עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ללוח אם יש חיבור של חשמל של 8 פינים אבל ניתן לחבר גם רק 4 השאלה עם זה מספיק ? או שחייב את כל ה8 ? תודה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  2. אם מעבד מסויים או זיכרון מסויים או רכיב מסויים "שותה מתח V " זה אומר שהוא מתחמם יותר ובעייתי יותר ? למשל אתלון 3.3 V או אתלון 1.7 V למשל ? ה 1.7 למשל יהיה מעבד קר יותר "ומהיר יותר" ? למשל זיכרון אם עודף מתח יעבוד פחות טוב ? אני אישית לא עובד עם פרסקוט הבנתי למשל שהפרסקוט שותה מתח V והוא מעבד חם האם זה נכון ? או שהוא חם מסיבה אחרת ? ( M1 ק'ש ) .

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by giladz,

יש להורי שני מחשבים שולחניים (לא לצחוק בבקשה...): אחד: מעבד Pentium 4 3 GHz שני זכרונות256MB DDR-DIM PC3200 (cl2.5 (יש מקום לארבעה בלוח האם) המחשב השני: pentium DUAL CPU E2160 1.8 GHz שני זכרונות 512MB 2DDR2 DIMM והשאלה שלי: מה אפשר לעשות כדי לשפר את המהירות של מחשביהם? להוסיף זכרונות או להחליף? השימוש העיקרי שלהם זה אינטרנט ומעבד תמלילים... תודה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  4. Started by EnerGy,

שלום! אני צריך זיכרון בנפח של 4GB מהחנות www.p-see.co.il. הזיכרון לא ישמש לOC אלא למשחקים ושימושים רגילים כמו גלישה. בעיקרון התקציב לא מוגבל אבל אני לא רוצה להוציא סתם כסף. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by orior123,

ברצוני לאפשר יכולת הצגת HIGH DEFUNUTION תמונות ווידאו של סרטים ומצלמות. 1. מה ההבדל בין לוחות האם המובנים G31 ו G41 ? האם יש הבדלים בין מעבדי התצוגה 3100 ו 4500 בכלל ובהיבט ה HIGH DEFUNUTION בפרט. 2. מה ההבדל בין E5300 ל E7300 בכלל ומה רלוונטי להיבט ה - HIGH DEFUNUTION. 3. יש לי שתי אפשרויות בחירה במחיר כמעט זהה - לקנות יד שניה כרטיס מובנה ומעבד: G41 עם E5300 או G31 עם E7300. מה עדיף? 4. במידה והלוחות המובנים לא תומכים ב - HIGH DEFUNUTION , האם כדאי לקנות אותם ולהוסיף כרטיס מסך PCI ? האם יש המלצות לכרטיס ספציפי לא יקר ? אשמח מאד לקבל כל עצה ועזרה ביחס לשאלות שלעייל. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by arik_bulldog,

הוצאתי את המעבד מהלוח בטעות, עכשיו אני לא בטוח איך להחזיר אותו. המחשב בן 3 שנים, הבנתי שצריך לשים כל כמה זמן משחה טרמית, ואין לי מושג בנושא. אפשר לחבר את המעבד בלי לשים משחה? יש מדריך עם תמונות באיטרנט המראה איך מתקינים את המעבד? עם או בלי המשחה) במידה וצריך פרטים נוספים על המעבד או לוח אז אני אכתוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  7. המחשב יהיה מבוסס i5 2500K ו SLI GTX570 ,לאגבי המארז יכול להיות שזה יהיה ה- Thermaltake A60 (עדיין לא סגור על העניין) המחשב מיועד ל OC של לפחות 4.5Ghz כולל OC במידת הצורך בכרטיסים הגרפים ,וכמובן שהכל יהיה יציב ! אוטוטו צריך לסגור מפרט מחשב ולעשות הזמנה לכן אשמח לסגור כמה שמהר את הפינה של לוח האם. המליצו לי פה בפורום על מספר דגמים Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 -עלות של כ- 600ש"ח Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 -עלות של כ -600ש"ח בחנות אמליצו עפי הדרישות שלי לקחת משהו יותר טוב : Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 -עלות של כ 800ש"ח אם באמת שווה להשקיע עוד 200ש"ח בשביל הלוח-אם הזה ? - כי הייתי שמח לחסוך אם אפשר בלי להתפשר בביצועים ושני הלוחות הזולים יותר שהזכרתי לא יהיו מספיק איכותיים למפרט ולדריש…

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by maor-a-,

שלום אני מבקש המלצה ללוח אם + מעבד במחיר של עד 1700 לשניהם תודה!

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by redead,

אני רוצה לקנות 4 ג'יגה של דדר2 800.. מעבד : Q9400 לוח אם : GIGABYTE EP43-DS3L של איזה חברה לקחת את הזיכרון ואיזה תזמונים וכו'.. יש ממש הפרשי מחירים גדולים ואני לא מבין את ההבדלים.. תודה..

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by neonux,

שאלה, האם עדיף לקחת i7 11700k (ללא שום קשר לאוברקלוק כרגע) או i9 11900. ההפרש הכספי הוא לא בעיה. תודה.

11. Started by rikus,

ה 478 מגיע עד 800 FSB עם HT ו1M זכרון... 939 מגיע עם? ועד כמה זה משמעותי בביצועים?

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  12. Started by 2130TOMER,

מה אתם אומרים על הלוח הזא :GigaByte GA-P35-DQ6 Chip שווה ליקנות ?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by qwe,

קניתי לפני שלושה ימים זיכרון CORSAIR CMX512-3500C2 512MB בסטיק אחד ב-900 שקל ועכשיו אני רואה את אותו הזיכרון ב-1309 שקל! מה קורה פה? יכול להיות שנתנו לי משהו "דרעק"? (מה שהזמנתי זה מה שאני רואה שרשום על הזיכרון) דרך אגב. את הזיכרון הזה היה להם במלאי ועכשיו אני רואה שהם עידכנו את האתר(לפחות בנוגע לזיכרונות של CORSAIR).

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  14. אוקיי אז ככה לפני שבוע היה לי זיכרון SPECTEK 256MB 266MHZ @ 333MHZ ואז קניתי TWINMOS 512MB 400MHZ והוספתי אותו לסטיק שלי היום, הרצתי MEMTEST והכל היה בסדר, אז היה לי 768MB 333MHZ אוקיי בימים האחרונים התקנתי SP2 ווינדוס החל להראות סימנים לא טובים (היו מסכים כחולים מידי פעם, וקריסות מידי פעם) אז החלטתי לחזור לSP1 וגם שם זה קרה(גם בהתקנות של כל הוינדוסים, ההתקנה אמרה שהיא לא מצליחה להעתיק קובץ מסויים), יש להזכיר שלא עשיתי OC לשום דבר חוץ מלזכרון הקודם (שגם עם ה OC לא היה עם שגיאות). אז הרצתי MEMTEST וגיליתי מלאאאא שגיאות! איזה 1000 ומשהו וזה ממשיך לעלות החלטתי לראות מה גורם הבעיה, הוצאתי את הזיכרון 256MB והשארתי את ה512 לבד, הרצתי MEMTEST והיה מלא שגיאות הוצאתי את ה512 והחזר…

• 12 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by LTE,

שלום לכולם !!! יש לי לוח אם מסוג K7N2 של MSI רציתי לדעת אייך אני יודע איזה סוגי זכרונות יכולים להתאים לו כמה מהירות אפשר והאם הנתון שמראה על CL על מה הוא משפיע והם אני יכול לקנות משהו עם CL גבוה וזה לא ישפיע על המחשב בצורה רעה או שאפשר לשים מה שרוצים. נ.ב יש לי מחשב עם מעבד AMD XP 2500 תודה !!!

16. קניתי את הקיט OCZ platinum 2x2GB 1066 PC 8500 עכשיו או שיש לי בעיה באחד מהזיכרונות או שאני לא עושה משהו נכון אני שם את שניהם בדואל, המחשב לא עולה לי...הוא רץ כמה שניות...אפילו לא מגיע לשלב של הביוס ועושה ריסט אבל ברגע שאני מעיף אחד מהזיכרונות המחשב עובד פרפקט.... יש לציין שזה קורה בגלל קיט ספציפי שגם אם אני שם אותו לבד המערכת לא עולה, אבל השני כן מעלה אותה. ניסיתי לשים את הזיכרון אחרי שהווינדוס כבר עולה ואז פתאום אין בעיה...המערכת קוראת 4 GB זיכרון והכל עובד...אבל ברגע שאני עושה ריסט יש מלא צפצופים מהלוח אם ועוד פעם המערכת לא עולה. יש מצב שהקיט הספציפי דפוק וצריך להחליף אותו? תודה נ.ב, המערכת שלי היא: E8400 gigabyte EP43-UD3L GTX260 Corsair 550W WD 500GB

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  17. Started by babu,

אם קירור חזק ולOC חזק

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by Bengo5,

מחפש לוח אם לאוברקלוק.. עם תושבת 775 וזכרונות DDR2 800 משהו שלא יגביל אותי באוברקלוק שאני יוכל להגיע לביצועים טובים.. לגבי תקציב אני רוצה לראות מה האופציות כי אני לא יודע איך הולך התקציב ללוחות שכמה שפחות יגבילו אותי

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by Bar1234,

מה ההבדל בין זכרונות שהם 512MB לבין זכרונות שהם 1 ג'יגה? כמה הבדל יש בין שני הזכרונות ואהם זכרונות ג'יגה ישפרו במשהו את המחשב? תודה בר...

• 11 תגובות
    • 752 צפיות
  20. לא מזהה לי את הu-dma 6 הוא כותב רק udma לבד.. והביצועים של הדיסק הקשיח נעשו ממש איטיים אז מה עושים? מה ההגדרות הנכונות בביוס שצריך לעשות כדי לגרום לדיסק הקשיח לעבוד כמו שצריך

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by bluemail,

המעבדים החדשים הם באות c מה החידוש בהם???

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by idan87,

אני צריך להוסיף למחשב ישן(פנטיום 4) זיכרון ע"מ שיריץ win7. בכל הזכרונות שאני מוצא בebay מצויין עליהם שהם לא לא תואמים\מומלצים ללוחות אינטל. למשל יש את זה- http://www.ebay.com/itm/NEW-1GB-PC2100-266Mhz-184PIN-DDR-SAMSUNG-BRAND-DESKTOP-RAM-MEMORY-LIFETIME-WARR-/380369424691?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item588fc8d133#ht_1573wt_1064 Compatibility These are High Density memory and may not be compatible with your motherboard. We carry low density RAM that is compatible with most motherboards. WE CAN NOT GUARANTEE COMPATIBILITY OF THESE MODULES WITH YOUR PARTICULAR MOTHERBOARD.Please ensure compatibility prior to purchasing. Contact your hardware manufacturer if necessary. T…

23. Started by ofir_16,

שלום, רציתי לדעת איך אני יכול לראות איזה סוג זכרון יש לי במחשב (בלי לפתוח את המארז ולראות פיזית את הזכרון - האם יש אפשרות דרך איזושהוא תוכנה או דרך מערכת ההפעלה?) תודה.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by ArtyPP,

צריך עזרה עם הלוח הנ"ל. איך עושים עידכוני באיוס נכונים עם זה בWIN עצמו או בDOS, והכי חשוב צריך לחדש תבאיוס שהלוח יאפשר תמעבדים החדשים וגם 45NM. כל מי שיוכל לעזור אני ישמח תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  25. אני רוצה לקנות זיכרון 512mb יש לי לוח אם asus p4s800 וזיכרון שבמפרט שקניתי את המחשב רשום ddr pc400 hynix-o 64 x 64 512mb לא ברור לי אם יש כזה דבר pc400 אבל זה מה שרשום שם, בsisoftware רשום 512mb ddr-sdram בקיצור אני רוצה לקנות או את ?DDR 400? - ?512MB A-DATA /VT? או את http://plonter.com/detail.tmpl?sku=DDR-16-512VT&cart=11161150261659687〈=heb עכשיו מה שרציתי לדעת זה אם הם יעבדו לי טוב עם הזיכרון שיש לי כבר כי אני לא יודע אם זה משנה שהם 400mhz ונדמה לי שהישן זה 333mhz ואם זה קריטי שזה לא אותה חברה ואם זה יעבוד שאחד זה ddr-sdram והשני זה ddram כי אני לא רוצה בסוף לשלם על זיכרון שלא יעבוד לי עם מה שיש לי כבר וגם מה זה ה cl 2.5 הזה?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים