עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Omry,

היי אנשים! אני צריך המלצה לקיט של 6GB (שלושה סטיקים של 2GB) במהירות של 1,600MHZ. ישמש כמובן במערכת i7. ראיתי המון קיטים שונים ומשונים מהמון חברות מובילות בתחום הזכרונות ואני מאוד מבולבל. קיבלתי המלצות על סדרת ה-NQ של G.Skill, מכיוון שהיא זולה יחסית ומציגה ביצועים זהים לקיטים יקרים יותר. זה נכון?

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by shirNoshe,

http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=455&l1=3&l2=15&l3=171 אני לא מצליח להגיע ללוח של חבר לעשות לו OC.. בלוח שלי GB זה CTRL+F1 ושם אני לא מצליח...

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  3. עד לפני כמה ימים היו למכירה באתר של הדובים מעבדי XP1700 בסטפינג JIUHB:0302, והתכוונתי לקנות אלא שביום שלישי הם פתאום נעלמו ובמקום זה מופיע באתר "סתם" מעבד XP1700 ללא ציון הסטפינג. כשהתקשרתי לשאול אמרו לי שכנראה שאין ליבואנים בארץ יותר את הסטפינג הזה. רציתי לשאול אם מישהו יודע על חנות אחרת בארץ שמחזיקה אותם (ושמתחייבת שהמעבדים שאני אזמין יהיו בדיוק מהסטפינג הזה) ? או שאולי נשאר לי רק לקנות בחו"ל (וגם שם המצב לא מי יודע מה)...

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  4. יהיה במשחב כרטיס מסך.. כרטיס פיסיקה אולי בעתיד..(ממה שהבנתי אפשר להכניס לPCI EX1) כרטיס קול כרטיס טלוויזיה.. שהם בPCI אם אני לא טועה.. ככה שיש עוד דברים ששכחתי? כי בלוח אם שלי אין עוד מקום לסלוטים.. ואם יש משהו ששכחתי הוא לא יכנס..

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  5. שלום לכולם ראיתי כבר בכמה וכמה אתרים את הלוח הזה והמחיר שלו עולה על 1000 שקל רציתי לדעת מה כל כך מיוחד בוא ולמה ההבדלים במחיר ביחס ללוחות אחרים ?? הלוח הוא של ג'יגה בייט והדגם הוא : 7NNXP אני יודע שיש לו DPS או משהו כזה אמרו לי שזה עוזר ל OC זה נכון ?? ועם למישהו יש את הלוח הזה שיכול להביא תגובות עריכה: זה הלוח... http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MBGGB7NNXP&Cat2Cat1ID=1124&Cat2ID=1455

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  6. מעוניין בהמלצות לגבי התקציב(650) זה הטופ שאני יכול לשלם כך שאם יש אפשרות להסתפק במשהו זול יותר אני ישמח לשמוע כל עוד יש לו את הנתונים הבסיסים של 4 סלוטים לזיכרון, 667MHZ DDR2 ,SATA2 ,LGA775 GA-8I945PG http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906&ProductName=GA-8I945P-G

• 12 תגובות
    • 743 צפיות
  7. סליחה על שתי אשכולות שפתחתי צמוד זה לזה. יש לי: מעבד : P4 2.4 533MHZ זכרון: 256MB 333MHZ - סטיק 1. לוח: MSI 865PE Neo 2 S - דואל צ'אנל. בעוד כמה ימים אני אקבל את הזכרון שהזמנתי (שזהה למה שיש לי כרגע, PQI).. אז על איזה מהירות הזכרונות יעבדו? על 666MHZ, או שהמעבד יגביל אותם ל533MHZ(זה קשור?)? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  8. Started by poopa,

חיפשתי חיפשתי ושוב חיפשתי נכנסתי בראש בקיר ולא מצאתי. הקיצר אני צריך ככה: לוח אם הכולל את התכונות הבאות: 865PE ULTRA ATA RIAD SPDIF OUT optical AND coaxial היחיד שמצאתי הוא של MSI ה- 865PE Neo2-FIS2R אבל לא נראה לי שמוכרים אותו בארץ. יש משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  9. ששמתי את הכרטיס בחריץ התחתון לא קיבלתי BOOT, אבל ב SLI-DR אני יודע שזה אפשרי (גם עם כרטיס ATI). רב תודות (:

• 11 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by shu sha,

טוב אז מהו הלוח הכי משתלם וטוב שאני יכול למצוא עד 550 שקל למעבד athlon XP 2600+ barton אני לא מתכוון לעשות OC אז שזה לא יהיה פאקטור להחלטתכם אגב אמרו לי שהכי טוב במחיר הזה הוא הabit nf7-SL מה אתם אומרים? אין יותר טוב?

• 14 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by ThaOG,

קראתי עכשיו את כתבה על הקואד החדש של אינטל. למרות שאין שם יותר מידי ניתונים נראה שיש לו פוטנציאל. בכל מקרה שהוא יצא בנומבר יש מצב שסוף סוף המחירים של ה X6800 ירדו. אין שם אומנם אידקציה לאיך הוא יתפקד במשחקים אבל הם אמרו שהם יבחנו את זה בשלב הבא. כמו כן נראה שהמעבד הזה הוא סוס עובודה לא קטן נותר רק לקוות שהוא מספק את הסחורה במשחקים. גמר חתימה טובה וצום קל לכולם.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by zoman,

מזה AMD K7 שמעתי את השם הזה ואין לי מושג מזה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  13. במהלך Q4 2021 או Q1 2022 מפתחת השבבים AMD מתכננת להשיק את הדור הבא של מעבדיה והמאיצים הגראפיים שלה על ליטוגפריה הבאה 5nm אצל TSMC, שיאפשרו תוספת של 84% טרנזיטורים באותו תא שטח. משמעו בעיקר בתחום ההאצה הגראפי, כמעט כפליים ביצועים לעומת הדור הקודם, כי אל לנו לשכוח שגם התדר עבודה שניתן להגיע עולה בהתאמה. מבחינת מעבדים, הדבר יאפשר הכפלת כמות הליבות במעבד חדש לעומת המעבד יוצא באותו גודל שבב. לאור נתונים אלו יש בהחלט מקום לאופטמיות זהירה לקראת לשנה הבאה. Zen4 ו- RDNA3 נראים מפתים מתמיד. הבעיה כנראה תהיה כמו היום, זמינות מוצרים בכמות מספקת אשר תענה על הבקוש בשוק. https://www.kitguru.net/components/cpu/christopher-nohall/tsm…

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  14. אוקי זה מחשב נייד , דגם hp ZV5000 כרגע יש 2.8 מעבד כרטיס ראידון 9000 40 גגה וה 256 ddr צריך לעשות הרבה בשביל להריץ xp במהירות מעל טובה 512 זיכרון אז צריך לקנות עוד 256 זיכרון אנשים תברור לי בבקשה כמה עולה 256 ddr של hp אני לא רוצה שהם מוכרים תבררו בשבילי כמה עולה 256 333 שיהיה 512 ואז זה יהיה מסודר לגמרי תודה .

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by MoonMage,

דבר ראשון מה ההבדל הגדול בין שני הצ'יפסטים(כמה אמרו לי שההבדל הוא pat אבל ראיתי בביקורות שונות של865 יש את זה גם רק במילים שונות כמו למשל אצל אסוס) האם הם יתמכו במעבדים שמבוססים על דור העתיד של אינטל?(Prescott )(כלומר האם נגיד גרסה חדשה של לוח מסוים שמבוסס על ה865 או ה875 תתמוך במעבדים החדשים) למה כולם ממליצים על הIS-7 של Abit שבביקורות הMSI neo 2 מנצח אותו בא עם יותר דברים טובים(פיצ'רים שונים תוכנות וכבל ide מעוגל) וגם עולה פחות ? ??? (640 בksp) ויש לי עוד כמה אבל אני לא רוצה להעמיס שטויות בפורום ;D תודה לכל המגיבים\קוראים 8) עריכה:וסליחה עם כבר שאלו את השאלות האלו לא ראיתי אותן בשום מקום : נראה לי שבחרתי שעה קצת מוקדמת\מאוחרת

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  16. Started by portnoy,

הניקוד 4802 האם זה ציון טוב? או חלש... המפרט שלי הוא: e6420 gigabyte 965p ds 3 rev 3.3 2GB kingston 8500GT 250HD הבדיקה שעשתי היתה בדיקה איך שהתקנתי את התוכנה הרצתי טסט לא נגעתי בכלום.. מה דעתכם על התוצאה?

• 13 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by redersh,

האם מסתתר משהוא באיכות ובנתונים נניח --> E6300=266*7=1862 E4300=207*9=1863 יהיה איזשהוא הבדל?? נאמר לי שסדרת הE4XX לא תומכת בוירטואליזציה.. עוד משהוא? נראה לי קצת תמוהה ש7MHZ באס יהיו שווים הפרש כזה במחיר.. תודה

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  18. שלום לכולם! אני חדש פה בפורום ויש לי שאלה המפרט שלי הוא כזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6420 2.13 GHz לוח אם:Intel DG965WH זכרון: שני זכרונות DDR2 של 1GB כל אחד שפועלים ביחד במהירות של 667MHz של קינגסטון, בקרוב יגיע OCZ OCZ2RPR10664GK 2X2GB 1066MHZ CL5 כ. מסך: MSi GeForce 9600GT 512MB עכשיו השאלה היא כזאת, כדי שהמחשב יחזיק לטווח של כמה שנים קדימה מבחינת הרצת משחקים יש משהו שאני צריך לשדרג (יותר מכוון למעבד כי את הכרטיס מסך כבר שידרגתי ואת הזכרונות עכשיו שדרגתי)? עריכה: בהתחלה חשבתי על לעשות OC אבל מצאתי שעם לוח האם הנוכחי זה בלתי אפשרי לבצע OC. ואני קלולס לגבי איזה מעבד יותר כדאי להרצת משחקים וגם שיחזיק לטווח הארוך.. עריכה 2: אחרי שראיתי באילו מעבדים הלוח שלי תומך השאלה היא …

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  19. Started by yaron@,

מה ההבדלים בין לוח אםו GA945GS3וGigabyte ל - GA965GS3וGigabyte. אם אפשר לפרט יהיה נהדר. האם בשנייהם יהיה ניתן לשדרג למעבד מרובע ליבות? תודה

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  20. Started by rudyzplace,

איזה לוח כדאי לקנות באזור ה 400 שקל למטרות OC? יש לי כרגע זכרונות PC2500 אני יצתרך לקנות חדשים?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by Amir74,

האם קיים הבדל בין זכרונות זהים למעט סידור הצ'יפים שלהם , 32MB * 8 vs. 16MB * 16 ?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  22. האם שימוש בכרטיס קול בחריץ הרחבה pci e גוזל משאבים מהמעבד? אם כן בכמה זה מוערך 5% 10%...? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  23. האם הלוח P5N32-SLI Deluxe נכנס חלק במארז TRANSFORMER בלי בעיות בלי עיקום של משהו חלק ? ועוד שאלה בלוח הזה יש חיבור לשתי מאווררים שיישבו על המעבד לקרר אותו האם אני מקל אותם ביחד עם הלוח ?

• 13 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by avidan28,

שלום. עם כל המבול עם החדשות אני דווקא נצמד לישנים. כמה לדעתכם שווה לשלם על אתלון XP 3200 יש לי פשוט תכנון מסויים והבחור בצבא ולא היה לי זמן לנהל איתו מ"ומ על המחיר סוקט 462\A להזכירכם. תודה מראש.

25. אני מחפש את הלוח הכי טוב! [אל תתיחסו למחיר ואל תומרו לי להשקיע את הכסף על משהו אחר!] כשאני אומר הלוח הכי טוב וחזר אני מתכוון לא הכי חזק המבחינת אובר קלוק! ושיהיו בו הרבה פיצ'רים כרטיס קול טוב וכו'.... ואם אתם מביאים את הלוח תביאו גם סקר\השואה שיוכיח את תענתכם! נ.ב. אל תתיחסו למחיר של הלוח! תודה וביי :

• 5 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים