עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yotep,

http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=91

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by subarel,

ע"פ האתר של MSI, גרסת הPCB 2.2 של הלוח שבמחשב של אחותי (945GMZ3) תומך אפילו בקור2, אבל גרסת הPCB1 לא תומכת.. לא מצאתי שום איזכור לגרסת PCB על הלוח עצמו, הדבר היחדי שיש לי זה CPU-Z שאומרת שזה גרסת A2, השאלה היא האם זה באמת PCB2.2 או שזה ככה ב1 בכלל.. לא יודע.. חיפשתי פרטים בכל התוכנות שבאו עם הלוח, וכרגע אני לא מוצא את הקופסא של הלוח.... תמונת CPU-Z: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  3. לחברת 3com נגמרו אספקת הצ'יפים של ה 10/100 לחברת ABIT. אז כל מי שקנה בזמן האחרון לוח של ABIT עם 10/100 או מתכוון לקנות עכשיו כזה לוח יקבל כנראה GIGABIT LAN!!! 8) רק עכשיו גיליתי את זה כי באמת לא הבנתי למה זה רשם לי gigabit כשהתקנתי את הדריוור ;D ;D ;D :funn: :coolman: יצא שקיבלתי גם את הקירור לצ'יפסט החדש (הכחול) וגם GIGABIT LAN, כנראה שקניתי אותו בדיוק בזמן הנכון

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by zZOROo,

GIGABYTE GA-P35C-DS3R http://www.skypc.co.il/pl_product~39218~10~0.htm 894 ש"ח GIGABYTE GA-P35-DQ6 http://www.skypc.co.il/pl_product~39216~10~0.htm 1171 ש"ח GIGABYTE GA-P35-DS4 http://www.skypc.co.il/pl_product~39214~10~0.htm 958 ש"ח אני אמור לחסוך כמה שיותר כסף אז מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד תודה מראש

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by Ashand,

מחפש לוח אם בתושבת 775 gigabyte בתצורת matx נקי זאת אומרת בלי gpu built in וכל השטויות האלו...שיהיה לו לפחות 2-3 חאיצי pci-e ...יש המלצות? כמובן שיהיה זמין בשוק ...

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by The Ball,

מה זה ה- DUAL LAN שיש בלוח אם הזה? ומה ההבדל בינו לבין LAN רגיל?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by whitiger19,

שאלה בקשר ללוח אם שלי, K8N Neo4-F (PCB 1.0). הוא PCB1.0, האם אפשר דרך עדכון ביוס לעדכן אותו ל-3.0? הבנתי ש3.0 תומך במעבדי DC ושלי לא. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by Evil_Mind,

מה מהם עדיף ולמה? האם נעשו השוואות ביניהם?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  9. לאיזה מעבד ניתן להשוות את המעבד הנ"ל? המעבד עבר C@ ל2.631ghz,איזה מעבד של המתחרה שווה ערך אליו? תודה

10. אוקי בעיקרון אני מתכנן OC בקרוב [את המפרט שלי תוכלו ליראות בצד] והבנתי שהלוח הזה לא יקח אותי רחוק ואני צריך לוח אם אחר בעיקרון אני צריך כמה שיותר זול הכי זול שאפשר כי אני צריך את הכסף הזה מאוד אבל בכול מיקרה עם אין אז תשתמו בכולו

• 11 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by ktulu,

שלום, ברשותי מחשב יחסית חדש (3 חודשים) והבעיה היא שמידי פעם ישנם צפצופים לא מוכרים מהמחשב ובלי שום הודעת שגיאה או תקלה נראית לעין. הצפצופים הם מכיוון המחשב, צפצופים מהירים שנמשכים כ 40 שניות עד 60 שניות לערך ואז זה נפסק והכל כרגיל. לא הצלחתי להבין מה זה אומר כי אני לא מזהה בעיה בזמן הזה וגם לא אח"כ. השאלה מה זה יכול להיות? האם זו בוודאות בעיה? האם כדאי לפנות לחנות ולבקש שיחליפו לי את לוח האם? אשמח לעזרה. המפרט של המחשב: CPU AMD 64/3000+/640K S754 BOX DDR PC400 KVR400X64C3A/512MB MB GA-K8NS-PRO S754/800 HDD SATA MAXTOR 160GB/7200RPM/8M VGA FX5700LE PALIT 256M AGP8TD תודה

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  12. האם מישהו יודע אם ניתן להרכיב את הזיכרונות הנ"ל על לוחות שבהם יש רווח קטן בין הסלוטים של הזיכרון? בדיקה קצרה עם הזיכרונות הראתה שאם אין רווח בין הסלוטים(כמו בהרבה לוחות ל AMD) לא ניתן לשים יותר משני סטיקים וכך גם טוענים באתר של OCZ, האם בכל זאת קיים לוח לאינטל שכן ניתן להרכיב עליו ארבעה סטיקים? אציין שהזיכרונות כבר ברשותי אך לא הלוח כך שאני מתלבט בין מספר אופציות: 1. למצוא לוח אם לאינטל שיכול לקבל ארבעה סטיקים כאלו. 2. לפרק את הקירור המיוחד שלהם ולשים קירור פשוט יותר בתקווה שמה שמשנה באמת זה הציפים עצמם ולא הקירור. 3. להחזיר את הזיכרונות ולהחליף אותם ב Reaper's רגילים שיכנסו ברביעיה בכל לוח אם.

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  13. במחשב של אח שלי יש מודם וראוטר, ואני משתמש באינטרנט הזה דרך כרטיס רשת אלחוטי במחשב הזה.. אני קונה מחשב חדש(מחר על הבוקר אני הולך לחנות לקנות את המחשב)ואני צריך לדעת אם כבר יש בלוח אם הנ"ל כרטיס רשת אלחוטי מובנה, או שאני אצטרך לקנות אחד בנפרד. תודה מראש, רן

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  14. הנה המחשב שלי רציתי לדעת את דעתכם עליו הזכרון(יש לי מעט אני יודע) המעבד הלוח אם. האם אתם רואים כוחות נסתרים שגלומים בו שמחכים להמהרה בו אם כן האם ש לו יכולות המהרה טובות ללא אמצעים מיוחדים (אני לא מעוניין להפוך את המחשב שלי למקפיא). כמו כן האם יש תוכנות מסויימות שיכלו לעזור למחשב לעבוד יותר מהר ברמת התוכנה(הרבה פעמים שם הבעיה). אם ידוע לכם על עדכון של דרייברים ללוח אם אשמח מאוד. אם אתם מעוניינים בעוד בנ'צמרקים אני אספק לכם. --------[ EVEREST Home Edition © 2003, 2004 Lavalys, Inc. ]----------------------------------------------------------- Version EVEREST v1.51.195/he Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type …

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  15. ואני צריך את הכרטיס זיכרון של 512 הכי זול ואורגנלי שיתאים לי למחשב תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  16. רציתי לדעת אם הלוח פותח את המכפלה של המעבד? תודה.

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by kobibo,

שיתאים למעבד AMD 3000 64bit . אודה לדגם מדוייק ומחיר ?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  18. אז ככה אני תמיד הייתי בנאדם של AMD שונא את INTL כרגע יש לי מחשב AMD 1.5 גיגה שאני מרוצה ממנו יחסית (הוא בן שנתיים פלוס) שאותו אני שוקל להחליף בחודשים הקרובים. ולפני שפזלתי לכיוון הפנטיום של אינטל ראיתי את המעבד הנ"ל של AMD (ה64 ביט 3200 1 גיגה זיכקרון בקאש) והיתלהבתי אבל שחקרתי לעומק היתברר לי שמהירות השעון של המעבד היא רק 1.8 גיגה הרץ. וכאן כול ההיתלבטות שלי... במחיר של AND אני יכול לקנות מעבד אינטל הרבה יותר מהיר ובעל מהירות גבוהה יותר ונתנונים טובים... אז מה עושים?????? האתלון 64 או פנטיום 4 בעל 3 גיגה הרץ????? מבקש נימוקים לכאן או לכאן.. בתודה מראש יוסי נ.ב: זיכרונות כבר בחרתי Corsair Twinx1024-4000Pro

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  19. אנשים אני רוצה לקנות מעבד AMD64 3000+ אבל אבא שלי שהתייעץ עם חברים שלו לא מוכן לוותר על אינטל... אני מחפש כמה שיותר השוואות שאני יודע שיש כאלה הרבה בין AMD64 לPresscot זה באמת חשוב לי ועדיף לי היום הרצתי חיפוש גם בפורומים וגם באתר ולא ממש מצאתי HELP PLEAZ :} תודה *קיפר*

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by john_watson,

זה די דחוף לי ואני חייב לציין שזה יהיה מוזר למצוא לוחות כאלה אבל בכל זאת: 1) הלוח צריך לתמוך בDDR וDDR2 2) socket LGA775 3) RAID חומרה מובנה בלוח על IDE ועם אתם מוצאים SATA בנוסף אפילו יותר טוב! 4) זה כבר לא הכרחי אבל ממש יעזור לי: כרטיס מסך 128MB שכולל חיבור DVI אני יודע שלא ציינתי איזה RAID כי למאן האמת זה לא ממש משנה לי איזה. 1 5 10.. מה שיש יתקבל בברכה אני ממש אודה לכם על העזרה

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  21. אני מעוניין להשתמש ביציאות הקידמיות שיש לי וחאוריות גם זה אפשרי .? ועם כן איך אני מפעיל תקידמיות כי כרגע הם מנוטרלות

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  22. http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=373008 וכל זאת עם לוח מאד בעייתי ל OC, ומערכת הפעלה עוד יותר בעייתית...חחחח זה מרגיש פה כמו גנון ממש ... ! שקט 8) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by KOBRA CHOPER,

Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2=985 NIS ASUS M2N-E AM2=690 nis!!!!!!!!!!!!!!!! ;D

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  24. השאלה בכותרת בעיקרון המתרות קלות מאוד יחסית להיום והדבר הכי כבד זה הרצה של סירטי HD (לא משחקים רק סרטים) עכשיו אני לא רוצה מעבדים כמו אטום אלה מעבד סטנדרטי רק מהדגמים הזולים כפול ליבה סטנדרטי הכי זול שאפשר יספיק בהחלט כמו כן צריך 2 גיגה זיכרון לא יותר ולא פחות גם פה דגם הכי זול יספיק כרטיס מסך OB שיתמוך בDX10 והרצת סירטי HD לא חשוב לי כל כך אם זה אינטל \AMD או הנווידה -אבל בכללי דגש על זול

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  25. שלום. אני מתלבט בין Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX (קאש גדול יותר) או Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 1333FSB 6MB Box 45nm (קאש מהיר יותר) (שני המעבדים אותו מחיר בערך) אני לא משתמש במשחקי מחשב, אלא בתוכנות סימולציה כבדות של 2GB כמו מטלב, ספייס, שכלל לא בטוח שהן נתמכות ע"י 4 ליבות. בנוסף אני נוטה להריץ מספר תוכניות בו זמנית. תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים