עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות בארץ את לוח האם: ASRock 990FX Extreme3? תודה לעוזרים..

2. Started by harel1,

קניתי מחשב חדש, עם מעבד razen 3700x המעולה, השאלה שלי היא כזאת, צימתי סרטון ואני רוצה לשנות לו את הפורמט בתוכנה HandBrake אבל ראיתי שכשאני מתחיל תהליך של שינוי פורמט סרטון, המעבד שלי מגיע למאה אחזו, ואני מפחד שיקרה לו משהו, כי זה ארבעים דקות של שינוי פורמט, והמעבד מגיע מאה אחוז כל הזמן, האם יש לי סיבה לדאוג, או שאני יכול לעשות אתזה? תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לוח הכי אמין ונוח שיש במחיר הגיוני. רצוי גם עם כרטיס רשת 1G וכרטיס קול 5.1 על הלוח.

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by Lioriii,

האם כדאי לעשות עידכון ביוס ואם כן כיצד? ואם אני רוצה לאפס אותו מחדש איך אני עושה זאת???

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by F430,

בקיצור אני שומע ציפצוף אחד ארוך יחסית ושניי צפצופים אחריו מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by Tuniqt,

אהלן. אני צריך להחליף לוח אם ומעבד. אני כבר לא מבין בזה מאחר שעברו 10 שנים מאז קניית המחשב, עם זאת הכרטיס מסך יחסית חדש (gtx 1060 6gb). הומלץ לי על רייזון 5 3600 am4 box עם לוח אם b450 Aurora elite. וזכרונות קרוסהיר 3200 cl 16 8×2gb ומאוורר למעבד. רציתי לדעת האם זה התוצר הכי חזק לסכום הזה (1800) בשביל משחקי fps ותוכנות עריכה. תודה רבה, שבת שלום ובריאות איתנה לכולם.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  7. אמור להיות לפחות לוח אחד כזה מסידרת Z68 , איזה דגם זה?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אני כל הזמן רואה את זה ואני לא מבין מה ההבדל...

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by igal_nazar,

שני המעבדי הם כמובן מעבדים למחשבים ניידים. ידוע לי שה T7300 הוא מעבד סנטה רוזה, אך לגבי ה T7250 לא ידוע לי דבר. אם כן מי מבין השניים חזק יותר? תודה מראש יגאל

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  10. Started by DownLoad_Master,

זה משנה אם אני אקח CL5 או CL4? יהיה הבדל? אני מתכנן OC אם זה משנה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by alonbezz,

שלום! אני מעוניין במחשב ביתי לצפיה בוידאו. אני מתכוון לקנות Q6600, נאמר לי שבינואר יצא ממשיך דרכו הQ9930 (או משהו כזה), באותו המחיר ובצריכת הספק נמוכה יותר. האם זה נכון? האם שווה לחכות?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by liorelbaz,

למכירה לוח GIGABYTE 990XAלמעבדי איימדי http://ksp.co.il/?uin=14040 למכירה מעבד 6 ליבות AMD PHENOM 1075T http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=34974

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  13. משהו לא מובן לי. אם יש DDR5 לכרטיסי מסך, מה מונע שיהיו DDR5 ל-RAM? פרסמו כאן עכשיו כתבה על זכרונות DDR4 שמתקרבים. מה ההבדל בין זכרונות של כרטיסי מסך לסטיקים שמשמשים בתור RAM?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by rafiisak,

הלוח הוא : ASUS P5RD1-VM תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  15. אחים שלי צריך עזרה יש לי את הלוח K8NF9 שמגיעה עם ביוס F2 שזה ממש מלא באגים ואני רוטצה לעדכן ביוס אבל יש לי חששות!! מה אני צריך לעשות ליפני העידכון? לעשות LOAD DEFAULTS?? ואז להיכנס ל@BIOS ולסמן את הV "של דרך האינטרנט" ולעדכן?? ואז לעשות שוב פעם LOAD DEFAULTS?? לא לסמן את האפשרויות של CLEAR שיש בתוכנה?? וגם עכשיו הHD שלי מותקן בצורת RAID למרות שיש לי רק אחד זה ביגלל שבF2 הדפוק בRAID היה מופעל כברירת מחדל ולא ידעתי זאת ושניסיתי להתקין XP אז הHD א זוהה ורק אחרי הגדרתו כRAID הצלחתי להתקין אז אם אני מעדכן את הביוס זה לא יהרוס לי?? ואני יצטרך לעשות פורמטי?? וגם זה לא בעיה לעדכן F2 ישר לF9?? בבקשה תעזרו לי לא יודע למה אבל דווקא ליצרוב ביוס ללוח אני חושש אבל לכרטיס מסך צרבתי ביוס…

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  16. אני צריך עזרה בבניית מחשב. יש לי מחשב AMD מלפני 3-4 שנים.. התחלתי לשדרג את המחשב לפני כחצי שנה (קניתי מסך חדש,רמקולים G51 ,מקלדת, עכבר G5 ,דיסק קשיח, כונן וזכרון, בקיצור הכל חוץ מהרכיבים החשובים של המחשב) קניתי כל אחד מהם בנפרד וכבר הגעתי למסקנה שיהיה חכם הרבה יותר אם אני אשקיע עוד קצת ואקנה מחשב חדש.. שזה אומר בשבילי כרטיס מסך, לוח אם ומעבד. כל שאר הרכיבים חדשים אז אני פשוט אוסיף אותם למחשב החדש. אני רוצה לדעת מה יותר טוב לי למשחקים חזקים בעלי דרישות גבוהות? איזה מעבדים יהיו טובים לOC כשאני אצטרך את זה? הזכרון שקניתי הוא של DDR3 אז נא להציע לוח אם תומך(אין צורך שלוח האם יתמוך בCrossFire או בSLI). אני רוצה לדעת אם כדאי לי להשקיע יותר בכרטיס המסך או במעבד. אבל אני מוגבל ב…

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  17. XP שעובדים על MAX 133FSB?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. קניתי את המחשב לפני בערך שנה וחצי עם מעבד core 2 duo e6300 box intel ולוח אם abit il9 pro מסקיי פי סי (sky pc) לפני כחודש וחצי הלוח אם נדפק ושלחתי את המחשב לתיקון כי הלוח היה באחריות של 3 שנים עדיין אמרו לי שיסדרו, סמכתי עלייהם. המחשב שלי עדיין אצלהם והם אומרים שהפסיקו לייצר את הלוח ולכן הספק לא שולח אחד חדש במקום זה שיש לי, והאופציות החלופיות שיש להם לתת לי זה : 1)GIGABYTE ga-ep31-ds3l http://www.skypc.co.il/sg_product~39273~10~0.htm# 2)ABIT ig31 http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=I-G31&fMTYPE=LGA775 בדקתי את שתייהם ומסתבר שהמחיר של שני הלוחות האלה לא משתווה למחיר של הלוח ה"ישן" שלי, בגלל שאני לא מבין כל כך בלוחות אם רציתי…

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  19. Started by Notter,

שלום הגעתי לשלב שבתור גיימר המחשב שלי מתחיל לאכזב... והתקציב שלי מגיע רק מהצבא אז אני זקוק לעזרתכם אז ככה, כרגע יש לי: לוח אם - Gigabyte GA-7VTXH+ מעבד - AMD athlon 64 3000+ כרטיס מסך - MSI GeForce 7600GS והזכרונות אני לא בטוח, אבל נראה לי 2 סטיקים של 512 DDR בכל אופן, הכרטיס מסך הקודם שלי הלך לעולמו לפני לא יותר מדי זמן ולכן קניתי את הנוכחי בגלל שהוא היה דיי זול, הוא VGA... וחשבתי שאולי מעבד ולוח אם חדשים יוכלו לעזור לי להפעיל בצורה יותר נורמאלית משחקים כמו Crysis. אני לא מחפש משהו hige-end, אבל בכל זאת איזה dual proccesor שיחזיק לי לשנתיים עד שאני אוכל לעבוד ולהרוויח כסף למשהו נורמאלי. השאלה היא האם אני אצטרך גם לקנות זכרונות חדשים וכו'... יש לי בסביבות ה 2000 שקל להוצי…

• 12 תגובות
    • 728 צפיות
  20. שלום ראיתי עכשיו באתר סקאי פיסי שהם מציעים למכירה את ה i7 האם באמת זה כבר הגיעה או שהם מבצעים מכירה מוקדמת ? ואני בונה מחשב למשחקים אז מה מומלץ ? אין לי שום בעיה עם המחירים אני מוכן להשקיעה יותר על ביצועים תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by selon1,

יש לי שתי הרדיסקים שלו ואני לא יודע איך אני יכול להסיג אותו עם תוכלו לעזור לי אני מאוד יודע לכם

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by ofir123,

איך הזיכרון הזה DDR 2100 256BM של LD?

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by BedBoy22,

שלום לכולם, איך אני יכול לבדוק עם האפליקציות במחשב את מהירות (FSB) של הזיכרון DDR שמותקן אצלי. אם אין אפליקצייה כזו אז אנא תמליצו לי על תוכנה בדוקה ופשוטה לשימוש שיודעת לעשות את הבדיקה הזו. בתודה מראש, רפי.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. היי, כרגע יש לי טריפל זיכרונות DDR2 מסוג HYPER-X של KINGSTON,כל סלוט בנפח 2GB=שישה GB בסה"כ;במהירות 800MHZ,אשר פועלים כרגע במצב FLEX. -השאלה בכותרת + השאלה מתחת. -אם אוסיף עוד סלוט נוסף של DDR2,גם כן בנפח 2GB;האם רק אז אוכל לשנות את מצב הזיכרונות מFLEX לDUAL CHANNEL באופן כזה,שיפעלו באופן מלא ויעיל?????! תודה רבה מאוד מראש...

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  25. שלום כפי שרובכם יודעים קניתי לוח בשם MSI 925X Neo Platinum ומארז כפי שראיתם בכותרת בשם Thermaltake V8000A . עכשיו אני לא מבין איך לחברו ללוח האם אין חיבורים מתאים בכלל שימו לב... קודם כל את זה לא הבאנתי בכלל לאיפה לחבר...: אלה לא הבאנתי איך לחבר ואיפה בידיוק...: והכי הכי חשוב מה שבאמת אם אני לא אחבר אותם המארז לא שווה כלום זה ה-USB ו-IEEE1394 זה את אלה: עכשיו שימו לב מה אני אמור באמת לחבר וקיבלתי עם הלוח: אם תשימו לב שחיבורי המארז של ה-USB AND IEEE1394 שונים מהחיבור של החלק שאני אמור לחבר... הוא מלבן כזה עם 9 פינים ולעומת זאת הכבל של המארז שונה הוא 4 פינים בשורה כזאת.. אני לא מבין מה לעשות איך בידיוק אני מחבר אותם חשבתי שיש עוד איזה תוספות על הלוח בשביל דב…

• 0 תגובות
    • 436 צפיות

דיונים חדשים בפורומים