מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי 2400+ amd 512 singel channel- ddr/ 256 micron, 256 geil r9800pro ויש לי תמישחק call of duty יש לי עוד אבל זה המשחק שאני באמת משחק השאלה שלי היא יש לי 500 שקל ככה אז אני יכול ליקנות עוד סטיק 512 זיכרון שיהיה לי 1024 זה יעזור לביצועים של המחשב..? המשחק היחידי שאני משחק זה cod .. זה תופס רק 300-400 mb ... אז כדי להוסיף? יעשה תמחשב יותר מהר? קיצר בינתים יש לי את ה 512 ddr והם עובדים על תיזמוני טורבו בביוס 5.2.2.2 מה כדאי לשים אותם? לדעתי זה עושה לי לגים שאני מתקין דברים ובמשחקים בהתחלה כזה יש לגים שעוברים תוך כמה דקות...
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו לקנות מעבד + לוח הבעיה העיקרית שלי כרגע היא המחיר והמבחר. מבחינת מבחר אין ממש תחרות ו אינטל אוכלת את AMD בתקציב של 1100 שקע ומעלה וזה לא טוב כי זה אומר שאין ממש תחרות בשוק ואינטל יכולה להשאיר את המחירים גבוהים. השאלות: (אני לא ממש מעודכן) 1. יש אולי איזה שמועה על ירידת מחירים לקראת החגים בקשר למעבדי אינטל ? (התקציב שלי למעבד עד 800 שקל - וקצת גבוה לי 1100 שקל למעבד) 2.מתי צפויים להיכנס המעבדי ה K8L החדשים של AMD ? והאם שווה לחכות? 3.בעיה נוספת היא המחבר הממש דל של לוחות תוכמי C2D, וזאת סיבה נוספת שגורמת לי לעקב את הקניה, המבחר מאוד דליל והמחירים בשמיים. אני מאוד אוהב את הלוחות של ATI, הביצועים שלהם מדהימים והמחירים מאוד הוגנים, מישהו שמע אולי או …
-
- 11 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אינני מבין מהספרות מה המשמעות של FF. המחשב עובד בצורה תקינה ובמנהל ההתקנים לא מופיעה שום בעיה. מה דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מה ההבדל בין DDR לDDR2? נגיד DDR2 במהירות 533MHZ לDDR 1 שעובד באותה מהירות. ממה שראיתי הDDR2 עובד בתיזמונים ממש רעים אבל צורך מעט מאוד מתח ויש לו 240 פינים (מה זה בכלל?) אז מה בעצם השיפור הגדול בין DDR 2 לDDR1?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אהלן. בחמש השנים האחרונות אנחנו עדים לתופעה מעניינת. מי שידליק את המחשב שלו, ואיך שהוא עולה יכנס לטסק מנג'ר, יראה שהמעבד שלו נמצא על עומס נמוך (~40) למשך כמה דקות, למרות שהמחשב עדיין "עולה". הצצה על הנורה של הדיסק תגלה שהוא טוחן וטוחן.. עד שנמאס לו. בקיצור, מה שקורה זה שהמעבד מחכה כל הזמן לדיסק. בעוד שכל אחד מאיתנו שקונה מחשב ישקיע קודם כל במעבד וסביבו, ורק בסוף יחשוב על איזה דיסק הוא לוקח (וגם שם הדילמה תהיה על הנפחים, ולא על איזה ביצועים הדיסק נותן בבנצ'). זה די מתסכל אותי, ולצורך זה במחשב האחרון שקניתי עשיתי ניסוי, ובמקום לקנות דיסק של 160 ג'יג , קניתי 2 של 80, תוך שימוש ברייד סטרייפ. הביצועים טובים יותר, אבל לא טובים מספיק. נו, אז מה עושים? אין לי מושג מה הקשר בין זה…
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
האם המשלוח הגיע? האם תיהיה ירידת מחירים כתוצאה מכך?
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כמו ששורת הנושא מרמזת אני רוצה לקנות לוח אם חדש (לAMD) ולפני שאני יבחר איזה לוח אני רוצה לבחור CHIPSET אני יודע שיש 2סוגים עיקריים 1)KT600 2)nForce2 השאלה שלי איזה מהם יותר טוב ??? ??? בבקשה לענות קצת יותר מ זה יותר טוב תודה רבה לכול העונים
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
קניתי לפני שלושה ימים זיכרון CORSAIR CMX512-3500C2 512MB בסטיק אחד ב-900 שקל ועכשיו אני רואה את אותו הזיכרון ב-1309 שקל! מה קורה פה? יכול להיות שנתנו לי משהו "דרעק"? (מה שהזמנתי זה מה שאני רואה שרשום על הזיכרון) דרך אגב. את הזיכרון הזה היה להם במלאי ועכשיו אני רואה שהם עידכנו את האתר(לפחות בנוגע לזיכרונות של CORSAIR).
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מעוניין להוסיף 2X512 MHZ לזיכרון קים 2X1024 האם ניתן ? לוח ניתן עד 4 GB האם לא יהיו בעיות של 512 מצטרף ל - 1024 שני הזכרונות של קורסייר שני הזכרונות CL2 מערכת ויסטה
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה לפני שבוע היה לי זיכרון SPECTEK 256MB 266MHZ @ 333MHZ ואז קניתי TWINMOS 512MB 400MHZ והוספתי אותו לסטיק שלי היום, הרצתי MEMTEST והכל היה בסדר, אז היה לי 768MB 333MHZ אוקיי בימים האחרונים התקנתי SP2 ווינדוס החל להראות סימנים לא טובים (היו מסכים כחולים מידי פעם, וקריסות מידי פעם) אז החלטתי לחזור לSP1 וגם שם זה קרה(גם בהתקנות של כל הוינדוסים, ההתקנה אמרה שהיא לא מצליחה להעתיק קובץ מסויים), יש להזכיר שלא עשיתי OC לשום דבר חוץ מלזכרון הקודם (שגם עם ה OC לא היה עם שגיאות). אז הרצתי MEMTEST וגיליתי מלאאאא שגיאות! איזה 1000 ומשהו וזה ממשיך לעלות החלטתי לראות מה גורם הבעיה, הוצאתי את הזיכרון 256MB והשארתי את ה512 לבד, הרצתי MEMTEST והיה מלא שגיאות הוצאתי את ה512 והחזר…
-
- 12 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי במצב הנוכחי כיום יש לי זכרונות של 256X2 בדואל צ'אנל. רציתי לשאול דבר כזה - האם זכרונות יכולים לעבוד בדואל צ'אנל כשהחברה לא זהה או כשהנפח של הזיכרון של כל אחד מהם שונה? כלומר אם כרגע יש לי 256X2 ובסלוטים הנוספים אשים 512 ו256 לדוגמא..
-
- 13 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי יש לי מספר שאלות: 1) האם יצא מעבד 2.4C עם 800 מגה"צ FSB ו HT? 2) אם כן, מתי יגיע לארץ וכמה יעלה? 3) כמו כן, אלו ערכות שבבים יתאימו לצ'יפ? 4) ה"קנטרווד" יקר מידי; האם ה"ספרינגדייל" יספיק? 5) מה ההבדל ביניהם? (פיצ'רים, יכולות המהרה, תמיכה עתידית ב"פרסקוט") TIA
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
אני מעלה דו"ח מקוצר שעשיתי עם AIDA32, עם הפרטים הרלוונטים (וגם קצת פרטים לא רלוונטים, just in case ). אודה לכם אם תוכלו לאמר לי אם כדאי להוסיף עוד ראם (אני מניח שכן..), ואם כן איזה כדאי לקנות? אני כמעט ולא משחק במחשב, בד"כ רק משתמש באינטרנט עם דפדפן, eMule, MS Visual Studio.NET, וצורב עם נרו מדי פעם, והרבה דברים 'קטנים' באמצע (ICQ, IRC, אולי עוד תכנת שיתוף קבצים, כל מיני..) מבחינת תקציב אני לא יודע אם אני יכול להרשות לעצמי 512, אלא אם אתם חושבים שזה ממש יעזור, בניגוד לעוד 256.. לסיכום, אודה לכם מאוד אם תוכלו לאמר איזה סוג זכרון בדיוק כדאי לקנות (איזה מהירות בעיקר, ואם חשוב לקנות של פירמה ידועה אם אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג) תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לאחרונה GEIL הוציעה זכרונות חדשים ואני הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים\יודעים עליהם? שמם המלא הוא: GeIL DDR-RAM 512MB (2x256) 3200 Golden Dragon Series Dual אני יודע שערכת הצו ארוצי הקודמת שלהם הייתה גרועה ואולי אלה מתקנים את המעוות. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מחשב ניייד עם סנטרינו 1.5 + 512 זיכרון פנימי או מחשב ניייד 2.6 GHZ + זיכרון פנימי 512 איזה מחשב יותר עוצמתי וכדאי להרצת אפליקציות כבדות?
-
- 11 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הלוח אם שלי (ASUS p5vd2-mx) ללוח חדש, כיוון שהוא עושה לי הרבה בעיות. המעבד שלי הוא Intel Core 2 Duo E6300. אני רוצה לוח זול יחסית. ראיתי בלוחות המומלצים ב"דביק" את ASUS P5KPL-CM שנראה מתאים, אבל בעקבות הנסיון הרע עם הלוח הנוכחי, אני לא בטוח שאני רוצה שוב לוח של ASUS. ראשית אני רוצה לשאול האם למישהו נסיון אישי עם הלוח הזה (ואם כן - מה דעתו עליו). שנית, אני מעוניין בהמלצה ללוח דומה של Gigabyte (עדיף), או חברה טובה אחרת, בסביבות המחיר של ה-ASUS הנ"ל (ראיתי את GA-73PVM-S2H ב"דביק", אבל הוא קצת יותר יקר) תודה מראש לעוזרים. רון.
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מדובר פה על cl3 ddr 400 מה מהזכרונות הכי טוב?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
נשרף לי לוח אם של gigabyte בתקופת האחריות. מסרתי את המחשב לתיקון ולאחר חודש עדיין לא קבלתי אותו חזרה(הלוח כבבר לא מיוצר ) מה עליי לעשות כדי לפתור את המצב ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום יש לי התלבטות קטנה לגבי זה ורציתי לשמוע את חוות דעת מומחי הפורום: ברצוני לשדרג את הזיכרון של המחשב: כרגע יש 2 GB של זיכרון, שמורכבים מ 2 סטיקים של 1 GB כל אחד, ואני מעוניין להוסיף עוד 2 GB. השאלה: האם עדיף להוסיף עוד 2 סטיקים של 1 GB, או שאפשר לקנות סטיק אחד של 2 GB? האם יהיה הבדל מבחינת הביצועים? (התכנון הוא להתקין WIN 7 64 BIT) תודה
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מחיר 70$ מקור: http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=13-135-190&catalog=23&manufactory=BROWSE מקור הידיעה: http://forums.amd.com/index.php?s=12f939c1d02bd8baa1558c6c445a3035&showtopic=43268
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הבורד של ג'יגהבייט מסוג 8s655fx ultra ????
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
איזה לוח טוב יותר לפי דעתכם? ללא קשר למחיר!
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
טוב היה לי abit in9 32x-max שנפטר היום עקב היותו לא מחובר לחשמל במשך שבוע...הוא עושה בצג הודעה C1 שאומר על בעיה או בזיכרון או בכרטיס מסך או בסלוטים של הזיכרון וכאשר אני מנתק את כל הרכיבים חוץ מהמעבד הוא עושה הודעה A0 שאומר שאו הביוס או הצ'יפסט מת...וניסיתי הכל, ריסט לביוס, ניתוק הבטריה ועוד.. קיצור יש לי מעבד core 2 due E6600 עם המאוורר של אינטל g.skill F2-6400PHU2-2GBHZ (2X1GB nvidia gforce 8800GTS creative soundblaster X-FI fetality PCI-ex x1 2 הרדיסקים סאטה וצורב סאטה ספק thermaltake TR2-550 PP ומארז gigabyte 3DAurora אז לא צריך כרטיס מסך וסאונד על הלוח...(אבל אני יודע שתמיד יש סאונד אז שיהיה...), המחשב אני משתמש למשחקים כבדים, אינטרנט, סרטים 720P... לא…
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-