מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי לוח אם- Asus P5GD2-X ואני מעוניין לקנות זיכרון פנימי טוב במחיר של עד 300 שקל. אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצות על דגמים מסוימים ועל כמות הזיכרון שיש בדגם שתמליצו עליו. תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
-
האם לוח K8NS ultra 939 מתאים לכרטיס מסך xfx 6800 של pine רק למבינים...
-
לשאלות... אני מעוניין בלוח הזה כי הוא מציע את "כל הטוב שיש בעולם" בלוח אחד, כ.רשת אלחוטי, שני כ.רשת רגילים, יציאת FIRE WIRE ועוד כל מיני "תופינים"... השאלה היא האם הלוח הזה יהיה טוב גם למעבדי ה4 ליבות שמאחרים לבוא? האם כדאי לקנות אותו (המחיר, המחיר), או ליקנות משהו יותר פשוט וכשיבוא היום, להחליף? בקיצור, איך הלוח הזה ב"חיים האמיתיים"? מאוד היתרשמתי מהכתבה עליו כאן באתר, והייתי רוצה לקבל טיפה דעות ממי שהישתמש בו. כמו כן, אילו זיכרונות הייתם ממליצים? אני חושב על KINGSTONE, כי ניסיון העבר הטוב שלי איתם לא משקר... יש שני סוגים שניראים לי מתאימים, שניהם בעלי מהירות של 800MHZ, אחד ניראה כמו מיליון $$ והשני, פשוט למראה, נבירה בפרטים הטכניים מגלה שהשוני הקיים הוא נתון הL…
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ורציתי לדעת עם הוא לוח טוב asus p5s800vm תודה לכול מי שיעזור ליי.....
-
- 11 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אמרו לי בנועה מחשבים שהAMD 64 3200 בעל ליבת הVENICE אמור להגיע כבר בתחילת השבוע הבא!!! (לגבי ה3000, הוא כנראה לא יגיע) המעבדים יגיעו גם בBOX וגם בOEM, כאשר המחיר של המעבד בגירסת BOX יהיה 1370 ש"ח (הבדל של 170 ש"ח מהגירסה הנוכחית). אני בדיוק עומד לקנות מחשב חדש, אז מה אתם אומרים, כדאי ללכת על המעבד הזה? האם כל הלוחות תומכים בו?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הרי הנתונים שלהם פחות או יותר זהים... תודה
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הקטן שבחבורת מעבדי ה-Core בדור ה-12 של אינטל מוכיח שישנה רלוונטיות חדשה למעבדים בעלי 4 ליבות פיזיות בלבד - אבל האם העלות שווה את הביצועים בהשוואה לדגמי Core i5? מסקנות מחכות לכם בפניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 3 כרטיסי זכרון. אחד של 512 DDR ושניים של 256 DDR לא משנה באיזו קומבינציה אני מחבר שניים או שלושה המחשב עושה לי אתחולים פתאומיים אקראיים עם כרטיס אחד לא חשוב איזה הכל עובד כשורה. יש למישהוא פתרון ? ואני צריך גם המלצה ללוח אם חדש אם אני לא אצליח לפתור את הבעיה. אין חשיבות למחיר אבל שתהיה לו תמיכה לכמה שיותר כוננים לפחות 8 כונני ATA רגילים. שיהיו לו הרבה חיבורי USB לפחות 6. לפחות 4 חיבורים לזכרונות ושיהיה כמובן מהיר ואמין. תודה מראש DEMULTI
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש הבדל מהותי (שמצדיק הבדל של יותר מ250 ש"ח) בין זכרונות 2GB 667MHZ של Twinmos? מול זכרונות מקבילים של OCZ? הזכרונות של OCZ מגיעים עם קירור אבל חשוב להדגיש שזה למחשב שלא יעבור OC, אולי קטן ביותר (10% גג)
-
- 13 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי קרס נהיה לו מסך כחול שאומר שזה קשור לביוס שצריך לעדכן אותו העניין שהוא לא מצליח למצוא ניסיתי לחפש וגם לא מצאתי. chipest: intel : i865p/pe/g/i848p bios: phoenix Technologies ltd version: 1.9 העדכון האחרון נעשה ב 7/30/03 אשמח אם תעזרו
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
והאם הוא מצדיק 200 שקל הפרש..? דיי חשוב - מחר קונה מחשב.... תודה.. בראל.
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה, לפני משהו כמו חצי שנה היה לי מחשב P4 1.7GHz, FSB 400 (סוקט 478) עם לוח עגלה של ECS (שתומך עד 533 FSB). אחרי כמה פעמים שראיתי שהלוח הזה עושה לי בעית רציניות עם ההארדיסק, החלפתי לוח למשהו קצת מעודכן ומודרני - ASRock P4i65G (הלוח עלה לי 300 שקל). הלוח החדש כולל יציאות SATA, סוקט 478, תמיכה בFSB 800\533\400 ועוד הרבה אופציות שלא היו לי בלוח הקודם. עכשיו לחלק המעניין. החלטתי שאני רוצה קצת לשדרג את המעבד ואין לי כסף לקנות לוח וזכרונות חדשים אז אמרתי לעצמי אם הלוח תומך 800FSB אז למה אני לא יקנה כבר מעבד חדש שיתאים ללוח. חשבתי על לקנות: P4 3.0\3.4GHz 800FSB (סוקט 478, סביבות ה500 שקל) אבל חבר שלי אמר לי שבגלל הHT המעבד מתחמם יותר ועושה יותר בעיות או משהו כזה. …
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! אני מעוניין לקנות לוח אם למחשב HTPC עד 800 ש"ח אני אשמח להמלצה על אחד מהלוחות שמצאתי בפוקס פיסי, חשוב שיכלול כרטיס מסך מובנה שיריץ סרטי HD ובלו ריי וכמובן כרטיס קול עם יציאה אופטית. מתאים למעבד E5200 של אינטל. הנה מה שמצאתי: (אם יש למישהו רעיון יותר טוב לוח אם בסגנון הזה אני אמשח לשמוע הצעות) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1599 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1592 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1593 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1619 מחכה להמלצות... תודה מראש !!!
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
היום בבוקר נכנסתי לאתר שלהם כדי לבנות מפרט למישהו, וה-Z68 Pro3-M קפץ מאזור ה-584 לאזור ה-679. מישהו אחר שם לב לזה? הם החליטו ככה סתם להעלות את המחיר ב-100 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אני חייב לציין שהפורום הנ"ל מאוד מעשיר את הידע ונותן הרגשה של תמיכה בכל בעיה שהיא.. תודה רבה.. עכשיו לשאלתי, יש לי לוח אם Gygabyte Technology 945gcmx-s2 ומעבד Dual Cpu e2140 1.6GHZ הייתי רוצה להחליף מעבד כי הוא מאוד חלש היסתכלתי באתר של GygaByte לגבי הלוח אם ויש שם רשימה ענקית של מעבדים שבהם הוא תומך.. Http://www.gigabyte.com.tw/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2521 לא נראה לי כל כך הגיוני העניין אז אני מעלה את השאלה פה.. 1. האם אני יכול להחליף למעבד Intel Core 2 Quad Q9650 3.00Ghz 12MB Cache Tray עם אותו לוח אם שיש לי.. 2. מכל הרשימה איזה מעבד הכי מומלץ מבחינה כספית ומבחינת עבודה? 3. אחרי ונגיד שהחלפתי מעבד.. אני צריך לפרמט את הווינדוס? תודה רבה מראש לכל העונ…
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
לאיזה מעבד ניתן להשוות את המעבד הנ"ל? המעבד עבר C@ ל2.631ghz,איזה מעבד של המתחרה שווה ערך אליו? תודה
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אוקי בעיקרון אני מתכנן OC בקרוב [את המפרט שלי תוכלו ליראות בצד] והבנתי שהלוח הזה לא יקח אותי רחוק ואני צריך לוח אם אחר בעיקרון אני צריך כמה שיותר זול הכי זול שאפשר כי אני צריך את הכסף הזה מאוד אבל בכול מיקרה עם אין אז תשתמו בכולו
-
- 11 תגובות
- 685 צפיות
-
-
NF7-V.2 VS. 8RDA מי מהלוחות יותר מוצלח ב-OC? התאכזבתי מאוד שאין ב-NF7 כרטיס רשת.. אני הולך לעשות בעתיד OC למעבד AMD 2100, ואחד מהלוחות ישמש לכך, לא OC גדול מאוד..
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב יחסית חדש (3 חודשים) והבעיה היא שמידי פעם ישנם צפצופים לא מוכרים מהמחשב ובלי שום הודעת שגיאה או תקלה נראית לעין. הצפצופים הם מכיוון המחשב, צפצופים מהירים שנמשכים כ 40 שניות עד 60 שניות לערך ואז זה נפסק והכל כרגיל. לא הצלחתי להבין מה זה אומר כי אני לא מזהה בעיה בזמן הזה וגם לא אח"כ. השאלה מה זה יכול להיות? האם זו בוודאות בעיה? האם כדאי לפנות לחנות ולבקש שיחליפו לי את לוח האם? אשמח לעזרה. המפרט של המחשב: CPU AMD 64/3000+/640K S754 BOX DDR PC400 KVR400X64C3A/512MB MB GA-K8NS-PRO S754/800 HDD SATA MAXTOR 160GB/7200RPM/8M VGA FX5700LE PALIT 256M AGP8TD תודה
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הנה המחשב שלי רציתי לדעת את דעתכם עליו הזכרון(יש לי מעט אני יודע) המעבד הלוח אם. האם אתם רואים כוחות נסתרים שגלומים בו שמחכים להמהרה בו אם כן האם ש לו יכולות המהרה טובות ללא אמצעים מיוחדים (אני לא מעוניין להפוך את המחשב שלי למקפיא). כמו כן האם יש תוכנות מסויימות שיכלו לעזור למחשב לעבוד יותר מהר ברמת התוכנה(הרבה פעמים שם הבעיה). אם ידוע לכם על עדכון של דרייברים ללוח אם אשמח מאוד. אם אתם מעוניינים בעוד בנ'צמרקים אני אספק לכם. --------[ EVEREST Home Edition © 2003, 2004 Lavalys, Inc. ]----------------------------------------------------------- Version EVEREST v1.51.195/he Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type …
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הלוח פותח את המכפלה של המעבד? תודה.
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אנשים אני רוצה לקנות מעבד AMD64 3000+ אבל אבא שלי שהתייעץ עם חברים שלו לא מוכן לוותר על אינטל... אני מחפש כמה שיותר השוואות שאני יודע שיש כאלה הרבה בין AMD64 לPresscot זה באמת חשוב לי ועדיף לי היום הרצתי חיפוש גם בפורומים וגם באתר ולא ממש מצאתי HELP PLEAZ :} תודה *קיפר*
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, כוונתי היא לשדרג ממעבד T-Bird 1.4 לSempron 2800+. האם יהיה הבדל ניכר במהירות? (הT-Bird רץ על 133mhz (266mhz) fsb ו512mb DDR.) תודה.
-
- 11 תגובות
- 685 צפיות
-