מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
-
תקציב 500 שח+- לא מתוכנן אוברקלוק. ולא צריך כ.מסך מובנה. מה הכי משתלם? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מחשב עם לוח ABIT NF7S מעבד BARTON2500 ואני צריך לבחור בין 2 סטיקים 256 מגה או 1 של 512 שניהם הם KINGSTONE 400MHZ במחיר כמעט זהה מה כדאי לי והאם זה קשור לזה אם אני אעשה או לא אעשה OC? שאלה נוספת: על מחשב אחר יש לי מעבד ATHLON 1333 לוח ASUS A7A266 וזכרון של TWINMOS 400MHZ שכנראה שעובד על 266MHZ.. איזה שינוי בתזמונים/OC או משהו עשוי לשפר את מהירות המערכת ? והאם אפשר לקבל מעט עזרה במה בדיוק לשנות בביוס... (אין לי ניסיון בזה..)
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
צריך לפרמט אחרי החלפת לוח? ואחרי החלפת זיכרון? ומעבד? תגידו זה מסובך להרכיב, כי זאת תיהיה הפעם הראשונה שלי..
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי את הלוח GA-P35-DQ6 ורציתי לדעת מה ההבדל בין שתי יציאות הPCI-E שנמצאות על הלוח, אחת בצע כחול והשניה בכתום.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הזכרונות שלי במחשב שנקנה לפני 3 וחצי שנים. הלוח אם הוא: GA-EP43-DS3L http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2847#sp לגבי הזכרונות מצויין: Support for DDR2 1200+/1066/800/667 MHz memory modules יש לי עכשיו 4GB על 400MHZ לפי המחירים היום יוצא ממש זול להחליף אותם ל8GB עם 1333MHZ השאלה אם הלוח אם יתמוך בהם. תודה מראש! עריכה: טוב עכשיו קלטתי שה1333 ברובם הם DDR3, יש מצב שקיים 1333MHZ DDR2 ? ההבדל במחירים בין הפחות מ1333 ליותר(כולל) הוא ממש משמעותי, זו הסיבה שאני שואל ספיציפית. שוב תודה.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לקנות זכרונות SDRAM למחשב ישן. כשחיפתי בחנויות המקוונות ראיתי כי יש זכרונות של 8 צ'יפים וזכרונות 16 צ'יפים. במחשב מורכב מעבד סלרון 900. איזה זכרונות אני צריך לקנות לו?
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 32 BIT ו4 ג'יגבייט ראם . עכשיו אני לא יודע איזה נתונים צריך להזין כאן כי כל פעם המחשב מגיע ל50%-60% בזיכרון הפיזי. תמונה: איזה נתונים צריך להזין בתמונה למה נראה לי שזה לא כ"כ הגיוני מה שמופיע (תביאו לי נתונים שמתאמים למערכת ההפעלה שלי ולזיכרון הראם,מכיוון שכל המדריך הם של 512-1 ג'יגבייט ראם)
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיות כלשהן אחרי שדרוג מעבד, מבחינת מערכת ההפעלה? האם נהוג לפרמט אחרי דבר כזה או שזה כמו שדרוג כל רכיב אחר? מדובר בשדרוג מintel core 2 duo E5200 לe8500 אני מפרסם גם בפורום מערכות הפעלה כי זה רלוונטי לשני הפורומים, למרות שנראה לי שכאן יש יותר בעלי ניסיון.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
למישהו יש Roadmaps של חברות זכרונות (Geil, OCZ, Corsair, Mushkin, Kingston etc.)? טכנולוגיות ייצור, חוזים צפויים, מפעלים חדשים? מידע עתידי כלשהו? פשוט עניין אותי כי יש ל-CPU מפות דרכים, יש ל-GPU גם מצבורי מידע וצפי טכנולוגי - מה עם ה-RAM?
-
- 12 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי לו אם של אסוס P4PE I845PE ומעבד פנטיום 4 2.4. יש לי שלושה סלוטים לזיכרון בלוח,ויש ברשות שלושה זיכרונות של 256 ,שתיים במהירות 400 ואחד במהירות 333. השאלה שלי עם אני יכול להוסיף את הזיכרון של ה-333 לשתיים האחרים,ועם הם יעבדו בסדר בו זמנית שלושתם,ואיך זה ישפיע על עבודת המחשב.????? מודה לעוזרים! פעם ניסתי כבר אבל זה היה זיכרון 512 במהירות 400 וזיכרון 256 במהירות 333 ,והוא כל הזמן עשה לי ריסטרטים מעצמו.
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כיום יש בלוח יש 2 סטיקים של 512 מגה DDR 400 . האם ניתן להוסיף עוד 2 סטיקים של 1 גיגה כל אחד במהירות 667 ?
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם- Asus P5GD2-X ואני מעוניין לקנות זיכרון פנימי טוב במחיר של עד 300 שקל. אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצות על דגמים מסוימים ועל כמות הזיכרון שיש בדגם שתמליצו עליו. תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האם מעבד אופטרון יכול לשבת על תושבת AM2 כי מספר הפינים זהה...
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים אתמול הלך לי הלוח הדגול של GIGABYTE GAK8N51GMF אני מעוניין לרכוש לוח אם חדש לSOCKET754 אשר לא נופל מהGA-K8N51GMF הוא חייב להכיל תמיכה בAMD ATHLON 64 3000+ VENICE E6 2.0GHZ 90NN וכמו כן גם בPCI EXPRESS X16 ולפחות שיהיו שם 2 סלוטים לזיכרון מומלץ 3 תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
של ג'יגה בייט. מה דעתכם עליו? האם הוא יעבוד עם מעבד פנטיום 4, 1.7G, 400MHZ 0.18 מיקרון וסוקט של 478. אני שוקל לקנות אותו דרך פלונטר עם כרטיס קול אדולוג'י 2 ורמקולים AVS500 של אלטקלנסינג. ועוד בקשה, אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הלוח הנוכחי (הוא הגרסה הפשוטה יותר שלו, נדמה לי שהיא 667 אבל אני לא בטוח), כרטיס קול הרקולס GTXP ואותם רמקולים אני אודה לו מאוד. אני מעדיף את הכרטיס של הרקולס מאשר האדולוג'י ובפלונטר אין הרקולס.
-
היי חברים, יש לי את המפרט המצורף. אני עובד עם 3D MAX ואני רוצה להוסיף זיכרון. האם אני יכול להוסיף עוד 2G זיכרון למחשב לפי המפרט? תודה רבה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני לא בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז רשמתי את זה כאן... אוקיי , זה הולך ככה , דבר ראשון יש לי לוח EPoX 8rda3I ואני רוצה לדעת איזה גירסא הוא ולא יודע איך לבדוק , ראיתי שלושה גרסאות שלו , אחת עם שני סינקים לגשרים הצפוני והדרומי בצבע כסף ואחר עם שני שנראים בידיוק אותו דבר רק בצבע זהב(את זה יש לי) ועוד אחד שיש לו סינק רק לגשר הצפוני בצבע כסף כמו שיש על ה8RDA הרגיל... אז דבר אחד אני רוצה לדעת איזה גרסא זה זה עם הסינקים בצבע זהב(אני מעריך שזה 2.1) דבר שני , קניתי זיכרונות של Infineon ביחד עם הלוח ועל הצ'יפים שלהם רשום בקטן אינפיניון עם הסמל של הI עם העיגול , אבל בAIDA32 וCPU Z וסנדרה זה כותב לי שהדגם של הזיכרון הוא Xerox DDR-SDRAM PC3200 256MB... WTF !?!?!?! מזה ? למה זה כותב שז…
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה החלפתי מחשב, כאשר עברתי מלוח אם מאוד ישן של ASUS (מלפני 3 שנים וגם אז הוא היה בינונו), ללוח אם של GIGABYTE P31-S3G וממעבד intel pentium 3.00 mhz למעבד core 2 due E4600. ניסתי להתקין את ה- הארד דיסק מהמחשב הישן למחשב החדש, והבנתי שבגלל שה צ'יפסט שונה צריך לעשות ריפר למערכת ההפעלה. לא כל כך הצלחתי, בגלל שכשניסית הוא ביקש ממני adminstartive password ואין לי מושג. אני מפחד לפרמט את המחשב כי המערכת הפעלה שלי היא OEM ויתכן שהוא לא יתן לי להעלות אותה שוב עם צ'יפסט שונה. אנא המליצו לי מה לעשות. מנהלים אם זהלא הפורום המתאים (לי הוא היה נראה הכי מתאים), אנא הפנו אותי למתאים יותר באתר זה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מחפש ממש בנרות לוח iBASE MB870 ואין מזור. לינק לאתר של iBase - http://www.ibase-i.com.tw/mb870.htm אפילו חנויות בארה"ב אני לא מוצא. למישהו יש מושג איפה אפשר להזמין לוח כזה (בארץ או בארה"ב)? עוד שאלה למישהו שמכיר את הנושא - עד לכמה אני יכול לרדת בהספק של הספק כח? לדעתי אני יכול להסתפק ב 180 וואט לחיבור של לוח, מעבד 2.4 P4, כונן DVD SLIM והארד דיסק SATA.
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הזכרון של המחשב. לוח האם הוא GA-945P-S3 v 1.0 מעבד E6300 Allendale כרגע מותקנים 2X Corsair VS512MB667D2. האם זה נכון שהלוח תומך בכל היתר 1G לכל סלוט? האם זה נכון שהחומרה לא תומכת ב4G גם בתצורת 4X1G אפילו אם מערכת ההפעלה (לינוקס 64) תומכת? בהנחה שהתשובה לשתי השאלות חיובית אני אוסיף שני סטיקים של 1G המלצות? לא מתוכנן OC.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הרבה פעמים שאנשים מבקשים מפרטים נותנים להם את הלוח מהדגם אחד או השני. לעומת זאת באתר של EPOX כתוב מפרט זהה לשני הלוחות אם. ולדוגמא בפנדה הלוח עם ה + עולה 960 ש"ח והJ עולה 670 ...ממה נובע ההבדל במחירים? מה השוני בין הלוחות? אם בכלל...
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שמתי לב שמעבד חד ליבה של אי מ די עובר את הדואל קור של אי מ די במשחקים זה נכון ואם כן אז אפשר איזה מבחן שמוכיח
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן כולם, ה-Asrock Z68 Pro 3 שלי שבק שחיים ואני צריך מחליף. המעבד הוא 2500k שהיה מומהר, עם קירור של TRUE 120. הכ.מסך הוא ADM R9 280X. ניסיתי לעבור על הלוחות אם ב-IQPC (משם אני אקנה) אבל אני לא כל כך מצליח להבין מה הערכת שבבים שאני צריך? אני זוכר שה-h61, p61 לא היו מתאימים, אבל אני לא מוצא את ה-p67 או z68. במקום אני רואה B75 ו-H/Z 77. מישהו יכול לסייע לי במה אני צריך? עקרונית אני לא מתכנן להחליף מעבד בקרוב, אבל אני אשמח אם יש לוח אם שייתמוך במעבד haswell/Ivy עם תאימות אחורה ל-LGA 1155 שיוכל להתאים לי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
- 1 follower
-