מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח אם הזה?Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כרגע אני לוקח עליו Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value, (שני סטיקים ) האם בעתיד אני אוכל לשדרג את הזיכרון? האם אני אוכל לרכוש בעתיד כרטיס מסך טוב במידה והכרטיס מסך המובנה של המעבד לא יספיק? השימושים הם בייתים רגילים לא משחקים כבדים רק לאינטרנט ואופיס...
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני לא בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז רשמתי את זה כאן... אוקיי , זה הולך ככה , דבר ראשון יש לי לוח EPoX 8rda3I ואני רוצה לדעת איזה גירסא הוא ולא יודע איך לבדוק , ראיתי שלושה גרסאות שלו , אחת עם שני סינקים לגשרים הצפוני והדרומי בצבע כסף ואחר עם שני שנראים בידיוק אותו דבר רק בצבע זהב(את זה יש לי) ועוד אחד שיש לו סינק רק לגשר הצפוני בצבע כסף כמו שיש על ה8RDA הרגיל... אז דבר אחד אני רוצה לדעת איזה גרסא זה זה עם הסינקים בצבע זהב(אני מעריך שזה 2.1) דבר שני , קניתי זיכרונות של Infineon ביחד עם הלוח ועל הצ'יפים שלהם רשום בקטן אינפיניון עם הסמל של הI עם העיגול , אבל בAIDA32 וCPU Z וסנדרה זה כותב לי שהדגם של הזיכרון הוא Xerox DDR-SDRAM PC3200 256MB... WTF !?!?!?! מזה ? למה זה כותב שז…
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
אני זקוק למעבד שיבצע עיבוד סאונד בזמן אמת (Time-Stretching), אבל בתקציב מוגבל. ראיתי שלמעבדי אינטל יש יתרון בנוגע לקידוד אודיו ווידאו, מצד שני - אני מבין שלמעבדי AMD יש יתרון בחישובי נקודה צפה. כיון שהגורם העיקרי בעיבוד, למיטב הבנתי, הוא חישוב FFT, נראה לי שיש כאן סתירה מסויימת. למישהו יש הסבר? שאלה נוספת - עקב התקציב המוגבל אני מחפש מעבד שיתן לי יחס אופטימלי של ביצועים למחיר, אני רואה שיש קפיצת מחירים בין +Athlon64 3000 ל- +Athlon64 3200 ו- Pentium-4 3.0 Ghz (במיוחד בתוספת לוח אם מתאים). האם יש גרף שמציג את ההבדלים, בתחום הספציפי הזה, בין המעבדים האלו (וחזקים יותר) כדי שיהיה אפשר להעריך את היתרון באחוזים לעומת המחיר? מה ההשפעה של זיכרונות שונים בנושא ?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הזכרון של המחשב. לוח האם הוא GA-945P-S3 v 1.0 מעבד E6300 Allendale כרגע מותקנים 2X Corsair VS512MB667D2. האם זה נכון שהלוח תומך בכל היתר 1G לכל סלוט? האם זה נכון שהחומרה לא תומכת ב4G גם בתצורת 4X1G אפילו אם מערכת ההפעלה (לינוקס 64) תומכת? בהנחה שהתשובה לשתי השאלות חיובית אני אוסיף שני סטיקים של 1G המלצות? לא מתוכנן OC.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לשאלות... אני מעוניין בלוח הזה כי הוא מציע את "כל הטוב שיש בעולם" בלוח אחד, כ.רשת אלחוטי, שני כ.רשת רגילים, יציאת FIRE WIRE ועוד כל מיני "תופינים"... השאלה היא האם הלוח הזה יהיה טוב גם למעבדי ה4 ליבות שמאחרים לבוא? האם כדאי לקנות אותו (המחיר, המחיר), או ליקנות משהו יותר פשוט וכשיבוא היום, להחליף? בקיצור, איך הלוח הזה ב"חיים האמיתיים"? מאוד היתרשמתי מהכתבה עליו כאן באתר, והייתי רוצה לקבל טיפה דעות ממי שהישתמש בו. כמו כן, אילו זיכרונות הייתם ממליצים? אני חושב על KINGSTONE, כי ניסיון העבר הטוב שלי איתם לא משקר... יש שני סוגים שניראים לי מתאימים, שניהם בעלי מהירות של 800MHZ, אחד ניראה כמו מיליון $$ והשני, פשוט למראה, נבירה בפרטים הטכניים מגלה שהשוני הקיים הוא נתון הL…
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לפני קניית מחשב חדש הייתי רוצה לשאול שלה או כמה 1.עד כמה GHZ הוא יכול להגיע בOC עם קירור סטוק של E6300? 2.הוא מתאים לOC? (לא מציני,משהו קטנטן) 3.הוא שווה 505 ש"ח? למי שיש את הלוח או שהתנסה בו,בבקשה תכתבו ביקורת!!! תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק להמלצה על לוח אם ל Core I7 אני לא מתכנן על אוברקולקינג רצחני, וגם לא על מערך SLI או CROSSFIRE חשבתי בכיון של הX58PRO של MSI, כי הוא זול יחסית, השאלה היא האם כדאי להשקיע עוד 60$ (אני מזמין מNEWEGG) לP6T או ללוח של אינטל? מודה מראש על העזרה....
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב החדש (חצי שנה) שלי הוזמן עם קיט VALUE SELECT 2GB 800MHZ של CORSAIR. לפני כמה ימים כנראה שנדפק אחד הסטיקים, אז לקחתי לחנות, הריצו MEMTEST וראו שבאמת הזכרונות דפוקים. עכשיו אמרו לי שהם שמים זכרונות TRANSCEND באותה מהירות במקום ה CORSAIR, כי היו להם הרבה בעיות תאימות עם הדגם הזה. מישהו שמע/קרא על בעיות הזכרונות האלה ? נראה לי מאוד מוזר שלחברה רצינית כמו CORSAIR יש בעיות תאימות עם זכרונות, אבל באמת בבדיקה מהירה בזאפ לא ניתן למצוא כאלה יותר. ד.א - על זכרונות אחרים, לא TRANCEND אמרו לי שאני אצטרך להוסיף תשלום (מן הסתם, כי הזכרונות של TRANCEND הם הכי זולים שיש) עד מחר אני צריך להחזיר להם תשובה האם להשאיר את ה TRANCEND או להזמין CORSAIR חדשים. בבקשה עזרו לי להחל…
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שמתי לב שמעבד חד ליבה של אי מ די עובר את הדואל קור של אי מ די במשחקים זה נכון ואם כן אז אפשר איזה מבחן שמוכיח
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
שלום לכם, היה לי מעבד AMD Athlon 1.33 והטמפ' שלו נעה סביב 60 מעלות ללא OC, אך הייתי מבסוט מביצועיו. כעת, החליפו לי מעבד, בחינם, ל-Duron 1.48, הטמפ' נעה סביב 40 מעלות... שמתי לב שב-Duron יש חצי Cache ממה שהיה לי ב-Athlon.... רציתי לדעת אם מהירותו הגבוהה של ה-Duron מחפה על חוסר ה-Cache? או שעדיף לחזור ל-Athlon 1.33 ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
C2G6400C4 2Gb KIT (1G X2) XMS2 6400C4 CL-4-4-4-12 DDR2 800 ש"ח 722 קרוסאייר C2G6400 2Gb KIT (1G X2) XMS2 6400 CL-5-5-5-15 DDR2 800 ש"ח 609 קרוסאייר GD22G800UK 2Gb KIT (1G X2) DDR 800 ULTRA CL4 DDR2 800 ש"ח 701 גייל GD22G800K 2Gb KIT (1G X2) DDR2 800 ש"ח 450 גייל K1G800 1Gb KINGSTON Original DDR2 800 ש"ח 195 קינגסטון אממממ אני מתכוון לעשות OC למערכת שלי (העתידית) אבל לא מתכוון לעבור את ה400BUS ככה שאין צורך בזיכרון שהוא יותר מ800, השאלה אם אני באמת צריך CL4? ומה ההבדל בביצועים בין ה4 ל5? המערכת מבוססת אינטל....
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום אני כבר מרגיש שהמעבד שלי מגביל אותי מאד ואני מעוניין לשדרג למעבד חדש יותר, אני לא יודע מה מתאים אז בבקשה תעזרו לי... המפרט שלי הוא כזה: AMD64 3000+ venice S939 @2200 PQI PC3200 DDR SDRAM 512x2 MSI K8N Neo4 Series (MS-7125) Platinum saphire RX1950XT Compucase + HEC 400 Sony DVD R/RW x16 איזה מעבד מומלץ לי לקנות שיתאים למפרט שלי? אני מתגייס עוד חודשיים לקרבי ככה שאני לא רוצה להוציא יותר מדיי כסף... המעבד הבא נראה לי טוב אך האם הוא יתאים למחשב שלי הוא שאני יצתרך לשדרג גם זכרונות או משהו כזה? http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1197 תודה
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם להמלצה לשדרוג המחשב שלי. לאחר התלבטויות החלטתי ללכת לכיוון של AMD ,המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולהמרות של סרטים. מכיוון שיש לי כבר 2 דיסקים גדולים,צורב DVD וכרטיס מסך של Radeon 9800 pro החלטתי להעביר את החלקים האלו למחשב החדש שלי לכן אני יצטרך רק את שלושת הרכיבים הנ"ל. מעוניין להשקיע עד 2200 ש"ח . מעוניין ב 1GB זיכרון. אם המעבד לא מגיע עם קירור אודה גם להמלצה לקירור מתאים למעבד.
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכם!!! אני קונה מחשב חדש AMD Athlon 64 3500 (939 כרטיס מסך- Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B -pin) Box מה עדיף??? לוח אם- 1 - Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 Bulk 2- ASUS A8N-SLI Premium nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ראיתי ב NEWEGG שכתוב שלוחות מסדרות ה T של BIOSTAR שוברות שיאים אז בדקתי טיפה וראיתי את זה (זה ה TPower החדש): http://www.biostar.com.tw/app/en-us/news/news.php?id=29 פה הגיעו "רק" ל 612MHZ http://forums.tweaktown.com/f60/intel-c2d-e8600-e0-first-look-biostar-p45-oc-612mhz-air-26797/ בנוסף המחירים של הלוחות האלה זולים מהמחירים של הלוחות של GIGABYTE ו ASUS (כניראה בגלל הפאנל האחורי הריק וזה שיש רק 4 פזות ולא 6 או 8 כמו אצל החברות האחרות). זה כל לוחות ה P45 או ש BIOSTAR השתגעו (בכל מקרה הם השתמשו בקירור כזה ל P45 )
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איזה לוח טוב יותר מבין השניים: Gigabyte 7vax/Abit nf7?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח והזכרונות הבאים? זכרונות : TRANSCEND 512DDR2 667MHZ -- החברה מוכרת למישהו???...היא טובה, סבירה, משהו<? לוח אם : GIGABYTE GA-M55S-S3 -- הלוח האם הזה טוב??
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי אמורים להגיע מעבדי ה-pentium 2.4 800mhz לארץ? אני מתכוון רשמית...
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני חושב לרכוש מעבד ולוח אם חדשים פנטיום 4. במה (אם בכלל) עדיף מעבד 775 על מעבד 478 אני מדבר על מעבד במהירות 2.66g fsb 533 תשובות רציניות בבקשה
-
- 10 תגובות
- 707 צפיות
-
-
Pentium D 820 2.8GHz FSB-800MHz Cache-2x1MB או Athlon 3500+ 2.2GHz FSB-2GHz Cache-512 socket AM2 מחיר המעבדים לפי הטבלאות שפורסמו באתר הזה- 113$-112$ אחרי ה-27 ביולי. איזה מעבד יותר טוב בשביל מחשב בייתי המיועד למשחקים ולשאר פעולות עם מחשב (גלישה, אופיס...)? המחיר נחשב אותו מחיר. אין צורך להציע קונרו או מעבד טוב יותר, אלא אם כן מחירו זול יותר. אני לא יכול להרשות לעצמי מעבד יקר יותר :'(.
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני לפני קניה של זכרונות חדשים ואני מתלבט על מה כדאי ללכת מהירות או תזמונים, אלו האופציות שלי: OCZ REAPER 800Mhz 3-4-4-15 OCZ REAPER 1066Mhz 5-5-5-15 מה יעבוד יותר מהר?
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לחברת 3com נגמרו אספקת הצ'יפים של ה 10/100 לחברת ABIT. אז כל מי שקנה בזמן האחרון לוח של ABIT עם 10/100 או מתכוון לקנות עכשיו כזה לוח יקבל כנראה GIGABIT LAN!!! 8) רק עכשיו גיליתי את זה כי באמת לא הבנתי למה זה רשם לי gigabit כשהתקנתי את הדריוור ;D ;D ;D :funn: :coolman: יצא שקיבלתי גם את הקירור לצ'יפסט החדש (הכחול) וגם GIGABIT LAN, כנראה שקניתי אותו בדיוק בזמן הנכון
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-