מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
הלוח אם שלי זה: Gigabyte GA-965P-DS3 אני כרגע עם מאבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6600 ועם זכרונות: Kingston 2*1GB DDR2-667 אני מחפש לשפר את הביצועים, חשבתי להחליף את הזכרונות ל 4GB 800Mhz אני עושה צעד נכון או עדיף להחליף למעבד קצת יותר חזק? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי במחשב 4 סלוטים של כרטיסי זיכרון יש לי במחשב 2 כרטיסי זכרונות של 2GB כל אחד ושתי סלוטים פנויים ניסיתי לשנות את המיקום של כרטיסי הזיכרון (להחליף לסלוטים השניים) והמחשב לא נידלק. החזרתי את הזיכרונות לסלוטים שהם היו וזה עובד . הלוח שלי הוא ASUS P7P55D EVO מה עושים? ביצעתי עדכון לביוס וזה גם לא עזר יכול להיות ששתי הסלוטים השניים לא תקינים או שצריל להגדיר משהו?
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
ריכזנו עבורכם את כל מה שחשוב לדעת על תושבת AM5 החדשה של AMD ולוחות האם החדשים מבוססי ערכות השבבים B650 ו-X670 - כדי שתדעו היכן הכי שווה להשקיע את הכסף שלכםלכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה שלי היא האם Q6600 באוברקלוק ל-3GHz משתווה לביצועים של QX6850 ? והאם הבדל הביצועים שיש בינייהם נובע רק ממהירות שעון יותר גבוהה לטובת ה-QX6850
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום האתר OC Workbench פירסם היום תמונה של המעבד הכפול ליבה הבא לסוקט AM2, זהו AMD Athlon 64 X2 5000+. כמו שאתם בוודאי זוכרים, המעבד יעבוד על תדר 2.6GHZ ויהיה בעל 512KB של CACHE לכל ליבה. המעבד יצא רק לסוקט AM2. :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אם איזה לוח אם מתאים למעבד הזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E4600 2.4Ghz 800FSB . זיכרון: DDR2 667Mhz 2GB ניתן להרחבה עד 4GB כונן קשיח: 250GB SATA 7200RPM . כרטיס גרפי: .ATI Radeon HD3450 256MB up to 1018MB כרטיס קול: High Definition Audio עם תמיכה ב 7.1. מחשב של acer Aspire ASM3640
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את הזיכרון במחשב שלי. כרגע יש לי 1GBX2 OCZ 800MHz DDR2 PC2-6400 Platinum (אפשר לראות את המפרט המלא בצד), ואני מתלבט האם להוסיף עוד 1GB או 2GB בהתחשב בעובדה שאני משתמש ב-Windows xp ועל כן מראש מוגבל ל-3GB או 3.5GB אם אני לא טועה. מבחינת עלות/תועלת איזו אופציה עדיפה מבחינתי, ואם הולכים על האופציה של 2GB, האם עדיף מקל זיכרון אחד או שניים של 1GB? בנוסף רציתי לדעת האם זה משנה אם אני מתקין זיכרון של חברה אחרת (שעובד על אותו תדר אבל על מתח שונה) בתוספת לזיכרון שיש לי עכשיו (שעובד על 2.1 Volt)? האם עדיף לקחת דגם אשר דומה לדגם הנוכחי שלי מאותה חברה? אני לא מתכוון לשנות את מערכת ההפעלה שלי, וכן לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
קניתי קירור זלמן פטאליתי ויש לו חיבור ללוח אם ולא לכרטיס מסך (x1900xt) האם המתחים שווים ? החיבורים הם לא אותו הדבר... (זלמן - גדול, כרטיס מסך - קטן). יש לי 2 מקומות על גבי הלוח אם (asus p4gpl-x) ומחובר המעבד והספק. יש אפשרות לחבר את המאוורר לכרטיס מסך ?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
והאם בULTRA2 הLAN תומך ב10/100/1000? המחשב מיועד לסבא רוצה רק אינטל המחשב צריך להחזיק מספר שנים רבות בלי שידרוגים תודה לכל העונים!
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ומתכוון לעשות לו OC (נניח מ-2.8 ל-3.8 או אפילו 4.0 אם אצליח) איזה תדר זכרונות מומלצים לצורך אובר קלוק למרובעי-ליבה של AMD, למשל ה- X4 630 או הפנום 2 X4 925 או 955? כרגע אני מתכנן ללכת על משהו תקציבי בתדר 1333: Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=759 האם זה יכול להגביל אותי באובר-קלוק?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם לאתלון 2100 במחיר של 600 ש"ח אני לא צריך שום דבר בנוי על הלוח חוץ מכרטיס רשת בנוסף אני רוצה שיהיה מבוסס על KT333 או KT400 ובנוסף רציתי לדעת האם האתלון 2100 או בנוי ב -0.13 מיקרון או 0.18 מיקרון
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מתכנן להוסיף למחשב שלי עוד 256 mb , ואני לא יודע איזה חברה עדיפה הקינגסטון עולה 200 ש"ח יותר האם הוא שווה אותם? ואיזה חברה יותר טובה בכלליות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי קניתי היום לוח ASUS P4GD1 (לוח PCIE לסוקט 478) וקניתי 6600GT של GIGABYTE. כאשר אני עולה עם ה BIOS אני רואה שהטמפ של ה CPU על 50C. בנסיון התקנת WINDOWS , כמעט באותה נקודה המחשב נכבה. שללתי את האפשרות שה CD התקנה דפוק. יש לי ספק ג'נרי של TZAG ELITA 350W ולו חיבור של 20 פינים. הלוח דורש 24 למרות שניתן לחבר (גם עפ"י החוברת) ספק של 20 פינים בתנאי שהוא יכול לספק 15A ל12V על הספק כתוב שהוא יכול 17.5A ל 12V. לאחר שהמחשב נכבה, לא ניתן להדליקו למשך 3דקות לפחות. כשהעברתי את המעבד, שמתי (ללא נקיון) גריז מתאים וחיברתי אותו (סתם לידע כללי). האם יכול להיות שהספק חלש מידי ולכן גורם למעבד להתחמם? או שפשוט יכולה להיות בעיית קירור. לאיזה כיוון הייתם הולכים. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 884 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה קורה אם שמים 2 סלוטים של זכרונות DDR 3 1600 Mhz בתזמון CL-11-11-11-28 ממותג אחד. ועוד 2 סלוטים של זכרונות גם DDR 3 1600 Mhz בתזמון CL-9-9-9 ממותג אחר. האם לא תהיה בעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחברי הפורום ערב טוב, לאחרונה חבר שלי רכש מחשב חדש שכולל בתוכו: מעבד I7-930, זכרונות OCZ 6GB בתדר של 1800MHZ שעובדים ב TRIPLE CHANNEL ולוח אם של ASUS שכרגע אני לא זוכר את הדגם המדוייק. היום שהוא קיבל את המחשב הוא בדק ב-BIOS וגילה שתדר העבודה של הזכרונות עומד על 1066 השאלה שלי האם זה תקין ועם לא אז מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש, ושיהיה לילה טוב
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום חברים. ברשותי מעבד I5 3470 עם לוח אם z77m-d3h. כמה שאני יודע, טכנולוגית הTurbo boost עבור המעבד שלי עובדת באופן הבא: 1core -3.6 2cores -3.6 3cores -3.5 4cores -3.4 וככה זה גם מוגדר בbios ווידאתי שturbo boost לא מכובה. כשעשיתי בדיקה בprime 95 ובמקביל בתוכנה עם אינפורמציה על הליבות קיבלתי שכל הליבות פעלו בתדר של 3.6. מה אני מפספס פה? אגב, כשאני מעלה את התדרים לx40,x40,x39,x38 בbios אז כולם עובדים על 4ghz באופן דומה.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה משפיע על משהו במערכת? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
האם המהירות הכפולה מושגת גם כאשר משתמשים ב3 סלוטים, שאחד מהם שונה? הסידור אצלי כרגע: 256MB == 256MB == 512MB הוא יקרא את 2 הראשונים במהירות כפולה? וכמה שיפור בתכלס נותן הDual Channel DDR הזה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכלום, בתת כותרת של הנושא הנ"ל מופיע הגדרה בשם : performance enhance שיש לה 3 אפשרויות : -standart -turbo -extreme אצלי זה עומד על turbo ככה קיבלתי את המחשב. אפשר לקבל הסבר מה בידיוק זה עושה ? ואיך זה משפיע אם אני משנה את אחד ההגדרות ? נ.ב: יכול להיות שפתחתי את הנושא במקום הלא נכון אם כך אשמח שיעבירו את הנושא למקום המתאים. תודה
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
כמה שאלות בקשר ללוח: 1) יש לו תמיכה במעבדים החדשים של AMD שיצאו בקרוב עם באס של 400MHZ?? 2) הוא כבר יצא בארה"ב? 3) יש גם NF7 2.0 ולא רק NF7-S 2.0 (אני לא מעוניין בכל הפיצ'רים)? 4) יהיה הבדל במחיר שלו? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לוח אם של asus 533 או giga byte ultra 2 8pe667 מה כדאי לקנות יותר? דרך אגב giga byte הם טובים בכלל? איזה חברה של לוחות אם אתם ממליצים לי לקנות? משהו לא יותר מ- 700 ומזה החברה אביט =abit הם טובים? כדאי לקנות אותם?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ב-BIOS יש את האפשרות Set Supervisor Password שבמדריך למשתמש רשום שזה מגביל את הגישה למערכת ול-BIOS. השאלה היא,האם הסיסמא הזו מתפקדת כהגנה נוספת על המחשב. אם מאפשרים את הסיסמא הזו,אז כשמדליקים את המחשב ,חייבים להקיש את הסיסמא הזו כדי שייתאפשר boot של מע' ההפעלה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי בעיה מעצבנת ונגמרו לי הרעיונות: הבורד: gigabyte 7vrxp rev1.1 /bios f12 הבעיה: לאחר התעוררות ממצב חיסכון בחשמל S3 (STR) ביצועיי הגרפיקה פשוט צונחים - ממש עלובים, אם זה ב2D , אם זה ב 3D (זה היה עם הGF2 , זה עדיין גם עם ה 9500P) והטמפרטורות של המעבד והלוח לא קריאות (0) אחרי ריסטרט הכל חוזר להיות בסדר. ניסיתי גרסאות ביוס שונות ומשונות, התקנה מחדש של XP ,עדכונים אפשריים (מיקרוסופט, וג'יגהבייט =enable s3 for usb) ראוי לציין יש לי עוד כרטיס רשת, SCSI , ו DXR3... חוץ מלנסות להוציא את כל הכרטיסים האלה יש לכם עוד רעיונות.. זה משגע אותי,אני רוצה לעשות suspend-to-ram* כשהמחשב לא עושה כלום (אל תגידו לי להשאיר דלוק\כבוי או לעבור למצב S1...) *str=שהכל כבוי, כו…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-