מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אל תקנו לוחות אם של אינטל הם חרא פשוט זבל לא יאמן למה הBIOS כלכך איטי ? למה שאתה מעלה XP מדיסק הוא נתקע ואפילו לא מגיע למסך הכחול של ה SETUP ? למה שאתה מעלה LIVE CD של KNOPPIX נחמד הוא נתקע ? למה הוא לא יודע לקרוא אפילו VISTAPE ? כלכך הרבה חרא בלוח אם אחד אל תעשו את הטעות הזאת מעבד אינטל = סבבה לוח אינטל = חרא
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי במחשב לוח אם מסוג Intel® Q45 Express Chipset אתה יודעים עליו משהו? טוב לא טוב? יש מקום לכרטיס מסך נוסף? ואם לא טוב, יש לכם לוח אם טוב להמליץ לי עליו עד 600 שקל? תודה רבה רבה לעוזרים מראש:]
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח-אם מיושן מסוג MSI Neo2 865PE, וכעת אני זקוק לשדרוג מערך ה-RAM. חשבתי לרכוש 2 סטיקים של 1GB, כדי לנצל את אופציית ה-DC. 1. האם, ביחס לשאר זכרונות ה-DDR, זה זכרון איכותי? זה בעיקר למשחקים, יחסית ישנים, כמובן ואין לי צורך ב-OC. 2. האם הסטיק הבא בכלל מתאים ללוח שלי, למרות האמור מטה? 1GB DDR1 400Mhz CL3 G.Skill F1-3200PHU1-1GBNT 3-4-4-8 nVidia nForce 4 series (For 939), nVidia GeForce 6xxx series (For 939, IGP) 2.6~2.75 Volts תודה.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי היום סטיק בודד של: Module Name G Skill F2-6400CL4-2GBPK איזה זכרון מומלץ לי לקנות? אני על OC עם E8400 על 4.1 ... תודה , קונה מחר.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
המפרט שלי למטה.השאלה האם יש טעם לשדרג למערכת I5 או שזה מיותר?! האם יורגשו הבדלי ביצועים? תכלס המערכת שלי עובדת יפה לא טייסת אבל יפה. ואם כן אז איזה המלצה הייתם נותנים למעבד+לוח+זכרון (4 גיגה לפחות!).מבחינת תקציב כרגע קשה לי להגיד כי זה משהו מתוכנן ליום ההולדת שלי הקרב ובא ואין לי מושג כמה כסף אני אוכל להרשות לעצמי.העניין הוא לדעת סדר גודל של מערכת נורמלית של I5 תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכל החברים כאן. אני חדש בשכונה. לאחרונה ביקשתי לרכוש מחשב נייח לבן שלי בעל אוריינטאציית משחקים. נכנסתי ללינק המפרטים המומלצים ובחרתי במפרט האמצעי (פחות או יותר - 5 מתוך 8) במפרט זה, הוצע לשלב את המעבד AMD Athlon II X3 450 3.2Ghz להפתעתי, לא מעט ספקי חומרה אמרו לי שבארץ AMD איננו פופולרי ושהרבה יבואנים מעדיפים להתעסק רק עם INTEL בסוף מצאתי ספק שנתן לי הצעת מחיר שהתאימה כמעט אחד לאחד למפרט (פרט לעובדה שבמקום מעבד 450, הוא מספק לי 455 - בטענה שה- 450 כבר לא נמצא) ולהלן השאלות שלי - מי שחושב שהוא מספיק מקצוען לענות לי עליהן - התשובות יתקבלו בברכה ובתודה מראש: 1) האם זה באמת נכון ש- AMD אינו פופולרי בישראל - ואם כן - האם זה עלול להשפיע לרעה על השרות שאני אקבל מהמ…
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שאלה עקרונית : בהנחה שאני רוכש מבד אינטל בחול במצב "box", האם אוכל לממש את האחריות של ה-3 שנים בארץ ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים, אשמח לעזרה תודה מראש.. אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד את הייתרונות של מעבד i7 לעומת i5 בגרפיקה, רינדורים וכאלה(ידוע של- i7 יש HT). כמו כן האם לפוטושופ עדיף i7 או שמספיק i5 , מה עם עריכת תלת מימד, מה עדיף ? כמו כן היכן יש העדפה לכמות זכרון גדולה 8/16 GB פוטושופ, תלת מימד/סוליד? אם תוכלו לצרף קצת גרפים ובדיקות אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי הלך לי הלוח במחשב ישן היה צ'יפסט P965 . הבנתי שעדיין מוכרים במחירים זעומים לוחות צ'יפסט G41 שתומכות במעבד שלי E6300 אך תומכים בזכרונות DDR3 כאשר לי יש DDR2. ניתן להתקין על לוח שתומך זכרונות DDR3 סטיקים של DDR2 .הפינים זהים בשני הסטיקים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
האלן האלן יש לי כרגע Corsair 4gb kit DDR2-800 אני כבר לא בעיניינים כ"כ אז אם מישהו יכול להסביר לי איזה זיכרון אני צריך או רצוי להוסיף ע"מ שהכל יעבוד כמו שצריך ? אני חייב לציין שאני רוצה להוסיף עוד 4GB ורציתי לדעת מה קורה אם אני מוסיף DDR3.. אשמח להמלצה גם על זכרון אם למישהו יש אחת כזאת.. עריכה: אולי כבר עדיף לי לעבוד לDDR3 ופשוט לקנות חדש, הלוח אם הוא Gigabyte ga-ep45-DS3L intel תודה רבה רבה למי שיעזור!! שבוע טוב!
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות בעתיד הקרוב מחשב חדש, ובתוכו כמובן מעבד חדש. אני קונה על תקציב הדוק מאוד, ולכן התעניינתי במעבדים זולים וחזקים יחסית. מצאתי את מעבדי ה-i3 שנראו מתאימים, אבל ראיתי כי הם בעלי multithreading שגורם לשתי הליבות שלהם להתנהג כמו ארבע. הבעיה היא, שאני משתמש קביעות באפליקציות כבדות יחסית, אשר משתמשות רק בליבה אחת. רציתי להבין האם, לדוגמא אני קונה מעבד i3 עם מהירות שעון 3.0 ג'יגה הרץ, האם האפליקציות האלה בעצם יתייחסו למעבד שלי כאל ליבה אחת בת 1.5 ג'יגה הרץ. אם כן, בכך שאני קונה מעבד i3 לכאורה חזק יותר ומתקדם יותר, אני אקבל ביצועים גרועים יותר מהמעבד הנוכחי שלי, שהוא דו ליבתי 1.8 ג'יגה הרץ. האם מישהו יוכל להסביר לי כיצד אפליקציות המשתמשות בליבה אחת יתייחסו למ…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי את הלוח GA-P35-DQ6 ורציתי לדעת מה ההבדל בין שתי יציאות הPCI-E שנמצאות על הלוח, אחת בצע כחול והשניה בכתום.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב אבל טכנאי שאני מכיר אמר שזה עניין של שבועיים-שלושה עד שיצאו מעבדים חדשים מה שיגרום להורדת המחירים של המחשבים עם המעבדים הנוכחיים.. אמת בדבריו?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם התלבטות אחרונה של מעבד+לוח אם לפני רכישת מחשב לצרכים כלליים +משחקים לוח אם :igabyte GA-B75M-D3H מה המשמעות של ה M האם כרטיס מסך :SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים מה ההבדל מעבר ל 4 ליבות האם הדור החדש של סידרת Ivy מהווה הבדל משמעותי Sandy Bridge 2320 I5 Quade או Ivy Bridge 3450 I5 תודה רבה לכם
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום, מזה זמן מה אני עובד עם המעבד AMD Phenom II x4 955, הוא מורכב על לוח אם GIGABYTE MA785GMT-UD2H מאז שקניתי את המעבד והלוח בביוס היה מוגדר לי Hyper Transport frequency על מצב AUTO במצב זה הלוח בחר בתדר 2000 MHz שהם בעצם 4000 MT/s ניסיתי היום להעלות באופן ידני את תדר ה- HT ל- 2600 מגה הרץ, בשביל לקבל 5200 MT/s אבל הלוח נעצר בשלב ה- POST עם הודעה על boot failure אז מה יוצא שהמעבד תומך רק עד 2000 MHz ?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון להשתמש בכרטיס הגרפי שעל ה Z68. אני מתלבט בין הלוחות השונים, רוצה את המומלץ ביותר. אני כנראה אעשה אוברקלוקינג בעתיד אבל לא כרגע. בנוסף, אין לי ממש שימוש כרגע בחיבורים מיוחדים (כמו פיירוייר) אבל נראה לי לא מזיק שיהיה. אשמח לייעוץ, תודה!
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שאלה, האם עדיף לקחת i7 11700k (ללא שום קשר לאוברקלוק כרגע) או i9 11900. ההפרש הכספי הוא לא בעיה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי מחשב עם לוח Gigabyte G41M-ES2L ומעבד intel E8400. הזיכרונות המורכבים כרגע הם (DDR2 PC2-6400 (400MHZ, בעוד שהמעבד תומך במהירות של עד 1333MHZ. השאלה, האם כדאי לי לשדרג לזיכרונות מהירים יותר, למשל 533MHZ (בלי לשדרג את הלוח) או שאין לזה השפעה על מהירות המחשב. תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
דגם ה-VivoBook החדש של החברה הטאיוואנית יוכל להפוך את מעבדי ה-Kaby Lake-R לעממיים אפילו יותר לכתבה
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
- 1 follower
-
-
מה מומלץ יותר - לוח של ASUS P5B או GB 965P-S3 , (למחשב עם מעבד E6400 ללא OC) ועוד משהו, הייתי בחנות והתעניינתי בGB 965P-DS3 והם אמרו לי שהם לא מחזיקים אותו כי הS3 הוא גירסא חדשה יותר, זה נראה לי כמו חרטוט.. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש זכרונות ddr2 800 שיהיו טובים לאוברקלוק עם e4300 וgigabyte 965P DS3, רצוי מ-iqpc. אפשר לחרוג בסביבות 100 ש"ח אם זה הכרחי. תודה
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. למרות כל מה שקראתי שלפיו ההבדל (הנובע מבדיקות ומבחנים כיום) בין CACHE של 4MB לCACHE של 2MB הוא לא גדול. יחד עם זאת, המעבדים שיש לנו כיום בשוק המשלבים 4MB CACHE מהירים יותר מאלו המכילים 2MB CACHE ככה שלא ממש ניתן לערוך בינהם השוואה שווה והוגנת (למשל הE6300 או E6400 אל מול הE6600) השאלה שלי היא, עד כמה לדעתכם יוסיפו וישפיעו 4MB CACHE לעומת 2MB במעבדים העתידים לצאת עוד כמה חודשים במקום הE6300 והE6400? האם יהיו לכך השפעות על אופן ריצתה של הWINDOWS VISTA? כבר היום למערכת הזאת יש דרישות לא קטנות אם רוצים להנות מהממשק הגרפי המתקדם שלה. אז האם עוד קצת CACHE ישפיע הרבה, תחת אותה מהירות שעון? כי עם הVISTA ברקע נותר פחות מקום לתוכנות אחרות, לא? תודה.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אולי לא הבנתם את השאלה איזה דברים יש בו , וכמה זאת אומרת כמה USB כמה PCI-E כמה סוקטים לDDR2 וכו' ,תודה לעוזרים! עריכה: מצאתי כבר הנה: CPU Intel® Quad-core CPU Ready LGA775 socket for Intel® Core™2 Extreme / Core™2 Duo / Pentium® Extreme / Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D Processors Compatible with Intel® 05B/05A/06B processors Intel® Hyper-Threading Technology ready * Refer to www.asus.comfor Intel CPU support list * Please update the latest BIOS to support Intel Quad-core CPU Chipset Intel® P965 / ICH8 with Intel® Fast Memory Access Technology Front Side Bus 1066 / 800 / 533 MHz Memory 4 x DIMM, max. 8GB, DDR2 800 / 667 / 533 MHz, non-ECC, un-buffered memory Dual cha…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן את ביוס עם BIOS@ הוא מוריד את הקובץ מאתר שלהם מנסה לעדכן ואז כותב ERASE ERROR וכשהוא מסיים הוא כותב BOIS WRITE PROTECTION איך אני מוריד את ההגנה הזאת
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
MSI K9N NEO FULL ATX FULL ATX 550 NVIDIA זה מה שיש לי זה לוח אם טוב?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-