מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
פשוט בלתי יאומן הציפ החדש והלוח אם של asus פשוט עובר את הציפ של אינטל 875 p גם בoc וגם בביצועים פשוט מדהים וכמובן במחיר של 400 שקל http://www.anandtech.com/mb/showdoc.html?i=1930&p=1 מה יש לכם להגיד?
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מעלה דו"ח מקוצר שעשיתי עם AIDA32, עם הפרטים הרלוונטים (וגם קצת פרטים לא רלוונטים, just in case ). אודה לכם אם תוכלו לאמר לי אם כדאי להוסיף עוד ראם (אני מניח שכן..), ואם כן איזה כדאי לקנות? אני כמעט ולא משחק במחשב, בד"כ רק משתמש באינטרנט עם דפדפן, eMule, MS Visual Studio.NET, וצורב עם נרו מדי פעם, והרבה דברים 'קטנים' באמצע (ICQ, IRC, אולי עוד תכנת שיתוף קבצים, כל מיני..) מבחינת תקציב אני לא יודע אם אני יכול להרשות לעצמי 512, אלא אם אתם חושבים שזה ממש יעזור, בניגוד לעוד 256.. לסיכום, אודה לכם מאוד אם תוכלו לאמר איזה סוג זכרון בדיוק כדאי לקנות (איזה מהירות בעיקר, ואם חשוב לקנות של פירמה ידועה אם אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג) תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב. במחירונים, כשבדקתי, היו מקומות שהמעבד היה +TRAY והיו מקומות +FAN. FAN אני יודע שזה מאוורר, אבל מה זה TRAY ???
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
לאחרונה GEIL הוציעה זכרונות חדשים ואני הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים\יודעים עליהם? שמם המלא הוא: GeIL DDR-RAM 512MB (2x256) 3200 Golden Dragon Series Dual אני יודע שערכת הצו ארוצי הקודמת שלהם הייתה גרועה ואולי אלה מתקנים את המעוות. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על הלוח הנ"ל: GIGABYTE GA-MA69G-S3H (AM2 : דגם AMD690G_SB600 : לוח עם מבוסס מעבד FSB 2000Mt/s : מיהירות DDR2 DUAL 800MHZ X4 : יציאת SATA II RAID X4 : יציאת ATA133 X1 : יציאת FLOPY 1.44 X1 : יציאת PCI-Express X16 x1 : יציאת PCI-E X1 x3 : יציאת PCI-E X4 x1 : יציאת PCI x2 : יציאת USB 2.0 X10 : יציאת IEEE 1394 X2 : יציאת HyperTransport X5 : תמיכה ב DUAL CHANNEL DDR2 800MHZ : תמיכה ב SATA II : תמיכה ב DUAL CORE תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64BIT תמיכה במעבדים בטכנולוגיית כרטיס מסך משולב ATI RADEON X1250 256MB + HDMI (HDCP) כרטיס כול משולב REALTEL HD 7.1 CHANNEL + S/PDIF FULL SUPPORT BLU-RAY HD DVD PLAYBACK כרטיס רשת משולב REALTEK GIGABIT 100…
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שווה להשקיע עוד 200 - 300 שקל כדי לקנות 4 ג'יגה במקום 2 ג'יגה? אני עומד להתקין במחשב Vista.. עדיין לא יודע כמה ביט... ובגלל זה אני שואל.. המחשב מבוסס על מעבד Q6600 והוא לא מיועד למשחקים, אלא יותר לעבודה יומיומית ותוכנות טיפה כבדות... המחיר הכללי של המחשב יהיה 3000 ש"ח מקסימום לא כולל מסך..
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הFSB של הלוח הוא : 1600Mhz,כשאין מעבד שעובר את ה1333... http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2844
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
על מעבד חדש של amd שאני קונה יש אחריות רק שנה?? (אני מתכוון בקניית מחשב חדש)
-
- 10 תגובות
- 695 צפיות
-
-
תקשיבו אנשים, תיכננתי לקחת את ה4300 ולעשות לו OC, רק אמרו לי שלא תמיד אתה תגיע לאותם נתונים בOC כמו שכולם הגיעו, אתה יכול להידפק עם מעבד לא טוב וכנ"ל גם לגבי ה6600! אז מה לעשות? יענו ל 333 בOC עם ה4300 אני יגיע, בלי שום בעיה, זה ז"א 3.0GHZ X 2 אתם חושבים שזה יספיק לי לשנה שנתיים הבאות???.. אני מאוד רוצה את ה 4300 אבל הרבה אמרו לי לחכות ל 4320 ולא הבנתי למה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
כרגע יש לי 965P-S3 עם E6550 ו 8800GT אני עם אוברקלוק למעבד על 3.15 רציתי לדעת אם החלפת לוח תעזור לי לתוספת ביצועים? יש לי תקציב של בערך 600 לאחד חדש אבל חייב את הדברים הבאים: עדיף שתהיה אופציה ל RAID כמה שיותר חיבורי USB 2.0(עדיפות לשמונה) לפחות שלושה חיבורים למאוורר כרטיס קול מובנה כמה שיותר איכותי שיאפשר אוברקלוק כמובן שישפר בכמה שיותר מהלוח הנוכחי שלי שיעלה כמה שפחות בלי חריגה...
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
למה אסור חתימות קצת גדולות? אולי תשנו קצת את הרזולוציה החוקית בשביל שלפחות יהיה אפשר לשים USER BARS ? אחרת החתימה משעממת תודה
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
שלום שמעתי שכשמחברים זיכרונות בדואל, רוחב פס (או משהו כזה ) גודל מ 64BIT ל 128BIT... אפשר לקבל הסבר על זה בעברית? מה זה רוחב הפס הזה?...מה הוא עושה?... וכו'... תודה
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני אמכור AMD 3800+ DUAL CORE אחד משומש ואחד חדש שניהם בלי אחריות... כמה לקחת עליהם??
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2000 ויש לי 2 לוחות שהציעו לי אחד ממהם זה asus p4vp-mx 533, עכשיו יש בו כרטיס מסך מובנה ויש לי כרטיס מסך חיצוני יותר טוב ממנו ולוח אם vt8753 apollo p4x266 של חברת pc partner שנייהם למעבד 2000 ו 512 זיכרון השאלה איזה מהם כדאי לי לקנות !! תודה לקוראים ולעונים!!!
-
- 11 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אז ככה,אני משאיר את המחשב פתוח בלילה בד"כ,הבנתי שהCool N' Quiet אמור להפחית את מידת הרעש שמחשב מייצר. לא מצאתי את האופציה הזאת בביוס ולא בדרייברים של Amd . אז שתי שאלות. 1.שווה בכלל להפעיל את זה,זה עוזר במשהו,אם זה מתעסק עם הקלוקים זה לא מסכון? 2.איך מפעילים את זה? תודה
-
- 10 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן חברים תעזרו לי בבקשה לעשות סדר בבלדן לגבי הנתונים של הזכרונות. מה זה CL2 CL2.5 CL4? תזמונים: איך התזמונים משפיעים על הביצועים? איך לפרש את : 2-2-2-5 למשל? (מה כל אחד מן המספרים אומר?) תודה רבה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני יודע שהאולטרה יותר טוב מהרגיל בעקבות הפיצ'רים המרובים. השאלה: האם חוץ מהפ'יצרים יש גם הבדל של ביצועים בין השניים ? אם כן, יש הבדל ביניהם ליכולת OC ? איזה לוח עדיף ל-OC ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
?P4P800 E Delux sb8.1 SATA GBL? זה לוח טוב למעבד אינטל ? יש לי ?P 4 3000 Ghz Bus 800MHz H-T 1MB cache ?P4P800 E Delux sb8.1 SATA GBL? לוח הם משתלבים טוב ביחד?
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן זה או A או B אוורסט אומר A אבל זה 533 באס....
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
תראו יש לי מעבד פנטיום 3 הקיצר היום פתחתי תמחשב והורדתי תקרור מהמעבד והחזקתי תמאוורר ביד ומה שהיה מוזר זה שלא הרגשתי רוח שיוצאת אז איך המאורר הזה מקרר בכלל תמעבד (והוא מקרר מאוד כי 5 שניות בלי קרור על המחשב הוא קופא וכלום לא זז-זה אמור להיות ככה??(חשבתי שהוא לאט לאט יתחמם עד שהוא ישרף או משהו כזה ) ועוד דבר שלא ממש הבנתי לא זמים משחה טרמית בין המעבד לקרור שלו??? מקווה שיש לכם תשובות תווודההה
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את המחשב הבא: Pentium 4 1.4 socket 423 Intel 850E Motherboard 384MB RDRAM במשחקים חדשים הוא מקרטע (עם R9800PRO), ולדעתי זה בגלל שאין מספיק זכרון ואולי גם המעבד חלש. קניית עוד זכרון RDRAM היא חסרת טעם, אם כבר זורקים כסף עדיף על משהו שיהיה שימושי לשנתיים הקרובות לפחות. אז לצורך העניין אני מוכן להשקיע כ-2000 ש"ח, חשבתי על הרכיבים הבאים: CPU AMD AMD Athlon64 2800 (Box) 901 Mainboard for AMD Gigabyte GA-K8NS 501 Memory Geil DDR 512 MB PC3200 400 MHz with cooling 546 Sum 1948 יש איזה הצעות לשיפור ? אני אולי יהיה מוכן למתוח את התקציב בעוד 200 ש"ח אבל רק אם התמורה תהיה משמעותית תודה
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום. נתבקשתי לעזור לחבר בעניין מחשב שהוא קיבל ופניתי כמובן מייד אליכם הוא קיבל את המחשב עם המעבד שציינתי ועם 64 מגה זיכרון , אבל מכיוון שזה סלרון ניסינו להקביל אותו עד כמה שאפשר לפנטיום או לפחות להבין מה הוא "שווה" ודי התקשנו: האם זהו מחשב שיכול "להחזיק" חיבור ADSL בתנאים סבירים (ללא הורדות מטורפות או משחקים) - יש לו USB . האם אפשר לעשות לו הקבלה (גסה אפילו) לפנטיום כלשהו ? יש עליו ווינדוס 98 שעובד די טוב - האם כדאי ל"תפרן" כמוהו להשקיע 250 ש"ח על מחשב שכזה ? תודה רבה לכם.
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-