עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yonni,

מה בדיוק ההבדל בין לוחות אם: LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro ו- Leadtek NFORCE2 WinFast K7NCR18G-PRO

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by Kitzony,

שלום הייתי רוצה לדעת מה האבדלים בין הלוחות אם האלו ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D יש לי חבר שיש לו את שניהם הוא אומר שהasus יותר טוב ולי זה לא נראה הגיוני

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by ggioragg,

שלום לכם!!! אני קונה מחשב חדש AMD Athlon 64 3500 (939 כרטיס מסך- Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B -pin) Box מה עדיף??? לוח אם- 1 - Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 Bulk 2- ASUS A8N-SLI Premium nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  4. יש לי asus striker II formula nvidia 780I \ עם זיכרון 4 גיגה שתיים של 2 גיגה- corsair xm2 TWIN2X 2048-6400C4 DHX 800mhz והמערכת מזהה רק 400 Mhz ... יש למישהו רעיון איך לסדר את זה? נ.ב אני עובד על מערכת XP 64-bit

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by Maxx,

תאמרו לי, למה לא להריץ את AXP2000 ב- 166X10 (במקום 133X12.5)? הרי מבחינת שאר הרכיבים אין OC האם יש הבדל למעבד באיזה צורה מגיע ל- 1667Mhz שלו? יש יתרון ברור והוא שהזכרונות ירוצו ב- 333Mhz, השאלה יש יש חסרונות כלשהם.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  6. שלום, אני רוצה להחליף את הלוח שלי ללוח אם אחר מאותה חברה עם אותו סוקט. לפי מה שהבנתי אפשר להחליף את הלוח בלי לבצע פירמוט לווינדוס. רציתי לדעת מה אני צריך בדיוק לעשות, אילו התקנים אני צריך להסיר. מצורפת תמונה מה-device manager. בבקשה תגידו לי מה למחוק וכיצד להחליף את הלוח בלי לפרמט. עריכה: לא משנה כבר הצלחתי,אפשר לנעול. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by Bright Moon,

פורסמה במקור בספרדית, באתר CilleHardware. גרסה מתורגמת לאנגלית ב-VR-Zone. מידע מפורט על צ'יפסטים - פירוט על 4X4, על FX ב-1207, HT3 וצ'יפסטים עם 4 כרטיסי מסך (!), תמיכה ב-DX10 וכנראה גם ויתור על master/slave ב-CF. 12 USB ו-6 SATA, תמיכה ב-NAND Flash (כנראה בגלל ויסטה). אני לא מכיר את האתר ומאחר שאלו מצגות שמעלות מידע חדש ומפתיע לא הייתי סומך עליהן יותר מדי. עם זאת, מספר אתרים (כולל VR-Zone) "אמינים" פירסמו את הידיעה הזאת, אז אי אפשר לדעת. מה אתם אומרים?

8. Started by esaly,

אהלן! האם הירידת מחירים שמתוכננת ל22 באפריל תהייה משמעותית? ולאיזה דגמים היא תהייה מכוננת?

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  9. אני רוצה להוסיף 1G לזיכרון המחשב, יש כבר שני סטיקים של 512KB, ז"א לקפוץ מ-1G ל-2G. האם להוסיף שני סטיקים נוספים של 512 (ולחסום את כל הסלוטים) או להוסיף רק סטיק אחד של 1G ולהשאיר מקום פנוי... ליתר ביטחון. הבהרה: השאלה היא האם יש הבדל בביצועים בין שתי הקונפיגורציות? לא נראה לי שאני אוסיף מעל 2G אי-פעם. מערכת: C2D E6300 ASUS P5B WinXP

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by gbox,

אני רוצה לקנות מעבד AMD 3000 ואני יודע שיש לו 1800 מגהרץ וראית שיש משחק שהדרישות שלו זה 2400 מה זה אומר?

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by shlomi_x,

היי, שתי שאלות: 1. האם ניתן עדיין לקנות AMD CPU ב Socket A ? 2. מכירים איזה מבצע אטרקטיבי לצירוף של לוח אם + מעבד (האם קוראים לזה bandal - באנדל?) למחשב לצורכי פיתוח? תודה! שלומי

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לאחרונה הרכבתי מחשב חדש עם המעבד Phenom II 955, קרור סטוק עם המשחה Antec Antec Formula 6. שאני בדוק טמפ' בeverest אני רואה שהטמפ' תקועה על 49, גם בבדיקת מאמץ. רק הטמפ' של הליבות זזות. הליבות נמצאות על 32 במנוחה ו50 במאמץ. זאת בעיה בבדיקה או שבאמת המעבד על 49 מעלות? מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  13. Started by rtr,

הבלומפילד של אינטל צפוי להיות עד/מעל 4GHZ... http://www.nordichardware.com/news,5303.html והQ6400 אותו מעבד שcupra הביא משום מקום ליפני כמה זמן .. היה צפוי לעלות כ 500$ ברבע ה3 של 07 אבל ביגלל שעד אז ה Q6600 ירד למחיר צפוי לו מחיר של כ 450$ . הוא לא יהיה מסורס ויהיה לו 2X4MB קאש . כלומר שני E6420 8) http://www.nordichardware.com/news,5301.html

14. Started by דיוגנס,

אני חושב לרכוב מערכת שמבוססת עליו ( יד שנייה), ורציתי לבדוק קודם מה הוא שווה. תודה.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by איל-24,

MSI דגם P55A-G55 או לוח אם Gigabyte דגם GA-X58A-UD3R

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by feint,

שלום, בחודש נובמבר האחרון רכשתי מעבד AMD 2400+ מחברת KSP. המעבד ניזוק ו KSP סירבה להחליפו, ולא סיפקה את האחריות עליה התחייבה :'(. המעבד אומנם עובד, אבל פגום. (לא נטען על וינדוס XP) לכן נאלצתי לרכוש מעבד חדש (2500+) שעובד מצויין. ברצוני לשלוח את המעבד הפגום ל AMD - אך איני מצליח למצוא את היעד המתאים לכך. יש למישהו רעיון? ושאלה שניה - במעבד 2400 שהיה לי - מהירות השעון היתה 2 גיגה הרץ. וב 2500 העכשיוי 1.8 גיגה הרץ. מדוע? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by whitiger19,

שאלה בקשר ללוח אם שלי, K8N Neo4-F (PCB 1.0). הוא PCB1.0, האם אפשר דרך עדכון ביוס לעדכן אותו ל-3.0? הבנתי ש3.0 תומך במעבדי DC ושלי לא. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by danik,

שלום אני צריך לקנות זיכרון DDR של איזה חברה עדיף? אני יודע שKingston היא חברה מאוד טובה מאמינה... אבל לאחר עיון קצר בפורם הבנתי שהרבה ממליצים על SAMSUNG אז איזה חברה היא חברה טובה? יש גם את OCZ ועוד כמה חברות... מה עדיף? למשתמש הביתי....

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  19. שוב שלום, יש לי שאלה שאני לא מצליח למצוא לה תשובה חד משמעית באתרים השונים: האם במחשב עם Intel Core i7, יש הבדל משמעותי בין זיכרונות DDR3 עם 1333MHz בCL9 ובין 1600MHz בCL8? אני קורא בהרבה מקומות שקשה מאוד להרגיש בהבדל, ואם זה ככה, זה יכול לחסוך לי 300 שקל. אז האם שווה להשקיע את הכסף הזה או לא? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  20. לפורום שלום. אבקש לדעת אילו זיכרונות מהירים יותר ואם זה משמעותי. (הלוח שלי תומך ב 800M) CL-5-5-5-15 CL-5-5-5-18 CL-4-4-4-15 תודה מראש עמוס.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by Cereal Killer,

אני יודע שכדי שלוחות תואמי אינטל ירוצו בדואל צ'אנל על 2 הסלוטים באותו הערוץ חייבים להיות שני סטיקים תואמים של זכרונות. השאלה שלי היא כזאת, אם אני רוצה לקנות עוד קיט זכרונות כדי לתקוע בערוץ השני, האם אני חייב לקנות בדיוק אותם זכרונות כמו בערוץ הראשון? מה יקרה אם אני אכניס לערוץ השני זכרונות שונים?

22. עיינתי קצת בNOACOMP בחיפוש אחר רכיבי חומרה יוצאי דופן , והאמת , גיליתי אחד , מדובר בלוח אם שמכיל פיזית 4 חיבורי PCI-E (!!!) שיכולים לעבוד במקביל , הנה קישור :http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4916 למוצר המשונה הזה , המחיר נראה סביר לכזה לוח אם , השאלה שלי היא האם ניתן לחבר לכזה לוח רביעייה של Nvidia G-FORCE 7950gx2 (בתכלס יהיו על הלוח 8 ליבות גראפיות , ונצטרך ספק יציב מאוד של איזה 1000W ) בשביל לקבל ביצועים שלא נראו

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  23. שלום לכולם. אני מעונין לרכוש מחשב חדש אפשר להגיד ללא הגבלת מחיר. לאור שנים של נסיון לעולם לא היתה לי שום בעיה עם לוחות האם מבוססים ציפסטים של אינטל ,לעומת זאת ציפסטים של VIA תמיד עשו לי בעיות עם WINDOWS ,בעיות עם דיסקים העברת חומר שנתקעת מערכת הפעלה איטית וכו... אני מתלבט ראשית בין שני מעבדים AMD FX 53 939 עם לוח MSI K8N NEO2 NFORC 350 U ואו INTEL 560 עם לוח ASUS P5AD2 לפי כל המבחנים באינטרנט אני רואה ש ה AMD יותר מהיר מאינטל אבל לאור מה שכתבתי יש לי פחד מלוחות האם ל AMD האם יש ביסוס לחשש שלי?(רק אנשים עם נסיון) דעות להמלצות? המחשב מיועד בעיקר ל תוכנות משרדיות עריכת וידאו,אינטרנט ומשחקי FPS . שאלה נוספת האם המעבדים העתידיים של אינטל(ליבה כפולה ואו 64 ביט ישארו על לוחות 9…

• 11 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by anri,

איזה לוח הכי טוב כרגע לסוקט 939 ? כרגע יש רק את אלה : ABIT AV8 ASUS A8V Gigabyte GA-K8NSNXP שמבוסס על ה nForce3 . אני לא רוצה לחכות , אז תגידו לי איזה לוח לקחת מהם .(או שיוצא ממש בקרוב איזה משהו מיוחד שבאמת שווה לחכות לו) אני חושב ללכת על ה Gigabyte הוא נראה לי הכי טוב , אבל עדיין רוצה להיות יותר בטוח .

• 10 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by sha1823,

קיבלתי מחשב עם המעבד הנל ו1 גיאה זיכרון ראם עכשיו אני רוצה להוסיף לו סטיק נוסף של 2 gb ראם ככה שיהיה 3 גיגה ראם. האם כל זה יספיק לי להריץ windows 7 כמו שצריך ? (המעבד הנ״ל ו3 גיגה ראם ). תודה .

• 2 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.