עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zvovon,

היי, אני מעוניין ברכישת זיכרונת חדשים למחשב נייח. הזיכרונת מיועדים לאובר קלוק. לוח אם Gigabyte 770 ud3 מה הכי כדאי לקנות ? סטיק אחד או 2 ? איזו חבר'ה ? מהירות זיכרונות ? תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  2. מה ההבדל בין הדגמים ויש לי שני מודולים של 256 הבנתי שצריך לחבר אחד בשלישי או משהו אם אפשר בשני מילים הסבר תודה

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by PROSK8,

קבלו http://www.rambus.com/us/products/xdr_xdr2/index.html?campaign=googleuskeyword&gclid=CMyQ-_Sjy4cCFRHgXgodq3S0Gg

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by mbs,

היי, יש המלצות?

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  5. שווה להשקיע עוד 200 - 300 שקל כדי לקנות 4 ג'יגה במקום 2 ג'יגה? אני עומד להתקין במחשב Vista.. עדיין לא יודע כמה ביט... ובגלל זה אני שואל.. המחשב מבוסס על מעבד Q6600 והוא לא מיועד למשחקים, אלא יותר לעבודה יומיומית ותוכנות טיפה כבדות... המחיר הכללי של המחשב יהיה 3000 ש"ח מקסימום לא כולל מסך..

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by idofr,

הי אנשים שמעו אני צריך לוח אם באיזור ה 500 ש"ח +\- אתם יודעים עם צ'יפ של NVIDIA VGA על הלוח S-ATA, אם אפשר אז יותר מ2 יציאות USB כרטיס קול 5.1 ו DUAL DDR לא חייב כרטיס רשת תודה רבה למי שמוצא ולכול מי שמחפש

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  7. קניתי אותם זה מה שנתנו לי קניתי אותם מתי שלא הבנתי כל כך במחשבים השאלה היא אם אני צריך להחליף אותם ? לא ידעתי מה השם שלהן אז זאת התמונה של מה שהראה לי בתוכנה תגידו לי עם הם טובים http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632092665225527867-untitled.jpg

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  8. היי מציעים לי לעשות טרייד אין 2 סטיקים של CORSAIR xms2 1GB pc-6400 c4 ולהוסיף 290 ש"ח ולקבל 2 סטיקים של AData 2GB pc-6400 c4 איך נשמע?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by jeyjey,

שלום יש לי את הלוח הנ"ל ולפני שאני קונה מערכת קירור מים רצינית אני רוצה לדעת עד כמה הוא טוב בOC?

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  10. AMD מבהירה כי המתנה לדגם האולטימטיבי בדור החדש שלה עשויה להיות מיותרת ואף מאכזבת לכתבה

11. אני מתכנן לקנות מחשב חדש, וצריך עזרה בקשר לכמה דברים: הזכרונות. חשבתי על Twinmos PC3700, מבוססים 43D. איך הם? עד איפה הם יגיעו ב OC? עוד חשבתי על ה A-DATA ועל ה OCZ Gold. אני קונה 2X512. על מה הייתם הולכים? הלוח אם. אני כנראה אלך על Gigabyte GA-K8n Pro כי הם מנועלים PCI ו AGP. שווה לחכות עוד איזה שבוע שבעויים ללוח הזה רק מבוסס NF3-250, ה GA-K8NS Pro? הוא אמור להיות בקצת יותר טוב. לדעתכם שווה לחכות איזה חודש ללוח של DFI ל A64? ל Lanparty. קירור למעבד, לדובים הגיע ThermalRight 948U, עדיף אותו או את ה Zalman CNPS7000-Cu? אני גם בונה פאן-באס, וצריך מאווררי לדי וUV, שידחפו דיי הרבה אויר ולא ירעשיו מדי. אני גם קונה כבלי ATA, FDD ו SATA מעוגלים ו UV, וכנראה אבנה תאורת לדים שתאי…

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by bomsa400,

היי קראתי באחד הדיונים ה "נעוצים" ש MEMTEST86 זה כלי טוב לבדיקה של הזכרונות, אבל זה היה בדיון "נעוץ" מלפני שנים. האם עדיין זו התוכנה הממולצת ביותר או שיש תוכנה אחרת? יש לי XP דרך אגב.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  13. 1400 ש''ח כולל משלוח ו HT אז דאי או לא?

• 13 תגובות
    • 744 צפיות
  14. http://www.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP%20UT&INDEX_TYPE=null&STATUS_FLAG=A&SITE=US

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by Masasa,

מתי AMD משיקים את המעבדים? יש תאריך??

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  16. שלום אני מתכנן שידרוג בקרוב (למעשה קניית מחשב חדש) ולאחר שקראתי על מעבדי שש הליבות הצפויים, החלטתי לחכות להם קצת. יש הרבה באזז סביב מעבדי ה thuban של AMD ורציתי לשאול האם יש בהם איזשהו חידוש מלבד היותם שש ליבתיים ? הרי כיום באופן כללי מעבדי AMD נחותים בביצועיהם לעומת מעבדי אינטל המקבילים (ואני בכוונה לא מכניס את המחיר למשוואה), לפיכך אם יצאו מעבדי AMD ללא שינוי ארכיטקטורה אז הם יהיו נחותים מול מעבדי שש ליבות מקבילים של אינטל. בקיצור, האם יש מה לחכות להם ? האם הם מביאים איזשהו שינוי טכנולוגי מלבד צירוף של 6 ליבות ? תודה * בבקשה אל תענו שאני לא צריך שש ליבות כי אני כן צריך...

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  17. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1406&ProductName=GA-8PE667 אני רוצה לקנות ללוח הזה שני סטיקים של 1GB. שמתי לב שזכרונות High Density זולים יותר מזכרונות Low Density אך לא נתמכים בכל הלוחות. בחוברת של הלוח רשום שהוא תומך (512Mbit(16Mx8x4 וב (512Mbit(8Mx16x4 עריכה: לא משנה, קראתי דברים רעים זכרונות High Density אז אני הולך להזמין זכרונות רגילים. אפשר לנעול. תודה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by mat000,

שלום! מעבד I5 3.3 GH שעולה 1300 הינו יותר חזק ממעבד I7 870 2.9 GHZ שעולה כמוהו? מה עדיף לקנות איי 5 הכי חזק? או אי 7 לא הכי חזק?? תודה

19. Started by Impreza,

איך אני מוצא את הגירסה שאני צריך? יש לי לוח ABIT NF7-SL והביוס זה פוניקס 6.00 זה יכול לגרום נזק אם אני מעדכן? מישהו יכול לתת לי לינק לגרסה העדכנית?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  20. שלום מישהו מוכן אולי להעלות מדריך כיצד לעדכן את הביוס בצורה שלא תהרוס את המחשב? ניכנסתי לאתר של גיגבייט הורדתי את העדכון ואני פשוט לא הבנתי איך אני עושה את העדכון. (זה חשוב לעדכן את הביוס מכיוון שאם העדכון הוא יידע איך לתקשר אם שאר הרכיבים במחשב ולזהות את כל המהירויות שיש בזיכרון ובכרטיסי מסך) תודה

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by izahk,

זמן מה אני קורא על oc . אבקש קצת מידע או מקור למידע. תודה

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי לוח של DFI NFORCE 3 וכדי לעבור את ה 3.15V לזיכרון צריך לעשות מוד לספק, בגלל שלא רציתי לוותר על האחריות קניתי בוסטר והרמתי את המתח של הזיכרון ל 3.6V והורדתי את המכפלה ל4 כדי שהמעבד לא יגביל אותי... העלתי את התדר לאט לאט והגעתי לתדר הזה בלי שגיאות ב MEMTEST וזה ניראה לי ממש אבל ממש לא הגיוני !!! :-X [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  23. שלום לכולם! רציתי לשאול מה ההבדל בין התושבות הנ"ל, והאם כולם מתאימים למארזים הרגילי היום? MIDI ATX? תודה רבה לכולם!

24. מה צריך לדעת לפני שאני קונה משחה חדשה למעבד ? כאילו מה לא לקחת ומה יתאים לי למעבד ?

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by [NOS],

למה אסור חתימות קצת גדולות? אולי תשנו קצת את הרזולוציה החוקית בשביל שלפחות יהיה אפשר לשים USER BARS ? אחרת החתימה משעממת תודה

דיונים חדשים בפורומים