מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי את המפרט הזה: AMD 64 4200X2 939 Zalman 7700Cu DFI Infinity NF4 SLI PQI Turbo 1Gb DDR 400 2x512Mb Dual Ch. 2-2-2-5 OCZ DDR 400 2x1024MB Dual Ch. Platinum XTC 2-3-2-5 Leadtek Geforce 8800GT 512MB + THERMALTAKE Duo ORB WD 250GB YS WD 320GB AAKS Thermaltake 480W Silent PurePower Raidmax Cobra Creative X-Fi Xtreme Audio Samsung T220 למרות המעבד היחסית חלש, המחשב מריץ לי יפה מאוד משחקים על מקסימום חוץ מGTA ואולי עוד משחק שניים שקורעים מעבדים... ככל שעובר הזמן יש לי יותר ויותר בעיות ש99 אחוז באות מהלוח אם וזה הגיע למצב שהוינדוס שמחשב לא עושה פוסטים הרבה פעמים, בעיות עם עליית הוינדוס וכו כו...אשכרה כל כמה ימים יש לי בעיה איתו.. אני מתגייס בעוד שבועיים, לצוללות (כלומר אנ…
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1500_1502&products_id=11580 זה הזיכרון ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ האם הוא תומך באינטל ואם כן האם הוא טוב לאוברקלוק וכמה הוא צריך מטח תודה לעונים .
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
עזבו כרגע את המחיר בצד כי את כל המעבדים הנ"ל אני משיג במחירים מאוד מוזלים כרגע. לצרכי משחקים, איזה מהמעבדים הבאים כדאי? QX6850 Q9300 Q6700 Q6600 או שפשוט עדיף להמשיך ולהתלבט בין ה-Q9450 ל-Q8500 (או שזה Q8400)? שוב, ללא כל התייסחות למחיר!
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מחר אני הולך להזמין את החלקים למחשב החדש, אבל עדדין לא הצלחתי להחליט לגבי המעבד... בדקתי ב http://www23.tomshardware.com/cpu.html אבל לא מצאתי את המעבדים האלה ברשימה, לקחתי קצת דומים ויצא שAMD יותר טוב בדקתי באתר אחר http://www.anandtech.com/cpuchipsets/intel/showdoc.aspx?i=2802&p=5 פה יש את המעבד של AMD אבל את של INTEL שאני מחפש אין אז לקחתי דומה ועדיין יצא שAMD טוב יותר. אז תעזרו לי לפתור את הדילמה הזאת, איזה מעבד טוב יותר: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4600+ FSB 2000MHZ HT 2000MT/s BOX או Intel Core 2 Duo E6320 בבקשה תעזרו...
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בחדשות של HWZONE נוספה היום כתבה על השקת מעבדי Llano לניידים... אתם מוזמנים לקרוא את הכתבה כאן: http://hwzone.co.il/news/135329 ניסוח הכתבה צרם לי ולכן נטלתי לי את החרות לנסח חלקים ממנה באופן קצת שונה אבל עדיין להישאר בעובדות וכל שינוי שלי אמת. כל מה שכתבתי נכון עובדתית. הטקסט שלי מתיימר להציג מוצרים של אינטל כ"נחותים" או "מיושנים" או "מפגרים טכנולוגית" מה שכמובן איננו נכון. אבל כמו שהצגת הדברים שלי איננה נכונה כך גם הצגת הדברים בכתבה איננה נכונה. חבל לי. הכותב כאילו מדבר מגרונם של אנשי המכירות של אינטל במקום להישאר אובייקטיבי.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
צריך להתאים ללוח אם Ga 770ud3
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בעיקר עם צ'יפסט 965 ו 945 אם אפשר... ואם יש קישורים לכם זה טוב נ.ב - מה הטעם בלקנות זיכרונות של 1000MHz http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14773 אם אין לוחות שתומכים בהם? (ועוד במחיר סביר והגיוני...מחיר כמו 965P-S3 .. או קצת יותר) *עוד שאלה קטנה - שמעתי בפורום שייתכן תמיכה של לוחות 965P-S3 בקטנסיפלד האם זה נכון? יש למישהו הסבר? הוכחה?
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי פעם אחת ולתמיד (בעברית בבקשה!!!) מה הם התזמונים של הזכרונות??? מה המשמעות של CL3 לעומת CL2 ומה נותן ההבדל??? ואיך ניתן לעשות OC על מנת לשפר את התזמונים??
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי למה מקבילים ביצועי מעבדי האתלון למעבדי הפנטיום? כלומר,האם מעבד אתלון 3200 הוא גם מעבד פנטיום במהירות של 3200? האם מחירי האתלון נמוכים יותר ממחירי הפנטיום? תודה.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מעבד שכנראה נשרף, האחריות עליו פגה, ע"פי דברי החנות הוא שרוף, למרות שאין סימנים חיצוניים של שריפה אני מאמין שהוא באמת שרוף, האם יש דרך לשלוח את זה ליצרן (AMD) או מקום כלשהו בארץ המתקן כאלה מעבדים במחירים טובים?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבדים כפולי ליבה פנטיום D לבין core 2 duo? ואיך הם יותר טובים אפילו שהם בתדר נמוך בהרבה? מה טמפ' הממוצע במנוחה לסדרות האילו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קראתי עכשיו באתר Tom's Hardware Guide שהצ'יפסט החדש 655 של SIS לא כזה מלהיב בכלל ויש לא בעיית תאימות עם זיכרונות ובשורה התחתונה הם לא ממלצים לרוץ ולקנות לוחות עם הצ'יפסט הזה. הם טוענים שיש לו פוטנציאל אבל הוא עדיין לא מספיק בשל. SIS הכתבה על הצ'יפסט 655 של
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן ברשותי ABIT NF7 AMD ATHLON XP 2500+ @ 3200+ A-DATA 256MB PC 4000 DDR 500 X2 למרות שהמחשב עומד יפה מאוד באוברקלוק אני לא מצליח לעבור את ה-450 MHZ בזכרונות במצבים שונים שניסיתי, זה המקסימום מעל זה , הווינדוס כבר לא מצליח לעלות... המכפלה נעולה :\ מה עליי לעשות תודה
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מבוסס על מעבד AMD 3000 64 bit ולוח אם Gygabyte GA-K8/F-9. מכיוון שאני חוסך בכסף, החלטתי לקנות 2 זיכרונות של 256 MB. האם בעתיד כשארצה להחליף זיכרון אני אצטרך לזרוק אותם לזבל ולקנות 2X512 MB או שאני אוכל להוסיף עוד 2X256 MB (כך שיהיו סה"כ 4X256)? זה יפגע בביצועים (מול 2X512 MB) ?
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מזה בזכרונות CAS ואיך זה משפיעה על הביצועים ? ומזה המספרים של 3 3 3 5 למשל ? תודה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם- Asus P5GD2-X ואני מעוניין לקנות זיכרון פנימי טוב במחיר של עד 300 שקל. אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצות על דגמים מסוימים ועל כמות הזיכרון שיש בדגם שתמליצו עליו. תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא : GA- 8S648 של חברת GigaByte. יש שם 3 חריצים לזכרונות, כך ש2 מהחריצים כבר תפוסים ואין לי מושג איך שמו את זה במקום. יש לי כרטיס פנוי של 256MB DDR, ואני בשמחה רוצה לחבר אותו למחשב, אך לאחר ניסיונות ללא הצלחה, ויתרתי ופניתי אליכם, מה לעשות בשלב זה. התמונה של הזיכרון (חברת GEIL) : והזיכרונות שמחוברים ללוח אם : אז כפי שאתם רואים, אני מנסה לא לשבור את הלוח אם ואין לי ברירה מה לעשות עם זה : עזרה בבקשה !
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לעבודה בוורד+אינטרנט+ג'אווה+סרטים, אך חשוב שלא יהיה איטי. הוא גם ישמש למשחקים פשוטים וישנים יחסית כמו סימס 2 וקאונטר סטרייק. מה שחשבתי עליו זה מעבד AMD כי במחיר הזה נראה לי שהיחס עלות ביצועים נוטה לכיוון AMD. לוח אם משולב עם כרטיס מסך, ראיתי כמה לוחות מעניינים של אסוס שמשולבים עם Geforce 6100 וכדומה נראה לי שהכרטיס גם יספיק לשימושים של המחשב. זיכרון 512 מגה יספיק כרגע ותמיד אפשר להוסיף.
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין הלוחות של גיגהבייט (מיועדים לאינטל) GA-8PE667ULTRA ל GA-8PE667PRO יש הבדל של 150 שקל בערך.... תודה לכל העוזרים.....
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
יש לי שני פורטים של USB על המארז שיוצאים לחיבור USB 1 על הלוח אם הנ"ל. ומשום מה הפורטים הללו מסרבים לעבוד. בביוס מוגדר שכם הפורטים יעבדו. איפה יכולה להיות הבעיה? - על הלוח הנל יש גם שתי יציאות ל4 פורטים של USB 2 שיוצאים לחלק האחורי של המארז. האם אני יכול להחליפ בשקעים על הלוח אם ולתקוע את החיבורים שעל המארז בפנל הקידמי לשקע של USB2 על המארז? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
עוד שאלה אם אני מחבר בכל לוח שתומך במעבדי א.מ.ד 3 זכרונות מה הוא לא יפעל המחשב?תסבירו קצת על זה באיזה ליבות כן ..ובאיזה סוקטים... :nixweiss: :nixweiss:
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מעבדי ה-Athlon X2 יוצרים צוואר בקבוק לכרטיסי מסך בסדר גודל של 9800GT או אפילו HD4850? ואיך הם מבחינת OC?
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות זיכרון חדש למחשב שלי הנה המפרט שלו: Phenom II x6 Six Core 1090T Asus Crosshair IV Formula AM3 890FX ואני מחפש זכרון 1600 או יותר שתומך ב AMD של 6 או 8 גיגה ותקציב עד 600 שקל תודה!
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-