עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SixKiller,

שלום לכם אני רוצה לקנות את הזיכרון הבא.. 512MB Micron DDR PC2700/333 - Micron Original זה שווה משהו? מה עדיף את ההוא או את זה??? GeIL DDR-RAM 512MB 2700 Value Memory תודה רבה ביי...

• 10 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by Prophecy,

אני קורא עכשיו (יותר נכון כל הלילה תראו תשעה ) את המאמרים שהיו כתובים באחת החדשות באתר על הLGA 775 הצ'יפסטים והפיצ'רים החדשים. בקיצור במאמר באנאנד-טק הראו בנצ'ים בלוח אם של ג'יגהבייט (שדרך אגב הקפיץ בצורה משמעותית את הביצועים של שני הDDRים, אותם זכרונות קיבלו תוצאה יותר טובה מלוח 925X) עם הצ'יפסט 915 שתומך גם בDDR וגם בDDR2 עם זכרונות DDR2 533 וזכרונות DDR 400. בקיצור מה שאני רוצה לשאול זה האם זה כל מה שהDDR2 מסוגל לו? לפי דעתי ההבדלים בין הDDR והDDR2 לא שווים את השדרוג (המחיר?). ראיתי שדובר כאן על זכרונות DDR2 667 ו DDR2 800, מבחינת מה שכנראה הולך להיות המחיר, שווה לקנות אותם בכלל? הם כן ייתנו ביצועים משמעותיים בין הDDR הרגיל והDDR2? דרך אגב משהו שאני מרגיש שהוא קצת …

• 11 תגובות
    • 676 צפיות
  3. אנשים אני רוצה לקנות מעבד AMD64 3000+ אבל אבא שלי שהתייעץ עם חברים שלו לא מוכן לוותר על אינטל... אני מחפש כמה שיותר השוואות שאני יודע שיש כאלה הרבה בין AMD64 לPresscot זה באמת חשוב לי ועדיף לי היום הרצתי חיפוש גם בפורומים וגם באתר ולא ממש מצאתי HELP PLEAZ :} תודה *קיפר*

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by THL,

אני קונה מחשב חדש (לוח - אם + מעבד + זכרונות + כרטיס מסך) כרגע התיכנון הוא לקנות שני יחידות של 512 MB של סמסונג DDR 400 אין לי שום כוונה לעשות אובר קלוקינג ורציתי לשאול האם יש טעם להשקיע בזכרונות יקרים יותר (הלוח - Chaintech 9CJS Zenith תומך ב- Dual-Channel DDR)

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by yonni,

מה בדיוק ההבדל בין לוחות אם: LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro ו- Leadtek NFORCE2 WinFast K7NCR18G-PRO

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by e.t,

(עריכה: גיא, דיר באלק אתה כותב שוב פעם עם היוזר שלי! ותלמד לתת כותרת מתאימה לא סתם את שם הלוח ) יש לי בעיה עם לוח זה, IDE 2 פשוט לא עובד הוא נבדק על 3 לוחות זהים ובשלושתם בעיה זהה, הרכיבים המורכבים על הIDE 2 לא עובדים, הרכיבים נבדקו על IDE 1 ועבדו, הוחלף הכבל ולא עזר, כמו שאמרתי גם את הלוח החלפתי פעמיים (כלומר 3 לוחות עם אותה בעיה).

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by eli.g,

אז ככה אינטל הודיעה שהיא מפסיקה לייצר את הצ'יפסטים שתומכים בrdram, אבל מה שלא הבנתי זה שנגיד עם יש לי 128 זיכרון RDRAM ואני רוצה להוסיף עוד אז אני לא יוכל עם אני לא יעשה את זה עכשיו???? (זה גם נוגע לכל שער האנשים שיש להם RDRAM) הנה קישור להודעה: http://www.xbitlabs.com/news/chipsets/display/20030518083911.html

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by shlomid,

רציתי לדעת האן אני יכול לשלב מעבד בארטון על לוח NF7 של אביט? אם כן עד איזה מהירות הלוח תומך? עוד שאלה : הבנתי שיש סטפחנג טוב של בארטונים ל- OC רציתי לדעת מה הוא? ועל מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  9. האם לוח K8NS ultra 939 מתאים לכרטיס מסך xfx 6800 של pine רק למבינים...

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  10. היי במצב הנוכחי כיום יש לי זכרונות של 256X2 בדואל צ'אנל. רציתי לשאול דבר כזה - האם זכרונות יכולים לעבוד בדואל צ'אנל כשהחברה לא זהה או כשהנפח של הזיכרון של כל אחד מהם שונה? כלומר אם כרגע יש לי 256X2 ובסלוטים הנוספים אשים 512 ו256 לדוגמא..

• 13 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Motherboard Name: Intel Maryville D850MV (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM, Audio) שאלתי מישהו והוא אמר שלא יתאימו לו שום כרטיסי מסך שעולים יותר מ 200-300 ש"ח, זה נכון?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  12. יש לי במחשב שני זיכרונות 256 כל אחד במהירות של 266 MHZ (DDR אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להשאיר מהמחשב הישן רק את הזיכרון ^ השאלה היא: אם הזיכרונות יעבדו במחשב החדש (ולא יהיו שום בעיות) * יש לי את התוכנה EVEREST אם אתם צריכים שאני יגיד לכם משהו ספציפי

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  13. יש לכם מדריך מפורט איך להרכיב מחשב?אני יודע בינתיים רק זיכרון וכרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  14. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=65395

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by mushies,

שלום חברים, לפני כשנה קניתי כרטיס מסך בעלות מאוד גבוהה ASUS V9999 ULTRA DELUXE (מבוסס על ה 6800 ULTRA כמובן) כמובן שעד היום אני מאוד מרוצה ממנו אבל המחשב שיש ברשותי מגביל את הביצועים שלו.יש לי מחשב P4 2.4 אפילו לא HT ויש בו רק 512 זיכרון פנימי. העניין הוא שהמחשב מבוסס RDRAM ואני לא צריך לספר כמה יקר לשדרג מ-512 זיכרון ל1.5 ג'יגה (זאת בהתחשב שכל הסלוטים שלי של הזיכרון תפוסים - משמע אני צריך להוציא לפחות 2 ולקנות עוד 2 של 512 כל אחד - ממש לא משתלם בעלות של כ3000 שח). אז מה שהחלטתי במקום להוציא כסף מיותר, על זיכרון לשדרג את המחשב וכאן אני מאוד מוגבל כי - יש לי AGP. אז החלטתי ללכת על מה שייתן לי את הביצועים הכי טובים לוח אם ASUS P4C800-E DELUXE זיכרונות CORSAIR 2x1024 CAS2 וה…

• 14 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by DeeKay,

אשמח אם מישהו יסביר לי מה אומר היחס CPU/10.

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by barak_11,

אני גולש לי בכיף לצורך סקר מחירים למחשב נייד באתר של KSP ופתאום אני נתקל בזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3012 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3013 אם אין שום טעות, אלו הם מעבדי ה-Cedar Mill החדשים של אינטל והם במלאי! סוף סוף הביאו אותם.... סיקור: http://www.tomshardware.com/2005/10/07/a_sneak_peak_at_intel/ שימו לב לצריכת החשמל: הצריכה ירדה בכמעט 40W במאמץ! ד"א, לאחר שתעברו על הסיקור, תגלו שצריכת החשמל היא ההבדל היחיד מהפרסקוט.

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  18. שלום כרגע אני עובד על המערכת הבאה: Intel core 2 duo E6550 @ 2.33GHz 2.0GB DDR2 RAm 667MHz MSI ms-7267 אני עובד הרבה עם VM שמריץ לינוקס מתוך ווינדוס 7, וכן עם אמולטור של אנדרואיד שמתברר כחיה כבדה בעצמו. כרגע גם ה-VM וגם האמולטור בקושי סוחבים, וממש לא נוח לעבוד כך. מעבר לזה אני רק גולש באינטרנט. מבירור קצר עולה שלוח האם תומך בעד 4 ג'יגה זיכרון, ז"א אני צריך לקנות 2 סטיקים של 2 ג'יגה, עניין של 300 ש"ח. האם התוספת הזאת מצדיקה את עצמה לסטודנט קצר בכסף? האם אראה שיפור משמעותי בביצועים? ואם לא מה האלטרנטיבה, אם קיימת אחת? תודה!

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by liram21,

שלום לכולם, קניתי מ-RSM זיכרונות ELIXIR 1333MHz קיט של 4GB (שזה אומר 2X2GB). ועכשיו בדקתי את המהירות שלהם וזה מה שרשום: איפה שסימנתי (באדום) רשום PC3- 10700 (667MHz) האם זה בסדר ? כי אני יודע שהסימון של 1333 זה 10600 ..

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  20. מישהו נתקל בבעיות כלשהן אחרי שדרוג מעבד, מבחינת מערכת ההפעלה? האם נהוג לפרמט אחרי דבר כזה או שזה כמו שדרוג כל רכיב אחר? מדובר בשדרוג מintel core 2 duo E5200 לe8500 אני מפרסם גם בפורום מערכות הפעלה כי זה רלוונטי לשני הפורומים, למרות שנראה לי שכאן יש יותר בעלי ניסיון.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by gurd,

אני מצטער שאני כותב את זה בשני פורומים , פשוט לא יודע בדיוק לאיפה זה שייך , חוץ מזה שאני פשוט לא מבין בזה בכלל. רציתי לדעת האם המחשב שלי מספיק טוב להריץ את המשחק PES12 , ובעיקר האם כדי ואיזה כרטיס מסך להוסיף לו ? המחשב : מעבד : AMD Athlon II X2 245 AM3 2.8GHz לוח אם : Gigabyte GA-MA78GM-UD2H זיכרון : 2GB מארז :1380 NSK תודה רבה !

22. Started by yoniY100,

שלום לכולם, יש לי 2600K עם 8GB 1333MHZ CL9 שכרגע על המכפלה הרגילה שלו (34) כי פשוט אין לי צורך להמהיר אותו.. השאלה שלי זה איך יבוא לביטוי השינוי במידה ואני ישדרג את הRAM ל1600MHZ CL7/8/9 כשהמעבד בתדר הרגיל שלו/4.5-6GHZ השימוש הוא בעיקר למשחקים/תוכנות די כבדות (כמו PHOTOSHOP/VISUAL STUDIO וכאלה) טנקס.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by Classify,

יש לי כרגע 4GB זכרון, לפי מה שאני רואה מערכת ההפעלה לא מגיעה לשימוש בכל הזכרון אלא למקסימום של 3GB מתוך ה-4GB שיש. במידה ואני אשים עוד סטיק של 4GB, האם זה ישפיע על משהו? (זה יוכל להשתמש ביכולות הדואל צ'נל).

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  24. אהלן, אני עומד לשדרג את המחשב שלי. כלומר, אני משאיר רק את המארז ואת הספק antec 500W. אני לא בטוח אבל לגביי התאימות של המארז ללוח אם שאני רוצה לקנות : GIGABYTE H77M-D3H. האם זה אמור להתאים ? תודה

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by זאק,

יש לי לוח אם asus p8z77-v lx2 שמתי זיכרונות של 4X4 1600 של corsair ובביוס הוא מזהה לי שהם רק 1333... עזרה?

• 8 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים