core 2 Duo E6300 עובד על fsb 1066

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  13. Started by delphis,

הייתי רוצה לדעת אם יש לוח אם לאינטל סוקט 775 - תומך במעבדי 45NM) שתומך (ושנבדק ) ב 8GB של DDRII - ארבעה מודולים של 2GB - שני זוגות של 2X2GB אני לאמעוניין בלוח אם של סרבר אלא של מחשב "רגיל" ראיתי מספר רב של לוחות שתומכים ב 8GB לפי המפרט אבל הבנתי שבפועל ממש מעט ממש יכולים להפעיל 8GB באופן תקין אם מישהו ניסה לוח אם מסויים אשמח לדעת כי אני מעוניין לקנות אחד

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  14. Started by liorshash,

איזה לוח אמ תומך המעבד הנ"ל בטווח המחירים של עד 650 - 700 ש"ח? אגב האם הלוח של אינטל - DG965SS תומך במעבד הנ"ל. אשמח לעזרה.. המשך יום מהנה.

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  15. Started by danshimsh,

שלום רב, אני עומד לרכוש את הכרטיס רשת הבא, של PCI EXPRESS 2.0 x4: https://go-in.co.il/detail.tmpl?sku=E1G42ET〈=heb&cart=135794064346263006 זה כרטיס יקר יחסית, ואני צריך יכולות שלו עבור מחקר. מישהו יכול להמליץ על לוח אם סביר שיתאים, ושניתן יהיה להרכיב בתוך דסקטופ ? רוב הלוחות אם שראיתי תומכים ב PCI EXPRESS 2.0 עם x1 ועם x16, אבל לא ב x4 בברכה, דן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by CreativeX,

אני מחפש לוח אם שתומך רשמית במעבדים עם 800MHz FSB. התקציב שלי הוא 700-800 ש"ח, אז תמליצו על אחד טוב.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  17. שלום אני מעוניין בלוח אם שתומך בPHENOM II X3 710 בעל תושבת AM2+, חשוב שיהיה שם אפשרויות OC טובות עם ACC וציפ SB750 או SB790, או אם יש לכם הצעות אחרות, עד 600 ש"ח חנויות מאיזור ראשל"צ-רחובות תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by RDS,

אוקי... קיבלתי הצעה של מחשב, שכמה דברים בה לא נראים לי, כמו לוח האם... הם נתנו לי לוח אם ISELTON, שכמה שאני יודע לא משהו בכלל.... בכל מקרה, רציתי לדעת איזה לוח אם יהיה עדיף עליו, בתקציב 500-600.... לא מתכוון לעשות OC, אך אני לא רוצה להיות מוגבל... תודה

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  19. Started by horacio,

נישרף לי הלוח : יש לי לוח של GIGABYTE דגם: GA-7DXE אמרו לי שאי אפשר להשיג אותו האם הלוח הזה יכול להתאים: ASUS דגם: A7V266-E זה למעבד AMD . בתודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  20. Q9450 - שימלא את ה1333 עד 0 מקום - מה שיאפשר OC פחות יציב. E8400 - שיעבור OC ל 3 ג'יגהרץ. מה עדיךף? המטרה היא משחקים בלבד. (למתעניינים - אני מוכר את המעבד העכשווי שלי E6700 : חפשו בלוח המודעות כאן באתר).

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by kantera,

שלום אנשים! אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB אני רוצה לוח אם שיסחוב לי טוב את המעבד מה אתם אומרים על ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E ויש לי גם שאלה לגבי זכרון. האם כדאי לקחת DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) או כדאי לחפש לחפש SLOT של 1G אני לא רוצה לקחת סתם משהו רק בגלל שמציאים לי מחיר טוב. תודה רבה מראש על כל תגובה או הצעה. אלכס

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by מוסון,

שלום על כולם ברצוני לרכוש לאולפן שלי מחשב שיהיה מסוגל לתמוך במעבד מרובע ליבות אמיתי (בטכנולוגיה 45MN) שאמור לנחות באפריל. ז"א להחליף המעבד בעוד חצי שנה. האם יש לוח אם תואם כבר היום ? תודה

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  23. לוח אם שקניתי חדש ASUS PS800 מעבד 2.8 אינטל SOCKET 478 זכרונות K 256 400MHZ יש למישהו תשובה בבקשה? מראה לי BUS SPEEDשל 533 / וFSB של133.5 על מכפלה של 21.0X

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by danielhasan,

איזה לוח אם תומך CF של הכרטיסים החדשים?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  25. אני צריך לוח אם שתומך ב CF ומעבד של אינטל זה יכנס ב 1500 שקל? עכשיו יש לי AMD 4400+ ו לוח EPOX MF4 J3 וכרטיס 4850. אני רוצה להחליף את הלוח אם והמעבד.חשוב שהלוח יתמוך ב CF ושהיה לאינטל.מעבד רק אינטל.מתכנן OC שימוש בעיקר למשחקים. ועוש שאלה הלוח אם והמעבד החדשים יצרחו יותר חשמל מעכשיו?ואם כן אני יצטרך להחליף את הספק?EZCOOL PS1000 500WATT אם צריך להחליף אז התקציב עומד על 2000 על הכל

• 9 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.