עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי במחשב חיבורים מאוחרה וחיבורים מקדימה של הרמקולים והמיקרופון ומקדימה זה לא עובד ואני רוצה שזה יעבוד מקדימה.... איך אני מעביר את זה שזה יעבוד?(לוח: asus a8n-sli) תודה!

• 10 תגובות
    • 691 צפיות
  2. שלום!! ברצוני לרכוש מעבד לוח אם וזכרונות חדשים. תקציב כמו בכותרת עם אפשרות לחריגה קטנה.. חשבתי על Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe BOX Gigabyte GA-P35-DS3 G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 הייתם משנים משהו ?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by navk2,

אהלן, אני קונה מחשב חדש ואני עכשיו בשלב ההחלטה על הלוח והזיכרון, לגבי הלוח, הבנתי שP67A של גיגה-בייט יהיה לי מעולה הבעיה שהוא יקר לי, יש משהו מומלץ ביותר זול ? -כרגע אני לא חושב שאני ארצה להמהיר אותו אבל בטוח אני ארצה למתוח אותו קצת מתישהו ולראות לאן הוא מסוגל להגיע. -ראיתי שיש לוחות שכתוב שחריץ הPCI-E שלהם הוא רק 16X, זה לא ממש ישן? אני זוכר לפני כמה שנים שנכנס הPCI-E2, מדובר בזה? לגבי הזיכרון, אני מחפש להביא 2 סטיקים של 4 כל אחד, על איזה סטיקים זולים שצורכים מתחת ל 1.575V אתם ממליצים? ד"א אני לא סגור ארמטית על i5, אם יש משהו משתלם יותר (גם אם זה כרוך בOC) אני אשמח לדעת. אולי איזה מעבד של AMD ב500 שקל שלא חלש בהרבה ממעבד i5 של 850 שקל. תודה! עריכה: אופס, שכחתי לגמרי את ה…

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  4. Started by 2130TOMER,

מה אתם אומרים על הלוח הזא :GigaByte GA-P35-DQ6 Chip שווה ליקנות ?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by B.D.B,

[ltr]I had a problem with the Abit AN7 board, it kept giving "CMOS sumcheck error" and reseting the BIOS on cold boots. different BIOS versions didn't help, neither did more voltage or lower FSB freq. well after about 3 months of owning the board I thought up of a possible cause for the problem. it turns out to be the motherboard battery, quite interesting since it's a brand new board. anyway I check the battery using a multi meter and gave less than 0.1v instead of 3v. I haven't had time to see if it fixed the problem (it's my mom's comp), but I'm sure that will be the end of that. I thought I'd let you know, just in case it'll happen to anybody. gotta say it's one of th…

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by ranyr,

זה תקין??

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by mosdef,

האם זה נכון ? קראתי כבר שני כתבות עם באנצ'ים שמראים ש DDR2 553 יותר מהיר מ 667 , וזה בעיקר במשחקים , ב FAR CRY לדוגמא היה הבדל של כ 5 FPS ...

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  8. שלום, אני מחפש את ההבדלים בין הלוח GA-EP45-DS4 לבין GA-EP45-DS5 ולא ממש מצליח למצוא. כנראה אני עיוור. מישהו יוכל לעזור לי? תודה מראש

9. Started by winil,

אם אני יחבר על הלוח הזה ‏EP45-DS3R s775 C2Q שני כרטיסי מסך מאותו דגם הם יעבדו לי ביחד?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  10. Started by oded6188,

דוד שלי הביא לי את המחשב שלו בשביל שאפרמט אותו... P4 1.4Ghz... מה שמוזר פה, זה שהווינדוס מזהה רק 128 מגה ביט זיכרון מסוג RDRAM... פתחתי את המחשב, ומה שהולך שם זה נורא מוזר... יש 4 סטיקים מורכבים!!! אבל 2 מתוכם נראים ריקים... (הם נראים כמו לוחות לבנים, בלי שום רכיבים אלקטרוניים עליהם...) מה זה הסטיקים הריקים האלה? ואיך הגיוני ש 4 סטיקים הם רק 128 מגה בייט? אני לא מאמין שיושבים פה סטיקים של 32 מגה בייט...

11. שלום. אני מחפש לוח אם יציב וטוב שתומך ב-I7 במחיר של עד 2500 שקל, חשוב לי שהוא יהיה יציב(שלא נשרף בקלות) ואיכותי ושל חברות מוכרות. אני רוצה שהוא יעבוד עם מעבד "Intel Core i7-920 Box" [br]פורסם בתאריך: 15.03.2009 בשעה 12:18:17 איזה לוח אם יותר טוב?Asus mATX ROG Rampage II Gene X58 או ASUS Rampage II Extreme או ASUS X58 P6T6 WS Revolution או Gigabyte GA-EX58-Extreme

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by zeev1,

ההמלצה באתר ללוח אם למחשב מישרדי (אצלי הוא לשימוש ביתי ללא משחקים ) מתקדם היא: ga-eg41nf-us2h בחנות מחשבים שפניתי אמרו לי שבלוח ga-73pvm-s2h הכרטיס הגרפי עדיף והוא גם זול יותר ,אבל חסר לו לעומת הכרטיס המומלץ יציאת fire wire שהיא לא בשימוש כמעט למשתמש רגיל, וגם כמות זיכרון 8G שהיא לא נדרשת עבורי. האם לדעתכם המוכר צודק והאם הכרטיס בחנות עדיף מבחינות נוספות כמו אמינות ואיכות ?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  13. Started by MTKOL,

שלום לחברי הפורום, לפניכם כמה שאלות חשובות מאוד (בשבילי) לפני קנייה צפויה (ממש בימים הקרובים): 1. מה עדיף? מעבד אינטל פרסקוט 1MB קאש 3.0G E או מעבד 64 ביט של AMD? (אם אפשר תשובות מפורטות) 2. מה עדיף? לקנות כרטיס מסך 9800PRO 128MB או X600XT שעובד ב- PCI EXPRESS? (שוב, אם אפשר - תשובות מפורטות) 3. עד כמה קריטי לבחור ספק כוח איכותי ולא סתם רגיל? בתודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  14. יש לי מחשב P4 ולו 512MB ואני רוצה לשדרג , בכל אופן ראיתי בKSP שני סוגי זכרונות אחד אחד מסומן כCL2.5 והשני CL3 מה זה אומר ? ואיך אני יכול לדעת מה עובד על הלוח ASROCK שלי ?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by wallace,

שלום, בתור משתמש כבד ועורך וידאו, מיציתי כבר את ה2x1GB 800mhz CL4 של חברת OCZ שברשותי. אני מעוניין לשדרג את המערכת ל4 ג'יגה זיכרון. הלוח שלי תומך עד 1066mhz אז אני אלך על המהירות הזו. כרגע התכנון הוא לקנות את הREAPER של OCZ, עם 2 סטיקים של 2 ג'יגה וCL5 במחיר של 670 שקל. אני עתיד "לסחוט" את הזכרונות הללו, אז אשמח לשמוע הצעות לזכרונות נוספים שיעמדו בעומס רב יותר, כשנכון לעכשיו התקציב אינו מוגבל. כמו כן, קנייה של 8 ג'יגה זיכרון לא באה בחשבון מסיבות שלא אפרט (ואינן קשורות למערכת ההפעלה). תודה מראש. נ.ב הזכרונות לא מיועדים לאוברקלוק.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  16. נכנסתי לאתר של ג'יגהבייט וראיתי מספר לוחות 945 שרשום שיש תמיכה ב C2D http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2324&ModelName=GA-945P-S3 http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2331&ModelName=GA-945GM-S2 http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2304&ModelName=GA-8I945GZME-RH האם באמת הם תומכים?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  17. זכרון של A-DATA בפנדה עולה 440ש"ח ל-512MB ובKSP עולה 320ש"ח מדובר על זכרונות שונים? בפנדה רשום שהם CL2.5 וב-KSP רשום משהו עם VT לא יודע מה זה. תודה

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by ed1,

המפרט: לוח אביט NF7 עם AMD 2500 וזכרונות 256 DDR 400MHZ אז למה מופיע רק 333 FSB? (הביוס בברירת מחדל, כלומר, הוא בוחר באופן אוטומטי את ה-FSB לפי החומרה?!) יכול להיות שמכרו לי זכרון של 333MHZ?

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  19. האם שימוש בכרטיס קול בחריץ הרחבה pci e גוזל משאבים מהמעבד? אם כן בכמה זה מוערך 5% 10%...? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by angelos21,

אני הולך לקנות את הE6550 ואני מחפש לוח אם זול יחסית בסביבות ה500 שח שיתאים לו ולזכרונות של 533MH 2GB , האם יש לוח כזה??

• 13 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by alexbmw,

נפל לידיי ה bad axe הראשון וסתם באה לי לעשות עילו פרויקט קטן של o.c . אבל ליפניי זה יש לי כמה שאלות . 1)איך הוא בתור לוח ל o.c (בכול זות הערכת שבבים בזמנה היתה הערכה הכי יקרה כמו ה x48 ) 2)ממה יש לי להיזהר אם הלוך הזה מה החולשות שלו ? 3)אני ראיתי אותו ואין עילו חיבור של 4 פינים רגיל כזה http://www.mysuperpc.com/build/msi_k8n_neo_platinum_4_pin_power_cr.jpg אלה משהוא אחר ואין לי על הספקים חיבור כזה אז איזה ספק אני צריך ? 4)הוא תומך ב זיכרון 800 mhz כי ראיתי שלא רשום שהוא תומך ב800 אל רק ב 667? 5)איזה מעבד כדיי לי לעשות איתו o.c על הלוח הזה כי הוא תומך ב fsb של 1066 אז זה מונעה מימני את כל מעבדי ה אקסטרים למיניהם אני חשבתי על איזה p4 או pentium d טוב ל o.c ו אולי אם אני יו…

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by טל קורקוס,

יש אפשרות / קומבינה לאחד שני לוחות אם ? עם מעבדים וזכרונות עליהם שיעבדו כמו אחד ? כמו כרטיס מסך SLI CF ?

23. Started by Inzagi,

שלום אני מתלבט בין שני הלוחות שכתובים בכותרת לבין לוחות P45 שהם P5Q וP5Q-PRO. אני לא עושה CF (וגם לא מתכנן), וגם לא OC. המערכת: Q9300 CORSAIR 2GB DDRII 800 ATI RADEON 4870 WD 3200AAKS יש לי גם שתי שאלות: אני אשתמש בכונן 3.5", באתר של אסוס לא מופיע חיבור כזה בלוח P5QL-E. יש דרך אחרת לחבר את הכונן? חיבור PCI למשל? מה שמוביל אותי לשאלה השנייה: למה משמשים חיבורי PCI X1 וX4 בלוח?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by omer1993,

איזה לוח אם יפיק את המירב מהמעבד amd athlon 3800+ dual core שעולה לי 622 אני צריך לוח אם עד 450 שיפיק ממנו את המירב והלוח אם asus m2vtm amd ddr2 יפיק ממנו את המירב יחסית למחיר שלו? (420) ד''א אם זה מחירים נמוכים יחסית אז זה בגלל שזה מחבר של אבא שלי לא בגלל שזה יד שנייה או משו'

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  25. אני קונה מחשב עוד לא החלטתי איזה מעבד אינטל עוד AMD אבל זה אחד מהשניים או שAMD 3000 החדש של ה64 ביט או פנטיום 4 3.0 עכשיו אני לא יודע עם שווה לקנות גיגה זיכרון שעולה לי 640 מKSP או 512 יענו מה אני ירגיש הבדל משמעותי ששוה לקנות אותו או שעדיף להשקיע תסכום הזה בחלק אחר?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.