עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אהלן אני רוצה לקנות לוח מעבד וזכרון זה קצת דחוף לי כי אני קונה את זה מחר... עכשיו אני מתלבט ככה: בגדול יש לי עד 4000-5000 כסף ללוח מעבד זכרון וכרטיס מסך ככל הנראה אני רוצה או את HD5850 או HD5870.. זה תלוי בשאר... אם אתם יכולים לעזור לי בבחירה אני באמת אשמח אני לא יודע או Q או I5 או I7 גם לעתיד כי אני לא הולך לקנות מחשב בזמן הקרוב עוד פעם.... אשמח אם תעזרו לי תודה רבה! אה והמחירים של הכרטיס זה או 1990 או 1380.. שזה תלוי בשאר החלקים ששאלתי הכל ביחד כוולל הכרטיס אני צריךבין 4000 ל5000 גג גג..\ תודה מראש לכל העוזרים!!

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by OCer,

אני שומע את המושג הזה הרבה כשאני קורא על Sandy Bridge ואני קצת מתקשה למצוא הסבר נורמלי על המושג הזה. אני ישמח אם מישהו יסביר לי או יפנה אותי למקור מידע בנושא.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  3. האם הגלה כנ"ל, מטעמי תקציב, מועילה ובאיזה מידה ? סליחה על הכפילות, כתבתי כבר שאלה דומה אבל משום מה לא הופיעה לי על המסך.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  4. Started by alex.turovsky,

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by Tzach_n,

אהלן, התקנתי את ה UD3P החדש שלי, הכל עובד תקין חוץ מבעיה אחת. כשאני מדליק את המחשב, המאוורר של המעבד לא נדלק ישר, לוקח בערך 10 שניות עד שהמסך של GIGABYTE מופיע ורק אז המאוורר נדלק. בביוס עשיתי ENABLE ל- CPU Fan Fail Warning ואחרי בערך 5 שניות מאז שאני מדליק את המחשב אני שומע את הצפצוף אזהרה, אחרי שהמסך של גיגהבייט מופיע המאוורר נדלק פתאום. אני לא רוצה לנטרל את הצפצוף כי אם באמת המאוורר יפסיק לעבוד לי אני לא אדע מזה, כמו כן גם שמתי את CPU SmartFan Control על Enabled. בדקתי גם מאוורר סטוק של אינטל ואותו דבר קרה, המאוורר מתחיל לעבוד רק אחרי 10-5 שניות. למרות שזה צפצוף של כמה שניות זה בלתי נסבל, יש למישהו מושג?

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by alop,

היי , שמתי לב שהמהירות של המעבד שלי ב IDLE היא 60 מעלות. האם זה תקין ? תודה, ערן.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  7. שלום לכולם, המחשב שלי פנטיום 4 2400 זיכרון רק 256 במהירות 333 DDR. לדברי אוורסט, הדברים הבאים נכונים בקשר לזיכרון : 2.5-3-3-7 refresh rate 7.8ns אני מניח ש refresh rate זה התיזמון.. לפי המצגת באתר של corsair, התיזמון הוא 1/BUS והבאס אצלי הוא 166 כלומר אמור להיות בערך 6 נאנו-שניות ולא קרוב ל-8 מה דעתכם?

8. Started by oFRiZ,

תאמת שלא הייתי בטוח איפה אפשר לפתוח את הנושא אז מצטער אם זה לא במקום הנכון .. רציתי לשאול אם יש הבדלים במאוררים המצורפים למעבדים בין ה E4500 ל E7200 פשוט כי לי יש את ה4500 ואחי אתמול קנה מחשב חדש עם המעבד המשופר יותר ועם קירור בנפרד לכן אין במאוורר כרגע שימוש וגם המאורר נראה קצת שונה ולא דומה .. יש שינוי מבחינת האיכות בעיקרון ששווה להחליף את שלי בחדש..? תודה מראש .

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  9. Started by eran1,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב amd ושיהיה ממש טוב. אני רק מתלבט לגבי הלוח אם שאני רוצה לקנות. הציעו לי את ה- msi k8n neo 4 platunum יש גם את הלוח של ג'יגבייט ושל אסוס שעושים רושם טוב, אני צריך את עזרתכם אני ממש מבולבל. אני לוקח במחשב את הכרטיס מסך GE 6600 GT

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by motorishta,

מה זה ה-"CL" בזיכרונות? ואיזה מהם יותר טוב? 2? 2.5? 3? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  11. יש לי לוח אם intel pearl creek האם הוא יהווה צוור בקבוק עם E6550 ו HD4870? או שמישהו מסתלבט עלי? :-X

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by Ashand,

שלום אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל זה איכשהוא קשור בלוח אם שלי יש לי בקר sas של lsi בתצורת pcie הכרטיס מותקן בחריץ השני על הלוח חריץ pcie ווינדוס 7 מזהה לי את הכרטיס ואומר שהכל תקין, כשהמחש עולה בבוט אני אמור לראות את הביוס של הכרטיס אבל הוא לא מופיע לי מישהו יודע איך אני מאפשר את זה? הכרטיס שלי הוא lsi megaraid 9260 4i וכרגע מחובר אליו הרדיסק אחד בינתיים כדי לראות מה פה קורה פה

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by e.t,

(עריכה: גיא, דיר באלק אתה כותב שוב פעם עם היוזר שלי! ותלמד לתת כותרת מתאימה לא סתם את שם הלוח ) יש לי בעיה עם לוח זה, IDE 2 פשוט לא עובד הוא נבדק על 3 לוחות זהים ובשלושתם בעיה זהה, הרכיבים המורכבים על הIDE 2 לא עובדים, הרכיבים נבדקו על IDE 1 ועבדו, הוחלף הכבל ולא עזר, כמו שאמרתי גם את הלוח החלפתי פעמיים (כלומר 3 לוחות עם אותה בעיה).

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  14. היום בבוקר נכנסתי לאתר שלהם כדי לבנות מפרט למישהו, וה-Z68 Pro3-M קפץ מאזור ה-584 לאזור ה-679. מישהו אחר שם לב לזה? הם החליטו ככה סתם להעלות את המחיר ב-100 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  15. Started by BedBoy,

200IPC ו- 200MHZ ?

• 11 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by לילך,

אחרי 10 שנים של עבודה למופת, הלוח אם שלי שם קץ לחייו היה לי לוח p4vma-m סוקט 478 אם אומר למישהו משו... לפי מה שבדקתי נראה לי שאני אלך על הלוח ASR-P4I65G http://www.omc.co.il/Products.php?id=ASR-P4I65G&category=ASR-P4I65G&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_0/prdTreeCode_03/prdTreeCode_032/ יש לי זיכרון DDR ומעבד intel p4 1.5 GH רק להיות בטוחה לפני שקונים, הלוח הזה יתאים לו?

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by Snufkin,

יש לי מעבד Amd 64bit 3200 עכשיו רציתי לדעת (אני יודע שזה לא בדיוק עובד ככה אבל פחות או יותר) מה המעבד המקביל שלו מבחינת פנטיום...

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by PuLsE,

אוקיי אז ככככה אני מחפש את הלוח האם האולטימטיבי למערכת שלי במפרט סוקט 775 תקציב עד 2000 ש"ח בתודה מראש,

• 11 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by ankriron,

1. מה זה סוקט מזה משנה בבקשה לפרט 2.איך מוצאים לוח אם Micro ATX בגודל הזה מתאים למעבד תודה ולהסביר..

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  20. אני מחפש לוחות אם שיספקו אותי לעוד מספר שנים,ואם ארצה לשדרג את המחשב בעתיד, הם יתמכו בכל הטכנולוגיות החדישות. נגיד עכשיו אני קונה CORE 2 DUO ואם בעתיד ארצה לשדרג ל QUAD אז שהלוח אם יתמוך. אותו דבר בנוגע לחלקים האחרים... אני חושב שאני לא צריך כרטיסי קול או מסך מובנים, כי אני קונה בנפרד כרטיס מסך וכרטיס קול יש לי. אשמח אם תתנו לי מספר לוחות מומלצות . ותגידו לי מה עדיף ולמה... תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  21. AMD Opteron 146 1GHz HT Socket 939 Processor - Retail AMD Athlon 64 3700+ San Diego 1GHz HT Socket 939 Processor - Retail שניהם באיזורה 210$ ונראים סבבה אבל מה מהם באמת נותן את התמורה האמיתית ? או שאני בכלל מפספס ויש משהו יותר טוב באיזור מחיר הזה ? תודה לעוזרים...

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by dudula,

אני צריך עזרה בבחירת מעבד ולוח אם שמתאים לעבודה של ריבוי עיבודים ,חישובים וסימולציות ,כולל עבודה באקסל . המחשב לא מיועד למשחקים כלל. ברצוני להתקין מערכת הפעלה ויסטה 64 עם 4 ג'גה זיכרון ,איזה מעבד לבחור ? תודה

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by Classify,

יש לי כרגע 4GB זכרון, לפי מה שאני רואה מערכת ההפעלה לא מגיעה לשימוש בכל הזכרון אלא למקסימום של 3GB מתוך ה-4GB שיש. במידה ואני אשים עוד סטיק של 4GB, האם זה ישפיע על משהו? (זה יוכל להשתמש ביכולות הדואל צ'נל).

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  24. לידיעתכם ! https://www.youtube.com/watch?v=ue3dAjemJHM

25. Started by aiw,

איזה זכרון עדיף? אם אפשר אז לא לתת רק שם אחד (שבטח יהיה מהיותר יקרים) אלא גם איזה עדיף מבין הזולים יותר. המעבד יהיה AMD, או 2600 או 2800. מתוכנן OC, אבל בינוני. תודה רבה רבה (: OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3500 Performance Series Dual Channel Kit מחיר:792ש"ח GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Series Retail Memory מחיר:743ש"ח Mushkin 512MB Hi Perf Level II PC2700 222 Black מחיר:727ש"ח GeIL 512MB PC3200 400MHz DDR Ultra מחיר:719ש"ח OCZ 512MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency Series מחיר:678ש"ח OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 Premier Series Dual Channel Memory Kit מחיר:650ש"ח OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Revision 2 Performance Series מחיר:646ש"ח Mushkin 256 r…

• 1 תגובה
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים