מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לוח אם עם אפשרות ל CF תומך PCI-E2.0, חיבורי SATA רבים ככל האפשר. התקציב הוא עד 850 שקלים. חשבתי על הלוח X38-DS4. לא ראיתי לוח אחר יותר טוב ממנו בתקציב הזה. יש לכם הצעות אחרות שיאירו את עיני? או להשאר עם הלוח אם שבכותרת?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול, מה יותר כדאי מבחינת זכרון בסכום של 4GB. האם 4 סטיקים של 1GB 800/1066MHZ יותר אפקטיבי מ- 2 סטיקים של 2BG 800/1066MHZ? הלוח שאני מתכננת לקנות GA-X48-DQ6, יחד עם המעבד Q9540. ועוד שאלה בבקשה, מה ההבדל בין ה-Q9450 ל-XEON 3550? מי מהם טוב יותר? יש להם את אותם נתונים למעט הסטפינג.
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי , שמתי לב שהמהירות של המעבד שלי ב IDLE היא 60 מעלות. האם זה תקין ? תודה, ערן.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני לפני קניה של זכרונות חדשים ואני מתלבט על מה כדאי ללכת מהירות או תזמונים, אלו האופציות שלי: OCZ REAPER 800Mhz 3-4-4-15 OCZ REAPER 1066Mhz 5-5-5-15 מה יעבוד יותר מהר?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני הלוחות שכתובים בכותרת לבין לוחות P45 שהם P5Q וP5Q-PRO. אני לא עושה CF (וגם לא מתכנן), וגם לא OC. המערכת: Q9300 CORSAIR 2GB DDRII 800 ATI RADEON 4870 WD 3200AAKS יש לי גם שתי שאלות: אני אשתמש בכונן 3.5", באתר של אסוס לא מופיע חיבור כזה בלוח P5QL-E. יש דרך אחרת לחבר את הכונן? חיבור PCI למשל? מה שמוביל אותי לשאלה השנייה: למה משמשים חיבורי PCI X1 וX4 בלוח?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום. 1. מה ההבדל בין סוגי המעבדים הבאים: Core 2 Duo, Core 2 Quad ו- Pentium Dual-Core. מה עדיף למשחקים? 2. מה הבדל בין דגמי המעבדים הבאים: E8400, Q6600, E7200, E6550? מה החדש ביותר, ושוב, מה עדיף למשחקים?
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני ממש חדש פה.. לא יודע אם זה קשור לפה,אם לא מצטער מקסימום תעבירו שאלתי,האם אני יכול לקחת שתי מחשבים בנפרד,שתי מארזים יעני והכל,בערך אותה חומרה ולחבר את שתיהם שייחשבו כפול מזאת אומרת ייחשבו כפול? זאת אומרת ,שנאמר יש לי מחשב אחד: פנטיום 4 עם 2800MHTZ,ו200GB כרטיס מסך לא משנה,לוח אם אסוס זיכרון 512 קינג סטון 400 DDR ואחד פנטיום 4 עם 1800 מגה ארצ,ו10GB,ו256MB לא משנה של איזה חברה,SDRAM.. בקיצור,שאלתי האם ניתן והאם בכלל זה קיים לקחת שתי מחשבים בנפרד,להשים אותם אחד ליד השני,אם איזשהי תוכנה או משהו כזה שייפעלו כפול זאת אומרת,אני אקח את המחשב היישן וייחחבר לחזק,ואז החזק שלי יעבוד עוד יותר חזק,ואז יהיה לי פשוט שרת רציני .. יעני זה יעבוד הכל כפול,יהיה כמה זכרונו…
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
מדובר בלוח dfi LANPARTY UT nF4 Ultra-D 1 זה נכון שקשה להשיג אותו בארץ ? 2 איך הכרטיס קול שלו ? Karajan Audio(Theater like7.1 /8ch supported) 3 יש לו רק 2 יציאות pci רגילות זה יתרון או חיסרון ? 4 מערך היציאות שלו מבוסס על pcie למה הם נועדו חוץ מכרטיסי מסך . 2 PCI Express x16 slots 1 PCI Express x1 slot 1 PCI Express x4 slot 2 PCI slots ואשמח לשמוע על יתרונות וחסרונות של הלוח תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
באתר של GAMER המליצו לי על הלוח הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=7526 DFI LANParty UT nF3 250Gb 754-pin מה אתם אומרים שווה את הכסף? אני רוצה לעשות OC למעבד שלי (AMD64 3000 S-754) ולכרטיס מסך שלי XFX GFORCE6600GT מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי במחשב מעבד את'לון 2400 + (1998MH, או משהו כזה....), ומשום מה, שמתי לב שלאחרונה הלוח אם, וגם הווינדוס שלי, מכירים אותו בתור 933 MH +-. איך זה? ואיך אני פותר את זה? בתודה, גבריאל.
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לפני קניית מחשב חדש. קראתי כאן הרבה חומר על מעבדים ולוחות ויצאתי קצת מבולבל מכל העסק והייתי רוצה לעשות קצת סדר בבלאגן. אני מתכוון לקנות מעבד AMD 64 3000, עד כאן הכל טוב. המחשב מיועד בעיקר לעבודה מעט משחקים מעט סרטים ואולי אולי קצת OC כמה שאלות: 1. האם יש הבדל בין AMD 64 3000 ל +AMD 64 3000 (אם כן אז מה הוא)? 2. איזה לוח הכי טוב לקנות למעבד הזה (שהמחיר יהיה בגבול הטעם הטוב)? 3. מה זה PCIE? 4. האם הזכרונות של GEIL מומלצים 5. Thermaltake Volcano 12 - מתאים למעבדי AMD 64? תודה
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע איזה שילוב אני יקח מיועד לקידוד עריכה משחקים וכדומה. הדגשה במשחקים שאני לא גיימר או משהו בכיוון , ואני לוקח לוח עם PCI EXP..ו6600GT ואז בקשר למעבד אני לא יודע מה לבחור, אני לא רוצה שהמעבד יתפחלץ לי בדברים שהוא לא מיועד אליהם. הבנתי ש AMD טוב למשחקים וINTEL לקידודים עריכה ועבודה בתחום הזה זמן קידוד או עריכה לא ישנו לי כל כך אם זה יקח שעה או שעה ועשרים דקות אני רוצה מחשב יציב , אמין, וללא כל חששה שמשהו יקרה לו, לא מתוכנן OC וכאן אני לא יודע מה לקחת AMD 64 3000 )939 או INTEL P 4 3GHZ .. תעזרו לי אני מיוווווואש בגלל זה
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם הוא מומלץ.? מה איכותו מבחינת אוברקלוקינג? מחיר לא יקר של 760 יחסית לאסוס.. האם חובה לשים 2 מאיצים גרפיים...?
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
2.5 או 3 (או שקוראים לזה CL- לא בטוח) - איזה ציפסט הם משתמשים ? סמסונג ? http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=36 האם יש הצדקה להעדיף אותם ?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אז ככה...בעיקרון אני יעשה OC... חשבתי או על A-DATA 400MHZ או D-DATA VITESTA 500MHZ עכשיו...שמעתי שה400MHZ יכולים להגיע למשהו כמו 570-550... השאלה היא לאן ה500MHZ מגיעים??..יש מצב ל600MHZ?.? אני קונה מKSP...תודה...
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכם!!! אני קונה מחשב חדש AMD Athlon 64 3500 (939 כרטיס מסך- Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B -pin) Box מה עדיף??? לוח אם- 1 - Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 Bulk 2- ASUS A8N-SLI Premium nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/llano-apu-memory-performance,3017.html לאלו שלא מתכוונים (כמוני, למשל) לשחק משחקים על כרטיס מסך מובנה, מדובר באחלה של השוואה בין קיטים של 8 GB שהולכים ונעשים רלוונטיים. תהנו.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני בונה מחשב HTPC, ועמדתי לרכוש מעבד G620 עם לוח תומך SATA3 (יש לי כבר דיסק) וזכרון. במקום, הציעו לי שילוש עם מעבד A4-3400, בערך באותו מחיר. השימוש במחשב יהיה לצפיה בסרטים HD (לא BLURAY), אינטרנט ומשחקים לא גרפיים (HOYLE וכו'). האם המעבד הזה שווה ל-G620? בנוסף, הזכרון שהציעו לי הוא ללא HEATSINK. האם זה משפיע על הזכרון לאורך זמן? לא מתוכנן שום OC או שינוי במפרט הראשוני. תודה
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה הרכבתי מחשב חדש עם המעבד Phenom II 955, קרור סטוק עם המשחה Antec Antec Formula 6. שאני בדוק טמפ' בeverest אני רואה שהטמפ' תקועה על 49, גם בבדיקת מאמץ. רק הטמפ' של הליבות זזות. הליבות נמצאות על 32 במנוחה ו50 במאמץ. זאת בעיה בבדיקה או שבאמת המעבד על 49 מעלות? מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אספנו לבחינה מקיפה לוח אם ממותג טרי - וגילינו שיש הרבה ממה להתלהב תודות לתג מחיר תחרותי מאוד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
היי קראתי באחד הדיונים ה "נעוצים" ש MEMTEST86 זה כלי טוב לבדיקה של הזכרונות, אבל זה היה בדיון "נעוץ" מלפני שנים. האם עדיין זו התוכנה הממולצת ביותר או שיש תוכנה אחרת? יש לי XP דרך אגב.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי לוח P4S533 יש לי גם את התוכנה PC PROBE המסופקת ע"י ASUS - ראיתי שאפשר לראות את מהירות המאורר של המארז והספק אך אני לא מצליח לגרום לשני הבקרות הללו לעבוד. אם מישהו הצליח בלוח זה או לוח אחר, או יודע מה לעשות כדי שפונקציה זו תעבוד ענה תגיבו לתרד זה. נ.ב. לא ידעתי בנוגע למדיניות הפורום ולא בדקתי את התקנון לפני כתיבת ההודעה. אנא קבל את התנצלותי.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בחלונות XP פרו, אני מבצע כיבויי מחשב לוחץ --> התחל --> כיבויי --> תוך שניות כתוב "שומר הגדרות....". ואז המסך הופך לכחול ויש הודעה שגיאה. שאומרת: A problem has been detected and windows has been shut to prevent damage to your computer. if this is the first time you've seen rhis stop error screen, restart your computer. if this screen appears again, follow these steps: check to make sure any new hardware or software is properly installed. if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. if problems. continue, disable or remove any newly installed hardware or software. disable Bios me…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-