מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
זה שאלה בשביל חבר שלי.. יש לו מעבד אינטל 2.8 והוא מתכנן לשדרג ל3.4 שאר המפרט שלו מעולה(גיגה ראם 6800 gt)אז הוא רוצה לדעת מה יתן לו מעבד חדש?ישפר לו הרבה ביצועים במשחקים?וכמה נקודות ישפר ב3דימארק למשל? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
צהריים טובים ושבת שלום ומבורכת! ברצוני לבצע עדכון ביוס. הלוח אם שלי הוא gigabyte GA-P35-DS3L בחיים שלי לא ביצעתי עדכון לביוס, אז אני לא רוצה שיהיו טעויות. נכנסתי לאתר של החברה והדעתי לעמוד הנ"ל http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2629 מה משם אני אמור בדיוק להוריד ואיך אני מבצע את העדכון בתחלס? האם אני חייב כונן של דיסקטים? (אין ברשותי) תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי היום Freezer Pro Rev 2 בשביל להחליף את הקירור הגנרי של המעבד. המעבד שלי הוא מדגם :amd phenom x4 9500 שמתי לב, שכאשר הורדתי את המערכת קירור הנוכחית, שה"ריבוע" של המעבד שלי יותר גדול מה"ריבוע" שיש למערכת קירור של פריזר. כלומר - במידה והייתי מרכיב את ה Freezer על המעבד שלי, הוא היה מכסה רק 70 אחוז ככה מהמעבד... זה בסדר? זה אמור להיות ככה? כי למיטב הבנתי ה Socket של המעבד שלי הוא AM2 וה Freezer הספציפי הזה אמור לתמוך במעבד הזה... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את ההבדלים בין הלוח GA-EP45-DS4 לבין GA-EP45-DS5 ולא ממש מצליח למצוא. כנראה אני עיוור. מישהו יוכל לעזור לי? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד שלי E4500 ויש לי זכרונות של 2GB x2 667 שזה הבעיה שלי שהם 667 MHZ (אני רוצה להגיע ליותר) והם שונים, אחד של SAMSUNG ואחד שאני לא יודע את השם, שזה גם הבעיה. השאלה שלי היא מה כדי לי: כדי לקנות 2 כרטיסי זיכרון של 1GB או 1 של 2GB מה מומלץ יותר?, של 800MHz, ושל איזה חבר'ה OCZ,G.Skill,Kingston וכו'..? חשוב לציין, זה לOC, ובמחיר טוב. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כתבה מבית AnandTech על המוצרים העתיידים של AMD: -"שאנגאחי" -"מאניה" -"בולדוזר" -"Fusion" -"bobcat" -ציפטים חדשים הכוללים DDR3 ו PCIE2 (מענה לציפסטים הבאים של אנוידה? -R7XX -דמו של פאנום ב3Ghz לכתבה המלאה: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3050&p=1
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
כמה חיבורי IDE יש בלוח הזה של ג'יגה בייט? והאם אתם חושבים שיש בעיית התחממות בלוחות של ג'יגהבייט ובלוח הזה ספציפית? תודה.
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לוח אם יציב וטוב שתומך ב-I7 במחיר של עד 2500 שקל, חשוב לי שהוא יהיה יציב(שלא נשרף בקלות) ואיכותי ושל חברות מוכרות. אני רוצה שהוא יעבוד עם מעבד "Intel Core i7-920 Box" [br]פורסם בתאריך: 15.03.2009 בשעה 12:18:17 איזה לוח אם יותר טוב?Asus mATX ROG Rampage II Gene X58 או ASUS Rampage II Extreme או ASUS X58 P6T6 WS Revolution או Gigabyte GA-EX58-Extreme
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מעוניין בלוח GA-MA69VM-S2 של ג'יגבייט לסוקט AM2 בדף המוצר לא נמצא המעבד החדש יחסית 5050e AM2 ברשימת הנתמכים, אלא אחד טיפה יותר איטי, 4850e. מצד שני באף לוח של ג'יגבייט, גם היקרים, ה5050 לא מוצג. אפשר לקנות בבטחון או שג'יגבייט עשו באן על המעבד הזה ?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ואחרי שנייה כולו נכבה אחרי שהלוח עושה צפצוף של סירנה.. אמבולנס כזה עולה יורד יש לציין שכמה פעמים המחשב עלה ועשה post אבל אז אני מכבה, מדליק ושוב אמבולנס.. מה זה?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם הלוח אם DP55WB תומך בCrossfire, ואם לא אז זה אומר שכרטיס כמו 5870X2 לא יעבוד לי ?
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני לפני רכישת מערכת מחשב חדשה שתתבסס על מעבד Q6600 וכרטיס המסך החדש 8800GT שתומך בתקן החדש PCI-E2. -האם שווה להשקיע בלוח אם התומך ב PCI-E2 ?? -האם רק לוחות X38 היקרים (כ 1400 ש"ח) תומכים בזה? או שיש גם לוחות זולים יותר? -עד כמה השיפור בביצועים משמעותי (אם בכלל) בין לוחות P35 לצ'יפ החדש X38 עם PCI-E2?
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
האם הלוח DFI LANPARTY DK X38-T2RB טוב לאוברקלוק?.. אני יודע ש-DFI מצויינים בכל הנוגע לאוברקלוק על הלוחות שלהם... אבל מה איתו? תודה רבה לכל העונים!
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
דגם ה-VivoBook החדש של החברה הטאיוואנית יוכל להפוך את מעבדי ה-Kaby Lake-R לעממיים אפילו יותר לכתבה
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
- 1 follower
-
-
למי שיש את הלוח הנ"ל צריך לדעת יש לי בתפריט של הביוס את האפשרות לכוון את המהירות של ה HTT אבל שאני לוחץ עליה אנטר לא קורה כלום!!! איך אני משנה את זה?? ועוד שאלה יש שם את אפשרות שמופעלת שקוראים לה COOL N' QUIET משהו כזה מה זה עושה?? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיית טמפרטורות עם המעבד שלי מסוג Q9300 במצב מנוחה הוא על 60 מעלות בממוצע לכל הליבות ובמצב מאמץ על 67 מעלות בממוצע יש לי קירור זלמן עם וסט ואפילו כששמתי על הכי גבוה (רמת קירור הכי חזקה) זה לא עזר זאת תמונה בזמן מאמצון....
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
השאלה היא בעצם מה ההבדל? למשל במעבד E8400 של אינטל. יש הבדל של כמעט 100 שח בין ה BOX ל TRAY אשמח לתשובה
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי: מעבד- CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4A, 2200 MHz (5 x 440) לוח אם - Asus P4B266-C זכרונות - סטיק אחד של 256 וסטיק אחד (של קורסאייר) 512 מגה...איך אני מברר בדיוק איזה חברה/דגם וכל זה? אידה32 לא אומרת לי כ. מסך - יש לי רדאון 9550 128 ביט 128 מגה למה בתוכנה אידה32 רשום שיש לי 9600 רגיל? במפרט שכבר בדרך בתהליכים - מעבד- AMD Athlon XP 3000+ לוח אם - GigaByte GA-7N400-L זכרונות - Mushkin blue 2*256 400MHZ עד כמה המפרט החדש יותר טוב? (מבחינת אחוזים בביצועים...כמה אחוז יותר אני אקבל בערך?) איך הזכרונות של מושקין? תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום רב, הזמנתי מחשב חדש (Q6600, P35, Mushkin 2GB ddr2 וכו'..) והלוח היה P35 ובתוספת קטנה של 100 שקלים הציעו לי ללכת על MSI P45 אז הזמתי את הP45 עכשיו, ביררתי עם המוכר זה של MSI וזה חדש (רק היום הגיע לחנות) המוכר אמר שקוראים ללוח MSI P45 Neo-F האם זה יותר טוב מהP35 ושווה עוד 100 ש"ח ? נ.ב. מה ההבדלים בין הP35 ו-P45 ? והאם הם משמעותיים? תודה לעוזרים. ה-MSI P45 Neo-F: http://www.komplett.co.uk/k/ki.aspx?sku=351717
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי מפרט הם P55-US3L בIQPC וכשה ניסיתי לחבר את מארכת ה5.1 שלי נדהמתי לגלות שאין את חיבורי ה5.1 למרות שבאתר היצרן שאליו מפנה IQPC אותנו לקבל נתונים כתוב במפורש שהלוח אם תומך במארכות 5.1, 2,4,7.1 ערוצים, אכשיו אני רוצה להתיעץ אתכם האם IQPC יסכימו לתפל בנושא לפנות לGIGABYTE ולהחליף לי לUD3 בחינם או הם תוספת של 50 ש"ח לUD3R???
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ראיתי אתר בשם CLUBIT.COM שהמחירים שם זולים ב40% מבארץ אחרי משלוח ומע"מ. מישהו אולי שמע על זה יודע משהו, כדאי?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי, מעוניין לקנות את המכשיר הזה : Intel NUC NUC10i7FNK אשמח לשמוע את דעתכם מה עדיף באופן כללי את Tall Chassis או Short Chassis ? ולגבי זיכרון ראם , אני מעוניין להתחיל מסטיק אחד של 16 גיגה , של איזה חברה כדאי ועל איזה פרמטרים כדאי לשים לב ? תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום חברה כמו שאתם יכולים לראות במפרט שלי אני צריך לשדרג לוח דחוף כי זה פשוט מגעיל לשחק במשחקים וחבל שלא לנצל כרטיס מסך כמו שלי.. אז ככה, את המעבד ואת הזכרון אני לא יכול להחליף כי אין לי כסף ואת הלוח שזה בעצם מה שמפריע לי רוצה להחליף ל 8RDA רגיל שאני לא חושב שאני יכול להשקיע על הלוח יותר מהמחיר של הלוח הנ"ל. אז מה אתם אומרים? כמובן שאני לא עושה אוברקלוק... תודה, אור.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
נכון בזכרונות יש CX מזה אומר ? הםם איך נקראת הטכנולוגיה של ATI (שהיא כמו ה SLI)? מה ההבדל בין 939 ל 754 (ניראה לי)? הא ואיך אני יודע כמה באס יש לי בזיכרון (נגידDDR 3200) ? ושאלה אחרונה מזה SSE ?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלחתי את המפרט שאני רוצה לחנות שממנה אני יקנה את המחשב והם החליפו לי את הדברים הבאים: זה מה שהמליצו לי כאן באתר: Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard (800 Mhz,AGP-P,1394,Dual DDR,RAID,S-ATA,Intel LAN,USB 2) GeiL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit Hercules 3D Prophet 9500 PRO 128MB Bulk Video Card וזה מה שהם הציעו: MSI Intel 875P NEO!!! Motherboard (800 Mhz,AGP-P,1394,Dual DDR,RAID,S-ATA,Intel LAN1000mbps,USB 2) Kingston DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit MSI Geforce TI 4800 Dual +DVI +VIDEO IN-VIDEO OUT RITEL!!! והשאלות 1) האם ddr ram ו ddr sdram זה אותו דבר?(שאלה טיפשית אבל אולי לא) …
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-