עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by alonbezz,

שלום! אני מעוניין במחשב ביתי לצפיה בוידאו. אני מתכוון לקנות Q6600, נאמר לי שבינואר יצא ממשיך דרכו הQ9930 (או משהו כזה), באותו המחיר ובצריכת הספק נמוכה יותר. האם זה נכון? האם שווה לחכות?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by liorelbaz,

למכירה לוח GIGABYTE 990XAלמעבדי איימדי http://ksp.co.il/?uin=14040 למכירה מעבד 6 ליבות AMD PHENOM 1075T http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=34974

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  3. משהו לא מובן לי. אם יש DDR5 לכרטיסי מסך, מה מונע שיהיו DDR5 ל-RAM? פרסמו כאן עכשיו כתבה על זכרונות DDR4 שמתקרבים. מה ההבדל בין זכרונות של כרטיסי מסך לסטיקים שמשמשים בתור RAM?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by rafiisak,

הלוח הוא : ASUS P5RD1-VM תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  5. אחים שלי צריך עזרה יש לי את הלוח K8NF9 שמגיעה עם ביוס F2 שזה ממש מלא באגים ואני רוטצה לעדכן ביוס אבל יש לי חששות!! מה אני צריך לעשות ליפני העידכון? לעשות LOAD DEFAULTS?? ואז להיכנס ל@BIOS ולסמן את הV "של דרך האינטרנט" ולעדכן?? ואז לעשות שוב פעם LOAD DEFAULTS?? לא לסמן את האפשרויות של CLEAR שיש בתוכנה?? וגם עכשיו הHD שלי מותקן בצורת RAID למרות שיש לי רק אחד זה ביגלל שבF2 הדפוק בRAID היה מופעל כברירת מחדל ולא ידעתי זאת ושניסיתי להתקין XP אז הHD א זוהה ורק אחרי הגדרתו כRAID הצלחתי להתקין אז אם אני מעדכן את הביוס זה לא יהרוס לי?? ואני יצטרך לעשות פורמטי?? וגם זה לא בעיה לעדכן F2 ישר לF9?? בבקשה תעזרו לי לא יודע למה אבל דווקא ליצרוב ביוס ללוח אני חושש אבל לכרטיס מסך צרבתי ביוס…

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  6. אני צריך עזרה בבניית מחשב. יש לי מחשב AMD מלפני 3-4 שנים.. התחלתי לשדרג את המחשב לפני כחצי שנה (קניתי מסך חדש,רמקולים G51 ,מקלדת, עכבר G5 ,דיסק קשיח, כונן וזכרון, בקיצור הכל חוץ מהרכיבים החשובים של המחשב) קניתי כל אחד מהם בנפרד וכבר הגעתי למסקנה שיהיה חכם הרבה יותר אם אני אשקיע עוד קצת ואקנה מחשב חדש.. שזה אומר בשבילי כרטיס מסך, לוח אם ומעבד. כל שאר הרכיבים חדשים אז אני פשוט אוסיף אותם למחשב החדש. אני רוצה לדעת מה יותר טוב לי למשחקים חזקים בעלי דרישות גבוהות? איזה מעבדים יהיו טובים לOC כשאני אצטרך את זה? הזכרון שקניתי הוא של DDR3 אז נא להציע לוח אם תומך(אין צורך שלוח האם יתמוך בCrossFire או בSLI). אני רוצה לדעת אם כדאי לי להשקיע יותר בכרטיס המסך או במעבד. אבל אני מוגבל ב…

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  7. XP שעובדים על MAX 133FSB?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. קניתי את המחשב לפני בערך שנה וחצי עם מעבד core 2 duo e6300 box intel ולוח אם abit il9 pro מסקיי פי סי (sky pc) לפני כחודש וחצי הלוח אם נדפק ושלחתי את המחשב לתיקון כי הלוח היה באחריות של 3 שנים עדיין אמרו לי שיסדרו, סמכתי עלייהם. המחשב שלי עדיין אצלהם והם אומרים שהפסיקו לייצר את הלוח ולכן הספק לא שולח אחד חדש במקום זה שיש לי, והאופציות החלופיות שיש להם לתת לי זה : 1)GIGABYTE ga-ep31-ds3l http://www.skypc.co.il/sg_product~39273~10~0.htm# 2)ABIT ig31 http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=I-G31&fMTYPE=LGA775 בדקתי את שתייהם ומסתבר שהמחיר של שני הלוחות האלה לא משתווה למחיר של הלוח ה"ישן" שלי, בגלל שאני לא מבין כל כך בלוחות אם רציתי…

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  9. Started by Notter,

שלום הגעתי לשלב שבתור גיימר המחשב שלי מתחיל לאכזב... והתקציב שלי מגיע רק מהצבא אז אני זקוק לעזרתכם אז ככה, כרגע יש לי: לוח אם - Gigabyte GA-7VTXH+ מעבד - AMD athlon 64 3000+ כרטיס מסך - MSI GeForce 7600GS והזכרונות אני לא בטוח, אבל נראה לי 2 סטיקים של 512 DDR בכל אופן, הכרטיס מסך הקודם שלי הלך לעולמו לפני לא יותר מדי זמן ולכן קניתי את הנוכחי בגלל שהוא היה דיי זול, הוא VGA... וחשבתי שאולי מעבד ולוח אם חדשים יוכלו לעזור לי להפעיל בצורה יותר נורמאלית משחקים כמו Crysis. אני לא מחפש משהו hige-end, אבל בכל זאת איזה dual proccesor שיחזיק לי לשנתיים עד שאני אוכל לעבוד ולהרוויח כסף למשהו נורמאלי. השאלה היא האם אני אצטרך גם לקנות זכרונות חדשים וכו'... יש לי בסביבות ה 2000 שקל להוצי…

• 12 תגובות
    • 715 צפיות
  10. שלום ראיתי עכשיו באתר סקאי פיסי שהם מציעים למכירה את ה i7 האם באמת זה כבר הגיעה או שהם מבצעים מכירה מוקדמת ? ואני בונה מחשב למשחקים אז מה מומלץ ? אין לי שום בעיה עם המחירים אני מוכן להשקיעה יותר על ביצועים תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by selon1,

יש לי שתי הרדיסקים שלו ואני לא יודע איך אני יכול להסיג אותו עם תוכלו לעזור לי אני מאוד יודע לכם

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by ofir123,

איך הזיכרון הזה DDR 2100 256BM של LD?

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  13. Started by BedBoy22,

שלום לכולם, איך אני יכול לבדוק עם האפליקציות במחשב את מהירות (FSB) של הזיכרון DDR שמותקן אצלי. אם אין אפליקצייה כזו אז אנא תמליצו לי על תוכנה בדוקה ופשוטה לשימוש שיודעת לעשות את הבדיקה הזו. בתודה מראש, רפי.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. היי, כרגע יש לי טריפל זיכרונות DDR2 מסוג HYPER-X של KINGSTON,כל סלוט בנפח 2GB=שישה GB בסה"כ;במהירות 800MHZ,אשר פועלים כרגע במצב FLEX. -השאלה בכותרת + השאלה מתחת. -אם אוסיף עוד סלוט נוסף של DDR2,גם כן בנפח 2GB;האם רק אז אוכל לשנות את מצב הזיכרונות מFLEX לDUAL CHANNEL באופן כזה,שיפעלו באופן מלא ויעיל?????! תודה רבה מאוד מראש...

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  15. שלום כפי שרובכם יודעים קניתי לוח בשם MSI 925X Neo Platinum ומארז כפי שראיתם בכותרת בשם Thermaltake V8000A . עכשיו אני לא מבין איך לחברו ללוח האם אין חיבורים מתאים בכלל שימו לב... קודם כל את זה לא הבאנתי בכלל לאיפה לחבר...: אלה לא הבאנתי איך לחבר ואיפה בידיוק...: והכי הכי חשוב מה שבאמת אם אני לא אחבר אותם המארז לא שווה כלום זה ה-USB ו-IEEE1394 זה את אלה: עכשיו שימו לב מה אני אמור באמת לחבר וקיבלתי עם הלוח: אם תשימו לב שחיבורי המארז של ה-USB AND IEEE1394 שונים מהחיבור של החלק שאני אמור לחבר... הוא מלבן כזה עם 9 פינים ולעומת זאת הכבל של המארז שונה הוא 4 פינים בשורה כזאת.. אני לא מבין מה לעשות איך בידיוק אני מחבר אותם חשבתי שיש עוד איזה תוספות על הלוח בשביל דב…

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  16. Started by Doctor Ice,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכם !! שמי DOCTOR ICE. לא מזמן קיבלתי לוח ASUS COMMANDO, ואני מעוניין לעשות לו אוברקלוק חזק ( 570 - 600 FSB ) . כרגע אני עם מעבד E6400 , ועם זיכרונות CORSAIR 8000UL-2*512 אין לי בעייה להגיע ל-FSB של 530 ~525 על אוויר (NINJA) בלי מודים עדיין . אבל מעל זה הלוח פשוט לא נדלק ואני חושב שהבעייה היא זיכרונות . (מתחים ניסיתי עד 1.6 למעבד , הורדת והוספת מתח ל-NB תזמונים 444-12.... 566-18 וכו'...) אני על אוויר והמעבד לא מתחמם מעל 63 בעומס (גם במתח 1.6) גם מתח לזיכרונות - עד 2.5 וולט לא עוזר (סוג הזיכרונות D9-DQT-BT3 .) בכל מקרה אני רוצה לקנות קיט של 2*1GB משהו טוב שיוכל לעשות 1200MH…

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by Quellious,

שלום, אתמול הרכבתי מחשב מבוסס athlon 3200+ עם לוח GA-K8NS. ב-BIOS הוא מציג טמפרטורה סבירה של המעבד, 44 מעלות, אבל ב-windows אני רואה 73 מעלות (!!), גם באברסט וגם ב-nvidia system utility. ה-easy tune שבא עם הלוח דווקא הראה טמפ' טובה אבל הפסיק לעבוד אחרי ה-restart הראשון (אין לי מושג למה). מישהו יודע איך לסדר את זה, כדי שבוינדוס אני אראה טמפ' נכונה, ולא דרך ה-easyTune ? אני לא רוצה להתחיל להריץ בדיקות עומס וכו' בלי לוודא שיש לי מודד טמפרטורות אמין. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  18. הלוח לפי המפרט שלו מיועד לעבודה עם זכרונות מסוג ddr2 האם בכל זאת הוא מסוגל לקלוט זיכרון מסוג ddr עד שיגיע בדואר זיכרון אחר ?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  19. Started by iSolt,

הזמנתי עכשיו מאמזון RAM של 128GB ב1750 שקל שניה אחרי ההזמנה המחיר עלה ל2550 איך זה הגיוני? https://www.amazon.com/gp/product/B097RJ4CZS/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1

20. Started by imac,

אני מחפש לוחות אם למארז הזה איזה יתאימו

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  21. Started by salmonela,

הי, אני מנסה לבנות לעצמי מחשב משחקים חזק, כזה שגם יחזיק שנתיים לפחות. התלבטות הקשה שלי היא לגבי המעבד. האם לקנות AMD עם ליבה אחת חזקה, או ללכת על ה-Intel 920? או בכלל האם כדאי לחכות קצת ל-Intel Pentium-M , כי אחרי שהוא יצא ה- Pentium-D יהיה מיושן.... התקציב לא ממש בעייתי, אני רק רוצה להיות בטוח שאם אני משקיע 6000 ש"ח(920), קיבלתי מחשב הרבה יותר טוב בביצועים מאשר מחשב ב-4000 ש"ח (AMD 3200+ venice) . יש עצות? תודה.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by wollmann,

פתחתי היום את המחשב... ושמתי לב... אחרי שנה, שיש לי חיבור מולקס על הלוח ולא חיברתי שם כלום, אז חיברתי. עכשיו... השאלה שלי, בשביל מה המולקס הזה קיים? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by Lost Spirit,

במאפייני המערכת ניתן לראות שהמחשב מזהה 3GB, מצד שני יש את הגדרות של NVIDIA שמזהות 2GB ואילו task manager מזהה 3GB. מה קורה פה ולמה NVIDIA מזהה 2GB בלבד כאשר יש לי 3GB במחשב? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  24. Started by amith1988,

יש לי בעיה. קניתי מחשב חדש עם הלוח אם הזה ואני פשוט לא מצליח לחבר למחשב מקלט של WIFI כאילו או שהusb לא קולט או שהכרטיס רשת לא יודע לקלוט WIFI (חשבתי שזה דרייבר אבל התקנתי דרייבר שבא עם הדיסק של הלוח ולא עזר.. אולי אני לא יודע מה צריך לעשות כדי לקלוט אינטרנט אלחוטי במחשב נייח?) יש מצב שמישהו פה יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום רב, המפרט שלי מימין, הגיע הזמן לשדרג שילוש, כל הזמן אמרתי כשאחד מהם ימות אני אחליף ואת האמת לא ציפיתי שיחזיקו מעמד 8 שנים, המעבד שלי הוא החולייה החלשה עכשיו ואני רוצה להחליף. המחשב משמש לכל מטרה, משחקים, סרטים, תכנות ומדי פעם עריכה, רוב זמני הפנוי הוא מולו וכנראה שיהיה גם OC. השילוש ישרת אותי כמה שיותר זמן, אז חשוב לי רכיבים איכותיים עם הטכנולוגיות הכי חדישות. חשבתי על המפרט הבא: 1. מעבד: Intel Core i7 4790K.. מישהו חושב שאני צריך ללכת על סוקט 2011? 2. מאורר: Scythe Kotetsu. הבנתי שיש לו יחס טוב מאוד בין שקט לביצועים. הצעות אחרות של מאוררים טובים ושקטים? ה U12P של Noctua עדיף עליו? 3. זיכרון: G.Skill TridentX 2X8GB 2400MHz CL10, יש מצב שאין לחנות CL10, שווה להתעקש א…

• 0 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.