מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
קודם כול ההזמנה מפנדה ? - איך הם , תוך כמה זמן אני יקבל הכול ? מעבד : AMD 2400+fan לוח asus deluxe A7NV8X - משהו כזה ... זיכרון : אני מתלבט כי אין בפנדה XTREM DDR ' אני צריך לבחור שם סוג זול של 333 2700 ??? וכרטיס מסך אני הולך על REDON 9700 של GIGABYTR ..
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מדובר באופטרון כפול ליבה בתדר 2.2 גיגה הרץ. במהלך החודש הקרוב יקבלו חברות נוספות משלוחי אופטרון כפול ליבות. השקה רשמית כנראה במהלך החודש (הלועזי) הנוכחי. כיום מלאו שנתיים להשקת האופטרון. עלפי התכנון המקורי של AMD ההשקה הייתה אמורה להיתרחש באמצע 2005, ברבע השלישי אך כעת ההשקה הוקדמה לתחילת הרבע השני. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=22289 הערה: למה AMD מקדימה את ההשקה? א. בגלל שהיא יכולה, כלומר המוצר ראוי לייצר המוני, זה תמיד תנאי הכרחי להשקת מעבד :-) ב. בגלל שאינטל הקדימה את השקת התיפלצת המגוכחת בדמות פנטיום 4 כפול ליבה שהוא בעיקר מעבד שנטועש לייצר הודעות לעיתונות יותר מאשר מערכוטת מחשב אמתיות שמי שיודע מה שהוא עושה לא יקנה לעולם. AMD פשוט לא מסוגלת לראות את אי…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום.. יש לחבר שלי לוח ECS שאני לא יודע מה הדגם.. אני צריך לדעת אם הלוח תומך בדידיאר אני ניסיתי בגוגל לחפש בקשר ללוח על מה שרשום בלוח ולא מצאתי משהו מעניין... אני יודע שהלוח הוא של ECS ורשום עליו כמה דברים על הגוף קירור הזה של הצ'יפסט רשום Pc400 ועוד על איזה ג'וק אחד רשום ITE ועל עוד ג'וק רשום XR4 והלוח בצבע ורוד-אדום-כתום כזה.... יש עליו 4 סלוטים לזיכרונות.. אני משער שזה 2 של אס די ראם ו2 של די די אר... אבל לא בטוח .. אז בגלל אני רוצה לדעת.. אם תוכלו לעזור.. תודה רבה..
-
- 10 תגובות
- 683 צפיות
-
-
(עריכה: גיא, דיר באלק אתה כותב שוב פעם עם היוזר שלי! ותלמד לתת כותרת מתאימה לא סתם את שם הלוח ) יש לי בעיה עם לוח זה, IDE 2 פשוט לא עובד הוא נבדק על 3 לוחות זהים ובשלושתם בעיה זהה, הרכיבים המורכבים על הIDE 2 לא עובדים, הרכיבים נבדקו על IDE 1 ועבדו, הוחלף הכבל ולא עזר, כמו שאמרתי גם את הלוח החלפתי פעמיים (כלומר 3 לוחות עם אותה בעיה).
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מה יותר טוב? DG965LTCK LEMONT INTEL או DG965RYCKLEMONT INTEL אני צריך לדעת מה יותר טוב משתי אלה והעם אחד מהם תומכים במעבד intl core 2 duo לא רוצה לוח אם אחר תודה לעוזריםם
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
MSI K9N NEO FULL ATX FULL ATX 550 NVIDIA זה מה שיש לי זה לוח אם טוב?
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני קורא עכשיו (יותר נכון כל הלילה תראו תשעה ) את המאמרים שהיו כתובים באחת החדשות באתר על הLGA 775 הצ'יפסטים והפיצ'רים החדשים. בקיצור במאמר באנאנד-טק הראו בנצ'ים בלוח אם של ג'יגהבייט (שדרך אגב הקפיץ בצורה משמעותית את הביצועים של שני הDDRים, אותם זכרונות קיבלו תוצאה יותר טובה מלוח 925X) עם הצ'יפסט 915 שתומך גם בDDR וגם בDDR2 עם זכרונות DDR2 533 וזכרונות DDR 400. בקיצור מה שאני רוצה לשאול זה האם זה כל מה שהDDR2 מסוגל לו? לפי דעתי ההבדלים בין הDDR והDDR2 לא שווים את השדרוג (המחיר?). ראיתי שדובר כאן על זכרונות DDR2 667 ו DDR2 800, מבחינת מה שכנראה הולך להיות המחיר, שווה לקנות אותם בכלל? הם כן ייתנו ביצועים משמעותיים בין הDDR הרגיל והDDR2? דרך אגב משהו שאני מרגיש שהוא קצת …
-
- 11 תגובות
- 683 צפיות
-
-
איך בודקים האם החומרה תקינה? איך בודקים את המאפניים כמו סוג של DDR מהירות MHZ מהירות CL
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום שלום אני חדש כאן בפורום, עד עכשיו הייתי בFXP אבל זה נראה כאילו 90% מהם ספאמרים שלא מבינים כלום אז באתי לכאן רציתי לדעת, האם המעבדים פנום 2 710/810 עדיפים על פני ה E8400? כי ככה אומרים ב FXP..
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי! רציתי לשאול מה ההבדל בין הדגמים הבאים של אביט: NF7 (nForce2)lan,usb2 NF7-S (nForce2)sata,lan,usb2 חוץ מזה שהשני תומך ב SATA במה הוא יותר טוב? ההבדל בביצועים הוא גדול? והאם גם הדגם הראשון יכול לתת תוצאות מספקות לשנתיים הקרובות? (כרגע אני לא מתכנו אוברקלוק)
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני גולש לי בכיף לצורך סקר מחירים למחשב נייד באתר של KSP ופתאום אני נתקל בזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3012 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3013 אם אין שום טעות, אלו הם מעבדי ה-Cedar Mill החדשים של אינטל והם במלאי! סוף סוף הביאו אותם.... סיקור: http://www.tomshardware.com/2005/10/07/a_sneak_peak_at_intel/ שימו לב לצריכת החשמל: הצריכה ירדה בכמעט 40W במאמץ! ד"א, לאחר שתעברו על הסיקור, תגלו שצריכת החשמל היא ההבדל היחיד מהפרסקוט.
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש ביציאות הקידמיות שיש לי וחאוריות גם זה אפשרי .? ועם כן איך אני מפעיל תקידמיות כי כרגע הם מנוטרלות
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
החלפתי השבוע את המאורר הגנרי של אינטל P4 למאורר של ARTIC COOLINIG בבדיקה בביוס הטמפרטורה לאחר ההחלפה היתה סבבה לגמרי באיזור ה44C . התחלתי לראות סרט באמצע הסרט המחשב התרסט,ובעליה נתן מסך כחול.. בהודעת שגיאה של הוינדוס הוא הראה כאילו יש בעיית חומרה משהו יודע איך אפשר לאתר את החומרה הנפגעת?? הקוד שגיאה לא ממקד גל
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הבנתי שהמצב האידיאלי הוא BUS זהה (1:1) בין המעבד והזכרונות כך שבהתאם למפרט שבצד אני צריך להוריד את תדר הזיכרונות ל-533. 1. הבנתי נכון ? 2. האם Downclocking מבטל אחריות או יכול לפגוע בזכרונות/מעבד/לוח... 3. האם אפשר לבצע את זה עם התוכנה שמצורפת ללוח או שעדיף דרך ה-BIOS, נראה לי שיש שם אפשרות להגדיר את תדר הזכרונות. תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שמעתי שיש מעבדים כפולי ליבה. מה זה בכלל? ומה היתרונות והחסרונות שלהם לגבי: 1. משחקים 2. גרפיקה תלת מימדית שמעתי שבמשחקים כפולי ליבה זה ביזבוז של כסף כי אין משחק שיודע לנצל מעבדים כאלה עד הסוף זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כשנה וחצי וכיום המשחקים החדשים והכבדים עובדים עליו עם קצת לאגים המפרט שלי הוא: 2gb זיכרון מעבד core 2 dou E6320 1.86 GHz לוח אם בסיסי מאד של אינטל דגם D946GZTS כרטיס מסך אחלה של geforce 8500GT 512MB אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא ערכה לשדרוג של המרכיבים זיכרון מעבד ולוח אם. אני משתמש היום בעיקר במחשב בשביל משחקים אשמח אם תעזרו לי!!!!! אני מעוניין במעבד 4 ליבות ללא אובר קלוקינג
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, סלחו לי על חוסר הידע במחשבים, 1 אני מתכנן לקנות מחשב מה המשמעות לקנות זכרונות 667MHZ לעומת 800MHZ ואם אני אעשה DUAL CHANNEL זה יעזור במשהו כי מהירות ה- BUS היא 1066MHZ... 2. VIVO לעומת HDPC מה ההבדל ? 3. כאשר בונים מחשב שלא למטרת משחקים אך, לצפייה מאסיבית באיכות טובה בסרטים וידאו וכו' האם אני צריך כרטיס מסך ? 4. האם ניתן לבצע OC למעבד E6420 ? 5. האם RAID תומך בכוננים אם SATA2 ולא ממיר אותם ל-SATA1 ? 6. ניסיתי לקרוא ולהבין אך לא הבנתי מה בעצם מומלץ 1,2 או 5 RAID ? תודה לפירוט.
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הלוחות שלהם מאד טובים לOC חבל שהם לא יודעים לשווק את עצמם מה דעתכם על הנושא? http://www.digitimes.com/mobos/a20080527PD203.html כתבה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
א. האם המעבד i7 930 דורש שהזכרונות יהיו בשלשות למשל : 3x2GB אם כן, זה אומר שהוא לא יודע לעבוד עם 2x2GB?. ב. מה ההבדל בגרסאות השונות של לוחות האם מסדרת GA-x58, למשל בין ה- x58a ud3r, x58a ud5 וה-ud7?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש מצב שהלך לי הלוח אם, P55-UD3 , יש לי מעבד I7 860 שלא בא לי לזרוק לפח, אני לא מצליח למצא לוח אם שיתאים לי כי החנויות כבר לא מחזיקות, ראיתי ב EBAY את ה P55-UD6, ואני לא יודע מה לעשות, אז כמה שאלות ברשותכם.. האם יש מעבדות שיכולות לתקן את הלוח אם שלי? אין לי מושג מה הבעיה, זה התחיל בתקיעות בלי קשר לכלום והמשיך שהמחשב לא עלה.. ניתקתי את כל החיבורים למינימום כדי לבדוק אולי ממקום אחר אבל לא.. אשמח לעצה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם DDR2 יכול לעבוד על כל מחשב שעובד אם DDR רגיל? אני יש לי ASUS P4P800 ואני רוצה לדעת אם אני יכול להפעיל כל DDR2? או שרק עד 800MHZ
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
נתקלתי בלוח הזה http://tms.co.il/product/10127 שהוא מצ'יפסט P67 ומציע תמיכה בOC ובמערך כרטיסים בתצורת X8 X8. המחיר שלו מאוד קורץ, יש כאן איזשהו קאץ'? בביקורת עליו http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/biostar-tp67xe.html הם טוענים בין היתר שיכולות הOC קצת מוגבלות ושאין בו יותר מדי פונקציות, אבל אם שתי הדרישות העיקריות מלוח לסוקט 1155 הן תמיכה בOC ובמערך כרטיסים, הוא הרבה יותר משתלם מבחינת יחס עלות-תועלת מלוחות שיקרים ממנו במאות שקלים כמו P67A-UD4-B3 של GIGABYTE או P8P67 Pro B3 של ASUS וגם מלוחות זולים יותר כמו P67 EXTREME 4 B3 של ASROCK או DP55WG של INTEL או P67A-GD53 B3 של MSI, או שאני מפספס כאן משהו?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=410476
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
יש לי מכר שרוצה מחשב אינטל, ואני פשוט רוצה שהוא לא יסבול מרעש ומחום כשהוא יפעיל את המחשב. אני פשוט רוצה לדעת אילו מעבדים של אינטל לא מרעישים ומתחממים יותר מדי (לא Northwood) ואין טעם בלנסות לשכנע אותו לקנות Intel
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-