עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לוח אם : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D אני צריך לבטל את הכרטיס קול שלא יהיהו היתנגשויות בינו לבין אחד שאני הולך לקניות היום (ב3 וחצי אלף שקלים) אגב... הכרטיס שאני קונה הוא בחיבור פיירוויר תודה חברה !

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  2. מה קורה עם אני ממלא את כל המקומות של הזכרונות (3) במערכת אמד ב-ל-י דואל דדר... כל הזכרונות דדר 400... המהירות יורדת ? לכמה? הוכחות בבקשה.... האם זה משפיע הרבה? צודהההה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dark_zero,

איך אני בודק איזה SOCKET הלוח אם שלי???

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  4. שלום, איזה לוח אם אתם ממליצים למעבד הזה? בהתחלה המליצו לי על GIGABYTE B450M DS3H אך אמרו לי שהוא לא מספיק טוב למעבד והמליצו לי על GIGABYTE B450 AORUS ELITE אשמח לעזרה בנושא.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by sagi_10,

אני מצליח להעלות למעבד רק עד 1.55 v אי אפשר יותר כי אני לא מוצא את האופציה הזאת?!? אמרו לי שאפשר להעלות את המתח של הזיכרונות בלוח הזה עד ל- 4v אבל אני מצאתי אפשרות שאפר להעלות רק עד 3.2 למה זה?? אולי כל הבעיות האלו הם בגלל שיש אופציות מוסתרות??(בלוח הקודם שלי עם הייתי לוחץ f1 בביוס אז היו לי יותר אופציות!)ואם כך אז רואים אותם??

• 8 תגובות
    • 577 צפיות
  6. יש לי 2 סוגים של זכרונות בלוח אם, אחד בוודאות DDR3. מהו השני? (תמונה בפנים)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by abarbotel,

כמה שאלות 1. למה זכרון דידי אר 3 לעומת 2 היעילות היא לא ממש גבוהה ולמה העכבה בדי די אר 3 גבוהה יותר? 2. האם ווינדוס אקס פי תומך במעבדים מרובעי ליבה? ואם לא אז מה עושים? 3. מה זה ספינג G0

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  8. Started by MasterDK,

שלום ברשותי מעבד Intel Pentium 4 3.0GHZ 64bit HyperThreading Thechnolgy והטפרטורה שלו עומדת על 55-62 (זה לא משנה מתי אחרי כמה שעות בדום או אחרי יומיים עבודה ללא ריסטרט) ברצוני לדעת האם הטמפרטורה שלי נורמלית (גוף קירור הרגיל של אינטל) אני לא מעוניין בתגובות כמו "האא זה אינטל מה חשבת" או "נו נכון זה פרסקוט אפשר לתגן עליו ביצים" וכו'. רק אדם שבאמת מבין בנושא וידוע תשובה מדוייקת אני מבקש כל השער תחסכו את המאמץ שלכם בכתיבת הודעה. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  9. שמונה ליבות עיבוד, לראשונה יחד בתדר שיא של 5GHz - החל מהחודש הבא בחנויות הנבחרות לכתבה

10. היי... השאלה שלי היא קצרה ולעניין- אני מתכנן על לוח מסויים, אבל מתברר שהוא תומך אך ורק עד 16 ג'יגה זיכרון ולא יותר, ולפי מה שהבנתי יש היום תמיכה עד ל-24 ג'יגה ברוב הלוחות החדשים. אני מתכנן להוסיף זיכרון בעתיד (3 השנים הבאות או טיפה יותר, ושדרוגים אחרים מהצד כמובן אבל זה לא הנושא) לפי הצורך, האם זהו נתון שאמור להרתיע אותי? האם הסיכויים גדולים שבעוד בערך שנה או שנתיים יעשה שימוש ביותר מ-16 ג'יגה למשתמש הממוצע או הכבד יותר? תודה.

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by alex28,

שלום חברים אני רוצה לקנות זיכרון למחשב שלי אני רוצה לבדוק האם תאום ללוח האם שלי לוח האם שלי הוא ASUS P7H55D-M EVO (H55) – mATX וזיכרון שאני רוצה לקנות הוא Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 http://ksp.co.il/?select=.1038..392..103..786.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13485&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הוא יתאים למחשב שלי תודה

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  12. הבדיקות נעשו, כמובן, עם אותו כרטיס מסך (ATI Radeon HD 5870, 1 GB GDDR5), רק מעבדים שונים. [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by Ashand,

שלום, יש לי לוח אם של גיגהבייט מדגם GA-7DPXDW-P כרגע הוא תומך ב-ONBOARD ב-USB 1 האם יש דרך לעדכן ל-USB 2 ? דרך אתר החברה אין אפשרות והוא מפנה אותי לאתר של מייקרוסופט ששם הלכתי לאיבוד... יש מישהו עם אותו לוח אם שעחדכן את הדרייברים שלו או מישהו שיודע איפה אני משיג דרייברים ל-USB 2 ? תודה

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  14. שני דברים לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין שני לוחות האם של אסרוק ASROCK H67M-GE B3 H67 CHIPSET ASROCK H67M B3 H67 CHIPSET מה זה ה GE? רציתי בבקשה המלצה ללוח אם במחירים האלה 450-500 לא יותר! שיתמוך בUSB3 , לא מתוכנן OC, מעבד מתוכנן אינטל 1155 I5, וכרטיס מסך Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 אם יש לוח טוב יותר מהאסרוק המוצעים לעיל מבחינת מחיר/תועלת. תודה מראש לעוזרים המומחים

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  15. Started by athi,

האים athlon 4200 עים גיפורס 7950 יפעיל את כול המישחקים שבה 2006

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by gil_st,

אז ככה. אני רוצה לעבור למערכת מבוססת AMD ATHLON XP ונראה לי שה- 1900+ הוא המעבד הכי משתלם כרגע. הדילמה היא איזה לוח אם כדאי, בהנחה שיהיה מבוסס על KT333 של VIA. האם ללכת על משהו סטנדרטי כמו ASUS או ג'יגהבייט או שיש משהו אחר שכדאי לנסות ? please help ! ;D

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by wares2002,

Celeron 2000 יהיה בעד קש מוגדל , ובעל 0.13 מיקרון!! אז מה זה אומר שזה יהיה בולל P4 ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by taimor,

הנה הכתבה: http://www.businessweek.com/magazine/content/06_02/b3966010.htm

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shar00750,

נפל בחלקי לוח של אסוס P8P67LE (במחיר של 90 דולר כולל משלוח) האם זהו לוח טוב לאוברקלוק ? לא מצאתי עליו מספיק נתונים לאוברקלוק , אשמח לדעת שלא קניתי לחינם. זה הקישור ללוח. http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8P67_LE/#specifications

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by Nookie,

הבדל גדול כל כך? ומה ההבדל בכלל בין קונרו לבין מעבדים כפולי ליבה רגילים? האם יש הבדל גדול ביןכפול ליבה 2.8 לבין כפול ליבה 3.4?

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by Theye,

שלום לכם ראשית יש לכם פורום נפלא ואני נהנה להשתתף בו גם... אז ככה יש ברשותי את הלוח אם הבא: תמונה 1 יש לי בעקרון מקום ל-4 זכרונות.. הם מסומנים ב2 צבעים שונים.. אבל מי שהרכיב לי את המחשב - שם את הזכורנות בצבע הכחול בלבד - האם יש לכך סיבה מיוחדת??? האם לא ניתן להכניס בשאר גם זכרונות?? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  22. Started by Impreza,

איך אני מוצא את הגירסה שאני צריך? יש לי לוח ABIT NF7-SL והביוס זה פוניקס 6.00 זה יכול לגרום נזק אם אני מעדכן? מישהו יכול לתת לי לינק לגרסה העדכנית?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  23. יש דבר כזה לוח אם שכל הכרטיסים הרגילים שלו יענו PCI הם בעצם AGP? לחבר שלי יש כרטיס מסך שנכנס לו לכל סלוט במחשב וזה ממש מוזר והכרטיס מסך הוא לא PCI אלא AGP ואצלי הוא נכנס רק לAGP

• 14 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by Bvlgari,

אופצייה 1 - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4085 אופציה 2 - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237_2399&products_id=22899 מעבד E6300 לוח אם EP43 DS3L 7950GT מומלצים? מחיר טוב נכון?

דיונים חדשים בפורומים