עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by .dreyfus,

שלום לכולם, אתמול הזמנתי מחשב ואמרו לנו שהזכרונות של OCZ יותר טובים משל KINGSTON [רמה אחת מעל, כך אמרו לנו] הייתי רוצה לדעת מי יותר טוב , איזה חברה יותר טובה ? [כדי להיות בטוח] תודה מראש .

• 10 תגובות
    • 692 צפיות
  2. corsair cmx256a-27002pt לבין samsung ddr 333mhz (2700) האם יהיה בכלל הבדל ? אני מתכוון בנצ'מרקים כמו הבדל בפיסי מארק , 3D MARK ... תודה לכל העוזרים ד"א אם אני לא מתכנן O/C אז שווה לי להשקיע את ה100 ומשהו שקל הנוספים בזכרונות של קורסאייר ?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  3. בדקתי בדיון ההוא בראש הפורום בנושא תיזמונים הכול טוב ויפה אבל איך אני מעלה תיזמונים? סילחו לי אם התשובה כבר מופיעה בדיון ההוא ואם כך כנירא שלא שמתי לב בכול מיקרה אשמח לקצת עזרה. בנוסף גם עברתי על תוכן הביוס שלי ולא מצאתי שם שום דבר שקשור לתיזמונים בזיכרונות

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי לוח P4S533 יש לי גם את התוכנה PC PROBE המסופקת ע"י ASUS - ראיתי שאפשר לראות את מהירות המאורר של המארז והספק אך אני לא מצליח לגרום לשני הבקרות הללו לעבוד. אם מישהו הצליח בלוח זה או לוח אחר, או יודע מה לעשות כדי שפונקציה זו תעבוד ענה תגיבו לתרד זה. נ.ב. לא ידעתי בנוגע למדיניות הפורום ולא בדקתי את התקנון לפני כתיבת ההודעה. אנא קבל את התנצלותי.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  5. יש לי זיכרון מדגם , OCZ 512MB DDR 3200 Rev 2 Performance Series ולאחר חיפוסים נועשים למצוא עוד סטיק מאותו דגם גם בחנויות וגם יד שניה (אפילו בחול), אבל לא הצלחתי למצוא את אותו דגם. האם אני ירגיש הבדל, והאם יש הבדל בסוג החברות של הצ'יפים? מישהו יודע איזה צ'יפים יש לRev 2 (ניסיתי להוציא את הצלעות קירור אבל לא הצלחתי), ואיזה יש לRev 3?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  6. אני קונה את הזיכרונות מקי אס פי ויש לי התלבטות: 2x2GB G.Skill Ripjaws cl 7-7-7-24 2n ב- 620 ש"ח או 2x2GB Patriot Viper II cl 7-7-7-20 ב- 595 ש"ח מה ההבדלים ביניהם ומה כדאי לי לקנות? מישהו?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by hosham,

מחפש לוח טוב ל E6600 עם FIREWIRE ON BOARD. לא מתוכנן OC. בסביבות 100-110$ הקנייה מתוכננת בניו יורק כך שאם אפשר לינק לחנות אודה לכם מאוד.

• 10 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by yvkr,

שלום לכולם, ברצוני לשאול מס' שאלות: 1. האם קיים הבדל משמעותי בין המעבדים פנטיום 4 1.8 ג'יגה לבין סלרון 2 ג'יגה עבור מחשב המיועד למשחקים? (ולא, אני לא פוסל AMD) 2. האם בלוח אם משולב המעבד מורכב בנפרד, או שניתן להפריד בינו לבין הלוח? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by Ashand,

שלום אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל זה איכשהוא קשור בלוח אם שלי יש לי בקר sas של lsi בתצורת pcie הכרטיס מותקן בחריץ השני על הלוח חריץ pcie ווינדוס 7 מזהה לי את הכרטיס ואומר שהכל תקין, כשהמחש עולה בבוט אני אמור לראות את הביוס של הכרטיס אבל הוא לא מופיע לי מישהו יודע איך אני מאפשר את זה? הכרטיס שלי הוא lsi megaraid 9260 4i וכרגע מחובר אליו הרדיסק אחד בינתיים כדי לראות מה פה קורה פה

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  10. האם יש כזה דבר לוח אם עם כרטיס מסך און בורד סביר?תקציב עד 600 ש"ח

11. Started by abarbotel,

איך אני אמור לבחור לוח יש מיליון סוגים אני רוצה מעבד i5 לצרכי עריכת וידאו פוטושופ קצת עריכת מוסיקה.. למה לא לקחת לוח אם הכי פשוט שיש? מה ההבדל אם אקח לוח פשוט או לוח יקר יותר? הרי שניהם בסוף יריצו את המעבד החזק באותה עוצמה לא? ונצא מנקודת הנחה שלא ממש חשובלי המשחקים

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by Swimmer,

=/ כנראה שהציפים האלה הקדימו את זמנם http://theinquirer.net/?article=28250 לקנות כל עוד יש?

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  13. יש לי תחלקים האלה דרוש לוח מעבד ומארז... W.D 500GB 7200 32MB Buffer S-ATA II GEIL 1GBX2 DDR2 667MHZ 9600GT OC 512MB LG DVDR-WX20 THERMALTAKE BIGTYPHOON Thermaltake TR2 430W FAN X1 120M FAN X3 80M

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by rom747,

מדובר בלוח dfi LANPARTY UT nF4 Ultra-D 1 זה נכון שקשה להשיג אותו בארץ ? 2 איך הכרטיס קול שלו ? Karajan Audio(Theater like7.1 /8ch supported) 3 יש לו רק 2 יציאות pci רגילות זה יתרון או חיסרון ? 4 מערך היציאות שלו מבוסס על pcie למה הם נועדו חוץ מכרטיסי מסך . 2 PCI Express x16 slots 1 PCI Express x1 slot 1 PCI Express x4 slot 2 PCI slots ואשמח לשמוע על יתרונות וחסרונות של הלוח תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  15. הגיע לידי כרטיס של 1G DDR266 DIMM2.5-3-3 של חברת TRNSCEND עם צ'יפסט של סמסונג ובמחשב שלי יש 2X CEON 512 400MHZ DDR 2.5 שפועלים בדואל עכשיו במה כדי להישתמש ה 1G הוא עם 266 העים זה טוב או רע אבל הוא מחברה ידועה בקיצור תמליצו לי אתם

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by Amir74,

האם מגיע עם הלוח המתאם ל-SPDIF ?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by SOLIDUS SNAKE,

ראיתי את הנתונים של הזיכרונות הנ"ל, הם נראים ממש טוב (חוץ מהמחיר) השאלה היא האם כדאי

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by x-dude,

אני מחפש לוח ל פנטיום 4 socket 478 שייתמוך ב AGP 8X וב DDR 266 PC2100 עד 500 שקל אם קצת יותר יקר זה בסדר

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by kobibo,

שיתאים למעבד AMD 3000 64bit . אודה לדגם מדוייק ומחיר ?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by shirNoshe,

מיכוון שהשאלה הזאת נוצרת איכשהוא בשאלות זיכרון,האם אפשר להגיד מהם כללי האצבע בשילוב זכרונות SS/DS. האם זה תלוי בבקר הזיכרון(ב-939 במעבד) או שזה תלוי בגורם אחר. מה קורה אם מערבבים SS/DS?

• 14 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by moshel7,

ש לום לכולם! אני מחליף את המעבד הקיים amd 4000+x2 ואני מיתלבט בין ה-amd 5200 x2 dual-core השימוש הוא למישחקים האים יש הבדל משמעותי בביצועים הפער במחיר לא משמעותי כל-כך 150 ש"ח (600+750 ל 5200)

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  22. http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=373008 וכל זאת עם לוח מאד בעייתי ל OC, ומערכת הפעלה עוד יותר בעייתית...חחחח זה מרגיש פה כמו גנון ממש ... ! שקט 8) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  24. אני מעוניין בלוח אם (לא חשוב לי היצרן) עם צ'יפסט של P43. עד כמה שאני יודע זה הצ'יפסט הכי זול שיש לו PCIE 2.0, נכון? שאלה נוספת, האם PCIE 2.0 מראה ביצועים טובים יותר לעומת הדור הישן יותר שלו?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.