עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BommBoomOn,

מה קורה אנשים? יש הבדל בין שני הזכרונות הנ"ל? שניהם 512mb 667mhz יש בכלל עדיפות בין השניים? תודה על העזרה...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by roie,

אני פה מחשב עכשיו פעם היה לי את ה MSI K4NEO PLATNIEOM עכשיו היה לי בעיה במחשב והחליפו לוח אם עכשיו הלוח החדש ששמו זה נראלי הרגיל לא הפלטניום איך אני יכול לבדוק את זה

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by assaf990,

הזיכרונות מכוונים אצלי על 8-3-3-3 השאלה: האם לשנות את התדר ל-200MHZ? או לשנות ל-166MHZ? בנתיים 3 ימים זה עומד לי על 166MHZ ונראה תקין. (מצ"ב קובץ למקרה ששאלתי לא ברורה) [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 868 צפיות
  4. FOXCONN P9657AA8KS2H אני צריך אותו למאבד core 2 e6400 ו ddr2 800 האם זה יספיק למשחקים......? לא מתוכנן OC......

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  5. מה ההבדל בין זכרונות של שרת לזכרונות רגילים?

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by kimi,

שאלה בשביל חבר שרוצה לקנות מחשב.. על מה כדאי לו ללכת, על פנטיום סדרה D או על מעבד AMD ? באותו מחיר כמובן המחשב לא מיועד למשחקים אלא לשימוש סטנדרטי (אינטרנט, סרטים, מוסיקה וכו'...) איך בכלל הפנטיום D ? תודה.

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  7. Started by nahum8,

בבקשה דחוף...יש לי בעיה בלוח אני רוצה להחליף ל-ASROCK כדאי או לא? ולהשאר עם ה-945P-S3? -תודה.

• 8 תגובות
    • 560 צפיות
  8. שלום, יש לי כרגע במחשב 2 ג'יגה של ראם (שני סטיקים של 1024) DDR2 667 CL5 בבמידה ואני אוסיף עוד 2 סטיקים של 512 מ"ב כל אחד, האם מערך ה-Dual Channel ימשיך לעבוד? והאם תהיה ירידה בביצועים בגלל שאני מפצל את הזיכרון ל-4 סטיקים? תודה!

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  9. Started by matsmets,

אני צריך להחזיר תשובה היום בנוגע לזכנות של חברת TRANSCEND , מדובר על 2GB 800MHZ במחיר של 1325 ש"ח. הדגם אינו ידוע לי. יש לי אפשרות לבטל את זה. האם עדיף לבטל ולקנות בסכום דומה משהו עדיף לOC שאני רוצה לעשות, או להשאר עם זה? אנא עיזרו לי.

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  10. Started by shlomom,

ההודעה קצת באיחור אבל היוזמה מעניינת למדי. חברת VIA הודיעה (באוקטובר 2006) על מעבד מתוצרתה בשם C7®-D (מריץ X86) שצורך 20W בלבד. הם אמנם לא מתחרים ישירים של AMD ו INTEL אבל ישנם מוצרים רבים שמעבדים קטנים ודלי הספק נחוצים בהם. היוזמה המענינת היא ש VIA מחשבת את ההספק שהמעבד צורך במשך 3 שנות עבודה ומתחייבת לטעת עצים שיצרכו כמות דו-תחמוצת הפחמן זהה לכמות שנוצרה בעת יצירת האנרגיה למעבד, כך שלא תהיה פגיעה באיכות הסביבה. מעבד ה C7®-D שקול ל 4 עצים רחבי עלה. אם כן יש לנו מדד חדש להערכת מעבדים. מעתה אמור מעבד ה INTEL שלי שקול ל 26 עצים כמה עצים המעבד שלך? לעמוד המוצר

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by King Kong,

המוכר אמר לי ש MAJOR זה ספקטק .. אני חייב תשובה דחוף הם עוד מעט סוגרים

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Lior21,

שלום חברים, אני חדש פה, ישלי מחשב בבית XEON 2.4 ורציתי לדעת איזה זכרונות עליי לשים לו 266 או 400 ואיך אני יכול לדעת את התזמון הטוב ביותר לזכרונות שאני ישים? תודה רבה על העזרה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני הולך לפתוח סרבר פרטי של WOW עכשיו אני ועוד כמה חברה רוצים מעבד חזק כדי שיחזיק אותו עכשיו השאלה האם לקחת את הE6600 או שאני צריך אחד מהמעבדי שרתים של הXeon או Opteron? והאם הביצועים שלהם הרבה יותר טובים מהE6600 כמובן בתקציב סביר של עד 500$ אולי קצת יותר.

• 13 תגובות
    • 870 צפיות
  14. Started by D3GaMe,

היי לכולם רציתי לקנות כרטיס מסך שיחזיק לי בסך הכל כמה משחקים כמו FIFA 2007.. חשבתי על הכרטיס הזה http://kst.co.il/Product.asp?productid=196 האם הוא יתאים ללוח אם שלי? בגדול ללוח אם שלי קוראים ECS אבל הנה עוד פרטים: http://img162.imageshack.us/img162/2624/boardrm3.gif מה אתם אומרים? זה יתאים? תודה

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  15. Started by Dragongk,

המטרה היא ביצועים גבוהים במשחקים ובמערכת בכלליות... לא לתוכנות עריכה כבדות או דברים כאלה... רק למשחקים ועבודות כלליות במחשב (winrar לדוגמה) כרגע יש לי 512*2 440MHZ 2.5-4-4-7 של GEIL ונראה כבר שהם לא מחזיקים כמו שצריך האפשרויות הן או 512*2 ב600MHZ 2.5-4-4-7 בערך... או 1024*2 על 400MHZ ותזמונים דומים.. משהו כזה.. זה לא דגמים ספציפיים המערכת שלי היא AMD 3200 Venice @ 2.2GHZ על DFI Lanparty Ultra-D וכרטיס מסך כרגע 6600GT Extreme Edition *כמובן שאני אעשה OC במידה וצריך (בהתאם לזכרונות אז קחו את זה בחשבון - או 1GB על 600 + OC או 2GB על 400 בלי OC רציני) תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by idoraptor,

2x1GB Corsair XMS2 Pro TwinX CL4 או 2X1GB Kingston HyperX הבעיה היא שאני לא בטוח אם הוא CL5 או CL4. אם תוכלו לומר לי את דעתכם אני אשמח. ורק בין שני הזכרונות הנ"ל, הצעות לזכרונות אחרים לא יהיו פרקטיות כי אני קונה בחנות שמוכרת רק את שני אלו (הכי טובים שלה) שניהם 800MHZ, אגב.. במידה והקינגסטון הוא CL5, מה עדיף ? ובמידה והוא CL4, מה עדיף ? בינתיים אני לא מתכנן OC, אבל שתהיה לי האפשרות לעשות בעתיד. תודה שוב, עידו.

• 9 תגובות
    • 568 צפיות
  17. אני צריך לוח לשימוש במשחקים אינטרנט וכו'. אני לא עושה OC ללוח ואם כן אז ממש ממש קטן. אני אשים בו זיכרונות DDR2-533 שיש לי כעת בבית. מעבד יש לי כרגע P4 3.2 חד ליבה ובעתיד אני אשדרג נראלי לE6400. איזה לוח עדיף לי? אני חושב ללכת על הASROCK שמעתי שהוא דיי טוב יחסית. זה ממש דחוף כי אני רוצה לקנות את הלוח בימים הקרובים. תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  18. Started by tovtov,

שלום, יש לי מחשב AMD3000 עם לוח אם מסוג winfast NF4UK8AA עד היום היה לי זיכרון של 512 בצ'יפ אחד. קיבלתי מחבר 3 צ'יפים של 256M, אני מנסה להוסיף אותם אבל אני משום מה לא מצליח. כאשר אני מוסיף שלושה צ'יפים של 256 המחשב לא מצליח לעשות BOOT , רק כאשר אני מוסיף צ'יפ אחד המחשב מסכים לעשות BOOT. איפה הבעיה?? תודה

• 7 תגובות
    • 506 צפיות
  19. Started by galedri,

p4v800-x asus איך הוא?

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  20. Started by dasdas32,

אני מעוניין לרכוש מעבד e6300 ויש מגוון של לוחות אם.. אני מעוניין בלוח אם מסוג ASUS התקציב בסביבות ה500 .. שני הלוחות ששמתי לב אליהם הם : - 1. p5vda p5lmx 2 אשמח אם תעזרו לי בבחירה... דגש על לוחות מבוססי אינטל..

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by R9547655G,

אז ככה... אתחלתי לצרוב דיסק VCD... המעבד התחיל להתחמם.. אני רואה אותו ב 65C ואת הבאס... ואוו.... קפיצות מ133 ל 191.. באותה שנייה הבאס של הזכרון קופץ.. מ 266 ל 383.. ו את ה כופל...מ 20 ל 14... מה קורה כאן...? המעבד השתגע? --- CIA2 מכובה VCORE - 1.24

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by Crazy Bigi,

שלום חברה האם שווה לי להחליף מעבד 1.8 נורטווד s-478 על מעבד 2.0A ההחלפה ראש בראש ...

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by mentikor,

קניתי לוח חדש לפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב- דבר ראשון ששמתי לב אליו זה כשאני מדליק את המחשב אז זה עושה רעש חזק המעבד [ המאוורר ] ואז אחרי כמה שניות זה חוזר למצב רגיל ויותר שקט [לא קרה בלוח הישן שלי] כשחיברתי את הלוח למחשב זה התחיל לזהות את החומרה לבד וזהה את הכל , שמתי שיר לשמוע, וכבר שמתי לב להבדל הענק שיש לבין איך שאני רגיל לשמוע , זה נשמע ממש לא טוב ולא צלול וחד כמו שאני רגיל, אמרתי אולי זה סתם.. נכנסתי למשחק רשת ששומעים צעדים והכל, ושם ממש שמתי לב לשוני הגדול, זה נשמע ממש ממש גרוע והסאונד היה לא תואם כמעט למשחק, אז יצאתי, ניסיתי להתקין את הדרייברים שקיבלתי עם הלוח [למרות שזה זהה את הכל לבד] התקנתי והפעלתי מחדש, ואין שינוי מלבד תוכנה חדשה שנוספה לי. נכנסתי לתוכנה נ…

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  24. Started by G.H.O.S.T,

מחפש לוח אם שתומך במעבדי אינטל פנטיום 4 (שיתאים למעבד Intel P4 541) שיתמוך בDDR2, בזיכרון של 667MHz ושיהיה לו כרטיס קול ורשת OB לא יקר מדי...הוא לא הולך לשמש לשום דבר כבד וגדול מדי

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  25. בוקר טוב!! ברשותי מספר לוחות אם+חלקי מחשב שברצוני להרכיב ולתרום לנזקקים. חסר לי רק זכרונות sdram ואבקש פה עזרה מה עדיף\לא עדיף מבחינת מספר הציפים על הזכרון איזה סוג עדיף לחפש כדי להקטין את הסיכון שלא תהיה התאמה תודה

• 4 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים