עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by motorishta,

מה זה ה-"CL" בזיכרונות? ואיזה מהם יותר טוב? 2? 2.5? 3? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  2. יש לי לוח אם intel pearl creek האם הוא יהווה צוור בקבוק עם E6550 ו HD4870? או שמישהו מסתלבט עלי? :-X

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  3. מעבד Q8200 מטרה גלישה ועבודה משרדית ומדיי פעם סרטים

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  4. אוקיי , אני וחבר שלי עשינו אוברקלוקינג לכרטיס מסך והכל עבד טוב וזה ואז נכנסנו ל-Bios לבדוק אוברקלוקינג למעבד ושינינו משהו ועכשיו יש את הבעיה הזאת עם הציפצוף הארוך.. ניסינו לעשות ריסט לביוס ע"י הוצאת בטריה אך ללא תועלת אני כבר נואש חבר שלי חושב שהלך הכרטיס מסך .... בבקשה כל מי שיוכל לעזור עזרה תתקבל בשמחה בתודה מראש טומי.

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  5. AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ASUS M2N-E G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ABIT KN9 ULTRA G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK האם הפרש המחירים בין השתיים מוצדק או שזה סתם מיותר ועדיף את הראשון?

• 10 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by joe_lip,

הזמנתי מעבד Sempron 64Bit AM2 3200 OEM. מישהו יודע אם מעבד כזה צריך קירור נפרד? תודה.

7. יש לוח אם של ג'יגהבייט nForce4. והשאלה שלי היא אם אני יכול לקנות זכרונות DDR2?? וגם בדרך אם אתם יכולים להמליץ לי על שני סטיקים של זכרונות 1024x2 תקציב של 1400 ש"ח תודה לכל העונים...

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by לילך,

אחרי 10 שנים של עבודה למופת, הלוח אם שלי שם קץ לחייו היה לי לוח p4vma-m סוקט 478 אם אומר למישהו משו... לפי מה שבדקתי נראה לי שאני אלך על הלוח ASR-P4I65G http://www.omc.co.il/Products.php?id=ASR-P4I65G&category=ASR-P4I65G&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_0/prdTreeCode_03/prdTreeCode_032/ יש לי זיכרון DDR ומעבד intel p4 1.5 GH רק להיות בטוחה לפני שקונים, הלוח הזה יתאים לו?

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  9. השאלה בכותרת אני רוצה מאוד לעדכן את הביוס של הלוח לF8 ולקבל עוד הרבה אפשרויות לOC ועוד דברים נוספים אבל אין לו DUAL BIOS ואם במהלך העידכון יש בעיה והמחשב לא ידלק יותר ביגלל שהביוס יהרס אז יש לי אחריות עדיין שיתקנו לי את זה?

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by Snufkin,

יש לי מעבד Amd 64bit 3200 עכשיו רציתי לדעת (אני יודע שזה לא בדיוק עובד ככה אבל פחות או יותר) מה המעבד המקביל שלו מבחינת פנטיום...

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  11. שלום . אני רוצה לקנות מעבד חדש כרגע זה המפרט שלי : E6400 MSI PLT CF 975X 4G ddr2 ocz 800mhz HD4850 HEC 550 אני רוצה לקנות מעבד חדש ושיהיה טוב לאובר קלוק כי אני מעוניין להתחיל באובר קלוק.. אז יש לי 2 שאלות.. איזה מעבד כדאי לקנות ? והאם הלוח אם הזה טוב לאובר קלוק וטוב בכללי? ואם לא למה אתם ממליצים להחליף?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by PuLsE,

אוקיי אז ככככה אני מחפש את הלוח האם האולטימטיבי למערכת שלי במפרט סוקט 775 תקציב עד 2000 ש"ח בתודה מראש,

• 11 תגובות
    • 696 צפיות
  13. האם מישהו יודע אם ניתן להרכיב את הזיכרונות הנ"ל על לוחות שבהם יש רווח קטן בין הסלוטים של הזיכרון? בדיקה קצרה עם הזיכרונות הראתה שאם אין רווח בין הסלוטים(כמו בהרבה לוחות ל AMD) לא ניתן לשים יותר משני סטיקים וכך גם טוענים באתר של OCZ, האם בכל זאת קיים לוח לאינטל שכן ניתן להרכיב עליו ארבעה סטיקים? אציין שהזיכרונות כבר ברשותי אך לא הלוח כך שאני מתלבט בין מספר אופציות: 1. למצוא לוח אם לאינטל שיכול לקבל ארבעה סטיקים כאלו. 2. לפרק את הקירור המיוחד שלהם ולשים קירור פשוט יותר בתקווה שמה שמשנה באמת זה הציפים עצמם ולא הקירור. 3. להחזיר את הזיכרונות ולהחליף אותם ב Reaper's רגילים שיכנסו ברביעיה בכל לוח אם.

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  14. היי, המרט הוא כזה: (LogicPC.co.il) Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case AMD Athlon 64 Bit 3500 Socket AM2 Box CPU Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD Twinmos 1024MB DDR-II DDR 533 Memory חסר לי לוח אם * יש צורך בלוח עם כ.מסך סביר . עד 600 רצוי טיפה פחות אם אפשר. *** שאלה: לקחתי זכרון בסטיק 1, האם זה בסדר? (כל הזמן אומרים שרצוי DUAL... זה פשוט יותר זול ככה.) . תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 696 צפיות
  15. אני מרכיב לי עכשיו מחשבב חדש שאני מתכננן לקנות חסר לי כמה דבריםם עכשיו רציתי לדעתת איפה הכי כדאי להשקיע אני גיימר ממוצע עכשיוו חסר לי בזכרון אני עוד מתלבט איזה חברה ודגם לקחת האם לקחת מפוצל של 512 או אאחד של ג'יגה וגפם חברה אינ עוד לא סגור מה אתם אומרים? בקשר ךמעבד אני עדיין מתלבט בין האינטל לAMD אז תנו לי המלצה ושלא יעלה יותר מדי למה לא פה אני רוצה להשקיע יותר מדי... בקשר ללוח אםם אני בבעיה גדולה מצד אחד אני חושב על הmsi ASUS אבל עכשיו שמעתי שהABIT ו EPOX יותר טוביים אז אין לי מושג מה לקחתת אם תוכלוו לעזורר לי אזז תודהה רבה רבה..

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  16. הלוא אם שלי הוא gigabyte k8ns ultra הקיצר תמיד שאני בודק את הטמפ' שלו דרך אוורסוט הטמפ' היא 25 מעלות וזה לא נראה לי הגיוני שתמידד זה אותו דבר יכול להיות שהחישן מזיף או משהו כזה?או שאוורסט מזיפת? אם איזה עוד תוכנה אפשר לבדוק? חשבתי שאולי אני ישים תיד וככה בערך אני ידע בערך מה הטמפ של הלוח אז איפה צריך לשים את היד? ליד הסוקט של המעבד? ד"א מזה גשר דרומי וגשר צפוני??

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by john_watson,

זה די דחוף לי ואני חייב לציין שזה יהיה מוזר למצוא לוחות כאלה אבל בכל זאת: 1) הלוח צריך לתמוך בDDR וDDR2 2) socket LGA775 3) RAID חומרה מובנה בלוח על IDE ועם אתם מוצאים SATA בנוסף אפילו יותר טוב! 4) זה כבר לא הכרחי אבל ממש יעזור לי: כרטיס מסך 128MB שכולל חיבור DVI אני יודע שלא ציינתי איזה RAID כי למאן האמת זה לא ממש משנה לי איזה. 1 5 10.. מה שיש יתקבל בברכה אני ממש אודה לכם על העזרה

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  18. איזה חברה של הלוח אם יותר טובה EPOX או ABIT? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by jambo7,

אני מחכה ללוח האם הנ"ל אני יודע שהוא הגיע לארץ אבל בחנויות המחשבים לא מההרים לשוווק אותו אני רוצה להרכיב מערכת עם הלוח הזה בגל שאין אותו אני נאלץ לחכות

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by skywalker13,

שלום. לפי אילו ערכים נקבע אכות לוח האם? תודה מראש לעוזרים.

21. לצערי נשרף לי הלוח אם ואני צריך לקנות חדש, את המפרט של המחשב אתם יכולים לראות בצד. ומפני שאני לא מבין בזה בגרוש אני צריך קצת ייעוץ. המחשב משמש אותי למשחקים, סתם גלישה ופוטושופ פה ושם... עדיף לרדת במחיר, אבל אם צריך אני מוכן להעלות קצת את התקציב. תודה

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  22. http://www.techpowerup.com/?10559 http://www.theinquirer.net/?article=30863 תיזהרו.....

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by (G),

האם הלוח asus maximus ינצל את הזכרון DDR4 של HD3870 או האם יש לוח שמנצל את זכרונות אלו? תודה.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  24. Started by בור ועם הספר,

בחדשות של HWZONE נוספה היום כתבה על השקת מעבדי Llano לניידים... אתם מוזמנים לקרוא את הכתבה כאן: http://hwzone.co.il/news/135329 ניסוח הכתבה צרם לי ולכן נטלתי לי את החרות לנסח חלקים ממנה באופן קצת שונה אבל עדיין להישאר בעובדות וכל שינוי שלי אמת. כל מה שכתבתי נכון עובדתית. הטקסט שלי מתיימר להציג מוצרים של אינטל כ"נחותים" או "מיושנים" או "מפגרים טכנולוגית" מה שכמובן איננו נכון. אבל כמו שהצגת הדברים שלי איננה נכונה כך גם הצגת הדברים בכתבה איננה נכונה. חבל לי. הכותב כאילו מדבר מגרונם של אנשי המכירות של אינטל במקום להישאר אובייקטיבי.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.