עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by angelos21,

אני הולך לקנות את הE6550 ואני מחפש לוח אם זול יחסית בסביבות ה500 שח שיתאים לו ולזכרונות של 533MH 2GB , האם יש לוח כזה??

• 13 תגובות
    • 715 צפיות
  2. אהלן אני רוצה לקנות לוח מעבד וזכרון זה קצת דחוף לי כי אני קונה את זה מחר... עכשיו אני מתלבט ככה: בגדול יש לי עד 4000-5000 כסף ללוח מעבד זכרון וכרטיס מסך ככל הנראה אני רוצה או את HD5850 או HD5870.. זה תלוי בשאר... אם אתם יכולים לעזור לי בבחירה אני באמת אשמח אני לא יודע או Q או I5 או I7 גם לעתיד כי אני לא הולך לקנות מחשב בזמן הקרוב עוד פעם.... אשמח אם תעזרו לי תודה רבה! אה והמחירים של הכרטיס זה או 1990 או 1380.. שזה תלוי בשאר החלקים ששאלתי הכל ביחד כוולל הכרטיס אני צריךבין 4000 ל5000 גג גג..\ תודה מראש לכל העוזרים!!

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by OCer,

אני שומע את המושג הזה הרבה כשאני קורא על Sandy Bridge ואני קצת מתקשה למצוא הסבר נורמלי על המושג הזה. אני ישמח אם מישהו יסביר לי או יפנה אותי למקור מידע בנושא.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  4. שלום לא מזמן קניתי מפרט הם P55-US3L בIQPC וכשה ניסיתי לחבר את מארכת ה5.1 שלי נדהמתי לגלות שאין את חיבורי ה5.1 למרות שבאתר היצרן שאליו מפנה IQPC אותנו לקבל נתונים כתוב במפורש שהלוח אם תומך במארכות 5.1, 2,4,7.1 ערוצים, אכשיו אני רוצה להתיעץ אתכם האם IQPC יסכימו לתפל בנושא לפנות לGIGABYTE ולהחליף לי לUD3 בחינם או הם תוספת של 50 ש"ח לUD3R???

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by yonni,

תכננתי לקנות השבוע מחשב חדש שמורכב ממעבד פנטיום 2.4 ולוח אם GIGABYTE 8SQ800 ULTRA המבוסס על SIS655. אתמול קראתי מאמר-ביקורת ב- TOM'S HARDWARE שבו נבחנו מעבדי ה- 3.06אינטל על לוחות עם 7205, 850 ו-SIS 655. ברור שמלכתחילה הSIS מיועד לשוק הבינוני שרוצה הרבה פיצ'רים במחיר זול אבל עדיין ביצועיו היו נמוכים יחסית ובטח יהיו אף פחות טובים על מעבדי ה-800 MHZ. בעתיד שארצה לשדרג אני יעדיף להחליף רק מעבד ולא לוח אם. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  6. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש לצורך משחקים בעיקר-כולל אמולטורים שדורשים מעבד חזק רציתי לדעת קודם כל אם מספיק זכרון 4 גיגה-יספיק לשנים הקרובות ? או שכבר לקנות 6 והאם עדיף מעבד AMD או INTEL ? איזה גם מתחמם פחות ? תודה מראש גיל

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. חיפשתי והתייעצתי וגיליתי שהרוב ממליצים על מעבד AMD ובעיקר AMD PHENOM 2 955 אבל אי אפשר שלא לשים לב לסדרת המעבדים החדשה של אינטל ובעיקר I5 וI7 מישהו מוכן לעשות לי קצת סדר, על מה עליי להתבבסס אם אני מעוניין במחשב שהוא רב תכליתי, כלומר משלב גם גיימינגוסרטים וגם עבודה משרדית ותוכנות כבדות? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by IlanF,

רשום עליו INTEL PENTIUM PRO והוא רחב וגדול יותר מהמעבדים האחרים שראיתי. יש לי גם לוח אם מתאים לו. מה אתם אומרים? נראה לי שזה מעבד ישן של שרת, אבל יכול ליהות שאני טועה

9. Started by Mor Abergel,

האם המעבד שיש לי C2D E6300 שפועל בתדר של 1.8GHZ. יכול להפעיל יישום שדורש (סתם כן..) 2.4GHZ?

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by gbox,

אני רוצה לקנות מעבד AMD 3000 ואני יודע שיש לו 1800 מגהרץ וראית שיש משחק שהדרישות שלו זה 2400 מה זה אומר?

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  11. אז ככה יש לי ענתיקה ATHLON 1800 256 GENERIC 266 ddr new- 512 micron -dont ask why i bought this crap. GA-7vaxp win xp sp1 עם כל אחד מהסטיקים הוא רץ חלק בנפרד אבל ביחד הוא מקרטע, לעומת זאת MEMTEST עובד חלק. הרצתי גם בנצ' קליל ב EVEREST הכל שם בסדר הסטקים לא חונקים אחד את השני. למישהו יש מושג מאיפה עשויה לבוא הבעיה? נ.ב- אל תגידו "יש לי רעיון מטורף- הבעיה בזיכרון!!!" או משהו כזה למה את זה כבר קלטתי. לדעתי זו לא בעיה של חומרה אלא קטע בהגדרות. אני פשוט לא מבין מה. ד"א- לא קלטתי למה אין כמעט כניסות לת'רד ואז הסתכלתי על השעון אמלא כדאי שני ילך לישון. לילה טוב HWZONE

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  12. האם לוח GA-7VRXP תומך ב AMD ATHLON XP 2500 Barton 512K אם כן, האם דרושות הגדרות מיוחדות (אין צורך ב OC) אופציות אחרות למקסם את המעבד יתקבלו בברכה מעבד נוכחי XP 1800

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  13. הם לא מופיעים ברשימת המאושרים של אסוס (ממש מאושרים ... עד הגג ) לוח: P5B זכרונות: SuperTalent 2x512 DDR2 667Mhz http://www.supertalent.com/products/product_detail.php?PN=T667UA512I

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  14. לא הבאנתי מה רוצים ממני פה בבקשה אם תוכלו להסביר לי בהרחבה ויבורך מי שיתרגם את הכל ויסביר בסוף מה הם רוצים ממני...תודה...

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by לילך,

אחרי 10 שנים של עבודה למופת, הלוח אם שלי שם קץ לחייו היה לי לוח p4vma-m סוקט 478 אם אומר למישהו משו... לפי מה שבדקתי נראה לי שאני אלך על הלוח ASR-P4I65G http://www.omc.co.il/Products.php?id=ASR-P4I65G&category=ASR-P4I65G&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_0/prdTreeCode_03/prdTreeCode_032/ יש לי זיכרון DDR ומעבד intel p4 1.5 GH רק להיות בטוחה לפני שקונים, הלוח הזה יתאים לו?

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by SOLIDUS SNAKE,

ראיתי את הנתונים של הזיכרונות הנ"ל, הם נראים ממש טוב (חוץ מהמחיר) השאלה היא האם כדאי

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by PuLsE,

אוקיי אז ככככה אני מחפש את הלוח האם האולטימטיבי למערכת שלי במפרט סוקט 775 תקציב עד 2000 ש"ח בתודה מראש,

• 11 תגובות
    • 715 צפיות
  18. 8I945pl-g של גיגהבייט rev1 כתוב שהוא תומך רק בשני גיגה של זכרון, מה גורם למגבלה הזאת? יש לו 4 חריצים של DDR2 יש דרך לעקוף את זה?

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  19. ואני צריך את הכרטיס זיכרון של 512 הכי זול ואורגנלי שיתאים לי למחשב תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  20. http://www.theinquirer.net/?article=13663 בהחלט מסקרן...

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  21. שלום אני מעוניין לקנות לוח-אם חדש. אני רוצה שתומרו לי איזה לוח-אם הכי טוב מהרשימה שהבאתי פה למטה! זה המעבד שלי אם מישהו צריך (Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB) הרשימה: GIGABYTE EP45T-UD3LR ASUS P5QC ASUS P5P43TD PRO ASUS P5G43T-M PRO תודה ויום טוב..

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  22. אני מעוניין בלוח אם (לא חשוב לי היצרן) עם צ'יפסט של P43. עד כמה שאני יודע זה הצ'יפסט הכי זול שיש לו PCIE 2.0, נכון? שאלה נוספת, האם PCIE 2.0 מראה ביצועים טובים יותר לעומת הדור הישן יותר שלו?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by jacobra,

האם ההבדל היחיד בין ה-945P-S3 ל-965P-S3 הוא בזה ש-965 תומך בליבות מרובות? ועוד משהו, מה ההבדל בין ה-S3 ל-S2?

• 6 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים