עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by free fraek,

למה הצבעים שלהם שונים יש 2 בצבע כזה ושניים בצבע כזה..

2. Started by Ashand,

אני יודע שיש סטיקי וקראתי אותו http://compare.intel.com/pcc/default.aspx?familyID=10&culture=en-US אבל לא ממש הבנתי... השאלה שלי מהו ההבדל המהותי והעיקרי בין X38 ל- 975X ?

3. כיום יש בלוח יש 2 סטיקים של 512 מגה DDR 400 . האם ניתן להוסיף עוד 2 סטיקים של 1 גיגה כל אחד במהירות 667 ?

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  4. זה מה שיש לי כרגע amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 למעבד יש לי 2000 שקל (תמליצו על משהו טוב) אני לא יודע איזה חברה לקחת אינטל AMD וכו' אמרו לי משהו על 3000 ג'יגה הרץ זיכרון צריך להוסיף עוד ??? ומה עם הכרטיס שמעתי יש geforce 6 כמה הוא צריך לעלות תודה

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by Swimmer,

אני מחפש לוח אם קטן, סטנדרטי[P3 1000], שכל הכרטיסים למינהם צרובים עליו[מעבד, כרטיס מסך, כרטיס רשת], בגודל של 24 על 15 ס"מ לפחות... למודינג חמוד לממיר של Yes

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by m.l,

מי משני הלוחות עדיף? לOC...וגם בכללי מי משניהם יותר עדיף...אני יודע שהABIT הוא בעל צ'יפסט יותר חדש...אבל על הDS3 תמיד שמעתי דברים טובים והABIT חדש אז אוליי יש בעיות עם הלוחות החדשים או דברים שאני עוד לא יודע

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  7. לוח שתומך במרובי ליבה גם מי שלא בקיא באמת בבקשה לא להגיב סתם

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  8. Started by roll,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין ה805 ל920 מבחינת האוברקלוק? זאת אומרת... לכמה אני יכול להגיע עם ה805 ולכמה עם ה920? :) :) :)

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by red_Joe,

שלום לכולם, בשעה טובה החלפתי מחשב, כאשר עברתי מלוח אם מאוד ישן של ASUS (מלפני 3 שנים וגם אז הוא היה בינונו), ללוח אם של GIGABYTE P31-S3G וממעבד intel pentium 3.00 mhz למעבד core 2 due E4600. ניסתי להתקין את ה- הארד דיסק מהמחשב הישן למחשב החדש, והבנתי שבגלל שה צ'יפסט שונה צריך לעשות ריפר למערכת ההפעלה. לא כל כך הצלחתי, בגלל שכשניסית הוא ביקש ממני adminstartive password ואין לי מושג. אני מפחד לפרמט את המחשב כי המערכת הפעלה שלי היא OEM ויתכן שהוא לא יתן לי להעלות אותה שוב עם צ'יפסט שונה. אנא המליצו לי מה לעשות. מנהלים אם זהלא הפורום המתאים (לי הוא היה נראה הכי מתאים), אנא הפנו אותי למתאים יותר באתר זה, תודה.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  10. UPPPP אז מה יותר טוב?...במה זה יבוא לידי ביטוי?...קידוד מהיר?..משחקים יותר מהר?...משהו יותר לאט??

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by ariebel,

יש למישהו בנצ'מארקים שלו?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by Burkey,

אני בדרך לרכישת מחשב ורציתי לקבל חוות דעת נוספת, איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים, קונרו 6300 או פנטיום D 945 ( או 930 )

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by gggilad13,

אמרו לי בנועה מחשבים שהAMD 64 3200 בעל ליבת הVENICE אמור להגיע כבר בתחילת השבוע הבא!!! (לגבי ה3000, הוא כנראה לא יגיע) המעבדים יגיעו גם בBOX וגם בOEM, כאשר המחיר של המעבד בגירסת BOX יהיה 1370 ש"ח (הבדל של 170 ש"ח מהגירסה הנוכחית). אני בדיוק עומד לקנות מחשב חדש, אז מה אתם אומרים, כדאי ללכת על המעבד הזה? האם כל הלוחות תומכים בו?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  14. אהלן כולם, ה-Asrock Z68 Pro 3 שלי שבק שחיים ואני צריך מחליף. המעבד הוא 2500k שהיה מומהר, עם קירור של TRUE 120. הכ.מסך הוא ADM R9 280X. ניסיתי לעבור על הלוחות אם ב-IQPC (משם אני אקנה) אבל אני לא כל כך מצליח להבין מה הערכת שבבים שאני צריך? אני זוכר שה-h61, p61 לא היו מתאימים, אבל אני לא מוצא את ה-p67 או z68. במקום אני רואה B75 ו-H/Z 77. מישהו יכול לסייע לי במה אני צריך? עקרונית אני לא מתכנן להחליף מעבד בקרוב, אבל אני אשמח אם יש לוח אם שייתמוך במעבד haswell/Ivy עם תאימות אחורה ל-LGA 1155 שיוכל להתאים לי. תודה!

15. Started by -Sky_Lord-,

תגידו, יש ביקורות\השוואות על הזיכרונות החדשים של Geil (שעובדים עם CL של 1.5)? וגם ראיתי שיש 2 גרסאות כמעט זהות, אחד מבוסס על BH ואחד על TCCD, ידוע איזה יותר טוב? http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=68 http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=69 לא שאני מתכנן לקנות, לא רוצה אפילו לדעת מה המחיר, סתם מעניין עריכה - אני עכשיו רואה שבעמוד של הTCCD יש לינקים לשתי ביקורות, אחת מהם בtoms hardware, נלך לבדוק... בכל מקרה מישהו יודע משהו על הBH?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by just_me,

באתר של GAMER המליצו לי על הלוח הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=7526 DFI LANParty UT nF3 250Gb 754-pin מה אתם אומרים שווה את הכסף? אני רוצה לעשות OC למעבד שלי (AMD64 3000 S-754) ולכרטיס מסך שלי XFX GFORCE6600GT מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by Ashand,

שלום ברצוני לשדרג את הזיכרון שלי ל-8 גיגה (OSX) ורציתי לדעת מה ההבדל בין מהירות 800 ל-1066 ? האם אני יראה הבדל בביצועים? אני עובד עם תוכנות מוסיקה ווידאו...ואם יש הבדלים אז על איזה זכרונות הייתם ממליצים לי? תודה

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by yan,

איזה מעבד הכי טוב ויעיל למחשב נייד? ומה ההבדלים בינהם.. אני יודע יש את הדותן יש את הפנטיום 4 ומה עוד יש

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by most,

אני עומד לקנות לוח אם וראיתי לוח אם במחיר טוב של חברת Biostar...מישהו מכיר אותם(אולי קנה משהו שלהם) ויכול להגיד לי האם חברה אמינה ונחשבת טובה? אני לא רוצה לקנות לוח של חברה לא טובה...

• 12 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by tovtov,

שלום, ברשותי לוח אם ישן של ASUS מסוג: P2B-F אני עובד תחת WINXP איך אני מעדכן את ה BIOS של לוח האם? הורדתי מהאתר של ASUS קובץ עידכון aflash.a איך מפעילים אותו?? תודה, יוסי

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  21. היי, מעוניין לקנות את המכשיר הזה : Intel NUC NUC10i7FNK אשמח לשמוע את דעתכם מה עדיף באופן כללי את Tall Chassis או Short Chassis ? ולגבי זיכרון ראם , אני מעוניין להתחיל מסטיק אחד של 16 גיגה , של איזה חברה כדאי ועל איזה פרמטרים כדאי לשים לב ? תודה רבה .

22. יש לי ג'יגה וחצי זיכרון וזה עובד בדואל אז לא לשאול שאלות . והזמנתי עוד גיגה זיכרון ויש לי הרי שני מקומות בסלוטים שפנוים או איך שקוראים לזה. השאלה שלי אפשר להתקין את הזיכרון איפה שאני רוצה ? הבאתי תמונה של לוח אם [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 709 צפיות
  23. בדקתי בדיון ההוא בראש הפורום בנושא תיזמונים הכול טוב ויפה אבל איך אני מעלה תיזמונים? סילחו לי אם התשובה כבר מופיעה בדיון ההוא ואם כך כנירא שלא שמתי לב בכול מיקרה אשמח לקצת עזרה. בנוסף גם עברתי על תוכן הביוס שלי ולא מצאתי שם שום דבר שקשור לתיזמונים בזיכרונות

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by esaly,

אהלן! האם הירידת מחירים שמתוכננת ל22 באפריל תהייה משמעותית? ולאיזה דגמים היא תהייה מכוננת?

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by EliranB,

חוץ מזה שמזערו אותו ל65nm ששמו לו HT והתדר אם הרימו ? בכלל מה ההבדל בין הסדרות חוץ מהדברים האלה ?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים