מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שבב ה-Ryzen 7 5800U העתידי של AMD נצפה במאגר הביצועים של Geekbench, עם שיפור גדול לביצועים ליבות העיבוד בהשוואה לדגמים שמבוססים ויבוססו על ליבות ה-Zen 2 מהגלגול הקודםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן. כרגע ארבעת הסלוטים שלי מלאים כך: 2 Geil 256Mb DDR 333MHZ CL2.5 2 Corsair 512Mb DDR 400MHZ CL2.5 אני שוקל להעיף את ה-GEIL, ולקנות עוד 2 סטיקים של 512. האם זה כדאי? תודה!
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שימושים: forza 4 מפרט המחשב: MSI H97M-E35 (MS-7846) לוח אם זכרון למחשב Kingston HyperX FURY 8GB Kit (2x4GB) 1600MHz DDR3 כרטיס מסך XFX Radeon RX 580 GTS Black Edition 1405 MHz OC+, 8GB 256 מעבד- Intel Core i5 4460 @ 3.20GHz ספק כוח: zm500 le מארז: Zalman Z3
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
תראו את זה, זה לא נורמאלי.... אין לי מושג מה לעשות. זה מעבד AMD-K6-2 450MHZ ללוח (החרא עם ערכת שבבים SIS 530), יש חיישן שמראה בביוס בין 55 בIDLE ל65 בLOAD וזה נראה לי גבוהה מידי, אבל למה כאן זה מראה ככה: המאוררים מסתובבים כמובן, הם לא ב0RPM מן הסתם. ומה אתם אומרים על המתחים?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני יודע שכדי שלוחות תואמי אינטל ירוצו בדואל צ'אנל על 2 הסלוטים באותו הערוץ חייבים להיות שני סטיקים תואמים של זכרונות. השאלה שלי היא כזאת, אם אני רוצה לקנות עוד קיט זכרונות כדי לתקוע בערוץ השני, האם אני חייב לקנות בדיוק אותם זכרונות כמו בערוץ הראשון? מה יקרה אם אני אכניס לערוץ השני זכרונות שונים?
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מרכיב לי עכשיו מחשבב חדש שאני מתכננן לקנות חסר לי כמה דבריםם עכשיו רציתי לדעתת איפה הכי כדאי להשקיע אני גיימר ממוצע עכשיוו חסר לי בזכרון אני עוד מתלבט איזה חברה ודגם לקחת האם לקחת מפוצל של 512 או אאחד של ג'יגה וגפם חברה אינ עוד לא סגור מה אתם אומרים? בקשר ךמעבד אני עדיין מתלבט בין האינטל לAMD אז תנו לי המלצה ושלא יעלה יותר מדי למה לא פה אני רוצה להשקיע יותר מדי... בקשר ללוח אםם אני בבעיה גדולה מצד אחד אני חושב על הmsi ASUS אבל עכשיו שמעתי שהABIT ו EPOX יותר טוביים אז אין לי מושג מה לקחתת אם תוכלוו לעזורר לי אזז תודהה רבה רבה..
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=373008 וכל זאת עם לוח מאד בעייתי ל OC, ומערכת הפעלה עוד יותר בעייתית...חחחח זה מרגיש פה כמו גנון ממש ... ! שקט 8) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי כרגע 4GB זכרון, לפי מה שאני רואה מערכת ההפעלה לא מגיעה לשימוש בכל הזכרון אלא למקסימום של 3GB מתוך ה-4GB שיש. במידה ואני אשים עוד סטיק של 4GB, האם זה ישפיע על משהו? (זה יוכל להשתמש ביכולות הדואל צ'נל).
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
איזה חברה של הלוח אם יותר טובה EPOX או ABIT? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעונין לרכוש מחשב חדש אפשר להגיד ללא הגבלת מחיר. לאור שנים של נסיון לעולם לא היתה לי שום בעיה עם לוחות האם מבוססים ציפסטים של אינטל ,לעומת זאת ציפסטים של VIA תמיד עשו לי בעיות עם WINDOWS ,בעיות עם דיסקים העברת חומר שנתקעת מערכת הפעלה איטית וכו... אני מתלבט ראשית בין שני מעבדים AMD FX 53 939 עם לוח MSI K8N NEO2 NFORC 350 U ואו INTEL 560 עם לוח ASUS P5AD2 לפי כל המבחנים באינטרנט אני רואה ש ה AMD יותר מהיר מאינטל אבל לאור מה שכתבתי יש לי פחד מלוחות האם ל AMD האם יש ביסוס לחשש שלי?(רק אנשים עם נסיון) דעות להמלצות? המחשב מיועד בעיקר ל תוכנות משרדיות עריכת וידאו,אינטרנט ומשחקי FPS . שאלה נוספת האם המעבדים העתידיים של אינטל(ליבה כפולה ואו 64 ביט ישארו על לוחות 9…
-
- 11 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ערב טוב, רציתי לדעת אם אתם יודעים מה ההבדלים בין שני המעבדים? מה אומר ה G? זהו מעבד שהוא גם נורטווד, רק מה ההבדל לבין השני? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני בונה מחשב שאני רוצה לתרום שמבוסס על לוח אם בתושבת 1156 שקיבלתי. אשמח לקבל מעבד בתושבת הזו למי שיש מיותר ולא מעוניין בו. הודעות בפרטי בבקשה. תודה רבה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מעבד AMD שאני לא מצליח לנתק אותו מההיטסינק בעקבות זה שהחומר קירור הדביק אותו, מה עליי לעשות? אני כרגע לא יכול להכניס את המעבד חזרה למקומו כיוון שאני צריך לפתוח את המוט בצד ואני לא יכול כיוון שההיטסינק מחובר אליו!!! בבקשה עזרה דחוף!!! תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
מה דעתכם על זה? http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=194 האם יש מישהו שרכש כזה ונתקל בבעיות?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אני מעוניין לקנות מעבד ורציתי לדעת למה צריך מעבד למשל 2.4 מה זה עושה !!!! יותר מהר א המחשב!! מה??
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אז ככה .בהמשך להודעה הזאת http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85885.msg732179#msg732179 הבנתי שבמעבדי AMD בעיקר בסוג הXP כנראה שאין הגנה על המעבד מפני התחממות.והלוח אם עושה פה את עבודת הכיבוי. הסתכלתי על לוחות השונים במעבדי asus יש הגנה מלאה לרוב המעבדים כפי שניתן לראות פה http://www.asus.com/products/mb/feature.htm במעבדי ABIT יש לפחות בNF7 אותו בדקתי .כולל התיחסות בקישור שלמעלה. העניין עליו בעיקר אני רוצה לדבר הלוח של EPOX מסוג 8rda3i .בשום מקום לא נכתב על הכיבוי במקרה של טמפ' גבוהה.לפחות לא לגבי לוח זה.מצאתי התייחסות אחת בלבד בעזרת גוגל וזה גם לא משהו רשמי אלא דברי גולש ,אותו אני לוקח בערבון מוגבל. עכשיו לדעתי בגלל שאתם ממליצים הרבה על הלוח .ואולי לא שקל…
-
- 10 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם MSI P45C Neo-FIR. כרגע מותקן עליו זכרון של 4GB (2x2GB) DDR2 800Mhz. לצורך שדרוג המחשב קניתי 8GB (2x4GB) DDR3 1333Mhz של חברת קינגסטון - KVR13N9S8/4. הבעיה היא שכשאני שם את הזכרון החדש בחריצים המתאימים (וכמובן מוציא את הישנים) המחשב לא עולה. הוא מצפצף 3 פעמים ואז מכבה את עצמו והמסך כלל לא נדלק. ניסיתי גם לשים רק שבב זכרון אחד וגם זה לא עובד. ניסיתי לעדכן את גרסת ה-BIOS וגם זה לא עובד. ניקיתי את ה-CMOS וגם זה לא עובד. אני כבר לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
antec 300 seasonic 520W core I5 750 זיכרון ראם 2 גיגה X2 1333 Mhz Readon 5850 WD 1000 64 MB אני הפצצתי את הפורומים בשאלות על לוחות M, זאתי תהיה השאלה האחרונה. אני רוצה לוח M גיגבייט, אני לא רוצה לבצע קרוס פייר, מתוכנן שדרוג עתידי של הכרטיס מסך במידה ואני יהיה צריך. USB 3 והסטה החדש הם בגדר אופצייה חביבה שאני לא מוכן להשקיע בה יותר מ 80 ש"ח. אז כמו שאמרתי, אני לא רוצה כלום מהלוח M חוץ מהאפשרות בעתיד לשדרג את הכ.מ, וזיכרון ראם (עוד סלוטים). סליחה על השיגועים וההודעות הבלתי פוסקות על לוחות, פשוט אני צריך מחר לדבר עם איש המכירות, ואני רוצה להיות בטוח. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
היום פורסמה ידיעה ש AMD התחילו להפיץ ביפן semprom 3100 סוקט 754 שמיוצר בטכנולוגית 90nm, מה שאומר שבין היתר הוא מעבד קריר יותר מהדגם שמיוצר ב 130nm.. האם יש סיכוי שגם מעבדים אחרים בסוקט 754 ייצאו גם בגירסה של 90nm ? או שמכאן רק המעבדים לסוקט 939 יהיו כאלה ?
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מחר אני הולך להזמין את החלקים למחשב החדש, אבל עדדין לא הצלחתי להחליט לגבי המעבד... בדקתי ב http://www23.tomshardware.com/cpu.html אבל לא מצאתי את המעבדים האלה ברשימה, לקחתי קצת דומים ויצא שAMD יותר טוב בדקתי באתר אחר http://www.anandtech.com/cpuchipsets/intel/showdoc.aspx?i=2802&p=5 פה יש את המעבד של AMD אבל את של INTEL שאני מחפש אין אז לקחתי דומה ועדיין יצא שAMD טוב יותר. אז תעזרו לי לפתור את הדילמה הזאת, איזה מעבד טוב יותר: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4600+ FSB 2000MHZ HT 2000MT/s BOX או Intel Core 2 Duo E6320 בבקשה תעזרו...
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בראיון זה אנו יושבים אחד על אחד עם שחף קיזלשטיין שהוא סמנכ"ל באינטל ומנהל קבוצת ולידציית המעבדים. הכירו את הצד שסוחב על כתפיו את האחריות לוודא שמעבדים מתוחכמים מגיעים בזמן, באיכות ובביצועים מירביים לשוקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-