מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
אני בתהליך שידרוג המחשב אני צריך המלצה ללוח אם שיתאים למעבד ספציפי ושמצד אחד יהיה זול ומצד שני יהיה חדשני אני מתכוון לייבא הכל מארה"ב בזול חוץ מזה אני מתכוון להוסיף די די אר 2 512 ובעתיד לשתדרג ל1 ג' + אני מעדיף לוח אם שיהיה בו גם איי ג'י פי 8 ופי סי איי אקספרס שמעתי של ashrock יש לוחות כאלו אך אני לא יודע אם הם עדיפים וגם איזה מעבד טוב יתאים להם והאם הטכנוליות של הלוח הזה של אשרוק הם טובות או שזה לוח ישן.. הצעות?
-
- 14 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ככה קנתי לא מזמן מחשב שני לבית. AMD 1800 GIGABYTE NF7 256 MB DDR RADEON 9200 WIN XP המחשב נועד ל אופיס גלישה ואנטרנט. וכאן מתחילה הבעייה: אחרי עבודה של מס' דקות, שעות, ימים (מאקסימום שהוא עבד יומיים) המחשב פשוט עושה RESTART ומתחיל להרעיש בצורה מוזרה צליל מוזר של סירנה בשני צלילים, אני חייב לציין שזה לא צליל זל זכרון, כ.מסך או צליל מונוטוני אחר אלה צליל של מעין סרנה. החלפתי את הזכרון מקום והכל הסתדר ליומיים. דבר נוסף שחשוב לציין שאחרי כיבו והפעלה מחדש יש הודע שיש בעייה עם המקלדת. המקלדת היא מקלדת ישנה עם מתאם PS2 לא יודע אם זה קשור איכשהו למה שקרה. האם זה בעיית תוכנה את חומרה? מה זה הצליל הזה ואיפה אני יכול להבין את משמעותו (לא מצאתי בחוברת)? תודה מראש L.A
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שמערכת ההפעלה עולה הביוס מקשר בין מערכת ההפעלה לחומרה?
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
רכשתי לפני מספר ימים לוח אם gigabyte 965p-s3 ומעבד e6600. אני מעוניין לרכוש זכרונות אך קראתי בהרבה מקומות שללוח הזה יש בעיית תאימות גדולה של זכרונות. אשמח לדעת ממישהו שיש לו לוח כזה אם איזה שכרונות הוא עובד והאם הוא עושה OC. כמו כן שאלתי היא מה המכפלה שבה עובד המעבד הזה ומה מהירות הבאס והאם קל לעשות עם הלוח הזה והמעבד הזה OC, ואיזה מהירות כדאי שיהיו לזכרונות כדי לעשות |OC. תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
וזה המפרט שלו: Features Form Factor ATX Compatibility PC Chipset NVIDIA nForce4 Compatible Processors AMD Athlon 64, AMD Opteron Front Side Bus Speed 1000 MHz Technical Features Integrated Input/Output Ports USB 2.0 x 6 RJ45 Lan Port x 2 FireWire (IEEE1394a) x 2 Serial Port x 1 PS/2 Mouse x 1 PS/2 Keyboard x 1 Parallel Port (ECP/EPP/SPP) x 1 Floppy Port x 1 Expansion Slots PCI Express x16 x 1 PCI x 4 PCI Express x1 x 2 RAID Support JBOD Support SATA RAID 0 SATA RAID 1 SATA RAID 0+1 Storage Controller Type(s) Serial ATA II x 4 Processor Socket Type Socket 939 Max supported CPUs qty 1 Memory Memory Type DDR SDRAM Number of Memory Slots 4 x DIMMs …
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי חבר'ה אשמח אם תענו לי... רציתי רק לדעת אם ללוח-אם הזה: GIGABYTE MA78GM-US2H יש את האופציה לACC בביוס? וללוח-אם הזה: M4A785D-M PRO? ואם אין ACC בביוס האם יש אופציה לפתוח את הליבה הנוספת או שרק אם הלוח-אם בא עם האופציה הזאת אז ניתן לעשות זאת?...
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, רכשתי זכרון 512mb ddr 400mhz 2.5CL, וקיבלתי זכרון שכאשר אני בודק אותו בeverest אני מקבל שהוא עובד על CL 3 @200mhz (ועל CL נמוך יותר בתדרים נמוכים יותר, אבל הזכרון שלי עובד על 200mhz כרגע למיטב הבנתי) זה כבר אחרי שהחזרתי לחנות סטיק שמכרו לי שלא היה מה שהזמנתי (קניתי דרך האינטרנט אז כל ההחלפה היתה בדואר רשום, לא יכלתי לראות מה נותנים לי. אגב, מותר לרשום פה את שם החנות כדי שאחרים לא יקנו שם ויתאכזבו?) הייתי רוצה לקבל אישור מכם שמה שקניתי לא נחשב ל 512mb ddr 400mhz cl 2.5 , ואז או לבטל את העסקה, או להחליט שזה לא כזה משנה לי ולוותר על המאמץ. אני לא בבית כרגע אז אני לא יכול לספק נתונים מאוורסט, אבל אם חסר משהו אז אוכל להוסיף מאוחר יותר. אז השאלה שלי היא האם אני ארגיש בהבד…
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
במקרה שהמחשב שלי ימות בקרוב החלטתי לבדוק עם מחשב חדש. ישמש בעיקר למכונות וירטואליות ומשחקים. בגדול מעוניין במעבד 8 ליבות (עדיף עם HT או משהו מקביל), 32 גיגה זכרון ולוח אם עם רכיבים איכותיים וRAID. ישודכו עם 1080GTX ומספר SSDים (קיימים כבר). בנוסף יש צורך בספק כח מודולרי שיחזיק. היות וכרגע המחשב הנוכחי מתפקד אני מעדיף להרכיב מפרט רצוי ואז לנסות לתפוס מאמזון בBF אם יהיו מבצעים טובים. כעקרון התקציב הוא עד 5000 אבל מעדיף כמובן לחסוך.
-
- 70 תגובות
- 45.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הוצאתי מהמחשב הישן את המעבד פנטיום 2 שהיה מחובר בשיטת Slot1 (איך שקוראים לזה). כמו שאתם מבינים (אם אתם לא - יש תמונות) המעבד נמצא בתוך מעטפת של צלעות קירור - יש לכם מושג אני אוציא אותו משם? תודה מראש . [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, לוח חדש מבית אסרוק , מישהו יכול לתת פרטים אם הוא יגיע לארץ וכמה יעלה? האם מבחינת מחיר לביצועים הוא שווה יותר על הדואל וסטה הרגיל? הוא תומך אני רואה במרובעי הליבה? הנה מאמרים: http://forums.ocworkbench.com/bbs/asrock-intel-boards/t-asrock-4coredual-vsta-supports-kentsfield-exclusive-review-intro-56196.html http://www.ocworkbench.com/2006/asrock/4coredual-vsta/g1.htm
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אוקיי,אז ככה:יש לי ASUS p4s533-vm ואני מעוניין להעביר את הג'אמפר(שאחראי על מעבד,זיכרונות...)לjumper free mode,עכשיו תראו להלן התשובות שאני לא מעוניין לשמוע!!!: א."פתחת כבר את הת'ארד הזה ראה הוזהרת"... ב."תסתכל באתר החברה\במדריך"(נראה לכם שלא התסכלתי...יש שם רק טבלה אבל אין הסבר בידיוק איך אני מגיע לפרי מוד) ג."אף אחד לא חייב לך כאן כלום"...(אני יודע אני רק |מבקש| עזרה) ד."תשתמש בחיפוש\המדריך שקיים כאן"...(חיפשתי\הסתכלתי-לא עוזר) ה."מה זה לא לתת ת'תשובות האלו למה לא זה מה שאנחנו רגילים לתת..."...(מתנצל) אם מישהו הולך לתת אחת מהתשובות הנ"ל או דומה עדיף שלא יתן כבר...אני מחפש רק תשובה מעשית. סליחה אם פגעתי במישהו,תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד i5 3570, והלוח אם עושה לי בעיות עם היציאת HDMI והDVI. חשבתי שבמקום להחליף את כל המערכת אסתפק בהחלפת לוח אם, הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא מאיפה לקנות... למישהו יש מושג אם מוכרים כאלו עדיין ואיפה? לדוגמא GA-H77-DS3, תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני קונה את המחשב שלי מKSP, ואני קונה P4, הבנתי שיש בעיות עם הפרסקוט, ועדיף לקנות את ה512K, הבעיה היא שיש להם רק את הגרסה שלו של ה 3.2GHZ הבנתי נכון או לא? אם הבנתי נכון מה אני עושה? לקנות את המעבד מחנות אחרת?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי מחשב חדש, הזמנתי אותו עם 4 גיגה http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=575 וב CPU ID כתוב לי שהוא pc2-6400 400MHZ האם הזכרון עובד על 400 ולא על 800?? ועוד משהוא קטן קיבלתי את המחשב על לוח של גיגבייט 770. עכשיו הוא אמור להיות 710SB על האריזה כתוב (REV2) אבל בCPUID כתוב שהוא 700SB אשמח אם תשפכו לי קצת אור על הנושא הזה... תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מחשב עם מעבד די ישן - E2140, יחד עם ה-Heatsink והמאוורר שהיו איתו באריזה המקורית. כעת אני שוקל לשדרג את המעבד, כנראה ל-Q8400 שמתאים לאותו סוקט, אבל חשבתי לקנות אותו בגירסת ה-Tray. לכן מה שרציתי לדעת זה האם ה-heatsink והמאוורר שכבר יש לי, מהמעבד הישן, יתאימו גם למעבד החדש? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לוח אם : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D אני צריך לבטל את הכרטיס קול שלא יהיהו היתנגשויות בינו לבין אחד שאני הולך לקניות היום (ב3 וחצי אלף שקלים) אגב... הכרטיס שאני קונה הוא בחיבור פיירוויר תודה חברה !
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מה קורה עם אני ממלא את כל המקומות של הזכרונות (3) במערכת אמד ב-ל-י דואל דדר... כל הזכרונות דדר 400... המהירות יורדת ? לכמה? הוכחות בבקשה.... האם זה משפיע הרבה? צודהההה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, איזה לוח אם אתם ממליצים למעבד הזה? בהתחלה המליצו לי על GIGABYTE B450M DS3H אך אמרו לי שהוא לא מספיק טוב למעבד והמליצו לי על GIGABYTE B450 AORUS ELITE אשמח לעזרה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מצליח להעלות למעבד רק עד 1.55 v אי אפשר יותר כי אני לא מוצא את האופציה הזאת?!? אמרו לי שאפשר להעלות את המתח של הזיכרונות בלוח הזה עד ל- 4v אבל אני מצאתי אפשרות שאפר להעלות רק עד 3.2 למה זה?? אולי כל הבעיות האלו הם בגלל שיש אופציות מוסתרות??(בלוח הקודם שלי עם הייתי לוחץ f1 בביוס אז היו לי יותר אופציות!)ואם כך אז רואים אותם??
-
- 8 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי 2 סוגים של זכרונות בלוח אם, אחד בוודאות DDR3. מהו השני? (תמונה בפנים)
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
כמה שאלות 1. למה זכרון דידי אר 3 לעומת 2 היעילות היא לא ממש גבוהה ולמה העכבה בדי די אר 3 גבוהה יותר? 2. האם ווינדוס אקס פי תומך במעבדים מרובעי ליבה? ואם לא אז מה עושים? 3. מה זה ספינג G0
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום ברשותי מעבד Intel Pentium 4 3.0GHZ 64bit HyperThreading Thechnolgy והטפרטורה שלו עומדת על 55-62 (זה לא משנה מתי אחרי כמה שעות בדום או אחרי יומיים עבודה ללא ריסטרט) ברצוני לדעת האם הטמפרטורה שלי נורמלית (גוף קירור הרגיל של אינטל) אני לא מעוניין בתגובות כמו "האא זה אינטל מה חשבת" או "נו נכון זה פרסקוט אפשר לתגן עליו ביצים" וכו'. רק אדם שבאמת מבין בנושא וידוע תשובה מדוייקת אני מבקש כל השער תחסכו את המאמץ שלכם בכתיבת הודעה. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שמונה ליבות עיבוד, לראשונה יחד בתדר שיא של 5GHz - החל מהחודש הבא בחנויות הנבחרות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי... השאלה שלי היא קצרה ולעניין- אני מתכנן על לוח מסויים, אבל מתברר שהוא תומך אך ורק עד 16 ג'יגה זיכרון ולא יותר, ולפי מה שהבנתי יש היום תמיכה עד ל-24 ג'יגה ברוב הלוחות החדשים. אני מתכנן להוסיף זיכרון בעתיד (3 השנים הבאות או טיפה יותר, ושדרוגים אחרים מהצד כמובן אבל זה לא הנושא) לפי הצורך, האם זהו נתון שאמור להרתיע אותי? האם הסיכויים גדולים שבעוד בערך שנה או שנתיים יעשה שימוש ביותר מ-16 ג'יגה למשתמש הממוצע או הכבד יותר? תודה.
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-