עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום , רציתי לדעת מתי יירדו המחירים של המעבדים החדשים של AMD שעובדשים ב 64ביט. אני רוצה לקנות מחשב חדש בעוד חודשיים שלושה ורציתי לדעת אם מישהו יודע אם עד אז או עוד כמה זמן תיהיה ירידת מחירים של המעבדים ולוחות האם המתאימים. תודה, יובל

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by Sunny Jim,

יש לי 256 מגה של זיכרון SDRAM ולוח ASUSA7V133 שלא תומך בDDR...(נכון?) אני רוצה לקנות עוד סטיק של 256 מגה, אבל לפי החנויות שבדקתי(pch\zigzag) הזכרונות האלה מאד יקרים ועולים בין 220-350 ש"ח וDDR אפילו יותר זול מהם... אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות זכרון כזה בזול? כי הזכרון הזה שווה בלחץ 100 שקל לדעתי... (אני יודע שאסור להתעסק במכירות ישירות כאן בפורום, אבל אם מישהו מעוניין למכור לי זכרון כזה שירגיש חופשי לפנות אלי בפרטי). אני עדיין לא מעוניין לעשות את השדרוג הגדול למחשב, אבל אם אני אקנה DDR זה לא יהיה נמנע...

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  3. שלום חברים, יש לי לוח אם של גיגה בייט z77x ואתמול החלפתי את הזיכרון הפנימי והתקנתי שני זכרונות 2x4gb מבית קינגסטון הרצים במהירות 1600 ושני זכרונות של corsair 2x4gb וגם הם רצים במהירות 1600. הוינדווס שלי הוא בעל 64bit ומדובר בwin 7 ultimate כך שלא אמורה להיות בעיה. כשאני בודק את כמות הזיכרון, הוא מזהה שקיים זיכרון מותקן של 16gb אך אינו מנצל את כולו אלא כותב לי שמנוצל רק 4gb. אשמח לדעת איך פותרים בעיה כזאת. ניסיתי לחפש בbios את האפשרות של memory repam, אבל היא איננה קיימת

4. יש לי לוח של ASUS P4S8X-X באתר שלהם רשום לפי מה שאני הבנתי שמתאים רק DDR 333 MHZ http://www.superwarehouse.com/ASUS_P4S8X-X_ATX_Pentium_4_Motherboard/P4S8X-X/ps/255802 ולא מצאתי זיכרון כזה למכירה (הפסיקו כבר עם הDDR כי ראיתי רק 2 ו3 ??) יש מצב שאני טעיתי בזיכרון ? ואם לא מאיפה אני יכול להשיג אחד כזה . תודה.

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  5. שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה והתקנתי בו כרטיס חיצני האם הכרטיס המובנה בוטל כי יש משהו שגונב לי 200 מגה מהזכרון ואני לא מבין מה?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  6. הי, אני בדרך לשדרג את המחשב שלי. השימוש העיקרי - משחקים כבדים. יש לי RADEON 8500 ודיסק 40GB של WD 7200 RPM ונראה לי שהם מספיק טובים. נראה לי שכבר החלטתי ללכת על מעבד P4 2400Mhz 533MHz FSB 512Kb 478 Pin. האם הבחירה טובה לדעתכם? ולשאלה יותר קשה - איזה לוח אם וזכרון? אני צריך 512MB... התקציב - בערך 1500 ש"ח (ללוח אם ולזכרונות) - אבל גם הצעות יותר זולות יתקבלו בברכה תודה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by amir77a,

היה לי זכרון של Geil 4 רכיבים של 256 מגה שעבדו (או היו אמורים לעבוד) ב-Dual Channel. עקב בעיות שונות החלפתי היום את הזיכרון ל-2 מודולים של 512 שבאו במארז אחד לעבודה ב-Dual Channel. מדובר בזכרונות מסוג Golden Dragon PC3500. כאשר אני מרכיב כל אחד משני הרכיבים בנפרד הוא עובד יופי. כאשר אני מרכיב את שני הרכיבים - לא משנה באיזה סדר ובאיזה שיטה - ללא כל ניסיון להאצה או O/C מכל דת גזע ומין, הכל נמצא ב-default המחשב לא עושה בכלל boot. מה יכול לגרום לזה, זה כל כך מרגיז. תודה מראש למציעים.

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by RoyShefy,

אני משדרג ואני פשוט לא יודע למה.... יש עד 1500 שקל רק ללוחאז יש לי הרבה דלתות פתוחות ניראה לי כולם אפלו בכל מקרה אני רציתי ביציועים מעולים בלי כרטיס גראפי מובנה ויציב לOC... אני רוצה לעשות 2500+ ל 4000+ שמעתי שיש לוחות אם שיש בהם שתי מקומות למעבדים ואני לא שומע על הרבה אנשים שמשתמשים בזה אז רציתי לישאול אם כדאי לי תודה ???

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by deannahum,

שלום הזמנתי השבוע מעבד AMD Athlon 64-bit 3000+ Venice 939-socket... בקופסא שהמוכר הציע לי לא רשום (לא מוזכרת המילה) Venice... המוכר אומר שזה Venice למרות שלא רשום. הקופסה נראית בדיוק כך : רציתי לדעת אם זה אכן וניס... ואם כן, אז איפה בדיוק רשום שזה וניס ? תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  10. כנסו לנועה (www.noacomp.co.il) ותרשמו בחיפוש AM2 וזה ימצא לכם את הלוחות והמעבדים...

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by thedarkman,

GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E EVGA X58 SLI LE s1366, Intel X58, DDR3 1600Mhz, 4xPCI-E DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 LGA1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E איזה לוח אם הכי טוב? איזה לוח אם הכי איכותי? איזה לוח אם הכי מומלץ? איזה לוח אם הכי טוב לOC? בקיצור איזה לוח אם עדיף מכל הבחינות? האם יש לוח אם אחר יותר בתקציב של עד 1200 שקל? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  12. Corsair CMX512-3500C2PT 512MB DDR433 PC3500 XMS Memory או Corsair CMX512-3200LLPT 512MB DDR400 XMS3200 Low Latency SPD Memory

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  13. Started by carizma,

יש לי זיכרון DDR PC3200 265*2 עכשיו אני מעונין להגדיל את הזיכרון לDDR 265*4 עכשיו אני היבנתי שלא מומלץ להגדיל את זיכרון ל4 סיטקים של 265 אלא ל2סטיקים של 512 עכשיו ריצית לדעת מה ההבדל??? ואם הוא משמעותי??? ומה אתם ממליצים לעשות??? (אם זה חשוב יש לי לוח אם P4S800D ASUS ומעבד 2.8C) אשמח אם הקבל תשובה תודה

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  14. אז ככה .בהמשך להודעה הזאת http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85885.msg732179#msg732179 הבנתי שבמעבדי AMD בעיקר בסוג הXP כנראה שאין הגנה על המעבד מפני התחממות.והלוח אם עושה פה את עבודת הכיבוי. הסתכלתי על לוחות השונים במעבדי asus יש הגנה מלאה לרוב המעבדים כפי שניתן לראות פה http://www.asus.com/products/mb/feature.htm במעבדי ABIT יש לפחות בNF7 אותו בדקתי .כולל התיחסות בקישור שלמעלה. העניין עליו בעיקר אני רוצה לדבר הלוח של EPOX מסוג 8rda3i .בשום מקום לא נכתב על הכיבוי במקרה של טמפ' גבוהה.לפחות לא לגבי לוח זה.מצאתי התייחסות אחת בלבד בעזרת גוגל וזה גם לא משהו רשמי אלא דברי גולש ,אותו אני לוקח בערבון מוגבל. עכשיו לדעתי בגלל שאתם ממליצים הרבה על הלוח .ואולי לא שקל…

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by Lyor,

איפה אני יכול למצוא את הלוח אם הזה? אני חיפשתי כמעת בכל אתר ישראלי. הייתי מאוד רוצה לדעת כמה הוא עולה (לפחות בערך) ואיפה אפשר להסיג אותו במחיר הכי נמוך?[br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 14:32:06 סליחה על הדבל פוסט אבל.. מישהו????אני ממש לא יודע מה לעשות

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  16. http://www.xbitlabs.com/news/mainboards/display/20050818233221.html

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by ALAKEFAK,

שלום כולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ע"י הוספת זיכרון נוסף. כרגע יש לי 256mb ddr266 . הייתי מעוניין להוסיף עוד 512mb והבנתי שהמהירות תשארנה 266mhz בכל מקרה. אני חשבתי לקחת כרטיס של twinmos ואני מתלבט בין 2 הכרטיסים הבאים: Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory במחיר של 309 ש"ח Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3200 Memory במחיר של 449 ש"ח ההבדל במחיר מאוד משמעותי ובאמת שלא הייתי רוצה להוציא כסף מיותר על דברים שאני לא צריך. הייתי רוצה לשאול את עצתכם, כמה האיכות משמעותית בין שני הכרטיסים וכמה זה מצדיק הפרש כה גדול. בנוסף הייתי רוצה לדעת, אם מישהו יוכל לעזור לי בזה, מה זאת אומרת Based on Winbond Chipset CH5/BH5 ?(דבר זה נכתב על הכרטיס השני, היקר מבינהם). תודה רבה לכ…

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by TBH,

היי, רציתי לדעת איזה לוח אם עדיך למעבד 3950X. asus rog strix b550-f gaming או gigabyte b550 aorus pro אני לא מתכוון לעשות OC. בעיקר גרפיקה. קצת גיימינג.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  19. אז ככה,אני משאיר את המחשב פתוח בלילה בד"כ,הבנתי שהCool N' Quiet אמור להפחית את מידת הרעש שמחשב מייצר. לא מצאתי את האופציה הזאת בביוס ולא בדרייברים של Amd . אז שתי שאלות. 1.שווה בכלל להפעיל את זה,זה עוזר במשהו,אם זה מתעסק עם הקלוקים זה לא מסכון? 2.איך מפעילים את זה? תודה

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  20. שלום אני מבקש המלצות ללוח אם בעל כרטיס מסך מובנה לתמיכה בסרטי FULL_HD , למעבד אינטל (E7400), DDR2 . עד 700 שח . האם כדאי לי לחשוב על כיוון של כרטיס מסך בנפרד ולוח זול יותר שיתנו תוצאות טובות יותר ? תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by shlomid,

רציתי לדעת האן אני יכול לשלב מעבד בארטון על לוח NF7 של אביט? אם כן עד איזה מהירות הלוח תומך? עוד שאלה : הבנתי שיש סטפחנג טוב של בארטונים ל- OC רציתי לדעת מה הוא? ועל מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by timac,

מה הלוח אם הכי טוב בתקציב של 600-650 שקל מותאם לקונרו..?? הלוח לשימוש כללי בלי OC עדיפות למשחקים.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by motogt,

מה ההבדל בין http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=443 GIGABYTE GA-P35-S3L לבין GIGABYTE GA-P35-DS3L http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=440 לבין GIGABYTE GA-P35-S3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3289 ובין GIGABYTE GA-P35-DS3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3318 ? אפשר להוסים גם את GIGABYTE GA-P35-DS3R

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by andrei21,

קיבלתי את הלוח עם מן מדבקה עבה כמו פד לעכבר מאחורה של הלוח. האם כדי להסיר אותה או שאפשר להשאיר?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  25. Started by Elevation,

יש לי במחשב מעבד את'לון 2400 + (1998MH, או משהו כזה....), ומשום מה, שמתי לב שלאחרונה הלוח אם, וגם הווינדוס שלי, מכירים אותו בתור 933 MH +-. איך זה? ואיך אני פותר את זה? בתודה, גבריאל.

• 7 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים