עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. צרכים: א. תומך INTEL c2d ב. תאימות לשדרוג מעבד בשלב מאוחר יותר ג. למשחקים כבדים מאוד ד. DX10 - חיבור PCI-E אחד (לא מעוניין בSLI) ה. זכרון DDR2 667MHz ו. לא מעוניין בOC. ז. אין לי מושג איזה פונקציות מועדפות מבחינת זכרון קשיח - בעניין זה אני סומך עליכם... תקציב 600 ש"ח

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  2. Started by hwforcer,

יש לי לוח אם P5N32-SLI וזכרון של CORSAIR שתומך ב SLI MEMEORY מה אני אמור להגדיר בביוס ב SLI MEMEORY? יש לי בין 0 אחוז ל 5 אחוז ואפשרות גם של MAX מה מומלץ?

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  3. Started by Machu picchu,

שלום לכולם, המחשב שלי קצת מקרטע בזמן האחרון. אני סטודנט ואני בעיקר קורא PDFים, גולש ברשת, וורד. הרבה חלונות ביחד. כרגע אין לי זמן לחזור להיות גיימר. חשבתי להוסיף ג'יגה זיכרון. הלוח אמ שלי הואMicrostar Int. 848P Neo-V. ויש לי שני זכרונות של 256mb אני חושב שזה ddr333, צירפתי נתונים על הזכרון שלי מהתוכנה סיסטם אינפו. השאלה שלי היא אם אני אוסיף שני זכרונות DDR400 512mb של קינגסטון לדוגמא, האם התצורה של 1.5GB זכרון עובדת טוב? לפי מה שהבנתי הזכרוות יעבדו לפי הזכרון האיטי יותר, מה שלא כ"כ מפריע לשימושים שלי, לא? תודה! Property Value Memory Summary Maximum Memory Module Size 1024 MBytes Maximum Capacity 4096 MBytes Memory Slots 4 Name Physical Memory Array Device Locator Slo…

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by t-macc,

האלן בקרוב אני משדרג את המחשב לoc למעבד(וכרטיס מסך),רציתי לדעת עם 450 שקל יספיקו לי ללוח איכותי. יש לי מעבד d אני מתכנן oc מטורף אלא משהוא נחמד. ולגבי זכרונות,ראיתי שהמחירים ירדו,סייטק אחד של גיגה זכרון יספיק לי? לoc? (זכרון של קינגסון667 אני פשוט מתכנן לי תקציב.תודה.

• 6 תגובות
    • 486 צפיות
  5. Started by eliXir,

מישהו יכול להסביר לי איך הסטיק הזה עולה כולה 440 ש"ח..? (בנועה) באותה חנות יש את: TWINMOS DDR2 1024MB 667mhz CL5 שזה בדיוק אותו זכרון רק חברה שונה והוא עולה 235 ש"ח יותר, למה זה?

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  6. Started by manga05,

היי, קראתי את הכתבה שב"דביק" אודות זיכרון, די מורכבת, מקווה שהבנתי נכון, הבעיה היא כזאת : נתונים מ EVEREST front side bus properties bus width 64bit real clock 200mhzQDR effective clock 800mhz Memory bus properties bus type dual ddr-sdram bus width 128bit real clock 200MHZ DDR effective clock 400mhz וה bandwidth של הזיכרון ושל ה FSB שניהם 6400MB/s (שוב לפי אוורסט) עכשיו לשאלה : השעון האפקטיבי של ה FSB הוא 800 ושל הזיכרון 400, לפי מה שהבנתי מהכתבה במקרה כזה היעילות היא חצי, אז איך זה שה BANDWIDTH הוא אותו דבר? ובכלל, אשמח לקבל הסבר על הרעיונות שעומדים מאחורי הנושא, אם מישהו יכול לדבר איתי במסנגר/אייסיקיו/סקייפ (יש מיקרופון) ולעזור לי להבין, זה יהיה מעולה

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  7. אני מתלבט בין 3 הלוחות האלה: 1 GIGABYTE M55PLUS-S3G ASUS M2V-TVM 2 MSI K9NGM 3 וגם צריך המלצה על כרטיס מסך לא יקר, אני לא משתמש כבד המשחק הכי חזק ששיחקתי בו היה call for duty2. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by yair67,

שלום רב , אני חדש פה ומקווה להשתלב =] אני צריך לקנות מעבד לוח אם וזכרונות בסביבות ה 2100 שקל.. עכשיו המחירים שאני קונה יהיה קצת זולים יותר מהחנויות מפני שאני קונה מדילר. לכן המחיר שלכם יכול לצאת קצת יותר, והוא יהיה אטרקטיבי בשבילי. למטרת משחקים בעיקר . תודה רבה . P.S. לא ממש קשור לפורום הזה , אבל חבל לפתוח שני אשכולות על שאלה כזאת , שווה להשקיע 700 שקל ב7600GT בימי מעבר אלה ? ..

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by shabo,

שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש עם מעבד קונרו E6300. לפני כמה ימים חבר שלי אמר לי שווינדוס XP לא תומך בתכנולוגיה של שתי הליבות וצריך להוריד עדכון כדי שהווינדוס ימצא את מלוא הפוטנציאל, האם זה נכון? ואם כן, מישהו יכול לתת לי בבקשה לינק לעדכון הזה? (ביטלתי את העדכונים האוטומטיים... שלא יכניסו לי את הקובץ המעצבן, יש לי XP Pro עם service pack 2)

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by RaeNye,

יש לי נייד Pentium-M עם לוח 915 (כלומר DDR2 533MHz) וסטיק אחד של 512. חשבתי להוסיף עוד אחד, והשאלה היא איך להבטיח תאימות (Dual Channel וגו'). הזכרון הוא של סמסונג (4-4-4-11) ולא מצאתי כמעט בארץ מקומות שמוכרים אותו. מאיזה יצרן סביר למצוא זכרון שיעבוד באופן תואם? בלי קשר לתאימות, האם סטיק של 667MHz יעבוד? עם תזמונים טובים יותר? (כי שלי למשל עושה 3-3-3-8 על 400MHz) הרי היום 667 עולה אותו דבר כמו 533. תודה.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  11. Started by lowlow1001,

סוכ המעבד E6300 אני מחפש לוח-אם עם : 1.אפשרות לRAID0 2. 4 חריצי זכרון DDR2 3. והכי חשוב לי זה שהכרטיס קול OB יהיה הכי איכותי שאפשר להשיג במחירים הללו 4. ESATA יהיה תוספת נחמדה 5. OC אופצייה לא יותר מזה ללוח אני מחבר את המפרט בחתימה בנוסף לעוד HD ובנוסף לכרטיס מסך שאני ארכוש בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  12. Started by HolyEggplant,

עקב מותו המצער של המחשב שלי, או לפחות המארז שלו, אני צריך לוח אם ומארז חדשים (הלוח אם integrated למארז). את כל שאר חלקי המחשב הישן אני יכול לנצל, ולכן אני צריך המלצות לגבי לוח אם שמצד אחד יתמוך ב - Pentium 4 שיש לי (LGA775, ולכאורה כתוב שהוא מיוחד לצ'יפסטים 915 ו - 925X, אבל אני מניח שיש תמיכה אחורה בחדשים יותר?), ומצד שני יהיה כזה שאני לא אצטרך להחליף כשאני עובר למעבד מודרני יותר. מעבר לכך אני צריך עליו SATA, PCI-E ולפחות שני חיבורים למאווררים מלבד זה של המעבד. SLI/Crossfire לא מעניינים אותי. כמובן שאני מחפש אותו ב - ATX form factor. אני מניח ש - 800 שקלים אמורים להספיק למשהו סביר בהחלט, אז אשמח להמלצות (בייחוד אם זה משהו שאפשר לקנות ב - KSP, כי אני די קרוב לאחד). אגב, א…

• 4 תגובות
    • 478 צפיות
  13. Started by zeevfl,

התכוונתי לקנות מחשב עם מעבד AMD ליבה כפולה 3800*2 .בעקבות ירידת מחירי המעבדים ,המחיר צפוי לרדת ב100 ש"ח בערך. האם כדאי לקנות במקומו 2*4000 (באותו מחיר) או לקבל את ההנחה.

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  14. קרה לי עם 3 חנויות: הראשונה פרסמה באנטרנט שהיא מוכרת box וכווידיתי אם יש להם במלאי אמרו לי "מה זה box, זה מעבד ו מאוורר ואנו ניתן לך מעבד ומאוורר". השנייה הבטיח לי box וכשהגעתי אליו אחרי תיאום התברר שלא הביא box, למרות שהגעתי במיוחד, וניסה לשכנע אותי שאין הבדל. השלישית בטלפון סיכמנו מחיר ל-box וכשהגעתי אליהם לעשות הזמנה ניסה לשכנע אותי שלא כדאי box אלא יתן לי מעבד עם מאוורר של zalman. מה שמתמיה אותי: נראה שכולם מתחמקים מ-box, האם יש לכם ניחוש למה ?

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by etz,

לא מזמן המחשב של אחותי התקלקל, יש איזה בעיה חשמלית בלוח שלו. בינתיים הבאתי לה לוח אחר ושמתי את הלוח שלה בצד ודי התעלמתי ממנו. לפני כמה ימים נזכרתי בו והחלטתי שהגיע הזמן למצוא לה לוח חדש... המעבד הוא את'לון והייתי בטוח שהוא יושב בסוקט 754 הישן כי זה מחשב בין שנתיים בערך, אבל כשפירקתי היום את גוף הקירור אני רואה שכתוב על הסוקט mPGA563 ומייד ניגשתי לאינטרנט לברר מה זה לעזאזל ואני רואה שזה סוקט לאת'לונים של ניידים, חיפשתי לוח שולחני שתומך בסוקט הזה אבל לא מצאתי כלום בחנויות בארץ שאני מכיר, ולא רק - גם בחיפוש כללי באינטרנט הלוח היחיד שהצלחתי להבין עליו שהוא למחשב שולחני ותומך בסוקט הזה זה בדיוק הלוח שיש לי. מישהו מכיר לוח עם הסוקט הזה שאפשר לקנות איפשהו? לא אכפת לי שיהיה גרוע …

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  16. Started by ofsher,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3364224,00.html עכשיו אפשר להחליף את ה 939 האיטי לX2 מהיר

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by Devil Servant,

שלום יש לי את הלוח אם Abit Kv8 Pro. ורציתי לדעת איך הוא? ז"א יש לי אותו שנתיים והוא נראה לי מיוחד יותר מאשר סתם לוחות אחרים. משהו עם OC נראה לי,כי יש לו תוכנה מיוחדת לזה אנערף. אם כבר מדברים,יש לי מן צג קטן כזה על הלוח וכתוב עליו בד"כ 9.9. מה זה אומר?

18. שלום לכולם אני מתכונן לקות בקרוב מחשב ועוד לא גיבשתי את דעתי בנוגע ללוח מתאים למטרות OC?? עכשיו המעבד כנראה E4300 או E6300 לא הגעתי למסקנה מה יותר טוב לOC כרגע אני צריך לוח טוב שיעמוד בOC מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  19. Started by loopsteron,

מצא מה לא תקין בתמונה הבאה?? http://www.nanopc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=19 המחיר!!!!!!!!!!!!!!!!! נחשת נכון! חחחחחחחחחחחחח הלוואי וזה היה עולה ככה באמת או אולי אני טועה וזה באמת מחיר כזה....? יש בחנות הזו עוד כמה דברים עם מחירים ברצפה כמו זכרונות. מה קורה פה??

• 30 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by Dr.Drek,

אהלן אנשים! לאחר שעברתי על הSWF המרתק בשאלות נפוצות עלו לי שאלות נוספות. לי יש כרגע 256 מגה של PC2100. ולפי הטבלה שם מדובר במהירות 266MHZ. כלומר שאם אקנה 400MHZ ואצרפו ל 256, הוא יעבוד במהירות של 266 בלבד... בהשוואה בזאפ זיכרון של קינגסטון של 400 יעלה 210 שקלים בעוד של 266 יעלה 243....האם אכן כדאי לקנות את ה400? דבר נוסף שמצוי במפרטים טכנים ולא הוסבר הוא CL . מהו אותו CL ומה ההבדל בין 2.5 ל 3? תודה מראש, אמיר

• 3 תגובות
    • 448 צפיות
  21. Started by davinci,

מישהו יכול להסביר לי מה ההדבל בין CHIPSET 965G לבין CHIPSET 965P? תודה

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  22. אני מתלבט אם לקנות את הלוח אם הזה: ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? של ASUS . או את הלוח אם הזה: ?965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? של GIGABYTE. התקציב שלי ללוח אם הוא : 850 שקל . תודה לכול העוזרים!!!!

• 7 תגובות
    • 441 צפיות
  23. Started by יהונתן,

אני לא סגור מה לקנות בין שניהם אני מכיר את אסוס בתור מפלצות.....

• 4 תגובות
    • 446 צפיות
  24. Started by -R-E-L-,

אני רוצה לקנות 2G DDR400 ללוח K8-NF9 של GIGABYTE. רצוי שיהיה CL2.5 לצורך OC קטן.

25. Started by hwforcer,

מזה זכרונות CORSAIR DEMINATOR 8500 2X1GB כ 6400 בלוח שלי ASUS P5N32-E ושזכרון מוגדר בכח 1066 אז חלונות או מביא מסך כחול או בכניסה מביא שגיאה הזאת של חלונות עם 0X101010 שאפשר ללחוץ OK קיצר הלכתי לביוס העלתי מתח לזכרון ל 1.9 ו XP עלה בלי שגיאות אבל למה? זכרון חדש רק היום קבלתי. למה אני צריך להוסיף מתח שהזכרון יעבוד במהירות המקורית שלו זה לא אבסורד?

• 19 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים